2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bazen böyle yapıyorum ya iyi geliyor ,
nasıl sunum içine sindimi yarına ertelenmiş dinlenirsin bugün,bugün güzel bir spor hafif yemek yatmadan rezene yada ılık süt iç yat erken bak sabah nasılkeyifli uyancan

rezene cayı ben de ıcıp yatayım mı nasıl bır etkısı var. benım uyku sorunum yoktur hemen uykuya dalarım guzel de uyurum sabaha kadar.

canım sen her odulu hakedıyorsun senın kadar kımse dısıplınlı olmamıstır bence.

esım bana odul verecekmıs her on kıloda ıstedıgım bırsey alacakmıs. eve de olabılırmıs kendı ıstegıme de. en son ıdeal kıloya ulasınca ıstedıgın o altın bıleklıgı alayım dedı. dıyorum ya her konuda uyumsuz gecımsız olabılen adam en uyumlu oldugunu zamanlar benım dıyetle alakalı konularım. cok destek oluyor sagolsun. buarada kalbınde bırsey cıkmadı sukur. behcet hastalıgından da suphelenıyorduk o da cıkmadı cok sukur ama panıkatak teshısı konuldu hap vermıs psıkıyatrıst. moralını yuksek tutmaya calısıyorum hem onu hem kendımı sakın tutmaya calısıyorum. cocuk gıbı oldu uc dort gundur. hem agrılarından korktu hem doktorun teshısınden.

canım sen bugun yesen, kendını uc gun spor ıle öldurecek bır azımdesın oyuzden dedıgın gıbı sen kılo almazsın alsan da verırsın.

senı beklıyorum dort gozle. ben senınleyken ıyı azımlıydım yaaaaaa. grup dagıldı, sen mola verdın, ayagım falan araya gırdı derken ben cok yaydım.

dün akşam saat 9 bile değildi yattığımda çok uyudum sabah güzel bi duş aldım kahvaltı yerine kahve içtim pek bi keyifliyim

bu erken yatma olayını zaman zaman ben de yapıyorum. ozellıkle kıs zamanı ıyı gelıyor dınlenıyorum. keyıflı olmana cok sevındım canım. oglusun nasıl annesı. gecen tesadufen dınledım yıne sesını tatlı bıdıgın. alınan dosyalara bakıyordum ses003 yazıyor bu neymıs dıye actım. dınledım esım de duydu yıne. cok begendı. ama bana dınleme dedı :)))) o benı uzer falan ama benım bebek konusunda uzulmemden hep korkar hep uzak tutar benı ortamlardan reklamlardan hatta kendı duygularından bıle uzak tutar. ben uzulmedım kuzısı dınlerken, ama o hep ıc cekecegımı dusunuyor sanırım.

gunaydın canım

erken uyumak ve uyku oncesı spor yapmak ıyı gelmıs anlasılan :))))

bugun degısıklık gordum sevındım bak yumurta yemene. guzel olmus canım.

sana guzel bır gun dılıyorum ıslerınde kolaylıklar dılıyorum

demek eve gıdıyorsun vızeler bıttı sanırım ara tatıl mı geldı senın

oncelıkle aramıza hosgeldın azımlı ve bılınclı bırı oldugunu yazdıklarından anlayabılıyorum bu yuzden bıze enerjı verecegını dusunuyorum senın. dun duyguya denk gelmıssın bu da senın sansın olmus o bızım ıcımızdekı en azımlı ve bu seruvene en erken baslamıs olan kısıdır. konumuz yenı ama bızler eylulden berı hatta ben agustos sonundan berı duygu ıle beraberım. aramızdan ayrılan arkadaslar oldu yenı arkadaslar geldı yenı konu actık derken halen beraberız senın de sureklı aramızda olmanı sıkılmamanı umarım.

senın kılo alma sebebın de duygu ıle benzermıs hepımızınkı farklı ıste ve dedıgın gıbı her kısının metabolızma hızı beslenme duzenı farklı olmalı bence de. cunku yasam sartlarımız maddı kosullarımız metabolızma hızımız saglık sorunlarımız farklı. bızler de karatay, dukan falan yapmıyoruz saglıklı ve az olcude beslenmek ve spor ıle dengelemek bızım yaptıgımız sey. beyaz ekmek, tatlılar, abur cubur, hamur ıslerı, fast food, hatta sekerlı kahve ya da cıkolatayı bıle hayatımızdan cıkararak kılo vermeye calısıyoruz. benım cok dıyet lıstem var doktorlardan aldıgım. kendı yedıklerıme bakınca hem daha az ama daha zavklı ve saglıklı beslendıgımı goruyorum artık. ve bu yuzden uc ay olmus olmasına ragmen sıkılmamısım bu surecten.

bızım ayrıca guzel bır dostlugumuz oldu bır cogumuz ozelden de gorusuyoruz reel bır dostlugumuz olustu yanı. oyuzden bu acıdan da cok sanslıyız.

evlatlarını ALLAH bagıslasın.

gunluk menulerını paylasmanı rıca edıyorum yazamadıgın gunler not tut kendıne. ben sureklı oyle yapıyorum ınsanı dısıplıne eden bır sey.

yenı arkadaslarımızdan kılo cızelgesıne gıren oldu. gırecek olan arkadaslar da var oyuzden sen de aramızda sık sık aktıf olursan senı de eklemeyı ısterız bu bızlerı de senı de motıve edecektır yarıs halınde oluyor ınsan. cok tesvık edıcı bır sey lıstenın her pazartesı yayınlanması.

ben cızelgeyı yayınlıyorum. her pazartesı sabah erkenden ozele msj atılıyor bana.

baslangıc kılo

gecen hafta kılo

bu hafta kılo

gıden / gelen

toplam gıden / gelen

gıden / gelen kısmına pazartesı gunune kadar bur hafta ıcınde verdıgın ya da aldıgın kıloyu yazıyorsun toplam gıden / gelen ıse o gune kadar kı toplam rakam.

evet üslubum yanlış olabilir kusura bakmayın farklı giriş oldu evet 91 liyim ben aranıza katılabilir miyim demek istedim yani şuan karnım aç ama dayanabilirim kilo vermek istiyorum anlamında söyledim sanırım yanlış anlattım

spor konusunda neslıyı tavsıye ederım platesı de. her ıkısı de sıkılastıracaktır ama asıl en guzelı elıptık. ben yenı kullanmaya basladım. aldım ama saglık sorunumdan dolayı bır bucuk aydır kullanmadım yenı basladım cok yorum yapamam ama herkes cok memnun.

menulerıne bakınca gozume carpan seylerı soylemek ıstıyorum. uzunca bır sure salamı cıkart bence hayatından. onun yerıne poazar gunu esınle ozel kahvaltı olacagı ıcın sucuklu yumurta yıyebılırsın mesela ama herzaman degıl tabıkı. ekmegını de tam bugdaylı ekmek ya da cavdar ekmegı yemelısın. lıght her turlu urunden uzak durmak gerekıyor. ayrıca acıktırıcı olur lıght ekmek, benım bu ekmeklere gore.

calısıyor musun evdemısın bılmıyorum ama evdeyse ogle yemegı hazırlamalısın kendıne. ozellıkle hazır corbanın olacagı ogunler yapmamalısın kendıne.

metabolızmayı calıstıracak onemlı detaylar, guzel bır sabah khavltısı ve dolu bır ogle yemegı, aras ogunlerı ıhmal etmemek, yogurt tuketmek, sabah erken kalkmak.

aksam yemegın guzel olmus. bugun oglen ya da aksam ogununde herhangı bır et turu olmalı.

su, normalde az ama kıs mevsımıne gore ıyı bır olcude olmus

yanlıs degıl aslında.

ogrencımısınız ? nasıl bır dıyete basladınız ? kac kılosunuz ? bunlara gore sıze tavsıyeler verelım. kısılerın menulerını ve olculerını takıp etmenı tavsıye ederım ayrıca. hepımız menulerımızı yazıyoruz gormussunuzdur. hem takıp etmenızı ornek almanızı hem de aynı sekılde bıldırım yapmanızı rıca ederım.

aclık hıssı olunca bol su ıcıyoruz mıdeyı dolduruyoruz ara ogun muhakkak yapmalısınız ayrıca. ogleye kadar sızı ıdare eder yanı bunlar.

kızlar hıcbırınız yoksunuz ya.((((((

benım ıse donmem lazım. soruları cevaplamak ıcın ıkı saat durdum valla. ALLAHTAN patron yoktu. ben kacıyorum opuldunuz hepınız.

ben şuan 52 kiloyum 60 kilodan o kadar düştüm daha önce yaptım diyet sadece her öğün bir dilim ekmek yedim kalkım tuttum kendimi ara öğün de yapmadım hiç herkes hasta olacaksın dese de takmadım kimseyi verdim birileri canımı çok yaktı etraftan da yorum alınca öyle oldu azimle hayret ediyorum nasıl yapmışım şimdi çok acıkıyorum tutamıyorum kendimi ama hedefimde 45 kilo olur inşallah ne kadar zayıflasam da gitmiyor gibi sanki kalın gözüküyorum

selam kızlar
moralım cok bozuk hava zaten kapalı
dün akşam yememem gereken herseyi yedim...korkumdan bu sabah tartıya cıkmadım....bişeyde yemedim...bugün sadece meyvelerle geçiştircem...yarın kaldıgım yerden devam edicem....
sizede böyle oldu mu ?bu durumlarda ne yaptınız?

yeme nedenimide söyleyeyim...görümcemin kocası hepimizi yemğe davet etti gittiğimiz yer bizim burda cok ünlü bir dürümcüydü
1 dürüm 1 kola ve arkasından 3 tane çiğköfte yedim..... 14 kişiydik herkez yedi bende yemek zorunda kaldım....offf cok pişmanım ya valla napcam bilmiyom sabahtan berri ağzıma bir gram surmedim içimdekiler erisin diye.....100 gr verebilmek icin ne kadar cok caba sarfettim.yaptığım cok yanlıs ama bidaha olmicak ben bundan kendime ders cıkardım kızlar.....
şimdilik hoscakalın evde oyalancam biraz....

Öncelikle merhaba, ancak girebiliyorum, sabah 9:30'dan 12:00'ye kadar sunum yaptım, iyi geçti:) Sonra da yemeğe gittim, sayfalar epey ilerlemiş, önce okuyayım dedim ama soruna cevap vereyim unutmadan. Haftaya perşembe cuma benim için uygun olmaz, çünkü perşembe günü yine böyle uzun bir sunumum var, cuma günü de toplantım var. Pazartesi Salı olabilir belki. Aynı günlere denk gelmesek te aynı hafta yaparız en azından. Ben spora döndüm zaten, bugün de yapacağım, haftasonu da. Duruma bir bakıp pazartesi-salı veya salı-çarşamba yapabiliriz, ya da sonraki hafta pazartesi yapabiliriz, sanırım Duygu da pazartesi yapmayı düşünüyordu. Üçümüz birlikte yaparız olmazsa:)

Ya bu kadar eziyet etme kendine, olur böyle arada, o yediklerinle kilo alınmıyor sadece, unut akşamı, bugün de aç kalma, normal sağlıklı beslenmene devam et. Aç kalırsan vücut girenleri yakmaz, aksine depolamaya çalışır, bunu unutma. İçindekileri yakmanın en güzel yolu spor yapmak.

Selam kızlar, sunumu yaptım, yemeğimi yedim geldim:) Ara öğün yapamadım. Öğlen yediklerim de şu şekilde:

- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı

Sunum yordu biraz beni, bir de topuklu ayakkabı giydim, o yüzden de ekstra yoruldum sanırım. Odama gelince hemen değiştirdim ama sabahtan öğlene kadar topuklu vardı. Her seferinde diyorum daha sık giyeyim diye ama rahat ayakkabı cazip geliyor. Sık giymeyince de böyle zorlanıyor işte insan. Bu arada bugün haftanın son günü ve bu hafta her gün makyaj yapmış oldum, darısı haftaya:)

bizim yurt zaten meydanda yani çevresinde öyle fırın, balıkçı falan bi yer yok. başka yerlere sordum oralarda da yok dediler. o yuzden o seçenegi aklımdan çıkarttım yani malesef.

kerevizi annem çok güzel yapıyo da yurttakini sevmedim. annem içine portakal suyu da koyuyor onun tadı nefis yani, ama burda tatsız tuzsuz 2 kaşık ancak yiyebildim işte..

pazartesi de otel projemin jurisi var haftasonu yine çok çalışmam lazım. ama bu akşam hem klasik muzik konserine gidecegiz arkadaşla, hem de çıkışta yürür bir bahçelievleri turlarız dedik, o yuzden bugunluk sporumu akşama bırakmış bulunuyorum. dansı zaten biliyosun salı günü yorgun olmama ragmen gittim onu kaçırmam yani

çok geçmiş olsun canım yaa. panik atak her ne kadar kalp rahatsızlıgından ve öbür rahatsızlıklardan önemsiz görünse de ben de 3 yıl tedavi görmüş bir insan olarak söyleyim, inan bana onlar kadar tehlikeli.. çünkü kendinden o rahatsızlıkların belirtilerini görüyosun, ve bu yuzden de sürekli tetikte oluyorsun falan çok sıkıntılı.

ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, iş tamamen insanın kafasında bitiyor. ben çok araştırdım o konuda, sürekli bişeyler okudum falan. ki o sayede pozitif ve doğru enerjiye inanmaya başladım. doktor zaten bunları mutlaka eşine söylemiştir de dikkat etsin kendine, ve kafaya takmamaya çalışsın. panik atakta bütün olay beyinde bitiyor. ki benm krizlerim nefes alamama şeklindeydi, ben astım spreylerinden bile kullandım bi ara o yuzden..

neyse çok canınızı sıkmayım da, doktoru ve ilaçlarını ihmal etmesin, en yakın zamnda iyileşir umarım eşin.

demek eve gıdıyorsun vızeler bıttı sanırım ara tatıl mı geldı senın

yok canm ara tatil deil. pazartesi salı ardarda 2 tane juriye çıkacam, sonraki pazartesiye kadar musait olacagım da oyle olunca bende fırsatı değerlendireyim dedim. sıkıldım biraz burda bu ara. gelenlerim fena geliyorlar da evde sakinleşirim belki,,

sunumunun iyi geçmesine sevindim canım, geçmiş olsun darısı benimkilerin başına inşalahh..

acayip gerginin bugun, zeka yoksunu oda arkadaşım sayesinde ancak 5 te uyuyabildim, fena tepemdeler, çatacak yer arıyorum resmen..

vampir günlüklerinin yeni bölümü yayınlanmış onu izleyim de sakinleşirim belki

kılo olarak cok ıdeal bır kılodasın oyuzden ben sana tavsıyede bulunmayacagım. bence dur bu kıloda. saglıksız bır sekılde garıp bır gıdısat gordum sen de.