2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

amın canım ınsaallah

yok yok canım senı cok takdır edıyorum yaptıgın sey cok mantıklı zaten

ya secım yapıyormusuz boyle. eglencelı bırsey dıye dusunerek ekledım elmayra arkadasımdır o duyurmus bana.

ayyyyyyy annen maasallah valla ne becerıklı akıllı kadın.

resım ekledım canım sozum vardı malum. zaten daha pofıdıkler ıle resım cekınecegımmmmmmmmmm

sen kendın bır zırhsın zaten canım yaaaaaaaaaaaaaa onlar kazanamaz

salonumda kurutuyorum canım, o odayı kullanmıyorum malum. oyuzden sorun yok uzulme yanı sen emııııııııı

ay canım bır hamılelık baslasın senden cok ogrenecegım sey var anne yok kaynana yok yanlızım burda. hem bılınclı hem tecrubelısın sen bana ılk yardım cantası gıbı lazım olacaksın valla. cunku ben sıfır bılgılıyımmmmmmmmm

uc dort tane kaldı zaten muzlu sutttttttttttt

duygusummmmmmm acıl bır ıs cıktı ben kacıyorum ok canım, forumda degılım ama gorusur haberlesırız sorun yokkkkkkkkkk

opuyorummmmmmm gocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn

duygusummmmmmm acıl bır ıs cıktı ben kacıyorum ok canım, forumda degılım ama gorusur haberlesırız sorun yokkkkkkkkkk

opuyorummmmmmm gocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn

tamam canım bendegideyim saçlarımı düzleştireyim borda ojelerimi süreyim kaynanamdan aşa kalmamam lazım kadın acayip güzel size bugün bir resmini çekeyim

estafurullah anne oldunmu sen zaten en doğrusunu bilcen kalbin yönlendircek seni bizdearada birşeyler derizz ..

yağmurlu bir izmir sabahından hepinize günaydın hanımlar keyifli birgünolsun inşallahh..
dün mekik çektim karnım yanıyor hala daha tabi bu iyi işaret inş bugünde en kötü bölgesel hareketlerimi yapca aktiviteolarak biraz yürücemm neyse ben gideyim savaş için hazırlanayım ..

Bir günaydın da benden kızlar dün gece ders çalışıp uyudum .Ben umuyorum resmen perte çıkıyorum bugün günlerden terapi o yüzden saat bire kadar tüm işimi bitirmem lazım hepinizi öper sağlıklı eksili günler dilerimmm

canım sen mekik dedinde ben son 15 gündür düzenli olarak mekik çekiyorum 30 ile başlamıştım şimdi 60 çekiyorum ama farkı görebiliyorum mide ve karın bölgemde küçülme var hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim sonuçtan memnunummm

bu arada regl nasıl gidiyor ağrız sızın var mı

Arkadaşlar nasılsınız.Çocuklarla yoğunuz baya o yüzden çok katılamıyorum.
Benim diyet iyi gidiyor şükür.Menümü yazayım geçmişe hızlıca bakarım.
Sabah:
1 dilim ekmek
peyir
şekersiz nescafe

Öğlen
Yeşil salata
üzerine erzincan tulum peyniri döktüm
Akşam hamsi buğlama yicem.
Bugün hastalandım.Umarım tatlı krizim tutmaz.
Akşam 1 saat sporum var.Ara öğünh yapmıyorum kaç gündür.İştahımda yok zaten.

Yağmurda başka güzeldir İzmir .Okadar çok özlüyorum ki.Duygucum sen göbeğini mi yok etmek istiyorsun.Kilon çok iyi maşallh.Fazlan yoktur bence.

kek bitti şükürrr iftar sonraları ara öğünümde meyve yapacam artk, akşamları meyve yememek daha iyi ama daha 2 gün oruç tutacam günler oldu meyve yemeyeli :18::18:

hedef büyük duyguşumm yok öle eskisi gibi pideleri kocaman kocamn yemek neyse ki doğal gaz sorunu düzeldi de bu akşam kereviz yemegimi yiyecem

sözde ve kına gecesinde bende el emegi bişeyler yapıp dagıtmak istiyorm ama vakit olursa inşallah lavanta kesesi çok iyi bi fikir tabi, kadınlar sever öle şeyleri nikah şekeri olarak da küçük kutucuklar gibi daha kulanışlı bişey olsun diyorum, klaisk nikah şekerleri yerine. ayy ne çok düşünüyorum ben bu konularda yaa

valla bindallı meselesini bütün gece giymeyi hiç düşünmedm alsında şimdiye kadar, bi deneyip üstümde görmem lazım eger begenirsem neden olmasın aslında ben nişanım da fransız tuvaletleri var ya hani belden korseli aşağısı kabarık onlardan giymeyi istiyordum ama sonradan düşünnüce çok abartılı olur die vazgeçmiştim nişanda mı giysem ayy yok o da çok abartılı olur, benm hevesim olarak kalacak sanırım o eski dönem fransız yada ingiliz tuvaletleri

anaaa mekik çekmeyi de listeme ekliyim o zmana dün duygunun dedigi hareketleri yapmıştım bu akşam üzerine mekik i de ekliyim

enn geç ben gelmişim sanırım bugun gerçi nesli yi göremedim iyidir inşallah bi sıkıntı yoktur :44: teyzemin eşinini bi akrabası kalp krizindewn vefat etmiş bu sabah da öle bi haber aldık, bu kalp krizi geçen haftadan beri benm duydugum 2. oldu, ve hep genç insanlardı, bide Züleyha hocam ın görümcesi de var tabi, ihmal etmeyip hepimiz sıradan bi kalbimize baktıralım bence hatunlar, sonradna ah vah etmeyelim hatta herkes eşlerini de tutsun kolundan götürsün doktora. bu sbaha emraha rest çektim resmen, sigara içiyo kalp atışları da bazen çok hızlanıyor ama bi türlü doktora gitmiyor bende ya bana doktor raporunu gönderirsin yada sana bundan sonra güler yüz, fotograf falan yok dedim, işe yarar inşallah..

neyse can sıkıcı konuları bi yana bırakayım şimdi, bu saate kadar uyumadım tabi ki 12 gibi uyandım, biraz evde oturdum sonra yürüyüşe çıktım, hızlı tempoda 45 dk yürüdüm, sonra 1 saate yakın da annemle market market gezdik ayy oruçluyken asla gitmemek lazım markete bi kere daha anladım, gerçi kendimi tuttum bişey almadım ama resmen savaş verdim kendimle markette hee itek icetea nni en son çıkan çilekli olanları var onu görünce çok merak ettim ice tea hayranı oldugum için akşam yemeginde yada sahurda içerim artk, bi daha da uzun bi süre almam bende toteme başlayacam şu oruçlar bitsin

1 saat 15 dk kaldı iftara ben biraz facebook oyunlarına bakayım madem bu aarada öptüm hepiniziii

Merhaba kızlar, bugün epey geç kaldım, önce merhaba diyeyim sonra geçmişe bakarım. Ben gece yine öksürdüm biraz, bugün işe geç geldim, yemeği evde yedim, ton balıklı makarna yaptım kendime. Gribe karşı önlemlerim devam ediyor, bir kere yıktı ama bir daha yıkamayacak Annemin SGK işleri vardı, onlarla uğraştım, öğleden sonra da toplantım vardı, az önce bitti zaten. Ben de mandalina ve elmamı yerken foruma gireyim dedim Duygu bugün ziyafete direnecekti değil mi, kolay gelsin diyorum, ben ona güveniyorum Ben olsam herşeyden yerdim valla ne yalan söyliyim

iyi akşamlar kızlar..
bugün mide bulantısından ölüyorum. azıcık eğildiğimde tüm midem ağzıma geliyor üşüttüm sanırım.
yeme işini çoktan bitirdim.güne kaçamakla başladım itiraf edeyim kızmayın
07:45 kahvaltıda dükkandaydım
1 boyozu 4 e böldüm bi dilimini yedim zaten bir lokmacıktı
peynir domates çay
13.30 öğlen
tarhana çorbası yarım kase
3 tane peynirli biber dolması ( lor ile yaptım içine yağ falan koymadım direk fırına sürdüm)
18.00 akşam
salata yoğurt
ama midemde hiç bir şey kalmadı her yemekten sonra geri çıkardım sürekli midem yanıyor gırtlağım yanıyor
3 litre su içtim. birazdan banta çıkıcam yarım saat yürüyebilirsem yürücem hiç enerjim kalmadı

ara öğün yapmıyorum diye kızmayın aman elmalı tarçınlı çay mı diyeyim artık daha önce söylemiştim kaynatıyorum falan diye ondan içiyorum aralarda ama yoğut türü şeyler yemedim bugün midem zaten yanıyor iyice ekşitir kötü olurum diye

afferim sanaa... benimde hala daha yanıyor göbüşüm esrammm azönce çekeyim dedim yok olmadı yapamadım amayatmadan mutlaka yapcam ben 30 günde ciddi fark gördüm ama birgün dahi eksitmedimmm..
regl iyi şuan ağrı fazla kalmadı canımmm gerçi olsada şikayet etmem :))))
Yağmurda başka güzeldir İzmir .Okadar çok özlüyorum ki.Duygucum sen göbeğini mi yok etmek istiyorsun.Kilon çok iyi maşallh.Fazlan yoktur bence.
izmirde sizi özlüyordur inşallah birgün yolunuz düşerr.. var malesef genç kızlığımdada vrdı hatta ben 53kg olduğum dönemlerde bile göbeğim var gerçi o ayvaydı şimdib baya karpuzz ama eritcem kaçış yok fena taktımm

afferim sanaaa harika bir yoldasın canımmm..

valla nurdan gün senin günün gönlün nasıl istiyorsa öylegiyin asla o ,bu ,şu neder deme resimlere baktığında keşke böyle yapsaydım deme ,mesela ben bu konuda asla keske demedim sadecearadan 8 yıl geçince o zamanın imkanları o zaman olmayan şeyleri şimdi görünceimreniyorum mesela diş mekan çekimi,taze çiçeklerden buket,dantel bunlar o zamanlarda yokdu olsa benden kaçmazdı zaten :)))

baya yoğun bir gün olmuş canım umarım şimdi güzelcedinleniyorsundur.. umarım hasta olmazsın önlem aldığın için olsan bile ayakda geçer gibime geliyor inşallah iç olmazssın

bana gelirsek az sonra yazcam neler yediğimi..

selam hanımlarr hepimize keyifli akşamlarrr. Güzel bir gün geçirdim azönce eve geldim makyajımı sildim hernekadar makyaj yapmayı sevsemde cildimde birşeylerin olma hissini sevmiyorum bugün dengesiz bir beslenme yaşadım ama bir şekilde dengelemem lazımdı bugünlük af ola şimdi resimli anlatımyapcam

kahvaltı: bir küçük kase confleks (hafif geçirmek istedim)
öğlen:

görmüş olduğunuz tabakda aslında 3 sarma,talaş böreği,etli börek de olması gerekirdi kendim hazırladım tabağımı

öncelikle kurabiyeler yenmedi,kareli bi börek var ordan bi ısırık yendi,sarma yok dedim çünkü sarmayı yedikden sonra aklıma geldi fotograf çekmek,neyse yenenler 3 sarma,1 ısırık kareli kıymalı börek,bir minik bir atımlık tahinli baklavalı bir tatlı,orda gördüğünüz,kırpık yani peynirli maydonozlu ufak poğaça,yineminik sosisli poğaça,ve orda gördüğünüz pasta (valla pastadan taviz vermedim) şimdi diyecekseniz ee hepsini yedin bu soruyu kabul etmiyorum dediğim gibi tabağıma bile almadığım talaş böreği,etli börek,,tabağımda olan kareli börek,kurabiye yenmedi .

akşam: 1 büyük bardak ayran

sıvı ne kadar aldım bilmiyorum orda büyük bardakdan sürekli içtim şimdi içmeye devam ediyorum

aktivite aslında yürüyerekgitcektim ama yağmur yağdı taksiylegittim yürüme planı suya düştüama mutlaka yatmadan bölgesel hareketleri yapcam bırakmaya niyetim yokk..

Son düzenleme:

öncelikle çok geçmiş olsun canım, bugun mide bulantın oldugundan dolayı menun hakkında çok bişy diyemeyecem ama normal bi zaman için bu menu az. boyozu çok bilmiyorum ama bi lokmacık diyosan yine de bi dilim de olsa ekmek yiyebilirmişsin, öğlen için de en azından bi yoğurt yada salata olsaydı, akşam zaten mide bulantından dolayı sadece salata ve yogurt yemişsin sanırım ama normal bi zamnda bunun yanında çorban ve yemeginin de olması gerekiyor, hatta protein agırlıklı beslendiysen ekmek de yemen gerekiyor.

az yemek iyi bişey deil bunu pek çok uzman söylüyor, vucut kıtlık alarmı veriyormuş ve yediklerini yag olarak depoluyormuşsun. o yuzden kararında yersek hem yag depolamaya geçirmeyiz vucudu, hem de gözümüz doyar böylece diyetten çabuk pes etmeyiz

dün 1. gün olarak başladım senin dediklerine canım bitek mekik çekmeyi unutmuşum onu da bugun ekliyorum ve hergun aralıksız onları da yapacam, geçen hafta ölçümü de almıştım bakalım bende nasıl bi faydası olacak

ben zaten biraz asiyim duygucum bu konularda, hele ki bi ömürde bi kere olacak şeyler konusunda kolay kolay vazgeçemem, tabiki mantık çerçevesinde olanlardan. bazen çok mantıksız bişeyler de isteyebiliyorum

geçen mesela dost hayatı yaşasak ya hiç ailelerle tanışma derdimiz olmaz dedim emraha gözleri kocaman oldu sonra şaka yaptıgımı açıklamak zorunda kaldım 1 saat boyunca

tabi biraz imkanlara da baglı, maddi olarak diyorm yani. gelinlik konusunda kolay kolay taviz vermem gerekirse üstünü cebimden eklerim, ama düğünün yapılacagı yerde çok fazla sözüm geçemiyor gerçi mekanın resimlerini begendim ama imkanlar ona el veriyor die çok yapacak bişeyim kalmıyor malesef

ben fotograf çektirme özürlüyüm mesela, poz veremiyorum, o yuzden dış çekim istemiyordum ama o konuda da veto yedim düğün yemekli olsun istemiyordum yemekli olacakmış o konuda da veto yedim yalnız ban bakar mısın sanki erkek tarafıyım hiçbişey istemiyorum

bence günün gayet başarılı geçmiş duygucum, hatta az bile yemişsin, kahvaltı doğru düzgün yok, akşam yemegi hiç yok aktivite olsaydı akşam yemegi hakkın olabilirdi ama madem aktivite yok akşam yemegi de yok sana

şaka diyorum tabi ki, bence az bile yemişsin bugun, poğaçalar küçük, e bi pasta var o da olacak oakdar, kocaman tebrik sana

bende yazayım bugunku menumu

sahur

yagsız tavada 1 orta boy önceden közlenmiş kırmızı biber ve üstüne 1 yumurta kırdım

1 kk beyaz peynir

2 yk kereviz salatası

yarım tam bugday unundan bazlama

1 kupa şekersiz çay

marul ve domatesten bol marullu salata

iftar

1 kase tarhana çorbası

5 yk kereviz yemegi

3 yk kısır

ice tea çilekli ( içindeki katkı maddelerini saymazsak 50 kalori - ama pomoya dedigim totemi bende yapıyorum artk, 75 in altını görene kadar katkı maddeli yiyeceklerden yok )

yemekten yarım saat sonra 1 limonu içine sıktıgım sodayı içtim. şimdi de yeşil çayımı içiyorum. meyve olarak 1 nar ve 1 küçük yeşil elma yiyecegim.

gece 3 e kadar falan oturuyorum zaten, sahuru yapıup öle yatıyorum. neyse bugun aktivite olarak da 45 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım, bir de annemle 1 saate yakın market gezmesi yaptım, o da spordan sayılıyo muydu yeme faslım taammen kapandıktan sonra da bölgeselleri yapacam. dün sayı olarak saymadım ama maçın kronometresine bakarak toplamda 15 dk ya yakın simitleri eritme hareketinden yaptım, 15 dk ya yakın da twist i yaptım. sopa bulamadım o yuzden o çebvirmeyi yapamadım. bugun bunların üzerine bir de mekik i ekleyecem bakalım kaç tane çekebilecem

malesef günün az olmuş öğle yemeğin dikkatimi çekti hiç peynirli biber dolması yapmamıştım deneye bilirim.. aslında öğlen güzel olmuş ,aslında insanın bi rahatsızlığı olduğunda az yeme hissini anlarım çok başıma geliyor..

cnm yeşil elma,kırmızıda olabilir ,leblebi yanmasını alır midenin
aaaa herşey sırf senin değil ikinizegöre olcak unutma oda ilkkez damat oluyor ve fikrini sevdim dış mekan işini ama yemkli düğünü sevmiyorum bana fuzuli geliyor o paraya balayında harcamayı tercih ederim tabi tercih meselesi..
hahah adamın yüreğini indirmişssin demek dost hayatı dedin güldürdün beni o aniçin hayal ettim sizi:))))))

bu arada boyozu bencehiç bilme bilirsen diyetine ciddi darbe gelir o bir minik yuvarlak boyozda 700 küsür kalori var veasla bi boyozla tatmin olmazsın neyse pınar bir lokma yemeyi iyi başarmış ben mümkün olduğu sürece ortamından bile geçmiyorum yoksaa kötü son olcakk..

kahvaltı dediğin gibi az çünkü neyle karşılascağımı bilmediğim için yok birde erken gittim oraya öyle herşeye itiraz etsem kırılırdı sonuçda emek var bende hiç yememekden iyidir diye neslimin de dediğigibi sırf metabolizmam çalışssın diye az kahvaltı yaptım

açıkçası hala daha midem dolu o yüzden yine metabolizmam için bir büyük bardak ayran içtim zaten pastayla kalori miktarımı doldurmuşumdur gereksiz kalori aldım yeterince daha fazlasına gerek yok diye ayran içtim

Son düzenleme: