2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kokoşşşş işte o benim iyiyim benim canımm işler güçlerle uğraşıyorum tıpkı senin gibi tek fark kötü bir hava yok burda İnşallah ordada değişir bir an önce.İzmir hasret kaldığı kaldığı güneşe kavuşsun artık

Nolur diyet konusunu kafana takma bu hafta böyle olsun haftaya toparlarsın hem bak sen adapte olduğunda çok da güzel sonuç alıyorsun.

Canım yaaa Allah yardımcın olsun inşallah kafana takma öyle herşeyi bebeğin biraz büyünce diyetini de yaparsın sporunuda ama bende foto istiyorum güzel kızımızla annesinin hem saçlarına görelim demi biz meraklı hatunlarız bilmezmisin

Canım kusura bakma ama yazdıklarının bazılarını anlayamıyorum acele mi yazıyorsun yoksa telden diye mi bilmiyorum ama anladığım kadarıyla cevap verdim

Ne özrü canım çook normal ben daha yolun başındayım kaç senem varr yinede kutlama inceliğini gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim

Beni tebrik eden herkese çok teşekkür ederim.Bu haftaki kilo verişimin asıl sebebi yine leslie yapmamdı.Gerçek şu spor yapınca ben düzenli kilo verebiliyorum.Yapmayınca azcık veriyorum yada hiç veremiyorum.Hadi kızlarrrrrrrrrr leslile olur bisiklet olur bölgsel olur.Ne bulduysak sporrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bende kilo veren veremeyen sabit kalan herkesi çok tebrik ediyorum.

Neslican hayırlı olsun güle güle kullan.

Kız nurdan aynı benim cümlem .Ben de o aletlere bakıp üfff kim uğraşır derdim al senden bir tane daha var burdasussssssssss aramızdaaa yoksa duyguş bize uçarrrrrrr

Canımmm iyi seyirler hangi filme gittiğini sanırım biliyorum çok iyi yapmışsın

Bu arada öğretmenler gününde yaptığın inceliği burdanda yazmışsın.Güzel kalbine eline yüreğine sağlık birtanem.Yine çok teşekkür ederim.Kimbilir bir gün belki kuzinin edebiyat hocası olurum belli mi olur

Sus susss zaten bişey deme

Türkiyenin en iyi hastanelerinden birine gitmen şahsen benim içimi çok rahatlattı.Heleki profun görmesi daha da süper oldu.Tüm bunların bütçeni sarsacak maliyette olmamasıda ayrı keyif

Senin azmin başarı gücün o kadar büyük ki herkese örnek olabilecek durumdasın.En önemli önce dua sonra senin istemen.Allah yardımcın olsun.Ben hep dua ediyorum edicem de.Rabbim tez zamanda şifanı versin.

aminn kuzumm aminnn, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh alıştırmalar kısa sürünce keyifli oluyor uzun sürerse bilemiyorum ne tepki verirmm hayırlısı artk bakalım

sabrediyorum bebeemm sen bakma bana arada dellenirim ama ikizler burcuyum, olacak o kadarrr

kız çok teferruatlı işleri var onların vallaa, elektrikli süpürge neyine yetmiyo die sölenip duruyorum anneme onu kulanırken neyse duyguş duymasın bizi, aramızda kalsınn

günlükmü yaptın cnm leslie yi bende başlayacam malum sezaryan olduğum için başka spor yapamam

sabah:
1 sucuklu yumurta
1 kb kutusu peynr
4 tane yeşil zeytin
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
2 kupa şekerli ıhlamur

öğle:
2 dilim tam buğday ekmeğine tost
2 kupa çay

akşam:
1 tabak tavuklu şehriye çorbası
1 porsiyon mantar sote
bol salata
2 dilim tam buğday ekmeği

ara:
3 bardak çay
1 dilim ekmek üzeri çemen
1 avuç çekirdek
1 avuç leblebi

gece yatmadan
2 tane mandalina

cnm detoks dieti bile olsa eminim ki sende kalıcı olacak senin çabalarında kilon --lecek ve kalıcı bişekilde yoluna devam edeceksinn
cnm umarım memnun kalırsın buharlı temizlik aletinden kullan yorumunu yap belki bizde alırız...
ohhh ne güzel cnm ya gelin görümce gezin sana da bol keyifler olmustur umarım..

kilo veren herkese bende dahil tebriklerrrrrrrrrrrdevamı ---lerek gelsinnnnn..
nesli cnm sana ceza yok bu hafta gerçekten sıkıntı dan olmuştur çünki sen veriyorsunnn
esra eliptik bisikletin hayırlı olsun bol bol kilondan --ler getirsinn..
çeşmi cnm evet lessie bende yapıyorum hatta bugün 3 mile yaptım çok işe yarıyor ter atıyorsun bence de dene bak gör hem evde spor bazen daha rahat oluyo spor salonuna git. terle duş al dışarı çık bide bunun grip olma riski var bence ev daha ideal benim içinde...

veeee menümm bugünki regly dönemim bitti

sabah: 2 dilim ekmek, 1 talı kaş. zeytinyagı,1 yumurta, 30 gr. köy peyniri,domates,salatalık,maydanoz, 1 bardak süt

ara: bi elma

öğle: 4 yemek kaş. patlıcan yemeği,2 kaş. erişte,bi bardak ayran,30 gr. haşlanmış tavuk,1 tatlı kaş. zeytinyağlı ve az nar ekşili

salata,2 dilim ekmek

ara: 100 gr. muz ( yarım muz sayılıyor ) 1 bardak şekersiz çay

akşam: bi kase tarhana çorbası, 4 yemek kaş. karnıbahar üzerine yarım su bar. yoğurt,1 tatlı kaş. zeytinyağı,karabiber,k.biber,30

gr. tavuk,2 yemek kaş. bulgur pilavı,1 dilim ekmek

ara: bi mandalina,bi kuru incir,şekersiz çay

activite: 3 mile lessie, 100 mekik, 2,5 lt su,bi form çayı,,.......

Son düzenleme:
menumu yazayımmm

kahvaştı ( 9.30 )

2 dilim çavdar ekmeginden tost

4 siyah zeytin

şekersiz çay

öğle yemegi ( hocalarla beraber yemege çıktık, gittigimiz yerin adı bile hamur işi ydi siz düşünün yani o yuzden fazla bi seçenegim yoktu. )

1 porsiyon yogurtlu mantı

ara öğün ( 17.00 )

3 kuru incir

2 kuru kayısı

akşam yemegi ( 19.30 )

1 kase yayla çorbası

3 yk nohut yemegi

1 haşlanmış but

3 yk bulgur pilavı

bol salata

suyum 2.5 lt oldu yatmadan 3 e tamamlarım kesin. 1 kupa yeşil çayımı da içtim. ama aktivite yok malesef. bugun ayagımı burktum hala sızlıyor kırık olan bilegim o yuzden neslicigime verdigim sözü tutamadım malesef yarın telafi ederim inşallah

herkese iyi geceleerrr

Cesmicim gecmis olsun cnm aman dikkat et burkulma da olsa acisi buyuk oluyor yarin telafi edeceginden eminiz biz guzelim

bugünün günaydını bendenngünaydınnnnnnnnnn
yeni güne merhaba topiğimizin fit, taş gibi bayanlarııııııııı

Son düzenleme:
İyi seyirler canım
iyi bi seyir oldu canımm tşk.ler

ohhmis miss hissettim kokusunuu..tamam kuziyi öperim bi senin için bi zeynepsu için :)))))
tamam canım ceren eskifac.deki arama ismim biliyor ister öuyle arasın istersen senözelden at ben arayım sizi

anam nesli buharlısüpürgemi almış bir kere daha bakar kör olduğumu ilan etmek istiyorumm

şiştttttt noliyyy orda bakim tembel tenekelerrrr
evet o filim tarzımpek değil emme görümcem istedi iyikende gitmişimmm
baskınvar gördüm bileee sizi gidi tembel tenekeler sizi,şaka bi yana çalışan birisiniz benim gibi ev kadını değilsiniz ben işden ayrıldığımda cansıkıntısından kendimi temiziliğe verdim hastalık derecesindeydi neyseki kurtuldum accuk titizim hastalık derecesinde değil,çalışan insanın evi dağılmaz pislenmez bi tozlanır temizliğibile kolay olur..

oldu valla cemrem ,görümcem çok tatlı kafa bi kadın aynı burçdanız huylarımızda aynıseverim kendisine pek görümce demem ablam gibidir daha çok
bugünün günaydını bendenngünaydınnnnnnnnnn
yeni güne merhaba topiğimizin fit, taş gibi bayanlarııııııııı

günaydım canımm ne güzel bi açılış böyleee

günaydın kızlarrr hayırlı,sağlıklı,huzurlu bir gün hepimizin olsunn..

filizin işleri çok yoğun o yüzden giremicek bugün, bana dün akşam haber etti belki akşam girer..

neslişim sen buharlu süpürge almışssın esra ve nurdanın yazısında gördüm k.bakma canım güle gülekullan ,memnun kalıp kalmadığüını merakla bekliyorum ilgi alanıma çok giriyor

dün SU ve ATEŞ filimine gittik tarzım olmayan bi film dram,romantik filimlerini pek sevmem en son umut ışığını izledim ‎Jennifer Lawrence için ,bana korku,psikolojik gerilim,aksiyon olcakk neyse görümcemin isteği üzerine gittik iyiken çantamda mendil varmış ağladım yaaaaaaaaa bu özcan deniz bu tür filmlerde çıtasını yükseltmiş valla ağlamamak için çok sıktım kendimi hatta patlattım gözlerimi ama olmadı süzüldü yaşlarr

neyse gideyim karnımı doyurayım hava güzel üşenmezsem ev tarayımm biraz keyifli günler kızlarr..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, bugün İzmir İzmirliğini gösterdi, kaç gündür kapalı yağmurlu hava yokmuş gibi güneş açtı bugün Ben dün çalışmaya çalıştım ama başka işler de girdi araya, dolayısıyla yarın sunum yapacağım ama ortada sunum yok:18: Bugün kaçış yok, hazırlamam lazım.
Duygucum buharlı süpürgem henüz gelmedi, gelince detaylı bir deneme yapacağım ve yorumlarımı yazacağım buraya Sen benden daha iyi durumdasın, ben Esoşun eliptiğini görmemişim yaaa. Hayırlı olsun, keyifle kullanacağından ve güzel kilolar vermeni sağlayacağından eminim canım
Ben temizlik konusunda pek titiz sayılmam ama düzenli olmayı severim. Çalışınca ev de çok batmıyor Duygunun dediği gibi ama haftada bir süpürüp silmek lazım aslında. Benim bazen uzuyor bu süreç buharlı temizlik kurtarıcım olabilir yani bakalım. Evi kendim temizlemeyi ve düzenli olmayı seviyorum yalnız Gerçi Denizlideyken gelen kadın gibi birini bulsam hiç kaçırmam ama nerdeeee.
Filizim kolay gelsin canım, işlere dalıp kendini ihmal etme aman
Nurdancım geçmiş olsun kuzum, sen bugün de zorlama bence. Ben de dün yapamadım Leslie, yıkanmış çamaşırlar vardı, o ses türkiye dinlerken onları katlayıp kaldırdım.
Benim adım sayar kırılmıştı malum, yenisini almıştım ama ancak dün geldi, bugün taktım hemen, eskisinden daha detaylı bir cihaz, şimdilik memnunum, bakalım bugün hedefim 10000 adım Adım sayar takılı olunca oyun gibi geliyor ve daha fazla hareket ediyorum

Bu günlerde çok yoğunuz pek gelemiyorum.Biliyorsunuz perşembe ,cuma 8.sınıfların sınavı var.Onlarla ve 1lerle uğraşıyorum.Eşim 2 haftadır gelemiyor o yüzden evdede yoğunum.Yarın diyetisyene gidicem arkadaşlar.61 Kgda kilomu sabitlemek istiyorum.Bu yüzden uzmanından yardım almak en doğrusu geldi bana.Daha önce bahsetmiştim ayağımdan rahatsızım diye.Verdiğim kiloları almamam gerekiyor.