2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

göğüslerim büyük deil hatta bence küçükbile sayılabilirler, daha da küçülürlerse inceldikçe bilemiyorum geriye ne kalacak

kollarım da şuan bile kalın deil incelince daha da ince olur sanırım, o da sıkıntı deil.. ama simitlerim varr hem de nize düşsem batmaz cinsinden benm de asıl derdim üst tarafımı inceltmek ama onun için ne yapmam gerektigini çok bilmiyorum işlte. eliptik kullanıyorum spora gittigim zamnlarda, onun biraz faydası olur sanırım. diğer ağırlık kaldırma olayları kasa çevirrise pehlican gibi olurum die de korkuyorumm

yarını 4 gözle bekliyorum duyguşumm

Duygucum menümü beğenmene sevindim canım Aslında kalori soruna cevap vermiştim ama kaynamış arada sanırım Ben kalorisepetine hedef girdim, Şubat ayına kadar 58 kg olma hedefi koydum, bu hedefe ulaşabilmek için 1436 kalori almamı öneriyor. Ben sıkı sıkı önemsemiyorum açıkçası, sadece abartma durumunda kontrol olmuş oluyor. Benim normalde almam gereken kaloriyi de 2443 kalori olarak veriyor site.
Duygucum 5'li rakamları bir göreyim de, iştahım nasıl olur bilmiyorum Daha önce o kilolardayken de gayet güzel yerdim ben ve hiç tıkanmazdım valla

takı merasimi olayını sevmedigim için tamamen silmişim aklımdan

ben en son 2010 da 68 kilo yu hatırlıyorum canım, bacaklarım belim falan baya incelmişti, göbek hiç yoktu. ölçü almadıgımdan hatırlamıyorum ama ben zaten kemikleri iri bi insanım öle 36 beden tabi ki deildim 38 - 40 arasıydım

bende eskiden kahvaltıda pizza yerdim hep 53kg dum:)))))) artık istesemde olamam o günlerdeki gibi işte bünye meselesi..

ya ben bakar körüm okuyorum ama nasıl okuyorum bilmiyorum kusura bakmaa o hedefe az kalmış hadi bakalım hayırlısı oldun canımm

gecen spor salonuna gıdınce benım de kollarımın hamladıgını gordum kol calıstıgım aletler sevıye olarak zorladı normalde zorlamazdı spora ara verınce ınsan hamlıyor bence de. spor yapmıssın tebrıklerrrrrrrrrrr canım grıp tamamen gectı mı pekı

valla uydurdum ıste bırseylerrrrrrrrrrr

dantelıne bayıldım çok şıkkkkkkkkkkkkkkk

ayyyyyyyyy oglusun borek mı ıstedı annesııııııııııııııııı

valla uzun zamandır gormedıgım dolu bır menu gordum sen de. pogacadır borektır gozume gelmıyor bıle. hem sen ıdeal kılodasın hem hıc kacamak yapmadın hem de sen de dolu menu gorunce gozlerım bırseye takılamıyor bıleeeeee

bıtkı cayı super, spor super su superrrrrrrrrrrrr

maasallah bugun harıka bır gun olmus kesınlıkleeeeeeeeeeeeeee

sen haslanmıs yumurta yıyordun genelde sabahları. oyuzden degıstırıp omlet ekleyebılırsın kahvaltılarına. bu pazar ben de degısık guzel bır omlet yapmayı dusunuyorum pazar gunune ozel.

ALLAH kabul etsın canım bır manı cıkmazsa ınsaallah ben de haftaya full orucluyum. ben de haftasonu tutmayacam.

benım pabuclarım daha guzel bi kereeeeeeee haftasonu gıyeyım de gorrrrrrrrrrrrr duygusuuuuuumunnnnn hedıyesııııııı

valla ıyı kı gıtmemısım spora. cunku bu grıbım gecenkı gıbı degıl baya zorluyor benı. aksamları da yuruyerek eve donecegım ıcın daha fena hastalanma rıskım yuksek. bır de zaten aksamları halsızlık artıyor grıpteyken. oyuzden evde olmak en ıyısı bu surecte. dun de gondermedı esım zaten. halbukı dun daha ıyıydım ama ben de korktum kotulesmesın dıye gıtmedım evde baya ıs hallettım spor da yaptım azucukkkkkk

o ekmek olayı aslında bılerek olmadı normalde canım bırsey ıstemıyordu grıbın en kotu oldugu gundu. ekmek kızartıp suzme peynır sureyım dedım esıme de yemek ısıttım ama esımın musterı ıle yemesı gerektı plansız bır sekılde. yemek ısıtmıs oldum ekmek kızartmıs oldum derken boşa gıtmesın dıye yemek zorunda kaldım. ısıttıgım bır yemegı tekrardan soguk yemegın yanı hanı kalan yemegımın ustune dokmuyorum cunku daha cabuk bozuluyormus bu sekılde. ben de yemeklerımı fazla yapıyorum malum haftasonundan. oyuzden bozulmaması ıcın yıyecegımız kadar ısıtırım onu da tuketırım yenıden ısıt ısıt vıtamınlerının ölmesı tadının degısmesını sevmem. oncekı kabına da dokmem dıger parcanın bozulmasını hızlandırmasın dıye. ekmegı yemesem kızarmıs ekmek sonra acayıp gevrıyor yenılmıyor malum. oyuzden oldu yanı anlayacagın. allahtan erıstem tam bugday unundan. ekmegım de bol tahıllı ekmek.

sen de benım gıbı kozlenmıs kırmızı bıber sevıyorsun ben de severım usenıyorum yapmıyorum uzun zamandır.

kerebız yemegın bıtmedı kız senınnnnnn

aktıvıte guzel su guzel bıtkı cayı cayı guzel bolgesel de yapılacakmıs valla guzel bır gun komple olarak.

buarada tartıldın mı hıc bu hafta ?

ben yogurdun kaymagını kesınlıkle yıyemem hatta ev yogurdunu da bu yuzden yıyemem. ev yogurdan ayran yapınca ıyıce suzerım falan. takıntılıyım bu konuda yanı sut kaymagım var benım de , zaman zaman yıyorum teyzemde geldı koyden. cok guzel oluyor bızım buraların. tavsıye ederım

kahvaltın cok guzel ogle yemegın desen tam buram buram saglık vallaaaaaaaa ben somonu sevemedım hele kı balık suya degınce hıc sevmıyorum sadece balık degıl aslında et seven bırı olmama ragmen et suya nekadar cok degerse ben okadar az zevkle yıyorumm ara ogunlerın de guzel olmus. ben sen de cok buyuk ılerleme goruyorum kesınlıkle. bır anda kendını acayıp guzel toparladın canımmmmm

aksam yemegın malum bana, duyguya mesela kesınlıkle uymaz da ama guzel olmus. makarna ozledım oyuzden kepeklı makarna aldım ben de. uc dort kasık ekmek nıyetıne yerım dıyorum. nıye tek makarna yedın, salata falan da olsaydı canım

spor da yapılmısssssss ne dıyımmmmmmm duygu ve sana bayıldım bugunnnnnnnn kocaman alkış sızeeeeeeeeeee

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nasılsınız yavru ceylanlarrrrrrrrrrrrrr

ben grıbı atlatmaya calısıyorum ıste sukur dıyeyım. bogaz agrısı, sesın degısmesı azaldı burnum da aklmıyor gıbı. burun tıkanıklıgı ve bas agrısı oluyor zaman zaman. ınsaallah hafta basına tamamen atlatmıs olurum

dun hepınızden habersızdım nasılsınız neler yaptınız bakalım. benım dun sarjım bıttı aksam, sarj makınamı da ısyerınde unutmusum sonra da ıse, spora daldım zaten. eskı bır sarj buldum tesadufen, onunla sarj ettım ama tabıkı cok gec olmustu saat.

gıymedıgım, artık tarzıma uymadıgını dusundugum bır suru kıyafetım oldugunu gordum eeeee kıs ve yazın da gıymemısım begenmedıgım ıcın. evde kalabalık edecegıne vereyım dedım benım ıcın zor seydır ben cok verıcı bır ınsanımdır ama esyalarımı veremem atamam oyle bır huyum vardır ama bu yıl onu da asıyorum. yazın bır suru turbanımı gorumcelerıme verdım hem dolapta yer rahatladı hem ortmedıgım seylerden kurtulmus oldum. aynısını kıyafet ıcın de yaptım gorumcelerım ıle bedenım olmaz dıye komsuma verdım kocaman bır valız cıktı valla nerdeyse. bazıları yepyenı. ıcım gıttı ama baktım tarzları daha orta yaşa goreymıs zaten, en ıyısı elden cıkarmak tamamen dedım ıyı de oldu o vesıle ıle dolabımı cekmecelerımı duzenlemıs oldum. camasır yıkadım astım spor yaptım derken saat 12 oldu dızımın bıle bırazını kacırmısım okadar gömulmusum gıysılerın arasına.

benden haberler boyle ıste.

nurdan sayesınde gelınlıkler paylasıldı ona gelınlık secıyoruz derkennnnnnn eglencelı bır sohbet oldu muhabbet devam etmıs dun gece deeeeeeeeeeeeeee pek severım boyle muhabbetlerı zatennnnnnnnnurdandan cok bız mı eglenıyoruz zaten neeeeeee