2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bugün ki menüm regly dönemindeyim

sabah: 1 bardak süt,domates,salatalık,maydanoz, köy peyniri 60 gr.2 dilim ekmek

ara: bi büyük mandalin

öğle: bi kase tarhana çorbası, 4 yemek kaş. patlıcan yemeği,2 kaş. ev makarnası,yarım bardak yoğurt,30 gr. haşlanmış tavuk,bi

dilimden az ekmek ( aslında bi dilimde 25 gr olması gerek ama ekmeğim dolgun olduğu için bi dilimden az oldu )

ara: yarım muz,bi mandalin

akşam: bi kase çorba, 4yemek kaş. sebze yemeği.2 yemek kaş.makarna,salata 30 gr tavuğu koydum salatanın içine 1 tatlı kaş.

zeytinyağı ve bi diş sarımsakla, gene yarım dilim ekmek

ara:yarım muz.1 mandalin

activite: 2 lt su,bi form çayı lessie ile 2 mile yaptım aslında regly ağrım vardı inat ettim spor yaptım çokta ii geldi bide

tartıda görücez iimi oldu bakalım

benden bu günlük böle kızlar ben yarın ailemi ziyarete gidiyorum pazartesi akşamı görüşmek üzere( orda da kaçırmamaya çalışıcam ):26:

Neslican senin iyi haberlerini almak çok mutlu etti beni.Dualarımla yanındaydım ama bak her şerde bir hayır vardır.Çok şükür geçti bitti.Konu kadın hastalıkları olunca ben çok hassaslaşıyorum.Senin de dediğin gibi doktor önemli.Çünkü tüm kadınlar bu konudan yana çekinir doktora gitmek istemez.En başta ben.Ama gitmemiz gereken ihmal etmememiz gerek bir konu.Sen de bilinçli bir kadın olarak gittin ve gerekli müdahele geç kalınmadan yapıldı.Adına çok sevindim.Sağlık çok önemli çünkü.Hap kullanmıcaksan ne kullacaksın peki ? Yoksa bizi teyze mi yapacaksın Hep böyle mutlu umutlu enerjik ol sen

Canım annene çok geçmiş olsun.Alerjik durumlarda dikkat etmek lazım.Peki ne alerji yapmış ?

Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hem emrahla hem de projen ?

Ayrıca sanırım yoğunluktan spor yapamıyprsun değil mi ? Aman kuzu spor yapmıyorsan yediklerine dikkat et olur mu? Hem küçük küçük bölgesel de yapabilirsin evde.Benden nacizane tavsiyeler can

Sana misafirlerinle keyifli bir haftasonu diliyorum.

Evet kızlar hafta sonu vakit bulunca hemen size bakmak istedim.Bugün pazar ve ben klasik hafta sonu temizliğimi az önce bitirdim.Duygu görse bana 10 puan rahat verirdi.Aslında size güzel bir haberim var.Sonunda kendime bir eliptik bisiklet alabildim.Hepburada.com dan aldım.250 tl di.Taksitle aldım.Haftaiçi elime ulaşır sanırım.Keyifle sporumu yapabilirim artık.Malum leslieden sıkılmıştım ve bu hafta full leslie yaptım yinede.

Yaa aslında uzun uzun yazacaktım ama canım biraz sıkkın.Neyse akşam tekrar girebilirsem görüşürüz.Hoşcakalın.

esracanımmm, teşekkür ederim kuzum annem için iyi dileklerinden dolayı. tam belli deil neyin alerji yaptıgı, havalardan olabilir dedi doktor yada giydigi çoraptan dolayı olabilir dedi. tam baldırının ön kısmı kabardı böle çok enteresan oldu. ilaçlarla geçiyo şimdi, eğer geçmezse ensesindeyim zaten başka doktora da gidecegiz

ben iyiym 2 gündür baya bi yoruldum bir minik canavarla uğraşmaktan, bugun annesine teslim ettim onu kafam rahatladı şimdi, çocuk sorumlulugu zor bişey yahu. elimden mi kurtuldu, düştü mü orda mı burda mı die helak oldum resmen. gece çişe kaldırması var, onu oyalaması var falan. 2 gündür gitmedigim yer kalmadı netdeyse ankarada hatta çarpışan otolara bile bindim o varken hem çok eglendim çok gerildim ama şimdi gidince de bi özledim bi buruldum anlkatamamm benm regl dönemim yine mi yaklaşıyor yahu pek duygusalım yine

emrah da iyi can, napsın oturup duruyo hala iş yok güç yok, çok canımı sıkıyo bu durum. uğraşıyorum arıyorum die ama benm yüreğim kaldırmıyo eski nişanlımda aynı skıntıları yaşadım die. emraha laf sölemenin de anlamı yok, sölemeyince ben şişiyorum. arada patlıyorum sonra o beni sakinleştiriyo falan, rutine bagladık artk yani projeye de güzel bir ara verdim son sunumdan sonra, şimdi baya bi yorgunum ama biraz bakmam lazım, yarın hocanın yanına giderim belki, elimde bişeyler olsun. bundan sonra baya yogunlaşacaz

spor salonuna geçen hafta hiç gidemedim kuzum ama 1 2 akşam hariç hep pilates yaptım, bugun de zaten önce anıtkabir sonra lunapark sonra avm derken baya bi adım olmuştur sanırım, yani hareketsiz deildim. ve şuan baya bi yorgunum o yuzden sanırım pilates yapmam ama bölgeselleri yaparım yatmadan. yediklerim konusunda da özellkle bugun dışardayım die baya dengesiz oldu beslenmem ama yarından itibaren onu da düzene sokarım. tam gaz devam moduna geçerim yanii

yaa çok sevindim aliptik bisiklet almanaa, ben onu kullanırken çok eğleniyorum, senin kilocukjlar baya hızlı gidecek anlaşılşan kendi evime alamasam bile evlenirken çeyizime alacam yine alacam eliptik bisikleti, bence bi evde kesinlikle olmalı, çok muthiç bişeyyy

cancagızım neden sıkıldı canın ben buralardayım bak, telefonumda elimin altında istersen beklerim kuzumm

herkese merhabalaarrr, bikaç gündür menumu yazmıyorum kaçamak yaptıgımdan deil ama sunum zamanı sonra gezmeler misafir falan derken dengesi bozuldu yediklerimin. kaloriye vursam eminim yüksek çıkmaz hele aktivitelerimi düşersem, ama düzensiz işte, öle oldugu zamanda sevmiyorum menu yazmayı o yuzden yazmadım. ama yarın kaldıgım yerden devam menu yazmaya sözz

öncelikle canım Züleyha hocam öğretmenler gününüz kutlu olsun, inşallah öğrencileriniz hep degerinizi bilir ve sizi mutlu ederler. ben de uzun zamandan sonra ilk defa bu sene ilkokul öğretmenime ( daha doorusu ilkokuldaki benim üzerimde en çok emegi olan öğpretmenime ) ulaşabildim. eşi balyoz soruşturmasından dolayı hapiste die çekiniyordum ulaşmaya, beni yanlış anlar mı acaba die ama önze kızını buldum twitter da onunla sohbet ettik, şimdi de annesine ulaştım. bir yanımda hüzünlü şimdi, bir yanımda mutlu. garip bi duygu..

haftasonu kimseler girmemiş galiba, inşallah herşey yolundadır herkes de.. şimdiden herkere mutlu haftalaarrr

Aman nurdancım ihmal etmesin annen olmadı sen götür dinleme onu.Baksınlar iyice neymiş.Tekraradan çok geçmiş olsun.

Haftasonun baya hareketli geçmiş anlaşılan.Ama ben de bir çocukla vakit geçirmeyi çok severim.Özellikle dışarıda onu eğlendirmeyi.Seninle sorumluluk konusunda aynı fikirdeyim.Henüz bir çocuğun sorumluluğunu alacak gibi hissetmiyorum.Çocuk özlemimi yiğenimle gideriyorum hep.Yok yok şimdi değil ileride inşallah

Emrahın iş meselesine gelince seni çok iyi anlayabiliyorum.Evliliğimin temel bitme nedeni bu,nasıl anlamam seni.Korkuyorsun ileride bunun sizin hayatınızı olumsuz etkiliyebileceğini biliyorsun ama şöylede bir durum var senin kadar Emrah ın da bunu düşünmesi lazım.Hatta en çok sorumluluk onun üzerinde olacak.Sizin şimdiden bazı şeylerin temellerini atmanız lazım.Senin onu dürtmen lazım yani dürt derken konuş anlat.Gelecekten bahset.Askerlik bitti tamam tatil de bitsin artık.Onun istemesi çok önemli çünkü.Sen sıkma canını Emrah erkek olarak sorumuluklarının farkındadır.Umarım yakın zamanda sorunlarınızı çözersiniz

Vayyy demek plates yapıyorsun.Ayy şu pilatese hiç kanım kaynamıyor ama sen yap kuzu.Salona da giderek daha çabuk incelirsin eminim

Yazıcamm yazmak istiyorum çünkü.Bu topiğe geldiğimden beri herkes çok cana yakın herkes SAMİMİ ve içten.Hepiniz yeri apayrı bende.Ablam yerine kardeş yerine öğretmenim yerine.... koydum birer birer.Destek oldunuz,destek oldum.Birbirimizi hiç yalnız bırakmadık.Benim buraya gelmeme vesile olan güzel arkadaşım FİLİZ'im

Canım arkadaşım ; ben seni çok seviyorum hem de senin sandığından daha çok.Ne kadar yazsam ne kadar söylesem biliyorum hep eksik kalacak.Ne çok şey söylemek istiyorum aslında sana.En kötü günlerimde elimden tuttun.Umut ışığını gösterdin bana.Hiç ummadığım bir anda hayatımda en güzel gelişme sen oldun.Sen çok güçlü ama aynı zamanda çok da fedakar bir kızsın.Benim korkum senin o güzel güçlü fedakar yüreğine minick bir hüzün düşmesidir.Ama biliyorum ki bu kız FİLİZ.Hayatında onca zorluğa göğüs germiş başarılı dirayetli azimli ne zaman ne yapılması gerektiğini bilen arkadaşım,canımın bir parçası.Bunu yazarken neden ağlıyorum bilmiyorum ama CAN şunu unutmanı istemiyorum.Ben ömrümün yettiğince ALLLAH bana ömür verdikçe hep senin yanında olucam ve sen de hep benim kalbimde olacaksın.SEN BENİM KIYMETLİM,CANIM,YOLDAŞIMSIN.SENİ ÇOOOOOOOOK SEVİYORUM.

Mevlana’nın dediği gibi,
Ben dostumu ne aklımla ne kalbimle severim,
Olur ya kalp durur...
Akıl unutur...
Ben dostumu ruhumla severim.
O ne durur, ne de unutur...

cancagızım cildiye doktoruna da zorla götürdüm zaten annemi, şimdi sıkı takipteyim anlayacagın, eğer iyileşme olmazsa yada doktorun verdigi sürede o alerji bitmezse kedi yavrsu gibi ensesişnden tutar götürürüm mutlaka benden kaçamazz

çocuklara bayılıyorum bende senin gibi yani ve pek hayır demedigim için onlara genelde beni de çok severler ama işte söz konusu sorumluluk falan olunca o başka bişey yaa. yani hergun evinde bi çocugun olacak olması falan.. şimdi kuzenimdir komşunun oğludur geliyolar kalıyolar gidiyolar sıkılamıyorum yani onlardan fırsat olmuyor. yani sürekli benm yanımda olacak bir çocuk ne bileim yorabilir öle olursa da sıkıntı mı olur die korkuyorum. her dakikasını düşünmek zorundasın, senin bi parçan falan.. ben dün bizde kalan çocuk için bile, bugun çarpışan arabalar da yanagını çarptı resmen parçam gitti onunla berabr. onun acısı geçti benmki geçmedi yani. yada bişey istedigi zaman yapamayacam die ödüm koptu dünden beri. işte o sorumlulugu sürekli alabilir miyim bilemiyorum. ama öte yandan da dün gece yanımda uyuması, ne bileim gece tuvalete götürdüm böle bi sarıldı falan o da çok başka bi duygu. o yuzden inşallah evlenene düzenimi kurana kadar bu konuda duygularım daha da netleşir, şuan bu düşünceyi tabiki erteliyorum da erteleyemeyecegim zaman ne yapacam bilmiyorum :44::44:

emrah konusunda da sorumlulugunun farkında oldugunu söylüyor. ben tabiki sürekli onun yanında ve beyninde olamadıgım için neler yapıyo neler düşünüyor bilemiyorum. bide emrahın mantıgı olumsuz duygularını dışarı yansıtmamaktan yanadır. hatta kendisi de sölüyo bunu " ben her turlu güçlüğe karşı gelirim,i dayanırım, Allah sana dert verecegine bana versin, sen daha kırılgansın yıkılıyosun hemen " die. bu konuda da ben uğraşıyorum koşturuyorum merak etme, ama seni sürekli ayaklandırmak istemiyoırum, o yuzden bi iş olunca supriz olacak sana dio. bencilce ama biraz işime geliyo bu durum. ben yasin de sürekli her iş görüşmesine giderken geril, ondan sonra sonucu bekle olumsuz olsun üzül, bide onu teselli et falan o kadar yoruldum ki, diyorum ya bencilce ama beni daha az yıpratıyo bölesi. en azından kendi kendime üzülüyorum ama hem ilişkimiz yıpranmıyo, hem de yuregim agzımda beklemiyorum. şu iş meselesi de olmasa bi sorunumuz yok yani, emrah msj laşmayı hiç sevmez mesela, ama gün içerisinde beni asla ihmal etmiyo, sevmedigi halde msj atar, arar falan. bişeyden hoşlanmadıgımı söledigimde düzeltebilecegi bişeyse düzeltir, düzeltemeyecegi bişeyse açık açık yapamayacam der oyalamaz. falan filan işte. Allah nasip ettigi zamamn bi iş de bulursa inşallah daha bi görecez önümüzü, bakalım hayırlısı o da sanırım insan öğreniyo zamnla kendini daha az yıpratmanın yollarını..

ayy ne çok yazdım ben yaaaa

nurdancıgım annenı doktora goturmene cok sevındım maalesef buyuklerımız ve esler bu konuda bızı uzuyorlar yoruyorlar onları ıtmemız lazım resmen. oyuzden goturmen cok ıyı olmus sonuc da ıyı cıkmıs gecmıs olsun ALLAH beterınden korusun

tamam canım not ettım ben senı. bu hafta lısteye yazarım aynen. aramıza hosgeldın tekrardannnnnnnn ozledık senı, gıdıyorlarmıs bol bol gorusuruz artık ınsaallah

guzel olmaz mı ya,,,,, hayatın en guzel keyıflerınden bırı bence bu. evlendırıyoruz, anne oldugunu goruyoruz, mutlu haberler alıyoruz, beraber guzellesıyoruz, beraber ogrenıyoruz, beraber yasıyoruz hayatııııııı

mevlüt fotolarımızdan paylaşalım dedim bide tombiş halimmm

harıka gorunuyorsunnnnnnnn

saclarının kızılı da dalgalı fonu de cok hos cok havalı olmus. kıyafetının boyu super. sana cok yakısıyor bacakların ınce ve guzel zaten. ayakkabılarına bayıldım cok sevıyorum bu modellerı. yuksek topuklu gıyemıyorum yoksa kesın alırdım bu modelden. bence harıka gorunuyorsun dogum yapalı cok az oldu ve supersın bence. hamılelık kılosu, sezeryan dogum olmasına ragmen karın bolgen de gayet ıyı. bırazcık fazlalık var o da okadar olacak. erır zaten. kaldı kı kıyafetın dar zaten baya.

buaralar aldıgım en guzel haber bu ısteeeeeeeeeeeeee senden guzel bır haber almayı cok ıstedım. neslı ve senın ıcın zor bır haftaydı ozellıkle. neslıden guzel haber aldım, senden beklıyordum hem de hıc ummadıgım bır haber alınca nasıl sevındım bak, hem de bu ruh halıme okadar ıyı geldı kı buuuuuuuuuuuu gule gule kullan canım benımmmmmmmmm ayyyyyyyy cok keyıf verdı bana bu haberrrrrrrrrrrr

hımmmmm anladım sımdı. sen sporu da aynı sekılde doktor kontrolunde yap emı.

regl olunca ++ cıkıyoruz dıye, agrılarımız oluyor dıye uzulmeyı herkese yasaklıyorummmmmmmmmmm

herkese gunaydınnnnnnnnnn herkese merhaba ,

cuma gununden berı gorusemedık gercı duygu ve esra ıle ıletısım halındeydık sagolsunlar hep merak halındeydıler hatta ben yogunken ya da hayattan kopuk bır sekıldeyken bıle yanımdaydılar.

hepınız ıyısınız ınsaallah kızlar. aman ıyı olun kımse uzgun, hasta, mutsuz olmasın her gunumuz her haftamız guzel, mutlu gecsınnnnnn

bana gelınce duygustan rıca etmıstım foruma bır muddet gırmeyecektım cunku ıcımden hıcbırsey gelmıyor lısteyı de o yayınlayacaktı hatta. ama duygunun mesajlarını sabah tekrar tekrar okudum, esıme okuttum ve ardından foruma gırdım hayatının devam ettıgı, devam etmem, mucadele etmem gerektıgının farkına vardım ınatlasmam gerektıgını anladım sorumluluklarıma devam etmem gerektıgını anladım hıcbırsey yokmus gıbı hayata devam edersem daha ıyı olacagımı dusundum belkı de. kayserıde gozyaslarımı bırakmaya karar verdım, sabah son gozyaslarımı da bıraktım ve gardımı alarak basladım bu gunume.

tekrar aranızdayımmmmmmm ınsaallah ıyılesecek uzuntulerım, buyuyecek umutlarım ve azmım.