- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.421
ayy süper olmuş zamanlama inş gönlünegöre olur herşeyyyy
hoşgeldin serap tekrar yazıyorum ALLAH evladını analı babalı büyütsünn İNŞALLAHHH evladını kokla benim için..
kızlar iyi geceler hepinizee ALLAH rahatlık versinnn
diyete dönüşü mü soruyorsun canım..onu soruyorsan bu hafta canım epey bir sıkıldı..sütüm bayağı azaldı....azalınca da beni iyice stres sardı...önüme ne geldiyse yedim diyebilirim..hatta bazen o kadar abarttım ki yedikten sonra midem bulanmaya başladı...ama emzirdiğim için midir nedir anlamadım..bu hafta 200 gram almışım...ama ikinci dönem şubattan sonra tamamen kendime çeki düzen vermem lazım...dikkat etmezsem alıp gidecek başını kilolar...
yok canm ben annenin yanından eve dönüşü sordumdaha hemen diyet olmasın tabii daha yeni annesin sen azıcık tadını çıkar aman diyim bu arada fazla yiyip de hastalanma da gerçi annein yanındaymışsın o biliyodur yönlendirir mutlaka seni
,muthiş bi fikir vermiş bence duyguu
hemen koyayım resimleri
Eki Görüntüle 851059 Eki Görüntüle 851060 Eki Görüntüle 851061
hoşgeldin taze anne yorgunsun demek tatlı yorgunluk cnm sen kilonuda veririsin meleğine de çokk iyi bakarsın hiçç sıkıntı yapma kendinee rabbim nazarlardan korusundiyete dönüşü mü soruyorsun canım..onu soruyorsan bu hafta canım epey bir sıkıldı..sütüm bayağı azaldı....azalınca da beni iyice stres sardı...önüme ne geldiyse yedim diyebilirim..hatta bazen o kadar abarttım ki yedikten sonra midem bulanmaya başladı...ama emzirdiğim için midir nedir anlamadım..bu hafta 200 gram almışım...ama ikinci dönem şubattan sonra tamamen kendime çeki düzen vermem lazım...dikkat etmezsem alıp gidecek başını kilolar...
bir ay daha kalmayı düşünüyorum canım benim ama babamız dayanabilir mi bilemem..şimdiden sormaya başladı ne zaman dönceniz diye...anneme kalsa ağzın hiç boş durmasın diyor...sürekli yemem gerekiyormuş ki sütüm olsun...bu da beni iyice geriyo...hafta içi tartıya çıkmaktan korkuyorum artık...
iyi akşamlarrrrrr yaa bu ne kızlar böyle bu sayfalara ne olmuş uçmuşlarrrr
yaaa dün çeşmi bugün ben yetişemememişim olsun parmaklarınıza sağlık yazmış da yazmışsınız
,
cnm ben 3.cüye bayıldımmmmm süper yaaa
duygucum cnm zaten hakemler hep bize böle yapıyor inşlhh atarız bi golde görürler
herkese iyi geceler hanımlar geçmişi okuyup sohbete başlayacağım zaman uyku bastırdı. Sohbetin en koyu yerini kaçırmışım.
Serapcım bebeğin hayırlı ömürlü olsun salih evlat olur inşallah.
Duygucum nasılsın canım evin hayırlı olsun güle güle oturmak nasip etsin Rabbim
Esram kolay gelsin hem ders hem iş hayatı Allah yardımcın olsun.
Cemrem diyetisyene başlamışsın çok sevindim canım yazdıkların benim sorunlarıma da çözüm oldu. akşamları bende acıkıyordum
Nurdanım söz nişan hazırlıkları var ne güzel tatlı telaşlar bunlar ayrıca 3. resimdeki elbiseyi çok beğendim.
herkese iyi geceler yarın erken girmeye çalışıcamm hepinizi öpüyorum.
,
cnm ben 3.cüye bayıldımmmmm süper yaaa
hoşgeldin taze anne yorgunsun demek tatlı yorgunluk cnm sen kilonuda veririsin meleğine de çokk iyi bakarsın hiçç sıkıntı yapma kendinee rabbim nazarlardan korusun
herkese iyi geceler hanımlar geçmişi okuyup sohbete başlayacağım zaman uyku bastırdı. Sohbetin en koyu yerini kaçırmışım.
Serapcım bebeğin hayırlı ömürlü olsun salih evlat olur inşallah.
Duygucum nasılsın canım evin hayırlı olsun güle güle oturmak nasip etsin Rabbim
Esram kolay gelsin hem ders hem iş hayatı Allah yardımcın olsun.
Cemrem diyetisyene başlamışsın çok sevindim canım yazdıkların benim sorunlarıma da çözüm oldu. akşamları bende acıkıyordum
Nurdanım söz nişan hazırlıkları var ne güzel tatlı telaşlar bunlar ayrıca 3. resimdeki elbiseyi çok beğendim.
herkese iyi geceler yarın erken girmeye çalışıcamm hepinizi öpüyorum.
anneler diyosa vardır bi bildigi diyecem amaa sanki her yenilen de süt yapmaz gibi bişey de biliyorum teyzemden falan, o baya dikkat etmişti bizim sarı cadı bebekkennyarın anne olan kızlar da görür bişeyler yazar tabi canım ben şimdi boştan yere yanlış yorum yapmayım
annemlere kalsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... düşünemiyorum ben kendimi:44::44:...bende netten araştırıyorum şimdicik...bakalım çare buluruz inşallah...
sen zaten daha yeni annesin halledersinnnnbebeiş nasılll bu arada çok özür dilerim ben adını unuttummm oğlunun
kuzum iyi teyzesi üzmüyo hiç annesini..maşallah diyeyim de huyu değişmesin...ama meme veremeyince kendimi suçlu gibihissediyorum..gerçi emiyo ama yetmiyo herhalde...oğluşumun ismi Ahmet Ziya teyzesi...
ismiyle yaşasın inşallahh çok begendimmmbende maşallahh diyeyimmm nie yetmesin ki acıkıyo mu ağlıyo mu çok :44::44:
amin canım benim...meme sürekliağzımda dursun diyo...doymuyor mamayı verince yiyip rahatlıyo...ama memede 1 buçuk iki saat kalıyo...çekiyo çekiyo duruyo...
benim arkadaşımın çocugu oldu da o öle zamanlarda emzik veriyo agzına en azından bi yarım saat falan kanıyodu bebekdenedin mi acaba belki Ahmet Ziya da kanar buna
almadı canım emziği..bir iki kere denedim...tutmadı midesi bulandı çıkardı ağzından...halam bir kere tutturdu...bu seferde ben kıyamadım kandırıyormuşum gibi hissettim ben çıkarttım ağzından...
bende yavaştan kaçayım canım...uyurken bende uyuyayım bir saat sonra uyanır memeye...
herkes kendine iyi baksın....herkese iyi geceler...
bence köyde olcaksa harika bi bindallı giy ama sultan gibi görünenlerden mekanada uyar bak hatta benden sana mum için tarif hanisodalar varya şişeri atma onları alimünyum folya ile heryerini sarın vazo görünümünde olcaklar şişenin ağzına minik beyaz mum koyun , şişenin boğazına tülden fiyonklar yapın herkzin elinde olsun sonrakınayı getir aneyyyyy kınayıgetirin aneyyy başlarlarrAnnem sağolsunyapmıştı kınagecemde herkez bayılmış herkezin elinde aslında soda olan ama kimsenni soda olduğunu bilmediği minik vazolar vardı
hadi dertleri neymişş
stiletto,stiletto
yok esraya dedim topuklu diyince :))
sen zaten giyme rahat olmaz sitiletto
ayy ne güzel olur 6 haziran olursa hangi güne denk geliyor
hadi bakalım bas bas o çamaşırlar toplanırken üstüne hırka alınsın lütfen öptümmm
ben bi kere evde kendim yapmıştım muzlu sütü, bi denesen var ya bi daha o hazırlardan içmek istemezsinnayy hatta canım yine istedi de bu saatte olmaz sahurda işenmezsem yaparım belki
biliyorm çok dikkat ettigini filizim, senin kadar hiçbirimiz dikkat etmiyoruz hatta, sadece bu süreçte bi denesen, totem gibi mesela, 95 görene kadar hazır hiçbişey kullanmayacam gibiondan sonra 90 kiloya inmek içinde başka bi totem koyarsın böle böle gidecek tüm kilolarr
ben hem maçı izlerim hem de senle sohbet ederimm canımmmm, herşeye yeterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?