2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kıraz sapı olunca daha ıyı odem atılıyormus ruzgar. benım haplar falan baya odem yapıyor oyuzden ben yesıl cayı hep boyle ıcııyorum.

yaaaaaaaaaaa patron geldı (((((((

duygus senınle konusamadık kasıntı ıcın bırseyler yazdım canım. lutfen ıhmal etme.

neslıcıgım sız sohbet edın duygus ıle, ben kacmak zorundayım.

dün akşam saat 9 bile değildi yattığımda çok uyudum sabah güzel bi duş aldım kahvaltı yerine kahve içtim pek bi keyifliyim

kızlar dun aksam 5-6 kasık salata yedım marul karalahana havuc domates salatalık vardı cok az yag bol nar eksısı. ayrıca kara lahanayı sureklı sırkelı suda bekletırım ben. yumusak olur. restauranlatlarda boyle yapılır. annem calıstıgı ıcın bılıyorum. sıze de tavsıye ederım. kara lahanayı alınca yarısını ya da hepsını dograyıp bol sırkelı suda agzı kapalı sekılde haftalarca saklayabılırsınız dolabınıza koyarsınız. lazım oldukca cıkarırsınız.

salata- bır ızgara levrek kucuk boy ama gram bılmıyorum. 4 tane cıg kofte yedım ek olarak.

baska bırsey yemedım ıcmedım dun.

yarım saat kadar plates yaptım. yapmaya calıstım dıyeyım :))))

bugun ıse

sabah corn flakes yedım tosttan sıkıldım yıneç

bır bardak corn flakes cıleklı-, ıkı bardak sut ıle karıstırıp yedım
acık sekersız cay
yarım muz
250 ml su

ara: 250 ml su, uc cevız, ıkı kasık yogurt ıle yarım demet maydononuz karıstırıp yıyorum su an. bır de yesıl cay ekleyecegım.

ben daha hiç birşey yemedim maşallah yoğurda geçmişin,harikasın devamlı metabolizmanı çalıştır arada 2 tane fındık vs bile atsan metabolizman deli çalışır

dün akşam saat 9 bile değildi yattığımda çok uyudum sabah güzel bi duş aldım kahvaltı yerine kahve içtim pek bi keyifliyim

Valla süper olmuş, ben bilgisayarda çalışmaktan boynum ve sırtım ağrır halde saat 01 civarı yattım, bugün öğleden sonra erken çıkacağım ve bir aksilik olmazsa Leslie'me kavuşacağım:) Gece de makul bir saatte yatacağım:)

bazen böyle yapıyorum ya iyi geliyor ,
nasıl sunum içine sindimi yarına ertelenmiş dinlenirsin bugün,bugün güzel bir spor hafif yemek yatmadan rezene yada ılık süt iç yat erken bak sabah nasılkeyifli uyancan

İyi, iyi hiç yoktan iyidir, afiyet olsun. Duygu bu arada kaç kilosun? En son ne zaman tartıldın? Bir de 70 kg'dan sonra 65'e ne kadar sürede indin? Biraz soru yağmuru oldu ama:))

kaç kg olduğumu bilmiyorum tartılmıyorum bir süredir,vallane desem yalan olur neslicim 70 67 kolay indim sonrasıda biraz salladım sonra birden 65 oldum derken böyle oldu

kaç kg olduğumu bilmiyorum tartılmıyorum bir süredir,vallane desem yalan olur neslicim 70 67 kolay indim sonrasıda biraz salladım sonra birden 65 oldum derken böyle oldu

Bende 70 psikolojik sınır oldu resmen, kaç haftadır 71 ve 70 arasında gidip geliyorum. Tartıda 69'lu bir rakam görsem çok motive olacağım ama takıldım kaldım. Bakalım spora başlayınca inerim belki. Ayın 17'sinde öğreneceğiz sanırım senin kilonu hep birlikte:)) İnşallah daha da vermişsindir ve işin kolaylaşır. Ben de Aralık sonuna kadar 67 falan olmak istiyorum. Şu tempom biraz düşsün de ayran detoksu muydu neydi ondan yaparız. Pomo ile beraber yapalım demiştik, onda 2 kg civarı verdirir de ben 1 kg versem razıyım.

Öğle yemeğimi de yedim geldim. Bugünkü menüm:
- 1 kase şehriye çorbası
- 1 tabak portakallı kereviz yemeği
- 4-5 kaşık kadar kuskus
- 2 kaşık yoğurt

hatırlıyorum bende 7li rakamlardan 69gördüğümde sinemayagitmiştim ödüvermiştim burgerking'dende yemek yedim ödül olarak ama o rakamıgöreseye kadar sıfır kaçamakdım hak etmiştim..

inşallah dahada vermişsin diyorsun AMA hiç sanmıyorum bu aralar irademe hakim olamıyorum aslında olmak istemiyorum çünkü yine disiplinli günlerime dönücem bunlar benim ödülgünlerimm ,azönce bir reklam filmiizledim canım çekti sip.ettim düşün gersini:))))ama ben kendime güveniyorum istediğimde başaramayacağım şey yok..

ayran detoksunu sahalara döndüğümgün yapacağım p.tesi temizlik günüm o gün ve canım isterse ertesigün ayran detoksu,detoks bittiğindede sıkı bir sporla geri döneceğim,leslie bilgisayardan takip ediyordum flaş belleğime aktarcam tv den takip etcem dahakeyifli olcak,plateside flaş belleğime atayımdaha keyifliolur takip etmek,valla ip atlama,mekik,leslie,plates,yürümek sıkı durun ben geliyorum

Öğle yemeğimi de yedim geldim. Bugünkü menüm:
- 1 kase şehriye çorbası
- 1 tabak portakallı kereviz yemeği
- 4-5 kaşık kadar kuskus
- 2 kaşık yoğurt

nesli ilk bakışda sağlıklı güzel görünsede yediklerin fazla,yani şuna göre fazla hep 70 lerdesin ya 6 'lı rakamları görmek için fazla, böyle beslenirsen bence yerinde saymaya devam edersin tabi bu benim düşüncem, bu menüde benimsana önereceğim tablo;

1kase'den 1 tık az şehriye çorbası
yarım tabak kereviz
3-4 kaşık kuskus hatta 2-3
yoğurt gayet güzel hatta 1kase bile olur

1,5 saat arayla fındık bademceviz gibi ara öğünlerle matabolizmanı çalıştırırsan bence bu iş olmuştur

cnm sakın yanlış anlama bu benim düşüncem bir süredir birlikteyiz çok aktif olmana rahmen inişliçıkışlısın bence bi karar ver zaman koy şu zamana kadar disiplinli olcam de bak kg çok fazla olmadığı için diyorum haftadabir gün abartmamak kaydıyla kendini ödül ver onun dışında yediklerni bir parça azaltyani bu aralar günlük neyiyorsan birazazalt ,spora yüklen bak faydasını görcenn,aslında sen disiplinli ilerlesen çokdan ideal kg varmışdın o kapasite var sende

Son düzenleme:
selam kızlar yazılarınızı okudum bende aranıza katılayım dedim:)))
benim kgverme serüvenimmm cok ama cooook uzun yıllara dayanıyo...yok dogum yok lohusa dönemi derken iyice işin ucu kaçtı....bi kaç kez bu sitede diyet listelerini uyguladım ve sonuc husran...sonra kilo verme gruplarına katıldım zamanla sıkıldım yine bıraktım...ama sımdı bu sefer kararlıyım....kg vermeye 75 kg olunca vermeye karar verdim....bir gün bi magazaya gittim pantolon alıcaktım ve 40 beden almıstım olmayacagını bende biliyodum ama işte özenti modelı cok hsuma gitti...kabine girdim pantolonu denedım veeeeeeeeeee cııırtttt fermuar patladı....cok utanmıstım 75 kg yum e tabi 40 beden olcak degğil ya 42-44 arası giyiyordum
o günden itibaren bu sıteye başladım gruplara gırdım kendı irademle kg vermeye basladım ve 70 kg da takıldım yani 5 kg vermiştim. geçen gün bu siteden tanıdıgım bir arkadasımla tekrar kg vermeye karar verdim şu an cok iyi gidiyo diyebilirim...bu site bana cok sey ögrett öncellikle her diyet her insana uymadıgını her midenın diger mideden farklı oldugunu ve en önemlısı metobalızma akışım.....
benim şu an yaptıgım özel bir diyet yok sadece gruplarda katıldıgım zaman menulerımı tekrar ediyorum yani ölcülü bilinci bir şekılde en önemlisi sağlıklı....
işe tatlıları saklamakla başladım...biliyosunuz kimse çıkolataya hayır demez
bende önce onları sakladım, 2 tane oglum var eve tabikide alıyorum çıkolata ama kendimede diyet olanından...
gazlı iciceklerden tamamen soda hariç vazgectim...beyaz ekmek hayatımdan cıktı yerine esmeri geldi...vs vs
işin sırrı yeterki isteyin istedikten sonra elde edemeyeceğiniz hiç birsey yok bu hayatta....

28.11.2012 69.6 kg
30.11.2012 68.5 kg
02.12.2012 68.4 kg
06.12.2012 68.2 kg

bu benim cizelgem diyelim cok agır gıdıyorum ama 60 kg hedefim ve onu başaracagım inşallah
inşallah benide aranıza alırsınız

slm,kg alış serüvenimiz aynı ALLAH bağışlasın evlatlarını,benimde 1 oğlum var bende 90 kg doğuma girdim 85kgçakıldım kgvermem zor pkoluyum ve d.k.h kullanıyorum metabolizmm hızlı değil,buna rahmen spor ve disiplinli beslenerek kg verdim 64 kg düştüm ama artık sıkıldım ve geçtiğimiz ay mola verdim 17 aralıkda tekrar başlıyorum zamanla tanırsın beni biraz enteresan biriyim plancıyım ağzımdan 17 aralık çıktı ya istesemdeöncesinde motive olamam ideal kg 57 yaza kadar 57 yada en fazla 60olursa yeterli bana

Son düzenleme:

baya vermıssın yanı helal valla....benım kosu bandım var plates topumda var vcd sı fln ama cok sıkıldım cm spor yapmak ıstemıyo.....bacaklarım cok sarktı bıseyler yapmam lazım selulıtler aldı basını gıdıyo valla derdım coook...

ben hemen bugunku menumu ve ilerleyen günleride paylasayım...

sabah
1 dilim lıght tost ekmeği, 1 katı yumurta domates salatalık az peynır 4 adet zeytin ve 1 dilim pınar salam

ara 1 portakal

öğle kupada hazır corba ufak posetlerde olan 1 dilim ekmek az yogurt ve salata

ara 1 golden elma

akşam 4 yemek kasıgı taze fasulye az yogurt ve yanına salata...

1.5 l su

spor yapamadım bu aralar ıcımden gelmıyo...

kacamak olarak 5 adet antep fıstıgı yedım...

benim gib bıkmışsın
menün güzel zeytini suda bekletiyorsun dimi,sana nacizane tavsiyem hazır çorba tüketmemen sağlık açısındanhaaavaktin yok çalışıyorsan çok nadir iç elbet
su tüketimin iyi,ama yeşil çay içmemişsin evet tadı kötü ama kabul etmeliyiz yağ yakıyor ve metabolizmayı çalıştırıyor,bacaklr için kesinlikle eliptik tavsiye ederim ,birde plates lastiğiyle makas hareketi