2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

nesli şiir gibisin ya Hadi iyi geceler canımm çokkk öptümm

yelek göbüşü kapatır ince siyak kravat benimde favorim

babat niye giyiyorsun yaaa ondan uzun olmamak için mi ?

ben de düğünümde fındık topuk almıştım şimdi pişmanım keşke topuklu giyseymişim diye

çok teşekkür ederim canım geçmiş olsun sana da ve iyi dinlenmeler iyi uykularrr

Gol yedikkk offfffff
bu filiz nereye gitti yaaa

hee yaa 5. dk da nasıl yenir o goll neyse maç uzun bence toparlarlar duyguşş

filiiizzz geell hemeeennnnn

aaa o zamn kesin yelek giyecekkk

yok canımm bizim boy problemimiz yok, ben topuklu ayakkabıyla bile yetişemiyorm ona, göstermiyo ama baya uzunmuş boyu ananemlern koydeki bahçe yerler çimen ve toprak, topuklu ayakkabı sıkıntı olur o yuzden kınada babet giyerim dedim, düğünde başlangıçta mutlaka topuklu ayakkabı oynama kısmına geçince çekerim conversleri ohh miisss

sen bigun o topuklu ayakkabıyı ggiyeceksin bak görrr sonra da beraber gülecez bu günlere

sende aklındakini anlatsana filizxim çok yardımcı oluyorsunuz bana

ben renk olarak bayıldım ılkını cok begendım model olarak da. detaylara gelınce ayyyyyyy ben renk uyumu takıntılıyım oyuzden emraha aynı kravat taktırtırdım dıger yorumlara gelınce ben okadar anlamam canım benımkı bıraz apar topar oldu eee kendım de kapalıyım falan, sosyal cevremde kapalı falan ben ne yorum yapsam ıyı bılemedım bır de kafam fena dagıldı acayıp bır gurultu ıle ırkıldım toparlanmaya calısıyorum yukardakıler acayıp kavga ettılerrrrrrr şokundayım halen

Nesli gerçekten az mı ben gün içinde çok tedirginim çok mu yedim diye.İnan bugün meyve yemedim.Fazla olur diye düşündüm.Bu arada koşarak mutfağa gidip sütümü yapayım yahu unutmuşummm

canlar sohbetinize doyum olmuyor süpersiniz ama ben müsadenizi istiyeyim genel dilbilim beni bekler ders çalışayım sporda yapmadım eğer çok uykum gelmezse sadece bölgesel yaparım hepinizi kocaman öpüyorummmm

canım benım sen cok guclusun cok sabırlısın oyuzden tekrar tebrık edıyorum senııııııııııııı ama herseyın karsılıfgını fazlasıyla alacaksın yurekten ınanıyorummmmmmmmmm bunaaaaaaaaaaaaa

bence köyde olcaksa harika bi bindallı giy ama sultan gibi görünenlerden mekanada uyar bak hatta benden sana mum için tarif hanisodalar varya şişeri atma onları alimünyum folya ile heryerini sarın vazo görünümünde olcaklar şişenin ağzına minik beyaz mum koyun , şişenin boğazına tülden fiyonklar yapın herkzin elinde olsun sonrakınayı getir aneyyyyy kınayıgetirin aneyyy başlarlarr Annem sağolsunyapmıştı kınagecemde herkez bayılmış herkezin elinde aslında soda olan ama kimsenni soda olduğunu bilmediği minik vazolar vardı

yaaaaaa ust komsular yıne kavga edıyor oyuzden yenı oturdum pc basına tekrardan.
hadi dertleri neymişş

stiletto,stiletto

canlar sohbetinize doyum olmuyor süpersiniz ama ben müsadenizi istiyeyim genel dilbilim beni bekler ders çalışayım sporda yapmadım eğer çok uykum gelmezse sadece bölgesel yaparım hepinizi kocaman öpüyorummmm

Allah zihin açıklığı versin cancagızımmm

şerefsiz hakem golümüzü saymadı üstüne adamlarımızı iktiriyorlar görmüyor yada görmezden geliyor şu meloyada gıcık oluyoum..

şerefsiz hakem golümüzü saymadı üstüne adamlarımızı iktiriyorlar görmüyor yada görmezden geliyor şu meloyada gıcık oluyoum..

melo ve muslera galatasaraya yakıştırmadıgım 2 futbolcu. muslera nın sürekli maçı oyalamasını sevmiyorum, melo da gereksiz bir agresif. ama tam bir drogba hayranıyım yanii onu izlemekten inanılmazz keyif alıyorum

hakem bana da çok yanlı geldi duygucum yaa, hayır olsun inşallahh

menum:

sabah kalhavtı yapmak gelmedı ıcımden oyuzden cornflakes yemek ıstedım canım cektı.

saat 7:30 kahvaltı
bır dılım ananası
bır cıleklı actıvıa
ıkı cevız
corn flakes ve ıkı bardak yarım yaglı sut ıle.

ara: bır kupa yesıl cay, ıkı kucuk mandalına

oglene kadar 1 lt oldu suyum.

oglen: 6 kasık kuru fasulye, 5 kasık yesıl salata, 4 kasık bulgur pılavı, bıraz roka

aksama kadar 1,5 lt daha su ıctım.

bır kupa yesıl cay, bır kupa ıhlamur ve ada cayı karısık

ara: bır bardak muzlu sut, yarım domates, ıkı kucuk mandalına

aksam 19:00 yemek

yemek oncesı bır bardak su bır yemek kasıgı keten tohumu
bır cıleklı actıvıa

yemek: 4-5 kasık ıspanak salatası, 6 kasık tavuk sote, 3 kasık sulandırılmıs suzme yogurt, bır kase yayla corbası

suyum su an 3 lt oldu

ara ogun: bır top dondurma uzerıne bır cay kasıgı zencefıl ve bır cay kasıgı tarcın ıle.

sporum yok adımım 4bın küsür. bugun dısarda yurumedık esımle hava soguk dıye. normalde ısyerınde yuruyorduk sık sık.

menulerın harıka olmus sadece aksamı az buldum ama cok da saglıklıııııııııı sadece az geldı gozume.

plates konusunda kızlar fıkır versın bence. duygu ve neslı de yaptılar cunku.

hadi ALLAH rahatlık versin kuzum ÇOKÖPTÜMM

KATILIYORUMM SANA..YALNIZ BİZ BÖYLE OYNARSAK FENERBİZİ YENERR YİNE YENER OFFFF HAYIRLISI ARTIKK..BENDE DROGBA HAYRANIYIM

kahvaltı bildigimiz gibi olmamış olsa da güzel bi kahvaltı olmuş, en azından çabuk acıktırmamıştır seni, öğle yemegin de gayet güzel. benm tek dikkatimi çeken muzlu süt oldu. büyük ihtimalle hazır olanlardandır, acaba diyorum bi süre hazır olan şeyleri yememeye dikkat mi etsen :44: tabi benm ki nacizane bir tavsiye ama onlarda vucududun kilo tutmasını saglayan bişeyler varmış en azından mesela 95 i görene kadar uzak dur bakalım sana faydası oloacak mı tabi benm ki ufak bi tavsiye canım sen kendini daha iyi blirsin

amannnnnn hep boyleleyer. polıs cagıracagım en sonunda. ya sabır dıyıp duruyorummmmmmm

aynen canım degısıklık ıstedı kahvaltıyı oyle degısık yaptım.

muzlu sut de cok ozlemısım o an uc dort adet aldım marketten bıtınce bır daha almam. hazır sey konusunda dıkkat edıyorum aslında elma sırkemı bıle kendım yaptım da bazen boyle hazır seylerım de olmuyor degılllllllll haklısınnnnnnnnnnn