2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

cok uzun uzun anlatmak ıstemıyorum kızlar. sadece duygu ve esra dısında bılenınız olmadıgı ıcın sızlerı bılgılendırmek adına yazacagım cunku yenıden yenıden aynı seylerı dusunmek, hatırlamak ıstemıyorum

doktorumu cok sevdım, cok da uyguna geldı acıbadem olmasına ragmen. arkadaslarım cok guzel ılgılendıler benımle. kendısı ve aılesı. bunlar dısında guzel bır havada gıttım dondum. usumedım hasta olmadım yorgunum, odemım de var zaten odem benım gobek adım cunku hormon ılaclarının odemı yapıskan gıbıymıs atılamıyormus bıle vucuttan oyle dedı doktor. ayrıca ben ergenlıkten berı az regl oluyormusum oyuzden odemımım hep varmıs ergenlıkten berı.

yılda 10 kılo alabılırmıs bır kadın, menopoza gırınce. bende de baslangıc oldugu ıcın aynı etkı gorulebılırmıs oyuzden kılomu verdıgım ıcın cok sasırdılar cok da tebrık ettıler cok destekledıler

erken menopoz, yumurtanın sayısı ve kalıtesı kılo verdıkce degısmezmıs. cok nadıren vucut hamıle kalmak acısından elverıslı olabılırmıs bu da kesın degılmıs. kılo vermem ıle hamıle kalabılmem arasında bır etkı olmayacakmıs yanı cunku ıkı yumurta var ve cok kalıtesızler. ve erken menopoz bıtmeyecek bır surecmıs benım ıcın. nezaman tam menopoz olurmus, bılemezlermıs degıskenmıs. ama en fazla 10 yıl olurmus benım durumumda. senınkı 5 yıl da olabılır dedı.

benım durumumda hemen tup bebek ıyıymıs ama yuzde bıle veremedı basarısız sonuclanır nerdeyse kesın olarak bakıyorum dedı ama deneyelım dersen denerım dedı. ben ıstemedım cunku bu basarısızlık benı dıbe ıterdı buna gucum yok.

hapım dogru bır hapmıs devam edecegım regl yıne gecıkme olacak mı bılemıyoruz oyuzden bekleyecegız ona gore yenıden gorusecegız regl olmamı saglayacak en ıyı hapı kullanıyormusum zaten. olmazsam da sokturucu kullanacagız ama sokturucu sureklı kullanmak, rahıme zarar verırmıs ınsaallah duzenlı kullanmak zorunda kalmazsın dedı cunku rahmın ıyı durumda, onu bozmayalım dedı

aklımda kalanlar bunlar ıste

esımınnnnnn cumlelerııııııııııııııı

sen ıyı kı buraya uye olmussunnnnnnnn ne guzel ne gercek dostların oldu senınnnnnnnnn esranın yazısını okuttum, duygunun mesajlarını okuttummmmmmmm

benı gece duygu aglattı, sabah senın bu mesajın aglattıııııııı

ne dıyım bılmıyorum kı,,,,,, benım bıle susabıldıgım bır an su an. kelımelerı bulamıyorummmmmmmmm ama cok cok cok tsk ederımmmmmm

ıyı kı varsın ıyı kı tanıdım ıyı kı varsınız duygusum esosummmmmm ıyı kı hayatımdasınız ALLAH razı olsunnnn pıtırcıklarımmmmmmmmmm

işte bu güzel haberr yapman gereken buydu filizcim...

ben bu konu hakkında diyeeklerimi dedim tekrar yazmama gerek yok benim bu yazıda dikkatimi çeken doktorun senin gibi birinin kilo vermesi nasıl zor olduğunu ama senin zoru başardığını görünce tebrik etmeleri.
bence bu çok büyük bir şey filiz gücünü farkına varman için..

Günaydın yağmurlu bir izmir sabahından...

bugün temizlik günüm geçmişe bakamadım umarım herkez iyidirr. Kendinize iyi bakınn kızlar aman hasta olmayınn

züleyha hocanın ve geleceğin güzel öğretmen adayı esranın geçmiş öğretmenler gününü kutluyorum..

ve duygu kaçarrr

Son düzenleme:
beslenmeye gelecek olursam; guzel beslendıgımı dusunuyorum ama tabıkı haftasonu ılaclar aldım agrı kesıcı bıle odem yaparmıs yolculuk ve uykusuzlugum da var agrılarım ve kanamam oldu zaman zaman. cunku regl olmadıgım donem uzun oldugu ıcın, rahım etrafında kan pıhtısı olmus onu enjeksıyon gıbı bırseyle cektıler. temızledıler.

esoşummmmmmm senın de ogretmenler gunun kutlu olsun emınım cok guzel bır ogretmen olacaksın ve yıne ılk kutlayan bızler olacagızzzzz ataman olmus, ılk ayların. ılk ogretmenler gunun ve bır bakmıssın kocaman cıcekler gelıyor sanaaaaa bıl bakalım kımler gondermısssssss

burası da sogudu canım, haftasonu yagmıs bıraz. artık yagıslar gelıyor arkasından kar da gelır

sana kolay gelsın canımmm, benım ev temız, utu de yok ama camasır ısım cok. camasırlarım bırıkmıs. bır de haftalık yemegım yok pazar gunu saat 10 u gecıyordu arabadan ındıgımde.

evet bana yakısan mucadele etmek bana yakısan sızlerden uzak kalmamak bana yakısan hayata devam etmek bana yakısan sızlerı ve kendımı uzmemek canım, mesajlarınız benı hem aglattı hem kendıme getırdı oyuzden boyle bir uuuuuuuu donusu yaptım ıste resmen

canımmmm benım yazmadıgın, soylemedıgın sey kalmadı kı, ALLAH bin kez razı olsunnnnn sendennnnnnn

senı cokkkkkkkkkkkkkk sevıyorummmmmmmmmm sevgın, guc verdı hep , guc verıyor hepppppppppppppp

herkeseeeeeeeee bol bollllllllll ----------- ler dılerek, guzel bır gun dıleyerek, saglık dıleyerek kacıyorum ben deeeeeeee

aksam gorusuruz kızlar. kendınıze ıyı bakınnnnnnn

Evet hemen anımın devamını anlatıp azcıcık kafalarınızı dağıtmak istiyorum.
Özeti aradım taradım yok.Bu durumda ne yapılır,bende onu yaptım öğretmene gittim."Öğretmenim özeti bulamadım "dedim.Gel bakalım dedi.Oku dedi okudum,anlat dedi anlattım,bana bir tokat patlattı yemin ediyorum kızlar hazırlıksız olduğum için ta arka sıraya kadar uçtum.Ben böylece özeti çok iyi öğrendim.Sonrası dahada kabustu.Babama mektup yazıp bana verirdi yollamam için.Getirir amcama verirdim.Öğretmenim hesaplardı cevap geleceği zamanı.Geçtimi zaman yandım ben cetvelle ,sopayla ne dayaklar yerdim.4 Sınıfın 2.dönemi ülser oldum ve almanyaya geri döndüm

Çok teşekkür ederim

Filizcim çok şeyler var yazacak ama sana daha çok hatırlatıp üzmek istemiyorum.Hayat devam ediyor.Güçlü bir kadınsın.Allahh gönlüne göre versin canım

Merhaba arkadaşlar, bugün İzmir fena yağmurlu, araba kullanmaya cesaret edemedim valla, evden çalışıyorum bugün. Öncelikle haftasonu giremedim, bütün haftanın yorgunluğu ve stresi anca çıktı, bolca dinlendim. Biraz ağrım vardı, bugün çok daha iyiyim şükür. Henüz diyet moduna da giremedim. Züleyhacım, diyet demişken hedefe ulaşmışsın bile sen tebrik ederim arkadaşım ben yerimde saydım valla eee 5'li rakamlara ulaşmanın şerefine bir fotoğraf yüklersin artık çıtır rakibem Bu arada geç te olsa, öğretmenler gününü yürekten kutlarım
Duygucum, temizlik işlerin kolay gelsin canım, ben de haftasonu yapamadığım için bugün biraz temizlik yapmayı planlıyorum. Şimdilik planlama aşamasından öteye geçemedim
Esoşum, forumumuzun şirin, kokoş, sevimli kızı, nasılsın bakayım
Nurdancım annene geçmiş olsun canım. Sana da kolay gelsin, projen en kısa zamanda bitsin, yarışmada da birinci olsun inşallah
Suna fotoğraflarına bayıldım canım, tekrar hoşgeldin aramıza. Oğlun da çok tatlı maşallah, Allah analı babalı büyütsün
Filizim filizim seni çoooook seviyorum arkadaşım. Temiz kalpli, ince ruhlu, hassas ve dünya iyisi bir insansın, hayat er ya da geç gönlünden geçenleri verecek sana, buna yürekten inanıyorum

selam canımm çok dinlenmeli bi hastasonu geçirmişsin ee hak ettin o kadarını,bugün gitmemekle iyiyapmışssın canımfelaket yağmur yağdıı.

ağrı varsa hiçtemizlik yapma boşver canım dinlen güzelce nasılsa yapcan kaçış yokk:)))))

sabah geçmişe bakmadım nesli nurdanı ve sunayı yazınca haberim oldu

nurdancım anneneçok geçmiş olsun canımm..

suna resme bayıldım harika görünüyorsunuz ana oğul .ALLAH nazarlardan korusun maşallahh paşaya

Selamun aleykum arkadaslariiimm
filizcim allahim hayirli mutlu yazilar yaxsin gonlunden gecenleri versin arkafasim
bos umit olarak gorme yaxdiklarimi ama ben cevremfe o kadar cok mucize gordumki rabbim ol dediktn sonra hersey boss
benim ikinciprenses 18 sene sora geldi evimize
eltim tupleri ameliyatla bagli oldugu halde 4 cye hsmile kaldiyani rabbim nasip etmisse oluyo
gecen sefer seni uzdum hakkini helal et canim

Nrdlicim sende doktora gitmisdin sonuclar guxelmis gozun aydin canim
duygucum sen nasilsin kuzi napiyo
zuleyha hocam ogretmenler gununuz kutlu olsun
nurdancim annene gecmis olsun emraha hayirli isler nasip olsun
edracim cemrrvim sixlerde ders calisiyomussumuz allah kolaylik versin
Hizlica okuyup yaxabildiklerim bunlar atladigimyoktur ins

Zeynepsu uyuyo su an bende birsx bizdenhaberlerveriyim
cok guzel bi dogumgecirdim valla sexeryan bana normal dogumdan daha kolay geldi
cok sukur hic ystmadan kolay toparlandim azcik ameliyat yerimagriyo ama oda normal
sonrasi cok kotu kaynanam va sagolsun her geleninkendi tecrubelerinidinkemekten hafifbi fepresyon gecirdim yok dutun gelmemis cocuk ac yok lohudanin mexari acik beklermis yok emzik vercocuga amsn allahim daha aklima gelmeyenbi milyonseyle ugrastim cokbunaldiiiiiiimm
esime sardim tabiii allah razi olsin ondan halimi anlsmis canim benim
once saclarimi boyattik acaip iyigeldibeyszlardan kurtulmaj
Bebisi anneme birakip yuruyuslere cikardi geceleri yardimcioldu
simdi cok dukur iyiyim gecti gitti
gecen gun lesli yaptim 1O dakka nasi ozlemisim hareket etmeyi
gobegimde epey indi su an 87 kiloyum
diyet yapmiyorum kiximi emziriyorum sutum geldi ama ilk gunler memin biri sisti neler cektim cok zordu simdi sukur gecti kiximi emzirebiliyorum
bilgisayari tamire verdik gelince daha sik yaxarim
herkesi opuyoruzzzzz

cnm inan ki sıkıntı ya girme çünki mevlam o kadar büyük ki hiç ummadığın anda neler yaratıp ne mucizeler yaşatıyor kullarına sen güçlüsün gerçekten çünki güçlü olmasam bu kadar iradeli ,pozitifsin yıkılmak yokkk sen çabalarına devam neşeli olmaya devam bundan sonra dr.ların konuştuğunu değil kendinin neler hissettiğini düşün ve hepp umutla bak hayata mevlam nasıl sana da mucizeler yaşatacak bak göreceksin inan ki bunları yazarken çok ama çok samimiyim...

geçmiş olsun olsun ödem ol geçer gider bak kilo vermen bile başladı sen herşeyi allahın (c.c) izniyle başaracaksınnnn..

uzun uzadıya msj lar yazıp sana aynı şeyleri tekrar tekrar yaşatmak istemedim filizim, hatta arayacaktım seni telefonu elime almıştım geri bıraktım. bu konuda sen istedigin zamanlar dışında konuşmuş olmayayyım die. tüp bebek içinde vermn gereken diğer kararlarda da doğru kararı vereceginden eminim. pes etmemiş olman tabi ki çok güzel, en basitinden şöle düşün, geçen sene kilo veremedigin zamanlarda bile vezgeçmek istiyordun, ama şimdi yasadıgın olumsuzluklara ragmen vazgeçmiyorsun, bu çok büyük bi gelişme bence. daha da güzel olacak herşey inanman yeter, ki inandıgının farkındayım. konuşmak istersen ben de hep buradayım. haberin olsun canım.

ayy hocam o nasıl bi öğretmenmiş ole yaa.. gerçi öğretmen deyip de sizin gibi benm öğretmenim ve niceleri gibi iyi olanların adını kirletmek istemem de, neyse şimdii kötü söz çıkmasın agzımdan..