- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.161
Merhaba arkadaşlar, bugün İzmir fena yağmurlu, araba kullanmaya cesaret edemedim valla, evden çalışıyorum bugün. Öncelikle haftasonu giremedim, bütün haftanın yorgunluğu ve stresi anca çıktı, bolca dinlendim. Biraz ağrım vardı, bugün çok daha iyiyim şükür. Henüz diyet moduna da giremedim. Züleyhacım, diyet demişken hedefe ulaşmışsın bile sentebrik ederim arkadaşım ben yerimde saydım valla eee 5'li rakamlara ulaşmanın şerefine bir fotoğraf yüklersin artık çıtır rakibem Bu arada geç te olsa, öğretmenler gününü yürekten kutlarım
Duygucum, temizlik işlerin kolay gelsin canım, ben de haftasonu yapamadığım için bugün biraz temizlik yapmayı planlıyorum. Şimdilik planlama aşamasından öteye geçemedim
Esoşum, forumumuzun şirin, kokoş, sevimli kızı, nasılsın bakayım
Nurdancım annene geçmiş olsun canım. Sana da kolay gelsin, projen en kısa zamanda bitsin, yarışmada da birinci olsun inşallah
Suna fotoğraflarına bayıldım canım, tekrar hoşgeldin aramıza. Oğlun da çok tatlı maşallah, Allah analı babalı büyütsün
Filizim filizim seni çoooook seviyorum arkadaşım. Temiz kalpli, ince ruhlu, hassas ve dünya iyisi bir insansın, hayat er ya da geç gönlünden geçenleri verecek sana, buna yürekten inanıyorum
Zeynepsu uyuyo su an bende birsx bizdenhaberlerveriyim
cok guzel bi dogumgecirdim valla sexeryan bana normal dogumdan daha kolay geldi
cok sukur hic ystmadan kolay toparlandim azcik ameliyat yerimagriyo ama oda normal
sonrasi cok kotu kaynanam va sagolsun her geleninkendi tecrubelerinidinkemekten hafifbi fepresyon gecirdim yok dutun gelmemis cocuk ac yok lohudanin mexari acik beklermis yok emzik vercocuga amsn allahim daha aklima gelmeyenbi milyonseyle ugrastim cokbunaldiiiiiiimm
esime sardim tabiii allah razi olsin ondan halimi anlsmis canim benim
once saclarimi boyattik acaip iyigeldibeyszlardan kurtulmaj
Bebisi anneme birakip yuruyuslere cikardi geceleri yardimcioldu
simdi cok dukur iyiyim gecti gitti
gecen gun lesli yaptim 1O dakka nasi ozlemisim hareket etmeyi
gobegimde epey indi su an 87 kiloyum
diyet yapmiyorum kiximi emziriyorum sutum geldi ama ilk gunler memin biri sisti neler cektim cok zordu simdi sukur gecti kiximi emzirebiliyorum
bilgisayari tamire verdik gelince daha sik yaxarim
herkesi opuyoruzzzzz
herkese iyi akşamlar güzel hatunlarr..
benim dun gece son anda haberimin oldugu bir toplantı sebebiyle bugunumun plansız bi şekilde yogun geçti. sabah erkenden kalktım toplantıya gittim, eve dönemeden daha buraya gelmiş olan komşumuz aradı gelin die. annemi aldım evden onların aynına gittik derken bu saatte eve gelebildim ancak. resmen yorgunluktan yıkılacam artık da bikaç gün daha böle işlerim var, dayanmak laızm
filizcim yukarıda yazdım tekrardan aynı şeyleri yazmayım, sen açmadıgın sürece de bu konu ben tarafından açılmayacaktır emin olabilirsinama sen istediginde hep buradayım. hala aramızda olmana sevindim. ayrıca resimlerine de bayıldımm, sen koyalı bikaç gün olmuş ama ben daha yeni gördüm sayılır. bigun saçlarımı boyatırsam kesinlikle o ışıltıdan kullanacagım
duygucum sana da pek sormuyorum hatırlatıyor olmamak için ama evle ilgili bi gelişme var mı? hep aklımda da sadece canını sıkmamak için sormuyodum, eğer cannı sıkacaksa sorumu es geçedebiliriz
neslicim de dinlenmiş haftasonu ne güzel olmuş valla. ben tam tersine daha çok yoruldum, evde yatmaya hasretim resmen
esracanımm, ben senin öğretmenlik okudugunu unutmuşum bu ihmalim yüzünden çok çok özür dilerimmazıcık geçti ama senin de öğretmenler günün kutlu olsun
ercecimm, güzel duaların için teşekkür ederim. zeynep su yu öp benim için
cemrem sende de herşey yolundadır inşallah.
canım züleyha hocam, ilkokul yılları bi öğrencinin en önemli yıllarıdır o yıllar da böle bi olay yaşamış olmanıza ragmen yine de sınıf öğretmenligi seçtiginiz için bi kat daha degerlisiniz gözümde. ayrıca hedefinize de ulaştınız ne güzel darısı hepimizi başına inşallahama hedef kiloya geldi,niz die bizi sakın bırakmayın olur mu
inşalah unuttugum kimse yoktur, varsa yorgunluguma verin lütfen
kızlar cızelgemızı de yayınladım ıkı haftalık gıbı gorunse de her haftalık rakamları bıldıgım ıcın ozellıkle cemrem, zuleyha hocam ve esrayı tebrık edıyorum cunku ıstıkrarlı olarak duzenlı her hafta kılo verıyorlar ozellıkle cemrem her hafta en az 1 kılo verıyor ıyı kı dıyetısyene gıtmıs cok verımlı oldu bu surec.
duygusum da ataga gectı kılo verıyor maasallah yenıden. ben detoks da 3,6 kılo verdım ama aldım mı ya da odemım mı var bılemıyorum dun sırf 4 tane hormon ılacım vardı aynı anda almam gereken. hayırlısı artık, zaten bu hafta detoksu aldım dıye kontrol etmek ıcın tartılacagım ama bundan sonra da haftada bır kez tartılmayı dusunuyorum tartıdan uzaklasmak ıstıyorum bıraz, cunku rakamlar benım tum gunumu, hayatımı etkılıyor.
kılo veren herkesı tebrık edıyorummmmmm veremeyen ya da alan fıstıkların da zaten haftaya guzel rakam gorecegınden emınım.
2 haftada 500 gr az kii ben bu ara düzensiz de oldum birazcık sürekli dışarıdayım die. o sebeple bugunden itibaran cezamış başladı anlaştık
buharlı şeylerden annem de aldı benim, halıların üstlerini süpürmek için bide yerleri silmek için kullanıyo, annem çok memnun da bana çok zahmetli geldi yaa benm gibi tembel kullanamaz kesin onu
annemler zamanında alıp alıp bişeyler koymuşlar zaten kenara neslicim annem anlatıyo arada şu da var bu da var dieama ben daha çok büyük parçalarla ilgileniyorum mesela salonumu nasıl döşerim ne renge boyarım falan gibi büyük araştırmalarım var benm küçük şeyler ayagımın altına dolaşır sonra ancak o zamn yaparımm
kızlarr geçde olsa günaydınnn, harika bir gün bizim olsun 45dk hazırlanıp çıkmam lazım oğlanı babanesine bırakcam görümcemle sinemaya gitcem inşallahh ,hepinize keyifli günler dilerimmmmm duygu kaçarrr..
esımınnnnnn cumlelerııııııııııııııı
sen ıyı kı buraya uye olmussunnnnnnnn ne guzel ne gercek dostların oldu senınnnnnnnnnesranın yazısını okuttum, duygunun mesajlarını okuttummmmmmmm
benı gece duygu aglattı, sabah senın bu mesajın aglattıııııııı
ne dıyım bılmıyorum kı,,,,,, benım bıle susabıldıgım bır an su an. kelımelerı bulamıyorummmmmmmmm ama cok cok cok tsk ederımmmmmm
ıyı kı varsın ıyı kı tanıdım ıyı kı varsınız duygusum esosummmmmm ıyı kı hayatımdasınız ALLAH razı olsunnnn pıtırcıklarımmmmmmmmmm
cok uzun uzun anlatmak ıstemıyorum kızlar. sadece duygu ve esra dısında bılenınız olmadıgı ıcın sızlerı bılgılendırmek adına yazacagım cunku yenıden yenıden aynı seylerı dusunmek, hatırlamak ıstemıyorum
doktorumu cok sevdım, cok da uyguna geldı acıbadem olmasına ragmen. arkadaslarım cok guzel ılgılendıler benımle. kendısı ve aılesı. bunlar dısında guzel bır havada gıttım dondum. usumedım hasta olmadım yorgunum, odemım de var zaten odem benım gobek adım cunku hormon ılaclarının odemı yapıskan gıbıymıs atılamıyormus bıle vucuttan oyle dedı doktor. ayrıca ben ergenlıkten berı az regl oluyormusum oyuzden odemımım hep varmıs ergenlıkten berı.
yılda 10 kılo alabılırmıs bır kadın, menopoza gırınce. bende de baslangıc oldugu ıcın aynı etkı gorulebılırmıs oyuzden kılomu verdıgım ıcın cok sasırdılar cok da tebrık ettıler cok destekledıler
erken menopoz, yumurtanın sayısı ve kalıtesı kılo verdıkce degısmezmıs. cok nadıren vucut hamıle kalmak acısından elverıslı olabılırmıs bu da kesın degılmıs. kılo vermem ıle hamıle kalabılmem arasında bır etkı olmayacakmıs yanı cunku ıkı yumurta var ve cok kalıtesızler. ve erken menopoz bıtmeyecek bır surecmıs benım ıcın. nezaman tam menopoz olurmus, bılemezlermıs degıskenmıs. ama en fazla 10 yıl olurmus benım durumumda. senınkı 5 yıl da olabılır dedı.
benım durumumda hemen tup bebek ıyıymıs ama yuzde bıle veremedı basarısız sonuclanır nerdeyse kesın olarak bakıyorum dedı ama deneyelım dersen denerım dedı. ben ıstemedım cunku bu basarısızlık benı dıbe ıterdı buna gucum yok.
hapım dogru bır hapmıs devam edecegım regl yıne gecıkme olacak mı bılemıyoruz oyuzden bekleyecegız ona gore yenıden gorusecegız regl olmamı saglayacak en ıyı hapı kullanıyormusum zaten. olmazsam da sokturucu kullanacagız ama sokturucu sureklı kullanmak, rahıme zarar verırmıs ınsaallah duzenlı kullanmak zorunda kalmazsın dedı cunku rahmın ıyı durumda, onu bozmayalım dedı
aklımda kalanlar bunlar ıste
Allah inşallah sanada hayırlı evlatlar nasip eder balım çok fedakar bir anne olacağından hiç şüphem yok.Ama anne olana kadar arada böyle alıştırmalar yap sen neyin ne olduğunu anca o zaman alayabiliyoruz
Emrah mevzusunda sen zaten çözümünü bulmuşsun.Biraz daha zaman lazım.Zaten bak o da seni üzmek istemiyormuş.Haklısın bi kkere gözün korkmuş ama normal o da.Emrah seni yanıltmayacaktır heleki bu konuda.Boşuna kendini üzme stres yapma.Herşey çok güzel olacak az sabır bebeeeem
Neslican hayırlı olsun güle güle kullan.
Kız nurdan aynı benim cümlem .Ben de o aletlere bakıp üfff kim uğraşır derdim al senden bir tane daha var burdasussssssssss aramızdaaa yoksa duyguş bize uçarrrrrrr
Beni tebrik eden herkese çok teşekkür ederim.Bu haftaki kilo verişimin asıl sebebi yine leslie yapmamdı.Gerçek şu spor yapınca ben düzenli kilo verebiliyorum.Yapmayınca azcık veriyorum yada hiç veremiyorum.Hadi kızlarrrrrrrrrr leslile olur bisiklet olur bölgsel olur.Ne bulduysak sporrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende kilo veren veremeyen sabit kalan herkesi çok tebrik ediyorum.
cnm detoks dieti bile olsa eminim ki sende kalıcı olacak senin çabalarında kilon --lecek ve kalıcı bişekilde yoluna devam edeceksinndoktorlar oyle bır konusuyor kı ne hıssettıgını bıle unutur ya da bılmez bır hale gelıyorsun bazen. haftasonuna gore baya bır toparlandım daha da ıyı olacagım ınsaallah, ustumde gecmeyen bır yorgunluk var elım hıc bır ıse gıtmıyor erkenden de uyudum dun. toparlanırım ınsaallah bedenen de. cunku bu hafta cok yogunum, hıc dınlenemeyecegım.
samımıyetınden, bunları ınanarak ve hıssederek yazdıgından hıc suphem yok benı anlayacagından emınım. hakkımızda herseyın hayırlısı olsun en guzelı olsun ınsaallah umudumuz da saglıgımız da daım olsun ınsaallah
zorlu bır detoks yapmıstım kıloyu o sayede verdım bakalım kalıcı olacak mı bılmıyorum cunku detokstan hemen sonra ılaclara basladım yolculuk ve yogun stresım oldu yogunlugum ve yorgunlugum bu hafta da devam edecek. tam net, dogru kılom ne olacak henuz kestıremıyorum
cnm umarım memnun kalırsın buharlı temizlik aletinden kullan yorumunu yap belki bizde alırız...Kızlar, bu arada ben epeydir inceliyordum buharlı temizlik aletlerini, sonunda karar verdim ve dün siparişimi verdim, gelsin, kullanayım da yorumlarımı yazarım buraya. Kimyasallar benim alerjimi azdırdığı için ekstra problem oluyor, buharlı temizlik işe yararsa süper olacakEv zaten kutu gibi nasılsa, temizlik iyice kolay olur o zaman benim için. Nurdan'a da çeyiz için öneride bulunurum belki Hakikaten, sen alıyor musun bakayım ufak tefek şeylerini, sonra çok birikir bak
ohhh ne güzel cnm ya gelin görümce gezin sana da bol keyifler olmustur umarım..kızlarr geçde olsa günaydınnn, harika bir gün bizim olsun 45dk hazırlanıp çıkmam lazım oğlanı babanesine bırakcam görümcemle sinemaya gitcem inşallahh ,hepinize keyifli günler dilerimmmmm duygu kaçarrr..
Cesmicim gecmis olsun cnm aman dikkat et burkulma da olsa acisi buyuk oluyor yarin telafi edeceginden eminiz biz guzelimmenumu yazayımmm
kahvaştı ( 9.30 )
2 dilim çavdar ekmeginden tost
4 siyah zeytin
şekersiz çay
öğle yemegi ( hocalarla beraber yemege çıktık, gittigimiz yerin adı bile hamur işi ydi siz düşünün yanio yuzden fazla bi seçenegim yoktu. )
1 porsiyon yogurtlu mantı
ara öğün ( 17.00 )
3 kuru incir
2 kuru kayısı
akşam yemegi ( 19.30 )
1 kase yayla çorbası
3 yk nohut yemegi
1 haşlanmış but
3 yk bulgur pilavı
bol salata
suyum 2.5 lt oldu yatmadan 3 e tamamlarım kesin. 1 kupa yeşil çayımı da içtim. ama aktivite yok malesef. bugun ayagımı burktum hala sızlıyor kırık olan bilegimo yuzden neslicigime verdigim sözü tutamadım malesef yarın telafi ederim inşallah
herkese iyi geceleerrr
iyi bi seyir oldu canımm tşk.lerİyi seyirler canım
ohhmis miss hissettim kokusunuu..tamam kuziyi öperim bi senin için bi zeynepsu için :)))))Duygucum zeynepsuyu optum en kokulusundan bak dedim duygudss teyzeden geldi bu opucuk
bende kuziyiiiiopuyorummm annesiii
evet haklisin benim en buyuk sansin cerenim allahim ondan razi olsun beni hic uzmedi 9 ay resmen bana cicuk gibi bakti allahim acilarini gostermedin hicbirimizin evlatlarinin amiinnn
duygucum ben eski faceyi iptal edicem esim onu bilmiyo malum gizli acmistik cerenle simdi bana yeni face actilar esiminde haberi var sizide anlattim ben sana ozelden adimi soyadimi yazayim beni ekle olurmu orafan yazmak ve resim yuklemek cok kolay geldi bana
neslcim buharli supurgeni gule gule kullan cok guzel ferah bi temizlik yapiyo hayta astim hastasi kuzenim onunla epey rahatladi
yalniz yer dosemelerin suya dayanikli degilse biraz problem yadayabilirsin
anam nesli buharlısüpürgemi almış bir kere daha bakar kör olduğumu ilan etmek istiyorummNeslican hayırlı olsun güle güle kullan.
Kız nurdan aynı benim cümlem .Ben de o aletlere bakıp üfff kim uğraşır derdim al senden bir tane daha var burdasussssssssss aramızdaaa yoksa duyguş bize uçarrrrrrr
evet o filim tarzımpek değil emme görümcem istedi iyikende gitmişimmmCanımmm iyi seyirler hangi filme gittiğini sanırım biliyorum çok iyi yapmışsın
Bu arada öğretmenler gününde yaptığın inceliği burdanda yazmışsın.Güzel kalbine eline yüreğine sağlık birtanem.Yine çok teşekkür ederim.Kimbilir bir gün belki kuzinin edebiyat hocası olurum belli mi olur
baskınvar gördüm bileee sizi gidi tembel tenekeler sizi,şaka bi yana çalışan birisiniz benim gibi ev kadını değilsiniz ben işden ayrıldığımda cansıkıntısından kendimi temiziliğe verdim hastalık derecesindeydi neyseki kurtuldum accuk titizim hastalık derecesinde değil,çalışan insanın evi dağılmaz pislenmez bi tozlanır temizliğibile kolay olur..aminn kuzumm aminnn, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhalıştırmalar kısa sürünce keyifli oluyor uzun sürerse bilemiyorum ne tepki verirmm hayırlısı artk bakalım
sabrediyorum bebeemm sen bakma bana arada dellenirim ama ikizler burcuyum, olacak o kadarrr
kız çok teferruatlı işleri var onların vallaa, elektrikli süpürge neyine yetmiyo die sölenip duruyorum anneme onu kulanırkenneyse duyguş duymasın bizi, aramızda kalsınn
oldu valla cemrem ,görümcem çok tatlı kafa bi kadın aynı burçdanız huylarımızda aynıseverim kendisine pek görümce demem ablam gibidir daha çokcnm detoks dieti bile olsa eminim ki sende kalıcı olacak senin çabalarında kilon --lecek ve kalıcı bişekilde yoluna devam edeceksinn
cnm umarım memnun kalırsın buharlı temizlik aletinden kullan yorumunu yap belki bizde alırız...
ohhh ne güzel cnm ya gelin görümce gezin sana da bol keyifler olmustur umarım..
kilo veren herkese bende dahil tebriklerrrrrrrrrrrdevamı ---lerek gelsinnnnn..
nesli cnm sana ceza yok bu hafta gerçekten sıkıntı dan olmuştur çünki sen veriyorsunnn
esra eliptik bisikletin hayırlı olsun bol bol kilondan --ler getirsinn..
çeşmi cnm evet lessie bende yapıyorum hatta bugün 3 mile yaptım çok işe yarıyor ter atıyorsun bence de dene bak gör hem evde spor bazen daha rahat oluyo spor salonuna git. terle duş al dışarı çık bide bunun grip olma riski var bence ev daha ideal benim içinde...
bugünün günaydını bendenngünaydınnnnnnnnnn
yeni güne merhaba topiğimizin fit, taş gibi bayanlarııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?