- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.541
:))) gül bakalımmya okudum hatta tıtızlıgın ıcın guldummmmmm deluuuuuuuuuuuuuu
Ayakkabının takım olduıgunu da anladım da topuklu mu yoksa babet mı merak ettımmmmmmm
oyyy yerim ben onu cennet kokulu napcan annesi ben 21 aydan sonra rahat ettimm sabretcennn içsin annesinin sütünü büyüsün paşamızzhoşbulduk canım bebiş iyi de ben iyi değilim...karnı doydu mu bir sıkıntı yok ama aç oldu mu yıkıyo ortalığı kuzum...
:))) gül bakalımm
canım babetti ayağımdaki
oyyy yerim ben onu cennet kokulu napcan annesi ben 21 aydan sonra rahat ettimm sabretcennn içsin annesinin sütünü büyüsün paşamızz
sagol canımmmmm ıyı kı gıtmemısım uyumak toparladı benı resmen. Bugun cok dıncım sukur. Oyuzden spora kesın gıderımmmmmmmmm
ınsaallah canım ıns. Acısıyla tatlısıyla guzel bır hıkaye cıkacak bu yolculuktannnnnn
Ben doktorların karsına basım dık cıkmayı beklıyorummmmm en cok ıstedıgım sey bu. Cocugum olmuyor ama kılomun hıc bır sebebı yok bunda dıye gormelerını ıstıyorummmmmm
hoşgeldiniz zuleyha hocam öğünleriniz gayet başarılı ara öğün olarak birşey yerseniz kusursuz olabilir
sütüm yetmiyo canım onu sıkıntı ediyorum işte...artırma yöntemlerini araştırıyorum netten...bakalım fayda etcek mi?
anladımm bitki çayı içiyorsanız sorun yok zatenn.. kişi istedikden sonra yapamıyacağı birşey yoktur ben inanıyorum en kısa sürede istediğiniz kg gelip koruyacağınıza sıvı tüketimi ve aktivitede güzel tebrik ederimmmm..Hoşbulduk Duygucum.Bu ara ara öğün pek yapmıyorum.Su 2ltden fazla içiyorum.Bitki çayıda mutlaka tüketiyorum.1 Saatte step yapıyorum.Bu kez çok kararlıyım.Kilomu istediğim kiloya getirip korumak istiyorum.
Fıstıklar benım patron geldı
ben kacıyorummmmmmmmmm
muhabbet cok guzel ama fılız kacarrrrrrrrrrrrr
Opuldunuzzzzzz gocaman gocamannnnnnnnnn
menum:
sabah 7: kahvaltı
bır omlet yumurta
ıkı dılım bol tahıllı ekmek
yarım kk suzme peynır
yarım domates
yarım salatalık
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı cevız
ıse gelınce bır bardak sıcak su ıcıne, bır lımon sıktım bırer cay kasıgı zencefıl ve tarcın koydum. adacayı koydum ıcıne. ve ıctım.
ara: bır cıleklı activia, bır muzlu sut, bır yesıl cay
oglene kadar su 1 lt
oglen: 5 kasık tavuk sote, bolca cıg ıspanak, bır bardak ayran, 4 kasık bulgur pılavı
ara: bır elma, tarcın ve zencefıl dıbınde kalmıstı oncekı ıcecegın. uzerıne ılık su ılave edıp tekrar ıctım aynı ıcecekten.
aksam yemegıne kadar toplam suyumu 2,5 lt yaptım.
aksam: spora gıdecektım ama esranın ve esımın kızmalarından dolayı gıtmedım gercı ıyı kı de gıtmemısım erkenden uyudum ıyı geldı.
yemek olarak da
5 kasık erıstelı yesıl mercımeklı pılav, bır bardak ayran, ıkı dılım ekmek yedım
aktıvıte yok, zaten hem hastaydım hem de yogun bır oldu sekız bucuk cıvarı uyudum galıba. suyum 3 lt oldu
Bende koydum gelinlikli resmimi
Evet canım 50li kilolardaydım.Düğünde gerçekten eğlenmiştik.Baktım şimdi, çok güzel gülmüşsün, sizde eğlenmişsiniz eşinle düğünde galiba:) Peri kızı gibi olmuşsun, burada 50'li kilolardasın muhtemelen değil mi?
bende pazara gideyimmm meyvalarımı alayımm keyifli günlerr kızlarr..
Hoşbulduk Duygucum.Bu ara ara öğün pek yapmıyorum.Su 2ltden fazla içiyorum.Bitki çayıda mutlaka tüketiyorum.1 Saatte step yapıyorum.Bu kez çok kararlıyım.Kilomu istediğim kiloya getirip korumak istiyorum.
Canım menünü çok beğendim. Spor yapmaman iyi olmuş, ben de yayıldım dün. Bugün bakıcam iyi hissedersem Leslie yaparım belki. Aslında planım havuza gitmekti ama hem hastalık ilerler diye korkuyorum hem de regl bitti ama akıntı var daha, o yüzden havuz işi yattı. Eşim de rest çekti seninki gibi
Menünde tek takıldığım, çilekli aktivia oldu. Ara ara oluyor senin menülerinde. Ben paketine bakmıştım, şeker vardı içinde diye hatırlıyorum ama sen de bir bak istersen. O kadar tatlıdan uzak duruyorsun, az da olsa bilmeden tüketmiş olma bence. Erişteli yeşil mercimekli pilav ilk defa duydum, pek hoş birşeye benziyor. Ayyy ben bu pilav türü şeyleri çok seviyorum yaaaPirinçle mi bulgurla mı yapılıyor bu pilav Filizim?
:))) gül bakalımm
canım babetti ayağımdaki
oyyy yerim ben onu cennet kokulu napcan annesi ben 21 aydan sonra rahat ettimm sabretcennn içsin annesinin sütünü büyüsün paşamızz
gelcek o günlerdee sen zaten mücadele ediyorsun için rahat olsunnn o yüzden bu topikde başarı hikayesini hepimiz yaşıcaz inşallahh ama asıl başarı hikayesi senin olcak,hep diyorum ben bile senden daha şanslıyım sen herşeye inat veriyorsun artık 107 değilsin senin gibi biri desteksiz kendi imkanlarıyla 10 kg verdi birde verip aldıkların var düşün..
bir kere o cümleyi lütfen bir daha kullanma beynimiz herşeyimiz hükmediyor yetiyor diceksin sana önerim leblebi ve dereotu ve hurma tabi bol su bak sütün azalsa bile sık emzir birşey çekmesede emsin o emdikçe gelcek benim 4 ayımda sütüm azaldı çocuk birde almadı zorla gezine gezine verdim o itiraz eddikçe verdim o emdikçe çoğaldı birde bir kaç şey denedim sanaönerdiğim gibi oldu çok şükür ama omuzumu incilttim belimi incilttim ama değdi 21 ay verdimm kendini o yüzden strese sokma öncelikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?