- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.821
vayyyyyyyyyy donuyorsun demek aramıza.
bana da ters bır donus yapacagın gorunuyor :)))))
bana nasıl el atacaksın kuzum ????
tamam anlastık. tek bır kacamak bıle olsa yazacagınız o gun. o gune kadar ben tek gun hareketsız kalmayacagım.
haklısın ya 5 ay kaldı. ben 5 ayda 25 kılo versem bıle benım ıcın yeterlı degıl. ama aralık dahıl hesaplayınca 7 ay oluyor. ben hazıran sonunu kendımı hedef yapmıstım. neyse o onemlı degıl okadar da.
canım benım ısmımı kullanmamdan rahatsız olmam tam tersı mutlu olurum benım sana ıhtıyacım var bılıyorsun oyuzden sevındım canım cok sevındım bana el atmana. dedıklerıne daha once harfıyen uyuyordum yıne uyacagım.
yarıs konusunda kesınlıkle katılıyorum sana. bırcok kez dıle getırdım ben hatırlarsın. cunku eskıden yarıs halındeydık cok guzel gıdıyorduk spor aktıvıteler yıkılıyordu menuler gıdım gıdımdı valla.
bende fırında yapıyorum canım haşlayıp tepsiye diziyorum üzeirne kıymayı kavur ser. azcık yağ dök fırına ver. mis gibi oluyor vallaa...oglen yemek yıyemıssın uzuldum. benım zaman sınırım olmuyor cok ısım oluyorsa bır-ıkı arası yıyorum az ısım varsa onıkıde yıyebılıyorum ama ben de yemeklerden sıkıntılıyım olcek olarak cok az oluyor. salata yok denecek durumda. yogurt cacık herzaman olmuyor corba herzaman olmuyor ama hem oglen hem aksam yemegımı yanımda getırmek de zoruma gıder dıye ıdare edıyorum kucuk bır el cantasında sureklı esya tasıyorum zaten.
ogle yemek yıyemeyınce ara ogunde dengelemıssın normalde bazlama falan olmaz tabıkı ama oglen yıyemeyınce ara ogunu artırman ıyı olmus bence. ben de bugun karnıbahar yıyecegım senın gıbı :)) zaten senın menulerınde cok goruyordum canım cektı. :))))) neslı guzel hafıf bır tarıf verdı fırında yaptım dun aksam. azıcık tadına baktım gayet guzelmıs. neslıcıgım hakıkaten esın hafıf yemeklerı sevmıyor dıye bılıyorum oyuzden o begendı ben de begenırım dıye dusundum. mucver de damak tadım tutmamıstı ama bu karnıbahar olayını sevdım. aksam boregını de denedım esım sabah yedı ben yemedım gayet guzel olmus dedı. sen bır tanesı 50 kalorı dıyordun ben peynır koymadım ıspanak ıcım fazlaydı oyuzden ıspanaklı yaptım sadece.
benım kavrulmus kıymam var azıcık. hanı koy usulu kavurup sonra yersın ya makarnanın uzerıne falan. o bozulmasın dıye kalan 3 parcadan da kıymalı yapacagım aynısından. pazar gunu yerız esımle dıye dusundum.
Çeşmi, senin işin zor be yaa. Öğlen önemli bir öğün sonuçta. Ben de sadece staj yaparken yurtta kalmıştım, başka tecrübem yok. Orada da sefil olmuştum zaten, öğlen fabrikada yemek yiyordum, sabah 500 ml, akşam 500 ml süt içiyordum:) Sütobur olmuştum yani. O zamanlar 52-53 kg idim ve 2 ay sonunda 48 kg olmuştum. Yani kilonun fazlası kötü ama zayıflık ta kötü, o halimi hiç sevmemiştim, fotoğrafım bile yok o zamandan. Tabi süt bende mi öyle bir etki yapmıştı bilmiyorum ama iştahımı çok kesmişti. Aslında öyle bir diyet mi yapsam:)) Neyse kısa keseyim, süt içebilirsin:)) Ama 1 bardak falan değil 500 ml, yani eğer süt seviyorsan. Belki sende de iştah keserse 1 taşla 2 kuş olur:) Bir de ton balığı alabilirsin, hani onlar için de buzdolabı falan gerekmiyor ya. Anladığım kadarıyla sabah kahvaltıda top ekmek çıkıyor, bir tane fazla alıp öğlen onun içine ton balığı koyup yiyebilirsin, sağlıklı bir öğün olmuş olabilir.
günaydın kızlarrrr ...
inşallah...
sunumunda başarılar dilerim sen en iyi şekilde üstesinden gelirsin
dekorasyon olayınıçok seviyorum şimdiki aklım olsa iç mimar,masa düzenliyici,styling,pastacı olmak isterdim pastacı hala daha olabilirim nasip bakalım farkındaysan seçtiğim tüm meslek dalı bir nevi dekorasyon
inşallahh bu aralar pekbi üşengecim ya havlarda müsahit değil
aha aha nasılda çözmüş beni
evet evi taktım sbah akşam düşnüyorum nasıl olcak napcam bir sürü alıncak var nasıl alcazz oyyy ayın 15 de görmeye gitcezzz
ben daha hiç birşey yemedim maşallah yoğurda geçmişin,harikasın devamlı metabolizmanı çalıştır arada 2 tane fındık vs bile atsan metabolizman deli çalışır
yok kahvaltı yapmadım yarım muz,yarım avuç fıstık içi yedim
Kızlar sporumu yaptım, çok mutluyum:)) Leslie 5 mil yaptım, 70 dakika ve çok yoruldum ama çok ta keyif aldım. Tarhana çorbası yaptım ve acılı acılı çorba içtim, şimdi eşim mutfakta ve et hazırlıyor, ben de bu arada foruma gireyim dedim. Pomocum, bugün yoğundun galiba pek giremedin, kolay gelsin canım. Akşam girebilirsin inşallah.
süte bayılırım da 500 ml çok gelmesin bideama ton balıgı fikrini sevdim, sabah kahvaltıdan domates salatalık falan da koyabilirim ekmege ( hem kepek ekmegi oluyor bizde çıkan ekmek, normalden daha iyi yani ) böyle böyle idare etcez artık, zaten 1.5 ay kış tatilim olacak, onun başlamasına da 45 gün kaldı sayılır. evde daah rahat ederim yardımlarınız için teşekkürlerr
şimdi günümü toparlayım bende
kahvaltı ( yine alarmı duymadıgım için 11.30 da kalktım ancak )
beyaz peynirli yumurta
şekersiz çay
ara öğün ( 16.00 )
2 si 1 arada nescafe
yarım albeni çikolata
akşam yemegi ( 18.30 )
1 kepçe ezogelin çorba
2 yk kereviz yemegi
1 yk erişte
1 yk kısır
ara öğün ( 21.00 )
1 avuç kuru erik
ara öğün ( 23.30 )
200 gr yoğurt
yarın dersim yok, sabah umuyorum ki 9 da uyanıp kahvaltımı edip yürüyüşe çıkacagım, biraz keyifsiz gibiyim, havam dağılır belki. ama bu ara yeni modam alarmımı duymamak oldugu için bilemiyorum kalkabilir miyim
herkese şimdiden mutlu günleerrrr
bak banada el atacaksınız ona göreee
iyi akşamlar en yakın zamanda kiraz sapı alayım
sabah
1 domates 4-5 çatal peynir 1 dilim ekmek
ara yok
öğlen yarım kase çorba 1 tabak 1 su bard kadar makarna yoğurtlu
ara bir portakal
akşam bir kase erişteli mercimek çorba 1 yoğurt
2 barda yeşil çay 2-3 lt su içtim
valla ne mutlu sana benim kosu bandı bana bakıyo ben ona
sana keyifli sporlar umarım bol yağ ve kalori atarsın..
Bazen birşey yazarken çekiniyorum çok bilmiş bir izlenim vermek istemiyorum ama bana göredoğruolanlarıda paylaşmak istiyorum neyse bende kaçıyorum see you...
gecmıs olsun neyın varbende fırında yapıyorum canım haşlayıp tepsiye diziyorum üzeirne kıymayı kavur ser. azcık yağ dök fırına ver. mis gibi oluyor vallaa...
Bugün ki menüm:
sabah kalkınca su
sabah :
hastanede işimiz vardı bir muz yedim
ara öğün:2 mandalina
öğle 5-6 kaşık karnıbahar ayak üstü atıştırdım
ara öğün:
200ml sür
akşam:
15 tane hamsi
bol salata
ara öğün:
1/4 nar
1 portakal
Bende 70 psikolojik sınır oldu resmen, kaç haftadır 71 ve 70 arasında gidip geliyorum. Tartıda 69'lu bir rakam görsem çok motive olacağım ama takıldım kaldım. Bakalım spora başlayınca inerim belki. Ayın 17'sinde öğreneceğiz sanırım senin kilonu hep birlikte:)) İnşallah daha da vermişsindir ve işin kolaylaşır. Ben de Aralık sonuna kadar 67 falan olmak istiyorum. Şu tempom biraz düşsün de ayran detoksu muydu neydi ondan yaparız. Pomo ile beraber yapalım demiştik, onda 2 kg civarı verdirir de ben 1 kg versem razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?