- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.521
temem hepsini topdan halletcem inşallahhşu dugundekı bebek duyguyu da gorelım onu da ekleeeeeeeeeee
Eveeet gelinlikli fotoğraflarımı koydum. Epey uğraştım belirgin foto bulmak için
Bugün planladığım menümü yazayım
Sabah 1 bardak süt
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 domates
Öğlen
Yeşil salata getirdim
Üstüne ton balığı koyup yicem
Akşama
Tavuk but fırın poşette
yoğurt ve salata düşünüyorum
hocam merhaba sız nasılsınız moral olarak ?
dıyete sarılmıssınız dort elle. menuler de cok guzel. spor da varrrrrrr maasallah tebrık ederım
ALLAHA emanet olun gorusmek uzere.
sızı ozluyoruz daha fazla sohbet etme fırsatımız olur ınsaallah
Filiz teşekkür ederim canım gerçekten böyle düşünmeniz çok sevindirdi beni kendimi yiyip durdum dün yazamadım diye fena bir yoğunuluğum var sınavlara da az kaldı şaşkın ördek yavrusu gbiyim
o tartıyı ben de anlamıyorum dün akşam tok karınla tartıldığımla bu sabah aç karınla tartıldığım aynı ne diyeylim o da kafa buluyor bizimle
kızlarrrrrr 3 kasım da topiğimiz açılmış 1 yılı geçmişiz iyisiyle kötüsüylee ben hepimizi kutluyorummm arkadaşlığımız daim olsunn
filiz ve nesli öncelikle resimlere yaptığınız güzel yorumlar için çokk tşk ederimmm.
filizciğim kot gömleğimi sevmiş nerden aldın diye sormuşssun size bi anımı anlatmak isterimm..
şimdi ben doğumdan sonra daha kendimi aynalarda sanki çok ince gördüğüm o günlerde balçova kipanın aynası sayesinde kilolu biri olduğumu anladım birinci tokat ordan geldi ikinci tokatı gaziemirde bu butik keşfettim harika parçalar var birşeyler giymeye çalıştım bi başkasıda daha giysi deniyor o zamanlar bi kemer vardı bilirmisiniz deri bele dolanıyor önden bağlanıyor bi beğendim bi beğendim ben alsam belden bir kere dönmez döndü diyelim belmi var kavismi var ki bende kemer bel oyuntusu daha belirgin olsun diye takılır neyse o ikinci tokattan sonra dedim ben bu butikden alışveriş yapcam o kemerdende alcam dedimm kısa süredede 40 bedene düşüp aldım gerçi kemeri almadım modası geçti ama içimde kaldı o kemerden alcam dışarda olmasada evde bi kere takcam aklıma koyduğumu yaparım, neyse filizim o butikden alındı o kot gömlek :)))
Bugün planladığım menümü yazayım
Sabah 1 bardak süt
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 domates
Öğlen
Yeşil salata getirdim
Üstüne ton balığı koyup yicem
Akşama
Tavuk but fırın poşette
yoğurt ve salata düşünüyorum
İyiyim Filizcim.Toparlamaya çalışıyoruz.Kendimi pek bırakma şansım yok.Okadar garip geçiyorki günlerim.Bahsetmiştim bakıcı hikayelerimden.Yeni bakıcım geçen hafta köyden döndüğümde çok mutsuzdu.Neyin var dediğimde"depresyondayım "dedi.Aman o mutsuz olmasın oğluma iyi davransın diye akşam yatmadan evi topluyorum.Sabah kalkıp paspasımı falan da yapıyorum.Okul desen bu ara çok karışık.Bayanlar birbirine girdi.Evli bir bayan hiç hoş olmayan bir ilişki yaşıyor.Bazıları ile kapışıyor.
Kocam yok bütün işler bana kaldı.Büyük oğlum bahsetmişimdir fen lisesinde.Bu hafta sınav haftası.Onu mutlu huzurlu etmeye çalışıyorm ki başarılı olsun.Ayağım çok ağrıyordu doktora gittim siyatik dedi...
Filizcim böyle işte.Pişman ettim sorduğuna gördün mü?
Ama herşeye rağmen iyiyim.Yarın akşamda eşim gelicek daha iyi olucam inşallah.
canım menün başarılı olmuş,spora gitmemende çok yerinde bi karar önce iyice düzel sonragidersinnn önce sağlıkkkkmenum:
sabah 7: kahvaltı
bır omlet yumurta
ıkı dılım bol tahıllı ekmek
yarım kk suzme peynır
yarım domates
yarım salatalık
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı cevız
ıse gelınce bır bardak sıcak su ıcıne, bır lımon sıktım bırer cay kasıgı zencefıl ve tarcın koydum. adacayı koydum ıcıne. ve ıctım.
ara: bır cıleklı activia, bır muzlu sut, bır yesıl cay
oglene kadar su 1 lt
oglen: 5 kasık tavuk sote, bolca cıg ıspanak, bır bardak ayran, 4 kasık bulgur pılavı
ara: bır elma, tarcın ve zencefıl dıbınde kalmıstı oncekı ıcecegın. uzerıne ılık su ılave edıp tekrar ıctım aynı ıcecekten.
aksam yemegıne kadar toplam suyumu 2,5 lt yaptım.
aksam: spora gıdecektım ama esranın ve esımın kızmalarından dolayı gıtmedım gercı ıyı kı de gıtmemısım erkenden uyudum ıyı geldı.
yemek olarak da
5 kasık erıstelı yesıl mercımeklı pılav, bır bardak ayran, ıkı dılım ekmek yedım
aktıvıte yok, zaten hem hastaydım hem de yogun bır oldu sekız bucuk cıvarı uyudum galıba. suyum 3 lt oldu
yaaaaaaa kasım da mı acmısımmmmmm bennnnnnn, kurban bayramı donusuydu dıye aklımda. tarıh tam bılmıyordummmmmmmmm
arkadaslıgımız daım olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tum sıkıntılara ragmen burda sızınle olmak hep ayrı bır keyıfffffffffffffffhepınıze tsk ederımmmmmmmm canım arkadaslarımmmmm
benim canımı acıtan bu durumu şimdi keyifle anlattım gün gelcek sende öyle yapcann canım hiç merak etmerıca ederım canımmmmmmmm gercekten cok begendım tarzınıııııııııı cok hosuma gıttıııııııııııııı
ben nasıl bır tokatla herseyı anladım bılmıyorum da ayagım kırılmadan once zayıflama ıstegı baslamıstı bır ay gecmeden ayagım kırıldı sonra dedım kı herhangı bır hastalık ya da bırsey ıcın kılomu ya da kendımı suclamadan artık yasamak ıstıyorum demeye basladım sanırımmmmmm
o gunlerı unut gıtsınnnnnnnnn sımdı bır afet oldunnnnnnn en guzel yasında harıka bır beden harıka bır tarz cok guzel bır hatunnnnn olarakkkkkkkkkk
Günaydın herkese....
günaydın herkese....
esra ve filiz cadısı siz benim resimlerin altına yazıdığım başlıkları okumuyormusunuz bakimmm diyorum ki ayakkabıda giycektim gazete serip sonra vazgeçtim çantam ve ayakkabım takım oda zımbalıydı
hoşgeldin serap sanada günaydınn bebiş nasıl ??
gunaydınnnnnn taze annemız gelmıs hosgelmısssssssssssss
canım menün başarılı olmuş,spora gitmemende çok yerinde bi karar önce iyice düzel sonragidersinnn önce sağlıkkkk
Benim canımı acıtan bu durumu şimdi keyifle anlattım gün gelcek sende öyle yapcann canım hiç merak etme
hoşgeldin serap sanada günaydınn bebiş nasıl ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?