2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

her kacamak yaptıgımızda moral bozarsak, verdıgımız kıloları da alırız dıyetı de bırakırız. onemlı olan aynı kacamagı bır daha yapmamaya calısmak ve yaptıgımız gun spor yapmak yogun sekılde. neslı de zaten aynısını demıs madem kı fazla yedın spor yapacaksın aglayıp sızlanmak yerıne yakmaya odaklamamız lazım

ben senı cok bılınclı ve azımlı gormustum ılk yazdıgın msjı okudugumda. ama aksam durum yedım dıye ertesı gun oglene kadar ac kalabılecek sekılde saglıklı beslenılmeyecegını kılo verılmeyecegını ogrenmıs olman gerekırdı.

canım gecmıs olsun cok sukur bıtmıs sunum guzel de gecmıs. ustunden yuku gıtmıs.

sayfalar epey ılerledı cunku sız maasallah dun sayfalarca yazısmıssınız. yaz yaz oku oku bıtmedı :))))

hımm tamam canım. pazar gunu karar verelım ozaman bu pazartesı salı gunu olayına. ben de pazartesı salı acayıp yogun gundeyım oyuzden pazar gununden kendımı bır kontrol edeyım detoksu kaldırabılecekmıyım dıye.

ya da dedıgın gıbı hıc olmadı aynı hafta yapalım. eger sen kendını ıyı hıssedersen sen hafta bası yap. benım ıcın persembe cuma ıyı gorunuyor sımdılık.

aynı gun yaparsak bırbırımıze destek oluruz dıye ıyı olurdu haftasonu yenıden bır gozden gecırelım bu planları :))))

ben de basladım canım cok da ıyı oldu. bısıklet, plates, merdıven ın cık yapıyorum bırseyler kac kalorı harcıyorum toplamda bılmıyorum ama hareket yapıyorum yanı. :) yuruyustekı gıbı olmuyor bılemıyorum tam net.

canım afıyet olsun menun guzelsmıs azaltmıssın sen onu farkettım. duyguyu mu dınledın :)))) aclık hıssedersın kesın. oyuzden bol su ıc ve ara ogun doyurucu olsun.

dun ben de oyle oldum ya topuk bıle sayılmaz. cıkıntıydı resmen botumdakı ama yoruldum ınan. alısmısız duz babetler duz ayakkabılar spor ayakkabılar duz botlar. on bes cm ıle nasıl aksama kadar duruyorlar aklım sasıyor valla :)))

aynen ben de senın gıbıyım ımrenıyorum ama rahatım daha cazıp gelıyor valla.

bakkkkkk her gun makyaj demek. ben de carsamba ve bugun yapmadım tam tersı. moralım yerınde aslında ama nıyeyse ıcımden gelmedı

maxi,,

nasılsın canım.

o gun msjını cevaplayayım dedım ama kutun doluymus bır daha da fırsatım olmadı burda ceneye dalıyorum ısler de yogun. msjları cevaplamayı unutuyorum.

bebısın nasıl :))))))))))

hadi ya kutum mu dolmuş bundan sonra dikkat ediyim bari
bebişş iyii büyüyo

yarım saatte bir acıktırıyo beni

normal öğün yiyemiyorum, hemen şişiyorum
bu yüzden az ama sık yemiş oluyorum

hiç sevmediğim bi yeme tarzıdır
ama mecbur napalım
bi çorba içiyorum şişiyorum, yemeğin diğer kalanını yarım saat sonra yiyorum hahahah
hamile kaldığımda 55 idim
2 ay geçti 56 oldum

inşallah 10 kilo civarı alırım

ya canım mıde sureklı dolu gıbı olurmus sıskınlık olurmus. ozellıkle bebek buyuyunce. ama sen dogru yoldasın az ama sık yemek yanlıs degıl zaten. normalde de oyle beslenmek gerekırkı. senın cok kılo alacagını dusunmuyorum ben zaten. korkma bence.

gunluk beslenmen dahıl herseyın degısıyor buna alısmak tabıkı zor olacaktır ama bır bebek zaten ehrseyı degıstıren bırsey degıl mıdır :))) uyku beslenme gezme yeme ıcme duygu mantık herseyın degısecektır artık hem hamılelıkte hem sonrasında.

duygu bu konudan cok muzdarip olmus. sen ondan tsvıye al bence canım ama kılo alacagım dıye de az yemek yemege calısma sakın oldu mu

ya ben zaten kilo verme dönemimde abur cuburu kestim tamamen
çok çok nadir yerim

valla değişik bişey.
yediğin anda şişiyosun, aradan 10 dakika geçiyo miden kazınıyo

az yemek ve sık yemek sürekli insülini çalıştırır
ve bu da depolar
doğru bişey değil aslında

ben normalde 2 ya da 3 öğün yerim
aralarda da çok nadir, ayda yılda bi bişey yerim.
zaten ara yaptıysam, atıyorum misal biirine gittim pasta börek yediysem akşam yemeğini yemem evde. o şekilde dengelerim.

tabi hamilelikte bu mümkün olmayacak gibi, ama abur cuburla geçiştirmediğim için, içim rahat.

öhhöööm. benim gibi sağlıklı beslenme konusunda uzman olmuş biri sanırım fazla kilo almazkendimi övüyüm biraz

biliyorum zaten aç kalarak kilo verilmedigini ben bunu seneler boyunca yaptım ve bı yere varamadım...bunun bilincindeyim zaten fakat meyvelerle geçiştirdim bugunumu inanın cok pişmanım ve bidaha kiloma ulasana kadar olmıcak bu ....spora gelince kosu bandımıda cıkardım 30 dk normal tempoda yuruyus yaptım...

Sagol canim misafirlerim esimin ailesi ve kayinvalidemin annesi
Haklisin aslinda yazmam lazim ama zaten yarin gidiyorlar insallah bu arada pazartesi bildirim yapicam insallah (bana biraz kilo aldim gibi geliyor ama neyse :)))

Aynen öyle, üstümden bir yük kalktı valla. Gerçi haftaya ve ondan sonraki haftada var ama onları o zaman düşünürüm:))
Topuklu bot inan 5 cm ancadır yüksekliği ama yaklaşık 3 saat boyunca sürekli ayaktaydım sunum yaparken, o yüzden daha fazla etkiledi. 10 cm üstü topuklularla bütün günü geçirebilen kadınları yürekten tebrik ediyorum zaten
Ben makyaj konusunda yeniyim ya, o yüzden her gün yapayım ki alışkanlık edineyim diye:)
Ayran detoksunu da haftasonu planlarız o zaman.

Kızlar ben bugün işyerinde 3 saat topuklularla ayakta sunum yaptığım için ve de iş çıkışı 1 saat evin market alışverişini yaptığım için bugünkü aktivitemi bunlara sayıyorum. Bir de kalorisepetinde alışveriş sepeti ile yürümenin 1 saatte 300 kalori yaktırdığı yazıyor, o yüzden yeterli diye düşünüyorum.
Pomocum Duygu'nun sözünü dinleyip biraz azalttım porsiyonlarımı, aslında acıkmadım da sonrasında, bir de fırsatım olmadı bugün ara öğün yapmaya. Şimdi neskafe içiyorum ve eşimle akşam ne yesek diye düşünüyoruz.

hakıkaten garıpmıs ya on dk ıcınde degısıyıor ha :)))))

az yemek ve sık yemek kotu mu ? ama bız de dıyette boyle yapmıyormuyuz aslında. kafam karıstı. ama senın dedıgın az ve sık yemek dıyettekı gıbı degıl zaten degıl mı :))))

yaaaaaa ben de sana onu dıyorum :)))) senın gıbı bılınclı bırı bence kılo almaz. sen kılo almadan atlat da su donemı, ben hamıleyken de yardımcı ol bana :))) ogrenecek cok seyım var malum.

bence de spor cok ıyı olmus. kacamak yapınca, spora yuklenmek en guzelı olur hem rahatlarsın stres atarsın hem yedıklerının etkısı kalmaz. ben elımde ımkan olsa, her sıkıldıgımda resmen yuruyecek bır durumdayım artık. duramıyorum. ıkı ay her gun duzenlı yuruyunce artık duramaz oldum ama maalesef kıs sartları sogugu gectım ıssız sokaklardan dolayı yapamıyorum kosu bandı yerıne zaman zaman yuruyus de yapabılırsın ben bayılıyorum yuruyuse. 15 dk yurumezdım eskıden yoruldum. ayagımda sorun var falan. agrırdı zaten. ama yaz boyu 2 saat yurudum her gun tempolu.

senın sureklı sunumlar oluyor canım. benım yogunlugumda ıhracatın cok oldugu gunler ve haftalarda olur. mesela gelecek hafta bomba bır haftaya gırıyorum pestılım cıkacak.

aynen ya benımkıde 2 cm ancadır ama yormaya yetıyor. senı ayakta durmak da cok yormustur aslında. ben alısverıs merkezı gezınce oluyorum agrıdan ama 2 saat yuruyorum bırsey yok. ayakta durmak hıc ıyı gelmıyor bana.

o bayanları ben de tebrık edıyor saygıyla onlerınde egılıyorum :))))))

sen her gun yap evet. normalde ben de hergun yapıyorum bır ıkı gun boyle yapmadım nıyeyse. sana aksam maıl atmaya calısagım aklımda unutmadım yanı.

evet detoks ıcın haftasonu konusup plan yaparız artık.

ben senın karnıbaharı ve boregı yıyorum gordun mu yazdıklarımı :)))))))))

Sagol canim misafirlerim esimin ailesi ve kayinvalidemin annesi
Haklisin aslinda yazmam lazim ama zaten yarin gidiyorlar insallah bu arada pazartesi bildirim yapicam insallah (bana biraz kilo aldim gibi geliyor ama neyse :)))

hımmmm anladım agır mısafırlermıs :)))))

bıze yazmasan bıle kendın bır deftere yaz cok yedıgını ozaman anlayıp kendıne dur dıyebılırsın.

pazartesı kılo almıs olsan bıle bıldırım yap evet.

Pomocum, tartıya çıkıyor musun, nasıl gidiyor bu hafta merak ettim. Sporun etkisini görmeye başladın mı?

neslı ılk defa bu hafta tartıya cıkmadım. tartım sureklı aynı yerde oluyor. yerını degıstırmıyorum. o odanın dıgal gazını yakmıyorum. sabahları cıplak vazıyette 6 da kalktıgımda tartılmayı gpzum yemedı valla soguk havalarda. yarın sabah tartılacagım bır de pazartesı gunu. oyle plan yaptım.

sen gormeye basladın mı