2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aaaaaaaaaaa kızlar bugünde ben müsahittim siz yoksunuz nerdiyse tüm gün burdaydımm..

geldim duyguuu geldiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

okuldayım şuan ama hiç çalışasım yok hocanın keyfinin gelip de projeme bakmasını bekliyorum

duygu madem musaitsin canım senden bikaç konuda yardım isteyebilir miyim ?

benm öğle yemeklerim yurtta oluyor ya, yemek de çıkmıyor malum sence ben ne yiyebilirim ?

bir de ara öğün konusunda yardım rica etsem. yani bana bir düzen yapsak da ben de ona uysam, şu 75 in altını yılbaşına kadar bi görüversem

cnm odaniçin elektirikli tekgözocaklar varya onlardan alsan böle sebze sotelerdin yapsan kepek makarnadan yoğurtlu yada domatesli soslar yapsan eğer mümkün değilse biraz düşüneyim
araöğün için yeşil elma alderim,sonra kuru incir,kuru kayısı,badem,ceviz,fındık ,kuru yaban mersini,beyaz leblebi ,bunların hepsi bir arada tüketme tabi bütçeneuygun olanı al istersen her saat aldığın üründen 2-3 at ağzına çokçeşit alıyorsan farkıl çeşitlerden birer tane at .derim,
birde anlamadım yemekhanede yemek çıkmıyormu senmi beğenemiyorsun yetiemiyormusun

Son düzenleme:
senden alacağım cvp göre cevap yazacaktım ama çıkmışsın,aklıma bir kaç şey geldi,

1-günlük market yapman yani atıyorum büyük marketlerde istediğin miktardan alışveriş yapabilirsin örneğin 2 domates,1 salatalık,2 liralık peynir,2 liralık zeytin gibi
2-pazara gitmen mesela evden tencere getir pazar yap mesela patlıcanpatates kabak doğra domates rendesi yurta en yakın fırında pişirt
3-balıkpişiricileri var ordan kendine göre al pişirt öğrenciolduğunu söyle yaparlar
4-tekgöz ocak al odandakendin yap pratik sağlıklı(banaen mantıklı bu geliyor)
5-böyle ev yemekleri yapan yerler var durumunuanlat öğrenci olduğunu söyle anlaş hergün düzenli orda ye

yani kusura bAKMA seçeneklerim sana saçma gelebilir ama aklıma böyle geliyor hiç yurt ortamında bulunmadım mutfağıkullanmadurumun varsa süper olur,patates haşla yoğurtla ye,makarna haşla yoğurtla ye,salata yap,yani buzdolabınız varsa marketten parana göre köfte tavuk al,kızart,meselakısır yapabilirsin kısır için sıcak su yeterli salça,bol yeşillik ohh mis gibi inşallah bi faydam olmuştur düşünmeye devam etcem,tabi makarna patates diyorum ,ama yağssz yapman kaydıyla ben mesela kepekli makarna kullanıyorum.
dediğimgib ortamı bilmiyorum hiçde bulunmadım şartlarını bilmiyorum ama düşüncem bana ayrıntılı anlat yurttaki durumunu..

Yanlış anlamak olur mu, aksine teşekkür ederim. Ben zaten fazla sıkamıyorum malum ama en azından miktarları biraz azaltabilirim. Bu ara ara öğün yapmıyorum zaten, muhtemelen yemek çok yediğim için. Şimdi evdeyim, 1 fincan neskafe içtim ve kalkıp Leslie yapacağım az sonra, hem de 5 mil. Leslie'nin dediğine göre 750 kalori yakıyor:)) Akşam da eşim et yapacakmış, o da yağsız kırmızı et olur. Çorba da yapsam mı diye düşünüyorum ama fazla mı olur bilemedim. Önerilerine dikkat etmeye çalışacağım, söz. Ayrıca sen gelene kadar 6'lı rakamlara düşmüş olmam lazım ki daha bir hevesle yarışalım:))

inşallah cnm..
benE YAP ÇORBA YEMEK YEMEĞİAZALTIR ,SALATADA YAP

Şimdi spor zamanııı:)) Yaklaşık iki haftalık molayı sona erdiriyorum ve Leslie'me kavuşuyorum:)) Akşam tekrar girerim, görüşmek üzere. Duygucum bugünkü faydalı tavsiyelerin için teşekkür ederim canım, uygulayacağımdan emin olabilirsin.

Kızlar kaçtım ben başım ağrıdı çok kaldım internette

bu arada araöğün çok önemli kızlar bu aralar tüm araştırmalarım bunu gösteriyor...

sana keyifli sporlar umarım bol yağ ve kalori atarsın..
Bazen birşey yazarken çekiniyorum çok bilmiş bir izlenim vermek istemiyorum ama bana göredoğruolanlarıda paylaşmak istiyorum neyse bende kaçıyorum see you...

yok içtim içiyorumda yazmayı unutmusum...markasıda doğadan acaili yeşıl cayını içiyorum sabah kahvaltıda bide akşam saatlerinde cnm isterse ben bide içine limon katıyorum suyunu sıkıyorum daha değışık geliuo....
evet bıktım o eski hevesim yok sporla...bu zayıflama işinide öncek kendim için sonrada konusmadıgım bir insanlar için hakkımda cok konusuyolar....sinir oluyorum onlara inat zayıflamak isterim....

duyguuuuuu bende snei takıp ediyorumm birtanemm benide yamacına al kızz banada birşeyler oluyorrr ,bende artıkk eskisii gibii alayımm azmimiii kaybetimm

Kızlar sporumu yaptım, çok mutluyum:)) Leslie 5 mil yaptım, 70 dakika ve çok yoruldum ama çok ta keyif aldım. Tarhana çorbası yaptım ve acılı acılı çorba içtim, şimdi eşim mutfakta ve et hazırlıyor, ben de bu arada foruma gireyim dedim. Pomocum, bugün yoğundun galiba pek giremedin, kolay gelsin canım. Akşam girebilirsin inşallah.

valla duygucum kusura bakma ortaya bi laf attım sonra da kayboldum, sana da çok ayıp oldu özür dilerim

o ara hoca çağırdı onla birlikte baya bi projeme baktık, sonra da yurttan arkadaşım benim okuluma geldi, kursa giderken uğramış, o kursa geçince de ben yurda geldim yemek şu bu derken ancak açabildim. şimdi yurtla ilgili şöyle bilgi vereyim..

sabah - akşam yemegi çıkıyor yurtta, öğlenleri çıkmıyor yani. sabah akşam kolay kolay yurttaki yemekleri kaçırmıyorum yani, eğer çok uykusuzsam kahvaltıya kalkmadıgım belki oluyor ama akşamları çoğunlukla yurtta yiyorum ama öğlenleri sıkıntı işte. yurtta yemek yapma ortamım da yok, saç düzleştiricisi bile bazen devrelere fazla geliyormuş, ocak falan çalıştırırsam yangın çıkar heralde. dolayısıyla malesef kendim yapma imkanım yok. odalarda buzdlabı da yok malesef. geçen fırın işini pomo da söylemişti, balık ızgara falan ama yakınalrda öyle bir yerde yok araştırdım da, o imkanda kalkıyor otomatik olarak. bende o yuzden hazır bardak çorbalardan içiyorum öğlenleri, yada corn flakes aldım onu yiyorum. sen pek sıcak bakmıyorsun ama çok bi seçenegm olmuyor işte malesef, aklıma gelen her çözümü eliyorum bi şekilde.

ara öğün tavsiyelerini dinleyecegim. kendime bikaç gün idare edecek kadar yarın alırım zaten. haftaya salı da eve gidiyorum, ordan da doldururm ara öğün erzagımı. ama ara öğünün önemi konusunda sana katılıyorum. insanın nefsini köreltiyor onlar. acaba 3 saatee 1 yemek mi daha dooru, yoksa miktarları az tutarak her saat yemek mi ?

ayy ne zor işler bunlar yaa, ööfff.. sıkılıyorum valla ben artkk

Çeşmi, senin işin zor be yaa. Öğlen önemli bir öğün sonuçta. Ben de sadece staj yaparken yurtta kalmıştım, başka tecrübem yok. Orada da sefil olmuştum zaten, öğlen fabrikada yemek yiyordum, sabah 500 ml, akşam 500 ml süt içiyordum:) Sütobur olmuştum yani. O zamanlar 52-53 kg idim ve 2 ay sonunda 48 kg olmuştum. Yani kilonun fazlası kötü ama zayıflık ta kötü, o halimi hiç sevmemiştim, fotoğrafım bile yok o zamandan. Tabi süt bende mi öyle bir etki yapmıştı bilmiyorum ama iştahımı çok kesmişti. Aslında öyle bir diyet mi yapsam:)) Neyse kısa keseyim, süt içebilirsin:)) Ama 1 bardak falan değil 500 ml, yani eğer süt seviyorsan. Belki sende de iştah keserse 1 taşla 2 kuş olur:) Bir de ton balığı alabilirsin, hani onlar için de buzdolabı falan gerekmiyor ya. Anladığım kadarıyla sabah kahvaltıda top ekmek çıkıyor, bir tane fazla alıp öğlen onun içine ton balığı koyup yiyebilirsin, sağlıklı bir öğün olmuş olabilir.

iyi akşamlar en yakın zamanda kiraz sapı alayım
sabah
1 domates 4-5 çatal peynir 1 dilim ekmek
ara yok
öğlen yarım kase çorba 1 tabak 1 su bard kadar makarna yoğurtlu
ara bir portakal
akşam bir kase erişteli mercimek çorba 1 yoğurt
2 barda yeşil çay 2-3 lt su içtim

Kızlar, ben günümü toparlayayım, bugün erken yatmayı planlıyorum (Duygu'nun tavsiyesine uyacağım ve yarın sabah zımba gibi kalkıp sunumumu yapacağım:))

Sabah:
- 1.5 dilim tahıllı ekmek
- 1 t.k. Antep salça
- Yarım kk peynir
- 2 ceviz
- her zamanki gibi şekersiz sütlü neskafe

Öğle:
- 1 kase şehriye çorbası
- 1 tabak portakallı kereviz yemeği
- 4-5 kaşık kadar kuskus
- 2 kaşık yoğurt

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve

Akşam:
- 1 kase tarhana çorbası
- 150 gram kadar yağsız ızgara et
- 1 dilim tahıllı ekmek

Ara:
- 1 bardak sıcak yarım yağlı süt, içine
- 1 tatlı kaşığı bal

duygucummm facebokta sana bakıyorumm ama fazla resim görmedimm hiçç senin ,aktif yap bakalımm benii senn
bu arada 2nciyi düşünüyorsunn ona giydirirsinn sonra zor oluyor birdaha kıyafet dizmek