- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.761
benm çok çalıştıgım zamanların arkasında teslimi yapıyorum ya anlamsız bir enerji olur üzerimde. günlerdir kapalı kalmaktan sanırım kendimi direk dışarı atarım yani. dün bütün arkadaşlarımın sınavı var diye talihli dans gecesi oldu. ki neredeyse hiç oturmadım. artık ben gidip bizim hocaları dansa kaldırıyordumhatta benm platonik aşkım dedigim dans hocam facebook ta yazdıklarımı görmüş ( bikaç gündür sürekli isyandaydm da face te , uykusuz oldugum falan da yazıyordu hep ) iyi gelebilmişsin buraya dedi, valla zorladım kendimi dedim. ben bugun dans etmekten yoruldum da eve gidip uyuyayım diyorum, senin zorun ne dio dedim ben sıkılıyorum çok uyuyunca ondan geldim yani öyle anlamsız ruh hallerinde olabiliyorum bazen
kaçamaklarım oldu tabi ki canım, arada çikolatada yedim mesela, ama bunları mumkun oldugu kadar gündüze denk getirmeye çalıştım. akşamları sadece süt ve kuruyemiş yedim, ya da meyve. dedigim gibi 1 haftaya yakın zaman günü neredeyse 20 saat olarak yaşadım. normalde yediklerimle mumkun deil bitmezdi o gün benm için
burada güneş vardı ama kesinlikle ısıtmıyordu. baya soğuktu yani. yurttan pek çıkmadım gerçi, neredeyse bütün gün uyudugum için
yiyip yiyip kilo almamak kesinlikle hayallerimi süsleyen bir durumkeşke bende senin gibi olabilseydim neslicim
Valla tebrik ederim seni, ben gece çalışınca sapıtıyorum resmen. Zaten bu kiloların başlangıcı da öyle olmuştu, gece 1'den sonra yediğim kalori bombaları yağ olarak bana geri döndü:) O yüzden gece yemek çok tehlikeli, seni takdir ediyorum en azından sağlıklı şeyler yiyorsun. Hareket te olunca kilocuklar gidiyor tabi:))
He yaaa, ne kilo almamak ama:)) Oooffff ooofff gerçi eskiden öyleydim denebilir ama bir dönüm noktası oluyor işte. Yine de forumun en çok ekmek arası, patates ve pilav yiyeni olarak en azından kilo almadığım için ve gram gram da olsa verdiğim için şanslı da sayılırım. Bak yazınca bile canım istedi. Ben de yarın için sunum hazırlıyorum, şu an acayip açlık hissediyorum, birazdan kalkıp süt ısıtacağım o kadar, başka bir şey yemeyeceğim.
ben zaten gece 5 te yattıgım zamanlarda da 12 den sonra bişey yememeye çalıştım. ama gündüzleri abarttım biraz. hergun çikolata yedim nerdeyse, kuruyemişin miktarı biraz fazlaydı falan, düzene giriyorum şimdi yavaştan. mesela şuan resmen karnım aç hissediyorum ama bişey yemeyecegim, daha 2 saat falan ayaktayım ama olsun yemeyecegim iştee
sen en çok yiyeni gibi görsen de kendini en çok spor yapan da sensin ama, neredeyse hergun leslie yapıyorsun, ben yürüyüş dışındaki herşeye üşeniyorum yurttaayrıca senin çok bi fazla kilon da kalmadı sanırım maşallaahh
bugunluk menumu de yazıyorum kızlarrr..
kahvaltı - öğle yemegi arası bişeyler( 12.30 )
beyaz peynirli domatesli gözleme
şekersiz çay
ara öğün ( 15.30 )
2 si 1 arada nescafe
akşam yemegi ( 18.00 )
1 kepçe domates çorbası
avuç büyüklüğünde tavuk graten
2 yk makarna
salata
ara öğün ( 21.00 )
1 küçük muz
1 avuç kuru üzüm
tek şekerli türk kahvesi
akşam ara öğünüm fazla oldu ama hala açım yawwwwyok yokk yemeeycem ama merak etmeyinnn herkese mutlu geceleerrrrrr
Canım menün gözüme az geldi benim. O yüzden acıkmış olabilirsin. Süt iç bence, beni kesti valla. Sunumu da bitirdim çok şükür, yatıcam birazdan ama çoookkk yoruldum yaaa. Valla itiraf edeyim bir yaştan sonra akşam evde geç saate kadar çalışmak çekilmiyor
Çeşmi, haklısın canım iyi spor yapıyorum ama 10 gündür hiç yapmadım, biraz onun rahatsızlığı var. Yarın da yapmam zor, anca haftasonu yapacağım herhalde. Sana kolay gelsin canım, daha ayaktayım demişsin, benden bu kadar, iyi geceler...
Günaydın kızlar, bu sabah da açılış benden olsun dedim. Hava pek karanlık ama bizim günümüz aydınlık olsun inşallah:) Sunum için gerçekten stresliyim, inşallah iyi geçer. Çeşmicim iyi dileklerin için teşekkür ederim canım, bugünü atlatsam yarın biraz daha rahat. Oy kıyamam ben sana, sütü bitmiş yaa, valla İzmir'de okuyor olsan süt stoğu yapardım sana acilen, öğrencilik zor iş ama aynı zamanda zevkli iş, sen de zaten hem gereklerini yapıp hem tadını çıkarıyorsun
Kahvaltım,
- 1.5 dilim tahıllı ekmek
- üstüne salça sürdüm
- Yarım kk peynir
- 2 ceviz
- her zamanki gibi şekersiz sütlü neskafe
Ya ben çok yiyorum valla, yine de iyi en azından kilo verebiliyorum:)) Bana bazı arkadaşlar, sen bu yemeye nasıl obez olmuyorsun hayret derler:)
Öğlen dışarda yemiştim, porsiyonları şöyle söyleyeyim, normal bir servis tabağına (yemek takımında olur ya) ıspanak, pilav ve yoğurt birlikte koyulmuştu. Aslına bakarsan yarım porsiyondan az oluyor sanırım. Benim bildiğim, sebze yemekleri 8 yemek kaşığı 1 porsiyon, pilav 4 yemek kaşığı 1 porsiyon oluyor. Normal yemek kaşığıyla 3-4 kaşık hayatta doyurmaz beni valla. Anca yanında başka çeşitler varsa. Sen iyi doyuyorsun, şaşıyorum ben zaten:))
Meyveyi de bol yiyorum bu ara, malum kış ve vücut direncini artırmak lazım:) Ben böyle beslensem gayet iyi de, arada sapıtıyorum işte.
Merhabalar kizlar ben bu aralarpek nete giremiyorum misafirden dolayi( inanin kurstan gelip carsi pazara gidiyoruz dolayisiyla ne yiyorum ne yemiyorum bende anlamiyirum o yuzden beni lutfen bu hafta idare edin:18::18: misafirlerim cumartesi insallah gidecekler ondan sonra istikrarlu bi sekilde giricem insallah foruma
Dün ki menümü yazamadım kızlar...Akşam misafirlerim gelince giremedim nete..
sabah kalkınca 2 bardak su..
sabah:
2 ceviz ve 2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilimekmek
ara öğün :
bir meyve
öğlede birşey yiyemedim son 15 dakikada yiyorum okuldan acil çağırınca kaldı...
ara öğün:
bir dilim peynir
bazlama 1/4ünü yedim..
akşam:
6-7 kaşık karnıbahar
5-6 kaşık pilav
ara öğün:
bir mandalina
Birde dün kaçamağım oldu misafirim olunca 1 tatlı yedim..(kadayıf dolması)
Valla tebrik ederim seni, ben gece çalışınca sapıtıyorum resmen. Zaten bu kiloların başlangıcı da öyle olmuştu, gece 1'den sonra yediğim kalori bombaları yağ olarak bana geri döndü:) O yüzden gece yemek çok tehlikeli, seni takdir ediyorum en azından sağlıklı şeyler yiyorsun. Hareket te olunca kilocuklar gidiyor tabi:))
He yaaa, ne kilo almamak ama:)) Oooffff ooofff gerçi eskiden öyleydim denebilir ama bir dönüm noktası oluyor işte. Yine de forumun en çok ekmek arası, patates ve pilav yiyeni olarak en azından kilo almadığım için ve gram gram da olsa verdiğim için şanslı da sayılırım. Bak yazınca bile canım istedi. Ben de yarın için sunum hazırlıyorum, şu an acayip açlık hissediyorum, birazdan kalkıp süt ısıtacağım o kadar, başka bir şey yemeyeceğim.
ben zaten gece 5 te yattıgım zamanlarda da 12 den sonra bişey yememeye çalıştım. ama gündüzleri abarttım biraz. hergun çikolata yedim nerdeyse, kuruyemişin miktarı biraz fazlaydı falan, düzene giriyorum şimdi yavaştan. mesela şuan resmen karnım aç hissediyorum ama bişey yemeyecegim, daha 2 saat falan ayaktayım ama olsun yemeyecegim iştee
sen en çok yiyeni gibi görsen de kendini en çok spor yapan da sensin ama, neredeyse hergun leslie yapıyorsun, ben yürüyüş dışındaki herşeye üşeniyorum yurttaayrıca senin çok bi fazla kilon da kalmadı sanırım maşallaahh
bugunluk menumu de yazıyorum kızlarrr..
kahvaltı - öğle yemegi arası bişeyler( 12.30 )
beyaz peynirli domatesli gözleme
şekersiz çay
ara öğün ( 15.30 )
2 si 1 arada nescafe
akşam yemegi ( 18.00 )
1 kepçe domates çorbası
avuç büyüklüğünde tavuk graten
2 yk makarna
salata
ara öğün ( 21.00 )
1 küçük muz
1 avuç kuru üzüm
tek şekerli türk kahvesi
akşam ara öğünüm fazla oldu ama hala açım yawwwwyok yokk yemeeycem ama merak etmeyinnn herkese mutlu geceleerrrrrr
benm çok çalıştıgım zamanların arkasında teslimi yapıyorum ya anlamsız bir enerji olur üzerimde. günlerdir kapalı kalmaktan sanırım kendimi direk dışarı atarım yani. dün bütün arkadaşlarımın sınavı var diye talihli dans gecesi oldu. ki neredeyse hiç oturmadım. artık ben gidip bizim hocaları dansa kaldırıyordumhatta benm platonik aşkım dedigim dans hocam facebook ta yazdıklarımı görmüş ( bikaç gündür sürekli isyandaydm da face te , uykusuz oldugum falan da yazıyordu hep ) iyi gelebilmişsin buraya dedi, valla zorladım kendimi dedim. ben bugun dans etmekten yoruldum da eve gidip uyuyayım diyorum, senin zorun ne dio dedim ben sıkılıyorum çok uyuyunca ondan geldim yani öyle anlamsız ruh hallerinde olabiliyorum bazen
kaçamaklarım oldu tabi ki canım, arada çikolatada yedim mesela, ama bunları mumkun oldugu kadar gündüze denk getirmeye çalıştım. akşamları sadece süt ve kuruyemiş yedim, ya da meyve. dedigim gibi 1 haftaya yakın zaman günü neredeyse 20 saat olarak yaşadım. normalde yediklerimle mumkun deil bitmezdi o gün benm için
burada güneş vardı ama kesinlikle ısıtmıyordu. baya soğuktu yani. yurttan pek çıkmadım gerçi, neredeyse bütün gün uyudugum için
gunaydın neslıcıgım
nasılsın
kıs geldı artık. havalar hep boyle gıder heryerde. bızım burası pek yagmur gormez ama bu yıl yagıyor geceden berı yagıyor yagmur. sımdı bıraz azaldı.
hepımız ıcın guzel bır gun ınsaallah canım dedıgın gıbı apaydınlık gun olsun.
streslı olmanı anlıyorum canım. aman ha dıkkat et stres yaparken daha cok aksılık olabılıyor sen cok akıllı bır hatunsun boru mu muhendıs olmussun :))))) sen yaparsın, korkma
basarılar dılıyorum sana.
sabah kahvaltım 4-5 çatal ucu ile peynir 1 dilim ekmek
ara 1 bardak yoğurt
öğlen
1 kase sebze çorbası 1 kase barbunya pilaki
6 tane ciğer
ara bir elma
akşam
2 yumurta yarım dilim ekmek yarım greyfurt
her zaman yemek yiyemiyorum bazen canım istemiyor o yzüden kahvaltılık yiyorum
şimdi pomo hani sen yeşil çayına kiraz sapı atıyosun ya, onu aktardan mı aldın yoksa kendin mi kurutmuştun kiraz sapı zayıflatmaya yardımcı değil mi bende araştırsam varmıdır ki acep aktarda falan
bir de greyfurt yağ yakıyor mu ben bu aralar biraz greyfurt yiyeim de yağlarımı yakayım diyorum ama fazlası da zarar herhalde ayrıca evet canım ya eşimin anneannesi rahatsızdı ondan dolayı 3-4 gün girememiştim ama artık buradayım spor yapmaya başladınız mı? kardiyo mu daha iyidir yoksa yürüyüşmü bilemedim offffff aralık songünü doğumgünüm o gün en az 68 kilo olmak istiyorum bu da benim kendme hediyem olacak eğer spor yaparsam zayıflarım tabi de herneyse şimdilik bu kadar herkese iyi akşamlar....
Canım, teşekkür ederim. Sunum haftaya ertelendi, sabah geldiğimde öğrendim, sürpriz oldu, bugün rahatım yani:)) Haftaya da Cuma günü zaten doluydu, Perşembe de dolmuş oldu böylece. Yarın var sunumum ama bugün dinleneceğim için daha az stres olurum sanırım.
Merhaba kızlar, ben de eve geldim, bugün yemeği eşim düşünmüş, malum hasta olduğu için evdeydi, tavuk yapmış, tabi ben öğlen de tavuk yemiştim, gıdaklamaya başladım:) Yeme içmeyi bitirdim, şimdi çay içiyorum ve biraz dinleniyorum, sonra sunum üzerine çalışacağım. Günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 tutam maydanoz'la yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- 2 tane ceviz
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase salata
Ara:
- 1 fincan şekersiz kahve
Akşam:
- 4 kaşık kadar tavuk sote
- 1 yufka ile ve yeşillikle dürüm yaparak yedim.
Ara:
- 1 portakal
- 1 mandalina
- yarım armut
- yarım elma
Geç saatte de süt içerim yine.
senı grodugume sasırdım beklemıyordum tekrar gırmenı :)))
cıkmak uzereyken yakalandın benı. guzel tesaduf :))
nasıl olsa olacak o sunum, ama yıne de ertelenmesıne sevındım :)))))
inşallah...Zevklidir dekorasyon siteleri, keyifle ve sağlıkla dekore edersin yeni evini inşallah. Bacaklarındaki kaşıntının stresten olma ihtimali yüksek o zaman. Ama yine de doktora git, iyi gelen bir merhem verir, ayrıca bir arkadaş ta demiş ya nemli tutmak ta iyi gelir.
Sabah sunum yapacağım ve hala bitmedi, araya başka işler de girince bitiremedim. Sanırım evde de çalışacağım. Hiç sevmiyorum eve iş taşımayı ama başka çare de yok.
inşallahh bu aralar pekbi üşengecim ya havlarda müsahit değilcanım bende de yazın vardı bıraralar. aynısından. kan dolasımı ıle alakalıymıs. kullandıgım ılaclardan bırı kan dolasımını cok hızlandırmıs oyuzden kasıntı yapmıs demıstı doktor. ılacı degıstırdıler baska bır ılac vermıslerdı. cıldıye ya da dermatolojı dedıgımız bolume gıdıyorsun canım. ıhmal etme oldu mu canım
aha aha nasılda çözmüş beniaynen canım ya sen doktora gıtme konusunda cok agır kanlısın :) her konuda hıperaktıf olan sen, bu konuda kaplumbaga hızındasın maasallah :) ıkı ay ne demek ya. ıkı ay beklemıs.
stresten olması cok olası canım. benım dıye yıne baslayacagım konuya :))) sureklı sol kulagım kasınır bır bucuk yıldır sebebı ıc anadolunun kuru havasıymıs sevmıyormus cıldım. sırtım kasınır mesela. cok korkarak doktora gıttım ama hıcbırsey cıkmadı strestendır dedı sımdı sen eve kafayı taktıysan, stres de tetıklıyor olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?