2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ahaa ne buldummm

Uluslararası Spor Beslenme ve Egzersiz Metabolizması dergisinde yayınlanan araştırmaya göre kakao, antioksidan açısından çok zengin.

Kakaoda bulunan antioksidanlar vücuttaki stres hormonu olan kortisolü düşürerek yağ yakımını hızlandırıyor.

Cornell Üniversitesi tarafından yapılan araştırmada sıcak çikolatadaki antioksidan yoğunluğunun siyah çaydan 5 kat daha fazla olduğu kaydedildi. Sıcak çikolata içerisindeki karbonhidrat ve proteinler yoğun spor sonrasında kasları da destekliyor.

Sana da hayırlı cumalar canım Allah oruçlarını kabul etsin. İftardan sonra benim hiç kalmaz. Dayak mı yedim yemek mi

bilmem çok yorgun olurum. Maşallah size herkes de spor ve diyet yıkılıyor

Sana da hayırlı cumalar canım Allah oruçlarını kabul etsin. İftardan sonra benim hiç kalmaz. Dayak mı yedim yemek mi

bilmem çok yorgun olurum. Maşallah size herkes de spor ve diyet yıkılıyor

amin canım çok saolasın.. bende iftardan sonraya bırakmıyorum sporu iyice ağırlık çöküyo die, ancak bölgesel hareketleri yapabiliyorum. yürüyüşü iftardan önce kalan son gücümle yapıyorum yani

sen hele bi bebegini al da kucagına sende bizim aramıza katılırsın ben eminim

bende tarifini not aldımm tultanımmm severim böyle tarifleri

çok sağ ol canım sende isticeksen eğer herkez sevimli resimlerin koysun nesli gaza gelmek üzere:)))
gel ye gerçi yanaklar aynı şimdide yiyebilirsin tek fark o taze ben kart:))))) yanaklar aynı bi onlar değişmedi zaten
sorma nesli dün buldum resimleri bende hep babası derdim dün kendime benzettimm bendee, ayy çok tatlıymışım..
ayy sağ ol canımmm çok naziksinn
evet kuzey bana benziyor ama ağzı ve diş yapısı tıpkıbabası:))))
kızlarrrrrr gelınlık resmınden sonra duygunun baslattıgı akıma uyalımmmmmmmm hadı bebeklık cocukluk resımlerı ekleyelımmmmmmm
evet kızlarr görelim bebişlik resimleri
ay biz ekli değilmiyim tühh hemen ekliyorum seni tultanım
ay ikizlerin olursaa nasıl olur tultan bende çok merak ediyorum cinsiyetlerini ALLAH hayırlı sağlıklı bebiş, bebişler versinn
nurdancım bebiş resmime yaptığınyorum için tşkler.
hadi sana kolay gelsinn dikkatet kendinee

Sağol canım, tam geçti geçiyor derken tekrar başlıyor yaaa, ne virüsmüş bu böyle Tarife bayıldım, tam benlik valla. Haftasonu alıcam zencefil, bu tarifi de deneyeceğim hemen. Hem sağlıklı, hem lezzetli bir tarife benziyor. Tultanım düşünmen yeter canım benim, yapmış kadar oldun valla

böyle işime gelen bilimsel çalışmaları çok seviyorum çooook

böyle sevimli bebekleri görünce istek geliyor da çabuk geçiyor, uzun süreli olmuyor Benim maalesef yanımda yok, annemlerde var ve bir iki tane sadece, eee yaş biraz yüksek olunca çocukluk fotoğrafı daha az oluyor tabi haliyle Benim çocukluğum da çok farklı değilmiş, saçlar kıvırcık ve sarıymış. Komik bir anı anlatayım, komşumuz benim saçıma kına yakmış, sapsarı saçlar olmuş kırmızı her gören soruyormuş çocuğun saçı kendi rengi mi diye çok komik olmuşum o dönem

yeni bir bilgi daha geceleri yatmadan yapmam sanırım balın kalorisini almamak için ama sabahları denyeecemm

ALINTIDIR

Kesinlikle tarçın ve bal

Arkadaşlar bu yazımı mutlaka okuyun..ben bi yakınımdan tarçın ve balın kilo verdirdiğini duydum .kendisi 21 günde 4 kg vermiş ve ben de hemen uygulamaya başladım.5 günde 1 kg vermişim :)

hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..
Denemenizde yarar var,yarın 6.günüm ve devam ediyorum..
Herkese bol şans.

Benim kendileri gibi kalpleri güzel yol arkadaşlarımm;

Bu akşam giricem dedim ve girdim.Gerçekten özlüyorum hepinizi.Topikte gelinlik fotosu ve küçüklük fotosu akımı başlamış.Herkesin gelinlikli haline bayıldım.Duygu filiz nesli züleyha hocam çoook güzelsinizzz çok .Rabbim hep böyle güzel multu huzulu günler nasip etsin.Hepiniz çok masumsunuz.Benimde gelinlik resimlerim var ama müsadenizle eklemicem.Küçüklük resmimi eklerim ama hem duyguşada dedim ekliceğimi.

Ben ne mi yapıyorum ? Sabah işe gidiyiorum yoğunluğum bitmiyor.Eve gelince yemekden sonra ders oluyor.Birazda ev ve evdekilerle ilgilenince yorgun düşüyorum.Bu aralar bünye olarak çok yorgun hissediyorum.Sürekli bişeyleri yetiştirmeye çalışmaktan yoruluyorum.

Peki diyet konusunda size danışmak istiyorum.Ben neden eskisi gibi kilo veremiyorum.Şimdi bana diceksiniz ki kısa sürede güzel kilo verdin.Duraklama dönemlerin olacak.Biliyorum bunları mesele o değil mesele benim kaçamaklarım.Çok huzursuzum.Ben ağzıma 4 ay boyunca çikolata sürmedim.Şimdi bunu yapamıyorum.İştahımı kontrol edemiyorum.İrademede öyle.Hiç mutlu değilim bu konuda.

bunu denesem mi ? herkes bi fikirlerini paylaşsın bakalım

canım esramm sen daha çok gençsin o yuzden o gelinligi bi kere daha hem de hakkıyla ve sonsuz mutlulukla giyeceksin, o zamana kadar bekleriz biz seni gelinlikle görmek için ama küçüklük resimlerini çok merakla bekliyorumm

sınavlar yoruyor seni kuzum, normal o yorgunlugun vitamin almaya çalış da hasta olma sakın hem biliyosun sende duraklama döneminde olman çok normal, ayrıca artı stresin de var vucut stres zamanlarında da tutar kendini, o yuzden sınavların bitene kadar zaman ver kendine, ki kaçaamklarımda oluyor diyorsun, kilo almamak oncelikli hedefin olsun mesela, ama sınavların bittikten sonra diyete ve spora bi güzel asılırsın, o zamnada baktın kilo veremiyosun ya bi şok diyet denersin bikaç günlük yada diyetisyene gidersin, amaa şimdi bu kadar işinin arasında sana en çok enerji lazımken böle şeylere niyetlenme ve kafana takma canımcımmm

bunu denesem mi ? herkes bi fikirlerini paylaşsın bakalım

ben bu akşamdan itibaren başlayacam canım denemeye, sana da söylerim sonucu. yada beraber başlayalım, zarar verecek bişey olacagını sanmıyorum, kii bu yazıyı aldıgım yerde okudugum kadarıyla baya fayda görenler var

menumu yazayım bende şimdiii

sahur

2 yumurtadan 1 kaşık tam bugday unu ve 1 kk dan biraz fazla peynirle yaptıgım omlet

2 yk kereviz yemegi

1 dilim çavdart ekmegi

1 yk bal

1 kupa şekersiz çay

iftar

1 kase şehriye çorbası

2 yk kuru fasulye

1 yk yoğurtlu biber

3 yk bulgur pilavı

1 parça avuç içi kadar yagsız tavada pişirilmiş tavuk pirzola

iftardan sonra arkadaşlarım aradı onların yanına çıktm. orada da once soda - limon içtim, sonra da 1 bardak taze portakal suyu içtim..

eve geldikten sonra da çok aç hissettim kendimi 2 küçük kare bitter çikolata yedim ve şimdi yeşil çayımı içiyorum. yatmadan bide o ballı tarçınlı şeyi denerim bugunluk bu kadar yeter

bugun aktivite olarak da çıkmayacam dedim ama annemın canı sıkılınca onla beraber çıktık yine dışarı, 1 saate yakın orta tempoda yürüdük. gün içerisinde ara ara mekik de çektim. yatmadan bölgesellerimi de yaparım tamamdır. yarın sabah da spor salonu yolları gözükür bana

herkese mutlu haftasonlarııı

ii akşamlar kızlar bi kaç gündür giremedim topiğe bakıp çıktım derslerden dolayı kızlar gelinlik fotolarınıza bende bayıldım inanın
hepinize çok yakışmış
çeşmi cnm başınız sağolsun yakınınızı kaybetmişsiniz kusura bakma geç yazdım ama okuyup cvp yazamamıştım cnm taçlardan birincisini çok beğendim saç modelinden de 3.cüsüne bayıldım
duygucum yazdığın bilgiler çok güzel hepsi
esra cnm sende duraklamadasın bence bende spor yapmam rağmen kilom hep aynı kalıyordu ama sen isin niye stres yaptın ki sen kaç kilodan indin güzelim gör bak fit bi bayan olup çıkıcaksın sennnn
kızlar unuttuğum varsa özür dilerim şimdiden kafam derslerle kalabalık bide okula gidip ders görüyorum ayrı yeten aklım hep oralarda
dietim malum listeye devam pazartesi kontrolum var herhalde listem de değişiklik olur diye düşünüyorum bakalım 15 günün ardından toplam kilom ne olacak bu gün ki menümü yazayım kaç gündür yazmamıştım

sabah: 2 dilim ekmek. 1 yumurta, 4 yeşil zeytin,domates,salatalık,maydanoz,yeşil biber söğüş 30 gr peynir,bi bardak süt

ara: 1 elma

öğle: 4 yemek kaş. makarna,4 yemek kaş. patlıcan yemeği etsiz, 60 gr. kıyma domatesle pişirdim kendi yağında,bi bardak yoğurt,

2 dilim ekmek

ara: 1 mandalina, 4 kuru kayısı, bi bardak nescafe kahvesini az koydum

akşam: 4 yemek kaş. makarna,4 yemek kaş. taze fasulye kayınval. köyde yapmıştı ,yarım bardak yoğurt,30 gr. kıyma,2 dilim ekmek

ara: bi mandalina ,2 kuru hurma,şekersiz çayy özlediğim lezzet çayım benim

activite: 1 saat ütü , 2,5 a yakın su,ev temizliği terletti oda benden bu kadar ii akşamlarrrr

Canımm sağol yazdıkların için ben geçen sene derslere odaklanayım derken 10 kilo almıştım bu sene öyle olsun istemiyorum ama dikkat edicem artık cıssslara tek zaafım tatlı onu kesmeye karar verdim yemicem bir ay bakalım nolcak

o zaman kabuk tarçın ve bal alınca ben sana dahil olayım cann sen de bu arada sonuçlarını paylaşırsın bizimle

Kızlar günaydınnnnnnnnnnn

Çalşıtığım bir haftasonu gününden daha selamlar herkese.Umarım keyifli bir haftasonu geçirirsiniz.Ben yarın için annemle plancık yaptım.Netten aldığımız ayakkabıları beğenmedik yarın erzuruma gidip değişeceğiz.Burda deichmann yok

Dönünce banyo dinlenme falan olur.Bugün işlerimi halledeyim.Hem de bir sürü var.Ben hariç bütün kızlar evde bugün.Hadi size iyi dinlenmeler bana da çalışmalar.

Allah razı olsun cemrem, saolasın. sana da Allah yardımcı olsun, sınavlar yaklaşmış dilerim hepsinde çookk başarılı olursun

ben dün gece ve bu sabah yaptım tarçınlı bal ı, akşam hadi bi derece çay gibi elimdeo yalanıp içtim de sabah çok zorlandım yaa fazla tatlı geldi bana balını biraz azaltsam mı acaba diyorum, aç karnına o şekerli tad azcık midemi bulandırdı. bide bütün gün hep tarçın kokusu geldi agzıma, ama 1 hafta deneyecem en azından bi fayda olmazsa nasip kısmet derim

herkeslere mutlu cumartesilerrr sporumu yaptım sonunda bugun, arkadaşlarımla da görüştüm şimdi eve geldim, regl olmuşum karnımda hafif bi agrı, inşallah artmaz, benm genelde çok şiddetli geçiyor da üşütmemek için uğraşıyorum.

bugün yurttaki öğrenci sorumlusunu gördüm, geçen yazın başından beri görmüyordu beni,
sen ne kadar zayıflamışsın dedi mest oldum resmen mestt bugun ölçülerime bakacaktım normalde 10 günden beri dğeişiklik varmı die ama regl olunca vazgeçtim, şişlik çıkar falan moralim bozulur, regl inin bitimini bekleyecem bakalım

bugün spor salonunu kurcalarken duvarda asılı tablolar gördüm, karın hareketleri ve bacak hareketleri die, onlarla uğraştım eliptikdn sonra, ama nasıl can yakıcı hareketler var anlatamam hep hamlıktan işte aklıma gelmedi onların fotolarını çekmek ama yarın resimleri çekip paylaşırım sizinle de, spor salonuna gidilemedigi zamanlarda evde yapılabilecek hareketler, elinizin altında bulunsun

şimdilik benden bu kadar canlar, menumu akşama yazarım, öperim hepinizi

canım menün gayet güzel olmuş p.tesi kilonu görmek için yine sabırsızlanıyorumm..
anam kıyamam kuzumaa inşallah bugünler geçecek öğretmen olduğunda yazın 2-3 ay iznin olcakharika olcakk inşallahh az daha sabır güzelim...

umarım pazar günü iyice dinlenirsin şimdiden keyifli pazarlar dilerim kuzumm..

yine her açıdan güzel bi gün olmuş tebrik ederim canım.

hee kuzeyi pinpirik biriyim bilirsin gündüzleri değilde akşamları biraz öksürüyor gideyim göstereyim dedim içim rahat etsin malum hafta sonu tatil..

canım bu mesajın o gun gozumden kacmıs kusura bakma lutfen. ıyıdır ınsaallah kuzucuk. onlem alman cok guzel bırsey kı hem kendımız ıcın hem aılemız ıcın aslında daıma pınpırıklı olmamız lazım aslında.