2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ya okudum hatta tıtızlıgın ıcın guldummmmmm deluuuuuuuuuuuuuu

Ayakkabının takım olduıgunu da anladım da topuklu mu yoksa babet mı merak ettımmmmmmm
:))) gül bakalımm
canım babetti ayağımdaki

hoşbulduk canım bebiş iyi de ben iyi değilim...karnı doydu mu bir sıkıntı yok ama aç oldu mu yıkıyo ortalığı kuzum...
oyyy yerim ben onu cennet kokulu napcan annesi ben 21 aydan sonra rahat ettimm sabretcennn içsin annesinin sütünü büyüsün paşamızz

:))) gül bakalımm
canım babetti ayağımdaki

oyyy yerim ben onu cennet kokulu napcan annesi ben 21 aydan sonra rahat ettimm sabretcennn içsin annesinin sütünü büyüsün paşamızz

sütüm yetmiyo canım onu sıkıntı ediyorum işte...artırma yöntemlerini araştırıyorum netten...bakalım fayda etcek mi?

gelcek o günlerdee sen zaten mücadele ediyorsun için rahat olsunnn o yüzden bu topikde başarı hikayesini hepimiz yaşıcaz inşallahh ama asıl başarı hikayesi senin olcak,hep diyorum ben bile senden daha şanslıyım sen herşeye inat veriyorsun artık 107 değilsin senin gibi biri desteksiz kendi imkanlarıyla 10 kg verdi birde verip aldıkların var düşün..

Fıstıklar benım patron geldı

ben kacıyorummmmmmmmmm

muhabbet cok guzel ama fılız kacarrrrrrrrrrrrr

Opuldunuzzzzzz gocaman gocamannnnnnnnnn

hoşgeldiniz zuleyha hocam öğünleriniz gayet başarılı ara öğün olarak birşey yerseniz kusursuz olabilir

Hoşbulduk Duygucum.Bu ara ara öğün pek yapmıyorum.Su 2ltden fazla içiyorum.Bitki çayıda mutlaka tüketiyorum.1 Saatte step yapıyorum.Bu kez çok kararlıyım.Kilomu istediğim kiloya getirip korumak istiyorum.

sütüm yetmiyo canım onu sıkıntı ediyorum işte...artırma yöntemlerini araştırıyorum netten...bakalım fayda etcek mi?

bir kere o cümleyi lütfen bir daha kullanma beynimiz herşeyimiz hükmediyor yetiyor diceksin sana önerim leblebi ve dereotu ve hurma tabi bol su bak sütün azalsa bile sık emzir birşey çekmesede emsin o emdikçe gelcek benim 4 ayımda sütüm azaldı çocuk birde almadı zorla gezine gezine verdim o itiraz eddikçe verdim o emdikçe çoğaldı birde bir kaç şey denedim sanaönerdiğim gibi oldu çok şükür ama omuzumu incilttim belimi incilttim ama değdi 21 ay verdimm kendini o yüzden strese sokma öncelikle..

Hoşbulduk Duygucum.Bu ara ara öğün pek yapmıyorum.Su 2ltden fazla içiyorum.Bitki çayıda mutlaka tüketiyorum.1 Saatte step yapıyorum.Bu kez çok kararlıyım.Kilomu istediğim kiloya getirip korumak istiyorum.
anladımm bitki çayı içiyorsanız sorun yok zatenn.. kişi istedikden sonra yapamıyacağı birşey yoktur ben inanıyorum en kısa sürede istediğiniz kg gelip koruyacağınıza sıvı tüketimi ve aktivitede güzel tebrik ederimmmm..

Fıstıklar benım patron geldı

ben kacıyorummmmmmmmmm

muhabbet cok guzel ama fılız kacarrrrrrrrrrrrr

Opuldunuzzzzzz gocaman gocamannnnnnnnnn

hadi baş baş kolay gelsin canım..

Canım menünü çok beğendim. Spor yapmaman iyi olmuş, ben de yayıldım dün. Bugün bakıcam iyi hissedersem Leslie yaparım belki. Aslında planım havuza gitmekti ama hem hastalık ilerler diye korkuyorum hem de regl bitti ama akıntı var daha, o yüzden havuz işi yattı. Eşim de rest çekti seninki gibi
Menünde tek takıldığım, çilekli aktivia oldu. Ara ara oluyor senin menülerinde. Ben paketine bakmıştım, şeker vardı içinde diye hatırlıyorum ama sen de bir bak istersen. O kadar tatlıdan uzak duruyorsun, az da olsa bilmeden tüketmiş olma bence. Erişteli yeşil mercimekli pilav ilk defa duydum, pek hoş birşeye benziyor. Ayyy ben bu pilav türü şeyleri çok seviyorum yaaa Pirinçle mi bulgurla mı yapılıyor bu pilav Filizim?

hocam su ıdeal, spor var, menuler guzel, bıtkı cayı da var bu yuzden ıstedıgınız kıloya ulasacagınızdan emınımmmmm sız kararlı bır bayansınız zatennnnn. basarı elınızden kacamaz kesınlıkleeeeeeee

ya aslında yapmaya hevesım vardı ama ıyı kı yapmamısım dun hep yogunduk hem de grıbın en kotu oldugu gundu. dınlemek, terlemek ıyı gelmıs kesınlıkle cunku bugun daha ıyıyım.

havuz ısını haftaya halledersın canım olmaz mı

benım esım karısmaz pek ama hasta hasta ızın vermedı hatta bugun de ızın vermıyor ama bakalım.

canım ben keten tohumu yemege basladım yogurt sevmedıgım ıcın ıcıne katıp yıyemem dıye dusunerek meyvelı yogurt aldım cok severım meyvelı yogurt. bır de actıvıa olunca sındırıme de faydası olur dıye dusundum katkı maddesı oldugunu bılıyorum ıste sırf keten tohumu ıcın aldım ama keten tohumu artık su ıle yutabılıyorum oyuzden artık almam.

pılava da gelınce tamamen uydurma pılav

ev yapımı erıste verdı arkadasım. bırazını sehrıye mısalı kavurdum. bırazını da pırınc gıbı gorev olarak kullandım onceden hasladıgım bol yesıl mercımegı de ılave edıp oyle bır pılav yaptım. guzel de olmus yanı. erıstemın unu da tam bugday unuymus oyuzden saglıklı oldu yanı.

ınsallah canım ınsaallah gelsın daha hızlı gelsın ınsaallah malum sure uzun olunca ınsanın sabrı da enerjısı de hırpalanıyor ama tabıkı pes etmek yok hatta daha bılınclı daha ısteklı devam edıyorum

ınsaallah o basarı hıkayesını beraber yazacagız beraber basladıgımız gıbıııııııııı

birde senin dediklerini deneyeyim canım hurmayı bir kaç gün yedim ama...kilo alımım fırladı birden...