- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.101
Yazıcamm yazmak istiyorum çünkü.Bu topiğe geldiğimden beri herkes çok cana yakın herkes SAMİMİ ve içten.Hepiniz yeri apayrı bende.Ablam yerine kardeş yerine öğretmenim yerine.... koydum birer birer.Destek oldunuz,destek oldum.Birbirimizi hiç yalnız bırakmadık.Benim buraya gelmeme vesile olan güzel arkadaşım FİLİZ'im
Canım arkadaşım ; ben seni çok seviyorum hem de senin sandığından daha çok.Ne kadar yazsam ne kadar söylesem biliyorum hep eksik kalacak.Ne çok şey söylemek istiyorum aslında sana.En kötü günlerimde elimden tuttun.Umut ışığını gösterdin bana.Hiç ummadığım bir anda hayatımda en güzel gelişme sen oldun.Sen çok güçlü ama aynı zamanda çok da fedakar bir kızsın.Benim korkum senin o güzel güçlü fedakar yüreğine minick bir hüzün düşmesidir.Ama biliyorum ki bu kız FİLİZ.Hayatında onca zorluğa göğüs germiş başarılı dirayetli azimli ne zaman ne yapılması gerektiğini bilen arkadaşım,canımın bir parçası.Bunu yazarken neden ağlıyorum bilmiyorum ama CAN şunu unutmanı istemiyorum.Ben ömrümün yettiğince ALLLAH bana ömür verdikçe hep senin yanında olucam ve sen de hep benim kalbimde olacaksın.SEN BENİM KIYMETLİM,CANIM,YOLDAŞIMSIN.SENİ ÇOOOOOOOOK SEVİYORUM.
Mevlananın dediği gibi,
Ben dostumu ne aklımla ne kalbimle severim,
Olur ya kalp durur...
Akıl unutur...
Ben dostumu ruhumla severim.
O ne durur, ne de unutur...
işte bu güzel haberr yapman gereken buydu filizcim...herkese gunaydınnnnnnnnnn herkese merhaba ,
cuma gununden berı gorusemedık gercı duygu ve esra ıle ıletısım halındeydık sagolsunlar hep merak halındeydıler hatta ben yogunken ya da hayattan kopuk bır sekıldeyken bıleyanımdaydılar.
hepınız ıyısınız ınsaallah kızlar. aman ıyı olun kımse uzgun, hasta, mutsuz olmasın her gunumuz her haftamız guzel, mutlu gecsınnnnnn
bana gelınce duygustan rıca etmıstım foruma bır muddet gırmeyecektım cunku ıcımden hıcbırsey gelmıyor lısteyı de o yayınlayacaktı hatta. ama duygunun mesajlarını sabah tekrar tekrar okudum, esıme okuttum ve ardından foruma gırdım hayatının devam ettıgı, devam etmem, mucadele etmem gerektıgının farkına vardım ınatlasmam gerektıgını anladım sorumluluklarıma devam etmem gerektıgını anladım hıcbırsey yokmus gıbı hayata devam edersem daha ıyı olacagımı dusundum belkı de. kayserıde gozyaslarımı bırakmaya karar verdım, sabah son gozyaslarımı da bıraktım ve gardımı alarak basladım bu gunume.
tekrar aranızdayımmmmmmm ınsaallah ıyılesecek uzuntulerım, buyuyecek umutlarım ve azmım.
ben bu konu hakkında diyeeklerimi dedim tekrar yazmama gerek yok benim bu yazıda dikkatimi çeken doktorun senin gibi birinin kilo vermesi nasıl zor olduğunu ama senin zoru başardığını görünce tebrik etmeleri.cok uzun uzun anlatmak ıstemıyorum kızlar. sadece duygu ve esra dısında bılenınız olmadıgı ıcın sızlerı bılgılendırmek adına yazacagım cunku yenıden yenıden aynı seylerı dusunmek, hatırlamak ıstemıyorum
doktorumu cok sevdım, cok da uyguna geldı acıbadem olmasına ragmen. arkadaslarım cok guzel ılgılendıler benımle. kendısı ve aılesı. bunlar dısında guzel bır havada gıttım dondum. usumedım hasta olmadım yorgunum, odemım de var zaten odem benım gobek adım cunku hormon ılaclarının odemı yapıskan gıbıymıs atılamıyormus bıle vucuttan oyle dedı doktor. ayrıca ben ergenlıkten berı az regl oluyormusum oyuzden odemımım hep varmıs ergenlıkten berı.
yılda 10 kılo alabılırmıs bır kadın, menopoza gırınce. bende de baslangıc oldugu ıcın aynı etkı gorulebılırmıs oyuzden kılomu verdıgım ıcın cok sasırdılar cok da tebrık ettıler cok destekledıler
erken menopoz, yumurtanın sayısı ve kalıtesı kılo verdıkce degısmezmıs. cok nadıren vucut hamıle kalmak acısından elverıslı olabılırmıs bu da kesın degılmıs. kılo vermem ıle hamıle kalabılmem arasında bır etkı olmayacakmıs yanı cunku ıkı yumurta var ve cok kalıtesızler. ve erken menopoz bıtmeyecek bır surecmıs benım ıcın. nezaman tam menopoz olurmus, bılemezlermıs degıskenmıs. ama en fazla 10 yıl olurmus benım durumumda. senınkı 5 yıl da olabılır dedı.
benım durumumda hemen tup bebek ıyıymıs ama yuzde bıle veremedı basarısız sonuclanır nerdeyse kesın olarak bakıyorum dedı ama deneyelım dersen denerım dedı. ben ıstemedım cunku bu basarısızlık benı dıbe ıterdı buna gucum yok.
hapım dogru bır hapmıs devam edecegım regl yıne gecıkme olacak mı bılemıyoruz oyuzden bekleyecegız ona gore yenıden gorusecegız regl olmamı saglayacak en ıyı hapı kullanıyormusum zaten. olmazsam da sokturucu kullanacagız ama sokturucu sureklı kullanmak, rahıme zarar verırmıs ınsaallah duzenlı kullanmak zorunda kalmazsın dedı cunku rahmın ıyı durumda, onu bozmayalım dedı
aklımda kalanlar bunlar ıste
esımınnnnnn cumlelerııııııııııııııı
sen ıyı kı buraya uye olmussunnnnnnnn ne guzel ne gercek dostların oldu senınnnnnnnnnesranın yazısını okuttum, duygunun mesajlarını okuttummmmmmmm
benı gece duygu aglattı, sabah senın bu mesajın aglattıııııııı
ne dıyım bılmıyorum kı,,,,,, benım bıle susabıldıgım bır an su an. kelımelerı bulamıyorummmmmmmmm ama cok cok cok tsk ederımmmmmm
ıyı kı varsın ıyı kı tanıdım ıyı kı varsınız duygusum esosummmmmm ıyı kı hayatımdasınız ALLAH razı olsunnnn pıtırcıklarımmmmmmmmmm
Günaydın yağmurlu bir izmir sabahından...
bugün temizlik günüm geçmişe bakamadım umarım herkez iyidirr. Kendinize iyi bakınn kızlar aman hasta olmayınn
züleyha hocanın ve geleceğin güzel öğretmen adayı esranın geçmiş öğretmenler gününü kutluyorum..
ve duygu kaçarrr
işte bu güzel haberr yapman gereken buydu filizcim...
ben bu konu hakkında diyeeklerimi dedim tekrar yazmama gerek yok benim bu yazıda dikkatimi çeken doktorun senin gibi birinin kilo vermesi nasıl zor olduğunu ama senin zoru başardığını görünce tebrik etmeleri.
bence bu çok büyük bir şey filiz gücünü farkına varman için..
Günaydın yağmurlu bir izmir sabahından...
bugün temizlik günüm geçmişe bakamadım umarım herkez iyidirr. Kendinize iyi bakınn kızlar aman hasta olmayınn
züleyha hocanın ve geleceğin güzel öğretmen adayı esranın geçmiş öğretmenler gününü kutluyorum..
ve duygu kaçarrr
Merhaba arkadaşlar, bugün İzmir fena yağmurlu, araba kullanmaya cesaret edemedim valla, evden çalışıyorum bugün. Öncelikle haftasonu giremedim, bütün haftanın yorgunluğu ve stresi anca çıktı, bolca dinlendim. Biraz ağrım vardı, bugün çok daha iyiyim şükür. Henüz diyet moduna da giremedim. Züleyhacım, diyet demişken hedefe ulaşmışsın bile sentebrik ederim arkadaşım ben yerimde saydım valla eee 5'li rakamlara ulaşmanın şerefine bir fotoğraf yüklersin artık çıtır rakibem Bu arada geç te olsa, öğretmenler gününü yürekten kutlarım
Duygucum, temizlik işlerin kolay gelsin canım, ben de haftasonu yapamadığım için bugün biraz temizlik yapmayı planlıyorum. Şimdilik planlama aşamasından öteye geçemedim
Esoşum, forumumuzun şirin, kokoş, sevimli kızı, nasılsın bakayım
Nurdancım annene geçmiş olsun canım. Sana da kolay gelsin, projen en kısa zamanda bitsin, yarışmada da birinci olsun inşallah
Suna fotoğraflarına bayıldım canım, tekrar hoşgeldin aramıza. Oğlun da çok tatlı maşallah, Allah analı babalı büyütsün
Filizim filizim seni çoooook seviyorum arkadaşım. Temiz kalpli, ince ruhlu, hassas ve dünya iyisi bir insansın, hayat er ya da geç gönlünden geçenleri verecek sana, buna yürekten inanıyorum
cnm inan ki sıkıntı ya girme çünki mevlam o kadar büyük ki hiç ummadığın anda neler yaratıp ne mucizeler yaşatıyor kullarına sen güçlüsün gerçekten çünki güçlü olmasam bu kadar iradeli ,pozitifsin yıkılmak yokkk sen çabalarına devam neşeli olmaya devam bundan sonra dr.ların konuştuğunu değil kendinin neler hissettiğini düşün ve hepp umutla bak hayata mevlam nasıl sana da mucizeler yaşatacak bak göreceksin inan ki bunları yazarken çok ama çok samimiyim...cok uzun uzun anlatmak ıstemıyorum kızlar. sadece duygu ve esra dısında bılenınız olmadıgı ıcın sızlerı bılgılendırmek adına yazacagım cunku yenıden yenıden aynı seylerı dusunmek, hatırlamak ıstemıyorum
doktorumu cok sevdım, cok da uyguna geldı acıbadem olmasına ragmen. arkadaslarım cok guzel ılgılendıler benımle. kendısı ve aılesı. bunlar dısında guzel bır havada gıttım dondum. usumedım hasta olmadım yorgunum, odemım de var zaten odem benım gobek adım cunku hormon ılaclarının odemı yapıskan gıbıymıs atılamıyormus bıle vucuttan oyle dedı doktor. ayrıca ben ergenlıkten berı az regl oluyormusum oyuzden odemımım hep varmıs ergenlıkten berı.
yılda 10 kılo alabılırmıs bır kadın, menopoza gırınce. bende de baslangıc oldugu ıcın aynı etkı gorulebılırmıs oyuzden kılomu verdıgım ıcın cok sasırdılar cok da tebrık ettıler cok destekledıler
erken menopoz, yumurtanın sayısı ve kalıtesı kılo verdıkce degısmezmıs. cok nadıren vucut hamıle kalmak acısından elverıslı olabılırmıs bu da kesın degılmıs. kılo vermem ıle hamıle kalabılmem arasında bır etkı olmayacakmıs yanı cunku ıkı yumurta var ve cok kalıtesızler. ve erken menopoz bıtmeyecek bır surecmıs benım ıcın. nezaman tam menopoz olurmus, bılemezlermıs degıskenmıs. ama en fazla 10 yıl olurmus benım durumumda. senınkı 5 yıl da olabılır dedı.
benım durumumda hemen tup bebek ıyıymıs ama yuzde bıle veremedı basarısız sonuclanır nerdeyse kesın olarak bakıyorum dedı ama deneyelım dersen denerım dedı. ben ıstemedım cunku bu basarısızlık benı dıbe ıterdı buna gucum yok.
hapım dogru bır hapmıs devam edecegım regl yıne gecıkme olacak mı bılemıyoruz oyuzden bekleyecegız ona gore yenıden gorusecegız regl olmamı saglayacak en ıyı hapı kullanıyormusum zaten. olmazsam da sokturucu kullanacagız ama sokturucu sureklı kullanmak, rahıme zarar verırmıs ınsaallah duzenlı kullanmak zorunda kalmazsın dedı cunku rahmın ıyı durumda, onu bozmayalım dedı
beslenmeye gelecek olursam; guzel beslendıgımı dusunuyorum ama tabıkı haftasonu ılaclar aldım agrı kesıcı bıle odem yaparmıs yolculuk ve uykusuzlugum da var agrılarım ve kanamam oldu zaman zaman. cunku regl olmadıgım donem uzun oldugu ıcın, rahım etrafında kan pıhtısı olmus onu enjeksıyon gıbı bırseyle cektıler. temızledıler.
cok uzun uzun anlatmak ıstemıyorum kızlar. sadece duygu ve esra dısında bılenınız olmadıgı ıcın sızlerı bılgılendırmek adına yazacagım cunku yenıden yenıden aynı seylerı dusunmek, hatırlamak ıstemıyorum
Evet hemen anımın devamını anlatıp azcıcık kafalarınızı dağıtmak istiyorum.
Özeti aradım taradım yok.Bu durumda ne yapılır,bende onu yaptım öğretmene gittim."Öğretmenim özeti bulamadım "dedim.Gel bakalım dedi.Oku dedi okudum,anlat dedi anlattım,bana bir tokat patlattı yemin ediyorum kızlar hazırlıksız olduğum için ta arka sıraya kadar uçtum.Ben böylece özeti çok iyi öğrendim.Sonrası dahada kabustu.Babama mektup yazıp bana verirdi yollamam için.Getirir amcama verirdim.Öğretmenim hesaplardı cevap geleceği zamanı.Geçtimi zaman yandım ben cetvelle ,sopayla ne dayaklar yerdim.4 Sınıfın 2.dönemi ülser oldum ve almanyaya geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?