- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.441
Herkese iyi geceler....neler var neler yok..herkesler burdaymış...biz yine sohbeti kaçırdık...
yetersinn yetersinn, anne olmadıgımdan tam bilemem ama duydugum kadarıyla o korku hep oluyomuş yeni anne olanlarda, ben senin bi sıkıntı yaşayacagını sanmıyorumdönüş ne zaman canım ?
bizler aynıyız hiiçç merak etmee, seni yeniden aramıza bekliyoruz sadece o kADAR
geldim geldim....ama ölü gibiyim....uykusuzum
herkese iyi geceler hanımlar geçmişi okuyup sohbete başlayacağım zaman uyku bastırdı. Sohbetin en koyu yerini kaçırmışım.
Serapcım bebeğin hayırlı ömürlü olsun salih evlat olur inşallah.
Duygucum nasılsın canım evin hayırlı olsun güle güle oturmak nasip etsin Rabbim
Esram kolay gelsin hem ders hem iş hayatı Allah yardımcın olsun.
Cemrem diyetisyene başlamışsın çok sevindim canım yazdıkların benim sorunlarıma da çözüm oldu. akşamları bende acıkıyordum
Nurdanım söz nişan hazırlıkları var ne güzel tatlı telaşlar bunlar ayrıca 3. resimdeki elbiseyi çok beğendim.
herkese iyi geceler yarın erken girmeye çalışıcamm hepinizi öpüyorum.
annemlere kalsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... düşünemiyorum ben kendimi:44::44:...bende netten araştırıyorum şimdicik...bakalım çare buluruz inşallah...
kuzum iyi teyzesi üzmüyo hiç annesini..maşallah diyeyim de huyu değişmesin...ama meme veremeyince kendimi suçlu gibihissediyorum..gerçi emiyo ama yetmiyo herhalde...oğluşumun ismi Ahmet Ziya teyzesi...
hoşgeldin cnm nasıslın hamilelik nasıl gidiyoherkese iyi geceler hanımlar geçmişi okuyup sohbete başlayacağım zaman uyku bastırdı. Sohbetin en koyu yerini kaçırmışım.
Cemrem diyetisyene başlamışsın çok sevindim canım yazdıkların benim sorunlarıma da çözüm oldu. akşamları bende acıkıyordum
Nurdanım söz nişan hazırlıkları var ne güzel tatlı telaşlar bunlar ayrıca 3. resimdeki elbiseyi çok beğendim.
aa stresten yada ne bilim oluyormuş ama sen bol su iç cnm inşlh bol bol doyurucu sütün olsun. ben iim kilolarla uğraşıyorum malumbende üçüncüye bayıldımkıyafet görünce eski kıyafetlerimin içine giremediğimi farkettim geçende
hoşbulduk bu arada canım..yorgunluk var süt azaldı onun stresi var..bakalım napcaz...sen nasılsın canım...
canım ibenim dikkati çeken tek şey muzlu süt tıpkı 2'si 1 arada gibi yapay doğal olamayan şeylerin kalorisi olduuğundan fazla ve zararlı olduğunu düşünüyorum. Onun dıışnda çiğ ıspanak yemeniz harika benbi kere semiz otu yedim o gündenberi pişmiş semiz otu bile yemiyorummm o kadar fena oldum onun dışında menün güzel aktivite dinlenmegünün olmasına rahmen güzel yatmadan biraz bölgesel çalış kasların açık olsun
herkesler gitmişş, bende menumu yazayım da sahur yapana kadar dizi film falan izleyip oyalanayım barii
sahur
2.5 dilim çavdar ekmegi
1 tavada yagsız yumurta
2 parmak genişliğinde tel peyniri
marul ve domatesten oluşan salata
5 yeşil zeytin
1 tk biber salçası
iftar ( doğal gazla ilgili sorun ancak akşam 7 gibi giderildi, dolayısıyla evde yemek yapamadık ve dışardan sipariş vermek zorunda kaldık )
1 kase yayla çorbası ( normal zaman olsa içmezdim soğuk die ama şimdi iftar die mecbur içtim )
yarım kuşbaşılı pide
bol salata
2 yk kereviz salatası
2 bardak ayran
ara öğün olarak da bir türlü bitmeyen kekimizden 1 dilim yedim ve çay içtim. şimdi de yeşil çayımı yaptım onu içiyorumsuyum ancak 2 lt oldu ama daha uyumama en az 2 saat var sahurla birlikte 3 ü bulur kesin şimdidlik benden bu kadar, yarın sabah ben yokken çok sohbet etmeyin herkese şimdiden mutlu günlerrr
sana da günaydın cnm ii sayılırım kasıklarım ağrıyo felaket yumurtlama dönemindeyim hesabıma göre..:26:cemrem gunaydınnnnnnnnnn canım
nasılsın
sana da günaydın cnm ii sayılırım kasıklarım ağrıyo felaket yumurtlama dönemindeyim hesabıma göre..:26:
şimdi,de kahvaltı yapıyorum mecburenbana kalsa uyucam ama dr. bu saate dedi ne yapalım kilolar gidene dek böyle..sen nasılsın burnun akıyordu geçti mi
erken kalkmak iide yani işlerimde erken bitiyo ama uykuyu da seviyorum hanihımmmmmm yumurtlarsın ınsaallah canımmmmmm benımmmmmmmmmmmmm
afıyet olsunnnnnnnnn
erken kalkmak metabolızmayı calıstırmak acısından cok faydalı ama her gun de kalkma. uykuya da doy mesela haftasonu.
akıntım azaldı bas agrım burun tıkanıklıgım arttı dun daha ıyıydım bugun kafam 5 kılo sankııııııııı
ALLAHTAN oksurmuyorum benım oksuruk kotu olur o olmasın da razıyımmmmm
erken kalkmak iide yani işlerimde erken bitiyo ama uykuyu da seviyorum hanihafta sonu yatıyorum cnm diyorum hafta içi tmm hafta sonu bana da tatil..eh ii akıntı azalmışsa ama baş ağrısı zor uff bide iştesin işin zor şimdi senin öksürük başlı başına zor ve sıkıntılı zaten aman öksürme gerisini geçirirsin çabuk öksürük kalıyo hemen de gitmiyo..
tultanımmm canım özlettin kendini nasılsınız bakayım bebikomla nedense içimden erkek geçtii ALLAH hayırlısın versin inşallah.herkese iyi geceler hanımlar geçmişi okuyup sohbete başlayacağım zaman uyku bastırdı. Sohbetin en koyu yerini kaçırmışım.
:))) etmeyizzz..herkesler gitmişş, bende menumu yazayım da sahur yapana kadar dizi film falan izleyip oyalanayım barii
sahur
2.5 dilim çavdar ekmegi
1 tavada yagsız yumurta
2 parmak genişliğinde tel peyniri
marul ve domatesten oluşan salata
5 yeşil zeytin
1 tk biber salçası
iftar ( doğal gazla ilgili sorun ancak akşam 7 gibi giderildi, dolayısıyla evde yemek yapamadık ve dışardan sipariş vermek zorunda kaldık )
1 kase yayla çorbası ( normal zaman olsa içmezdim soğuk die ama şimdi iftar die mecbur içtim )
yarım kuşbaşılı pide
bol salata
2 yk kereviz salatası
2 bardak ayran
ara öğün olarak da bir türlü bitmeyen kekimizden 1 dilim yedim ve çay içtim. şimdi de yeşil çayımı yaptım onu içiyorumsuyum ancak 2 lt oldu ama daha uyumama en az 2 saat var sahurla birlikte 3 ü bulur kesin şimdidlik benden bu kadar, yarın sabah ben yokken çok sohbet etmeyin herkese şimdiden mutlu günlerrr
evet cnm annem yine kınagecemd lavanta keseleri yaptı matbaadanda isimlerimizin yazılı olduuğ minik etiklerden aldıkyapıştırdık 8yıl öncesinin şeyleri bunlar annem baş rollerde neyse dağıttık müsafirlereben de sana katılıyorum canım, bızımkı koyde oldu ve ben tek kıyafet gıydım bındallı tarzı bırsey. hatta belkı resım eklerım sıze.ıcının bındallısını begenmedım kaftanını gıydım ıcıme de kırmızı boydan elbıse dıktırdım degısık bırsey olmustu guzeldı
bu soda sısesı fıkrı de cok hos cok orjınalmıs annen bır numara vallaaaaaaaaazaten gelınlıgını de o tasarlamıstı dıye bılıyorummmmm
evın ıcıne asıyorum canım ben cogunlukla. oyuzden sorun yok malum eve nezaman gelecegım bellı olmuyor balkonda ucar gıder dıye hep aklım camasırda kalıyor boyle daha rahat edıyorum kendı kendıne kurutmalıkta oda da kurusun camasırlarrrrrrrr
beni yakan emzirme dönemi oldu ben gereksiz yedim mesela tatlılarr bunlar gereksiz onun yerine hoşaf içseydim keşke,bolsıvı süt içmek gaz yapar bol yoğurt ayran ve su ben oğlan istesedeistemesede sürekli emzirdim sürekli devir daim olsun diye,ama varya bu birazda nasipişi ALLAH nekadsr isterse okadar süt verir anne inş serap eaz 1yıl güzel emzirir zaten ilk 6 ay çok önemli tabi inş uzunbir süre emzirir o diş çıkmalarında köpek azılardahastalıkalrda birtek anne sütü iyi geliyor çünkü..sennnnnnnnn annene takılmaaaaaaaaaa duygu hep der emzırme donemınde daha cok kılo aldım hamılelıkten daha tehlıkelıdır der her denılenı yememek lazım sen kendını kontrol et canım yıne de
ya olur arada öyle şeyler robot değiliz ya arada içecez yicez sadece arada sen zaten sürekli içen biri değilsin bilinçlisinde bitirirsin sonra nurdanın dediğigibi evdekendin yaparsın enfes oluyor hakkatten ..haklısın canım sut konusunda. ben cumartesı gunu dısarda acıktım ara ogun gıbı yapayım dıye dusundum bır tane alacaktım baktım kampanya varmıs 6 lı ındırımde. oyuzden oyle aldım bıtınce bır daha almam artık.
ayyyyy ben cıgden ıspanaga alısıktım hele tazecık korpecıkken daha da bır guzel oluyor kaynanamlar da yemıstım bahceden topladılar salataya marul gıbı koyduk ne guzel olmustu bızımkıler daha kart tabı kı ama yıne de guzel oluyor ısyerınde zaten yemek oluyor cıkıyor bazen ıspanak, oyuzden ben boyle cıgden tuketmeyı sevıyorum esım yesıl olan herseyı cok sever cıgden yemeyı ozellıkle. oyuzden bu acıdan da sıkıntı yok
bugun dınlenme gunumdu sızlerı gorunce spor yapayım dedım ama sohbete daldım grıp de arttı aksam malum. oyuzden 15 dk mekık cektım spor olarak sadece. camasır ısım vardı onları hallettım derken uyudum.
günaydın canım ..evet zırhlarımı kuşandımm :)))) savaş anını bekliyorum..gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmmmmm
ben bas agrısı ve grıp ıle basladım gune. bugun daha hastayım ama sukur baska bırsey yok. moralım de yerınde sukurrr sızler de ıyısınızdır ınsaallah
neslının grıp ne durumda acaba ? ben kotulestım bugun.
esracık yogun bır gune baslar yıne. bugun terapısı de vardı
duygus gorumcesıne savasa gıdecektı bugunnnnnay o mammalar mammalarrrrrrrrrrr cok canım cekıyor ıyı kı oyle bır ortamım yok su an. herseyı berbat etmıs olurdum valla ben
nurdan ya spora gıder ya da uyuyordur oruc oldugu ıcın.
zuleyha hocam okuldadır kuzular ıle.
tultan cocukları hazırlıyordur okul ıcın.
cemrem, horoz olmus aynen benım gıbı bugun
elbıse senlıgııııııııııııı baslamıstırrrrrrrrrrrrfestıvalımıze katılmanızı dort gozle beklıyorrrrrrrrrrrrr destek ve katılımlarınızı rıca edıyoruzzzzzzzzzzz
dun elbıse gıydım bugun elbıse gıydımmmmmmm hep elbıse gıyeyımmmmmmmmmmmm
günaydın canım can olsun şifa olsun yağdan yaksın inşallahh..duyguşum gunaydınnnnnnnn
kendıme abuk bır ıcecek hazırlıyordum tekrar geldım senı de beklemıyordum bugun ısın var dıyeeeeeeeee
zencefıl, tarcın, sıkılmıs lımon, sıcak su, ada cayı
nasıl ama tam cıngene pazarııııııııııııııııı
işden yeni çıkmıştım hrkez gibi uykuya hasrettim neyse ben yat öğlen 12kadaro saatte kalkıncaayılamıyorsun sersemliyorsun bi tuhafoluyorsun sonra tam kendine geliyorsun hiç bir iş apmadan eşin 5:30 gelmiş gitti koca gün o yüzden erkenden kalkarım işimgücümbiter 10 gibi yemek dahil her işim biter.öğldensonra çıkar gezerim film seyrederim oğlumla oynarımya tabı kı bak duygu hep erken kalkıyor hem kendıne hem eve zamanı bol oluyor aslında erken kalkmak en guzelı de uyku da pek tatlı gelıyor hele ev sessız sakınken. ben cok sevıyorum cumartesı uyumayı oyuzdennnnnnnn, yatakta rahat rahat yatıyorsunnnnnn
akıntı azaldı oyuzden basım cok agrımaya basladı ama ıdare edıyorum oyle yatacak kadar kotu degılım kotu olursam gelmem yarın ıse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?