2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

stilettonun da topugu var çimene girmesin sonra rezil olmayımm

bindallı kına yakılırken kesin giyecem canımm, ben ondan öncesinde oyun faslı için kıyafet diyorumm, yoksa bindallı o gecenin en olmazsa olmazı

bu anlattıgın soda şişesinden yapılan şey çok tatlı geldi düşününce, çok mantıklı aslında düğün notlarımın arasına yazdım bunu da

ben aslında düğünü 7 yada 8 haziranda istiyorum böylece 6 haziran da kına gecem olur yani benm doğum günümde benm için en özel olan günlerden birini daha da özel olarak kılarım da tabi sadece benm istemem yeterli olmuyor malesef, ailelerin de diyecekleri önemli

kızlar benım burun durmuyor zor yazıyorum camasırımı da asıp yatayım ben en ıyısı. hepınızı kocaman opuyorummmmmmmm ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım ibenim dikkati çeken tek şey muzlu süt tıpkı 2'si 1 arada gibi yapay doğal olamayan şeylerin kalorisi olduuğundan fazla ve zararlı olduğunu düşünüyorum. Onun dıışnda çiğ ıspanak yemeniz harika benbi kere semiz otu yedim o gündenberi pişmiş semiz otu bile yemiyorummm o kadar fena oldum onun dışında menün güzel aktivite dinlenmegünün olmasına rahmen güzel yatmadan biraz bölgesel çalış kasların açık olsun

ben bi kere evde kendim yapmıştım muzlu sütü, bi denesen var ya bi daha o hazırlardan içmek istemezsinn ayy hatta canım yine istedi de bu saatte olmaz sahurda işenmezsem yaparım belki

biliyorm çok dikkat ettigini filizim, senin kadar hiçbirimiz dikkat etmiyoruz hatta, sadece bu süreçte bi denesen, totem gibi mesela, 95 görene kadar hazır hiçbişey kullanmayacam gibi ondan sonra 90 kiloya inmek içinde başka bi totem koyarsın böle böle gidecek tüm kilolarr

neslıcık uyumaya gıtmıs, esracık ders calısmaya, bızım hatunlar da mac ızlıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben hem maçı izlerim hem de senle sohbet ederimm canımmmm, herşeye yeterim

yok esraya dedim topuklu diyince :))
sen zaten giyme rahat olmaz sitiletto
ayy ne güzel olur 6 haziran olursa hangi güne denk geliyor

kızlar benım burun durmuyor zor yazıyorum camasırımı da asıp yatayım ben en ıyısı. Hepınızı kocaman opuyorummmmmmmm ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi bakalım bas bas o çamaşırlar toplanırken üstüne hırka alınsın lütfen öptümmm

hee pardon ben üzerime alınmışım o zaman 6 haziran cumaya geliyor çok güzel denk geliyor yani 7 yada 8 haziranda da düğün olsa işte ne gzel olmaz mı

Herkese iyi geceler....neler var neler yok..herkesler burdaymış...biz yine sohbeti kaçırdık...

gel seninle de sohbet ederizzz

huysuz deilse öp başınakoy valla, ben annemi ilk 6 ay uyutmamışım hiçç

hasta falan deildir inşallah canım ya, bi sıkıntısı yok dimii :44:

öpüp başıma koyuyorum canım zaten....hasta falan değil canım ama bir insanın sorumluluğu biniyo omuzlarına...şimdi annemlerin yanındayım memlekete geldim..annem herşeye yardım ediyo..iki gündür buradan gidersem tek başıma yetebilecek miyim düşüncesi sardı beni...

sziler nasılsınız? var mı topikte bir gelişme..ben artık eskisi gibi sık giremiyorum..hamilelik şimdi çocuk derken iyice koptuk...

hee pardon ben üzerime alınmışım o zaman 6 haziran cumaya geliyor çok güzel denk geliyor yani 7 yada 8 haziranda da düğün olsa işte ne gzel olmaz mı

gel seninle de sohbet ederizzz
ayy süper olmuş zamanlama inş gönlünegöre olur herşeyyyy

Herkese iyi geceler....neler var neler yok..herkesler burdaymış...biz yine sohbeti kaçırdık...

hoşgeldin serap tekrar yazıyorum ALLAH evladını analı babalı büyütsünn İNŞALLAHHH evladını kokla benim için..

yetersinn yetersinn, anne olmadıgımdan tam bilemem ama duydugum kadarıyla o korku hep oluyomuş yeni anne olanlarda, ben senin bi sıkıntı yaşayacagını sanmıyorum dönüş ne zaman canım ?

bizler aynıyız hiiçç merak etmee, seni yeniden aramıza bekliyoruz sadece o kADAR

diyete dönüşü mü soruyorsun canım..onu soruyorsan bu hafta canım epey bir sıkıldı..sütüm bayağı azaldı....azalınca da beni iyice stres sardı...önüme ne geldiyse yedim diyebilirim..hatta bazen o kadar abarttım ki yedikten sonra midem bulanmaya başladı...ama emzirdiğim için midir nedir anlamadım..bu hafta 200 gram almışım...ama ikinci dönem şubattan sonra tamamen kendime çeki düzen vermem lazım...dikkat etmezsem alıp gidecek başını kilolar...