- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.121
uzun uzadıya msj lar yazıp sana aynı şeyleri tekrar tekrar yaşatmak istemedim filizim, hatta arayacaktım seni telefonu elime almıştım geri bıraktım. bu konuda sen istedigin zamanlar dışında konuşmuş olmayayyım die. tüp bebek içinde vermn gereken diğer kararlarda da doğru kararı vereceginden eminim. pes etmemiş olman tabi ki çok güzel, en basitinden şöle düşün, geçen sene kilo veremedigin zamanlarda bile vezgeçmek istiyordun, ama şimdi yasadıgın olumsuzluklara ragmen vazgeçmiyorsun, bu çok büyük bi gelişme bence. daha da güzel olacak herşey inanman yeter, ki inandıgının farkındayım. konuşmak istersen ben de hep buradayım. haberin olsun canım.
ayy hocam o nasıl bi öğretmenmiş ole yaa.. gerçi öğretmen deyip de sizin gibi benm öğretmenim ve niceleri gibi iyi olanların adını kirletmek istemem de, neyse şimdii kötü söz çıkmasın agzımdan..
Filizcim çok şeyler var yazacak ama sana daha çok hatırlatıp üzmek istemiyorum.Hayat devam ediyor.Güçlü bir kadınsın.Allahh gönlüne göre versin canım
Evet hemen anımın devamını anlatıp azcıcık kafalarınızı dağıtmak istiyorum.
Özeti aradım taradım yok.Bu durumda ne yapılır,bende onu yaptım öğretmene gittim."Öğretmenim özeti bulamadım "dedim.Gel bakalım dedi.Oku dedi okudum,anlat dedi anlattım,bana bir tokat patlattı yemin ediyorum kızlar hazırlıksız olduğum için ta arka sıraya kadar uçtum.Ben böylece özeti çok iyi öğrendim.Sonrası dahada kabustu.Babama mektup yazıp bana verirdi yollamam için.Getirir amcama verirdim.Öğretmenim hesaplardı cevap geleceği zamanı.Geçtimi zaman yandım ben cetvelle ,sopayla ne dayaklar yerdim.4 Sınıfın 2.dönemi ülser oldum ve almanyaya geri döndüm
Zeynepsu uyuyo su an bende birsx bizdenhaberlerveriyim
cok guzel bi dogumgecirdim valla sexeryan bana normal dogumdan daha kolay geldi
cok sukur hic ystmadan kolay toparlandim azcik ameliyat yerimagriyo ama oda normal
sonrasi cok kotu kaynanam va sagolsun her geleninkendi tecrubelerinidinkemekten hafifbi fepresyon gecirdim yok dutun gelmemis cocuk ac yok lohudanin mexari acik beklermis yok emzik vercocuga amsn allahim daha aklima gelmeyenbi milyonseyle ugrastim cokbunaldiiiiiiimm
esime sardim tabiii allah razi olsin ondan halimi anlsmis canim benim
once saclarimi boyattik acaip iyigeldibeyszlardan kurtulmaj
Bebisi anneme birakip yuruyuslere cikardi geceleri yardimcioldu
simdi cok dukur iyiyim gecti gitti
gecen gun lesli yaptim 1O dakka nasi ozlemisim hareket etmeyi
gobegimde epey indi su an 87 kiloyum
diyet yapmiyorum kiximi emziriyorum sutum geldi ama ilk gunler memin biri sisti neler cektim cok zordu simdi sukur gecti kiximi emzirebiliyorum
bilgisayari tamire verdik gelince daha sik yaxarim
herkesi opuyoruzzzzz
Selamun aleykum arkadaslariiimm
filizcim allahim hayirli mutlu yazilar yaxsin gonlunden gecenleri versin arkafasim
bos umit olarak gorme yaxdiklarimi ama ben cevremfe o kadar cok mucize gordumki rabbim ol dediktn sonra hersey boss
benim ikinciprenses 18 sene sora geldi evimize
eltim tupleri ameliyatla bagli oldugu halde 4 cye hsmile kaldiyani rabbim nasip etmisse oluyo
gecen sefer seni uzdum hakkini helal et canim
Nrdlicim sende doktora gitmisdin sonuclar guxelmis gozun aydin canim
duygucum sen nasilsin kuzi napiyo
zuleyha hocam ogretmenler gununuz kutlu olsun
nurdancim annene gecmis olsun emraha hayirli isler nasip olsun
edracim cemrrvim sixlerde ders calisiyomussumuz allah kolaylik versin
Hizlica okuyup yaxabildiklerim bunlar atladigimyoktur ins
herkese iyi akşamlar güzel hatunlarr..
benim dun gece son anda haberimin oldugu bir toplantı sebebiyle bugunumun plansız bi şekilde yogun geçti. sabah erkenden kalktım toplantıya gittim, eve dönemeden daha buraya gelmiş olan komşumuz aradı gelin die. annemi aldım evden onların aynına gittik derken bu saatte eve gelebildim ancak. resmen yorgunluktan yıkılacam artık da bikaç gün daha böle işlerim var, dayanmak laızm
filizcim yukarıda yazdım tekrardan aynı şeyleri yazmayım, sen açmadıgın sürece de bu konu ben tarafından açılmayacaktır emin olabilirsinama sen istediginde hep buradayım. hala aramızda olmana sevindim. ayrıca resimlerine de bayıldımm, sen koyalı bikaç gün olmuş ama ben daha yeni gördüm sayılır. bigun saçlarımı boyatırsam kesinlikle o ışıltıdan kullanacagım
duygucum sana da pek sormuyorum hatırlatıyor olmamak için ama evle ilgili bi gelişme var mı? hep aklımda da sadece canını sıkmamak için sormuyodum, eğer cannı sıkacaksa sorumu es geçedebiliriz
neslicim de dinlenmiş haftasonu ne güzel olmuş valla. ben tam tersine daha çok yoruldum, evde yatmaya hasretim resmen
esracanımm, ben senin öğretmenlik okudugunu unutmuşum bu ihmalim yüzünden çok çok özür dilerimmazıcık geçti ama senin de öğretmenler günün kutlu olsun
ercecimm, güzel duaların için teşekkür ederim. zeynep su yu öp benim için
cemrem sende de herşey yolundadır inşallah.
canım züleyha hocam, ilkokul yılları bi öğrencinin en önemli yıllarıdır o yıllar da böle bi olay yaşamış olmanıza ragmen yine de sınıf öğretmenligi seçtiginiz için bi kat daha degerlisiniz gözümde. ayrıca hedefinize de ulaştınız ne güzel darısı hepimizi başına inşallahama hedef kiloya geldi,niz die bizi sakın bırakmayın olur mu
inşalah unuttugum kimse yoktur, varsa yorgunluguma verin lütfen
cnm inan ki sıkıntı ya girme çünki mevlam o kadar büyük ki hiç ummadığın anda neler yaratıp ne mucizeler yaşatıyor kullarına sen güçlüsün gerçekten çünki güçlü olmasam bu kadar iradeli ,pozitifsin yıkılmak yokkk sen çabalarına devam neşeli olmaya devam bundan sonra dr.ların konuştuğunu değil kendinin neler hissettiğini düşün ve hepp umutla bak hayata mevlam nasıl sana da mucizeler yaşatacak bak göreceksin inan ki bunları yazarken çok ama çok samimiyim...
geçmiş olsun olsun ödem ol geçer gider bak kilo vermen bile başladı sen herşeyi allahın (c.c) izniyle başaracaksınnnn..
Merhaba arkadaşlar, bugün İzmir fena yağmurlu, araba kullanmaya cesaret edemedim valla, evden çalışıyorum bugün. Öncelikle haftasonu giremedim, bütün haftanın yorgunluğu ve stresi anca çıktı, bolca dinlendim. Biraz ağrım vardı, bugün çok daha iyiyim şükür. Henüz diyet moduna da giremedim. Züleyhacım, diyet demişken hedefe ulaşmışsın bile sentebrik ederim arkadaşım ben yerimde saydım valla eee 5'li rakamlara ulaşmanın şerefine bir fotoğraf yüklersin artık çıtır rakibem Bu arada geç te olsa, öğretmenler gününü yürekten kutlarım
Duygucum, temizlik işlerin kolay gelsin canım, ben de haftasonu yapamadığım için bugün biraz temizlik yapmayı planlıyorum. Şimdilik planlama aşamasından öteye geçemedim
Esoşum, forumumuzun şirin, kokoş, sevimli kızı, nasılsın bakayım
Nurdancım annene geçmiş olsun canım. Sana da kolay gelsin, projen en kısa zamanda bitsin, yarışmada da birinci olsun inşallah
Suna fotoğraflarına bayıldım canım, tekrar hoşgeldin aramıza. Oğlun da çok tatlı maşallah, Allah analı babalı büyütsün
Filizim filizim seni çoooook seviyorum arkadaşım. Temiz kalpli, ince ruhlu, hassas ve dünya iyisi bir insansın, hayat er ya da geç gönlünden geçenleri verecek sana, buna yürekten inanıyorum
Merhaba arkadaşlar, bugün İzmir fena yağmurlu, araba kullanmaya cesaret edemedim valla, evden çalışıyorum bugün. Öncelikle haftasonu giremedim, bütün haftanın yorgunluğu ve stresi anca çıktı, bolca dinlendim. Biraz ağrım vardı, bugün çok daha iyiyim şükür. Henüz diyet moduna da giremedim. Züleyhacım, diyet demişken hedefe ulaşmışsın bile sentebrik ederim arkadaşım ben yerimde saydım valla eee 5'li rakamlara ulaşmanın şerefine bir fotoğraf yüklersin artık çıtır rakibem Bu arada geç te olsa, öğretmenler gününü yürekten kutlarım
Duygucum, temizlik işlerin kolay gelsin canım, ben de haftasonu yapamadığım için bugün biraz temizlik yapmayı planlıyorum. Şimdilik planlama aşamasından öteye geçemedim
Esoşum, forumumuzun şirin, kokoş, sevimli kızı, nasılsın bakayım
Nurdancım annene geçmiş olsun canım. Sana da kolay gelsin, projen en kısa zamanda bitsin, yarışmada da birinci olsun inşallah
Suna fotoğraflarına bayıldım canım, tekrar hoşgeldin aramıza. Oğlun da çok tatlı maşallah, Allah analı babalı büyütsün
Filizim filizim seni çoooook seviyorum arkadaşım. Temiz kalpli, ince ruhlu, hassas ve dünya iyisi bir insansın, hayat er ya da geç gönlünden geçenleri verecek sana, buna yürekten inanıyorum
menumu de yazayım:
sabah:
ıkı bardak su
ıkı cevız
bır domates
bır salatalık
bır tost ıkı dılım koy ekmegınden
ara: 5 adet kuru kayısı
oglene kadar suyum 1 lt
oglen: kıymalı bır adet bıber dolma, bır kase mercımek corba, bır tabak marul satalası
aksama kadar suyum 1 lt daha oldu
ara: bır demet maydonoz, nescafe, yesıl cay
aksam: bol domates, taze pırasa, bır tatlı kasıgı cokokrem, 2 kk peynır ve az mıktar koy ekmegı ıle bu sekılde bır ogun. hazır yemegım de sebzem de yoktu cok da actım beklememek ıcın boyle bır menu yaptım.
tsk ederım destegın ve ılgın ıcın nurdancıgım. zaten konu pes etmek, dıyetten vazgecmek gıbı bırsey degıl uzuldugum sey saglıklı olmamak, zayıfladıkca saglıgım duzelecek dıye ınandım hep. ama duzelmeyecegını duymak cok agır geldı herkes gıbı normal olmayı ıstemek ıste ozetle. ALLAHTAN hayırlısı artık. ıstısnalar vardır hep, mucızeler vardır ben de kendım ıcın bunu dılemeye, beklemeye yonelecegım
cok yogun ve telaslı bır gun olmus. ınsaallah bugun daha dınc ve sakın bır ruh ve beden ıle gune baslarsın toplantıların nasıl gecıyor ? proje net olarak nezaman tamamlanacak ?
benımle ılgılı konuya gelecek olursak konusmamayı dusunmemeyı bır sure burdan uzak durmayı planlamıstım ama konusulmayan paylasılmayan seyler ınsanda yara oluyor bunu yıllarca yaptım da ne oldu, 110 kılo oldum, hastalıklarım cıktı ruhen ve bedenen. ben kımseyı uzmemek kafasını agrıtmamak adına da bu kez kendımı kapatmıstım ama kızlar buna hem cok uzulduler hem de ıstemedıler ve ben onları uzmemek adına dun sabah bır adım attım ve burdayım
ben de senınle emrah hakkında konusmak ıstıyorum kafamı ıyıce toparlayım da.
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,8 kg [/td]
[td]59,6 kg [/td]
[td]1,2 kg [/td]
[td]25,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,3 kg[/td]
[td]96,6 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]13,4 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]69,5 kg [/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]72 kg [/td]
[td]67,8 kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]4,2 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,5 kg[/td]
[td]76 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]77,9 kg [/td]
[td]?? [/td]
[td]?? [/td]
[td]+4,00 kg (doğum)[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td] ?? kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]81,6 kg[/td]
[td]80 kg [/td]
[td]-1,6 kg [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]85,9 kg [/td]
[td]-1,9 kg [/td]
[td]21,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]62,3 kg[/td]
[td]59,9 kg [/td]
[td]-2,4 kg [/td]
[td]11,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
kızlar hava bırden cok sogudu, kar gelıyor sanırım, bende de sans yok valla bu hafta sureklı dısarda olacagım yarından ıtıbaren. hasta olmasam barı. en cok da kar yagmasından korkuyorum cunku kar olunca cok korkuyorum yurumekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?