- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.581
cnm önce senin vucud tipini seçelim yani 6 ay daha geçsin bi görelim seni basenin göğsün kolların boynun omuzların ona göre model bakalım mesela iri göğüslüysen bi kere straptezden vazgeç kolların kalınsa kruvakar kol tercih et vs. o yüzden şuanvucud tipini görelim birde önerim kollarını omuzlarını yani üst tarafını inceltmeye bak tuzlıkların olmasın omuzların pehlvan gibi olmasın hadi belden aşa belli olmucak ama ağrlığı üst tarafına ver..
cnm gelinli resmimi çektim yarın ilk işim yüklemek inşallahh..
evet canım pazarda kapalı ablalar var onlar yapıyorr ..benim aneyde çok güzel yapar hususi saç aldı çok güzel oldu..
evet pişti olmuşuz ayben leslie yaparken sıkılmamanın yolunu buldum tv izliyorum birtarafdan bi tarafdan takip ediyorum zaman geçiyor:))) menümü beğenmene sevindimm nesli benim kg gel inan anlıcam beni gerçekden yiyemiyorsun heleki su iç 3lt tıkancann
ahh pazardan köy ekmeği almayı unuttum şimdi sende görünce canım istedi.. ben çok beğendim gününü özellikle kahvaltına bayıldım birgün nasip olur inşallah birlikde yapmak. nesli daha öncede sordum görmedin sanırım günlük alman gereken kalori nekadar
cnm önce senin vucud tipini seçelim yani 6 ay daha geçsin bi görelim seni basenin göğsün kolların boynun omuzların ona göre model bakalım mesela iri göğüslüysen bi kere straptezden vazgeç kolların kalınsa kruvakar kol tercih et vs. o yüzden şuanvucud tipini görelim birde önerim kollarını omuzlarını yani üst tarafını inceltmeye bak tuzlıkların olmasın omuzların pehlvan gibi olmasın hadi belden aşa belli olmucak ama ağrlığı üst tarafına ver..
cnm gelinli resmimi çektim yarın ilk işim yüklemek inşallahh..
Eki Görüntüle 853442 Eki Görüntüle 853443 Eki Görüntüle 853445
hiç biri tam olarak evett diyebilecegim modeller değil ama ehh fena deil diyebilecegim bi bunlar var sanırımm :44::44:
tek omuz gelinlikde tercih etme derim boyunda aksesuar olsun ilerleyen dakikalarda takı merasimide olur kötü bi görüntü olur
diğer modeller için senin vucud yapın önemli sen en az kaç kg oldun? ozamanlar nasıldın
Duygucum menümü beğenmene sevindim canımAslında kalori soruna cevap vermiştim ama kaynamış arada sanırım Ben kalorisepetine hedef girdim, Şubat ayına kadar 58 kg olma hedefi koydum, bu hedefe ulaşabilmek için 1436 kalori almamı öneriyor. Ben sıkı sıkı önemsemiyorum açıkçası, sadece abartma durumunda kontrol olmuş oluyor. Benim normalde almam gereken kaloriyi de 2443 kalori olarak veriyor site.
Duygucum 5'li rakamları bir göreyim de, iştahım nasıl olur bilmiyorumDaha önce o kilolardayken de gayet güzel yerdim ben ve hiç tıkanmazdım valla
kızlarr ben çıktımm hepinize iyi geceler iyi uykularr yarın görüşmek üzere..
kızlarr ben çıktımm hepinize iyi geceler iyi uykularr yarın görüşmek üzere..
İyi geceler canım, ben de kalkıp süt kaynatayım ve içip yatma moduna geçeyim. Pek bir yorgunluk bastırdı nedense. Nurdancım sana da iyi geceler şekerim
neslinin tacına bayılınca bende kendi arşivimi taradım ve bu geldi elime
Eki Görüntüle 853305 Eki Görüntüle 853306 Eki Görüntüle 853307 inşallah bulabilirim bunlar gibi bişeyler, kesinlikle aklımda hayalimde bu saçtan var
Evet canım yaa haftaya inşallah havuza başlarım. Bugün ben de Leslie yaptım, yoruldum valla, hamlamışım demek ki, 3 mil koymazdı bana normalde.
Uyduruk pilavın güzelmiş valla, ben erişte severim ama evde yok, pek yaptığım bir şey de değil. Ben de mercimekli bulgur pilavı biliyorum, o da çok güzel oluyor. Afiyet olsun şekerim.
Sağol canım, benim taç basit birşeydi ama iyi olmuştu. Paylaştığın fotolardakiler de çok hoşmuş. Senin saçın düz olduğu için taç çok daha güzel durur sende, benim dalgaların arasında kaybolmuştu
Oooo Duygucum, menü yıkılıyorÇok beğendim valla, spor da yapılmış. Bugün de pişti olduk Yordu beni Leslie, 3 mil falan ama iyi ter attım
Nurdancım benim internetten bulduğum ve beğendiğim bir model vardı ama bulamamıştım. Diktirmeyle falan da uğraşmak istemedim, yurtdışından almasaydım diktirecektim ama. Gerçi ben kilo olarak pek düşük değildim, o modelde ince olmak lazım. Şimdi eski dosyalarda buldum ekliyim, sana fikir verir, belki hoşuna gider. Sen nasılsa ince bir gelin olacaksın
Eki Görüntüle 853433
ha ha :))) biliyordum böyle denceğine evdeherşey var hiç birşey yemiyorum canım istemiyorr neyse bu aralar fena değilim.
aslında sizde yiyebilirsiniz benim gibi yarım normalde bi öğle menüsü kaç kalori ediyorsa benimkiside o kadar etmiştir malum pazar vardı oğluş istedi yarım oğluş yarım ben yedim poğaçada tek atımlıkdı..
bende menümü paylaşayımm ..
sabah: 2kaşık az tuzlulor peyniri,4 yeşil zeytin,1 domates 1 dilim kızarmış tambuğday ekmeğine 1 tatlı kaşığı tereyağ sürdüm..
ara: 2 kayısı,1 hurma
öğlen: yarım kaşarlı gözleme,1 bardak ayran
ara: yeşil çay,1 minik poğaça
akşam: 1 küçük kase tarhana çorbası,2 kaşık evde son kalan taze fasulye,1 küçük tabak salata,1dilim tambuğday ekmeği
ara: meyva salatası ne kadar yedim bilmiyorum büyük bir kaseye (2 muz,1 kivi,1 kırmızı elma,2 mandalina bunları küp küp kestim oğlum ben eşim yedik) nar ayıklamayı unuttum canım istemişti yarın yerim artık..
su şimdi 2lt oldu yatasaya kadar 3lt yapmaya çalışcam en kötü 2.5 lt kesin olur
aktivite: leslie 3 mil
bölgesel hareketleri yatmadan yapcam inşallah ..
duygucum bak tam senni anlattıgın moddayım Eki Görüntüle 853303
günlerin genelde yogun geçiyo duygucum ama musait oldugun bir zaman internnetten bi bakıp da mesela bugunlerde evlenmiş olsan hangi gelinliği giyerdin, yada hoşuna giden gelinlikele ilgili bi fotograf koysan olur muçok merak ettim de
yarın da tutacam sonra bırakacam canım orucu, haftasonu günlerdir evden çıkmamaın acısını çıkarayım diyorum4 gün tutmuş olcam yani, en azından bu seneki kaza oruçlarımı tutmuş olacam sizlerinkini de şididen Allah kabul etsin
hocam ara öğünleriniz yok sanırım, halsiz kalmayın lütfen. sizi seviyorum, eşiniz de geliyormuş yarın, umarım en yakın zamanda moral olarak hepiniz toparlarsınız kendinizi. bakıcıyla ilgili sorun da hallolur inşallah, dualarımdasınız.
canım omlet istedi sahura bende yapayım da yiyeyim barıövünmek gibi olmasın da omletim de güzel olur hanii
filizim spora gitmemen iyi olmuş, aman diyim tam iyileşmeden gitme boşver, saglıgın düzelsin önce. ama menunde tek dikkatimi çeken akşam yemegindeki ekmekler oldu. erişte yemişsin ya zaten onda karbonhidrat vardı keşke ekmek yerine salata yada sebze yemegi yemiş olsaydın
bugünkü menumu yazayım şimdi de
sahur
3 yk kereviz yemegi
elim kadar tam bugdaylı sandviç ekmegi içerisine domates ve peynir
1 kupa şekersiz çay
iftar
1 kase şehriye çorbası
4 yk kereviz yemegi
3 yk erişte
közlenmiş kırmızı biberden yapılan salata
şidmi yeşil çayımı yapup içecem, gece 1 tane daha içerim büyük ihtimalle. akşam ara öğünü olarak da gündüz yiyemedigim meyvelerimi yiyecem. 1 nar ve 2 mandalina olarak hazırladım bile şimiden. su zaten 3 lt oluyo benm sahura kadar, o yönden sıkıntım yok
aktivite olarak daa 45 dk tempolu yürüdüm, ama koşmadan bi tık öncesinde yani baya bi tempolu oldu. gecenin ilerleyen satlerinde bölgesel hareketleri de yapacam mutlaka. dün 30 mekik çekip bıraktım ama bugun biraz daha zorlayacam bakalım kendimi. yarın da son oruç günüm, cumartesi pazar spor salonuma kavuşurum artık
Ben de günümü toparlayayım kızlar;
Sabah:
- 2 dilim köy ekmeği
- 1 kaşık kaymak (yoğurdun kaymağı)
- 1 kk beyaz peynir
- 1 ceviz
- 5 siyah zeytin (az tuzlu)
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 100 gr somon (İkeada yedik, haşlama somon)
- 3-4 çiçek haşlanmış brokoli
- 2 küçük haşlanmış patates
- yarım dilim kadar sarımsaklı ekmek
Ara:
- 1 elma
- 1 mandalina
Akşam:
- 1 tabak yoğurtlu makarna
Ara:
- 2 bardak şekersiz limonlu çay
- 10 tane kestane (fırında)
Su tüketimim 2.5 litre, yatana kadar 3 olur. Spor yine evde yapayım dedim, Leslie 3 mil yaptım. 4 mil yapayım diye düşündüm ama onda çok koşu olduğu için vazgeçtim, iyi ki 3 mil yapmışım, bunda bile çok fazla terledim. Yatmadan önce yine sıcak ballı süt içerim. Böylece bugün toplam 1260 kalori almış olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?