- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.321
ayyy oğlum uyudu bilg.çektim mutfağa taktım kulaklığı açtım son ses J Balvin - Tranquila - YouTube
dayanamıcam oynucam şimdi:124::122:
çok kopyacı gördüm kendimi filizim balıkdemesiyle akşama balık sip. Ettim neslide buğday dedi uyduruk salata dedim öğlen için salaya yapcam üstündede yeşil mercimek olcak inşallahhArtık sevmesemde lesli yapayım biryerden başlayımmm dimi acayip sancım var ama yinede spor yapcamm yeter artık miskinlik bonuskg vermem bölgesel zayıflamam lazım çokuzadı bu işş
ahhh ahh yarın aynı sınavdan ben geçeceğimmm, öncelikle sana cevap vereyim akşamı bencede hafif geçir ayran fikrini sevdim salatada iyi bi seçim..
Yarın görümceme müsafir gelcek benide çağırdı ve akşama doğru menüyü saydı börekler, kurabiyeler, pastalar havada uçusuyor kendime güvenim tam çok şükür ama yinede gereksiz kalori alcamm ona üzülüyorum sabahdan spor yapcam sabahı hafif geçircem akşamıda senin gibi salata ayranla geçircem inşallahh..
ama öyle nesli vucud tipin şahane hem resim isityorum ben nezamandır koymadınn bi görelim gözümüz gönlümüz açılsınn
inşallahhhhhh şarkı için çeketirim:)))du ben sana bır tane daha yollayım karadenız gezısınden berı bunları dınlıyorum uşağummmmmmmmmm
yüreğine sor filmi müzikleri ela ela - YouTube
ınsaallah canım ınsaallah 2014 den cok umutluyum ınsaallah.hepımız dıleklerımıze dualarımıza ulasalım ınsaallahhhhhhhh
boşver dalma çıkamazsınn sadee az öncepaylaştığımşarkıyı hemen açbak toto bi oyana bi bu yana gitcek tıpkı benim gibiKokunuzu aldım da geldimmm puhahahahahayok kız duyguşla filiz haber verdiler napıyosunuz hiç gemişe bakmadım azcuk sohbet edeyim sonra bakarım
ama çok güzelllllllllldeluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bugun sen bu sarkıyı ben de cok dınledımmmmmmmmmmmmm
ohhhh cok guzel kopyalar cekmıssın aferın vallaaaaaaaaaa şifa olsun saglık olsun canım yedıklerın yarasınnnnnnnnnn
sancın cokmus sen usuttun mu bakemmmmmmmmmm
spor agrıya ıyı gelıyor mu pekı ?
canımmenün çok güzel olmuş aktivitende su tüketiminde nurdancım bu tempoda 3 aydan kısa sürede fit birgörüntüye sahip olcan,eliptik ile zayıflamışbiri olarak ileri pedel geri bedel özellikle ayakda tüm bölgeyi çalıştırmanınfaydasını çok gördümkimi eliptik kullanan geri pedal yapmıyor aslında baldırlar özelllikle üst baldırlarıinanılmaz eriyor ben aletimi sattığıma çok pişmanım şu kuramadığım düzeni kurduğumda tekrar alıcam inşallahh..
bu arada bugün oruçlusun ALLAh KABUL ETSİN benimde 6 günüm eksik bitutamadım ,sana bi ömerim ben bu yılki oruçlarda oruçumu açmaya yakın aktivite yaptım hemen arkasından oruç açtığım için etkilenmedim sende hafif bi yürüyüş oruçdan hemen önce yaparsan bence etkilenmezsinni
cnmm hoşbuldukk,nurdancım açıkçası stresden kendmi cipslere verdimm düşün herşey yolundayken şu mimarın yaptığı hatadan dolayı işimiz çıkmaza girdi neyse vardırbi hayırr neyse regl ve cips bende artı yaptı ama kg ne pis bi sorun olduğunu bildiğim için hemen önlem aldım..
zeynep suya ben aşıkoldum sonunda gelin adayımı buldum galibaa
valla dun aynennnnnnnn butun kızlar toplandık toplandık modundaydık bır cene bır ceneeeeeama hem hasret gıderdık hem sporlar menuler paylasıldı hem --- lerden konusuldu komple cok verımlıydı yanııııııııııı hep boyle olalım ınsaallahhhhhh
canım gulmussun valla haklısın cumartesı gunu alısverıs yaptıgımı farkedıp hemen aradı zaten. mıgrosa karsı takıntılı. posetıne de bakar anlar ekstreye deeeeeeeee. taktıgı bırseye de takar yok dedı mı yok olur sakın gorunup ınatcı ve sınırlı olanlardan ısteeeeee. bakalım ıkna etmeye calısacagımmmmm
yemek, menuler dıkkat edıyorum bır hafta on gundur ama bu hafta daha da ozendım hem degısık tatlar da denıyorum hersey saglık ıcın. zayıflamanın yanında buna da cok onem verıyorum ben, cunku bu zamana kadar cok bılıncsızdım eeeee ılac tedavısı de goruyorum vucudumu bunların etkısınden kurtarmaya calısıyorum bır bakıma. ayyyyyyy ınsaallah gelsın o rakamlar, 100 den ındım ama ıcım halen rahat degıl 95 olunca azucuk daha rahatlayacagım
menuler cok guzel olmussssssssssss
kerevız kerevız dedım, kerevız yemıssınnnnnnnnnnnnn
aktıvıten super olmus, spora gelınce de ben de sana bır sure sadece kosu bandı ve elıptık tavsıye ederım bırden kol ve bacak calısma derım.
ALLAH kabul etsın oruc tutacakmıssın ben sukur borcları bıtırdım +2 bonusum var hattaduygus ıle bır kararlastıralım da tutarız ben gecmıste hıc borc tutmadım oyuzden tutabıldıgım kadar tutayım dıyorum ınsaallah
tatlım 4 .şıkdaki gibide kullana bilirsin zencefil yararlı ama tadı keskindir benim oğlan etkilenmesin diye balla karıştırıyorum aslında dişimizi sıkıp çayını içsek en iyisi hatta geçen müsafir geldi ya rdaki bi kurabiyemde zencefilliydi..
Geçmişe çok hızlı şöyle bir baktım.Başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Kayınpederimden 70 gün sonra kaybettik görümcemi.2 oğlu vardı.Hiç hastalığı falan olmayınca inanmak çok zor.Allah rahmet eylesin.
Filizcim çizelge için sağol.Ellerin dert görmesin.Genelde herkes iyi gidiyor maşallah.- olmayanlarda asla morel bozmadan devam.Kilo inatçı olabilir ama biz daha inatçıyız.
Ben sporu düne kadar bırakmıştım,aslında herşeyi bırakmıştım.
Dün sporumuz başladı.1 saat step yaptık.Yediklerime çok dikkat etmedim.Bugün de niyetliyim.Akşama kahvaltı yapmayı düşünüyorum.
Hepinizi öpüyorum.
Güzel kızım
Bende sizleri özledim.Maşallahın var kilolar gidiyor.Ankaraya ne zaman geliyorsun.Önümüzdeki yıl bende inşallah orda olucam.Kimbilir birlikte atarız yemleri.Kuşlara bakıp sohbet ederiz.
kızlarr ne yapıcam bilemedim kimsecikler de yok. geç kalktım 100 gr kadar süzme peynir salatalık domates 1 dilim ekmek ve çay ile kahvaltımı yaptım 14.30 da teyzeme gittik sarmalar börekler10 tane sarma(çok güzel yapıyor özlemişim) 1 dilim elmalı turta 1 lokma da ıspanaklı börek yedim çay ile. öğleyi çok mu yedim bilemedim akşamı sadece salata ayran la mı geçirsem ki
İYİ AKŞAMLARRRRRRRR....BENİM EŞŞEK SIPASI BİLGİSAYARI GASP ETMEDEN MENÜMÜ YAZAYIMMMM;
SABAHHH:
BENİM SIPAYI DOYURURKEN TAHİN PEKMEZİ İKİ BANMALIK EKMEK YEDİM SUDA ÇOK İÇİNCE TIKADI AMA SIRF FIRÇA YEMEMEK İÇİN 1 DİLİM TAMBUĞDAY EKMEĞİNE LABNE SÜRDÜM
ARA: YEŞİL ÇAY
ÖĞLEN:SARIMSAKLI NANELİ SÜZME YOĞURTUN İÇİNE HAŞLANMIŞ YEŞİL MERCİMEK 1ORTABOY TABAK ,2KAŞIK DOMATESLİ MAKARNA
ARA: YEŞİL ÇAY (AKŞAM GÜZEL YEMEK İÇİN ARA ÖĞÜNÜ YİNE SIVIDAN YANA KULLANDIM)
AKŞAM: (SAAT 17:45) BALIK SALATA 1 DİLİM EKMEK
SU İÇİMİ 2LT OLDU YATASAYA KADAR MUHTEMELEN 2.5 LT GEÇER
AKTİVİTE:
LESLİE 3MİL (SEVMESEMDE YAPCAK BİRŞEY BULAMADIM)
100 MEKİK
100 TWİST
100 OKLAVA ENSEYE ALIP SAĞA SOLA (ANLADINIZ SİZ O HAREKETİ)
100 SİMİT BÖLGESİ İÇİN HAREKET( AÇIKLAMASI AYAKLAR KAPALI ELLER YANLARA YAKIŞIK VE SERBEST Bİ SAĞA DİZE KADAR İNDİRME Bİ SOLA TABİRİ CAİZSE BACAKLARI OKŞAMAK GİBİ)
DÜZENLİ AKTİVİTE YAPMAYI UMUYORUM LESLİE NE KADAR YAPARIM BİLMİYORUM AMA BÖLGESEL HAREKETLERİ YAPCAM İNŞALLAH RAMAZANDA DÜZENLİ YAPTIM VE ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM..
ayy sıcağı sıcağına benim akıl küpümle yaşadıım şeyi anlatmak istiyorumm..
evimizde bi puf var tabi amacı ayaklarımızı uzatmak değil tv önüne koyup olası bile facianın önüne geçmek neyse tvbirşey dikkatimi çekti yere oturdum pufa dayandım neysee benim oğlan demezmi anneeeeee orda durma tevizyon var gözlerin bozulur bir kere uyarmıştım unutmammış şok oldumm gelde yeme..
Züleyha :)
Filizcim hiç kusura bakmadım canım.Sorun değil.Adımı bazen babam bile yanlış söylüyor.Üstelik ilk aşkının adı :))
günaydınlaarrr yeni kalktım daha gece ablamla 3 idiots u izledim kaçıncı izleyişim hala da izlerimsaat 4 olmuş.dün 2,5 litre içtim fakat akşam yemeğinden sonra da içince mide dayanamadı normalde içen biri de olmadığım için ne oluyoruz dedi ne var ne yok çıktı gitti tavuk soteyi kendme özel yaptım 1 tavuk göğsu 4 mantar (istiridye mantar olduğu için büyüktü) aslında öğlen yemeğini bilerek az tuttum akşam yemeğine makarna yemek istedim diye. bu arada akşam yemek faslını 5-6 arası bitiriyorum sıvıya yöneliyorum işte yeşil çay sadece kahve falan. colayı hafızamdan siliyorum şu an itibariyle ama kahve bağımlısıyım içmeden güne başlayamıyorum inş zararı olmaz. dün söylemeyi unuttum ablamla zumba yaptık 45 dakika misket roman zeybek derken 2 saat oynamışız spor sayılır dimi terledik o kadar
menümü beğenmene sevindim genelde az bulurdun
canım sağlıklı yaşam için aslında düzenli yapmak lazım sadece incelmek ideal kavuşmak değilde organlarımızı gençleştirmek daha zinde olmak içinde spor şart diye düşünüyorum yapmasam iyice spora karşı soğucam ondanda korkuyorum düzenli yapmaya gayret edicem ama dediğin gibi en kötü 1mil yapsamda olur ama bölgeseli uzunbir süre bırakmak istemiyorum,aslındasağlık bakanlığı günde 10 binadımı herkeze tavsiye ediyor keşke mümkün olsa şimdilik hele kış mevsiminde imkansız gibi..
menün şahane kahvaltına bayıldım su tüketimi güzel aktivite pişti zaten,yalnız eti gördüm hemen sitem edeyim bi tarif vermedin yine şansımı denicem bu salçalı et sote nasıl yapılıyor
nesligünlük kalorin iyimi alman gereken kalori kaç aldıklarından sporda yaktığın kaloriyi düşüyormusun ?
geri pedal ne ki duygucumm :44::44: bide geçen filize sordum sana da sorayım, kaçıncı seviyede çalışıyosun sen, fazla bişey yapıp kendimi sakatlamak da istemiyorm daama eliptik çok zevkli geliyor bana, 30 dk yapıyorum zaman nasıl geçiyo anlamıyorm, acaba 1 saate çıkarsam da ağırlık kaldırma işlerini mi yapmasam yada azaltsam :44::44:
AMİN duygucum çok teşekkür ederim. yarın ki toplantımda iptal edilmiş, o yuzden bu hafta cumartesiye kadar full tutcam inşallah oruç. Muharrem ayının ilk 10 günü çok sevapmış, bende 4 gün tutatak değerlendireyuim diyorm.
şimdi 3 gün daha oruç tutmaya niyetlenince şöle düşünmüştüm bende, sabah erken kalkıp yapsam sporu sonra eve gelip yatsam vakit böle mi geçse die ama senin dedigin daha mantıklı.. gerçi oruç da 5 olmadan açılıyo burda, 3 gibi çıksam 1 saat yürüsem eve gelince ancak yemegi hazırlarız işte, daha mantıklı bölesi, saol duygucum
mutlaka bizim bilmedigimiz bi hayır vardır duygucum, sen sakince cipsleri bırak ve eski düzenine devam etama kabak çekirdeginin faydalarını okudum, onu yemen de bi sakınca yok sanki, cipsi bıraksan yeter
son zamanlarda gördüğüm en güzel suratlı bebek, ve daha bikaç günlük inanılır gibi deil yahuu, yeminle resmi gördüm bi 15 20 sn şok olup baktm o kadar güzel maşalaahh maşalaahhercem e selamlarımı iletirsen çok sevinirim duygucum
bugun gündüzde çok konuşmuşsunuz fark ettimm, yine ben yokum die dimiiisiz hep konuşun ben aralarda yetişirim size
hee poşetleri yok edersin de ekstre işi sıkıntılı :44::44: amaann sende dersin o zman kereviz yemeden yaşayamıyorm madem öle git bana başka yerden kereviz bul diee
ee spora da başladıgına göre benceee 2 hafta içinde 95 sin senn, buda benm totemim olsunn
canm duyguya da dedim, muharrem ayının ilk 10 günü çok sevapmış, zaten akşam 5 te iftar oluyor, bu ara bi ayarlayıp da tutabilirsin inşallahhben 3 gün daha tutcam Allahım kabul ederse
şimdi zaten 3 gün sadece yürüyüş yapabilecegm filizcim, haftasonu da artk biraz daha araştırayım soruşturaym da duruma göre eliptik i 1 saate çıkarıp diğerlerini bırakırım yada baya bi azaltırım belki
zencefilli çaylar da satılıyo, geçen gün limonlusunu almıştı annem de içmiştim fena da deil onu deneybilirsinizben bala karıştırıp daha çok seviyorm gerçi, ama filizcim öle yiyemedigi için diyorm bu kadar faydalı bişeyi kaçırmayalım
hoşgeldiniz canım Züleyha hocam tekrardanAllah sizin de oruçlarınızı kabul etsin, Rabbim acınızı dindirsin inşallahh
inşallah nkaraya gelir de eşinize kavuşursunuz hocam, söz bende sizin için bigun gelirim kuşlata yem atarız beraber
bikaç gün dikkat etsen toparlarsın tatlım merak etme
ahaa işte simit eritme hareketiiibu akşam maçı izlerken bu söledigin hareketlerin hepsini yapacam duygucanım valla muthişsiinnnn
ve tabi bundan sonraki akşamlarda daaa
geri pedal ne ki duygucumm :44::44: bide geçen filize sordum sana da sorayım, kaçıncı seviyede çalışıyosun sen, fazla bişey yapıp kendimi sakatlamak da istemiyorm daama eliptik çok zevkli geliyor bana, 30 dk yapıyorum zaman nasıl geçiyo anlamıyorm, acaba 1 saate çıkarsam da ağırlık kaldırma işlerini mi yapmasam yada azaltsam :44::44:
AMİN duygucum çok teşekkür ederim. yarın ki toplantımda iptal edilmiş, o yuzden bu hafta cumartesiye kadar full tutcam inşallah oruç. Muharrem ayının ilk 10 günü çok sevapmış, bende 4 gün tutatak değerlendireyuim diyorm.
şimdi 3 gün daha oruç tutmaya niyetlenince şöle düşünmüştüm bende, sabah erken kalkıp yapsam sporu sonra eve gelip yatsam vakit böle mi geçse die ama senin dedigin daha mantıklı.. gerçi oruç da 5 olmadan açılıyo burda, 3 gibi çıksam 1 saat yürüsem eve gelince ancak yemegi hazırlarız işte, daha mantıklı bölesi, saol duygucum
mutlaka bizim bilmedigimiz bi hayır vardır duygucum, sen sakince cipsleri bırak ve eski düzenine devam etama kabak çekirdeginin faydalarını okudum, onu yemen de bi sakınca yok sanki, cipsi bıraksan yeter
son zamanlarda gördüğüm en güzel suratlı bebek, ve daha bikaç günlük inanılır gibi deil yahuu, yeminle resmi gördüm bi 15 20 sn şok olup baktm o kadar güzel maşalaahh maşalaahhercem e selamlarımı iletirsen çok sevinirim duygucum
bugun gündüzde çok konuşmuşsunuz fark ettimm, yine ben yokum die dimiiisiz hep konuşun ben aralarda yetişirim size
hee poşetleri yok edersin de ekstre işi sıkıntılı :44::44: amaann sende dersin o zman kereviz yemeden yaşayamıyorm madem öle git bana başka yerden kereviz bul diee
ee spora da başladıgına göre benceee 2 hafta içinde 95 sin senn, buda benm totemim olsunn
canm duyguya da dedim, muharrem ayının ilk 10 günü çok sevapmış, zaten akşam 5 te iftar oluyor, bu ara bi ayarlayıp da tutabilirsin inşallahhben 3 gün daha tutcam Allahım kabul ederse
şimdi zaten 3 gün sadece yürüyüş yapabilecegm filizcim, haftasonu da artk biraz daha araştırayım soruşturaym da duruma göre eliptik i 1 saate çıkarıp diğerlerini bırakırım yada baya bi azaltırım belki
zencefilli çaylar da satılıyo, geçen gün limonlusunu almıştı annem de içmiştim fena da deil onu deneybilirsinizben bala karıştırıp daha çok seviyorm gerçi, ama filizcim öle yiyemedigi için diyorm bu kadar faydalı bişeyi kaçırmayalım
hoşgeldiniz canım Züleyha hocam tekrardanAllah sizin de oruçlarınızı kabul etsin, Rabbim acınızı dindirsin inşallahh
inşallah nkaraya gelir de eşinize kavuşursunuz hocam, söz bende sizin için bigun gelirim kuşlata yem atarız beraber
bikaç gün dikkat etsen toparlarsın tatlım merak etme
ahaa işte simit eritme hareketiiibu akşam maçı izlerken bu söledigin hareketlerin hepsini yapacam duygucanım valla muthişsiinnnn
ve tabi bundan sonraki akşamlarda daaa
kızz duyguşşş yarın gçrümcene gidiyormuşsun yani sen azimli kızsında görümcen şimdiden başlamış pastalar falan gördümmm bensana güveniyorum
inşallahhhhhh şarkı için çeketirim:)))
boşver dalma çıkamazsınn sadee az öncepaylaştığımşarkıyı hemen açbak toto bi oyana bi bu yana gitcek tıpkı benim gibi
ama çok güzellllllllll
bilmem ki aman ağrısın ağrıması iyi zaten sağlıklı olduğumu gösterir..
spor hafif yapmak lazım kasları gevşetir rahatlatır özellikle yürüyüş çok iyidir böyle günlerde..
aaaa hasta olma evde portis elma mandiş nevarsa yee bakkk ialç kullangerekirsee..
harbiden su 3lt gidiyr bide balık yedimtam akvaryum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?