2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Neslihancım gelinlikli resmine bayıldım.Duygununn resimleride çok hoş
Teşekkür ederim bende hemen sizinkine bakayım..

birde senin dediklerini deneyeyim canım hurmayı bir kaç gün yedim ama...kilo alımım fırladı birden...
cnm herşeyin azı yarar çoğu zarar hurmayı dikkatli kullanmak lazım leblebide hani şu kavrulan varya onlardan al aslında kavrulmasa daha iyio leblebi olcak..

duygucum bak tam senni anlattıgın moddayım

günlerin genelde yogun geçiyo duygucum ama musait oldugun bir zaman internnetten bi bakıp da mesela bugunlerde evlenmiş olsan hangi gelinliği giyerdin, yada hoşuna giden gelinlikele ilgili bi fotograf koysan olur mu çok merak ettim de

yarın da tutacam sonra bırakacam canım orucu, haftasonu günlerdir evden çıkmamaın acısını çıkarayım diyorum 4 gün tutmuş olcam yani, en azından bu seneki kaza oruçlarımı tutmuş olacam sizlerinkini de şididen Allah kabul etsin

hocam ara öğünleriniz yok sanırım, halsiz kalmayın lütfen. sizi seviyorum, eşiniz de geliyormuş yarın, umarım en yakın zamanda moral olarak hepiniz toparlarsınız kendinizi. bakıcıyla ilgili sorun da hallolur inşallah, dualarımdasınız.

canım omlet istedi sahura bende yapayım da yiyeyim barı övünmek gibi olmasın da omletim de güzel olur hanii

filizim spora gitmemen iyi olmuş, aman diyim tam iyileşmeden gitme boşver, saglıgın düzelsin önce. ama menunde tek dikkatimi çeken akşam yemegindeki ekmekler oldu. erişte yemişsin ya zaten onda karbonhidrat vardı keşke ekmek yerine salata yada sebze yemegi yemiş olsaydın

bugünkü menumu yazayım şimdi de

sahur

3 yk kereviz yemegi

elim kadar tam bugdaylı sandviç ekmegi içerisine domates ve peynir

1 kupa şekersiz çay

iftar

1 kase şehriye çorbası

4 yk kereviz yemegi

3 yk erişte

közlenmiş kırmızı biberden yapılan salata

şidmi yeşil çayımı yapup içecem, gece 1 tane daha içerim büyük ihtimalle. akşam ara öğünü olarak da gündüz yiyemedigim meyvelerimi yiyecem. 1 nar ve 2 mandalina olarak hazırladım bile şimiden. su zaten 3 lt oluyo benm sahura kadar, o yönden sıkıntım yok

aktivite olarak daa 45 dk tempolu yürüdüm, ama koşmadan bi tık öncesinde yani baya bi tempolu oldu. gecenin ilerleyen satlerinde bölgesel hareketleri de yapacam mutlaka. dün 30 mekik çekip bıraktım ama bugun biraz daha zorlayacam bakalım kendimi. yarın da son oruç günüm, cumartesi pazar spor salonuma kavuşurum artık

nurdancım senin için bakcam gelinliklere ben olsam hangisini tercih ederim bakcam merak etmee,bu arada saç modelleri ve saç aksesuarları çok güzelmiş bu arada sıkı saç modelleri değilde dalgaların belli olduğu dağınık topuzlar çok moda modellerdede görüldüğü gibi ayrıca örgü ayrıntılarıda çok moda ben özellikle ortadaki saç topma seşlini sevdimmm..

menüngüzel olmuş canım,yeşil çayıyatmadan 2 saat önce içmeye bak uyku açar:))) meyvalarda yencek ,aktivite yapılmış ve yapılcak çok başarılısın yine maşallahhh..

Son düzenleme:
bende menümü paylaşayımm ..

sabah: 2kaşık az tuzlulor peyniri,4 yeşil zeytin,1 domates 1 dilim kızarmış tambuğday ekmeğine 1 tatlı kaşığı tereyağ sürdüm..

ara: 2 kayısı,1 hurma

öğlen: yarım kaşarlı gözleme,1 bardak ayran

ara: yeşil çay,1 minik poğaça

akşam: 1 küçük kase tarhana çorbası,2 kaşık evde son kalan taze fasulye,1 küçük tabak salata,1dilim tambuğday ekmeği

ara: meyva salatası ne kadar yedim bilmiyorum büyük bir kaseye (2 muz,1 kivi,1 kırmızı elma,2 mandalina bunları küp küp kestim oğlum ben eşim yedik) nar ayıklamayı unuttum canım istemişti yarın yerim artık..

su şimdi 2lt oldu yatasaya kadar 3lt yapmaya çalışcam en kötü 2.5 lt kesin olur

aktivite: leslie 3 mil
bölgesel hareketleri yatmadan yapcam inşallah ..

Son düzenleme:

sana zahmet olmasın duygucum çok merak ettim sadece de ondan dedim zevkli hatunsun hem çok büyük yardımın dokunur bana ne zamn musait olursan

ben zaten gelinligi sade istiyorum baktıgım modellerde hep bu yonde, o yuzden saça vurgu yapabilirim ama işte saçım kısa acaba bu modeller olur mu. sıkı saç modellerini bende sevmiyorum daha doorusu yakıştıramıyorum kendime, dagınık model daha iyi olur die düşünüyorum, ki zaten bu 3 model de birbirine benziyor

yeşil çayın uyku açtıgını bilmiyodum ben o sanki daha çok rahatlatır uyku getirri gibi geliyodu tavsiyeni not ettim duygucum durmak yok tam azimle yola devam

ohh be sonunda dolu dolu bi menu gördüm sende duygucumm gözleme, poğaça onlar bize cıss ama sen ideal kilonda oldugu için sen toparlarsın valla çok begendimmm

ohh be sonunda dolu dolu bi menu gördüm sende duygucumm gözleme, poğaça onlar bize cıss ama sen ideal kilonda oldugu için sen toparlarsın valla çok begendimmm

ha ha :))) biliyordum böyle denceğine evdeherşey var hiç birşey yemiyorum canım istemiyorr neyse bu aralar fena değilim.
aslında sizde yiyebilirsiniz benim gibi yarım normalde bi öğle menüsü kaç kalori ediyorsa benimkiside o kadar etmiştir malum pazar vardı oğluş istedi yarım oğluş yarım ben yedim poğaçada tek atımlıkdı..

Son düzenleme:

bizde yiyebiliriz de kendi adıma bi süre yemesem çok daha iyi olcak gerçi senin gözleme hazır ddeil köy gözlemesi dimi, ayy ananemmm ne de güzel yapar, canım istedi şimdii

Evet canım yaa haftaya inşallah havuza başlarım. Bugün ben de Leslie yaptım, yoruldum valla, hamlamışım demek ki, 3 mil koymazdı bana normalde.
Uyduruk pilavın güzelmiş valla, ben erişte severim ama evde yok, pek yaptığım bir şey de değil. Ben de mercimekli bulgur pilavı biliyorum, o da çok güzel oluyor. Afiyet olsun şekerim.

Sağol canım, benim taç basit birşeydi ama iyi olmuştu. Paylaştığın fotolardakiler de çok hoşmuş. Senin saçın düz olduğu için taç çok daha güzel durur sende, benim dalgaların arasında kaybolmuştu

Oooo Duygucum, menü yıkılıyor Çok beğendim valla, spor da yapılmış. Bugün de pişti olduk Yordu beni Leslie, 3 mil falan ama iyi ter attım

kıvırcık olsa saçlarım senin gibi bende kuaföre gitmezdim kesinlikle çok güzel durmuş saçların çok begendimmm

nurdan kendimle alakalı birşey dicem ben gelinlik bakma aşamasında bilg.bakmadığım gelinlik kalmadı katologdanda ama beğenemedim ben gelinliğimi kendim tasarladım modeli kendim çizdim her detayını her taşı annemde yaptı mesela ben eşimle yine evlensem yine straplez gelinlik giyerim ve yineuzun duvak kullanırım taşımak kolay o günkü aklım olsa duvağımı nikahdan sonra çıkarttırırdım ama ben koluma doladım annem benden habersiz gelinliğimi kuyruklu yapmış onu kullanmak biraz zordu oynama esnasında

Ben de günümü toparlayayım kızlar;

Sabah:
- 2 dilim köy ekmeği
- 1 kaşık kaymak (yoğurdun kaymağı)
- 1 kk beyaz peynir
- 1 ceviz
- 5 siyah zeytin (az tuzlu)
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 100 gr somon (İkeada yedik, haşlama somon)
- 3-4 çiçek haşlanmış brokoli
- 2 küçük haşlanmış patates
- yarım dilim kadar sarımsaklı ekmek

Ara:
- 1 elma
- 1 mandalina

Akşam:
- 1 tabak yoğurtlu makarna

Ara:
- 2 bardak şekersiz limonlu çay
- 10 tane kestane (fırında)

Su tüketimim 2.5 litre, yatana kadar 3 olur. Spor yine evde yapayım dedim, Leslie 3 mil yaptım. 4 mil yapayım diye düşündüm ama onda çok koşu olduğu için vazgeçtim, iyi ki 3 mil yapmışım, bunda bile çok fazla terledim. Yatmadan önce yine sıcak ballı süt içerim. Böylece bugün toplam 1260 kalori almış olacağım.

şidmiye kadar benm de tam budur dedigim bi gelinlik olmadı malesef, yani birinin altını begendiysem üstü bana göre deildi, altını begendiysem üstü hoşuma gitmedi. ki zaten denemeden tam bir karar veremem de, vucuduma nasıl bişey yakışır, aklımdaki bana yakışır mı acaba gibi.. ee denemk için de daha erken, en az 8 ay var düğüne

ancak denedikten sonra altına üstüne tam karar verince diktirimim, ki nişandan olduktan sonra hemen gelinlik modeline koşturmaya başlayacam. ben zaten zor karar veren bir insanım, en ufak bi yerinde bi kusur olsa kafaya takar huzursuz olurum. hatta begendigim bikaç model koyayım istersne

ayrıca gelinligine olan merakim giderek artıyorr

Nurdancım benim internetten bulduğum ve beğendiğim bir model vardı ama bulamamıştım. Diktirmeyle falan da uğraşmak istemedim, yurtdışından almasaydım diktirecektim ama. Gerçi ben kilo olarak pek düşük değildim, o modelde ince olmak lazım. Şimdi eski dosyalarda buldum ekliyim, sana fikir verir, belki hoşuna gider. Sen nasılsa ince bir gelin olacaksın

bende sanırım bu resimdeki kadar da ince belli bi gelin olamam ama çok hoşmuş doğrusu gelinlik, gerçi senin gelinligin daha da hoş o ayrı tabi dee

üstte straplez istmedigim için özellikle böle kollu modeller daha da çok ilgimi çekiyor, hemen arşivime bu gelinliği de ekliyorumm

bizde yiyebiliriz de kendi adıma bi süre yemesem çok daha iyi olcak gerçi senin gözleme hazır ddeil köy gözlemesi dimi, ayy ananemmm ne de güzel yapar, canım istedi şimdii
evet canım pazarda kapalı ablalar var onlar yapıyorr ..benim aneyde çok güzel yapar hususi saç aldı çok güzel oldu..

evet pişti olmuşuz ayben leslie yaparken sıkılmamanın yolunu buldum tv izliyorum birtarafdan bi tarafdan takip ediyorum zaman geçiyor:))) menümü beğenmene sevindimm nesli benim kg gel inan anlıcam beni gerçekden yiyemiyorsun heleki su iç 3lt tıkancann
ahh pazardan köy ekmeği almayı unuttum şimdi sende görünce canım istedi.. ben çok beğendim gününü özellikle kahvaltına bayıldım birgün nasip olur inşallah birlikde yapmak. nesli daha öncede sordum görmedin sanırım günlük alman gereken kalori nekadar

cnm önce senin vucud tipini seçelim yani 6 ay daha geçsin bi görelim seni basenin göğsün kolların boynun omuzların ona göre model bakalım mesela iri göğüslüysen bi kere straptezden vazgeç kolların kalınsa kruvakar kol tercih et vs. o yüzden şuanvucud tipini görelim birde önerim kollarını omuzlarını yani üst tarafını inceltmeye bak tuzlıkların olmasın omuzların pehlvan gibi olmasın hadi belden aşa belli olmucak ama ağrlığı üst tarafına ver..

cnm gelinli resmimi çektim yarın ilk işim yüklemek inşallahh..

nesli herzamanki gibi yine çok zarif bi model seçmişsn çok beğendim hatta ben çok zayıf kişilere drape çok yakıştırıyorum modelin belinde drape detayı var ben çok beğendim nurdan ben olsam yine 50 kg halimde olsam kesin drape kullanırdımbenim üst bölge musahitti o günlerde, kilolu kişiler drape kullanmasın