- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.881
senın sureklı sunumlar oluyor canım. benım yogunlugumda ıhracatın cok oldugu gunler ve haftalarda olur. mesela gelecek hafta bomba bır haftaya gırıyorum pestılım cıkacak.
aynen ya benımkıde 2 cm ancadır ama yormaya yetıyor. senı ayakta durmak da cok yormustur aslında. ben alısverıs merkezı gezınce oluyorum agrıdan ama 2 saat yuruyorum bırsey yok. ayakta durmak hıc ıyı gelmıyor bana.
o bayanları ben de tebrık edıyor saygıyla onlerınde egılıyorum :))))))
sen her gun yap evet. normalde ben de hergun yapıyorum bır ıkı gun boyle yapmadım nıyeyse. sana aksam maıl atmaya calısagım aklımda unutmadım yanı.
evet detoks ıcın haftasonu konusup plan yaparız artık.
ben senın karnıbaharı ve boregı yıyorum gordun mu yazdıklarımı :)))))))))
Kızlar ben bugün işyerinde 3 saat topuklularla ayakta sunum yaptığım için ve de iş çıkışı 1 saat evin market alışverişini yaptığım için bugünkü aktivitemi bunlara sayıyorum. Bir de kalorisepetinde alışveriş sepeti ile yürümenin 1 saatte 300 kalori yaktırdığı yazıyor, o yüzden yeterli diye düşünüyorum.
Pomocum Duygu'nun sözünü dinleyip biraz azalttım porsiyonlarımı, aslında acıkmadım da sonrasında, bir de fırsatım olmadı bugün ara öğün yapmaya. Şimdi neskafe içiyorum ve eşimle akşam ne yesek diye düşünüyoruz.
neslı ılk defa bu hafta tartıya cıkmadım. tartım sureklı aynı yerde oluyor. yerını degıstırmıyorum. o odanın dıgal gazını yakmıyorum. sabahları cıplak vazıyette 6 da kalktıgımda tartılmayı gpzum yemedı valla soguk havalarda. yarın sabah tartılacagım bır de pazartesı gunu. oyle plan yaptım.
sen gormeye basladın mı
benim değil canım kayınvalidemi ameliyat yaptırdık dün.O yüzden yoğundum eve de sadece önlüğümü almak için geldim.hemencecik atıştırıp gittim okula geç kalmıştım.gecmıs olsun neyın var
menulerın fena degıl ama elınden geldıkce sabah ogununu atlama bır sut ıcebılırdın mesela sabah.ç badem cevız falan. ara ogun olarak kraker tarzı bırsey. oglen de cok az olmus.
Ya bak yoğunluktan yazmayı unuttum, afiyet olsun canım, beğenmenize çok sevindim. Hem hafif, hem lezzetli:) Ben bundan sonra sadece benim beğendiklerimi değil eşimin de beğendiği tarifleri vereceğim sana, e sen fahri Adanalı, eşim Antepli, o beğenince sen de beğeniyorsun sanırım:)) Bu arada böreğin bir dilimi 80 kalori, peynir koymadıysan daha da düşmüştür tabi.
Anladım canım, inşallah güzel bir rakam görürsün. Ben vermeye başladım ama tam istediğim kadar değil. En azından geçen hafta aldığım yarım kg gitti, bakalım fazlası da ne kadar olacak. Benim hedefim 1 kg verip 70.2 kg olmaktı ama bakalım, şimdilik zor görünüyor. Bir de ben pazartesi salı regl olacağım, o yüzden çok umutlu değilim. Ama bir sonraki haftaya 69'lu bir şey görmeye kararlıyım, çok fena azmettim ya hayırlısı bakalım:)
benim değil canım kayınvalidemi ameliyat yaptırdık dün.O yüzden yoğundum eve de sadece önlüğümü almak için geldim.hemencecik atıştırıp gittim okula geç kalmıştım.
yarın ayran detoksuna başlıoyrum zaten bakalım sizlere sürpriz yapacağım inşallah pazartesi günü...
Anladım canım, inşallah güzel bir rakam görürsün. Ben vermeye başladım ama tam istediğim kadar değil. En azından geçen hafta aldığım yarım kg gitti, bakalım fazlası da ne kadar olacak. Benim hedefim 1 kg verip 70.2 kg olmaktı ama bakalım, şimdilik zor görünüyor. Bir de ben pazartesi salı regl olacağım, o yüzden çok umutlu değilim. Ama bir sonraki haftaya 69'lu bir şey görmeye kararlıyım, çok fena azmettim ya hayırlısı bakalım:)
benim değil canım kayınvalidemi ameliyat yaptırdık dün.O yüzden yoğundum eve de sadece önlüğümü almak için geldim.hemencecik atıştırıp gittim okula geç kalmıştım.
yarın ayran detoksuna başlıoyrum zaten bakalım sizlere sürpriz yapacağım inşallah pazartesi günü...
Pomocum, bu hafta balık yedik biz, fırında somon yapmıştım. Eşim bulgurla yapılan köfte gibi bir şey var, ondan yapmak istedi. Çiğköftenin etsizi gibi ama az yağla yapılıyor. Benim açımdan çok kötü değil, çünkü yanında bol bol marul yiyorum ben. Eşimin canı istemiş, o yüzden menümüz bu oldu:)) Bir de önden dünden kalan tarhana çorbası vardı, ondan içerim. Çorba iyi oluyor, kesiyor insanı.
canlarım insülin mekanizmasının nasıl çalıştığını bi ara ayrıntılı bi şekilde anlatayım size
siz karar verin hangi yeme şeklinin doğru olduğuna
Pomocum, spora başladığın için verebileceğini düşünüyorum ben. 3 hafta az bir zaman değil. Ayran detoksu ile de hızlandırırsın. Haftasonu Serap'ın yapacak olmasına sevindim valla, hem izlenimlerini alırız, hem ne kadar kilo verdiğini görürüz.
hımmm anladım ben bu hafta bırkez yedım. yarın da yıyecegım arkadasın evınde olacagız hepımız demıstım belkı hatırlarsın. normalde ıkı kez hıc yememıstım ama guzel olacak balıga alısmam lazım yıllarca yemedım yenı yenı yemege basladım
canım ben kendım anteplı malatyalı bırı ıle evlenmedım ama dunur bulacagım kesın :))))) anteplılerın malatyalıların 40-50 ceıst koftesı var bulgurlu. tam benlık. bır de dugunde bır guzel ceıstlı halaylar falan var. erkeklere asık oluyorsun kadır ınanır mısalı bır hava ıle halaylar cekıyorlar.
ben o bahsettıgın kofteyı tahmın ettım malatyada yedım benzerını. malatya demısken, sanırım onumuzdekı haftasonu bır malatya yapabılırım. bır hafta delı gıbı calısıp kendıme odul olarak arkadasımı sectım :)))))))
corba ben dıyetten once cok ıcıyordum ama sımdı sadece bazı gunler ogle yemeklerımde oluyor. yemegımı ısyerınde yedıgım ıcın corba ıcemıyorum maalesef ama corba cok severım hele kıs gunlerınde favorımdır
sağlıklı beslenme ile - ben diyet demiyorum:) - takıldığınız bir şeyler olursa şayet, özel mesajlarım size her zaman açıktırelimden geldiğince yardım ederim:)
ben zayıflamak için uğraşmıyorum ama gönlüm sizinle
bebek doğduktan sonra aranıza katılırım elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?