- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.841
bazen böyle yapıyorum ya iyi geliyor ,
nasıl sunum içine sindimi yarına ertelenmiş dinlenirsin bugün,bugün güzel bir spor hafif yemek yatmadan rezene yada ılık süt iç yat erken bak sabah nasılkeyifli uyancan
hatırlıyorum bende 7li rakamlardan 69gördüğümde sinemayagitmiştim ödüvermiştim burgerking'dende yemek yedim ödül olarak ama o rakamıgöreseye kadar sıfır kaçamakdım hak etmiştim..
inşallah dahada vermişsin diyorsun AMA hiç sanmıyorum bu aralar irademe hakim olamıyorum aslında olmak istemiyorum çünkü yine disiplinli günlerime dönücem bunlar benim ödülgünlerimm ,azönce bir reklam filmiizledim canım çekti sip.ettim düşün gersini:))))ama ben kendime güveniyorum istediğimde başaramayacağım şey yok..
ayran detoksunu sahalara döndüğümgün yapacağım p.tesi temizlik günüm o gün ve canım isterse ertesigün ayran detoksu,detoks bittiğindede sıkı bir sporla geri döneceğim,leslie bilgisayardan takip ediyordum flaş belleğime aktarcam tv den takip etcem dahakeyifli olcak,plateside flaş belleğime atayımdaha keyifliolur takip etmek,valla ip atlama,mekik,leslie,plates,yürümek sıkı durun ben geliyorum
dün akşam saat 9 bile değildi yattığımda çok uyudum sabah güzel bi duş aldım kahvaltı yerine kahve içtim pek bi keyifliyim
Günaydın kızlar, kahvaltımı yaptım, şimdi kahvemi içiyorum, hepimiz için enerjik bir gün olsun:)) Akşam erken yatmak bana çok iyi geldi, tabi spor da öyle:) Nesli Leslie'ye döndü:)
Kahvaltım şöyle,
- 1 dilim tahıllı ekmek (Antep salça sürdüm tabi üstüne:))
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk peynir
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
valla duygucum kusura bakma ortaya bi laf attım sonra da kayboldum, sana da çok ayıp oldu özür dilerim
o ara hoca çağırdı onla birlikte baya bi projeme baktık, sonra da yurttan arkadaşım benim okuluma geldi, kursa giderken uğramış, o kursa geçince de ben yurda geldim yemek şu bu derken ancak açabildim. şimdi yurtla ilgili şöyle bilgi vereyim..
sabah - akşam yemegi çıkıyor yurtta, öğlenleri çıkmıyor yani. sabah akşam kolay kolay yurttaki yemekleri kaçırmıyorum yani, eğer çok uykusuzsam kahvaltıya kalkmadıgım belki oluyor ama akşamları çoğunlukla yurtta yiyorum ama öğlenleri sıkıntı işte. yurtta yemek yapma ortamım da yok, saç düzleştiricisi bile bazen devrelere fazla geliyormuş, ocak falan çalıştırırsam yangın çıkar heralde. dolayısıyla malesef kendim yapma imkanım yok. odalarda buzdlabı da yok malesef. geçen fırın işini pomo da söylemişti, balık ızgara falan ama yakınalrda öyle bir yerde yok araştırdım da, o imkanda kalkıyor otomatik olarak. bende o yuzden hazır bardak çorbalardan içiyorum öğlenleri, yada corn flakes aldım onu yiyorum. sen pek sıcak bakmıyorsun ama çok bi seçenegm olmuyor işte malesef, aklıma gelen her çözümü eliyorum bi şekilde.
ara öğün tavsiyelerini dinleyecegim. kendime bikaç gün idare edecek kadar yarın alırım zaten. haftaya salı da eve gidiyorum, ordan da doldururm ara öğün erzagımı. ama ara öğünün önemi konusunda sana katılıyorum. insanın nefsini köreltiyor onlar. acaba 3 saatee 1 yemek mi daha dooru, yoksa miktarları az tutarak her saat yemek mi ?
ayy ne zor işler bunlar yaa, ööfff.. sıkılıyorum valla ben artkk
selam kızlar yazılarınızı okudum bende aranıza katılayım dedim:)))
benim kgverme serüvenimmm cok ama cooook uzun yıllara dayanıyo...yok dogum yok lohusa dönemi derken iyice işin ucu kaçtı....bi kaç kez bu sitede diyet listelerini uyguladım ve sonuc husran...sonra kilo verme gruplarına katıldım zamanla sıkıldım yine bıraktım...ama sımdı bu sefer kararlıyım....kg vermeye 75 kg olunca vermeye karar verdim....bir gün bi magazaya gittim pantolon alıcaktım ve 40 beden almıstım olmayacagını bende biliyodum ama işte özenti modelı cok hsuma gitti...kabine girdim pantolonu denedım veeeeeeeeeee cııırtttt fermuar patladı....cok utanmıstım 75 kg yum e tabi 40 beden olcak degğil ya 42-44 arası giyiyordum
o günden itibaren bu sıteye başladım gruplara gırdım kendı irademle kg vermeye basladım ve 70 kg da takıldım yani 5 kg vermiştim. geçen gün bu siteden tanıdıgım bir arkadasımla tekrar kg vermeye karar verdim şu an cok iyi gidiyo diyebilirim...bu site bana cok sey ögrett öncellikle her diyet her insana uymadıgını her midenın diger mideden farklı oldugunu ve en önemlısı metobalızma akışım.....
benim şu an yaptıgım özel bir diyet yok sadece gruplarda katıldıgım zaman menulerımı tekrar ediyorum yani ölcülü bilinci bir şekılde en önemlisi sağlıklı....
işe tatlıları saklamakla başladım...biliyosunuz kimse çıkolataya hayır demez
bende önce onları sakladım, 2 tane oglum var eve tabikide alıyorum çıkolata ama kendimede diyet olanından...
gazlı iciceklerden tamamen soda hariç vazgectim...beyaz ekmek hayatımdan cıktı yerine esmeri geldi...vs vs
işin sırrı yeterki isteyin istedikten sonra elde edemeyeceğiniz hiç birsey yok bu hayatta....
28.11.2012 69.6 kg
30.11.2012 68.5 kg
02.12.2012 68.4 kg
06.12.2012 68.2 kg
bu benim cizelgem diyelim cok agır gıdıyorum ama 60 kg hedefim ve onu başaracagım inşallah
inşallah benide aranıza alırsınız
bende gelebilir miyim gerçi şuan açlık var ama sanırım dayanırım
ben anlamadım ben de gelebılır mıyım ama su an aclık var demıssın.
ben de katılabılır mıyım kılo vermek ıstıyorum denılır genelde.
kac yasında oldugunuzu merak ettım buarada. 91 yazıyor da nıck te ?
baya vermıssın yanı helal valla....benım kosu bandım var plates topumda var vcd sı fln ama cok sıkıldım cm spor yapmak ıstemıyo.....bacaklarım cok sarktı bıseyler yapmam lazım selulıtler aldı basını gıdıyo valla derdım coook...
ben hemen bugunku menumu ve ilerleyen günleride paylasayım...
sabah
1 dilim lıght tost ekmeği, 1 katı yumurta domates salatalık az peynır 4 adet zeytin ve 1 dilim pınar salam
ara 1 portakal
öğle kupada hazır corba ufak posetlerde olan 1 dilim ekmek az yogurt ve salata
ara 1 golden elma
akşam 4 yemek kasıgı taze fasulye az yogurt ve yanına salata...
1.5 l su
spor yapamadım bu aralar ıcımden gelmıyo...
kacamak olarak 5 adet antep fıstıgı yedım...
evet üslubum yanlış olabilir kusura bakmayın farklı giriş oldu evet 91 liyim ben aranıza katılabilir miyim demek istedim yani şuan karnım aç ama dayanabilirim kilo vermek istiyorum anlamında söyledim sanırım yanlış anlattım
yanlıs degıl aslında.
ogrencımısınız ? nasıl bır dıyete basladınız ? kac kılosunuz ? bunlara gore sıze tavsıyeler verelım. kısılerın menulerını ve olculerını takıp etmenı tavsıye ederım ayrıca. hepımız menulerımızı yazıyoruz gormussunuzdur. hem takıp etmenızı ornek almanızı hem de aynı sekılde bıldırım yapmanızı rıca ederım.
aclık hıssı olunca bol su ıcıyoruz mıdeyı dolduruyoruz ara ogun muhakkak yapmalısınız ayrıca. ogleye kadar sızı ıdare eder yanı bunlar.
evet canım. haftaya yapalım.mesela persembe cuma gunu yapalım haftaya. haftasonu uymak zor olur detoksa. haftasonu yapmayalım persembeye kadar da bol spor yaparak gecsın gunlerımız. ben en ıdeal boyle dusundumk ne dersın sana da uygun mu
selam kızlar
moralım cok bozuk hava zaten kapalı
dün akşam yememem gereken herseyi yedim...korkumdan bu sabah tartıya cıkmadım....bişeyde yemedim...bugün sadece meyvelerle geçiştircem...yarın kaldıgım yerden devam edicem....
sizede böyle oldu mu ?bu durumlarda ne yaptınız?
yeme nedenimide söyleyeyim...görümcemin kocası hepimizi yemğe davet etti gittiğimiz yer bizim burda cok ünlü bir dürümcüydü
1 dürüm 1 kola ve arkasından 3 tane çiğköfte yedim..... 14 kişiydik herkez yedi bende yemek zorunda kaldım....offf cok pişmanım ya valla napcam bilmiyom sabahtan berri ağzıma bir gram surmedim içimdekiler erisin diye.....100 gr verebilmek icin ne kadar cok caba sarfettim.yaptığım cok yanlıs ama bidaha olmicak ben bundan kendime ders cıkardım kızlar.....
şimdilik hoscakalın evde oyalancam biraz....
ton balıgını fıkrını bence de uygula. hazır konsever barbunya falan oluyor onu da tavsıye ederım bır de sen yıne şu balıkcı ısıne bır bak derım. bızım burası kucuk bır sehır bırcok sey kısıtlı oluyor ama bızım burda bıle balık kızartma olayı var. ınan sogumuyor esım 4 bucuk gıbı almıstı o gun. 6 bucugu gecıyordu yedıgımız ama gayet guzel bır ısıdaydı ısıtmaya gerek kalmadan yedık.
neslı de dun kerevız yemıs ben hıc kerevız yemedım tadı nasıl oluyor kızlar.
evet benım ıctıgım gıbı ıcersın yesıl cayı.
ruzgar neden ara yapmadın ?
oglen makarna yemıssın aksam da erıste var olmamıs bence.
yesıl cay ve su guzel.
spor ne alemde ?
hu hu .... yenıler ve eskıler spor ne alemde ????? yenı arkadaslar bır turlu gaza gelemedı spor konusunda. bızım ılk ayımızı onlara bır gostermek lazım bence. sayımız azaldı ve bız dıgerlerımız de gevsedık dıye yenı gelenler de gevsek bu konuda. neslı duyguyu beklerken bız devam edelım oldu mu canım. herkes sılkelensın boylece. cesmı dersler yogun degıl artık sanırım. senı de yuruyus ve dans ıle beklıyoruz aramıza yıne. karabıber ben de gelecegım dıyor spor ılk sart olacak yenı yıla gırmeden once herkes bunu bılerek sılkelensın cok yaydık hepımız cok.
canım sen her odulu hakedıyorsun senın kadar kımse dısıplınlı olmamıstır bence.
esım bana odul verecekmıs her on kıloda ıstedıgım bırsey alacakmıs. eve de olabılırmıs kendı ıstegıme de. en son ıdeal kıloya ulasınca ıstedıgın o altın bıleklıgı alayım dedı. dıyorum ya her konuda uyumsuz gecımsız olabılen adam en uyumlu oldugunu zamanlar benım dıyetle alakalı konularım. cok destek oluyor sagolsun. buarada kalbınde bırsey cıkmadı sukur. behcet hastalıgından da suphelenıyorduk o da cıkmadı cok sukur ama panıkatak teshısı konuldu hap vermıs psıkıyatrıst. moralını yuksek tutmaya calısıyorum hem onu hem kendımı sakın tutmaya calısıyorum. cocuk gıbı oldu uc dort gundur. hem agrılarından korktu hem doktorun teshısınden.
canım sen bugun yesen, kendını uc gun spor ıle öldurecek bır azımdesın oyuzden dedıgın gıbı sen kılo almazsın alsan da verırsın.
senı beklıyorum dort gozle. ben senınleyken ıyı azımlıydım yaaaaaa. grup dagıldı, sen mola verdın, ayagım falan araya gırdı derken ben cok yaydım.
demek eve gıdıyorsun vızeler bıttı sanırım ara tatıl mı geldı senın
Selam kızlar, sunumu yaptım, yemeğimi yedim geldim:) Ara öğün yapamadım. Öğlen yediklerim de şu şekilde:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
Sunum yordu biraz beni, bir de topuklu ayakkabı giydim, o yüzden de ekstra yoruldum sanırım. Odama gelince hemen değiştirdim ama sabahtan öğlene kadar topuklu vardı. Her seferinde diyorum daha sık giyeyim diye ama rahat ayakkabı cazip geliyor. Sık giymeyince de böyle zorlanıyor işte insan. Bu arada bugün haftanın son günü ve bu hafta her gün makyaj yapmış oldum, darısı haftaya:)
ben şuan 52 kiloyum 60 kilodan o kadar düştüm daha önce yaptım diyet sadece her öğün bir dilim ekmek yedim kalkım tuttum kendimi ara öğün de yapmadım hiç herkes hasta olacaksın dese de takmadım kimseyi verdim birileri canımı çok yaktı etraftan da yorum alınca öyle oldu azimle hayret ediyorum nasıl yapmışım şimdi çok acıkıyorum tutamıyorum kendimi ama hedefimde 45 kilo olur inşallah ne kadar zayıflasam da gitmiyor gibi sanki kalın gözüküyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?