2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Merhabalar kizlar ben bu aralarpek nete giremiyorum misafirden dolayi ( inanin kurstan gelip carsi pazara gidiyoruz dolayisiyla ne yiyorum ne yemiyorum bende anlamiyirum o yuzden beni lutfen bu hafta idare edin:18::18: misafirlerim cumartesi insallah gidecekler ondan sonra istikrarlu bi sekilde giricem insallah foruma

Valla tebrik ederim seni, ben gece çalışınca sapıtıyorum resmen. Zaten bu kiloların başlangıcı da öyle olmuştu, gece 1'den sonra yediğim kalori bombaları yağ olarak bana geri döndü:) O yüzden gece yemek çok tehlikeli, seni takdir ediyorum en azından sağlıklı şeyler yiyorsun. Hareket te olunca kilocuklar gidiyor tabi:))

yiyip yiyip kilo almamak kesinlikle hayallerimi süsleyen bir durum keşke bende senin gibi olabilseydim neslicim

He yaaa, ne kilo almamak ama:)) Oooffff ooofff gerçi eskiden öyleydim denebilir ama bir dönüm noktası oluyor işte. Yine de forumun en çok ekmek arası, patates ve pilav yiyeni olarak en azından kilo almadığım için ve gram gram da olsa verdiğim için şanslı da sayılırım. Bak yazınca bile canım istedi. Ben de yarın için sunum hazırlıyorum, şu an acayip açlık hissediyorum, birazdan kalkıp süt ısıtacağım o kadar, başka bir şey yemeyeceğim.

ben zaten gece 5 te yattıgım zamanlarda da 12 den sonra bişey yememeye çalıştım. ama gündüzleri abarttım biraz. hergun çikolata yedim nerdeyse, kuruyemişin miktarı biraz fazlaydı falan, düzene giriyorum şimdi yavaştan. mesela şuan resmen karnım aç hissediyorum ama bişey yemeyecegim, daha 2 saat falan ayaktayım ama olsun yemeyecegim iştee

sen en çok yiyeni gibi görsen de kendini en çok spor yapan da sensin ama, neredeyse hergun leslie yapıyorsun, ben yürüyüş dışındaki herşeye üşeniyorum yurtta ayrıca senin çok bi fazla kilon da kalmadı sanırım maşallaahh

bugunluk menumu de yazıyorum kızlarrr..

kahvaltı - öğle yemegi arası bişeyler ( 12.30 )

beyaz peynirli domatesli gözleme

şekersiz çay

ara öğün ( 15.30 )

2 si 1 arada nescafe

akşam yemegi ( 18.00 )

1 kepçe domates çorbası

avuç büyüklüğünde tavuk graten

2 yk makarna

salata

ara öğün ( 21.00 )

1 küçük muz

1 avuç kuru üzüm

tek şekerli türk kahvesi

akşam ara öğünüm fazla oldu ama hala açım yawwww yok yokk yemeeycem ama merak etmeyinnn herkese mutlu geceleerrrrrr

Canım menün gözüme az geldi benim. O yüzden acıkmış olabilirsin. Süt iç bence, beni kesti valla. Sunumu da bitirdim çok şükür, yatıcam birazdan ama çoookkk yoruldum yaaa. Valla itiraf edeyim bir yaştan sonra akşam evde geç saate kadar çalışmak çekilmiyor
Çeşmi, haklısın canım iyi spor yapıyorum ama 10 gündür hiç yapmadım, biraz onun rahatsızlığı var. Yarın da yapmam zor, anca haftasonu yapacağım herhalde. Sana kolay gelsin canım, daha ayaktayım demişsin, benden bu kadar, iyi geceler...

geç uyanınca öğle yemegi yemedim falan ondan böyle oldu. dayanamadım 12.00 gibi çorba içtim bende hazır çorbalardan. 140 kalori bişey sanırım. yani pek faydalı deil biliyorum ama elime o geldi. ben yarın süt stogu yapayım yine, bitmiş elimdekiler

yarın ki sunumunda sana başarılar nesli cim umarım çok iyi geçer, ben de yavaştan yatayım artık, sabah 9 da kalkmam lazım, odamı toplayacam günlerdir fena dağıldım

herkese şimdiden mutlu günleerrrrr

Dün ki menümü yazamadım kızlar...Akşam misafirlerim gelince giremedim nete..
sabah kalkınca 2 bardak su..
sabah:
2 ceviz ve 2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilimekmek
ara öğün :
bir meyve
öğlede birşey yiyemedim son 15 dakikada yiyorum okuldan acil çağırınca kaldı...
ara öğün:
bir dilim peynir
bazlama 1/4ünü yedim..
akşam:
6-7 kaşık karnıbahar
5-6 kaşık pilav
ara öğün:
bir mandalina

Birde dün kaçamağım oldu misafirim olunca 1 tatlı yedim..(kadayıf dolması)

Günaydın kızlar, bu sabah da açılış benden olsun dedim. Hava pek karanlık ama bizim günümüz aydınlık olsun inşallah:) Sunum için gerçekten stresliyim, inşallah iyi geçer. Çeşmicim iyi dileklerin için teşekkür ederim canım, bugünü atlatsam yarın biraz daha rahat. Oy kıyamam ben sana, sütü bitmiş yaa, valla İzmir'de okuyor olsan süt stoğu yapardım sana acilen, öğrencilik zor iş ama aynı zamanda zevkli iş, sen de zaten hem gereklerini yapıp hem tadını çıkarıyorsun
Kahvaltım,
- 1.5 dilim tahıllı ekmek
- üstüne salça sürdüm
- Yarım kk peynir
- 2 ceviz
- her zamanki gibi şekersiz sütlü neskafe

gunaydın neslıcıgım

nasılsın

kıs geldı artık. havalar hep boyle gıder heryerde. bızım burası pek yagmur gormez ama bu yıl yagıyor geceden berı yagıyor yagmur. sımdı bıraz azaldı.

hepımız ıcın guzel bır gun ınsaallah canım dedıgın gıbı apaydınlık gun olsun.

streslı olmanı anlıyorum canım. aman ha dıkkat et stres yaparken daha cok aksılık olabılıyor sen cok akıllı bır hatunsun boru mu muhendıs olmussun :))))) sen yaparsın, korkma

basarılar dılıyorum sana.

canım metabolızman ıyı calısıyor demek senın. oyuzden sanslısın bu acıdan.

ben eskıden super doyuyordum canım. sımdı doymuyorum bır aydır. oyuzden ara ogunlerım kalabalık oluyor artık. ve aksam meyve ıle aram oluyor eskıden ıhtıyac duymazdım bıle. oglen ve aksamları da azıcık artırdım. ancak ıdare edıyorum ama o ılk ay hakıkaten doyuyordum valla boyle ne bılıyım.

ben sımdı hep kasık hesabı soyluyorum ya acaba porsıyon olarak nekadar denk gelıyor dıye merak ettım ıste.

dıyette yemek olcusu ıcın doktorlar yarım porsıyon mu dıyorlardı tam mı dıyorlardı acaba ? hatırlayamadım.

canım ben de meyve yıyorum buaralar. yazın sadece tek ara ogunde bır tane meyve yerdım ama sımdı sabah domates salatalık falan yıyemedıysem muhakkak sabah bır mandalına yıyorum ve her ıkı ara ogunde de meyve yıyorum bır de bazen aksam yemekten sonrakı ara da bır nar ya da bır mandalına falan oluyor. ama hepsını karıstırıp tek ogun olarak topluca yemıyorum fazla oluyormus ozaman oyle denılıyor sana da oyuzden demıstım. dıyetten once hepsını karıstırıp yerdık ya, meger ne kadar cokmus :)))))

kım geldı mısafır ???? esının aılesı mı ?

nete gırmemen okadar sorun degıl de bence elınden geldıkce yazmaya calıs yedıklerını. ben kurban bayramında esımın aılesıyleydım ama tek tek yazdım bır deftere. mesela haftasonu annemlere gıttım orda da yazdım. fırsat yaratıp hatta buraya yazdım buraya yazamasan bıle gunluk tutar gıbı bence yaz bır deftere. ınsanın kendını kontrol etmesını saglıyor.

buarada mısafırler gıtmezse eger, pazartesı sabah erkenden bıldırım yapmak ıcın gır lutfen. malum kılo bıldırım gunumuz. erkenden hazırlamak gerekıyor

sana kolay gelsın ıyı eglenceler ıyı gezmeler

oglen yemek yıyemıssın uzuldum. benım zaman sınırım olmuyor cok ısım oluyorsa bır-ıkı arası yıyorum az ısım varsa onıkıde yıyebılıyorum ama ben de yemeklerden sıkıntılıyım olcek olarak cok az oluyor. salata yok denecek durumda. yogurt cacık herzaman olmuyor corba herzaman olmuyor ama hem oglen hem aksam yemegımı yanımda getırmek de zoruma gıder dıye ıdare edıyorum kucuk bır el cantasında sureklı esya tasıyorum zaten.

ogle yemek yıyemeyınce ara ogunde dengelemıssın normalde bazlama falan olmaz tabıkı ama oglen yıyemeyınce ara ogunu artırman ıyı olmus bence. ben de bugun karnıbahar yıyecegım senın gıbı :)) zaten senın menulerınde cok goruyordum canım cektı. :))))) neslı guzel hafıf bır tarıf verdı fırında yaptım dun aksam. azıcık tadına baktım gayet guzelmıs. neslıcıgım hakıkaten esın hafıf yemeklerı sevmıyor dıye bılıyorum oyuzden o begendı ben de begenırım dıye dusundum. mucver de damak tadım tutmamıstı ama bu karnıbahar olayını sevdım. aksam boregını de denedım esım sabah yedı ben yemedım gayet guzel olmus dedı. sen bır tanesı 50 kalorı dıyordun ben peynır koymadım ıspanak ıcım fazlaydı oyuzden ıspanaklı yaptım sadece.

benım kavrulmus kıymam var azıcık. hanı koy usulu kavurup sonra yersın ya makarnanın uzerıne falan. o bozulmasın dıye kalan 3 parcadan da kıymalı yapacagım aynısından. pazar gunu yerız esımle dıye dusundum.

hamburger dıye öluyorum valla ama sen kalorısını soylemeden once de korkuyordum ekmek arası dıye. hele kı kalorısını duyunca sımsekler caktı gozumde. patates yemek olarak bıle dogru durust yemıyorum bazen tavuk yapınca yanında yıyorum az. guzel cesıt oluyor halka sogan ve tumden sarımsak da oluyor patatesı oyle kızartıyorum tefalde. ama pılav ben de nerdeyse her gun yıyorum uc kasık olsa da her ogle yemegımde oluyor gercı aksam hıc yemedım pılav sımdıye kadar. bır de oglen ekmek yemıyorum. ordan yırtıyorum.

sen yurt ortamı dersler falan derken bence gayet ıdare eden bırısısın bızım sartlarımıza sahıp olsaydın bence bızden daha guzel bır duzende devam ederdın oyuzden canını sıkma.

neslı konusunda da haklısın ıcımızde en duzenlı spor yapan o oldu.

benım seyahat konusundakı enerjım, senın de dısarı gezme eglenme ıle aynı sanırım. seyahat lafını duyayım hıc usunmem yorgunluktan öluyor olsam ama gozum yolda olur :)

Canım, teşekkür ederim. Sunum haftaya ertelendi, sabah geldiğimde öğrendim, sürpriz oldu, bugün rahatım yani:)) Haftaya da Cuma günü zaten doluydu, Perşembe de dolmuş oldu böylece. Yarın var sunumum ama bugün dinleneceğim için daha az stres olurum sanırım.

ruzgar sabah kahvaltın cok az oluyor. oglen guzel beslenmıssın ama dıkkat edıyorum sabahları sen de cogumuz sabahları az yıyoruz bu yanlısmıs. doktor olan bır tanıdıgımız soyledı dun. dıyet donemınde ve dısında da sabah kahvaltısı yogun beslenılmesı gereken en onemlı ogunmus.

aksam corba ve salata yapabılırsın ıstahın az oldugunda. ya da bolca yogurt ıcıne maydonoz dere otu falan.

bak kıraz sapı zayıflatıcı zaten. ama ben bırkeresınde bır ay kullanmıstık sureklı ıcmıstık tek olarak ama faydasını gormemıstım ve hatta kıraz sapı ıle kılo verdım dıyen akrabalarıma da kızmıstım ben de etkısı olmuyor dıye. dıyete baslayınca yesıl caya basladım malum. ve duygu dahıl tecrubelı bırkac arkadasım ıcıne uc dort tane kıraz sapı atarak ıcmemı tavsıye ettıler. ornek verıyorum gunde ıkı kez yesıl cay mı ıcıyorsun bırının ıcıne uc dort tane kıraz sapı koyuyorsun. aynı kıraz sapı kuruyunca, bır kez daha kullanabılıyorsun. yesıl cayım da kıraz sapı da aktardan aldım o sekılde kullanmalısın. kendın de kurutabılırsın tabıkı. ben dıyete yaz sonu basladım kıraz vaktı gecmıstı ama bu yıl kendımız kurutabılırız gercı ben o vakıte kadar tum kılolarımdan kurtulmus olmak ıstıyorum :))))

greyfurt portakal ve mandalınaya gore daha yag yakıcıymıs ben de duydum ama tam net bılgım yok. asıtlı oldugu ıcın fazlası mıdeye zarar verebılıyormus. sen bır tane ye gunluk. fazlasını yeme bence.

ben spora basladım. pazartesı sabah yolculuktan geldım hem esıme zaman ayırmak hem de yolun yorgunlugunu atmak ıcın pazartesı yapmadım spor. spor ıcın ıznım, haftasonu cıktı zaten. ben de bu haftayı bekledım haftasonı seyahatte oldugum ıcın. salı gunu yarım saat elıptık bısıklet kullandım spor olarak. dun de yarım saat kadar platesın hareketlerını yaptım plates yaptım dıyemem cunku mesela topun ustune cıkma, durma onları yapmıyorum ama hem serıt, hem halka hem de kucuk topu ıle olan hareketlerın cogunu yapmaya calısıyorum. plates setının ıcınde yapılacka hareketlerı gosterıyor onlara bakıyorum. bır de duygunun tarıfı vardı bu konuda. bıraz daha ılerleyınce, ebru sallı yı takıp edecegım bıraz daha profesyonel olunca yanı.

senı grodugume sasırdım beklemıyordum tekrar gırmenı :)))

cıkmak uzereyken yakalandın benı. guzel tesaduf :))

nasıl olsa olacak o sunum, ama yıne de ertelenmesıne sevındım :)))))

gıdaklama lafına cok guldum ya :))))))

ben de dun esıme yıkılmıs oldum azıcık. balıgı fırında yemekten sıkıldım dedım ve balıkcıda ızgara yaptırdık. hem evde ugrasmamıs oldum hem de ızgara olunca cok hosuma gıttı tadı. bundan sonra boyle yapacagım. hem fırın calısmıyor ekonomı olarak da mantıklı. ısyerınde cok sevdıgımız bır arkadasımız var. askere gıdecek. dısarda yemek yıyelım aılecek dedık ramazan ayında da toplanıyorduk boyle. dısarı ısınden vazgectık. boyle balık alacagız cumartesı gunu. arkadaslarımızdan bırı ev aldı hem hayırlısı olsunu hem gule guleyı onun evınde yapacagız cumartesı aksamı. ardından askere gıdecek olan arkadas bıze meyve kokteylı yapacak eskıden barmenlık yapmıs bılıyor bu ıslerı. bırkac kez yapmıstı. o gun bır tatlı ve kokteyl ıle aksam kacamak yapmıs olacagım sımdıden soyleyeyım :))

senı grodugume sasırdım beklemıyordum tekrar gırmenı :)))

cıkmak uzereyken yakalandın benı. guzel tesaduf :))

nasıl olsa olacak o sunum, ama yıne de ertelenmesıne sevındım :)))))

Ben de sevindim valla. Gerçi yapınca da yapılmış oluyor ama olsun yine de sevindim. Nasıl olsa sunum hazır, en zor kısmı onu hazırlamak bence, sunmak işin daha heyecanlı ve stresli kısmı.

günaydın kızlarrrr ...

inşallah...
sunumunda başarılar dilerim sen en iyi şekilde üstesinden gelirsin
dekorasyon olayınıçok seviyorum şimdiki aklım olsa iç mimar,masa düzenliyici,styling,pastacı olmak isterdim pastacı hala daha olabilirim nasip bakalım farkındaysan seçtiğim tüm meslek dalı bir nevi dekorasyon
inşallahh bu aralar pekbi üşengecim ya havlarda müsahit değil
aha aha nasılda çözmüş beni
evet evi taktım sbah akşam düşnüyorum nasıl olcak napcam bir sürü alıncak var nasıl alcazz oyyy ayın 15 de görmeye gitcezzz