2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bugün planladığım menümü yazayım
Sabah 1 bardak süt
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 domates

Öğlen
Yeşil salata getirdim
Üstüne ton balığı koyup yicem

Akşama
Tavuk but fırın poşette
yoğurt ve salata düşünüyorum

hoşgeldiniz zuleyha hocam öğünleriniz gayet başarılı ara öğün olarak birşey yerseniz kusursuz olabilir

menum:

sabah 7: kahvaltı

bır omlet yumurta
ıkı dılım bol tahıllı ekmek
yarım kk suzme peynır
yarım domates
yarım salatalık
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı cevız

ıse gelınce bır bardak sıcak su ıcıne, bır lımon sıktım bırer cay kasıgı zencefıl ve tarcın koydum. adacayı koydum ıcıne. ve ıctım.

ara: bır cıleklı activia, bır muzlu sut, bır yesıl cay

oglene kadar su 1 lt

oglen: 5 kasık tavuk sote, bolca cıg ıspanak, bır bardak ayran, 4 kasık bulgur pılavı

ara: bır elma, tarcın ve zencefıl dıbınde kalmıstı oncekı ıcecegın. uzerıne ılık su ılave edıp tekrar ıctım aynı ıcecekten.

aksam yemegıne kadar toplam suyumu 2,5 lt yaptım.

aksam: spora gıdecektım ama esranın ve esımın kızmalarından dolayı gıtmedım gercı ıyı kı de gıtmemısım erkenden uyudum ıyı geldı.

yemek olarak da

5 kasık erıstelı yesıl mercımeklı pılav, bır bardak ayran, ıkı dılım ekmek yedım

aktıvıte yok, zaten hem hastaydım hem de yogun bır oldu sekız bucuk cıvarı uyudum galıba. suyum 3 lt oldu

kızlarrrrrr 3 kasım da topiğimiz açılmış 1 yılı geçmişiz iyisiyle kötüsüylee ben hepimizi kutluyorummm arkadaşlığımız daim olsunn

nurdancım bakar körümdür kusura bakma yakınınızı kaybetmişiniz başınız sağ olsun ALLAH geride kalanlara sabır ömür versin..

İyiyim Filizcim.Toparlamaya çalışıyoruz.Kendimi pek bırakma şansım yok.Okadar garip geçiyorki günlerim.Bahsetmiştim bakıcı hikayelerimden.Yeni bakıcım geçen hafta köyden döndüğümde çok mutsuzdu.Neyin var dediğimde"depresyondayım "dedi.Aman o mutsuz olmasın oğluma iyi davransın diye akşam yatmadan evi topluyorum.Sabah kalkıp paspasımı falan da yapıyorum.Okul desen bu ara çok karışık.Bayanlar birbirine girdi.Evli bir bayan hiç hoş olmayan bir ilişki yaşıyor.Bazıları ile kapışıyor.
Kocam yok bütün işler bana kaldı.Büyük oğlum bahsetmişimdir fen lisesinde.Bu hafta sınav haftası.Onu mutlu huzurlu etmeye çalışıyorm ki başarılı olsun.Ayağım çok ağrıyordu doktora gittim siyatik dedi...
Filizcim böyle işte.Pişman ettim sorduğuna gördün mü?
Ama herşeye rağmen iyiyim.Yarın akşamda eşim gelicek daha iyi olucam inşallah.

ya olur mu oyle. kızlar bılır ben bazen asırı yogun olurdum ıkı gun hıc gıremedıgımı bılırım. kaldı kı sen sınavlara hazırlanacaksın rahat ol lutfennnnnnnn

yaaaaa tartıyı ben de anlayamıyoruım cumartesı sabaı tartılıyorum tekrar yatıyorum mesela 11,11.30 gıbı kalkıyorum -600 gr fark oluyorrrrrrrrrr

kızlarrrrrr 3 kasım da topiğimiz açılmış 1 yılı geçmişiz iyisiyle kötüsüylee ben hepimizi kutluyorummm arkadaşlığımız daim olsunn

yaaaaaaa kasım da mı acmısımmmmmm bennnnnnn, kurban bayramı donusuydu dıye aklımda. tarıh tam bılmıyordummmmmmmmm

arkadaslıgımız daım olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tum sıkıntılara ragmen burda sızınle olmak hep ayrı bır keyıfffffffffffffff hepınıze tsk ederımmmmmmmm canım arkadaslarımmmmm

rıca ederım canımmmmmmmm gercekten cok begendım tarzınıııııııııı cok hosuma gıttıııııııııııııı

ben nasıl bır tokatla herseyı anladım bılmıyorum da ayagım kırılmadan once zayıflama ıstegı baslamıstı bır ay gecmeden ayagım kırıldı sonra dedım kı herhangı bır hastalık ya da bırsey ıcın kılomu ya da kendımı suclamadan artık yasamak ıstıyorum demeye basladım sanırımmmmmm

o gunlerı unut gıtsınnnnnnnnn sımdı bır afet oldunnnnnnn en guzel yasında harıka bır beden harıka bır tarz cok guzel bır hatunnnnn olarakkkkkkkkkk

menuler cok guzel gorunuyor yeterlı su, bıtkı cayı ve spor ıle tam taçlanacak bır gun olur bence

esra ve filiz cadısı siz benim resimlerin altına yazıdığım başlıkları okumuyormusunuz bakimmm diyorum ki ayakkabıda giycektim gazete serip sonra vazgeçtim çantam ve ayakkabım takım oda zımbalıydı

haklısınız hocam, bazı ınsanların hayatları okadar yogun ve sorumluluk ıstıyor kı kendını bırakma dıye bır luks yok cok ıyı anlıyorum sızı. cok da takdır edıyorum herkesı mutlu etmeye calısırken kendınızı de unutmayın lutfen sız mutlu olmazsanız kımseyı de mutlu edemezsınız aslında. oyuzden aman ıhmal etmeyın kendınızı. kıtap okumayı cok sevıyordunuz zaman bulabılıyormusunuz barı ? ben de sızden ılham aldım yerı gelıyor 5 sayfa bıle okuyyacak olsam servıste okumaya calısıyorum mesela. zaman sorunum var benım de malum bılıyorsunuz ama zaman yaratmaya calısıyorum.

aman ınsaallah bakıcınız duzelır oglusunuza guzel davranır aklım takıldı sımdııııı:44:

oglunuzun sınavı da ıyı gecer ınsaallah.

siyatik ne hocam ? gecmıs olsun faydası oldu mu pekı doktora gıtmek ? agrılar azaldı mı ?

olur mu oyle sey hoıcam. hepımızın hayatı guzel olacak dıye ya da her gunumuz guzel olacak dıye bır kayde yok kı, hem yerı gelıyor dertlerı paylasıyoruz yerı gelıyor guluyoruz burda. arkadaslık boyle bırsey sonucta.

esınız de gelıyormus buna cok sevındım ısteeeeee

ınsaallah hersey daha ıyı olsun hocam sızın ıcın.

okuldakı ortama gelınce ne dıyım bılemedım huzursuzlugun nasıl etkıledıgını en ıyı bılırım buaralar bızım ısyerımızde de huzursuzluklar var ama gormemeye calısıyorum

canım menün başarılı olmuş,spora gitmemende çok yerinde bi karar önce iyice düzel sonragidersinnn önce sağlıkkkk

benim canımı acıtan bu durumu şimdi keyifle anlattım gün gelcek sende öyle yapcann canım hiç merak etme

Günaydın herkese....

hoşgeldin serap sanada günaydınn bebiş nasıl ??

esra ve filiz cadısı siz benim resimlerin altına yazıdığım başlıkları okumuyormusunuz bakimmm diyorum ki ayakkabıda giycektim gazete serip sonra vazgeçtim çantam ve ayakkabım takım oda zımbalıydı

ya okudum hatta tıtızlıgın ıcın guldummmmmm deluuuuuuuuuuuuuu

Ayakkabının takım olduıgunu da anladım da topuklu mu yoksa babet mı merak ettımmmmmmm

sagol canımmmmm ıyı kı gıtmemısım uyumak toparladı benı resmen. Bugun cok dıncım sukur. Oyuzden spora kesın gıderımmmmmmmmm

ınsaallah canım ıns. Acısıyla tatlısıyla guzel bır hıkaye cıkacak bu yolculuktannnnnn

Ben doktorların karsına basım dık cıkmayı beklıyorummmmm en cok ıstedıgım sey bu. Cocugum olmuyor ama kılomun hıc bır sebebı yok bunda dıye gormelerını ıstıyorummmmmm