- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.061
sagol canım, ınsaallah ---- lerımız devam etsın ınsallah guzel haberlerımız cogalsın hepımız mutlu ve saglıklı olalım daıma ınsaallah
sınav ocakta ama derslerokul aynı anda sınav olacağı için yoğun geçiyo günümsınavların nezaman cemrem ?
kolay gelsın aman dıkkat et kendıne emi,
evet senın menulerın cok kontrollu ve dengelı. dıyetısyene tamamen uyuyorsun gercekten.
25 gun sonra hem de regl oldugun donemde tatlı yemenı gayet normal karsılıyorum ben. onemlı olan bunu sık sık tekrar etmemek zaten.
sana hayırlı yolculuklar hımm adımların süper olmuş artık seni kimseler tutamaz artık -- ler durmadan gelir ohh ne güzelhorozunuzzzzzzzzzzz topıgı actı yıneeeeeeeeeeee
gunaydınlarrrrrrrrrrrrr, hayırlı cumalarrrrrrrr cıvcıvlerrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım, ınsaallah aksam, sımdı ve ben buralarda yok hep ıyı olursunuzzzzzzzzben pazar aksam ancak gırerım sanırım, ozamana kadar kendınıze ıyı bakın emi
aksam 6 bucukta yolcuyum, ısten yarım saat erken cıkıp bınecegım otobuse. havalar sogudu, kar kış gelmeden gıdıp gelebılırım ıns.
cok yorgunum, otobuste uyurum desem gulmezsınız umarımmmmmcunku carsamba gunu sureklı dısardaydım 13000 adımdan fazla yurudum. dun esıme mont baktık, benım yolculuk oncesı ıslerımı hallettık derken 12000 e yakın adım olmus 11800 cıvarıydı. cok yoruldum eve geldım dınlenemedım de esya falan hazırladım gunduz ısler de yogundu derken baya yorgunum hem kafa hem bedenen 2 gundur yanı. ayrıca bugun hıc ıyı uyuyamadım uykuya ıyı dalamadım resmen. yorgunluktan mı oldu nıye oldu onu da anlamadım zaten 12 de uyudum yetmıyor 6 saat. onu da böluk pörcuk uyuyunca hıc ıyı olmadı yanıııııı
kızlar ben cok yogun olurum, eger telefonda da gorusemezsek merak etmeyın musaıt olunca aksamları ya da gecelerı mesaj atarım sızlere oldu mu
hepınızı opuyorummmmmmm haftasonu haberler ıle donuyorum sızeeeeeeeeeeeee
sınav ocakta ama derslerokul aynı anda sınav olacağı için yoğun geçiyo günüm
evet harfiyyen uymaya çalışıyorum bende sıkmadım canımı zaten olsun o kadarı da..
sana hayırlı yolculuklar hımm adımların süper olmuş artık seni kimseler tutamaz artık -- ler durmadan gelir ohh ne güzel
güle güle git ii haberlerle gel..
Cnm spor var ama fazla fitness tarzi degil bende lessie wii oyun konsoluyla step o tarz yapiyorum cok kaslara yjklenmeden dedi dr uyuyorum ona inslh regly bu hafta kilomda bana ++gelmez:26:cemrem senın spor ne durumda ? bu son kontrolden sonra spor konusunda ne dedı doktorun ?
Neslicimm cnm gozunaydin bak biz biseycikolmucak dedik olmDi sukur hapa elveda dedin he bundan sonrasi inslh sorunsuz olur kontrollerin evet kadin olmak zor hepimize mevlam yardim etsinGünaydın kızlar, sevgili arkadaşlarım beni bu zorlu süreçte hiç yalnız bırakmadıkları gibi dün de güzel haberi paylaşmışlar buradaYüreğimden geçenleri kelimelere dökmek şu an gerçekten imkansız benim için.
Öncelikle bugün çok keyifliyim. Biyopsi sonuçları temiz çıktı, smear sonucu temiz çıktı. Dün rahim ağzındaki yaraya dondurma işlemini de yaptı doktor. 1 ay sonra kontrole gideceğim, Şubat ayında da smear yapılacak tekrar. Doktorumu gerçekten çok sevdim, pozitif bir insan herşeyden önce. Dün o işlemi yaptırmayı düşünmüyordum aslında ama beni ikna ettiİyi ki de yaptırmışım, o da aradan çıktı. Doğum kontrol hapım pazar günü bitiyor ve kendisine güle güle diyorum Hapı kullanmayınca herşey daha yoluna girecek inşallah. Çocuk konusunu da bu süreçte eşimle epey konuştuk. Doktorla da dün konuştuk biraz. Kulağımıza kar suyu kaçtı yani
Benden haberler kısaca böyle. Kızlar, sizden ricam kadın hastalıkları kontrollerinizi lütfen ama lütfen düzenli olun. İçinize sinen bir doktor bulun. Bir de normalin dışında bir şey hissedince de mutlaka doktora gidin. Kadın olmak zor iş.
Filizcim bugün doktora gidecekmiş, inşallah güzel haberlerle dönecek o da. Verdiğin kilo da gözümden kaçmadı, bundan sonra bu ulaştığın rakamdan düşeceksin inşallah
Geçmişe bakamadım, hızlıca gözüme takılan bu vardı. Şimdi kahvemi içerken geçmişe bir dalayım. Yağmurlu, sisli ve gri bir İzmir'den mutlulukla enerji yolluyorum hepinize
yagmurlu ve gri izmir sabahindan hepinize gunaydin hayirli cumalar canlarr,herrkez iyidir insallah simdiden herkeze harika bir hafta sonu diliyorumm
Günaydın kızlar, sevgili arkadaşlarım beni bu zorlu süreçte hiç yalnız bırakmadıkları gibi dün de güzel haberi paylaşmışlar buradaYüreğimden geçenleri kelimelere dökmek şu an gerçekten imkansız benim için.
Öncelikle bugün çok keyifliyim. Biyopsi sonuçları temiz çıktı, smear sonucu temiz çıktı. Dün rahim ağzındaki yaraya dondurma işlemini de yaptı doktor. 1 ay sonra kontrole gideceğim, Şubat ayında da smear yapılacak tekrar. Doktorumu gerçekten çok sevdim, pozitif bir insan herşeyden önce. Dün o işlemi yaptırmayı düşünmüyordum aslında ama beni ikna ettiİyi ki de yaptırmışım, o da aradan çıktı. Doğum kontrol hapım pazar günü bitiyor ve kendisine güle güle diyorum Hapı kullanmayınca herşey daha yoluna girecek inşallah. Çocuk konusunu da bu süreçte eşimle epey konuştuk. Doktorla da dün konuştuk biraz. Kulağımıza kar suyu kaçtı yani
Benden haberler kısaca böyle. Kızlar, sizden ricam kadın hastalıkları kontrollerinizi lütfen ama lütfen düzenli olun. İçinize sinen bir doktor bulun. Bir de normalin dışında bir şey hissedince de mutlaka doktora gidin. Kadın olmak zor iş.
Filizcim bugün doktora gidecekmiş, inşallah güzel haberlerle dönecek o da. Verdiğin kilo da gözümden kaçmadı, bundan sonra bu ulaştığın rakamdan düşeceksin inşallah
Geçmişe bakamadım, hızlıca gözüme takılan bu vardı. Şimdi kahvemi içerken geçmişe bir dalayım. Yağmurlu, sisli ve gri bir İzmir'den mutlulukla enerji yolluyorum hepinize
Cnm spor var ama fazla fitness tarzi degil bende lessie wii oyun konsoluyla step o tarz yapiyorum cok kaslara yjklenmeden dedi dr uyuyorum ona inslh regly bu hafta kilomda bana ++gelmez:26:
Neslicimm cnm gozunaydin bak biz biseycikolmucak dedik olmDi sukur hapa elveda dedin he bundan sonrasi inslh sorunsuz olur kontrollerin evet kadin olmak zor hepimize mevlam yardim etsin
BENCE EMZIRMENE RAGMEN GAYET IYI BESLENIYORSUN. SEN HERZAMAN DIKKATLI VE BILINCLIYDIN OYUZDEN KOLAYCA KILO VEREBILECEGINDEN EMINIM SUNACIGIM.
BUARADA SENI YENIDEN ARAMIZDA GORMEK COK GUZELHOSGELDIN CANIM
SENI TANIDIGIMIZDA GELINLIK BAKIYORDUK SIMDI OGLUSUNUN RESMINE BAKIYORUZZZZZZHAYAT COK GUZEL SUPRIZLER VE GELISMELER GOSTEREBILIYOR BOYLEEEEEEE
BUARADA BASLANGIC KILO, HEDEF KILO VE BUGUNKU KILONU YAZARSAN SENI HAFTALIK BILDIRIM CIZELGEMIZE DE YAZAYIM. ESKI ARKADASLARI ARAMIZA ŞIP DIYE ALIRIZZZZZZZZZ
cnm bildiğimiz lessie 2 mile 3 mile olan ondan yapıyorum daha kolay ve bana rahat geliyo fazla kardiyo çalışması yapmıyorum demek istedim.. wii oyun konsoluyla step tahtası var Eki Görüntüle 869820hımmmmm lınkı var mı merak ettım normal leslıeden farklı galıba senın bu dedıgın. oyun konsolu ıle nasıl oluyor anlamadım.
olsun olsun ++ olsan bıle regl oluyorsun odem atıyorsun tam tersı. regl olmazsan odem tam tersı bırıkır ayrıca sen bu hafta 1,2 vermıstın cızelgeyı yayınlamadıgım ıcın kutlayamadım ama gec olsa da sana kocaman bır alkıs bendennnnnnnnnn
maşallahmevlüt fotolarımızdan paylaşalım dedim bide tombiş halimmm
çeşmi cnm annene geçmiş olsun aman kötü bişey çıkmamış sende sunumdan sonra bayağı yorulmuşsun dinlenmek ii gelmişherkese merhabalar kızlarrr, bugun gündüz girdim ama uykuluydum çok bişey yazamadan çıktım. sabah annemi hastaneye götürdüm de baya bi erken kalkmak zorunda kaldım, malum ankara ulaşım ıskıntılı falan. gelince de cumanın okunmasını bekledim uyumak için, dua ettim, biraz buralara bakındım sonra tekrardan uyumuşum. sizi merakta bırakmadan aklımdayken yazayım, annemin bacagında kırmızı sivilce gibi bişeyler çıktı ama özellkle gün doğarken ve batarken çok kaışınıyomuş, baştan önemsemedi amaa son zamanlarda morarmaya da başlayınca zorla ikna ettm, karacigerden şüphelendik ama şükür ki deilmiş, alerjikmiş. hap ve ilaçla geçecekmiş yani..
geçmişi okudum öncelikle şunu söleyim, neslicimm sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindimm, inşallah bir daha böle şeyler karşına çıkıp da üzmez seni. bebek konusunda da hayırlısı olsun hakkınızda, her şekilde mutlulugunuz kat kat artsın
filizcimm, sana da hayırlı yolculuklar diliyrum. inşallah güzel haberlerle dönersin kayserinden
esracanım sana da Allah kolaylıklar versin
duyguşumm havalar biraz bozuyo ama idare edecez artık, güzel günlerin tadını yeterince çıkardık şimdi önemli olan evde geçirecek vakitten keyif almakda
cemrem, diyet süper gidiyor valla kocaman tebrik sana, spor da vamrış daha ne olsunn, ohh misss
sunacımm, resimlerde muthiç gözüküyosun bence, yeni doğum yapmış birisin sonuçta, karın bölgenin birazcık fazla olması normal ama sen onu halledersin eminimbacakların hala ipince mesela çok büyük bi avantaj, ayrıca oğlun da sen de çok güzelsinizz
züleyha hocam girmemiş zaten, inşallah o da en yakın zamanda kendini toplar ve aramıza geri döner
canlar ben yarın giremeybilirim, adapazartından komşularımız ankaraya gelecek de bir akrabalarına onların minik yakışıklı bir oğulları var o bizde kalacak, onun yanında açamam sanırm laptopu, hepinize şimdiden güzel haftasonlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?