- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.141
Günaydın kızlar, yine kapalı, yağmurlu bir İzmir'den hepinize güzel dileklerimi yıolluyorumBen seviyorum böyle havaları Bir de spor yapabilsem süper olacak ama henüz moda giremedim. Bu hafta perşembe günü bir sunum yapacağım, ona hazırlanmam lazım. Cuma gününe kadar yetiştirmem gereken bir iş var. Bense dışarı çıkıp, ellerim cebimde, hafiften şarkı mırıldanarak sokaklarda gezmek istiyorum
Filizcim, sabah girmişsin, hızlıca baktım canım, kendine dikkat et, kardan da korkma. Kar için kullanıma uygun, tabanı tırtıklı, kaymayan bir botun varsa giy, yoksa al bence. Bilekten saran modellerden. Daha güvende hissedersin en azından.
Çizelgemiz yayınlanmış, ellerine sağlık Filizcim. Görüldüğü gibi herkes takır takır kilo verirken ben alıyorumŞaka bir yana hepinizim kutluyorum 5'li kilolarda bulunan Duygu ve Züleyha başta olmak üzere, 7'li rakamlara çok yakın olan Cemremi ve Esrayı, 6'lı rakamlara doğru azimle ilerleyen Nurdanı yürekten tebrik ediyorum Ben de haftaya -- olacağım inşallah, en azından elimden geleni yapacağım. Bugün yarın regl olacağım, spor yapmaya çalışarak değerlendireyim diyorum
Gelelim assolistimizeFilizcim, kullandığın ilaçlara, rahatsızlıklarına, vücudunun sürekli ödem tutmasına rağmen; kilo almak bir yana üstüne çok güzel kilo verip doktorları bile şaşırttığın için en büyük alkış sana gelsin
Kızlar bu arada bana ceza verin bence, ne olacak benim bu halim yaaa, iki ileri bir geri durumdayım epeydir. Kaldım bu kilolarda:18:
nesli sana ve banaa haftada 4 gün leslie cezası veriyorummm
Selamun aleykum arkadaslariiimm
filizcim allahim hayirli mutlu yazilar yaxsin gonlunden gecenleri versin arkafasim
bos umit olarak gorme yaxdiklarimi ama ben cevremfe o kadar cok mucize gordumki rabbim ol dediktn sonra hersey boss
benim ikinciprenses 18 sene sora geldi evimize
eltim tupleri ameliyatla bagli oldugu halde 4 cye hsmile kaldiyani rabbim nasip etmisse oluyo
gecen sefer seni uzdum hakkini helal et canim
Nrdlicim sende doktora gitmisdin sonuclar guxelmis gozun aydin canim
duygucum sen nasilsin kuzi napiyo
zuleyha hocam ogretmenler gununuz kutlu olsun
nurdancim annene gecmis olsun emraha hayirli isler nasip olsun
edracim cemrrvim sixlerde ders calisiyomussumuz allah kolaylik versin
Hizlica okuyup yaxabildiklerim bunlar atladigimyoktur ins
ne güzel bi doğum yapmışssın maşallahh iki doğum şeklinide tatmış oldunnZeynepsu uyuyo su an bende birsx bizdenhaberlerveriyim
cok guzel bi dogumgecirdim valla sexeryan bana normal dogumdan daha kolay geldi
cok sukur hic ystmadan kolay toparlandim azcik ameliyat yerimagriyo ama oda normal
sonrasi cok kotu kaynanam va sagolsun her geleninkendi tecrubelerinidinkemekten hafifbi fepresyon gecirdim yok dutun gelmemis cocuk ac yok lohudanin mexari acik beklermis yok emzik vercocuga amsn allahim daha aklima gelmeyenbi milyonseyle ugrastim cokbunaldiiiiiiimm
esime sardim tabiii allah razi olsin ondan halimi anlsmis canim benim
once saclarimi boyattik acaip iyigeldibeyszlardan kurtulmaj
Bebisi anneme birakip yuruyuslere cikardi geceleri yardimcioldu
simdi cok dukur iyiyim gecti gitti
gecen gun lesli yaptim 1O dakka nasi ozlemisim hareket etmeyi
gobegimde epey indi su an 87 kiloyum
diyet yapmiyorum kiximi emziriyorum sutum geldi ama ilk gunler memin biri sisti neler cektim cok zordu simdi sukur gecti kiximi emzirebiliyorum
bilgisayari tamire verdik gelince daha sik yaxarim
herkesi opuyoruzzzzz
herkese iyi akşamlar güzel hatunlarr..
benim dun gece son anda haberimin oldugu bir toplantı sebebiyle bugunumun plansız bi şekilde yogun geçti. sabah erkenden kalktım toplantıya gittim, eve dönemeden daha buraya gelmiş olan komşumuz aradı gelin die. annemi aldım evden onların aynına gittik derken bu saatte eve gelebildim ancak. resmen yorgunluktan yıkılacam artık da bikaç gün daha böle işlerim var, dayanmak laızm
filizcim yukarıda yazdım tekrardan aynı şeyleri yazmayım, sen açmadıgın sürece de bu konu ben tarafından açılmayacaktır emin olabilirsinama sen istediginde hep buradayım. hala aramızda olmana sevindim. ayrıca resimlerine de bayıldımm, sen koyalı bikaç gün olmuş ama ben daha yeni gördüm sayılır. bigun saçlarımı boyatırsam kesinlikle o ışıltıdan kullanacagım
duygucum sana da pek sormuyorum hatırlatıyor olmamak için ama evle ilgili bi gelişme var mı? hep aklımda da sadece canını sıkmamak için sormuyodum, eğer cannı sıkacaksa sorumu es geçedebiliriz
neslicim de dinlenmiş haftasonu ne güzel olmuş valla. ben tam tersine daha çok yoruldum, evde yatmaya hasretim resmen
esracanımm, ben senin öğretmenlik okudugunu unutmuşum bu ihmalim yüzünden çok çok özür dilerimmazıcık geçti ama senin de öğretmenler günün kutlu olsun
ercecimm, güzel duaların için teşekkür ederim. zeynep su yu öp benim için
cemrem sende de herşey yolundadır inşallah.
canım züleyha hocam, ilkokul yılları bi öğrencinin en önemli yıllarıdır o yıllar da böle bi olay yaşamış olmanıza ragmen yine de sınıf öğretmenligi seçtiginiz için bi kat daha degerlisiniz gözümde. ayrıca hedefinize de ulaştınız ne güzel darısı hepimizi başına inşallahama hedef kiloya geldi,niz die bizi sakın bırakmayın olur mu
inşalah unuttugum kimse yoktur, varsa yorgunluguma verin lütfen
Günaydın kızlar, yine kapalı, yağmurlu bir İzmir'den hepinize güzel dileklerimi yıollorumBen seviyorum böyle havaları Bir de spor yapabilsem süper olacak ama henüz moda giremedim. Bu hafta perşembe günü bir sunum yapacağım, ona hazırlanmam lazım. Cuma gününe kadar yetiştirmem gereken bir iş var. Bense dışarı çıkıp, ellerim cebimde, hafiften şarkı mırıldanarak sokaklarda gezmek istiyorum
Filizcim, sabah girmişsin, hızlıca baktım canım, kendine dikkat et, kardan da korkma. Kar için kullanıma uygun, tabanı tırtıklı, kaymayan bir botun varsa giy, yoksa al bence. Bilekten saran modellerden. Daha güvende hissedersin en azından.
Çizelgemiz yayınlanmış, ellerine sağlık Filizcim. Görüldüğü gibi herkes takır takır kilo verirken ben alıyorumŞaka bir yana hepinizim kutluyorum 5'li kilolarda bulunan Duygu ve Züleyha başta olmak üzere, 7'li rakamlara çok yakın olan Cemremi ve Esrayı, 6'lı rakamlara doğru azimle ilerleyen Nurdanı yürekten tebrik ediyorum Ben de haftaya -- olacağım inşallah, en azından elimden geleni yapacağım. Bugün yarın regl olacağım, spor yapmaya çalışarak değerlendireyim diyorum
Gelelim assolistimizeFilizcim, kullandığın ilaçlara, rahatsızlıklarına, vücudunun sürekli ödem tutmasına rağmen; kilo almak bir yana üstüne çok güzel kilo verip doktorları bile şaşırttığın için en büyük alkış sana gelsin
Kızlar bu arada bana ceza verin bence, ne olacak benim bu halim yaaa, iki ileri bir geri durumdayım epeydir. Kaldım bu kilolarda:18:
a.s canımm
kuzi napsın teyzesi büyüyor tam gazellerinde öperr
ne güzel bi doğum yapmışssın maşallahh iki doğum şeklinide tatmış oldunn
ne güzel eşindestek olmuş maşallahh ama senin asıl şansın ceren,ceren harika ablalık yapcak zeynepsuya
saçlarda boyanmış ohh mis olmuşsun miss
ikinizide öptüm ama zeynep suyu koklaya koklaya öp emi
nurdacım ben hala daha beklemedeyim maleseff sabırla bekliyorum nasibim nerde aramaya devam yanii,yoo sorun değil sorabilirsin sağ ol ilgin için
canım kendine haksızlık etme sıkıntılı yorucu bi hafta geçirdin sonuçda insan stresden dikkat etmez boşver sen artık iyisin önemli olan bu biraz dikkatle toparlar hepimzi sollarsın
ayy bende istiyorum bekarken çok yapardım yağmurlu havada yürürdüm o yağmurun topla buluştuğu andaki o harika koku,denizin kokusu mest etmiştir beni ..
Kabul ediyorum NurdancımSen gene vermişsin yalnız, kendine haksızlık etme bakayım, 500 gr az değil. Bugünden başlayarak Leslie yapıyoruz o zaman
Kızlar, bu arada ben epeydir inceliyordum buharlı temizlik aletlerini, sonunda karar verdim ve dün siparişimi verdim, gelsin, kullanayım da yorumlarımı yazarım buraya. Kimyasallar benim alerjimi azdırdığı için ekstra problem oluyor, buharlı temizlik işe yararsa süper olacakEv zaten kutu gibi nasılsa, temizlik iyice kolay olur o zaman benim için. Nurdan'a da çeyiz için öneride bulunurum belki Hakikaten, sen alıyor musun bakayım ufak tefek şeylerini, sonra çok birikir bak
gunaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmm. ben 9 bucukta uyumusum sanırım, ama halen de uykum var gecen hafta ıcı duzenlı uyuyamamıstım komsulardan dolayı, hatta haftasonundan baslamıstı bu. sonra hastane, yolculuk, agrı derken bu haftasonum da oyle gectı yorulmusum meger, kendıme gelemedım daha. bugun de erken uyumayı dusunuyorum aksam foruma gırmeyı lısteyı yayınlamayı dusundum yorgunluguma ragmen ama cok eksıgımız vardı gercı eksıkler halen var serap ve sultan bıldırım gelmedı bu sekılde yayınlayacagım ben de. serap, ılk bıldırım yapan kısı olurdu herzaman. bebısten dolayı unutmustur sultan da ıyıdır ınsaallah tempom okadar yogun kı yetısemıyorum herkese maalesef.
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,8 kg [/td]
[td]59,6 kg [/td]
[td]1,2 kg [/td]
[td]25,4 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,3 kg[/td]
[td]96,6 kg [/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]13,4 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]69,5 kg [/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]72 kg [/td]
[td]67,8 kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]4,2 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,5 kg[/td]
[td]76 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]77,9 kg [/td]
[td]?? [/td]
[td]?? [/td]
[td]+4,00 kg (doğum)[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td] ?? kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]81,6 kg[/td]
[td]80 kg [/td]
[td]-1,6 kg [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]85,9 kg [/td]
[td]-1,9 kg [/td]
[td]21,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]62,3 kg[/td]
[td]59,9 kg [/td]
[td]-2,4 kg [/td]
[td]11,1 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
Sağol, canım benim. Haklısın geçen hafta ekstraydı ama ben de epeydir bu durumdayım be gülümsilkelenmem lazım acilen Ne güzel tarif etmişsin yağmurda yürümeyi, oooyyyyfffff oooyyyfffffff basit zevklerden bile mahrum kalıyoruz yaaa
Duygucum, ev konusunda çok içine sinen, kolaylıkla işleri hallolacak bir yer bulacağına eminim canım. Benim önerim karşı tarafa gelmenizevet evet çok iyi fikir bu
keşkeeee çok severim karşıyakayıı eşime ters olmasaa aslında düşünürdüm ama dur bakayım yoklayımm eşimi:))))
kızlarr geçde olsa günaydınnn, harika bir gün bizim olsun 45dk hazırlanıp çıkmam lazım oğlanı babanesine bırakcam görümcemle sinemaya gitcem inşallahh ,hepinize keyifli günler dilerimmmmm duygu kaçarrr..
kızlar hava bırden cok sogudu, kar gelıyor sanırım, bende de sans yok valla bu hafta sureklı dısarda olacagım yarından ıtıbaren. hasta olmasam barı. en cok da kar yagmasından korkuyorum cunku kar olunca cok korkuyorum yurumekten.
cancagızım cildiye doktoruna da zorla götürdüm zaten annemi, şimdi sıkı takipteyim anlayacagın, eğer iyileşme olmazsa yada doktorun verdigi sürede o alerji bitmezse kedi yavrsu gibi ensesişnden tutar götürürüm mutlakabenden kaçamazz
çocuklara bayılıyorum bende senin gibi yanive pek hayır demedigim için onlara genelde beni de çok severler ama işte söz konusu sorumluluk falan olunca o başka bişey yaa. yani hergun evinde bi çocugun olacak olması falan.. şimdi kuzenimdir komşunun oğludur geliyolar kalıyolar gidiyolar sıkılamıyorum yani onlardan fırsat olmuyor. yani sürekli benm yanımda olacak bir çocuk ne bileim yorabilir öle olursa da sıkıntı mı olur die korkuyorum. her dakikasını düşünmek zorundasın, senin bi parçan falan.. ben dün bizde kalan çocuk için bile, bugun çarpışan arabalar da yanagını çarptı resmen parçam gitti onunla berabr. onun acısı geçti benmki geçmedi yani. yada bişey istedigi zaman yapamayacam die ödüm koptu dünden beri. işte o sorumlulugu sürekli alabilir miyim bilemiyorum. ama öte yandan da dün gece yanımda uyuması, ne bileim gece tuvalete götürdüm böle bi sarıldı falan o da çok başka bi duygu. o yuzden inşallah evlenene düzenimi kurana kadar bu konuda duygularım daha da netleşir, şuan bu düşünceyi tabiki erteliyorum da erteleyemeyecegim zaman ne yapacam bilmiyorum :44::44:
emrah konusunda da sorumlulugunun farkında oldugunu söylüyor. ben tabiki sürekli onun yanında ve beyninde olamadıgım için neler yapıyo neler düşünüyor bilemiyorum. bide emrahın mantıgı olumsuz duygularını dışarı yansıtmamaktan yanadır. hatta kendisi de sölüyo bunu " ben her turlu güçlüğe karşı gelirim,i dayanırım, Allah sana dert verecegine bana versin, sen daha kırılgansın yıkılıyosun hemen " die. bu konuda da ben uğraşıyorum koşturuyorum merak etme, ama seni sürekli ayaklandırmak istemiyoırum, o yuzden bi iş olunca supriz olacak sana dio. bencilce ama biraz işime geliyo bu durum. ben yasin de sürekli her iş görüşmesine giderken geril, ondan sonra sonucu bekle olumsuz olsun üzül, bide onu teselli et falan o kadar yoruldum ki, diyorum ya bencilce ama beni daha az yıpratıyo bölesi. en azından kendi kendime üzülüyorum ama hem ilişkimiz yıpranmıyo, hem de yuregim agzımda beklemiyorum. şu iş meselesi de olmasa bi sorunumuz yok yani, emrah msj laşmayı hiç sevmez mesela, ama gün içerisinde beni asla ihmal etmiyo, sevmedigi halde msj atar, arar falan. bişeyden hoşlanmadıgımı söledigimde düzeltebilecegi bişeyse düzeltir, düzeltemeyecegi bişeyse açık açık yapamayacam der oyalamaz. falan filan işte. Allah nasip ettigi zamamn bi iş de bulursa inşallah daha bi görecez önümüzü, bakalım hayırlısı o dasanırım insan öğreniyo zamnla kendini daha az yıpratmanın yollarını..
ayy ne çok yazdım ben yaaaa
buaralar aldıgım en guzel haber bu ısteeeeeeeeeeeeeesenden guzel bır haber almayı cok ıstedım. neslı ve senın ıcın zor bır haftaydı ozellıkle. neslıden guzel haber aldım, senden beklıyordum hem de hıc ummadıgım bır haber alınca nasıl sevındım bak, hem de bu ruh halıme okadar ıyı geldı kı buuuuuuuuuuuu gule gule kullan canım benımmmmmmmmm ayyyyyyyy cok keyıf verdı bana bu haberrrrrrrrrrrr
esoşummmmmmm senın de ogretmenler gunun kutlu olsun emınım cok guzel bır ogretmen olacaksın ve yıne ılk kutlayan bızler olacagızzzzzataman olmus, ılk ayların. ılk ogretmenler gunun ve bır bakmıssın kocaman cıcekler gelıyor sanaaaaa bıl bakalım kımler gondermısssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?