- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.861
selam kızlar
moralım cok bozuk hava zaten kapalı
dün akşam yememem gereken herseyi yedim...korkumdan bu sabah tartıya cıkmadım....bişeyde yemedim...bugün sadece meyvelerle geçiştircem...yarın kaldıgım yerden devam edicem....
sizede böyle oldu mu ?bu durumlarda ne yaptınız?
yeme nedenimide söyleyeyim...görümcemin kocası hepimizi yemğe davet etti gittiğimiz yer bizim burda cok ünlü bir dürümcüydü
1 dürüm 1 kola ve arkasından 3 tane çiğköfte yedim..... 14 kişiydik herkez yedi bende yemek zorunda kaldım....offf cok pişmanım ya valla napcam bilmiyom sabahtan berri ağzıma bir gram surmedim içimdekiler erisin diye.....100 gr verebilmek icin ne kadar cok caba sarfettim.yaptığım cok yanlıs ama bidaha olmicak ben bundan kendime ders cıkardım kızlar.....
şimdilik hoscakalın evde oyalancam biraz....
Öncelikle merhaba, ancak girebiliyorum, sabah 9:30'dan 12:00'ye kadar sunum yaptım, iyi geçti:) Sonra da yemeğe gittim, sayfalar epey ilerlemiş, önce okuyayım dedim ama soruna cevap vereyim unutmadan. Haftaya perşembe cuma benim için uygun olmaz, çünkü perşembe günü yine böyle uzun bir sunumum var, cuma günü de toplantım var. Pazartesi Salı olabilir belki. Aynı günlere denk gelmesek te aynı hafta yaparız en azından. Ben spora döndüm zaten, bugün de yapacağım, haftasonu da. Duruma bir bakıp pazartesi-salı veya salı-çarşamba yapabiliriz, ya da sonraki hafta pazartesi yapabiliriz, sanırım Duygu da pazartesi yapmayı düşünüyordu. Üçümüz birlikte yaparız olmazsa:)
Selam kızlar, sunumu yaptım, yemeğimi yedim geldim:) Ara öğün yapamadım. Öğlen yediklerim de şu şekilde:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
Sunum yordu biraz beni, bir de topuklu ayakkabı giydim, o yüzden de ekstra yoruldum sanırım. Odama gelince hemen değiştirdim ama sabahtan öğlene kadar topuklu vardı. Her seferinde diyorum daha sık giyeyim diye ama rahat ayakkabı cazip geliyor. Sık giymeyince de böyle zorlanıyor işte insan. Bu arada bugün haftanın son günü ve bu hafta her gün makyaj yapmış oldum, darısı haftaya:)
maxi,,
nasılsın canım.
o gun msjını cevaplayayım dedım ama kutun doluymus bır daha da fırsatım olmadı burda ceneye dalıyorum ısler de yogun. msjları cevaplamayı unutuyorum.
bebısın nasıl :))))))))))
kılo olarak cok ıdeal bır kılodasın oyuzden ben sana tavsıyede bulunmayacagım. bence dur bu kıloda. saglıksız bır sekılde garıp bır gıdısat gordum sen de.
İnşallah hamileliğimde fazla kilo almam
hadi ya kutum mu dolmuşbundan sonra dikkat ediyim bari
bebişş iyii büyüyo
yarım saatte bir acıktırıyo beni
normal öğün yiyemiyorum, hemen şişiyorum
bu yüzden az ama sık yemiş oluyorum
hiç sevmediğim bi yeme tarzıdır
ama mecbur napalım
bi çorba içiyorum şişiyorum, yemeğin diğer kalanını yarım saat sonra yiyorum hahahah
hamile kaldığımda 55 idim
2 ay geçti 56 oldum
inşallah 10 kilo civarı alırım
duygu bu konudan cok muzdarip olmus. sen ondan tsvıye al bence canım ama kılo alacagım dıye de az yemek yemege calısma sakın oldu mu
ya canım mıde sureklı dolu gıbı olurmus sıskınlık olurmus. ozellıkle bebek buyuyunce. ama sen dogru yoldasın az ama sık yemek yanlıs degıl zaten. normalde de oyle beslenmek gerekırkı. senın cok kılo alacagını dusunmuyorum ben zaten. korkma bence.
gunluk beslenmen dahıl herseyın degısıyor buna alısmak tabıkı zor olacaktır ama bır bebek zaten ehrseyı degıstıren bırsey degıl mıdır :))) uyku beslenme gezme yeme ıcme duygu mantık herseyın degısecektır artık hem hamılelıkte hem sonrasında.
her kacamak yaptıgımızda moral bozarsak, verdıgımız kıloları da alırız dıyetı de bırakırız. onemlı olan aynı kacamagı bır daha yapmamaya calısmak ve yaptıgımız gun spor yapmak yogun sekılde. neslı de zaten aynısını demıs madem kı fazla yedın spor yapacaksın aglayıp sızlanmak yerıne yakmaya odaklamamız lazım
ben senı cok bılınclı ve azımlı gormustum ılk yazdıgın msjı okudugumda. ama aksam durum yedım dıye ertesı gun oglene kadar ac kalabılecek sekılde saglıklı beslenılmeyecegını kılo verılmeyecegını ogrenmıs olman gerekırdı.
Sagol canim misafirlerim esimin ailesi ve kayinvalidemin annesikım geldı mısafır ???? esının aılesı mı ?
nete gırmemen okadar sorun degıl de bence elınden geldıkce yazmaya calıs yedıklerını. ben kurban bayramında esımın aılesıyleydım ama tek tek yazdım bır deftere. mesela haftasonu annemlere gıttım orda da yazdım. fırsat yaratıp hatta buraya yazdım buraya yazamasan bıle gunluk tutar gıbı bence yaz bır deftere. ınsanın kendını kontrol etmesını saglıyor.
buarada mısafırler gıtmezse eger, pazartesı sabah erkenden bıldırım yapmak ıcın gır lutfen. malum kılo bıldırım gunumuz. erkenden hazırlamak gerekıyor
sana kolay gelsın ıyı eglenceler ıyı gezmeler
canım gecmıs olsun cok sukur bıtmıs sunum guzel de gecmıs. ustunden yuku gıtmıs.
sayfalar epey ılerledı cunku sız maasallah dun sayfalarca yazısmıssınız. yaz yaz oku oku bıtmedı :))))
hımm tamam canım. pazar gunu karar verelım ozaman bu pazartesı salı gunu olayına. ben de pazartesı salı acayıp yogun gundeyım oyuzden pazar gununden kendımı bır kontrol edeyım detoksu kaldırabılecekmıyım dıye.
ya da dedıgın gıbı hıc olmadı aynı hafta yapalım. eger sen kendını ıyı hıssedersen sen hafta bası yap. benım ıcın persembe cuma ıyı gorunuyor sımdılık.
aynı gun yaparsak bırbırımıze destek oluruz dıye ıyı olurdu haftasonu yenıden bır gozden gecırelım bu planları :))))
ben de basladım canım cok da ıyı oldu. bısıklet, plates, merdıven ın cık yapıyorum bırseyler kac kalorı harcıyorum toplamda bılmıyorum ama hareket yapıyorum yanı. :) yuruyustekı gıbı olmuyor bılemıyorum tam net.
ya ben zaten kilo verme dönemimde abur cuburu kestim tamamen
çok çok nadir yerim
valla değişik bişey.
yediğin anda şişiyosun, aradan 10 dakika geçiyo miden kazınıyo
az yemek ve sık yemek sürekli insülini çalıştırır
ve bu da depolar
doğru bişey değil aslında
ben normalde 2 ya da 3 öğün yerim
aralarda da çok nadir, ayda yılda bi bişey yerim.
zaten ara yaptıysam, atıyorum misal biirine gittim pasta börek yediysem akşam yemeğini yemem evde. o şekilde dengelerim.
tabi hamilelikte bu mümkün olmayacak gibi, ama abur cuburla geçiştirmediğim için, içim rahat.
öhhöööm. benim gibi sağlıklı beslenme konusunda uzman olmuş biri sanırım fazla kilo almazkendimi övüyüm biraz
biliyorum zaten aç kalarak kilo verilmedigini ben bunu seneler boyunca yaptım ve bı yere varamadım...bunun bilincindeyim zaten fakat meyvelerle geçiştirdim bugunumu inanın cok pişmanım ve bidaha kiloma ulasana kadar olmıcak bu ....spora gelince kosu bandımıda cıkardım 30 dk normal tempoda yuruyus yaptım...
Aynen öyle, üstümden bir yük kalktı valla. Gerçi haftaya ve ondan sonraki haftada var ama onları o zaman düşünürüm:))
Topuklu bot inan 5 cm ancadır yüksekliği ama yaklaşık 3 saat boyunca sürekli ayaktaydım sunum yaparken, o yüzden daha fazla etkiledi. 10 cm üstü topuklularla bütün günü geçirebilen kadınları yürekten tebrik ediyorum zaten
Ben makyaj konusunda yeniyim ya, o yüzden her gün yapayım ki alışkanlık edineyim diye:)
Ayran detoksunu da haftasonu planlarız o zaman.
Sagol canim misafirlerim esimin ailesi ve kayinvalidemin annesi
Haklisin aslinda yazmam lazim ama zaten yarin gidiyorlar insallah bu arada pazartesi bildirim yapicam insallah (bana biraz kilo aldim gibi geliyor ama neyse :)))
Pomocum, tartıya çıkıyor musun, nasıl gidiyor bu hafta merak ettim. Sporun etkisini görmeye başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?