- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.561
Teşekkür ederim bende hemen sizinkine bakayım..Neslihancım gelinlikli resmine bayıldım.Duygununn resimleride çok hoş
cnm herşeyin azı yarar çoğu zarar hurmayı dikkatli kullanmak lazım leblebide hani şu kavrulan varya onlardan al aslında kavrulmasa daha iyio leblebi olcak..birde senin dediklerini deneyeyim canım hurmayı bir kaç gün yedim ama...kilo alımım fırladı birden...
günaydın hoşgeldinnn canım
gitti güzel güneş valla ben kendi şartlarımdan dolayı kışı sevmiyorum şuevden bi kurtulayım bak o zaman sevcem ama yinede gönlüm nisan mayıs haziranda yani baharı çok seviyorum yazı ikinci,son baharı üçüncü,kışı dördüncü :)))))
tüm kızlar toplaşsak giysek pijamaları elimizde kahve açmışız bi film ay ne güzel olurdu yaa:))) sende bu hayali hafta sonu yapp...
iyi olmana sevindim benden sana kocaman maşallahhhhh aman hastaolmasın kimsee..
yani seni başka türlü hayal etmek saçma olurdu zaten ne güzel aslında o kadar abartıyorlar ki hele saç makyajı tüm gelinler güzeldir ama iyielden çıkmayan bi gelin masumlukdan uzaklaşıyor abartı oluyor. bende sevmiyorum hele şuanki şartlar modeller o kadarkibar güzelki tekrar gelin olasım geliyor. seni şimdi daha çok merak ettimmsade ama çok güzel olmuşssundur..
ayyyyyy basın sagolsun nuırdan. hakıkaten buaralar kalp krızı ne kadar duyduk boyle ust uste. hepımız kontrolden gecmelıyız dedıgın gıbı valla bence de. ALLAH korusun hepımızı.
ALLAH kabul etsın bugun de orucluymussun canım. darısı haftaya basımıza ınsaallah. pazartesı duygu ıle nıyetımız var bakalım ıns bırsey cıkmazsa.
Bugün planladığım menümü yazayım
Sabah 1 bardak süt
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 domates
Öğlen
Yeşil salata getirdim
Üstüne ton balığı koyup yicem
Akşama
Tavuk but fırın poşette
yoğurt ve salata düşünüyorum
menum:
sabah 7: kahvaltı
bır omlet yumurta
ıkı dılım bol tahıllı ekmek
yarım kk suzme peynır
yarım domates
yarım salatalık
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı cevız
ıse gelınce bır bardak sıcak su ıcıne, bır lımon sıktım bırer cay kasıgı zencefıl ve tarcın koydum. adacayı koydum ıcıne. ve ıctım.
ara: bır cıleklı activia, bır muzlu sut, bır yesıl cay
oglene kadar su 1 lt
oglen: 5 kasık tavuk sote, bolca cıg ıspanak, bır bardak ayran, 4 kasık bulgur pılavı
ara: bır elma, tarcın ve zencefıl dıbınde kalmıstı oncekı ıcecegın. uzerıne ılık su ılave edıp tekrar ıctım aynı ıcecekten.
aksam yemegıne kadar toplam suyumu 2,5 lt yaptım.
aksam: spora gıdecektım ama esranın ve esımın kızmalarından dolayı gıtmedım gercı ıyı kı de gıtmemısım erkenden uyudum ıyı geldı.
yemek olarak da
5 kasık erıstelı yesıl mercımeklı pılav, bır bardak ayran, ıkı dılım ekmek yedım
aktıvıte yok, zaten hem hastaydım hem de yogun bır oldu sekız bucuk cıvarı uyudum galıba. suyum 3 lt oldu
nurdancım senin için bakcam gelinliklere ben olsam hangisini tercih ederim bakcam merak etmee,bu arada saç modelleri ve saç aksesuarları çok güzelmiş bu arada sıkı saç modelleri değilde dalgaların belli olduğu dağınık topuzlar çok moda modellerdede görüldüğü gibi ayrıca örgün ayrıntılarıda çok moda ben özellikle ortadaki saç topma seşlini sevdimmm..
menüngüzel olmuş canım,yeşil çayıyatmadan 2 saat önce içmeye bak uyku açar:))) meyvalarda yencek ,aktivite yapılmış ve yapılcak çok başarılısın yine maşallahhh..
bende menümü paylaşayımm ..
sabah: 2kaşık az tuzlulor peyniri,4 yeşil zeytin,1 domates 1 dilim kızarmış tambuğday ekmeğine 1 tatlı kaşığı tereyağ sürdüm..
ara: 2 kayısı,1 hurma
öğlen: yarım kaşarlı gözleme,1 bardak ayran
ara: yeşil çay,1 minik poğaça
akşam: 1 küçük kase tarhana çorbası,2 kaşık evde son kalan taze fasulye,1 küçük tabak salata,1dilim tambuğday ekmeği
ara: meyva salatası ne kadar yedim bilmiyorum büyük bir kaseye (2 muz,1 kivi,1 kırmızı elma,2 mandalina bunları küp küp kestim oğlum ben eşim yedik) nar ayıklamayı unuttum canım istemişti yarın yerim artık..
su şimdi 2lt oldu yatasaya kadar 3lt yapmaya çalışcam en kötü 2.5 lt kesin olur
aktivite: leslie 3 mil
bölgesel hareketleri yatmadan yapcam inşallah ..
ohh be sonunda dolu dolu bi menu gördüm sende duygucummgözleme, poğaça onlar bize cıss ama sen ideal kilonda oldugu için sen toparlarsın valla çok begendimmm
ha ha :))) biliyordum böyle denceğine evdeherşey var hiç birşey yemiyorum canım istemiyorr neyse bu aralar fena değilim.
aslında sizde yiyebilirsiniz benim gibi yarım normalde bi öğle menüsü kaç kalori ediyorsa benimkiside o kadar etmiştir malum pazar vardı oğluş istedi yarım oğluş yarım ben yedim poğaçada tek atımlıkdı..
ya aslında yapmaya hevesım vardı ama ıyı kı yapmamısım dun hep yogunduk hem de grıbın en kotu oldugu gundu. dınlemek, terlemek ıyı gelmıs kesınlıkle cunku bugun daha ıyıyım.
havuz ısını haftaya halledersın canım olmaz mı
benım esım karısmaz pek ama hasta hasta ızın vermedı hatta bugun de ızın vermıyor ama bakalım.
canım ben keten tohumu yemege basladım yogurt sevmedıgım ıcın ıcıne katıp yıyemem dıye dusunerek meyvelı yogurt aldım cok severım meyvelı yogurt. bır de actıvıa olunca sındırıme de faydası olur dıye dusundum katkı maddesı oldugunu bılıyorum ıste sırf keten tohumu ıcın aldım ama keten tohumu artık su ıle yutabılıyorum oyuzden artık almam.
pılava da gelınce tamamen uydurma pılav
ev yapımı erıste verdı arkadasım. bırazını sehrıye mısalı kavurdum. bırazını da pırınc gıbı gorev olarak kullandım onceden hasladıgım bol yesıl mercımegı de ılave edıp oyle bır pılav yaptım. guzel de olmus yanı. erıstemın unu da tam bugday unuymus oyuzden saglıklı oldu yanı.
neslinin tacına bayılınca bende kendi arşivimi taradım ve bu geldi elime
Eki Görüntüle 853305 Eki Görüntüle 853306 Eki Görüntüle 853307 inşallah bulabilirim bunlar gibi bişeyler, kesinlikle aklımda hayalimde bu saçtan var
bende menümü paylaşayımm ..
sabah: 2kaşık az tuzlulor peyniri,4 yeşil zeytin,1 domates 1 dilim kızarmış tambuğday ekmeğine 1 tatlı kaşığı tereyağ sürdüm..
ara: 2 kayısı,1 hurma
öğlen: yarım kaşarlı gözleme,1 bardak ayran
ara: yeşil çay,1 minik poğaça
akşam: 1 küçük kase tarhana çorbası,2 kaşık evde son kalan taze fasulye,1 küçük tabak salata,1dilim tambuğday ekmeği
ara: meyva salatası ne kadar yedim bilmiyorum büyük bir kaseye (2 muz,1 kivi,1 kırmızı elma,2 mandalina bunları küp küp kestim oğlum ben eşim yedik) nar ayıklamayı unuttum canım istemişti yarın yerim artık..
su şimdi 2lt oldu yatasaya kadar 3lt yapmaya çalışcam en kötü 2.5 lt kesin olur
aktivite: leslie 3 mil
bölgesel hareketleri yatmadan yapcam inşallah ..
Sağol canım, benim taç basit birşeydi ama iyi olmuştu. Paylaştığın fotolardakiler de çok hoşmuş. Senin saçın düz olduğu için taç çok daha güzel durur sende, benim dalgaların arasında kaybolmuştu
:
nurdan kendimle alakalı birşey dicem ben gelinlik bakma aşamasında bilg.bakmadığım gelinlik kalmadı katologdanda ama beğenemedim ben gelinliğimi kendim tasarladım modeli kendim çizdim her detayını her taşı annemde yaptı mesela ben eşimle yine evlensem yine straplez gelinlik giyerim ve yineuzun duvak kullanırım taşımak kolay o günkü aklım olsa duvağımı nikahdan sonra çıkarttırırdım ama ben koluma doladım annem benden habersiz gelinliğimi kuyruklu yapmış onu kullanmak biraz zordu oynama esnasında
Nurdancım benim internetten bulduğum ve beğendiğim bir model vardı ama bulamamıştım. Diktirmeyle falan da uğraşmak istemedim, yurtdışından almasaydım diktirecektim ama. Gerçi ben kilo olarak pek düşük değildim, o modelde ince olmak lazım. Şimdi eski dosyalarda buldum ekliyim, sana fikir verir, belki hoşuna gider. Sen nasılsa ince bir gelin olacaksın
Eki Görüntüle 853433
evet canım pazarda kapalı ablalar var onlar yapıyorr ..benim aneyde çok güzel yapar hususi saç aldı çok güzel oldu..bizde yiyebiliriz de kendi adıma bi süre yemesem çok daha iyi olcakgerçi senin gözleme hazır ddeil köy gözlemesi dimi, ayy ananemmm ne de güzel yapar, canım istedi şimdii
evet pişti olmuşuz ayben leslie yaparken sıkılmamanın yolunu buldum tv izliyorum birtarafdan bi tarafdan takip ediyorum zaman geçiyor:))) menümü beğenmene sevindimm nesli benim kg gel inan anlıcam beni gerçekden yiyemiyorsun heleki su iç 3lt tıkancannEvet canım yaa haftaya inşallah havuza başlarım. Bugün ben de Leslie yaptım, yoruldum valla, hamlamışım demek ki, 3 mil koymazdı bana normalde.
Uyduruk pilavın güzelmiş valla, ben erişte severim ama evde yok, pek yaptığım bir şey de değil. Ben de mercimekli bulgur pilavı biliyorum, o da çok güzel oluyor. Afiyet olsun şekerim.
Sağol canım, benim taç basit birşeydi ama iyi olmuştu. Paylaştığın fotolardakiler de çok hoşmuş. Senin saçın düz olduğu için taç çok daha güzel durur sende, benim dalgaların arasında kaybolmuştu
Oooo Duygucum, menü yıkılıyorÇok beğendim valla, spor da yapılmış. Bugün de pişti olduk Yordu beni Leslie, 3 mil falan ama iyi ter attım
ahh pazardan köy ekmeği almayı unuttum şimdi sende görünce canım istedi.. ben çok beğendim gününü özellikle kahvaltına bayıldım birgün nasip olur inşallah birlikde yapmak. nesli daha öncede sordum görmedin sanırım günlük alman gereken kalori nekadarBen de günümü toparlayayım kızlar;
Sabah:
- 2 dilim köy ekmeği
- 1 kaşık kaymak (yoğurdun kaymağı)
- 1 kk beyaz peynir
- 1 ceviz
- 5 siyah zeytin (az tuzlu)
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 100 gr somon (İkeada yedik, haşlama somon)
- 3-4 çiçek haşlanmış brokoli
- 2 küçük haşlanmış patates
- yarım dilim kadar sarımsaklı ekmek
Ara:
- 1 elma
- 1 mandalina
Akşam:
- 1 tabak yoğurtlu makarna
Ara:
- 2 bardak şekersiz limonlu çay
- 10 tane kestane (fırında)
Su tüketimim 2.5 litre, yatana kadar 3 olur. Spor yine evde yapayım dedim, Leslie 3 mil yaptım. 4 mil yapayım diye düşündüm ama onda çok koşu olduğu için vazgeçtim, iyi ki 3 mil yapmışım, bunda bile çok fazla terledim. Yatmadan önce yine sıcak ballı süt içerim. Böylece bugün toplam 1260 kalori almış olacağım.
şidmiye kadar benm de tam budur dedigim bi gelinlik olmadı malesef, yani birinin altını begendiysem üstü bana göre deildi, altını begendiysem üstü hoşuma gitmedi. ki zaten denemeden tam bir karar veremem de, vucuduma nasıl bişey yakışır, aklımdaki bana yakışır mı acaba gibi.. ee denemk için de daha erken, en az 8 ay var düğüne
ancak denedikten sonra altına üstüne tam karar verince diktirimim, ki nişandan olduktan sonra hemen gelinlik modeline koşturmaya başlayacam. ben zaten zor karar veren bir insanım, en ufak bi yerinde bi kusur olsa kafaya takar huzursuz olurum. hatta begendigim bikaç model koyayım istersne
ayrıca gelinligine olan merakim giderek artıyorr
Nurdancım benim internetten bulduğum ve beğendiğim bir model vardı ama bulamamıştım. Diktirmeyle falan da uğraşmak istemedim, yurtdışından almasaydım diktirecektim ama. Gerçi ben kilo olarak pek düşük değildim, o modelde ince olmak lazım. Şimdi eski dosyalarda buldum ekliyim, sana fikir verir, belki hoşuna gider. Sen nasılsa ince bir gelin olacaksın
Eki Görüntüle 853433
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?