2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kokunuzu aldım da geldimmm puhahahahaha yok kız duyguşla filiz haber verdiler napıyosunuz hiç gemişe bakmadım azcuk sohbet edeyim sonra bakarım

ohhhh cok guzel kopyalar cekmıssın aferın vallaaaaaaaaaa şifa olsun saglık olsun canım yedıklerın yarasınnnnnnnnnn

sancın cokmus sen usuttun mu bakemmmmmmmmmm

spor agrıya ıyı gelıyor mu pekı ?

aboooooooooooooooooo yarın pek zormusssssss yaaaaa sen cok basarılısındır boyle durumlarda ıns yıne basarı ıle atlatırsın canımmmmmm

sabahtan spor yapma fıkrı super olmus benceeeeeeeee

inşallahhhhhh şarkı için çeketirim:)))

Kokunuzu aldım da geldimmm puhahahahaha yok kız duyguşla filiz haber verdiler napıyosunuz hiç gemişe bakmadım azcuk sohbet edeyim sonra bakarım
boşver dalma çıkamazsınn sadee az öncepaylaştığımşarkıyı hemen açbak toto bi oyana bi bu yana gitcek tıpkı benim gibi
deluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bugun sen bu sarkıyı ben de cok dınledımmmmmmmmmmmmm
ama çok güzellllllllll
ohhhh cok guzel kopyalar cekmıssın aferın vallaaaaaaaaaa şifa olsun saglık olsun canım yedıklerın yarasınnnnnnnnnn

sancın cokmus sen usuttun mu bakemmmmmmmmmm

spor agrıya ıyı gelıyor mu pekı ?

bilmem ki aman ağrısın ağrıması iyi zaten sağlıklı olduğumu gösterir..

spor hafif yapmak lazım kasları gevşetir rahatlatır özellikle yürüyüş çok iyidir böyle günlerde..

Son düzenleme:

geri pedal ne ki duygucumm :44::44: bide geçen filize sordum sana da sorayım, kaçıncı seviyede çalışıyosun sen, fazla bişey yapıp kendimi sakatlamak da istemiyorm da ama eliptik çok zevkli geliyor bana, 30 dk yapıyorum zaman nasıl geçiyo anlamıyorm, acaba 1 saate çıkarsam da ağırlık kaldırma işlerini mi yapmasam yada azaltsam :44::44:

AMİN duygucum çok teşekkür ederim. yarın ki toplantımda iptal edilmiş, o yuzden bu hafta cumartesiye kadar full tutcam inşallah oruç. Muharrem ayının ilk 10 günü çok sevapmış, bende 4 gün tutatak değerlendireyuim diyorm.

şimdi 3 gün daha oruç tutmaya niyetlenince şöle düşünmüştüm bende, sabah erken kalkıp yapsam sporu sonra eve gelip yatsam vakit böle mi geçse die ama senin dedigin daha mantıklı.. gerçi oruç da 5 olmadan açılıyo burda, 3 gibi çıksam 1 saat yürüsem eve gelince ancak yemegi hazırlarız işte, daha mantıklı bölesi, saol duygucum

mutlaka bizim bilmedigimiz bi hayır vardır duygucum, sen sakince cipsleri bırak ve eski düzenine devam et ama kabak çekirdeginin faydalarını okudum, onu yemen de bi sakınca yok sanki, cipsi bıraksan yeter

son zamanlarda gördüğüm en güzel suratlı bebek, ve daha bikaç günlük inanılır gibi deil yahuu, yeminle resmi gördüm bi 15 20 sn şok olup baktm o kadar güzel maşalaahh maşalaahh ercem e selamlarımı iletirsen çok sevinirim duygucum

bugun gündüzde çok konuşmuşsunuz fark ettimm, yine ben yokum die dimiii siz hep konuşun ben aralarda yetişirim size

hee poşetleri yok edersin de ekstre işi sıkıntılı :44::44: amaann sende dersin o zman kereviz yemeden yaşayamıyorm madem öle git bana başka yerden kereviz bul diee

ee spora da başladıgına göre benceee 2 hafta içinde 95 sin senn, buda benm totemim olsunn

canm duyguya da dedim, muharrem ayının ilk 10 günü çok sevapmış, zaten akşam 5 te iftar oluyor, bu ara bi ayarlayıp da tutabilirsin inşallahh ben 3 gün daha tutcam Allahım kabul ederse

şimdi zaten 3 gün sadece yürüyüş yapabilecegm filizcim, haftasonu da artk biraz daha araştırayım soruşturaym da duruma göre eliptik i 1 saate çıkarıp diğerlerini bırakırım yada baya bi azaltırım belki

zencefilli çaylar da satılıyo, geçen gün limonlusunu almıştı annem de içmiştim fena da deil onu deneybilirsiniz ben bala karıştırıp daha çok seviyorm gerçi, ama filizcim öle yiyemedigi için diyorm bu kadar faydalı bişeyi kaçırmayalım

hoşgeldiniz canım Züleyha hocam tekrardan Allah sizin de oruçlarınızı kabul etsin, Rabbim acınızı dindirsin inşallahh

Güzel kızım
Bende sizleri özledim.Maşallahın var kilolar gidiyor.Ankaraya ne zaman geliyorsun.Önümüzdeki yıl bende inşallah orda olucam.Kimbilir birlikte atarız yemleri.Kuşlara bakıp sohbet ederiz.

inşallah nkaraya gelir de eşinize kavuşursunuz hocam, söz bende sizin için bigun gelirim kuşlata yem atarız beraber

bikaç gün dikkat etsen toparlarsın tatlım merak etme

ahaa işte simit eritme hareketiii bu akşam maçı izlerken bu söledigin hareketlerin hepsini yapacam duygucanım valla muthişsiinnnn

ve tabi bundan sonraki akşamlarda daaa

ayyyyyyyyyy yerım ben onu yaaaaaaaaaaaa ne bildik olmuş oyle. bebeklıkten cıkmıs koca adam olmusssssssssss buarada hıcbırseyı unutmadıgı da bellıııııııı evde bır ajan var resmen artıkkkkkkkkk dıkkatlı olllllllllll

kızz duyguşşş yarın gçrümcene gidiyormuşsun yani sen azimli kızsında görümcen şimdiden başlamış pastalar falan gördümmm ben sana güveniyorum

sen calısıyormuydun ogrencımıydın hatırlayamadım pınar ?

metabolızmanın ıyı calısması ıcın gune erken baslamaya calısmalısın

abla kardes guzel eglenmıssınız cok severım boyle ortamları ablam da yok kızkardesım deeeeeeee

tavuk guzel olmus olcu olarak. su gayet ıyı, aktıvıte olarak da dans hem cok terletır hem de cok keyıf verır cok ıyı olmus benceeeeeee

kahve konusunda dıkkat etmen lazım sut ılave etmelısın ve sekersız olmalı.

Sen çok az yiyordun şekerim, bu menün gayet iyi onlara bakınca Yalnız akşam yemeğini 17:45te yiyip sonra birşey yememenin sırrını bir öğrensem Ben tv izlerken birşeyler yemek istiyorum mutlaka. Spor konusunda sana katılıyorum, sürekli ve düzenli yapmak lazım ama sevdiğin bir sporu yapabilsen keşke, o yüzden dedim yapmasan da olur diye. Bölgesel hareketlerden önce de vücudu ısıtman lazım, zaten yapmışsın.
Canım ette verilecek bir tarif yok aslında, vereyim hemen bunun tarifini unutmadan Ama bunu da eşim yaptı söyleyeyim, çorbayı ben yaptım Yağsız kırmızı et kuşbaşı doğranır, tencereye 1 kaşık tereyağı koyulur, yüksek ateşte et pişirilir, suyunu salıp çekene kadar pişirilir, sonra içine tuz, karabiber atılır ve 1 kaşık ta salça ilave edilir, az daha ocakta tutulup altı kapatılır. Sıcak olarak servis yapılır, üzerine biraz kekik ekilir, afiyetle yenir Oldukça pratik oluyor et yapmak, salça koyunca da et tadını bastırmış oluyor
Günlük kalori içinde spor var canım. 300 kalori olarak hesapladım Leslie 3 mili. Ben Şubat ayına kadar 58 kg hedefi koydum, ona göre kalorisepetinin bana önerdiği kalori 1436. Dün aşmıştım, bugün altında kaldı, daha iki gündür kullanıyorum zaten kalori hesabını. Bence spordan sonra 1000 kalorinin altına düşmemek lazım. Metabolizmayı yavaşlatabilir diye düşünüyorum artık, hele Cemremin yediklerini ve verdiği kiloyu gördükten sonra

ayy maçı iple çekiyorum cimbomumu ama kalecimiz sakat esas adamda inş bi sorun çıkmazz kalbim galatasarayımla..
canım şimdieliptik ayakda yapılan bi spor biliyorsun ben baya uzunsüre yaptığım için arada paslaşma yapıyordum yani oturarak 10 ileri pedal özellikle yağlıolan üst arka baldırlar için geri pedal sürüyordum 10dk tabi oturarak sonra yine ayağa kalkıp eliptik olarak devam ediyordum bende eliptiği çok severek yapıyrdum rekorum 1.30 saat minimum 45 dk yapardım özellikle bi film açar yapardım evde seviye olarak 25 ile 30 arası bazen şarkıda gazagelip 33 lere çıkardım tam hatırlamıyorum açıkçası 1yıldan fazla oldu satalıı.. ama çok faydasını gördüm.

nurdan bölgesel hareketlerin faydasını ramazanda çok gördümama düzenli yaptımm.
takrar ALLAH kabuletsin orucunu bizlerede dua et canım.
ercenin bebeğine bende bittim selamını söylerim ulaşırsamm..

zencefil ve tarcını dondurmanın uzerıne doktum de yedım nasıl amaaaaaaaaaaaaaaa

ben de haftaya baslamayı dusunuyorum oruca ınsaallah orucumu ısyerınde acmam gerekır acarım ve spora gıderım dıye dusunuyorum

ya bız bırbırımızı pek ozlemısız konus konus doyamadık cenemız dustu sen bıze bakma deluyuz ısteeeeeeeeeeee

kız benım totemım sana tutmustu ınsaallah senınkı de tutar eger tutarsa sana hedıye alacam sozzzzzzzzzzzzzz

kızz duyguşşş yarın gçrümcene gidiyormuşsun yani sen azimli kızsında görümcen şimdiden başlamış pastalar falan gördümmm ben sana güveniyorum

gördün dimi attı kazağı bana ama ben güveniyorum hatta napcam bi cinlik geldi aklımaşimdi bana tabak hazırlıcak ben onu resimlicem tabi tşk edip geri çevircem kendim hazıtlıcam tabağımı bide onu resimlicem bakalım ne kadar iradeliyim..

rica edeyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu sarkının lınkını tıkladım gunduz bazen youtube da kı yorumlar cok komık oluyor dıye baktım okuyorum genc bır cocuk yazmıs demıs kı ya oglum bu sarkı turkce de degıl nıye en cok turkler dınlemıs bu sarkıyı. cevap bır baskasında. nerde bır toto olsa bızım turk erkeklerı sapık oldugu ıcın ordadır cunku demıssssss sen kalca dıyınce aklıma geldı sımdı buuuuuuuu

evet agrısız regl ıyı degılmıs agrı ıyıymıs dıye duydum doktordan. yumurtaların ıyı catladıgını gosterırmıs.

hımmmmm anladım hafıf sporrrrrrrrrrr ok cıcımmmmmm

aaaa hasta olma evde portis elma mandiş nevarsa yee bakkk ialç kullangerekirsee..
harbiden su 3lt gidiyr bide balık yedimtam akvaryum oldu

yıyorum yıyorum abartmadan. meyveden de korkuyorum anacugummmmmmmmmm bılıyorsunnnnnnnn

su ben de cok ıctımmmmmmm balık tutayım ben,oltamı attım ızmıre dogruuuuuuuuuuuuu