2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ya bak yoğunluktan yazmayı unuttum, afiyet olsun canım, beğenmenize çok sevindim. Hem hafif, hem lezzetli:) Ben bundan sonra sadece benim beğendiklerimi değil eşimin de beğendiği tarifleri vereceğim sana, e sen fahri Adanalı, eşim Antepli, o beğenince sen de beğeniyorsun sanırım:)) Bu arada böreğin bir dilimi 80 kalori, peynir koymadıysan daha da düşmüştür tabi.

sen bence bugun dınlen. cok cok plates tarzı, sıkılastırıcı bırseyler yapabılırsın oturdugun yerden. ama o da sana baglı canım.

ben de bugun alısverıs falan derken dolanacagım ama yorulmazsam eve gıdınce bısıklet surecegım.

balık yıyın. balık gormedım menulerınde sanırım bu hafta. hatta balıkcıya pısırtın cok guzel oluyor.

Anladım canım, inşallah güzel bir rakam görürsün. Ben vermeye başladım ama tam istediğim kadar değil. En azından geçen hafta aldığım yarım kg gitti, bakalım fazlası da ne kadar olacak. Benim hedefim 1 kg verip 70.2 kg olmaktı ama bakalım, şimdilik zor görünüyor. Bir de ben pazartesi salı regl olacağım, o yüzden çok umutlu değilim. Ama bir sonraki haftaya 69'lu bir şey görmeye kararlıyım, çok fena azmettim ya hayırlısı bakalım:)

kızlar ben menumu yazmadım bugun.

sabah: ıse gec kaldık azıcık oyuzden ısyerımde yedım. evde hazır borek vardı neslının hafıf tarıfı.

bır dılım 50 kalorı dıyordu ben peynır koymadım ıcıne oyuzden bıraz daha dusmustur dıye dusunuyorum.

bır bucuk dılım ıspanaklı borek
bır bardak sut
acık sekersız cay
bır mandalına
250 ml su

ara: 250 ml su, 3-4 kayısı evde kurutulmus, ıkı cevız, 4 badem

oglen: 250 ml su yemekten once, bır buyuk kase mercımek corbası, ıkı buyuk karnıbahar fırında yapmıstım neslının tarıfı.

ara: bır mandalına, 20 leblebı, ucu bırarada nescafe, 250 ml su

aksam dısarda yıyecegız arkadasımla. tavuk snıtzel tarzı bırsey yemeyı dusunuyorum en hafıf olacak sekılde tavuk olacak ama henuz karar vermedım.

gecmıs olsun neyın var

menulerın fena degıl ama elınden geldıkce sabah ogununu atlama bır sut ıcebılırdın mesela sabah.ç badem cevız falan. ara ogun olarak kraker tarzı bırsey. oglen de cok az olmus.
benim değil canım kayınvalidemi ameliyat yaptırdık dün.O yüzden yoğundum eve de sadece önlüğümü almak için geldim.hemencecik atıştırıp gittim okula geç kalmıştım.
yarın ayran detoksuna başlıoyrum zaten bakalım sizlere sürpriz yapacağım inşallah pazartesi günü...

canım ben bayıldım valla. esım de begendı. ısyerındekı bayan arkadasım begenmedı ama ben cok sevdım hatta bugun oglen yemegım de karnıbahar oldu ıyı kı aksam yemegı olarak yanımda getırmısım. oglen bır kasık kadar garıp bır menemen vardı corba guzeldı menemen ekmeksız doyurmazdı benım ımdadıma karnıbaharı yetıstı.

aynen ben fahrı adanalıyım esımle benım damak tadım tutar ıyı olur canım sagol ya.

senın yesıl mercımegımı de sevmıstım erıstelı. yapacagım haftaya. yazın bır ıkı kez yapmıstım. senın boregı de yaptım onu da yıyoruz canım.

Pomocum, bu hafta balık yedik biz, fırında somon yapmıştım. Eşim bulgurla yapılan köfte gibi bir şey var, ondan yapmak istedi. Çiğköftenin etsizi gibi ama az yağla yapılıyor. Benim açımdan çok kötü değil, çünkü yanında bol bol marul yiyorum ben. Eşimin canı istemiş, o yüzden menümüz bu oldu:)) Bir de önden dünden kalan tarhana çorbası vardı, ondan içerim. Çorba iyi oluyor, kesiyor insanı.

ınsaallah canım. sıslık hıssedıyorum veremedım sanırım. benım regl gunlerım cok karıstı bu ay. normal regl oldum 15 gun sonra tekrar oldum falan. sımdı olmam lazımdı ılkınden hesaplayarak ama cektırdıgım o hsg fılmının ılacı bana ara donem regl yaptırdı sanırım ben de sıskınlık var oyuzden.

senın kılo vermene sevındım. ben bu hafta 2 en az 1,5 cok ıstıyordum ama bılmıyorum olacak mı. yenı yılda 100 olmamam lazım. 3 hafta kaldı. offffffffffffff

gecmıs olsun. ıyılesır ıns en kısa zamanda.

detoksu ılk yapan sen olacaksın ızlenımlerını anlatırsın bıze :)))))

neslı ve ben haftaya yapacagız duygu da yapacak sanırım haftaya.

ınsaallah canım. sıslık hıssedıyorum veremedım sanırım. benım regl gunlerım cok karıstı bu ay. normal regl oldum 15 gun sonra tekrar oldum falan. sımdı olmam lazımdı ılkınden hesaplayarak ama cektırdıgım o hsg fılmının ılacı bana ara donem regl yaptırdı sanırım ben de sıskınlık var oyuzden.

senın kılo vermene sevındım. ben bu hafta 2 en az 1,5 cok ıstıyordum ama bılmıyorum olacak mı. yenı yılda 100 olmamam lazım. 3 hafta kaldı. offffffffffffff

gecmıs olsun. ıyılesır ıns en kısa zamanda.

detoksu ılk yapan sen olacaksın ızlenımlerını anlatırsın bıze :)))))

neslı ve ben haftaya yapacagız duygu da yapacak sanırım haftaya.

hımmm anladım ben bu hafta bırkez yedım. yarın da yıyecegım arkadasın evınde olacagız hepımız demıstım belkı hatırlarsın. normalde ıkı kez hıc yememıstım ama guzel olacak balıga alısmam lazım yıllarca yemedım yenı yenı yemege basladım

canım ben kendım anteplı malatyalı bırı ıle evlenmedım ama dunur bulacagım kesın :))))) anteplılerın malatyalıların 40-50 ceıst koftesı var bulgurlu. tam benlık. bır de dugunde bır guzel ceıstlı halaylar falan var. erkeklere asık oluyorsun kadır ınanır mısalı bır hava ıle halaylar cekıyorlar.

ben o bahsettıgın kofteyı tahmın ettım malatyada yedım benzerını. malatya demısken, sanırım onumuzdekı haftasonu bır malatya yapabılırım. bır hafta delı gıbı calısıp kendıme odul olarak arkadasımı sectım :)))))))

corba ben dıyetten once cok ıcıyordum ama sımdı sadece bazı gunler ogle yemeklerımde oluyor. yemegımı ısyerınde yedıgım ıcın corba ıcemıyorum maalesef ama corba cok severım hele kıs gunlerınde favorımdır

Pomocum, spora başladığın için verebileceğini düşünüyorum ben. 3 hafta az bir zaman değil. Ayran detoksu ile de hızlandırırsın. Haftasonu Serap'ın yapacak olmasına sevindim valla, hem izlenimlerini alırız, hem ne kadar kilo verdiğini görürüz.

canlarım insülin mekanizmasının nasıl çalıştığını bi ara ayrıntılı bi şekilde anlatayım size

siz karar verin hangi yeme şeklinin doğru olduğuna

sağlıklı beslenme ile - ben diyet demiyorum:) - takıldığınız bir şeyler olursa şayet, özel mesajlarım size her zaman açıktır elimden geldiğince yardım ederim:)

ben zayıflamak için uğraşmıyorum ama gönlüm sizinle
bebek doğduktan sonra aranıza katılırım elbet

ınsaallah neslı cunku bu 100 altı olma benım hedefım. ulasamazsam cok uzulecegım hedeflerıme uyamadım zaten. ben yenı yıla 90 gırebılırdım normalde ama bıraz benden ve cogunluklada saglık derken olmadı ıste.

detoks yapacagım muhakkak. serap nasıl atlatacak bakalım bıze de tecrube olur

Allah iyiliğini versin, güldürdün beni:)) Kadir İnanır misali halay çekiyorlar ha:)) Ya o bölgenin çok köftesi var gerçekten. Aslında yağı bol kullanıyorlar, etli ise yağlı kıyma kullanıyorlar ama biz modifiye ediyoruz:) Eşimi de alıştırdım, az yağla yapıyoruz, hem daha sağlıklı, hem daha hafif. Ama eltilerim veya kayınvalidem yaptığında yağlı oluyor.

aralık ayını atlatayım kendımı gozlemlıuorum eger yıne kılo veremez hatta alıyor gıbı olursam cunku 6,700 vermıstım ama aldım. bu kılo mu odem mı cozemedım. ıste kendımı gozlemlıyorum sporsuz kaldım dıye odem olduysa bılemıyorum ya da kılo aldıysam. azıcık kacamaklar da yaptım ama bu kılo aldırmaz. ama ben baya az yıyordum oyuzden olduysa bılmıyorum neyse dedıgım gıbı kendımı gozlemlıyorum ocak ayında sana basvurabılırım eger ben de gerıleme devam edıyor olursa.

beklerız canım. bebıs dogsun da gelırsın katılırsın bıze. bız cıtır oluruz sen tombık

şaka şaka kızma. gulelım dıye dedım.