2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Hosgeldin canim ogle yemegin harika ve saglikli simdiden afiyet olsun

Züleyha :)
Filizcim hiç kusura bakmadım canım.Sorun değil.Adımı bazen babam bile yanlış söylüyor.Üstelik ilk aşkının adı :))

Ben doğru hatırlıyormuşum demek ki Züleyhacım, yaşadığınız çok zor bir şey canım Allah sabır versin, geride kalanlara uzun ömür versin. Kalp çok sinsi ne yazık ki, o yüzden aslında check-up yaptırmak lazım. Bende aritmi var, taşikardi var, o yüzden spor yaparken ekstra dikkat ediyorum mesela, kilo vermek istememin en büyük sebebi sağlık.
Sen de malum üzüntüden vermişsin kilo, geri de almazsın inşallah, zaten spora başlamışsın, sağlıklı bir şekilde vermeye devam inşallah. Bu arada senin boyun kaçtı, ben 168 diye hatırlıyorum ama doğru mu? Eğer öyleyse kaç kiloya kadar düşmeyi hedefliyorsun? Şu an ulaştığın kiloda çok güzel çünkü, o yüzden sordum.

Hosgeldin canim ogle yemegin harika ve saglikli simdiden afiyet olsun

Sağol canım, korkuyorum valla tekrar hasta olucam diye Yemek yediğimiz yer 10 dakika yürüme mesafesinde ama yürüyünce terliyorum, o yüzden bugün böyle yaptım. Öğleden sonra için de 2 mandalinam ve 1 elmam var. Gel paylaşalım

Valla bazen insan dusunemiyor o esnada boyle kopya ise yariyor.
Canim en son ramazanda olcu aldim sonra zaten bi duzene giremedim malum regl bitsin sonn durumu birlikde ogreniriz.pilates bende istiyorumrum ama kuzey uyumuyor artik malum oda sorunum var

günaydınlaarrr yeni kalktım daha gece ablamla 3 idiots u izledim kaçıncı izleyişim hala da izlerim saat 4 olmuş.dün 2,5 litre içtim fakat akşam yemeğinden sonra da içince mide dayanamadı normalde içen biri de olmadığım için ne oluyoruz dedi ne var ne yok çıktı gitti tavuk soteyi kendme özel yaptım 1 tavuk göğsu 4 mantar (istiridye mantar olduğu için büyüktü) aslında öğlen yemeğini bilerek az tuttum akşam yemeğine makarna yemek istedim diye. bu arada akşam yemek faslını 5-6 arası bitiriyorum sıvıya yöneliyorum işte yeşil çay sadece kahve falan. colayı hafızamdan siliyorum şu an itibariyle ama kahve bağımlısıyım içmeden güne başlayamıyorum inş zararı olmaz. dün söylemeyi unuttum ablamla zumba yaptık 45 dakika misket roman zeybek derken 2 saat oynamışız spor sayılır dimi terledik o kadar

Aman hasta olmaaa ...
i yi dusunmussun ter cok tehlikelisabah filizide uyardim. Mandalina teklifin icin tsk.ederim evdede kalmamis benim icinde ye yemis kadar olurumm

Tamam canım ikimizin de regl bitsin de alalım ölçüleri, benim de epey oldu, merak ediyorum ne durumdayım diye. Bu sefer bahara kadar ideal kiloya ulaşmam lazım, yoksa bu kilomla barışmam lazım, başka çare yok

Ooooo spor sayılmaz mı hiç, hem de en keyifli spor Kolbastı da tavsiye ederim karadeniz müziklerini de seviyormuşsun zaten, ben de aslen Karadenizliyim bu arada.

Allah analı babalı büyütür inşallah.
amin inşallahhh

selam canım oturmak dışında herşey spor sayılır ki sen baya enerji sarfetmişsin maşallahhh,bir ara bende kahve hastasıydım hatta herkezin tabiriyle zift içiyordum keremasız sütsüz şekersiz koyu nescafe neyseki günde 1 kereye maksimum 2 kereye düşürdüm çok zor kurtuldum acayıp bağımlılık yapıyor, herşeyin azı yarar çoğu zarar diyorum ben yavaşdan azaltmaya bak sende..

Tamam canım ikimizin de regl bitsin de alalım ölçüleri, benim de epey oldu, merak ediyorum ne durumdayım diye. Bu sefer bahara kadar ideal kiloya ulaşmam lazım, yoksa bu kilomla barışmam lazım, başka çare yok

tamam canımm alalım ölçüleri denk gelmiş reglmiz yinee ya sende kapasite var sende benim gibi yemeği seviyorsun olay bu yoksa besleyici şeyler yiyorsun bir ara spordan uzaklaştın tabi yakamayınca sabitlendin şimdi toparlanıyorun dünkü menün şahaneydi mesela bu hızla en kısa sürede ideal kg kavuşcan birde sen sıkısın bence 64-63 kg bile sana kaf gelcek sen 65kg fazla olma yeterki

Sağol kuzum, moral verdin valla. 65'i bir düşsem pek mutlu olucam da. Sporu düzene sokabilirsem yavaş yavaş ta olsa veririm. Ben kesinlikle yemeği seviyorum, o yüzden de çok kısmadan vermek istiyorum, yoksa diyeti bırakınca çabuk kilo alırım diye düşünüyorum.

Ooooo spor sayılmaz mı hiç, hem de en keyifli spor Kolbastı da tavsiye ederim karadeniz müziklerini de seviyormuşsun zaten, ben de aslen Karadenizliyim bu arada.

ne güzel ya bende giresunda bulundum 2 yıl ama tüm karadeniz kıyısını görmek nasip oldu İzmiri seviyorum ama oralar bambaşka kol bastıyı becemiyoruz denedik ama yok kilodan sanırım ritme yetişemiyoruz

ayy sıcağı sıcağına benim akıl küpümle yaşadıım şeyi anlatmak istiyorumm..

evimizde bi puf var tabi amacı ayaklarımızı uzatmak değil tv önüne koyup olası bile facianın önüne geçmek neyse tvbirşey dikkatimi çekti yere oturdum pufa dayandım neysee benim oğlan demezmi anneeeeee orda durma tevizyon var gözlerin bozulur bir kere uyarmıştım unutmammış şok oldumm gelde yeme..

çok fena senin bu oğlan çok benim yerime de mıncır annesi herşey kayıt altında demek ki Duygucum, işin zor valla, her dediğine dikkat etmen lazım.

ama öyle nesli vucud tipin şahane hem resim isityorum ben nezamandır koymadınn bi görelim gözümüz gönlümüz açılsınn

çok fena senin bu oğlan çok benim yerime de mıncır annesi herşey kayıt altında demek ki Duygucum, işin zor valla, her dediğine dikkat etmen lazım.

öyle nesli unutmuyor hiçç bende özengösteriyorum birşeyi anlamasada anlatıyorum biliyorum çünkü beynine kaydetcek hatta ingilizce öğretmeye başlıcamm öyle kolay şeyleri..
gelbirlikde yiyelim şimdiden söyleyimbutları benim

ya karnım zerre aç değil amayinede zorlucam gideyim y.mercimek haşlayım neslişim iyiçalışmalar canımm dikkat kendine öptümm

ya karnım zerre aç değil amayinede zorlucam gideyim y.mercimek haşlayım neslişim iyiçalışmalar canımm dikkat kendine öptümm

Aman canım, öğün atlama, metabolizmayı yüksek seviyede tutmak lazım. Yemeğe başlayınca canın ister merak etme Afiyet olsun. Bu arada o zaman oğluşunun kolları da benim olsun

kızlarr ne yapıcam bilemedim kimsecikler de yok. geç kalktım 100 gr kadar süzme peynir salatalık domates 1 dilim ekmek ve çay ile kahvaltımı yaptım 14.30 da teyzeme gittik sarmalar börekler 10 tane sarma(çok güzel yapıyor özlemişim) 1 dilim elmalı turta 1 lokma da ıspanaklı börek yedim çay ile. öğleyi çok mu yedim bilemedim akşamı sadece salata ayran la mı geçirsem ki