2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ayy süper olmuş zamanlama inş gönlünegöre olur herşeyyyy

hoşgeldin serap tekrar yazıyorum ALLAH evladını analı babalı büyütsünn İNŞALLAHHH evladını kokla benim için..

inşallah duygucumm, Allah hayırlısını versin tabi de benm istedigim gibi olursa tam süper olacakk

kızlar iyi geceler hepinizee ALLAH rahatlık versinnn

iyi uykular duyguşummm

yok canm ben annenin yanından eve dönüşü sordum daha hemen diyet olmasın tabii daha yeni annesin sen azıcık tadını çıkar aman diyim bu arada fazla yiyip de hastalanma da gerçi annein yanındaymışsın o biliyodur yönlendirir mutlaka seni

bir ay daha kalmayı düşünüyorum canım benim ama babamız dayanabilir mi bilemem..şimdiden sormaya başladı ne zaman dönceniz diye...anneme kalsa ağzın hiç boş durmasın diyor...sürekli yemem gerekiyormuş ki sütüm olsun...bu da beni iyice geriyo...hafta içi tartıya çıkmaktan korkuyorum artık...

iyi akşamlarrrrrr yaa bu ne kızlar böyle bu sayfalara ne olmuş uçmuşlarrrr
yaaa dün çeşmi bugün ben yetişemememişim olsun parmaklarınıza sağlık yazmış da yazmışsınız

,

cnm ben 3.cüye bayıldımmmmm süper yaaa

hoşgeldin taze anne yorgunsun demek tatlı yorgunluk cnm sen kilonuda veririsin meleğine de çokk iyi bakarsın hiçç sıkıntı yapma kendinee rabbim nazarlardan korusun

duygucum cnm zaten hakemler hep bize böle yapıyor inşlhh atarız bi golde görürler

herkese iyi geceler hanımlar geçmişi okuyup sohbete başlayacağım zaman uyku bastırdı. Sohbetin en koyu yerini kaçırmışım.

Serapcım bebeğin hayırlı ömürlü olsun salih evlat olur inşallah.

Duygucum nasılsın canım evin hayırlı olsun güle güle oturmak nasip etsin Rabbim

Esram kolay gelsin hem ders hem iş hayatı Allah yardımcın olsun.

Cemrem diyetisyene başlamışsın çok sevindim canım yazdıkların benim sorunlarıma da çözüm oldu. akşamları bende acıkıyordum

Nurdanım söz nişan hazırlıkları var ne güzel tatlı telaşlar bunlar ayrıca 3. resimdeki elbiseyi çok beğendim.

herkese iyi geceler yarın erken girmeye çalışıcamm hepinizi öpüyorum.

anneler diyosa vardır bi bildigi diyecem amaa sanki her yenilen de süt yapmaz gibi bişey de biliyorum teyzemden falan, o baya dikkat etmişti bizim sarı cadı bebekkenn yarın anne olan kızlar da görür bişeyler yazar tabi canım ben şimdi boştan yere yanlış yorum yapmayım

daha çok araştırmadım ama renk olarak böle bişey istiyorum, model olarak da genelde 3. begenildi bakalım yeni fikirlere de her zaman açıgım tabi kiii

sultancım hoşgeldin ve iyi gecelerrr

bebeiş nasıl hissetmeye başladın mı artk mide bulantıların da azalmıştır artk inşallah

valla canm şuan için annem çeyiz telaşında bende kıyafet, daha net bi tarih yok ama biz baya uçtuk sanırım sonradan sıkışmamak için biraz biraz başladık, ben tez canlıyım da biraz söz nişan olduktan sonra 2 3 ayda hallolsun herşey derdindeyim

oyy çoğunluguyla 3. elbiseyi, listenin başına oturtttummm

,

cnm ben 3.cüye bayıldımmmmm süper yaaa

hoşgeldin taze anne yorgunsun demek tatlı yorgunluk cnm sen kilonuda veririsin meleğine de çokk iyi bakarsın hiçç sıkıntı yapma kendinee rabbim nazarlardan korusun

bende üçüncüye bayıldım kıyafet görünce eski kıyafetlerimin içine giremediğimi farkettim geçende

hoşbulduk bu arada canım..yorgunluk var süt azaldı onun stresi var..bakalım napcaz...sen nasılsın canım...

sağol canım dileklerin için...sana da hayırlı olsun diyeyim..

annemlere kalsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... düşünemiyorum ben kendimi:44::44:...bende netten araştırıyorum şimdicik...bakalım çare buluruz inşallah...

annemlere kalsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... düşünemiyorum ben kendimi:44::44:...bende netten araştırıyorum şimdicik...bakalım çare buluruz inşallah...

sen zaten daha yeni annesin halledersinnnn bebeiş nasılll bu arada çok özür dilerim ben adını unuttummm oğlunun

sen zaten daha yeni annesin halledersinnnn bebeiş nasılll bu arada çok özür dilerim ben adını unuttummm oğlunun

kuzum iyi teyzesi üzmüyo hiç annesini..maşallah diyeyim de huyu değişmesin...ama meme veremeyince kendimi suçlu gibihissediyorum..gerçi emiyo ama yetmiyo herhalde...oğluşumun ismi Ahmet Ziya teyzesi...

kuzum iyi teyzesi üzmüyo hiç annesini..maşallah diyeyim de huyu değişmesin...ama meme veremeyince kendimi suçlu gibihissediyorum..gerçi emiyo ama yetmiyo herhalde...oğluşumun ismi Ahmet Ziya teyzesi...

ismiyle yaşasın inşallahh çok begendimmm bende maşallahh diyeyimmm nie yetmesin ki acıkıyo mu ağlıyo mu çok :44::44:

ismiyle yaşasın inşallahh çok begendimmm bende maşallahh diyeyimmm nie yetmesin ki acıkıyo mu ağlıyo mu çok :44::44:

amin canım benim...meme sürekliağzımda dursun diyo...doymuyor mamayı verince yiyip rahatlıyo...ama memede 1 buçuk iki saat kalıyo...çekiyo çekiyo duruyo...

amin canım benim...meme sürekliağzımda dursun diyo...doymuyor mamayı verince yiyip rahatlıyo...ama memede 1 buçuk iki saat kalıyo...çekiyo çekiyo duruyo...

benim arkadaşımın çocugu oldu da o öle zamanlarda emzik veriyo agzına en azından bi yarım saat falan kanıyodu bebek denedin mi acaba belki Ahmet Ziya da kanar buna

benim arkadaşımın çocugu oldu da o öle zamanlarda emzik veriyo agzına en azından bi yarım saat falan kanıyodu bebek denedin mi acaba belki Ahmet Ziya da kanar buna

almadı canım emziği..bir iki kere denedim...tutmadı midesi bulandı çıkardı ağzından...halam bir kere tutturdu...bu seferde ben kıyamadım kandırıyormuşum gibi hissettim ben çıkarttım ağzından...

bende yavaştan kaçayım canım...uyurken bende uyuyayım bir saat sonra uyanır memeye...

herkes kendine iyi baksın....herkese iyi geceler...

anne yuregi kıyamadı tabii yesin de kocaman olsun Ahmet ziyacıkk

bende yavaştan kaçayım canım...uyurken bende uyuyayım bir saat sonra uyanır memeye...

herkes kendine iyi baksın....herkese iyi geceler...

iyi uykular güzel annee

herkesler gitmişş, bende menumu yazayım da sahur yapana kadar dizi film falan izleyip oyalanayım barii

sahur

2.5 dilim çavdar ekmegi

1 tavada yagsız yumurta

2 parmak genişliğinde tel peyniri

marul ve domatesten oluşan salata

5 yeşil zeytin

1 tk biber salçası

iftar ( doğal gazla ilgili sorun ancak akşam 7 gibi giderildi, dolayısıyla evde yemek yapamadık ve dışardan sipariş vermek zorunda kaldık )

1 kase yayla çorbası ( normal zaman olsa içmezdim soğuk die ama şimdi iftar die mecbur içtim )

yarım kuşbaşılı pide

bol salata

2 yk kereviz salatası

2 bardak ayran

ara öğün olarak da bir türlü bitmeyen kekimizden 1 dilim yedim ve çay içtim. şimdi de yeşil çayımı yaptım onu içiyorum suyum ancak 2 lt oldu ama daha uyumama en az 2 saat var sahurla birlikte 3 ü bulur kesin şimdidlik benden bu kadar, yarın sabah ben yokken çok sohbet etmeyin herkese şimdiden mutlu günlerrr

ben de sana katılıyorum canım, bızımkı koyde oldu ve ben tek kıyafet gıydım bındallı tarzı bırsey. hatta belkı resım eklerım sıze.ıcının bındallısını begenmedım kaftanını gıydım ıcıme de kırmızı boydan elbıse dıktırdım degısık bırsey olmustu guzeldı

bu soda sısesı fıkrı de cok hos cok orjınalmıs annen bır numara vallaaaaaaaaa zaten gelınlıgını de o tasarlamıstı dıye bılıyorummmmm

evın ıcıne asıyorum canım ben cogunlukla. oyuzden sorun yok malum eve nezaman gelecegım bellı olmuyor balkonda ucar gıder dıye hep aklım camasırda kalıyor boyle daha rahat edıyorum kendı kendıne kurutmalıkta oda da kurusun camasırlarrrrrrrr

dur ben de deneyım bırara muzlu sutu.

yok yok cok dıkkat etsem bıle bazen sartlar bazen nefıs derken eksıklıkler olabılıyor menu paylasmanın da amacı bunları gormek konusmak zaten.

totemı sevdımmmmmmmmmmmmmm