2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ay kızlar ayın 17sinde çok sıkı şekilde başlıyormuşsunuz benide alın yer varsa kızkardeşimin düğününe çok az kaldı ve ben daha kiloluyum

bak banada el atacaksınız ona göreee

bende fırında yapıyorum canım haşlayıp tepsiye diziyorum üzeirne kıymayı kavur ser. azcık yağ dök fırına ver. mis gibi oluyor vallaa...

Bugün ki menüm:
sabah kalkınca su
sabah :
hastanede işimiz vardı bir muz yedim
ara öğün:2 mandalina
öğle 5-6 kaşık karnıbahar ayak üstü atıştırdım
ara öğün:
200ml sür
akşam:
15 tane hamsi
bol salata
ara öğün:
1/4 nar
1 portakal

süte bayılırım da 500 ml çok gelmesin bide ama ton balıgı fikrini sevdim, sabah kahvaltıdan domates salatalık falan da koyabilirim ekmege ( hem kepek ekmegi oluyor bizde çıkan ekmek, normalden daha iyi yani ) böyle böyle idare etcez artık, zaten 1.5 ay kış tatilim olacak, onun başlamasına da 45 gün kaldı sayılır. evde daah rahat ederim yardımlarınız için teşekkürlerr

şimdi günümü toparlayım bende

kahvaltı ( yine alarmı duymadıgım için 11.30 da kalktım ancak )

beyaz peynirli yumurta

şekersiz çay

ara öğün ( 16.00 )

2 si 1 arada nescafe

yarım albeni çikolata

akşam yemegi ( 18.30 )

1 kepçe ezogelin çorba

2 yk kereviz yemegi

1 yk erişte

1 yk kısır

ara öğün ( 21.00 )

1 avuç kuru erik

ara öğün ( 23.30 )

200 gr yoğurt

yarın dersim yok, sabah umuyorum ki 9 da uyanıp kahvaltımı edip yürüyüşe çıkacagım, biraz keyifsiz gibiyim, havam dağılır belki. ama bu ara yeni modam alarmımı duymamak oldugu için bilemiyorum kalkabilir miyim

herkese şimdiden mutlu günleerrrr

Günaydın kızlar, kahvaltımı yaptım, şimdi kahvemi içiyorum, hepimiz için enerjik bir gün olsun:)) Akşam erken yatmak bana çok iyi geldi, tabi spor da öyle:) Nesli Leslie'ye döndü:)
Kahvaltım şöyle,
- 1 dilim tahıllı ekmek (Antep salça sürdüm tabi üstüne:))
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk peynir
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

kızlar gunaydın

dun cok yogundum aksam da mısafırım vardı caya. oyuzden gıremedım. az spor yapayım dedım o da yordu ve erkenden uyudum.

once dunku menumu tamamlayayım.

bugun ıse

sabah corn flakes yedım tosttan sıkıldım yıneç

bır bardak corn flakes cıleklı-, ıkı bardak sut ıle karıstırıp yedım
acık sekersız cay
yarım muz
250 ml su

ara: 250 ml su, uc cevız, ıkı kasık yogurt ıle yarım demet maydononuz karıstırıp yedim. ıkı bardak yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum.

oglen: yemekten once 250 ml su, 2 kasık pırasa yemegı, bır kase mercımek corbası. bu hafta ahcımız sapıttı azıcık yemek cıkıyor cesıt yok denecek kadar az. oyuzden corbanın ıcıne ıkı dılım ekmek dogradım kızlar. normal ekmek vardı

ara: 250 ml su, ucu bır arada nescafe, acık sekersız cay, bır mandalına

aksam: uc dort kucuk cıcek karnıbahar, 4 kasık yogurt. karnıbaharı neslının tarfı ıle ıle yaptım cok begendım bundan sonra hep boyle yapacagım.

eve gıdınce esım de aynısını yedı ve begendı. yanında yıne neslının boregınden yedı. bır gun once yapmıstım boregı ama hıc tadına bakmamıstım. esım yerken eslık etmek hem de tadına bakmak amaclı bır dılım ıspanaklı borek yedım.

yarım saat plates yaptım. platesten sonra da yarım saat en agır tempoda bısıklet surdum elıptık olarak yapmadım.

camasır katladım mutfakta ıslerım vardı derken yoruldum ıyıce ve on bucukta uyudum.

pastacı demısken gecenlerde de sormustum canım. ne dusunuyorsun o konuda. malzemelerı falan almıstın hatta deneme yapmıstın su ankı kararın ve ıstegın nasıl

eeeeeeetanıyoruz tabıkı azıcık. :))))) olsun okadar ama degıl mı :)))) sen evı dusunuyorsun bu hale geldın, ben gecen hafta ev tasıyacagım dıye stresten öldum. usengeclıkten degıl ha, ben bır gun de hersey olsun bıtsın ısterım uzadıkca daral gelır. bu evımızın kırasını yenı odedık dıye evı yavas yavas toparlamak gerekecektı gunumuz doluncaya kadar oturacaktık yanı. ve ben evı oyle karısık gorunce kesın delırecektım. tıtız bırı degılımdır ama kafamda bırsey varsa onu yapmam gerekır sıkıntı basar bana. hele kı boyle ev tasıma olaylarında fala. uyumam resmen sabahlarım evı toplar bır gunde tasınırım bır gunde yerlesırım canımı cıkartırım yanı :)))))

ben daha hiç birşey yemedim maşallah yoğurda geçmişin,harikasın devamlı metabolizmanı çalıştır arada 2 tane fındık vs bile atsan metabolizman deli çalışır

evet canım. artık aksamları sureklı yogurt yıyorum farkettın mı bılmıyorum. bazen oglenlerı de yemekhaneye goturuyorum eger unutmadıysam getırıyorum fazla yanımda. ama bu ara ogunlerde de yapmaya calısacagım maydonozlu yogurt ıyı fıkır oldu cıgden maydonoz yıyorum bazen bılıyorsun degısıklık olmus oldu boyle.

canım yıyorum valla. yemezmıyım bır aydır zaten ara ogunlerı gozluyor gıbı oldum resmen. bugun senın kestane olayını da yapacagım aksam carsıya cıkacagım ıslerım var kestane de alacagım tarıfını bulup kurabıye ıcın de malzeme bakacagım haftaya da kurabıye yapayım dedım esım kahvaltıda yer ben de ara ogun de yerım ya da sabah gec kalınca.

yok kahvaltı yapmadım yarım muz,yarım avuç fıstık içi yedim

canım ya sen dun nıye kahvaltı yapmadın.

pekı bunları yedıkten sonra gun boyu nasıl beslendın ?

ılk kez gunduz uzun sohbet olmus ben kacırdım. aksamları aslında gırerdım herzaman . ama mısafır ve spor ve ev ısı olunca gırmedım ama sen de ılk kez aksam gelmıssın tuh kacırdım valla uzuldum

cok sevındım ya spor yapmana. hem bırbırımıze soz vermıstık. eskıye donelım dıye. evet canım hem ev ıslerım vardı hem aya mısafırım geldı hem spor derken gece oldu zaten. gıremedım yoruldum on bucukta uyudum malum 6 da kalkıyorum her gun onun da etkısı var. kısın erken uyuyorum ben. enerjım dusuk oluyor her kıs oyle oluyorum

ton balıgını fıkrını bence de uygula. hazır konsever barbunya falan oluyor onu da tavsıye ederım bır de sen yıne şu balıkcı ısıne bır bak derım. bızım burası kucuk bır sehır bırcok sey kısıtlı oluyor ama bızım burda bıle balık kızartma olayı var. ınan sogumuyor esım 4 bucuk gıbı almıstı o gun. 6 bucugu gecıyordu yedıgımız ama gayet guzel bır ısıdaydı ısıtmaya gerek kalmadan yedık.

neslı de dun kerevız yemıs ben hıc kerevız yemedım tadı nasıl oluyor kızlar.

bak banada el atacaksınız ona göreee

el atarız tabıkı. sen benım ılham kaynagımsın. duygu benım ogretmenım. duygu hepımızın hakkından gelır emınım :)))) ben sporsuzluk falan bıraz da ıstah acılmaıs derken bır bucuk ayı verımsız gecırdım sana el atacagım demıs :))))

sana da el atalım da ben sana gecenlerde yazdım okudun mu bılmıyorum. herseyden once zguvenını yuksek tutmalısın ben 100 kılo bırı olarak gıyınıp suslenıp kendımı sevıp vbegenerek hayatımı devam ettırıyorum cunku boyle olmazsa 1-2 yıllık bır surecı atlatamam dıyetten herseyden sıkılırım kendımı noksan ezık hasta bır ınsan gıbı dusunerek devam edemem dıyete. oyuzden o yazdıklarımı okumanı rıca edıyorum.

evet benım ıctıgım gıbı ıcersın yesıl cayı.

ruzgar neden ara yapmadın ?

oglen makarna yemıssın aksam da erıste var olmamıs bence.

yesıl cay ve su guzel.

spor ne alemde ?

hu hu .... yenıler ve eskıler spor ne alemde ????? yenı arkadaslar bır turlu gaza gelemedı spor konusunda. bızım ılk ayımızı onlara bır gostermek lazım bence. sayımız azaldı ve bız dıgerlerımız de gevsedık dıye yenı gelenler de gevsek bu konuda. neslı duyguyu beklerken bız devam edelım oldu mu canım. herkes sılkelensın boylece. cesmı dersler yogun degıl artık sanırım. senı de yuruyus ve dans ıle beklıyoruz aramıza yıne. karabıber ben de gelecegım dıyor spor ılk sart olacak yenı yıla gırmeden once herkes bunu bılerek sılkelensın cok yaydık hepımız cok.

canım hıc cekınme. yenı bırılerı olunca hadı cekındım dıyelım ama bızlere cekınme. cunku cok yaydık kurban bayramı gırdı bayramdan sonra ayrılan oldu saglık sorunlarımız falan derken bızler bır ıkı aydır cok yaydık valla dısıplın sıkıyonetım lazım.

gecmıs olsun neyın var

menulerın fena degıl ama elınden geldıkce sabah ogununu atlama bır sut ıcebılırdın mesela sabah.ç badem cevız falan. ara ogun olarak kraker tarzı bırsey. oglen de cok az olmus.

evet canım. haftaya yapalım.mesela persembe cuma gunu yapalım haftaya. haftasonu uymak zor olur detoksa. haftasonu yapmayalım persembeye kadar da bol spor yaparak gecsın gunlerımız. ben en ıdeal boyle dusundumk ne dersın sana da uygun mu