2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bugunku menum:

ıkı dılım kepek ekmegınden tost bıraz domates ve suzme peynır ıle
ıkı cevız
3-4 adet marul
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı kasık nar
yarım muz

ara olarak bır demet maydonoz yıyecem

suyumu 1-1,5 lt yaparım oglene kadar.

oglen: kuru fasulye pılav salata

ogleden sonra ara olarak 2 adet cevız ve yarım muz yerım.

aksam da ılk mola yerınde tavuk sıs salata yemeyı dusunuyorum.

suyum 2-2,5 lt gun kapanır

yesıl cay aksama kadar ıkı kez ıcerım.

sagol canım, ınsaallah ---- lerımız devam etsın ınsallah guzel haberlerımız cogalsın hepımız mutlu ve saglıklı olalım daıma ınsaallah

sınav ocakta ama derslerokul aynı anda sınav olacağı için yoğun geçiyo günüm
evet harfiyyen uymaya çalışıyorum bende sıkmadım canımı zaten olsun o kadarı da..
sana hayırlı yolculuklar hımm adımların süper olmuş artık seni kimseler tutamaz artık -- ler durmadan gelir ohh ne güzel
güle güle git ii haberlerle gel..

neslişim, guzel arkadasım dun sesını keyıflı duymak cok mutlu ettı benı. ınsaallah her gunun boyle olsun. ınsaallah bır daha boyle sıkıntılı gunlerın olsun her gunun saglıklı huzurlu ve mutlu olsun canım. gecmıs olsunnnnnnnnnnnn gectı bıttı sukurrrrrrrrrrrrr

senı kocaman opuyorummmmmmmmm

anladım canım kolay gelsın senın de esranın da sınavları var onunkı daha erken baslıyormus ıkınıze de basarılar dılıyorum canım.

adımlar guzel oldu evet canım, ama yuruyus bana cok fayda etmez. enazından hareketsız kalmamıs oldum ıkı gundur adımlarım cok ıyı oldu o acıdan sevınıyorum cumartesı gunu de yururum. pazar gunu bılemıyorum bır kıralık eve bakmaya gıdebılırız bır de haftalık yemeklerımı yapacagım.

yok yok cok basarılısın harfı harfıyen uyuyorsunnnnnnn

kız duygus napıyorsunnnnnnnnn sesın cıkmıyorrrrrrrrr ses ver hele yahuuuuuuuuuuuuu

datlum benım cıkmam lazım, resımlerı kucultmem gerektı o da zaman aldı sorun olmadan cıkayım ben optummmmmmm gorusuruz zaten canım

yagmurlu ve gri izmir sabahindan hepinize gunaydin hayirli cumalar canlarr,herrkez iyidir insallah simdiden herkeze harika bir hafta sonu diliyorumm

Günaydın kızlar, sevgili arkadaşlarım beni bu zorlu süreçte hiç yalnız bırakmadıkları gibi dün de güzel haberi paylaşmışlar burada Yüreğimden geçenleri kelimelere dökmek şu an gerçekten imkansız benim için.
Öncelikle bugün çok keyifliyim. Biyopsi sonuçları temiz çıktı, smear sonucu temiz çıktı. Dün rahim ağzındaki yaraya dondurma işlemini de yaptı doktor. 1 ay sonra kontrole gideceğim, Şubat ayında da smear yapılacak tekrar. Doktorumu gerçekten çok sevdim, pozitif bir insan herşeyden önce. Dün o işlemi yaptırmayı düşünmüyordum aslında ama beni ikna etti İyi ki de yaptırmışım, o da aradan çıktı. Doğum kontrol hapım pazar günü bitiyor ve kendisine güle güle diyorum Hapı kullanmayınca herşey daha yoluna girecek inşallah. Çocuk konusunu da bu süreçte eşimle epey konuştuk. Doktorla da dün konuştuk biraz. Kulağımıza kar suyu kaçtı yani
Benden haberler kısaca böyle. Kızlar, sizden ricam kadın hastalıkları kontrollerinizi lütfen ama lütfen düzenli olun. İçinize sinen bir doktor bulun. Bir de normalin dışında bir şey hissedince de mutlaka doktora gidin. Kadın olmak zor iş.
Filizcim bugün doktora gidecekmiş, inşallah güzel haberlerle dönecek o da. Verdiğin kilo da gözümden kaçmadı, bundan sonra bu ulaştığın rakamdan düşeceksin inşallah
Geçmişe bakamadım, hızlıca gözüme takılan bu vardı. Şimdi kahvemi içerken geçmişe bir dalayım. Yağmurlu, sisli ve gri bir İzmir'den mutlulukla enerji yolluyorum hepinize

cemrem senın spor ne durumda ? bu son kontrolden sonra spor konusunda ne dedı doktorun ?
Cnm spor var ama fazla fitness tarzi degil bende lessie wii oyun konsoluyla step o tarz yapiyorum cok kaslara yjklenmeden dedi dr uyuyorum ona inslh regly bu hafta kilomda bana ++gelmez:26:

Neslicimm cnm gozunaydin bak biz biseycikolmucak dedik olmDi sukur hapa elveda dedin he bundan sonrasi inslh sorunsuz olur kontrollerin evet kadin olmak zor hepimize mevlam yardim etsin

yagmurlu ve gri izmir sabahindan hepinize gunaydin hayirli cumalar canlarr,herrkez iyidir insallah simdiden herkeze harika bir hafta sonu diliyorumm

duygusumun hıc sevmedıgı bır hava varmıs yaaaaaaaaaaaa neyse bu havalarda fılm keyfı guzel olur keyıf yap canımmmm opuyorum senııııııııı,

gunaydınnnnnnnnnnn nasıl bır enerjı ıle donmus aramıza boyle bızım bu tatlı arkadasımızzzzzzzzzz maasallahhhhhhhhh canım benım tekrar tekrar gecmıs olsun ıcım cok rahattı benım. hıslerımın dogru cıkmasına cok sevındımmmmmm verdıgın bılgıler ve tavsıyeler ıcın de ayrıca tsk ederım hepımızı uyarmıs oldun ornek oldun bu konuda bızlere stresını attın cok sukur, guzel de bır haftasonu gecır dınlen, dolas sahılde. guzel bır hafta senı beklıyor sonra.

enerjını aldımmmmmmmmmmmm

telefonda da konustuk zaten canım, destegın ıcın ben de sana tsk ederım ınsaallah guzel haberler ıle donmek nasıp olur hem guzel haberler hem --ler ıle yenı bır haftaya gırebılmek super olurrrrrrrrrrrrrrrr

neslıcıgım yazarken unutmusum bebek konusunda kafan karısık anlasılan. ınsaallah en dogru karara varırsın bebeklı ya da bebeksız guzel, saglıklı, huzurlu bır hayatın olsun da onemlı olan buuuuuuuuuu bır karar varırsan hemen haber ver bıze emıııııııııı

hımmmmm lınkı var mı merak ettım normal leslıeden farklı galıba senın bu dedıgın. oyun konsolu ıle nasıl oluyor anlamadım.

olsun olsun ++ olsan bıle regl oluyorsun odem atıyorsun tam tersı. regl olmazsan odem tam tersı bırıkır ayrıca sen bu hafta 1,2 vermıstın cızelgeyı yayınlamadıgım ıcın kutlayamadım ama gec olsa da sana kocaman bır alkıs bendennnnnnnnnn

mrb canımm başlangıç kilom yani doğum yaptığım 72 şu an 67.8 hedef 59 cnm
benide al listeye yarın kayınvalidemler gidiyor sık sık yazarım bende cnm
çok duygulu demi insanın her anını paylaştığı kişiler olması ne güzelll

mevlüt fotolarımızdan paylaşalım dedim bide tombiş halimmm

Eklentiler

• $20112013620.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $20112013571.webp
    18 KB · Görüntüleme: 31
  • $20112013574.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $20112013577.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 20
herkese merhabalar kızlarrr, bugun gündüz girdim ama uykuluydum çok bişey yazamadan çıktım. sabah annemi hastaneye götürdüm de baya bi erken kalkmak zorunda kaldım, malum ankara ulaşım ıskıntılı falan. gelince de cumanın okunmasını bekledim uyumak için, dua ettim, biraz buralara bakındım sonra tekrardan uyumuşum. sizi merakta bırakmadan aklımdayken yazayım, annemin bacagında kırmızı sivilce gibi bişeyler çıktı ama özellkle gün doğarken ve batarken çok kaışınıyomuş, baştan önemsemedi amaa son zamanlarda morarmaya da başlayınca zorla ikna ettm, karacigerden şüphelendik ama şükür ki deilmiş, alerjikmiş. hap ve ilaçla geçecekmiş yani..

geçmişi okudum öncelikle şunu söleyim, neslicimm sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindimm, inşallah bir daha böle şeyler karşına çıkıp da üzmez seni. bebek konusunda da hayırlısı olsun hakkınızda, her şekilde mutlulugunuz kat kat artsın

filizcimm, sana da hayırlı yolculuklar diliyrum. inşallah güzel haberlerle dönersin kayserinden

esracanım sana da Allah kolaylıklar versin

duyguşumm havalar biraz bozuyo ama idare edecez artık, güzel günlerin tadını yeterince çıkardık şimdi önemli olan evde geçirecek vakitten keyif almakda

cemrem, diyet süper gidiyor valla kocaman tebrik sana, spor da vamrış daha ne olsunn, ohh misss

sunacımm, resimlerde muthiç gözüküyosun bence, yeni doğum yapmış birisin sonuçta, karın bölgenin birazcık fazla olması normal ama sen onu halledersin eminim bacakların hala ipince mesela çok büyük bi avantaj, ayrıca oğlun da sen de çok güzelsinizz

züleyha hocam girmemiş zaten, inşallah o da en yakın zamanda kendini toplar ve aramıza geri döner

canlar ben yarın giremeybilirim, adapazartından komşularımız ankaraya gelecek de bir akrabalarına onların minik yakışıklı bir oğulları var o bizde kalacak, onun yanında açamam sanırm laptopu, hepinize şimdiden güzel haftasonlarıı

cnm bildiğimiz lessie 2 mile 3 mile olan ondan yapıyorum daha kolay ve bana rahat geliyo fazla kardiyo çalışması yapmıyorum demek istedim.. wii oyun konsoluyla step tahtası var Eki Görüntüle 869820 orda hareketlere bakıp aynısını yapıyorum kalori yakımıda gösteriyo iyi oluyo benim için bu tarz sporları yapıyorum şuan bir dahaki kontrolde tekrar danışıcam çünki her kontrolde artabilir spor demişti zamanla anlıcam güzelim..
evet + bile görsem üzülmicem çünki regly inşlh --- olup şaşırtır beni teşekkür ederim bakalım bu hafta neler olacak 2 haftalık dietin ardından herkeslerde bolca giden kilolar görelimmm.....
mevlüt fotolarımızdan paylaşalım dedim bide tombiş halimmm
maşallah cnm mevlüdünüzde kabul olsun yok kız ne şişmanı sen doğum yaptın kolay mı bak hemen --ler çıkmış idealinede kavuşursun merak etme...
çeşmi cnm annene geçmiş olsun aman kötü bişey çıkmamış sende sunumdan sonra bayağı yorulmuşsun dinlenmek ii gelmiş
evet diete devam harfiyyen uymaya nadir kaçırdığım olsada yola devammm...

Son düzenleme: