- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.401
bence köyde olcaksa harika bi bindallı giy ama sultan gibi görünenlerden mekanada uyar bak hatta benden sana mum için tarif hanisodalar varya şişeri atma onları alimünyum folya ile heryerini sarın vazo görünümünde olcaklar şişenin ağzına minik beyaz mum koyun , şişenin boğazına tülden fiyonklar yapın herkzin elinde olsun sonrakınayı getir aneyyyyy kınayıgetirin aneyyy başlarlarrAnnem sağolsunyapmıştı kınagecemde herkez bayılmış herkezin elinde aslında soda olan ama kimsenni soda olduğunu bilmediği minik vazolar vardı
hadi dertleri neymişş
stiletto,stiletto
menum:
Sabah kalhavtı yapmak gelmedı ıcımden oyuzden cornflakes yemek ıstedım canım cektı.
Saat 7:30 kahvaltı
bır dılım ananası
bır cıleklı actıvıa
ıkı cevız
corn flakes ve ıkı bardak yarım yaglı sut ıle.
Ara: Bır kupa yesıl cay, ıkı kucuk mandalına
oglene kadar 1 lt oldu suyum.
Oglen: 6 kasık kuru fasulye, 5 kasık yesıl salata, 4 kasık bulgur pılavı, bıraz roka
aksama kadar 1,5 lt daha su ıctım.
Bır kupa yesıl cay, bır kupa ıhlamur ve ada cayı karısık
ara: Bır bardak muzlu sut, yarım domates, ıkı kucuk mandalına
aksam 19:00 yemek
yemek oncesı bır bardak su bır yemek kasıgı keten tohumu
bır cıleklı actıvıa
yemek: 4-5 kasık ıspanak salatası, 6 kasık tavuk sote, 3 kasık sulandırılmıs suzme yogurt, bır kase yayla corbası
suyum su an 3 lt oldu
ara ogun: Bır top dondurma uzerıne bır cay kasıgı zencefıl ve bır cay kasıgı tarcın ıle.
Sporum yok adımım 4bın küsür. Bugun dısarda yurumedık esımle hava soguk dıye. Normalde ısyerınde yuruyorduk sık sık.
aynen canım degısıklık ıstedı kahvaltıyı oyle degısık yaptım.
muzlu sut de cok ozlemısım o an uc dort adet aldım marketten bıtınce bır daha almam. hazır sey konusunda dıkkat edıyorum aslında elma sırkemı bıle kendım yaptım da bazen boyle hazır seylerım de olmuyor degılllllllll haklısınnnnnnnnnnn
neslıcık uyumaya gıtmıs, esracık ders calısmaya, bızım hatunlar da mac ızlıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar benım burun durmuyor zor yazıyorum camasırımı da asıp yatayım ben en ıyısı. hepınızı kocaman opuyorummmmmmmm ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok esraya dedim topuklu diyince :))stilettonun da topugu var çimene girmesin sonra rezil olmayımm
Bindallı kına yakılırken kesin giyecem canımm, ben ondan öncesinde oyun faslı için kıyafet diyorumm, yoksa bindallı o gecenin en olmazsa olmazı
Bu anlattıgın soda şişesinden yapılan şey çok tatlı geldi düşününce, çok mantıklı aslında düğün notlarımın arasına yazdım bunu da
Ben aslında düğünü 7 yada 8 haziranda istiyorum böylece 6 haziran da kına gecem olur yani benm doğum günümdeBenm için en özel olan günlerden birini daha da özel olarak kılarım da tabi sadece benm istemem yeterli olmuyor malesef, ailelerin de diyecekleri önemli
hadi bakalım bas bas o çamaşırlar toplanırken üstüne hırka alınsın lütfen öptümmmkızlar benım burun durmuyor zor yazıyorum camasırımı da asıp yatayım ben en ıyısı. Hepınızı kocaman opuyorummmmmmmm ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok esraya dedim topuklu diyince :))
sen zaten giyme rahat olmaz sitiletto
ayy ne güzel olur 6 haziran olursa hangi güne denk geliyor
hadi bakalım bas bas o çamaşırlar toplanırken üstüne hırka alınsın lütfen öptümmm
Herkese iyi geceler....neler var neler yok..herkesler burdaymış...biz yine sohbeti kaçırdık...
gel seninle de sohbet ederizzz
geldim geldim....ama ölü gibiyim....uykusuzum
nie kii minik bir canavar seni uykusuz mu bırakıyo yoksaaa
o kadar huysuz değil aslında canım benim ama yoruyo insanı...ister istemez takıyo insan kafasına bazı şeyleri...
huysuz deilse öp başınakoy valla, ben annemi ilk 6 ay uyutmamışım hiçç
hasta falan deildir inşallah canım ya, bi sıkıntısı yok dimii :44:
ayy süper olmuş zamanlama inş gönlünegöre olur herşeyyyyhee pardon ben üzerime alınmışım o zaman6 haziran cumaya geliyor çok güzel denk geliyor yani 7 yada 8 haziranda da düğün olsa işte ne gzel olmaz mı
gel seninle de sohbet ederizzz
Herkese iyi geceler....neler var neler yok..herkesler burdaymış...biz yine sohbeti kaçırdık...
öpüp başıma koyuyorum canım zaten....hasta falan değil canım ama bir insanın sorumluluğu biniyo omuzlarına...şimdi annemlerin yanındayım memlekete geldim..annem herşeye yardım ediyo..iki gündür buradan gidersem tek başıma yetebilecek miyim düşüncesi sardı beni...
sziler nasılsınız? var mı topikte bir gelişme..ben artık eskisi gibi sık giremiyorum..hamilelik şimdi çocuk derken iyice koptuk...
ayy süper olmuş zamanlama inş gönlünegöre olur herşeyyyy
hoşgeldin serap tekrar yazıyorum ALLAH evladını analı babalı büyütsünn İNŞALLAHHH evladını kokla benim için..
kızlar iyi geceler hepinizee ALLAH rahatlık versinnn
yetersinn yetersinn, anne olmadıgımdan tam bilemem ama duydugum kadarıyla o korku hep oluyomuş yeni anne olanlarda, ben senin bi sıkıntı yaşayacagını sanmıyorumdönüş ne zaman canım ?
bizler aynıyız hiiçç merak etmee, seni yeniden aramıza bekliyoruz sadece o kADAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?