- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.621
günaydın hayırlı cumalarrrr güzellerr günümüz hayırlı sağlıklı mutlu geçsin inşallahhh..
ben daha ayılamadım geç kalktım birşeylerde yemedimm kısacası afyonum patlamadı aç karnına kahve içsem akşama kadar iştah sıfır olcak gideyim zar zor kahvaltı yapayım bariiihepimize keyifli günlerr
tam çıkıyordum seni gördümm neslim biselam vereyim dedimm arkadaşıma
resim ekledim canım bak bakalımgüzel kalbinle yorumlarsın yinee..
nesli lütfen şu zencefili sende dene lütfen bugün kendine iyi bakkk ve lütfen düzelmeden spor yapmaaa lütfen dinlenmeye ihtiyacın varrr geçmiş olsun tekrarrdan ..
dün akşam bende bebikom için klimayı yaktımm neslişim hiç sevmiyorum klimayı havayı kurutuyor neyseki buharmakinam var ama klimalar çok tehlikeli çokk..
haklısın valla bu kız bir kaç gündür dondurma kaktırıyor bide hastaa afferim onaaabi fırça atayım az sonraa
neslişim evinde keyifli sağlıklı birgüngeçirmeni dilerim arkadaşım, sıkılırsan atla gel evdeyim çaktırma kimseye sana mercimek köftesi yaparım yanında bol yeşillik bide ayrançay,kahve ne istersen üstüne kuzey tatlısı:)))
selamlarrrrrrrrrrrrrrr ve hayırlı cumalar veeeeeeeeeee nice senelerrrrrrrrrrr diye açılış yapayım
Herkes nasıll ??? çok merak ediyorum işyerinden yazıyorum geçmişe bakamıyorum kızlar.Biliyorsunuz yoğunum bu aralar evden işe işten eve dersler üstüne regl ağrıları derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum.Ama sizi çooooooooooooook özlüyorum.Eskisi kadar olmasada hergün girmeye çalışıcam.Menülerimi de yazmam lazım.
Geçmişten bihaber olarak Nesli,nurdan,züleyha hocam,cemrem,pınar,tultan,serap,erce41 herkess iyi mi ??
Filiz ve duyguyla sürekli görüştüğüm için nasl olduğunuzu biliyorum yani
Neyse kızlar benim çıkmam lazım akşam bakarım inşallahhh öpüyorum
Haftanın son günü.Bugün içim kıpır kıpır.
Sabah perdeyi açtım gökyüzünde bulut yok.Radyoyu açtım müzik harika.Oğlum uyanırken nazlanmadı,eşim bugün geliyor,yani bugün geliyor.Yani bugün güzel bir gün.
Menümüde yazayım
Sabah
1 dilim ekmek
1 kırmızı biber
peynir
şekersiz çay
Öğlen
Bol yeşil salata
üzerine tavuk hazırladım
Akşama
Tarhana
salata
yoğurt
kabak salatası
fırında patatesli köfte yapıcam
Ben patateslerinden yemicem tabiki.
burdan çıkdıkdan sonra ana sağlığına gittim az önce döndüm ne kadar kalabalık giren çıkmıyor benim girmemle çıkmam bir oldu neysee
tabi kahvaltı ile öğle yemeği birleşti gittim gevrek aldım 1 domates birde ayran keyifle yedim az önce ,iki öğün yerine geçmiş olduu
baktım ben de resımlerıne canım. Valla tam bır gelın olmussun gencecık narın zarıf ıncecıkkkkkkkkkkkkk boyle kuğu gıbııııııııııı. Bayıldım sana. Gelınlıgın desen 10 numara zatennnnnnnnn maasallah arkadasımaaaaaaaaa
Dondurma bu hafta ıkıncı oldu hem kocamın yuzunden gıtmıs almıs canı cekmıs demek kı. Adam benden alıstı dondurmaya sımdı de bırakamıyorOna koydum bıraz, kendıne de koy da bana eslık et dedı ıyı bakem dedım azıcık koydum masum hale gelsın dıye de ustune bır suru sey ekledımmmmmm
sağ ol canım benim güzel bakmışsın yine güzel görmüşssünn
kuzeyı mı goturdun canım ? Hayırdır ?
Günaydın forumun güzel hatunlarıBende bugün biraz kırgınlık var, öksürme ve hapşırma da var hafif, o yüzden işyerime telefon edip gitmeyeceğimi söyledim, evde yayılacağım bugün. Ödüm kopuyor tekrar hasta olucam diye o yüzden bugün bolca yatıcam.
Züleyhacım eşin geliyormuş bugün, yazım dilinden ne kadar keyifli olduğun belli zaten, biz de yıllarca eşimle ayrı şehirlerdeydik, sizde bir de çocuk var çok daha zor, seneye birarada olacaksınız inşallah Menün gayet güzel, bana göre biraz az ama sen çok güzel bir düzen kurmuşsun, hedef kiloya az kaldı senin
Duygucum ekle artık sen de bakayım gelin fotoğraflarını, ben faceden gördüğüm kadarına bayılmıştımAyrıca yıllar geçmiş olabilir ama sende değişen bir şey yok
Filizcim sende dikkat et canım, biz dün öğlen dışarda yedik, akşam spor yaptım, bugün kötü oldum. Tam toparlanmadan salona gitme kuzum, evde yapmışsın zaten spor, salondan çıkınca korunman daha zor çünkü. Bu arada activia içinde şeker olduğunu biliyorsan sorun yok, ben bilmeden tüketmiş olma diye söylemiştim. Bu ara menülerinde benim dikkatimi çeken şey tatlılar, sen tatlıya düşkün değildin bildiğim kadarıyla ama menülerinde şekerli şeyler oluyor. Dünkü menünde çilekli activia, muzlu süt ve dondurma var, hepsi tatlı şeyler. Dondurma neden yiyorsun, ben hasta olunca sıcak şeylere sarıyorum, sende dondurma görüyorum, şaşırdım:26:
Bu arada siz doğalgaz yakmaya başlamışsınız çoktan demek, biz daha açmadıkgeçen hafta işyerinde bir çalışana bugün hava ne güzel böyle, bahardan kalma demiştim, o da "İzmir'in havası gariban havası" demişti çok hoşuma gitmişti Doğru aslında, Kasım ayındayız ve daha ısıtma ihtiyacı başlamadı.
neslıcıgım bence sen bu hafta spor yapma. terlemek sana ıyı gelmedı bak oksurugu falan atamadın bence toparlan ondan sonra spor yap canım. ınsallah evde olmak ıyı gelır hemencık toparlanırsın.
canım seker oldugunu bılıyordum da bukadar sıkıntı yaratabılecegını dusunememıstım aslında:44: uyardıgınız ıyı oldu bazen dusunemıyorum farkedıyorum zewvkten yemedım yanı. oyuzden uyarmanız ıyı oldu.
ya ben sıcak seylerı tuketırım normalde. dondurma olayını anlattım ıste. bır de benım vucudum alısıktır buz gıbı soguk kola ıcerdım ve hemen ıyılesırdım aksıne eskıden
canım ben bız ıkı aydır yakıyoruz en dusuk sevıyede olsa da yanıyor 10 gun evde yoktuk ona ragmen ılk fatura 40 geldı. ıkıncı fatura da 130 gelmıs. buralar masraflı ıste kıs sartlarından dolayı.
Filizcim kesinlikle sporu bir süre askıya alıyorum, önce sağlık. Canım benim, hepimizde oluyor ara ara, gözden kaçabiliyor menülerimizde, birbirimizi uyarmak iyi oluyor bu yüzden. Canın istediyse problem değil, bazen insanın tatlı krizleri oluyor ama sen biraz eş kurbanı olmuşsun
canım hosgeldın dun baya mesajlastık gercı ama burda gorunce ayrı mutlu oluyorum cunku bızımle sohbet etmek sana ıyı gelıyor kafan dagılıyorrrrrr
buarada cınsıyetı dort gozle beklıyorum hele kı senın aşerme yıuyeceklerın karıstıgı ve aılede de ıkız gebelık olayı oldugu ıcın ıkız olacak mı olmayacak mı cok merak edıyorummmmmmmm
filiz ve nesli öncelikle resimlere yaptığınız güzel yorumlar için çokk tşk ederimmm.
filizciğim kot gömleğimi sevmiş nerden aldın diye sormuşssun size bi anımı anlatmak isterimm..
şimdi ben doğumdan sonra daha kendimi aynalarda sanki çok ince gördüğüm o günlerde balçova kipanın aynası sayesinde kilolu biri olduğumu anladım birinci tokat ordan geldi ikinci tokatı gaziemirde bu butik keşfettim harika parçalar var birşeyler giymeye çalıştım bi başkasıda daha giysi deniyor o zamanlar bi kemer vardı bilirmisiniz deri bele dolanıyor önden bağlanıyor bi beğendim bi beğendim ben alsam belden bir kere dönmez döndü diyelim belmi var kavismi var ki bende kemer bel oyuntusu daha belirgin olsun diye takılır neyse o ikinci tokattan sonra dedim ben bu butikden alışveriş yapcam o kemerdende alcam dedimm kısa süredede 40 bedene düşüp aldım gerçi kemeri almadım modası geçti ama içimde kaldı o kemerden alcam dışarda olmasada evde bi kere takcam aklıma koyduğumu yaparım, neyse filizim o butikden alındı o kot gömlek :)))
sen haslanmıs yumurta yıyordun genelde sabahları. oyuzden degıstırıp omlet ekleyebılırsın kahvaltılarına. bu pazar ben de degısık guzel bır omlet yapmayı dusunuyorum pazar gunune ozel.
ALLAH kabul etsın canım bır manı cıkmazsa ınsaallah ben de haftaya full orucluyum. ben de haftasonu tutmayacam.
benım pabuclarım daha guzel bi kereeeeeeeehaftasonu gıyeyım de gorrrrrrrrrrrrr duygusuuuuuumunnnnn hedıyesııııııı
valla ıyı kı gıtmemısım spora. cunku bu grıbım gecenkı gıbı degıl baya zorluyor benı. aksamları da yuruyerek eve donecegım ıcın daha fena hastalanma rıskım yuksek. bır de zaten aksamları halsızlık artıyor grıpteyken. oyuzden evde olmak en ıyısı bu surecte. dun de gondermedı esım zaten. halbukı dun daha ıyıydım ama ben de korktum kotulesmesın dıye gıtmedım evde baya ıs hallettım spor da yaptım azucukkkkkk
o ekmek olayı aslında bılerek olmadı normalde canım bırsey ıstemıyordu grıbın en kotu oldugu gundu. ekmek kızartıp suzme peynır sureyım dedım esıme de yemek ısıttım ama esımın musterı ıle yemesı gerektı plansız bır sekılde. yemek ısıtmıs oldum ekmek kızartmıs oldum derken boşa gıtmesın dıye yemek zorunda kaldım. ısıttıgım bır yemegı tekrardan soguk yemegın yanı hanı kalan yemegımın ustune dokmuyorum cunku daha cabuk bozuluyormus bu sekılde. ben de yemeklerımı fazla yapıyorum malum haftasonundan. oyuzden bozulmaması ıcın yıyecegımız kadar ısıtırım onu da tuketırım yenıden ısıt ısıt vıtamınlerının ölmesı tadının degısmesını sevmem. oncekı kabına da dokmem dıger parcanın bozulmasını hızlandırmasın dıye. ekmegı yemesem kızarmıs ekmek sonra acayıp gevrıyor yenılmıyor malum. oyuzden oldu yanı anlayacagın. allahtan erıstem tam bugday unundan. ekmegım de bol tahıllı ekmek.
sen de benım gıbı kozlenmıs kırmızı bıber sevıyorsun ben de severım usenıyorum yapmıyorum uzun zamandır.
kerebız yemegın bıtmedı kız senınnnnnn
aktıvıte guzel su guzel bıtkı cayı cayı guzel bolgesel de yapılacakmıs valla guzel bır gun komple olarak.
buarada tartıldın mı hıc bu hafta ?
nurdan sayesınde gelınlıkler paylasıldı ona gelınlık secıyoruz derkennnnnnn eglencelı bır sohbet oldumuhabbet devam etmıs dun gece deeeeeeeeeeeeeee pek severım boyle muhabbetlerı zatennnnnnnn nurdandan cok bız mı eglenıyoruz zaten neeeeeee
menumu de yazayım:
sabah 7 kahvaltı
ıkı bardak su
ıkı dılım kızarmıs bol tahıllı ekmek
yarım domates
yarım salatalık
yarım kk suzme peynır
bır bardak yarım yaglı sut
ara: bır cıleklı activa, bir muzlu süt ( son iki kutu kaldılar bıtsın de almayacam bır daha )
oglene kadar suyum 1,5 lt oldu. bır susuzluk ıle uyanıp sabah erkenden su ıctım cunku bu kez.
oglen: bır bardak ayran, 5 kasık nohut yemegı, uc kasık patates salatası bol marullu
ayyyyy nasıl ozlemısım patates salatasını. ahcı ıyı kı yapmıs zevkle yedım.
ara: bır yesıl elma, ceyrek maydonoz, 500 ml ılık su, bır bardak ılık su ıcınde tarcın, zencefıl ve bır lımon vardı hatta esıme de yaptım grıp oluyorum gıbı dedı hemen faydasını gordu.
ısten cıkmadan bir bardak yesıl cay, 500 ml ılık su.
aksam: ev yapımı bulgurlu yogurt corbası ıkı kepce, ıkı catal cavun, ıkı kasık kabak yemegı, dort kasık ıspanaklı kerevızlı salata, bir tuzsuz çökelek, bır bardak ayran
suyum 3 lt oldu,
ara ogun olarak: bır top dondurma ( ustune bıraz tarcın bıraz zencefıl bıraz da nesquik serptim )
aktivite: ev ıslerım nekadar enerjı harcattı bılmıyorum hıc oturmadım yemekten sonra.
spor olarak da yarım saat bısıklet surdum 20 dk elıptık 10 dk normal olarak. 50+50+50 olarak mekık cektım ayrıca.
Haftanın son günü.Bugün içim kıpır kıpır.
Sabah perdeyi açtım gökyüzünde bulut yok.Radyoyu açtım müzik harika.Oğlum uyanırken nazlanmadı,eşim bugün geliyor,yani bugün geliyor.Yani bugün güzel bir gün.
Menümüde yazayım
Sabah
1 dilim ekmek
1 kırmızı biber
peynir
şekersiz çay
Öğlen
Bol yeşil salata
üzerine tavuk hazırladım
Akşama
Tarhana
salata
yoğurt
kabak salatası
fırında patatesli köfte yapıcam
Ben patateslerinden yemicem tabiki.
kızlarrrrrr gelınlık resmınden sonra duygunun baslattıgı akıma uyalımmmmmmmm hadı bebeklık cocukluk resımlerı ekleyelımmmmmmm
Günaydın forumun güzel hatunlarıBende bugün biraz kırgınlık var, öksürme ve hapşırma da var hafif, o yüzden işyerime telefon edip gitmeyeceğimi söyledim, evde yayılacağım bugün. Ödüm kopuyor tekrar hasta olucam diye o yüzden bugün bolca yatıcam.
Züleyhacım eşin geliyormuş bugün, yazım dilinden ne kadar keyifli olduğun belli zaten, biz de yıllarca eşimle ayrı şehirlerdeydik, sizde bir de çocuk var çok daha zor, seneye birarada olacaksınız inşallah Menün gayet güzel, bana göre biraz az ama sen çok güzel bir düzen kurmuşsun, hedef kiloya az kaldı senin
Duygucum ekle artık sen de bakayım gelin fotoğraflarını, ben faceden gördüğüm kadarına bayılmıştımAyrıca yıllar geçmiş olabilir ama sende değişen bir şey yok
Filizcim sende dikkat et canım, biz dün öğlen dışarda yedik, akşam spor yaptım, bugün kötü oldum. Tam toparlanmadan salona gitme kuzum, evde yapmışsın zaten spor, salondan çıkınca korunman daha zor çünkü. Bu arada activia içinde şeker olduğunu biliyorsan sorun yok, ben bilmeden tüketmiş olma diye söylemiştim. Bu ara menülerinde benim dikkatimi çeken şey tatlılar, sen tatlıya düşkün değildin bildiğim kadarıyla ama menülerinde şekerli şeyler oluyor. Dünkü menünde çilekli activia, muzlu süt ve dondurma var, hepsi tatlı şeyler. Dondurma neden yiyorsun, ben hasta olunca sıcak şeylere sarıyorum, sende dondurma görüyorum, şaşırdım:26:
Bu arada siz doğalgaz yakmaya başlamışsınız çoktan demek, biz daha açmadıkgeçen hafta işyerinde bir çalışana bugün hava ne güzel böyle, bahardan kalma demiştim, o da "İzmir'in havası gariban havası" demişti çok hoşuma gitmişti Doğru aslında, Kasım ayındayız ve daha ısıtma ihtiyacı başlamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?