- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.281
Hosgeldin canim ogle yemegin harika ve saglikli simdiden afiyet olsunGünaydın kızlar, herkese güzel ve enerjik bir gün diliyorumBugün güzel İzmirim yağışlı olacak gibi Benim boğazımda ağrı devam ediyor, gece öksürdüm ama şimdi daha iyiyim, ekstra dikkat etmeye devam. Bugün yemeğe çıkmayacağım, evden getirdim, haşlanmış buğday vardı, içine ceviz doğradım, azıcık da yağ gezdirdim, uyduruk bir yemek oldu, onu yiyeceğim öğlen. Yine birikmiş geçmiş ben kantinden bir kahve alayım geleyim ve geçmişe bakayım.
Züleyha :)
Filizcim hiç kusura bakmadım canım.Sorun değil.Adımı bazen babam bile yanlış söylüyor.Üstelik ilk aşkının adı :))
Hosgeldin canim ogle yemegin harika ve saglikli simdiden afiyet olsun
Ooooo menüler pek güzel olmuş ama bu kopya olayıyla. Spora başlamak lazım ama senin işin zor canım yaa. Ben de dün bir spor yapayım dedim, boğazım falan kötü oldu, o yüzden tam iyileşmeden zorlamamak lazım. Senin de regl sancılıysa çok zorlama. Aslında sen pilates yapabilsen en güzeli, sıkılaşmaya ve bölgesel incelmeye yardımcı olur. Bu arada ölçülerin nasıl Duygucum, bir ara ölçü alıyorduk, son zamanlarda aldıysan paylaşsana, ya da özelden yollayabilirsin, merak ediyorum ne kadar incelme oldu diye.
Ben doğru hatırlıyormuşum demek kiZüleyhacım, yaşadığınız çok zor bir şey canım Allah sabır versin, geride kalanlara uzun ömür versin. Kalp çok sinsi ne yazık ki, o yüzden aslında check-up yaptırmak lazım. Bende aritmi var, taşikardi var, o yüzden spor yaparken ekstra dikkat ediyorum mesela, kilo vermek istememin en büyük sebebi sağlık.
Sen de malum üzüntüden vermişsin kilo, geri de almazsın inşallah, zaten spora başlamışsın, sağlıklı bir şekilde vermeye devam inşallah. Bu arada senin boyun kaçtı, ben 168 diye hatırlıyorum ama doğru mu? Eğer öyleyse kaç kiloya kadar düşmeyi hedefliyorsun? Şu an ulaştığın kiloda çok güzel çünkü, o yüzden sordum.[
Ben 62 kg olmak istiyorum.Yaş 40ın üzerinde.Çok zayıf olmak yakışmıyor.60 a inip dengelemeyi 2 kg alma payı bırakmak istiyorum.
sabah guzel bır menu olmussss
tam bugday ekmegı degıstırme, kepek ekmegını degısıklık olarak ye, normalde tam bugday yememız lazım zaten. sen dogru olanı yapmıssın yanı.
oglen cok yetersız cok az olmus. yogurt ve corba olsaydı belkı bıraz daha ıyı olabılırdı
aksama gelınce makarna fazla olmus ve malum uzak durmamız gerekıyor ayrıca tavuk sote kac kasık yedın merak ettım, ogunlerıne salata, yogurt ve corba bunlardan eklemelısın az yemek cozum degıl tam tersı az yıyerek ya da proteın alıp karbonhıdrat almadan boyle bır menu ıle yanı kılo verılmesı mumkun olmaz saglıklı da olmaz.
cola zero olsa da yasak ozellıkle 3-4 ay enazından kendıne yasak koy hele kı aksam kacın
su cok mantıklı olmus. dıyete basladıgında gunluk bır bardak su ıcen bırıydım sımdı enaz 2,2,5 lt ıcerım hatta bazen cosar 3,-3,5 olur 4,5 bıle gordum ramazanda spor yaptıgım ıcın. alısacaksın zamanla hatırlatmalara bıle gerek kalmayacak zaten. toplam kac lıtre oldu pekı suyun ?
elma ıcın guzel cozum olmus kesınlıkle begendım ben de elma sırkesı yaptım ıc kısmı kaldı malum. oyuzden rendeledım onları, bugunden ıtıbaren ustune toz tarcın atıp ara ogun yapmayı dusunuyorum
Ben doğru hatırlıyormuşum demek kiZüleyhacım, yaşadığınız çok zor bir şey canım Allah sabır versin, geride kalanlara uzun ömür versin. Kalp çok sinsi ne yazık ki, o yüzden aslında check-up yaptırmak lazım. Bende aritmi var, taşikardi var, o yüzden spor yaparken ekstra dikkat ediyorum mesela, kilo vermek istememin en büyük sebebi sağlık.
Sen de malum üzüntüden vermişsin kilo, geri de almazsın inşallah, zaten spora başlamışsın, sağlıklı bir şekilde vermeye devam inşallah. Bu arada senin boyun kaçtı, ben 168 diye hatırlıyorum ama doğru mu? Eğer öyleyse kaç kiloya kadar düşmeyi hedefliyorsun? Şu an ulaştığın kiloda çok güzel çünkü, o yüzden sordum.[
Ben 62 kg olmak istiyorum.Yaş 40ın üzerinde.Çok zayıf olmak yakışmıyor.60 a inip dengelemeyi 2 kg alma payı bırakmak istiyorum.
Fazla zayıf olmak da iyi değil zaten. Ben 58 olmak istiyorum, 2 kg da alıp verme payı olur diye düşünüyorum. Yaş 40 üzeri olabilir ama çok üzeri değildi galiba, ayrıca görüntü kesinlikle 40'ın altı
Sağol canım, korkuyorum valla tekrar hasta olucam diyeYemek yediğimiz yer 10 dakika yürüme mesafesinde ama yürüyünce terliyorum, o yüzden bugün böyle yaptım. Öğleden sonra için de 2 mandalinam ve 1 elmam var. Gel paylaşalım
Valla bazen insan dusunemiyor o esnada boyle kopya ise yariyor.
Canim en son ramazanda olcu aldim sonra zaten bi duzene giremedim malum regl bitsin sonn durumu birlikde ogreniriz.pilates bende istiyorumrum ama kuzey uyumuyor artik malum oda sorunum var
günaydınlaarrr yeni kalktım daha gece ablamla 3 idiots u izledim kaçıncı izleyişim hala da izlerimsaat 4 olmuş.dün 2,5 litre içtim fakat akşam yemeğinden sonra da içince mide dayanamadı normalde içen biri de olmadığım için ne oluyoruz dedi ne var ne yok çıktı gitti tavuk soteyi kendme özel yaptım 1 tavuk göğsu 4 mantar (istiridye mantar olduğu için büyüktü) aslında öğlen yemeğini bilerek az tuttum akşam yemeğine makarna yemek istedim diye. bu arada akşam yemek faslını 5-6 arası bitiriyorum sıvıya yöneliyorum işte yeşil çay sadece kahve falan. colayı hafızamdan siliyorum şu an itibariyle ama kahve bağımlısıyım içmeden güne başlayamıyorum inş zararı olmaz. dün söylemeyi unuttum ablamla zumba yaptık 45 dakika misket roman zeybek derken 2 saat oynamışız spor sayılır dimi terledik o kadar
amin inşallahhhAllah analı babalı büyütür inşallah.
selam canım oturmak dışında herşey spor sayılır ki sen baya enerji sarfetmişsin maşallahhh,bir ara bende kahve hastasıydım hatta herkezin tabiriyle zift içiyordum keremasız sütsüz şekersiz koyu nescafe neyseki günde 1 kereye maksimum 2 kereye düşürdüm çok zor kurtuldum acayıp bağımlılık yapıyor, herşeyin azı yarar çoğu zarar diyorum ben yavaşdan azaltmaya bak sende..günaydınlaarrr yeni kalktım daha gece ablamla 3 idiots u izledim kaçıncı izleyişim hala da izlerimsaat 4 olmuş.dün 2,5 litre içtim fakat akşam yemeğinden sonra da içince mide dayanamadı normalde içen biri de olmadığım için ne oluyoruz dedi ne var ne yok çıktı gitti tavuk soteyi kendme özel yaptım 1 tavuk göğsu 4 mantar (istiridye mantar olduğu için büyüktü) aslında öğlen yemeğini bilerek az tuttum akşam yemeğine makarna yemek istedim diye. bu arada akşam yemek faslını 5-6 arası bitiriyorum sıvıya yöneliyorum işte yeşil çay sadece kahve falan. colayı hafızamdan siliyorum şu an itibariyle ama kahve bağımlısıyım içmeden güne başlayamıyorum inş zararı olmaz. dün söylemeyi unuttum ablamla zumba yaptık 45 dakika misket roman zeybek derken 2 saat oynamışız spor sayılır dimi terledik o kadar
Tamam canım ikimizin de regl bitsin de alalım ölçüleri, benim de epey oldu, merak ediyorum ne durumdayım diye. Bu sefer bahara kadar ideal kiloya ulaşmam lazım, yoksa bu kilomla barışmam lazım, başka çare yok
tamam canımm alalım ölçüleri denk gelmiş reglmiz yineeya sende kapasite var sende benim gibi yemeği seviyorsun olay bu yoksa besleyici şeyler yiyorsun bir ara spordan uzaklaştın tabi yakamayınca sabitlendin şimdi toparlanıyorun dünkü menün şahaneydi mesela bu hızla en kısa sürede ideal kg kavuşcan birde sen sıkısın bence 64-63 kg bile sana kaf gelcek sen 65kg fazla olma yeterki
Ooooo spor sayılmaz mı hiç, hem de en keyifli sporKolbastı da tavsiye ederim karadeniz müziklerini de seviyormuşsun zaten, ben de aslen Karadenizliyim bu arada.
ayy sıcağı sıcağına benim akıl küpümle yaşadıım şeyi anlatmak istiyorumm..
evimizde bi puf var tabi amacı ayaklarımızı uzatmak değil tv önüne koyup olası bile facianın önüne geçmek neyse tvbirşey dikkatimi çekti yere oturdum pufa dayandım neysee benim oğlan demezmi anneeeeee orda durma tevizyon var gözlerin bozulur bir kere uyarmıştım unutmammış şok oldumm gelde yeme..
Sağol kuzum, moral verdin valla. 65'i bir düşsem pek mutlu olucam da. Sporu düzene sokabilirsem yavaş yavaş ta olsa veririm. Ben kesinlikle yemeği seviyorum, o yüzden de çok kısmadan vermek istiyorum, yoksa diyeti bırakınca çabuk kilo alırım diye düşünüyorum.
çok fena senin bu oğlan çok benim yerime de mıncır annesi herşey kayıt altında demek ki Duygucum, işin zor valla, her dediğine dikkat etmen lazım.
ya karnım zerre aç değil amayinede zorlucam gideyim y.mercimek haşlayımneslişim iyiçalışmalar canımm dikkat kendine öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?