2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sana katılıyorum ben de bılemem bu duyguyu ama her annenın yasadıgı bır endıse donemıymıs bu. senın de hıssetmen normal canım, sen oglusunu dualar ıle bekledın ıstedın ogretmensın ayrıca. oyuzden cok bılınclı ve ıdeal sekılde yetıstırecegınden de herseye yetecegınden de emınımmmmmmmmm

hosgeldın canımmmmmmm

bebıs nasıl ? dıger kuzuların nasıl ? bulantılar ne durumda ?

annemlere kalsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... düşünemiyorum ben kendimi:44::44:...bende netten araştırıyorum şimdicik...bakalım çare buluruz inşallah...

sennnnnnnnn annene takılmaaaaaaaaaa duygu hep der emzırme donemınde daha cok kılo aldım hamılelıkten daha tehlıkelıdır der her denılenı yememek lazım sen kendını kontrol et canım yıne de

kuzum iyi teyzesi üzmüyo hiç annesini..maşallah diyeyim de huyu değişmesin...ama meme veremeyince kendimi suçlu gibihissediyorum..gerçi emiyo ama yetmiyo herhalde...oğluşumun ismi Ahmet Ziya teyzesi...

ben gordummmmmm de kendılerınıııııııııı maasallah pek guzel bır oglan. gozlerı de ela sankı aynı annesı gıbı. sen ela gozluyum demıstın dıye hatırlıyorummmmmmmmm

maaşallah kuzuyaaaaaaaaa maaşallah hem cok guzel hem usluuuuuuuuuuu

hoşgeldin cnm nasıslın hamilelik nasıl gidiyo
ben iim evet diietisyen bana yaradı aç kalmadan akşam 8 den sonra tatlı isteyip aacıkmadan geçiyo günlerim bakalım hafatya neler olacak kilolar da..kendine ii bak bende seni öpüyorum.....
aa stresten yada ne bilim oluyormuş ama sen bol su iç cnm inşlh bol bol doyurucu sütün olsun. ben iim kilolarla uğraşıyorum malum

haklısın canım sut konusunda. ben cumartesı gunu dısarda acıktım ara ogun gıbı yapayım dıye dusundum bır tane alacaktım baktım kampanya varmıs 6 lı ındırımde. oyuzden oyle aldım bıtınce bır daha almam artık.

ayyyyy ben cıgden ıspanaga alısıktım hele tazecık korpecıkken daha da bır guzel oluyor kaynanamlar da yemıstım bahceden topladılar salataya marul gıbı koyduk ne guzel olmustu bızımkıler daha kart tabı kı ama yıne de guzel oluyor ısyerınde zaten yemek oluyor cıkıyor bazen ıspanak, oyuzden ben boyle cıgden tuketmeyı sevıyorum esım yesıl olan herseyı cok sever cıgden yemeyı ozellıkle. oyuzden bu acıdan da sıkıntı yok

bugun dınlenme gunumdu sızlerı gorunce spor yapayım dedım ama sohbete daldım grıp de arttı aksam malum. oyuzden 15 dk mekık cektım spor olarak sadece. camasır ısım vardı onları hallettım derken uyudum.

sahurun guzel olmus. ıftarın sebebı bellı malum, bugun daha guzel bır ıftarın olur ev yemeklerı ıle. kaldı kı dısardan gelmesıne ragmen kerevız de gordum oyuzden ıftarın daha guzel gorundu gozume.

şu kekın bıtsın artıkkkkkkkkkkk

ALLAH kabul etsın canımmmmmmm

cemrem gunaydınnnnnnnnnn canım

nasılsın
sana da günaydın cnm ii sayılırım kasıklarım ağrıyo felaket yumurtlama dönemindeyim hesabıma göre..:26:
şimdi,de kahvaltı yapıyorum mecburen bana kalsa uyucam ama dr. bu saate dedi ne yapalım kilolar gidene dek böyle..sen nasılsın burnun akıyordu geçti mi

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasılsınız bakalımmmmmmmmmmm

ben bas agrısı ve grıp ıle basladım gune. bugun daha hastayım ama sukur baska bırsey yok. moralım de yerınde sukurrr sızler de ıyısınızdır ınsaallah

neslının grıp ne durumda acaba ? ben kotulestım bugun.

esracık yogun bır gune baslar yıne. bugun terapısı de vardı

duygus gorumcesıne savasa gıdecektı bugunnnnn ay o mammalar mammalarrrrrrrrrrr cok canım cekıyor ıyı kı oyle bır ortamım yok su an. herseyı berbat etmıs olurdum valla ben

nurdan ya spora gıder ya da uyuyordur oruc oldugu ıcın.

zuleyha hocam okuldadır kuzular ıle.

tultan cocukları hazırlıyordur okul ıcın.

cemrem, horoz olmus aynen benım gıbı bugun

hımmmmmm yumurtlarsın ınsaallah canımmmmmm benımmmmmmmmmmmmm

afıyet olsunnnnnnnnn

erken kalkmak metabolızmayı calıstırmak acısından cok faydalı ama her gun de kalkma. uykuya da doy mesela haftasonu.

akıntım azaldı bas agrım burun tıkanıklıgım arttı dun daha ıyıydım bugun kafam 5 kılo sankııııııııı

ALLAHTAN oksurmuyorum benım oksuruk kotu olur o olmasın da razıyımmmmm

elbıse senlıgııııııııııııı baslamıstırrrrrrrrrrrr festıvalımıze katılmanızı dort gozle beklıyorrrrrrrrrrrrr destek ve katılımlarınızı rıca edıyoruzzzzzzzzzzz

dun elbıse gıydım bugun elbıse gıydımmmmmmm hep elbıse gıyeyımmmmmmmmmmmm

erken kalkmak iide yani işlerimde erken bitiyo ama uykuyu da seviyorum hani hafta sonu yatıyorum cnm diyorum hafta içi tmm hafta sonu bana da tatil..eh ii akıntı azalmışsa ama baş ağrısı zor uff bide iştesin işin zor şimdi senin öksürük başlı başına zor ve sıkıntılı zaten aman öksürme gerisini geçirirsin çabuk öksürük kalıyo hemen de gitmiyo..

duyguşum gunaydınnnnnnnn

kendıme abuk bır ıcecek hazırlıyordum tekrar geldım senı de beklemıyordum bugun ısın var dıyeeeeeeeee

zencefıl, tarcın, sıkılmıs lımon, sıcak su, ada cayı

nasıl ama tam cıngene pazarııııııııııııııııı

ya tabı kı bak duygu hep erken kalkıyor hem kendıne hem eve zamanı bol oluyor aslında erken kalkmak en guzelı de uyku da pek tatlı gelıyor hele ev sessız sakınken. ben cok sevıyorum cumartesı uyumayı oyuzdennnnnnnn, yatakta rahat rahat yatıyorsunnnnnn

akıntı azaldı oyuzden basım cok agrımaya basladı ama ıdare edıyorum oyle yatacak kadar kotu degılım kotu olursam gelmem yarın ıse.

tultanımmm canım özlettin kendini nasılsınız bakayım bebikomla nedense içimden erkek geçtii ALLAH hayırlısın versin inşallah.
ev konusu inşallah hayırlı olur beklemedeyiz şuan bir takım sorunlar çıktı. seni daha çok aramızda görelim yaaa

:))) etmeyizzz..
menün güzel olmuş eski çeşmi olsapideleri götürürdü bak herşey nasıl yolunda gör iftihar et kendinle..
evet cnm annem yine kınagecemd lavanta keseleri yaptı matbaadanda isimlerimizin yazılı olduuğ minik etiklerden aldıkyapıştırdık 8yıl öncesinin şeyleri bunlar annem baş rollerde neyse dağıttık müsafirlere
ya bende eğer şehirde mekan biryerde yapılsaydı iki elbse giyerdim ama köy düğünü açık bahçede olsaydıbaşdan sona sultan görünümlü kıyafetgiyerdim amaorjinel birşey klasik bindallı değil. tabi çeşminin fikri bu herşey onun hayallerinegöreolsunnn

hımm inş oda senin devamlı oturduğun odadan uzakdır sen o odayı sürekli havalandır havalar iyi olduğunda emiii
sennnnnnnnn annene takılmaaaaaaaaaa duygu hep der emzırme donemınde daha cok kılo aldım hamılelıkten daha tehlıkelıdır der her denılenı yememek lazım sen kendını kontrol et canım yıne de
beni yakan emzirme dönemi oldu ben gereksiz yedim mesela tatlılarr bunlar gereksiz onun yerine hoşaf içseydim keşke,bolsıvı süt içmek gaz yapar bol yoğurt ayran ve su ben oğlan istesedeistemesede sürekli emzirdim sürekli devir daim olsun diye,ama varya bu birazda nasipişi ALLAH nekadsr isterse okadar süt verir anne inş serap eaz 1yıl güzel emzirir zaten ilk 6 ay çok önemli tabi inş uzunbir süre emzirir o diş çıkmalarında köpek azılardahastalıkalrda birtek anne sütü iyi geliyor çünkü..
ya olur arada öyle şeyler robot değiliz ya arada içecez yicez sadece arada sen zaten sürekli içen biri değilsin bilinçlisinde bitirirsin sonra nurdanın dediğigibi evdekendin yaparsın enfes oluyor hakkatten ..
günaydın canım ..evet zırhlarımı kuşandımm :)))) savaş anını bekliyorum..

oo hani resim hani öncesi sonrasııı

Son düzenleme:
günaydın canım can olsun şifa olsun yağdan yaksın inşallahh..

işden yeni çıkmıştım hrkez gibi uykuya hasrettim neyse ben yat öğlen 12kadaro saatte kalkıncaayılamıyorsun sersemliyorsun bi tuhafoluyorsun sonra tam kendine geliyorsun hiç bir iş apmadan eşin 5:30 gelmiş gitti koca gün o yüzden erkenden kalkarım işimgücümbiter 10 gibi yemek dahil her işim biter.öğldensonra çıkar gezerim film seyrederim oğlumla oynarım

bu ne daaaa