- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.801
aaaaaaaaaaa kızlar bugünde ben müsahittim siz yoksunuz nerdiyse tüm gün burdaydımm..
geldim duyguuu geldiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
okuldayım şuan ama hiç çalışasım yok hocanın keyfinin gelip de projeme bakmasını bekliyorum
duygu madem musaitsin canım senden bikaç konuda yardım isteyebilir miyim ?
benm öğle yemeklerim yurtta oluyor ya, yemek de çıkmıyor malum sence ben ne yiyebilirim ?
bir de ara öğün konusunda yardım rica etsem. yani bana bir düzen yapsak da ben de ona uysam, şu 75 in altını yılbaşına kadar bi görüversem
nesli ilk bakışda sağlıklı güzel görünsede yediklerin fazla,yani şuna göre fazla hep 70 lerdesin ya 6 'lı rakamları görmek için fazla, böyle beslenirsen bence yerinde saymaya devam edersin tabi bu benim düşüncem, bu menüde benimsana önereceğim tablo;
1kase'den 1 tık az şehriye çorbası
yarım tabak kereviz
3-4 kaşık kuskus hatta 2-3
yoğurt gayet güzel hatta 1kase bile olur
1,5 saat arayla fındık bademceviz gibi ara öğünlerle matabolizmanı çalıştırırsan bence bu iş olmuştur
cnm sakın yanlış anlama bu benim düşüncem bir süredir birlikteyiz çok aktif olmana rahmen inişliçıkışlısın bence bi karar ver zaman koy şu zamana kadar disiplinli olcam de bak kg çok fazla olmadığı için diyorum haftadabir gün abartmamak kaydıyla kendini ödül ver onun dışında yediklerni bir parça azaltyani bu aralar günlük neyiyorsan birazazalt ,spora yüklen bak faydasını görcenn,aslında sen disiplinli ilerlesen çokdan ideal kg varmışdın o kapasite var sende
Yanlış anlamak olur mu, aksine teşekkür ederim. Ben zaten fazla sıkamıyorum malum ama en azından miktarları biraz azaltabilirim. Bu ara ara öğün yapmıyorum zaten, muhtemelen yemek çok yediğim için. Şimdi evdeyim, 1 fincan neskafe içtim ve kalkıp Leslie yapacağım az sonra, hem de 5 mil. Leslie'nin dediğine göre 750 kalori yakıyor:)) Akşam da eşim et yapacakmış, o da yağsız kırmızı et olur. Çorba da yapsam mı diye düşünüyorum ama fazla mı olur bilemedim. Önerilerine dikkat etmeye çalışacağım, söz. Ayrıca sen gelene kadar 6'lı rakamlara düşmüş olmam lazım ki daha bir hevesle yarışalım:))
inşallah cnm..
benE YAP ÇORBA YEMEK YEMEĞİAZALTIR ,SALATADA YAP
Kızlar kaçtım ben başım ağrıdı çok kaldım internette
bu arada araöğün çok önemli kızlar bu aralar tüm araştırmalarım bunu gösteriyor...
şimdi spor zamanııı:)) yaklaşık iki haftalık molayı sona erdiriyorum ve leslie'me kavuşuyorum:)) akşam tekrar girerim, görüşmek üzere. Duygucum bugünkü faydalı tavsiyelerin için teşekkür ederim canım, uygulayacağımdan emin olabilirsin.
benim gib bıkmışsın
menün güzel zeytini suda bekletiyorsun dimi,sana nacizane tavsiyem hazır çorba tüketmemen sağlık açısındanhaaavaktin yok çalışıyorsan çok nadir iç elbet
su tüketimin iyi,ama yeşil çay içmemişsin evet tadı kötü ama kabul etmeliyiz yağ yakıyor ve metabolizmayı çalıştırıyor,bacaklr için kesinlikle eliptik tavsiye ederim ,birde plates lastiğiyle makas hareketi
hatırlıyorum bende 7li rakamlardan 69gördüğümde sinemayagitmiştim ödüvermiştim burgerking'dende yemek yedim ödül olarak ama o rakamıgöreseye kadar sıfır kaçamakdım hak etmiştim..
inşallah dahada vermişsin diyorsun AMA hiç sanmıyorum bu aralar irademe hakim olamıyorum aslında olmak istemiyorum çünkü yine disiplinli günlerime dönücem bunlar benim ödülgünlerimm ,azönce bir reklam filmiizledim canım çekti sip.ettim düşün gersini:))))ama ben kendime güveniyorum istediğimde başaramayacağım şey yok..
ayran detoksunu sahalara döndüğümgün yapacağım p.tesi temizlik günüm o gün ve canım isterse ertesigün ayran detoksu,detoks bittiğindede sıkı bir sporla geri döneceğim,leslie bilgisayardan takip ediyordum flaş belleğime aktarcam tv den takip etcem dahakeyifli olcak,plateside flaş belleğime atayımdaha keyifliolur takip etmek,valla ip atlama,mekik,leslie,plates,yürümek sıkı durun ben geliyorum
valla ne mutlu sana benim kosu bandı bana bakıyo ben ona
cnm odaniçin elektirikli tekgözocaklar varya onlardan alsan böle sebze sotelerdin yapsan kepek makarnadan yoğurtlu yada domatesli soslar yapsan eğer mümkün değilse biraz düşüneyim
araöğün için yeşil elma alderim,sonra kuru incir,kuru kayısı,badem,ceviz,fındık ,kuru yaban mersini,beyaz leblebi ,bunların hepsi bir arada tüketme tabi bütçeneuygun olanı al istersen her saat aldığın üründen 2-3 at ağzına çokçeşit alıyorsan farkıl çeşitlerden birer tane at .derim,
birde anlamadım yemekhanede yemek çıkmıyormu senmi beğenemiyorsun yetiemiyormusun
ESTAFRURALLAHCAHİLLİKDEĞİL CNM 3 ÇOCUKLA TAKİP ETMEK ZOR ONDAN,SKİNNY JEAN VUCUDA SIMSIKI SARAN JEANLARA DENİR DARPAÇA İNEN, BİLMEMEN NORMAL3 ÇOCUK SORUMLULUK DEDİĞİN GİBİ KİLO OLUNCA İNSANIN İÇİNDENDE GELMİYOR KENDİMDEN BİLİYORUM BENİM TEKSTİLDEN ANLAMAM AİLEMDEN GELİYOR BABAM TEKSTİLCİ PANTALON EŞORTMAN,POLAR VS HEP BABAM GETİRİR BANA SİTİLİMİDE BİLİYOR NOKTA ATIŞI ATAR BABAMŞİMDİ EMEKLİ BU İŞ ÇOK STRESLİBİ İŞ ,ŞİMDİ OTURDUĞU SİTEDE KÜÇK Bİ TERZİ ATÖLYESİ VAR SİTEDEKİ DARALTILCAK TAMİR EDİLCEK ŞEYLERİ YAPIYOR HEMKENDİ İŞİ HEM RAHAT HEM STREZSİZ,ANNEMDE STİLİST BENİM GELİNLİĞİMİ ANNEM YAPTI,BİRAZ BU SEBEPDEN ANLIYORUM EE GÜNDEMİDE TAKİP EDİYORUM,HİÇ BİR ŞEY ALMSAMDA MAGAZA GEZERİM KUMAŞLARA BAKARIM NE MODA TAKİP EDERİM AMA MODAYA UYMAM MODAYA UYMAK DEMEK AYNIOLMAK DEMEK BANA GÖREE
KARABİBERİM BENim FACE BİR SÜRÜ RESMİMVAR ONA ÖZELLEŞLTİRDİMMİ ACABAA NEYSE BİR ARA BAKARIM ESKİSİ KADAR AKTİF DEĞİLİM..
2.EL MAGAZASI ZATEN ESKİ GİYSİLER DEĞİL EL DEĞİŞTİRDİĞİ İÇİN UCUZ,ALSANCAK KIBRIS ŞEHİTLER CADDESİNDE VAR BİR TANE TASARIM 2.EL MAGAZASI HENÜZ TARZIMA UYGUN ŞEY BULAMADIM YAKALARSAM ALIRIM MUTLAKA
SENDE EVLADINA ALMIŞSIN İYİ YAQPMIŞSINÇOCUKLR Bİ GİYDİĞİNİ2-3 AY GİYİYOR AL İŞTYE BENİMSIPA DÜNYA KADAR GİYSİSİ VAR OLMAYAN KIYAMIYORUM VERMEYEDE:)))) TOPLASAN1-2 AY GİYMİŞTİR HİÇ ESKİ OLURMU Bİ BAŞKÇOCUK YENİ DİYE GİYERR HİÇ AYIP DĞİL BENİM HOŞUMA GDİYOR 2.EL .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?