- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.601
ee alıştı çocuk klasik pazar yemeğimiz ..ayyyyyyyyy oglusun borek mı ıstedı annesııııııııııııııııı
valla uzun zamandır gormedıgım dolu bır menu gordum sen de. pogacadır borektır gozume gelmıyor bıle. hem sen ıdeal kılodasın hem hıc kacamak yapmadın hem de sen de dolu menu gorunce gozlerım bırseye takılamıyor bıleeeeee
bıtkı cayı super, spor super su superrrrrrrrrrrrr
maasallah bugun harıka bır gun olmus kesınlıkleeeeeeeeeeeeeee
menumu de yazayım:
sabah 7 kahvaltı
ıkı bardak su
ıkı dılım kızarmıs bol tahıllı ekmek
yarım domates
yarım salatalık
yarım kk suzme peynır
bır bardak yarım yaglı sut
ara: bır cıleklı activa, bir muzlu süt ( son iki kutu kaldılar bıtsın de almayacam bır daha )
oglene kadar suyum 1,5 lt oldu. bır susuzluk ıle uyanıp sabah erkenden su ıctım cunku bu kez.
oglen: bır bardak ayran, 5 kasık nohut yemegı, uc kasık patates salatası bol marullu
ayyyyy nasıl ozlemısım patates salatasını. ahcı ıyı kı yapmıs zevkle yedım.
ara: bır yesıl elma, ceyrek maydonoz, 500 ml ılık su, bır bardak ılık su ıcınde tarcın, zencefıl ve bır lımon vardı hatta esıme de yaptım grıp oluyorum gıbı dedı hemen faydasını gordu.
ısten cıkmadan bir bardak yesıl cay, 500 ml ılık su.
aksam: ev yapımı bulgurlu yogurt corbası ıkı kepce, ıkı catal cavun, ıkı kasık kabak yemegı, dort kasık ıspanaklı kerevızlı salata, bir tuzsuz çökelek, bır bardak ayran
suyum 3 lt oldu,
ara ogun olarak: bır top dondurma ( ustune bıraz tarcın bıraz zencefıl bıraz da nesquik serptim )
aktivite: ev ıslerım nekadar enerjı harcattı bılmıyorum hıc oturmadım yemekten sonra.
spor olarak da yarım saat bısıklet surdum 20 dk elıptık 10 dk normal olarak. 50+50+50 olarak mekık cektım ayrıca.
kızlar ben cıkıyorummmmmm horozunuz geldı öttu öttu ve gıdıyorrrrrrrr turbanımı ıyı yapamadım azucuk gec kaldık cunku. hem gıdıp makyaj da yapayım lacıvert elbısemı gıydım susleneyım azucukkkkkkkkkkk. dun suslu degıldım pat dıye mısafırım geldı hastayım dıye ustume kalın hırka falan gıymıstım ayyyyyyy bır gun oncekı şıklıgı dusunecek olursak dun kendımı ebe gıbı hıssettım ustune bır de mısafıroyuzden daha suslu olmaya karar verdımmmmmmmmmm
Haftanın son günü.Bugün içim kıpır kıpır.
Sabah perdeyi açtım gökyüzünde bulut yok.Radyoyu açtım müzik harika.Oğlum uyanırken nazlanmadı,eşim bugün geliyor,yani bugün geliyor.Yani bugün güzel bir gün.
Menümüde yazayım
Sabah
1 dilim ekmek
1 kırmızı biber
peynir
şekersiz çay
Öğlen
Bol yeşil salata
üzerine tavuk hazırladım
Akşama
Tarhana
salata
yoğurt
kabak salatası
fırında patatesli köfte yapıcam
Ben patateslerinden yemicem tabiki.
tam çıkıyordum seni gördümm neslim biselam vereyim dedimm arkadaşımaGünaydın forumun güzel hatunlarıBende bugün biraz kırgınlık var, öksürme ve hapşırma da var hafif, o yüzden işyerime telefon edip gitmeyeceğimi söyledim, evde yayılacağım bugün. Ödüm kopuyor tekrar hasta olucam diye o yüzden bugün bolca yatıcam.
Züleyhacım eşin geliyormuş bugün, yazım dilinden ne kadar keyifli olduğun belli zaten, biz de yıllarca eşimle ayrı şehirlerdeydik, sizde bir de çocuk var çok daha zor, seneye birarada olacaksınız inşallah Menün gayet güzel, bana göre biraz az ama sen çok güzel bir düzen kurmuşsun, hedef kiloya az kaldı senin
Duygucum ekle artık sen de bakayım gelin fotoğraflarını, ben faceden gördüğüm kadarına bayılmıştımAyrıca yıllar geçmiş olabilir ama sende değişen bir şey yok
Filizcim sende dikkat et canım, biz dün öğlen dışarda yedik, akşam spor yaptım, bugün kötü oldum. Tam toparlanmadan salona gitme kuzum, evde yapmışsın zaten spor, salondan çıkınca korunman daha zor çünkü. Bu arada activia içinde şeker olduğunu biliyorsan sorun yok, ben bilmeden tüketmiş olma diye söylemiştim. Bu ara menülerinde benim dikkatimi çeken şey tatlılar, sen tatlıya düşkün değildin bildiğim kadarıyla ama menülerinde şekerli şeyler oluyor. Dünkü menünde çilekli activia, muzlu süt ve dondurma var, hepsi tatlı şeyler. Dondurma neden yiyorsun, ben hasta olunca sıcak şeylere sarıyorum, sende dondurma görüyorum, şaşırdım:26:
Bu arada siz doğalgaz yakmaya başlamışsınız çoktan demek, biz daha açmadıkgeçen hafta işyerinde bir çalışana bugün hava ne güzel böyle, bahardan kalma demiştim, o da "İzmir'in havası gariban havası" demişti çok hoşuma gitmişti Doğru aslında, Kasım ayındayız ve daha ısıtma ihtiyacı başlamadı.
tam çıkıyordum seni gördümm neslim biselam vereyim dedimm arkadaşıma
resim ekledim canım bak bakalımgüzel kalbinle yorumlarsın yinee..
nesli lütfen şu zencefili sende dene lütfen bugün kendine iyi bakkk ve lütfen düzelmeden spor yapmaaa lütfen dinlenmeye ihtiyacın varrr geçmiş olsun tekrarrdan ..
dün akşam bende bebikom için klimayı yaktımm neslişim hiç sevmiyorum klimayı havayı kurutuyor neyseki buharmakinam var ama klimalar çok tehlikeli çokk..
haklısın valla bu kız bir kaç gündür dondurma kaktırıyor bide hastaa afferim onaaabi fırça atayım az sonraa
neslişim evinde keyifli sağlıklı birgüngeçirmeni dilerim arkadaşım, sıkılırsan atla gel evdeyim çaktırma kimseye sana mercimek köftesi yaparım yanında bol yeşillik bide ayrançay,kahve ne istersen üstüne kuzey tatlısı:)))
gelin resmimi koydum sözmüde tuttuğuma göre ortadan kaybolabilirim, gideyim aç karnımı doyurayım ayılayım..
Canım benim, fotoğraflara baktım bile hemenBayıldım resmen. Kuğu gibi olmuşsun, senin vücut yapın strapleze çok müsait, çok yakışmış çoook
Zencefil bir ara almıştım aslında şimdi yok evde, haftasonu alayım çıkabilirsem. Ben İkea'nın zencefilli kurabiyelerini çok sevmiştim, o yüzden tadını severim diye düşünüyorum.
Ayyyy valla gelmek isterdim Duygucum, ama şu grip tam gitsin benden ondan sonra sözü almış olayımmercimekli köftenden isterim Şimdi Kuzişe bulaşır falan neme lazım, sağlam sağlam rahat rahat seveyim oğluşunu
Ha ha çok güldüm, kaç gündür dondurma kaktırıyor lafına
ee alıştı çocuk klasik pazar yemeğimiz ..
teşekkürler canım biliyordum herkezin seveceğini:)))))
o aralarını saymazsak güzel bi menü bi aşamı bir parçayetersiz buldum çok gibi gözüksede mesela 2 kepçe çorba 2 kaşık yemek 4 kaşık salata onun dışında aktivite güzel su zaten güzel tüketiyorsun
hadi bakalık kolay gelsinn güzel süslenmelerrrrrrrrr..
çok teşekkürlerr canımmm senin kadar olamasakda idare ediyoruz işte ben sana daha çok bayıldım açıkçası..
bende bayılırım kurabiyelere hatta yaparım evde kuzişimee çokgüzel oluyor..
tamam canım kapım hep açık istediğin zaman gelebilirsin bi alo demen yeter mercimek köftesi 30 dk alır sen kuzeyi yerken ben yaparım oturur kikirdiye kikirdiye yeriz zaten yetti bu ayrılık en kısa süredegörüşcez ya sen gelcen ya ben aaaaa yeter artık
bende gülüyorum kendi yazıklarımainan hiç düşünmüyorum tabi özenli bi konuysa o ayrı ama samimyete dayanarak içimden geldiğim gibi yazıyorum
selamlarrrrrrrrrrrrrrr ve hayırlı cumalar veeeeeeeeeee nice senelerrrrrrrrrrr diye açılış yapayım
Herkes nasıll ??? çok merak ediyorum işyerinden yazıyorum geçmişe bakamıyorum kızlar.Biliyorsunuz yoğunum bu aralar evden işe işten eve dersler üstüne regl ağrıları derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum.Ama sizi çooooooooooooook özlüyorum.Eskisi kadar olmasada hergün girmeye çalışıcam.Menülerimi de yazmam lazım.
Geçmişten bihaber olarak Nesli,nurdan,züleyha hocam,cemrem,pınar,tultan,serap,erce41 herkess iyi mi ??
Filiz ve duyguyla sürekli görüştüğüm için nasl olduğunuzu biliyorum yani
Neyse kızlar benim çıkmam lazım akşam bakarım inşallahhh öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?