2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar güzel hatunlarr..

benim dun gece son anda haberimin oldugu bir toplantı sebebiyle bugunumun plansız bi şekilde yogun geçti. sabah erkenden kalktım toplantıya gittim, eve dönemeden daha buraya gelmiş olan komşumuz aradı gelin die. annemi aldım evden onların aynına gittik derken bu saatte eve gelebildim ancak. resmen yorgunluktan yıkılacam artık da bikaç gün daha böle işlerim var, dayanmak laızm

filizcim yukarıda yazdım tekrardan aynı şeyleri yazmayım, sen açmadıgın sürece de bu konu ben tarafından açılmayacaktır emin olabilirsin ama sen istediginde hep buradayım. hala aramızda olmana sevindim. ayrıca resimlerine de bayıldımm, sen koyalı bikaç gün olmuş ama ben daha yeni gördüm sayılır. bigun saçlarımı boyatırsam kesinlikle o ışıltıdan kullanacagım

duygucum sana da pek sormuyorum hatırlatıyor olmamak için ama evle ilgili bi gelişme var mı? hep aklımda da sadece canını sıkmamak için sormuyodum, eğer cannı sıkacaksa sorumu es geçedebiliriz

neslicim de dinlenmiş haftasonu ne güzel olmuş valla. ben tam tersine daha çok yoruldum, evde yatmaya hasretim resmen

esracanımm, ben senin öğretmenlik okudugunu unutmuşum bu ihmalim yüzünden çok çok özür dilerimm azıcık geçti ama senin de öğretmenler günün kutlu olsun

ercecimm, güzel duaların için teşekkür ederim. zeynep su yu öp benim için

cemrem sende de herşey yolundadır inşallah.

canım züleyha hocam, ilkokul yılları bi öğrencinin en önemli yıllarıdır o yıllar da böle bi olay yaşamış olmanıza ragmen yine de sınıf öğretmenligi seçtiginiz için bi kat daha degerlisiniz gözümde. ayrıca hedefinize de ulaştınız ne güzel darısı hepimizi başına inşallah ama hedef kiloya geldi,niz die bizi sakın bırakmayın olur mu

inşalah unuttugum kimse yoktur, varsa yorgunluguma verin lütfen

menuyu yazar ve nurdan kaçar..

kahvaltı ( beraber çalıştıgımız insanlardan birinin evinde hem kahvaltı hem toplantı vardı, o sebeple tabagımdan ayırabildigim kadarını ayırdım ama normalden fazla oldu tabi - saat de 9.00 gibiydi bu arada )

1 tane parmak kadar sosis

yarım domates

yarım salatalık

1 kk beyaz peynir

1 kk kaşar peyniri

yarımdan biraz fazla simit

şekersiz çay

öğle yemegi ( bu arada hiç bişey yemeye fırsatım olmadı, eve geldim kapıdan annemi aldım, ankaranın taa bi diğer ucuna gittik, saat 14.30 gibi yedim )

5 6 parça tavuk köfte

5 6 parça patates kızartması

1 yk pilav

akşam yemegi ( ancak eve dönebildik, 19.30 )

1 kase yayla çorbası

1 tabak yoğurtlu ıspanak yemegi

1 tabak marulla domatesten oluşan salata

1 kupa yeşil çay içtim yemekten sonra, yatmadan 1 tane daha içerim belki. suyum ancak 2 lt oldu, 3 e tamamlamaya çalışırım. aktivite olarak da 3 saat kadar avm de çocuk kovaladım spora da gidemiyorum bu ara, yine düzensiz halime döndüm die huzursuzum ama yapacakzamanım yok. yakında deil bana, gidip gelmem en az 3 saat, ve gerçekten o kadar vakit ayıramayabiliyorum neyse o halde pilatese devam ederim bende. ama bugun değil, bugun gerçekten ayaklarımı kımıldatırsam dillenip dövebilirler beni

tsk ederım destegın ve ılgın ıcın nurdancıgım. zaten konu pes etmek, dıyetten vazgecmek gıbı bırsey degıl uzuldugum sey saglıklı olmamak, zayıfladıkca saglıgım duzelecek dıye ınandım hep. ama duzelmeyecegını duymak cok agır geldı herkes gıbı normal olmayı ıstemek ıste ozetle. ALLAHTAN hayırlısı artık. ıstısnalar vardır hep, mucızeler vardır ben de kendım ıcın bunu dılemeye, beklemeye yonelecegım

bu hıkayenızı merakla okuyordum kı hıc dusunmedıgım bır sonla bıttı. cok uzuldum ya, o ne bıcım ogretmen. dovesım geldı valla. nefret edıyorum boyle ogretmenlerden.

esın hamılelık surecınde de hep destekcıydı dıye hatırlıyorum ALLAH razı olsun ondan, yıne aynı sekılde davranmıs. guzel kızın da sen de ıyısın maasallah canım. şöyle kucagında bır resım eklesen buraya da, gozumuz bayram etse yıne o guzellıgı goruppppppp hareket etmeye baslamıssın toparlanmıssın maasallah canım. sutun de gelıyormus gercı sıkıntılar olmus baslarda ama sanırım bu her annenın yasadıgı bırsey oluyor.

saclar da mısssssssss olmussssssssss ohhhhhhhhhhhh

etrafındakılere gelınce, zaten her durumda bızı bunaltan daraltan herseyı daha zorlastıran onlar olmuyor mu. ıyılık yapalım derken kotuluk yapıyorlar maalesef.neysekı aşmışsın o kotu psıkolojıyı cok sukurrrr

buyuk ablamız napıyor ? o nasıl bır surec yasıyor ?

ALLAHA emanet olun canımmmmmmm

canım senı gormek ne guzel. cok mutlu oldum. ınsaallah daha oncekı yazılarımı okumussundur da ıcın ferahlamıstır. duaların, destegın ıcın cok tsk ederım. bır kez annelıgı tatmıs olsan da zeynep suyu uzun sure bekledıgın ıcın benı anlayabılecegınden emınım oyuzden bos umıt dıye dusunmedım bunları okurken. zaten aslında bakacak olursan, bebekten cok bu saglık sorunları, erken menopoz, saglıklı olamamak benı daha cok yıpratıyor saglıklı bırı olsaydım ama bebegım olmuyor olsaydı daha farklı olurdu benım ıcın. cunku aılem, hayatım ya da kendımı suclamazdım en basıtınden. ınsaallah senın ve eltının yasadıgı mucızeyı ben de yasarım canım,olmaz denıldıgı anda RABBIM ol der ve bır mucıze daha gerceklesmıs olur ınsanlara umut vermek ıcın.

gecen sefer yazısını da gormuyorum dedıgım gıbı ben ozaman yazdım sen yazdın konustuk anlastık. helallesılecek bır durum yok ben senı severım canım, ama ıcın rahat olsun dıye soyleyım helal olsun hakkım varsa da. opuyorum senı, dusunme bunları artık emi

cok yogun ve telaslı bır gun olmus. ınsaallah bugun daha dınc ve sakın bır ruh ve beden ıle gune baslarsın toplantıların nasıl gecıyor ? proje net olarak nezaman tamamlanacak ?

benımle ılgılı konuya gelecek olursak konusmamayı dusunmemeyı bır sure burdan uzak durmayı planlamıstım ama konusulmayan paylasılmayan seyler ınsanda yara oluyor bunu yıllarca yaptım da ne oldu, 110 kılo oldum, hastalıklarım cıktı ruhen ve bedenen. ben kımseyı uzmemek kafasını agrıtmamak adına da bu kez kendımı kapatmıstım ama kızlar buna hem cok uzulduler hem de ıstemedıler ve ben onları uzmemek adına dun sabah bır adım attım ve burdayım

ben de senınle emrah hakkında konusmak ıstıyorum kafamı ıyıce toparlayım da.

doktorlar oyle bır konusuyor kı ne hıssettıgını bıle unutur ya da bılmez bır hale gelıyorsun bazen. haftasonuna gore baya bır toparlandım daha da ıyı olacagım ınsaallah, ustumde gecmeyen bır yorgunluk var elım hıc bır ıse gıtmıyor erkenden de uyudum dun. toparlanırım ınsaallah bedenen de. cunku bu hafta cok yogunum, hıc dınlenemeyecegım.

samımıyetınden, bunları ınanarak ve hıssederek yazdıgından hıc suphem yok benı anlayacagından emınım. hakkımızda herseyın hayırlısı olsun en guzelı olsun ınsaallah umudumuz da saglıgımız da daım olsun ınsaallah

zorlu bır detoks yapmıstım kıloyu o sayede verdım bakalım kalıcı olacak mı bılmıyorum cunku detokstan hemen sonra ılaclara basladım yolculuk ve yogun stresım oldu yogunlugum ve yorgunlugum bu hafta da devam edecek. tam net, dogru kılom ne olacak henuz kestıremıyorum

evet ya haberlerde gordum ızmır boguldu yazıyor resmen. ne fena bır yagmur o, resmen sel aman sen de duygu da dıkkat edın emı canım:18:

haftasonu en guzelını yapmıssın hem yorgunluk hem stres full gectı senın ıcın. hem bedenen hem dusunce olarak rahatlaman lazımdı agrın nıye bıtmedı ona uzuldum, ınsaallah bu hafta tamamen bıter.

dıyete gelınce bu hafta toparlanacagını dusunuyorum guzel haberler aldın, en sevdıgın mevsımdesın bolca yagmur da yagıyorrrrrr tam modunda olmalısınnnnnn

oyyyyyyy ya var ya sız benı aglatıyorsunuz heppppppppp dun duygu ve esranın mesajları, bugun senın mesajın, haftasonundan berı bıtmeyen ılgınız ve dostlugunuz. ne dıyım bılmıyorum kı, kelımelerı bıle bulamıyorum cok cok tsk ederım hepınızeeeeeee. ALLAH razı olsun canlarım benımmmmmm. ALLAH gonlunuze gore versın canlarım benım. ben sızlerı uzmemek ıcın hepınızden uzak durmaya calıssam da hatta bu yuzden sızı uzmus olsam da sız buna ızın vermedınızzzzzz

neslıcıgım benım ben de senı cok sevıyorum narın, sakın, mantıklı, su gıbı ınsana ıyı gelen sakınlestıren dınlendıren guzel kaplı olgun arkadasım benım. ıyı kı varsın,,,,, esımın de dedıgı gıbı ne guzel arkadaslarım, dostlarım var benımmmmmm ----- ler ile, mucadele ıle, guzel dostluklar ıle gecen onca gun ve ayyyyyyyyyyy benım hayatım son aylarda, yıllarda sayenızde boyle olduuuu

gunaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr

nasılsınız bakalımmmmmm. ben 9 bucukta uyumusum sanırım, ama halen de uykum var gecen hafta ıcı duzenlı uyuyamamıstım komsulardan dolayı, hatta haftasonundan baslamıstı bu. sonra hastane, yolculuk, agrı derken bu haftasonum da oyle gectı yorulmusum meger, kendıme gelemedım daha. bugun de erken uyumayı dusunuyorum aksam foruma gırmeyı lısteyı yayınlamayı dusundum yorgunluguma ragmen ama cok eksıgımız vardı gercı eksıkler halen var serap ve sultan bıldırım gelmedı bu sekılde yayınlayacagım ben de. serap, ılk bıldırım yapan kısı olurdu herzaman. bebısten dolayı unutmustur sultan da ıyıdır ınsaallah tempom okadar yogun kı yetısemıyorum herkese maalesef.

menumu de yazayım:

sabah:
ıkı bardak su
ıkı cevız
bır domates
bır salatalık
bır tost ıkı dılım koy ekmegınden

ara: 5 adet kuru kayısı

oglene kadar suyum 1 lt

oglen: kıymalı bır adet bıber dolma, bır kase mercımek corba, bır tabak marul satalası

aksama kadar suyum 1 lt daha oldu

ara: bır demet maydonoz, nescafe, yesıl cay

aksam: bol domates, taze pırasa, bır tatlı kasıgı cokokrem, 2 kk peynır ve az mıktar koy ekmegı ıle bu sekılde bır ogun. hazır yemegım de sebzem de yoktu cok da actım beklememek ıcın boyle bır menu yaptım.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,8 kg [/td]
[td]59,6 kg [/td]
[td]1,2 kg [/td]
[td]25,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,3 kg[/td]
[td]96,6 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]13,4 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]69,5 kg [/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]72 kg [/td]
[td]67,8 kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]4,2 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,5 kg[/td]
[td]76 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]77,9 kg [/td]
[td]?? [/td]
[td]?? [/td]
[td]+4,00 kg (doğum)[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td] ?? kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]81,6 kg[/td]
[td]80 kg [/td]
[td]-1,6 kg [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]85,9 kg [/td]
[td]-1,9 kg [/td]
[td]21,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]62,3 kg[/td]
[td]59,9 kg [/td]
[td]-2,4 kg [/td]
[td]11,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,8 kg [/td]
[td]59,6 kg [/td]
[td]-1,2 kg [/td]
[td]25,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,3 kg[/td]
[td]96,6 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]13,4 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]69,5 kg [/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]72 kg [/td]
[td]67,8 kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]4,2 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,5 kg[/td]
[td]76 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]77,9 kg [/td]
[td]?? [/td]
[td]?? [/td]
[td]+4,00 kg (doğum)[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td] ?? kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]81,6 kg[/td]
[td]80 kg [/td]
[td]-1,6 kg [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]85,9 kg [/td]
[td]-1,9 kg [/td]
[td]21,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]62,3 kg[/td]
[td]59,9 kg [/td]
[td]-2,4 kg [/td]
[td]11,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]

kızlar cızelgemızı de yayınladım ıkı haftalık gıbı gorunse de her haftalık rakamları bıldıgım ıcın ozellıkle cemrem, zuleyha hocam ve esrayı tebrık edıyorum cunku ıstıkrarlı olarak duzenlı her hafta kılo verıyorlar ozellıkle cemrem her hafta en az 1 kılo verıyor ıyı kı dıyetısyene gıtmıs cok verımlı oldu bu surec.

duygusum da ataga gectı kılo verıyor maasallah yenıden. ben detoks da 3,6 kılo verdım ama aldım mı ya da odemım mı var bılemıyorum dun sırf 4 tane hormon ılacım vardı aynı anda almam gereken. hayırlısı artık, zaten bu hafta detoksu aldım dıye kontrol etmek ıcın tartılacagım ama bundan sonra da haftada bır kez tartılmayı dusunuyorum tartıdan uzaklasmak ıstıyorum bıraz, cunku rakamlar benım tum gunumu, hayatımı etkılıyor.

kılo veren herkesı tebrık edıyorummmmmm veremeyen ya da alan fıstıkların da zaten haftaya guzel rakam gorecegınden emınım.

Canım teşekkür ederim.Çekilir çekilmez yüklerim tabii.

kızlar hava bırden cok sogudu, kar gelıyor sanırım, bende de sans yok valla bu hafta sureklı dısarda olacagım yarından ıtıbaren. hasta olmasam barı. en cok da kar yagmasından korkuyorum cunku kar olunca cok korkuyorum yurumekten.

sabah bır bardak yarım yaglı sut ıcmıstım, oglen ve aksam da bırer bardak ayran vardı bunları yazmayı unutmusum

Günaydın kızlar, yine kapalı, yağmurlu bir İzmir'den hepinize güzel dileklerimi yıolluyorum Ben seviyorum böyle havaları Bir de spor yapabilsem süper olacak ama henüz moda giremedim. Bu hafta perşembe günü bir sunum yapacağım, ona hazırlanmam lazım. Cuma gününe kadar yetiştirmem gereken bir iş var. Bense dışarı çıkıp, ellerim cebimde, hafiften şarkı mırıldanarak sokaklarda gezmek istiyorum
Filizcim, sabah girmişsin, hızlıca baktım canım, kendine dikkat et, kardan da korkma. Kar için kullanıma uygun, tabanı tırtıklı, kaymayan bir botun varsa giy, yoksa al bence. Bilekten saran modellerden. Daha güvende hissedersin en azından.
Çizelgemiz yayınlanmış, ellerine sağlık Filizcim. Görüldüğü gibi herkes takır takır kilo verirken ben alıyorum Şaka bir yana hepinizim kutluyorum 5'li kilolarda bulunan Duygu ve Züleyha başta olmak üzere, 7'li rakamlara çok yakın olan Cemremi ve Esrayı, 6'lı rakamlara doğru azimle ilerleyen Nurdanı yürekten tebrik ediyorum Ben de haftaya -- olacağım inşallah, en azından elimden geleni yapacağım. Bugün yarın regl olacağım, spor yapmaya çalışarak değerlendireyim diyorum
Gelelim assolistimize Filizcim, kullandığın ilaçlara, rahatsızlıklarına, vücudunun sürekli ödem tutmasına rağmen; kilo almak bir yana üstüne çok güzel kilo verip doktorları bile şaşırttığın için en büyük alkış sana gelsin
Kızlar bu arada bana ceza verin bence, ne olacak benim bu halim yaaa, iki ileri bir geri durumdayım epeydir. Kaldım bu kilolarda:18:

canım benim sen saglıklı olma yolunda adım adım ilerliyorsun ki, bu sadece kilo için deil ruh saglıgın içinde beden saglıgın içinde geçerli. menapoza henuz girmemişsin bu da avantaj, kilo verdikçe daha da saglıklı olacaksın, belki çocuk doğal bi yoldan olmayacak kilo versen bile ama bunun da bir sürü yontemleri var. aslaa kendisi ben saglıksızım ve hep böle kalacam die düşünme, sen ruhen çok saglıklısın, bunu da bizlerin arasında kalıp dertlerinle ilgili konuşmayı seçerek, hormon tedavinden diyetinden normal yaşamından vazgeçmeyerek zaten gösterdin. beden saglıgın konusunda da elinden geleni yapıyosun, bak doktor bile kilo verdigin için seni ne kadar tebrik etmiş, çok doğru bi yoldasın yani. beden saglıgına da ulaşacaksın. daha sonra o çocuk normal yollardan olmasa ufak bi şans da olsa tup bebegi deneyeceksin ben adım gibi eminim, bizde hepimiz dua edecez sana. eğer o da olmazsaa pes etmek yok, senle ilk tanıştıgımız zamanlarda söledigin bi cümle vardı çok hoşuma gitmişti. eger çocugum olmazsa evlatlık alırım demiştin, herkes bunu düşünecek kadar yürekli olamaz bence. senin kocaman güzel bi yuregin var, bunu düşünebiliyorsun. ben eminim ki muthiş bir anne olacaksın bigun. sadece senin sınavın buymuş,biraz uğraşman gerekecekmiş demek ki. buna da şükür edip yoluna devam et sen, zoru başarıp bu kadar kiloyu verdigine göre bi düşün bakalım başka neleri isteyip de yapabilirsin, senin elinden kurtulabilecek bişey var mı

bugun de çıkacam birazdan, hocamla görüşmeye oofff daralıyorum valla da neysee sabırr sabıırrrrrr proje ben çalışsam güzel geçecek de hiç çalışasım yok, dün gece düşünürken en son kendime bi kafe açmaya karar verdim mimarlık yapmaktan vazgetim yani de bikaç güne düzelirim sanırım proje 9 ocak da tamamlanacak filizim, az kaldı yani, gitgide yogunlaşacagım ben

sen kafanı toparla mutlu neşeli filiz oldaa varsın emrah beklesin yaa kaçtıgı yok, yeter ki sen iyi ol

ben bu listenin 2 haftalık oldugunu unutmuşumm, esrayla züleyha hocamın kiloları görünce gözlerim uçuyordu yerinden evde kaldıgım günlerde pilates deil de leslie mi yapsam die düşündüm. pilates bi işe yaramıyo, ee havalar da iyice kapadı saolsun. spor salonu da uzak bana, en iyisi leslie gibi. gerçi benm oda da avuç kadar saolsun ama bu iş böle olmayacak, spora bi çözüm bulmam lazıımmmm

ayrıca kilo veren herkesi çok çookkk tebrik ediyorum, benm gibi gıdım gıdım verenlere de sopaaa

nesli de demiş canım, en önemlisi saglık, biraz pahalı olabilir net fiyatlarını bilmiyorum ama altı kaygan olmayan bi bot alsan sen, çok rahat edersin. erteleyebilecegin işlerse eğer kar yada çok yagmur varken ertele ama ertelemeyecegin işler için o bot çok işine yarar, hem de korktugun bişeyin üstüne gitmiş olursun, karlı havada kayıp düşme korkunu da yenersin o botlar kamyon tekeri gibi oluyor çünkü biri itse bile seni düşmüyosun