- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.081
Günaydın kızlar, sevgili arkadaşlarım beni bu zorlu süreçte hiç yalnız bırakmadıkları gibi dün de güzel haberi paylaşmışlar buradaYüreğimden geçenleri kelimelere dökmek şu an gerçekten imkansız benim için.
Öncelikle bugün çok keyifliyim. Biyopsi sonuçları temiz çıktı, smear sonucu temiz çıktı. Dün rahim ağzındaki yaraya dondurma işlemini de yaptı doktor. 1 ay sonra kontrole gideceğim, Şubat ayında da smear yapılacak tekrar. Doktorumu gerçekten çok sevdim, pozitif bir insan herşeyden önce. Dün o işlemi yaptırmayı düşünmüyordum aslında ama beni ikna ettiİyi ki de yaptırmışım, o da aradan çıktı. Doğum kontrol hapım pazar günü bitiyor ve kendisine güle güle diyorum Hapı kullanmayınca herşey daha yoluna girecek inşallah. Çocuk konusunu da bu süreçte eşimle epey konuştuk. Doktorla da dün konuştuk biraz. Kulağımıza kar suyu kaçtı yani
Benden haberler kısaca böyle. Kızlar, sizden ricam kadın hastalıkları kontrollerinizi lütfen ama lütfen düzenli olun. İçinize sinen bir doktor bulun. Bir de normalin dışında bir şey hissedince de mutlaka doktora gidin. Kadın olmak zor iş.
Filizcim bugün doktora gidecekmiş, inşallah güzel haberlerle dönecek o da. Verdiğin kilo da gözümden kaçmadı, bundan sonra bu ulaştığın rakamdan düşeceksin inşallah
Geçmişe bakamadım, hızlıca gözüme takılan bu vardı. Şimdi kahvemi içerken geçmişe bir dalayım. Yağmurlu, sisli ve gri bir İzmir'den mutlulukla enerji yolluyorum hepinize
herkese merhabalar kızlarrr, bugun gündüz girdim ama uykuluydum çok bişey yazamadan çıktım. sabah annemi hastaneye götürdüm de baya bi erken kalkmak zorunda kaldım, malum ankara ulaşım ıskıntılı falan. gelince de cumanın okunmasını bekledim uyumak için, dua ettim, biraz buralara bakındım sonra tekrardan uyumuşum. sizi merakta bırakmadan aklımdayken yazayım, annemin bacagında kırmızı sivilce gibi bişeyler çıktı ama özellkle gün doğarken ve batarken çok kaışınıyomuş, baştan önemsemedi amaa son zamanlarda morarmaya da başlayınca zorla ikna ettm, karacigerden şüphelendik ama şükür ki deilmiş, alerjikmiş. hap ve ilaçla geçecekmiş yani..
geçmişi okudum öncelikle şunu söleyim, neslicimm sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindimm, inşallah bir daha böle şeyler karşına çıkıp da üzmez seni. bebek konusunda da hayırlısı olsun hakkınızda, her şekilde mutlulugunuz kat kat artsın
filizcimm, sana da hayırlı yolculuklar diliyrum. inşallah güzel haberlerle dönersin kayserinden
esracanım sana da Allah kolaylıklar versin
duyguşumm havalar biraz bozuyo ama idare edecez artık, güzel günlerin tadını yeterince çıkardık şimdi önemli olan evde geçirecek vakitten keyif almakda
cemrem, diyet süper gidiyor valla kocaman tebrik sana, spor da vamrış daha ne olsunn, ohh misss
sunacımm, resimlerde muthiç gözüküyosun bence, yeni doğum yapmış birisin sonuçta, karın bölgenin birazcık fazla olması normal ama sen onu halledersin eminimbacakların hala ipince mesela çok büyük bi avantaj, ayrıca oğlun da sen de çok güzelsinizz
züleyha hocam girmemiş zaten, inşallah o da en yakın zamanda kendini toplar ve aramıza geri döner
canlar ben yarın giremeybilirim, adapazartından komşularımız ankaraya gelecek de bir akrabalarına onların minik yakışıklı bir oğulları var o bizde kalacak, onun yanında açamam sanırm laptopu, hepinize şimdiden güzel haftasonlarıı
Canım annene çok geçmiş olsun.Alerjik durumlarda dikkat etmek lazım.Peki ne alerji yapmış ?
Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hem emrahla hem de projen ?
Ayrıca sanırım yoğunluktan spor yapamıyprsun değil mi ? Aman kuzu spor yapmıyorsan yediklerine dikkat et olur mu? Hem küçük küçük bölgesel de yapabilirsin evde.Benden nacizane tavsiyeler can
Sana misafirlerinle keyifli bir haftasonu diliyorum.
Evet kızlar hafta sonu vakit bulunca hemen size bakmak istedim.Bugün pazar ve ben klasik hafta sonu temizliğimi az önce bitirdim.Duygu görse bana 10 puan rahat verirdi.Aslında size güzel bir haberim var.Sonunda kendime bir eliptik bisiklet alabildim.Hepburada.com dan aldım.250 tl di.Taksitle aldım.Haftaiçi elime ulaşır sanırım.Keyifle sporumu yapabilirim artık.Malum leslieden sıkılmıştım ve bu hafta full leslie yaptım yinede.
Yaa aslında uzun uzun yazacaktım ama canım biraz sıkkın.Neyse akşam tekrar girebilirsem görüşürüz.Hoşcakalın.
esracanımmm, teşekkür ederim kuzum annem için iyi dileklerinden dolayı. tam belli deil neyin alerji yaptıgı, havalardan olabilir dedi doktor yada giydigi çoraptan dolayı olabilir dedi. tam baldırının ön kısmı kabardı böle çok enteresan oldu. ilaçlarla geçiyo şimdi, eğer geçmezse ensesindeyim zaten başka doktora da gidecegiz
ben iyiym 2 gündür baya bi yoruldum bir minik canavarla uğraşmaktan, bugun annesine teslim ettim onu kafam rahatladı şimdi, çocuk sorumlulugu zor bişey yahu. elimden mi kurtuldu, düştü mü orda mı burda mı die helak oldum resmen. gece çişe kaldırması var, onu oyalaması var falan. 2 gündür gitmedigim yer kalmadı netdeyse ankaradahatta çarpışan otolara bile bindim o varken hem çok eglendim çok gerildim ama şimdi gidince de bi özledim bi buruldum anlkatamamm benm regl dönemim yine mi yaklaşıyor yahu pek duygusalım yine
emrah da iyi can, napsın oturup duruyo hala iş yok güç yok, çok canımı sıkıyo bu durum. uğraşıyorum arıyorum die ama benm yüreğim kaldırmıyo eski nişanlımda aynı skıntıları yaşadım die. emraha laf sölemenin de anlamı yok, sölemeyince ben şişiyorum. arada patlıyorum sonra o beni sakinleştiriyo falan, rutine bagladık artk yaniprojeye de güzel bir ara verdim son sunumdan sonra, şimdi baya bi yorgunum ama biraz bakmam lazım, yarın hocanın yanına giderim belki, elimde bişeyler olsun. bundan sonra baya yogunlaşacaz
spor salonuna geçen hafta hiç gidemedim kuzum ama 1 2 akşam hariç hep pilates yaptım, bugun de zaten önce anıtkabir sonra lunapark sonra avm derken baya bi adım olmuştur sanırım, yani hareketsiz deildim. ve şuan baya bi yorgunum o yuzden sanırım pilates yapmam ama bölgeselleri yaparım yatmadan. yediklerim konusunda da özellkle bugun dışardayım die baya dengesiz oldu beslenmem ama yarından itibaren onu da düzene sokarım. tam gaz devam moduna geçerim yanii
yaa çok sevindim aliptik bisiklet almanaa, ben onu kullanırken çok eğleniyorum, senin kilocukjlar baya hızlı gidecek anlaşılşankendi evime alamasam bile evlenirken çeyizime alacam yine alacam eliptik bisikleti, bence bi evde kesinlikle olmalı, çok muthiç bişeyyy
cancagızım neden sıkıldı canınben buralardayım bak, telefonumda elimin altında istersen beklerim kuzumm
Aman nurdancım ihmal etmesin annen olmadı sen götür dinleme onu.Baksınlar iyice neymiş.Tekraradan çok geçmiş olsun.
Haftasonun baya hareketli geçmiş anlaşılan.Ama ben de bir çocukla vakit geçirmeyi çok severim.Özellikle dışarıda onu eğlendirmeyi.Seninle sorumluluk konusunda aynı fikirdeyim.Henüz bir çocuğun sorumluluğunu alacak gibi hissetmiyorum.Çocuk özlemimi yiğenimle gideriyorum hep.Yok yok şimdi değil ileride inşallah
Emrahın iş meselesine gelince seni çok iyi anlayabiliyorum.Evliliğimin temel bitme nedeni bu,nasıl anlamam seni.Korkuyorsun ileride bunun sizin hayatınızı olumsuz etkiliyebileceğini biliyorsun ama şöylede bir durum var senin kadar Emrah ın da bunu düşünmesi lazım.Hatta en çok sorumluluk onun üzerinde olacak.Sizin şimdiden bazı şeylerin temellerini atmanız lazım.Senin onu dürtmen lazım yani dürt derken konuş anlat.Gelecekten bahset.Askerlik bitti tamam tatil de bitsin artık.Onun istemesi çok önemli çünkü.Sen sıkma canını Emrah erkek olarak sorumuluklarının farkındadır.Umarım yakın zamanda sorunlarınızı çözersiniz
Vayyy demek plates yapıyorsun.Ayy şu pilatese hiç kanım kaynamıyorama sen yap kuzu.Salona da giderek daha çabuk incelirsin eminim
herkese merhabalar kızlarrr, bugun gündüz girdim ama uykuluydum çok bişey yazamadan çıktım. sabah annemi hastaneye götürdüm de baya bi erken kalkmak zorunda kaldım, malum ankara ulaşım ıskıntılı falan. gelince de cumanın okunmasını bekledim uyumak için, dua ettim, biraz buralara bakındım sonra tekrardan uyumuşum. sizi merakta bırakmadan aklımdayken yazayım, annemin bacagında kırmızı sivilce gibi bişeyler çıktı ama özellkle gün doğarken ve batarken çok kaışınıyomuş, baştan önemsemedi amaa son zamanlarda morarmaya da başlayınca zorla ikna ettm, karacigerden şüphelendik ama şükür ki deilmiş, alerjikmiş. hap ve ilaçla geçecekmiş yani..
geçmişi okudum öncelikle şunu söleyim, neslicimm sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindimm, inşallah bir daha böle şeyler karşına çıkıp da üzmez seni. bebek konusunda da hayırlısı olsun hakkınızda, her şekilde mutlulugunuz kat kat artsın
filizcimm, sana da hayırlı yolculuklar diliyrum. inşallah güzel haberlerle dönersin kayserinden
esracanım sana da Allah kolaylıklar versin
duyguşumm havalar biraz bozuyo ama idare edecez artık, güzel günlerin tadını yeterince çıkardık şimdi önemli olan evde geçirecek vakitten keyif almakda
cemrem, diyet süper gidiyor valla kocaman tebrik sana, spor da vamrış daha ne olsunn, ohh misss
sunacımm, resimlerde muthiç gözüküyosun bence, yeni doğum yapmış birisin sonuçta, karın bölgenin birazcık fazla olması normal ama sen onu halledersin eminimbacakların hala ipince mesela çok büyük bi avantaj, ayrıca oğlun da sen de çok güzelsinizz
züleyha hocam girmemiş zaten, inşallah o da en yakın zamanda kendini toplar ve aramıza geri döner
canlar ben yarın giremeybilirim, adapazartından komşularımız ankaraya gelecek de bir akrabalarına onların minik yakışıklı bir oğulları var o bizde kalacak, onun yanında açamam sanırm laptopu, hepinize şimdiden güzel haftasonlarıı
mevlüt fotolarımızdan paylaşalım dedim bide tombiş halimmm
mrb canımm başlangıç kilom yani doğum yaptığım 72 şu an 67.8 hedef 59 cnm
benide al listeye yarın kayınvalidemler gidiyor sık sık yazarım bende cnm
çok duygulu demi insanın her anını paylaştığı kişiler olması ne güzelll
mevlüt fotolarımızdan paylaşalım dedim bide tombiş halimmm
Züleyha Hocam Öğretmenler günün kutlu olsun.Öğrencilerin ne şanslı ki senin gibi bir öğretmenleri var.
herkese merhabalaarrr, bikaç gündür menumu yazmıyorum kaçamak yaptıgımdan deil ama sunum zamanı sonra gezmeler misafir falan derken dengesi bozuldu yediklerimin. kaloriye vursam eminim yüksek çıkmaz hele aktivitelerimi düşersem, ama düzensiz işte, öle oldugu zamanda sevmiyorum menu yazmayı o yuzden yazmadım. ama yarın kaldıgım yerden devam menu yazmaya sözz
öncelikle canım Züleyha hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun, inşallah öğrencileriniz hep degerinizi bilir ve sizi mutlu ederler. ben de uzun zamandan sonra ilk defa bu sene ilkokul öğretmenime ( daha doorusu ilkokuldaki benim üzerimde en çok emegi olan öğpretmenime ) ulaşabildim. eşi balyoz soruşturmasından dolayı hapiste die çekiniyordum ulaşmaya, beni yanlış anlar mı acaba die ama önze kızını buldum twitter da onunla sohbet ettik, şimdi de annesine ulaştım. bir yanımda hüzünlü şimdi, bir yanımda mutlu. garip bi duygu..
haftasonu kimseler girmemiş galiba, inşallah herşey yolundadır herkes de.. şimdiden herkere mutlu haftalaarrr[/QUO
Teşekkür ederim güzel kızım.Eminim öğretmenin çok mutlu olmuştur.Benim ilkokul öğretmenim rahmetli oldu.Onunla ilgili bir anımı anlatıcam size.
Ben ilkokul 4'e kadar Berlinde okudum.Derslerimde çok başarılı bir çocuktum.Almanyaya ilk gidenler hep dönme hayali ile yaşarlar ya,babam eğitimimi Türkiyede amcamların yanında devam etmemi istedi.Doğru dürüst türkçem yok.Okulun ilk günü.Hem okula,hem öğretmenime,arkadaşlarıma yabancıyım.Öğretmenimiz hadi bakalım şimdi özetini yazın dedi.Herkes defterini açtı habire yazıyor ben kitabı karıştırıp duruyom .Özet diye başlık arıyorum.Yokk bulamıyorum.Devamı azz sonra canlar..
Evet kızlar hafta sonu vakit bulunca hemen size bakmak istedim.Bugün pazar ve ben klasik hafta sonu temizliğimi az önce bitirdim.Duygu görse bana 10 puan rahat verirdi.Aslında size güzel bir haberim var.Sonunda kendime bir eliptik bisiklet alabildim.Hepburada.com dan aldım.250 tl di.Taksitle aldım.Haftaiçi elime ulaşır sanırım.Keyifle sporumu yapabilirim artık.Malum leslieden sıkılmıştım ve bu hafta full leslie yaptım yinede.
Yaa aslında uzun uzun yazacaktım ama canım biraz sıkkın.Neyse akşam tekrar girebilirsem görüşürüz.Hoşcakalın.
cnm bildiğimiz lessie 2 mile 3 mile olan ondan yapıyorum daha kolay ve bana rahat geliyo fazla kardiyo çalışması yapmıyorum demek istedim.. wii oyun konsoluyla step tahtası var Eki Görüntüle 869820orda hareketlere bakıp aynısını yapıyorum kalori yakımıda gösteriyo iyi oluyo benim için bu tarz sporları yapıyorum şuan bir dahaki kontrolde tekrar danışıcam çünki her kontrolde artabilir spor demişti zamanla anlıcam güzelim..
evet + bile görsem üzülmicem çünki regly inşlh --- olup şaşırtır beniteşekkür ederim bakalım bu hafta neler olacak 2 haftalık dietin ardından herkeslerde bolca giden kilolar görelimmm.....
maşallahcnm mevlüdünüzde kabul olsun yok kız ne şişmanı sen doğum yaptın kolay mı bak hemen --ler çıkmış idealinede kavuşursun merak etme...
çeşmi cnm annene geçmiş olsun aman kötü bişey çıkmamış sende sunumdan sonra bayağı yorulmuşsun dinlenmek ii gelmiş
evet diete devam harfiyyen uymaya nadir kaçırdığım olsada yola devammm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?