- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.381
kızlar benim internet bi acayip, ara ara gidiyor kendiliğinden. Esracım kolay gelsin canım, yoğunsun bu aralar, dikkat et kendine. Meyve falan da tüketmeye çalış. Aldığın kalori bence az, naçizane önerim biraz artır, şimdiden bu kadar kalori alırsan kilo verdikçe işin çok zorlaşır.
Nurdancım ben duygucuğuma aynen katılıyorum kıyafet konusunda. Mavi sever biri olarak rengi çok beğendimDuygunun moda, kıyafetler ve kombinler konusunda çok doğal bir yeteneği var, mümkün olduğunca faydalan derim bilgilerinden
Ben sütümü de kaynattım, içip hafif yatma moduna geçeceğim. Hepinize iyi geceler diliyorum kızlar
onun kendi hayalleri var ya nişan için damatlık için falan ben pek karışamıyorumama aynı renk taktırmam dedim tamam dedi en aızndan onda anlaştık, ince kravatı da zamanla sölerim benm yelekler çok hoşuma gidiyo bide yaa, gerçi benmki göbekli yelek nasıl olur bilemeyecem amaa
kına gecesi bizim köyde ananemlern bahçede olacak, 4 dönül alabildigine yeşillik ve ağaçabiye giymem heralde, ama kısa bi elbise giymek istiyorum, etekleri uçuş uçuş olabilir belki ama toprakta sıkıntı olmasın die kısa olsun, bide babet giyecemm
Kızlar benim internet bi acayip, ara ara gidiyor kendiliğinden. Esracım kolay gelsin canım, yoğunsun bu aralar, dikkat et kendine. Meyve falan da tüketmeye çalış. Aldığın kalori bence az, naçizane önerim biraz artır, şimdiden bu kadar kalori alırsan kilo verdikçe işin çok zorlaşır.
Nurdancım ben Duygucuğuma aynen katılıyorum kıyafet konusunda. Mavi sever biri olarak rengi çok beğendimDuygunun moda, kıyafetler ve kombinler konusunda çok doğal bir yeteneği var, mümkün olduğunca faydalan derim bilgilerinden
Ben sütümü de kaynattım, içip hafif yatma moduna geçeceğim. Hepinize iyi geceler diliyorum kızlar
Gol yedikkk offfffff
bu filiz nereye gitti yaaa
yelek göbüşü kapatırince siyak kravat benimde favorim
babat niye giyiyorsun yaaa ondan uzun olmamak için mi ?
ben de düğünümde fındık topuk almıştım şimdi pişmanım keşke topuklu giyseymişim diye
sende aklındakini anlatsana filizxim çok yardımcı oluyorsunuz bana
Kızlar benim internet bi acayip, ara ara gidiyor kendiliğinden. Esracım kolay gelsin canım, yoğunsun bu aralar, dikkat et kendine. Meyve falan da tüketmeye çalış. Aldığın kalori bence az, naçizane önerim biraz artır, şimdiden bu kadar kalori alırsan kilo verdikçe işin çok zorlaşır.
Nurdancım ben Duygucuğuma aynen katılıyorum kıyafet konusunda. Mavi sever biri olarak rengi çok beğendimDuygunun moda, kıyafetler ve kombinler konusunda çok doğal bir yeteneği var, mümkün olduğunca faydalan derim bilgilerinden
Kızlar geçmişe hızlıca baktım muhabbet tavan yapmış yine gündüz herkes gelmiş bakmış falan.Yalnız meünler sporlar olayyyy yani.Ne güzel öyle nesli ve duyguda öyle sporları görmek çok mutlu etti beni.Menülerinizde çok güzel herkes çok bilinçlendir artık helal olsun ne diyeyim.Neslican kalori hesabını yazmış saolsun teşekkür ederim.Çok iyi canım.Sizden yeniden menü görmek güzzelllll :) Filizcik de sporunu detaylı yazmış ohhh şöyle yaa menüsüde pek keyfiliydi hoşuma gitti.Pınarda sısınmaya başladı arada kaçamakları var ama artık telafi edeceğine inanıyorum.Bizim topiğin bu haftaki başarılı kızları cemrem ve nurdan tam gaz devam ediyorlar.Ayyy ne süperizzz :) Kızlar ben bu ara çok yoğunum gerek iş gerek ev gerekse dersler aktif olmaya çalışıyorum ama inanın en üst seviyede ancak bukadar vakit ayırabiliyorum.Şu saatten sonra ders çalışıp spor yapmam lazım.Artık filtre kahveler beni bekler.İştende en geç 6 da çıkmış oluyorum ama niye vaktim kalmıyor anlamıyorum.Evdede ufaktan iş görmeye başladım.Belki ondandır.Bu ara herşeye yetişeyim derken hiçbişeye yetişememe gibi bir sorunum var.Amaaannn yaaa herkes mutlu huzurlu sağlıklı olsun bunlarıda atlatırız.
Bana ne güzel şarkılar gönderiyosunuz hep gönderin çok severim bana kalsa biliyorsunuz ne dinlediğimi
Ayrıca zeynep su bebek nedir öyle yaaaöldüm bittim yanına gidip sıkıcaaaa öpmek istedim hemde nasıl istedim.Rabbim anasına babasına bağışlasın ve kaderler ve şans nasip etsin inşallah.
Birde etekli fotoğrafıma yaptığnız yorumlar için çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim çünkü sizin fikriniz çok önemliydi gerçekten.işyerindede resmen olay olmuş etek giymemperşemde tekrar giycem
bence köyde olcaksa harika bi bindallı giy ama sultan gibi görünenlerden mekanada uyar bak hatta benden sana mum için tarif hanisodalar varya şişeri atma onları alimünyum folya ile heryerini sarın vazo görünümünde olcaklar şişenin ağzına minik beyaz mum koyun , şişenin boğazına tülden fiyonklar yapın herkzin elinde olsun sonrakınayı getir aneyyyyy kınayıgetirin aneyyy başlarlarronun kendi hayalleri var ya nişan için damatlık için falan ben pek karışamıyorumAma aynı renk taktırmam dedim tamam dedi en aızndan onda anlaştık, ince kravatı da zamanla sölerim Benm yelekler çok hoşuma gidiyo bide yaa, gerçi benmki göbekli yelek nasıl olur bilemeyecem amaa
Kına gecesi bizim köyde ananemlern bahçede olacak, 4 dönül alabildigine yeşillik ve ağaçAbiye giymem heralde, ama kısa bi elbise giymek istiyorum, etekleri uçuş uçuş olabilir belki ama toprakta sıkıntı olmasın die kısa olsun, bide babet giyecemm
hadi dertleri neymişşyaaaaaa ust komsular yıne kavga edıyor oyuzden yenı oturdum pc basına tekrardan.
yelek göbüşü kapatırInce siyak kravat benimde favorim
Babat niye giyiyorsun yaaa ondan uzun olmamak için mi ?
Ben de düğünümde fındık topuk almıştım şimdi pişmanım keşke topuklu giyseymişim diye
canlar sohbetinize doyum olmuyor süpersiniz ama ben müsadenizi istiyeyim genel dilbilim beni bekler ders çalışayım sporda yapmadım eğer çok uykum gelmezse sadece bölgesel yaparım hepinizi kocaman öpüyorummmm
şerefsiz hakem golümüzü saymadı üstüne adamlarımızı iktiriyorlar görmüyor yada görmezden geliyor şu meloyada gıcık oluyoum..
Menüm
sabah
bir yumurtadan menemen
roka
iki dilim kepek ekmek
2 çatal peynir
ara
bir bardak yeşilçay
bir kuru kayısı
öğlen
fırında tavuk bir porsiyon
5 dilim elma patates
bolca çoban salata
2 kaşık yoğurt
ara
bardal yeşilçay
bir nescafe 2 si bir arada
bir kuru kayısı
akşam
içine çiğden ıspanak ve lahana koyup sadece yeşilliklerden salata yaptım bir bageti parçalayıp içine attık biraz nar ekşisi liom koyup yedim.
ara
süt içiçem tarçınlı ve bir şekerli
spor uyumadan ne yaparım bilmem o yüzden yazmıyayım toplamda 1200 kcal almışım bu ara bol bol çiğ beyaz lahana yiyorum yararı zararı nedir bilmiyorum ayrıca kızlar sizce nem plates yapayım mı ?
hadi ALLAH rahatlık versin kuzum ÇOKÖPTÜMMcanlar sohbetinize doyum olmuyor süpersiniz ama ben müsadenizi istiyeyim genel dilbilim beni bekler ders çalışayım sporda yapmadım eğer çok uykum gelmezse sadece bölgesel yaparım hepinizi kocaman öpüyorummmm
melo ve muslera galatasaraya yakıştırmadıgım 2 futbolcu. muslera nın sürekli maçı oyalamasını sevmiyorum, melo da gereksiz bir agresif. ama tam bir drogba hayranıyım yaniionu izlemekten inanılmazz keyif alıyorum
hakem bana da çok yanlı geldi duygucum yaa, hayır olsun inşallahh
menum:
sabah kalhavtı yapmak gelmedı ıcımden oyuzden cornflakes yemek ıstedım canım cektı.
saat 7:30 kahvaltı
bır dılım ananası
bır cıleklı actıvıa
ıkı cevız
corn flakes ve ıkı bardak yarım yaglı sut ıle.
ara: bır kupa yesıl cay, ıkı kucuk mandalına
oglene kadar 1 lt oldu suyum.
oglen: 6 kasık kuru fasulye, 5 kasık yesıl salata, 4 kasık bulgur pılavı, bıraz roka
aksama kadar 1,5 lt daha su ıctım.
bır kupa yesıl cay, bır kupa ıhlamur ve ada cayı karısık
ara: bır bardak muzlu sut, yarım domates, ıkı kucuk mandalına
aksam 19:00 yemek
yemek oncesı bır bardak su bır yemek kasıgı keten tohumu
bır cıleklı actıvıa
yemek: 4-5 kasık ıspanak salatası, 6 kasık tavuk sote, 3 kasık sulandırılmıs suzme yogurt, bır kase yayla corbası
suyum su an 3 lt oldu
ara ogun: bır top dondurma uzerıne bır cay kasıgı zencefıl ve bır cay kasıgı tarcın ıle.
sporum yok adımım 4bın küsür. bugun dısarda yurumedık esımle hava soguk dıye. normalde ısyerınde yuruyorduk sık sık.
bence köyde olcaksa harika bi bindallı giy ama sultan gibi görünenlerden mekanada uyar bak hatta benden sana mum için tarif hanisodalar varya şişeri atma onları alimünyum folya ile heryerini sarın vazo görünümünde olcaklar şişenin ağzına minik beyaz mum koyun , şişenin boğazına tülden fiyonklar yapın herkzin elinde olsun sonrakınayı getir aneyyyyy kınayıgetirin aneyyy başlarlarrAnnem sağolsunyapmıştı kınagecemde herkez bayılmış herkezin elinde aslında soda olan ama kimsenni soda olduğunu bilmediği minik vazolar vardı
hadi dertleri neymişş
stiletto,stiletto
kahvaltı bildigimiz gibi olmamış olsa da güzel bi kahvaltı olmuş, en azından çabuk acıktırmamıştır seni, öğle yemegin de gayet güzel. benm tek dikkatimi çeken muzlu süt oldu. büyük ihtimalle hazır olanlardandır, acaba diyorum bi süre hazır olan şeyleri yememeye dikkat mi etsen :44: tabi benm ki nacizane bir tavsiye ama onlarda vucududun kilo tutmasını saglayan bişeyler varmış en azından mesela 95 i görene kadar uzak dur bakalım sana faydası oloacak mıtabi benm ki ufak bi tavsiye canım sen kendini daha iyi blirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?