2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

nesli sana ve banaa haftada 4 gün leslie cezası veriyorummm

a.s canımm

kuzi napsın teyzesi büyüyor tam gazellerinde öperr

ne güzel bi doğum yapmışssın maşallahh iki doğum şeklinide tatmış oldunn

ne güzel eşindestek olmuş maşallahh ama senin asıl şansın ceren,ceren harika ablalık yapcak zeynepsuya

saçlarda boyanmış ohh mis olmuşsun miss

ikinizide öptüm ama zeynep suyu koklaya koklaya öp emi

nurdacım ben hala daha beklemedeyim maleseff sabırla bekliyorum nasibim nerde aramaya devam yanii,yoo sorun değil sorabilirsin sağ ol ilgin için

canım kendine haksızlık etme sıkıntılı yorucu bi hafta geçirdin sonuçda insan stresden dikkat etmez boşver sen artık iyisin önemli olan bu biraz dikkatle toparlar hepimzi sollarsın

ayy bende istiyorum bekarken çok yapardım yağmurlu havada yürürdüm o yağmurun topla buluştuğu andaki o harika koku,denizin kokusu mest etmiştir beni ..

Kızlar, bu arada ben epeydir inceliyordum buharlı temizlik aletlerini, sonunda karar verdim ve dün siparişimi verdim, gelsin, kullanayım da yorumlarımı yazarım buraya. Kimyasallar benim alerjimi azdırdığı için ekstra problem oluyor, buharlı temizlik işe yararsa süper olacak Ev zaten kutu gibi nasılsa, temizlik iyice kolay olur o zaman benim için. Nurdan'a da çeyiz için öneride bulunurum belki Hakikaten, sen alıyor musun bakayım ufak tefek şeylerini, sonra çok birikir bak

Sağol, canım benim. Haklısın geçen hafta ekstraydı ama ben de epeydir bu durumdayım be gülüm silkelenmem lazım acilen Ne güzel tarif etmişsin yağmurda yürümeyi, oooyyyyfffff oooyyyfffffff basit zevklerden bile mahrum kalıyoruz yaaa

Kabul ediyorum Nurdancım Sen gene vermişsin yalnız, kendine haksızlık etme bakayım, 500 gr az değil. Bugünden başlayarak Leslie yapıyoruz o zaman

2 haftada 500 gr az kii ben bu ara düzensiz de oldum birazcık sürekli dışarıdayım die. o sebeple bugunden itibaran cezamış başladı anlaştık

buharlı şeylerden annem de aldı benim, halıların üstlerini süpürmek için bide yerleri silmek için kullanıyo, annem çok memnun da bana çok zahmetli geldi yaa benm gibi tembel kullanamaz kesin onu

annemler zamanında alıp alıp bişeyler koymuşlar zaten kenara neslicim annem anlatıyo arada şu da var bu da var die ama ben daha çok büyük parçalarla ilgileniyorum mesela salonumu nasıl döşerim ne renge boyarım falan gibi büyük araştırmalarım var benm küçük şeyler ayagımın altına dolaşır sonra ancak o zamn yaparımm

günaydın güzel İZMİR :))
oo dinlenmiş olmana çok sevindimm sen bu hafta anca toparlanırsın diğer haftanın başlangıcında topiği neşenle sararsın mutlakaa

liste için eline emeğine sağlık tatlımm..

öncelikle kiloveren s zuleyha,esram,cemremi tebrikederim sayenizde afyonum patladı, aslında tablomuz fena değil aslında herkez vermiş (neslişim benim gözümde sen de verdin bu kadar stres üstüne yorucu bi haftada almış olduğun kilonun 2 katı ben alırdım sen bence yine iyisin )

filizim sende söyledin hormon ilaçları kullandım diye bence hiç takılma büyükbir bölümü ödemdir,hem öyle olmasada sonuçda verdin dimi önemli olanda bu bence

Duygucum, ev konusunda çok içine sinen, kolaylıkla işleri hallolacak bir yer bulacağına eminim canım. Benim önerim karşı tarafa gelmeniz evet evet çok iyi fikir bu

neslicim demek kendini tamhazır hisetmiyorsun geçmişe söyle bakarsak zaten belli birmüddet spor yapmadın yediklerini kontrol ettin sadece özel birşey yapmadın yani tam yapmaya başladın düzen kurmaya başladın bu sıkıntılı süreç girdi ben en kısa sürede buranın tozunu dumana katacağından eminim,sende bende ymek yemeği atıştırmayı seviyoruzz ayrıca resimlerden şahane gözüküyorsun yani kendinde bi kilosorunu görseydin asılırdın herhalde bak burdan diyorum sen 65 kg olsan ve korusan benceyeter onun dışında sadece sorunlu bulduğunyer için sıkılaşsanm yeterli ben senin fiziğiniçok beğeniyorumm

Duygucum, ev konusunda çok içine sinen, kolaylıkla işleri hallolacak bir yer bulacağına eminim canım. Benim önerim karşı tarafa gelmeniz evet evet çok iyi fikir bu

keşkeeee çok severim karşıyakayıı eşime ters olmasaa aslında düşünürdüm ama dur bakayım yoklayımm eşimi:))))

kızlarr geçde olsa günaydınnn, harika bir gün bizim olsun 45dk hazırlanıp çıkmam lazım oğlanı babanesine bırakcam görümcemle sinemaya gitcem inşallahh ,hepinize keyifli günler dilerimmmmm duygu kaçarrr..

canım evet çok soğudu bizimde kalorifer kazanı patlamış 1 hafta yanmayacakmış bebişle üşütecez olmazsa yarın anneme gidecem bebekle istanbula 1 hafta onda kalırım artık diom sen naapıyosun bu arada okudum yazdıklarını ne desem bilemedim ama süper kilo vermişsin tebrik ediyorum cnm seni

dünkü menümü yazayım biraz fazla oldu ama misafirlikteydim
sabah 3 bardak çay
1 parça peynir
3çatal patates kavurması
1 tane sucuklu yumurta
1 dilim ekmek

öğlen 1 türk kahvesi ( kahvaltıyı öğlen yapmıştık öğle yemeği yok oyüzden)

akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 buçuk porsiyon et sote
1 kase pilav
1 bardak kola

ara :
1 şekerpare
1 avuç badem .çam fıstığı

yatmadan 1 mandalina
1 kupa ıhlamur

Filizcim yazdigin guzel seylet icin tesekkur ederim bende seni seviyoruuuum arkafasiim rabbim seninde gonlune gore versindiyip o konuyu kapatiyiruzzzz
Tlfondan yaziyorum ve resim yuklemeyi bilmiyorum canim soz pc tamirden gelsin yuklerim
Esim benim buraya yazdigimi bilmiyirdu bu sabah anlattim sizi nette arkafaslarim var dedim sasirdi
Zeynepsu dogunca bana face actilar orada resim yukluyorum istersenix ekleyelim birbirimixi
benim eski face hesabimi esim bilmiyo onu sadece burafaki arkafaslarla gorusmek icin acmistik ve iptal edicem simdi yeni faceden yaxariz
buyuk kizim ben hamileyken cok kiskandi filizcim heleki kiz olunca bana biraz kustu bile sanki benim elimdeymis gibi ama dogunca hersey degisti resmen ask yasiyolar cok sukur kirkuyodumzeynepsuyu benimsemicek diye

nurdan ablasi en kokulusundan optuuuuuuuuuummmm

Duygucum zeynepsuyu optum en kokulusundan bak dedim duygudss teyzeden geldi bu opucuk
bende kuziyiiiiopuyorummm annesiii
evet haklisin benim en buyuk sansin cerenim allahim ondan razi olsun beni hic uzmedi 9 ay resmen bana cicuk gibi bakti allahim acilarini gostermedin hicbirimizin evlatlarinin amiinnn
duygucum ben eski faceyi iptal edicem esim onu bilmiyo malum gizli acmistik cerenle simdi bana yeni face actilar esiminde haberi var sizide anlattim ben sana ozelden adimi soyadimi yazayim beni ekle olurmu orafan yazmak ve resim yuklemek cok kolay geldi bana

neslcim buharli supurgeni gule gule kullan cok guzel ferah bi temizlik yapiyo hayta astim hastasi kuzenim onunla epey rahatladi
yalniz yer dosemelerin suya dayanikli degilse biraz problem yadayabilirsin

Allah inşallah sanada hayırlı evlatlar nasip eder balım çok fedakar bir anne olacağından hiç şüphem yok.Ama anne olana kadar arada böyle alıştırmalar yap sen neyin ne olduğunu anca o zaman alayabiliyoruz

Emrah mevzusunda sen zaten çözümünü bulmuşsun.Biraz daha zaman lazım.Zaten bak o da seni üzmek istemiyormuş.Haklısın bi kkere gözün korkmuş ama normal o da.Emrah seni yanıltmayacaktır heleki bu konuda.Boşuna kendini üzme stres yapma.Herşey çok güzel olacak az sabır bebeeeem

Yaaaa eveeeeeeeeet ve bugün kargoya verilmiş.Sıkıldığım lesliye kısa süreliğine elveda diyip yeni sporumu hevesle yapabileceğim oh bee

Soğal bitanem çok teşekkür ederim

Oyss teşekkür ederim bitanem inşallah o günleride görürüz ince düşüncen yine çok sevindirdi beni