2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sabah:
1 yumurta
1 kb peynir
6 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
2 fincan şekerli çay

ara
1 mandalina

öğle:
1 kase tavuk çorbası

ara
5 tane fındık
3 tane kurukayısı

akşam
1 tabak ıspanak yemeği yoğurtlu
yarım tabak haşlanmış sade makarna yoğurtlu
2 tane turşu

ara:
1 türk kahvesi 1 parça bitter çikolata
3 bardak çay
4 adaet ceviz

gece
1 mandalina yarım nar

bugünün yoğun geçmiş proje de bitti artık rahat bi nefes alabilirsin doğum gününde pasta yenmeden olur mu yarın ki sporunla eritirsin onu erkek arkadaşının da iş bulmasına sevindim cnm bundan sonra kafan bu konuda yorulmaz hiç değilse ... sana da iyigecelerrrrrrrrrrrrr

cnm menün güzel kaçamak olur emzikli kadınsın sonuçta ama bana öğle yemeğin çok çok az geldi sadece çorba az ekemk veya pilav yeseydin keşek yanına bide öğle daha fazla kalori harcanan zaman bence öğle öğününü çeşitli yap cnm bebiş nasıl ...

bebiş iyi cnm şimdi uyudu öğlen yemeğimin az olmasına gelince benim oğlan çığlık çığlığa baarırken bir elimde kase çorba içmeye çalıştım ben yemek istiyorumda oğlan fırsat vermio doğal rejime sokuyo beni :
yemekleri bile eşim gelince yapıyorum bidee ben kahvaltıyı 11 -gibi yapıyorum akşam yemeğinide 5 buçuk ta o yüzden öğlen atıştırıyorum sadece cnm

nurdan emrahın işe başlamasına sevindim hadigözün aydınn vatan bilgisayar iyi bi kurum önüde açık herşeyden öncebi adım attı bu bileçok değerli dimi.. inşallah bundan sonra herşeydaha güzel olur, bu arada ayağın nasıl?

neslişim bu hafta yoğunsun baya denk gelemiyoruz ama özletme kendini bu kadarrrr

sunum nasıl geçti akşamda a.v.m keyfi yapcaktınız dimi umarım günün sonu keyifli geçmiştir..

Merhaba Kızlar;

Bir kaç gündür giriyorum ama ne diyeceğimi nasıl diyeceğimi bilmediğimden geri çıkıyorum.Bugün bi cesaret yazıcam artık.Kimsenin canını sıkmak istemiyorum.Bilmek de sizin hakkınız.Çarşamba günü ummadığım beklemediğim bir anda mahkemem sonuçlandı ve boşandık.Eski eşim geldi ve mahkeme bitti.Ancak gittikten sonra kararı temyize göndereceğini söyledi.O yüzden duygu olarak karmakarışık bir durumdayım.Şimdilik müsadenizi istiyorum.Hepinize hayırlı cumalar.

Güzel Esram
Karma karışık hissetmen çok doğal ama; yükünden kurtuldun,belirsizlikten kurtuldun,özgürsün artık.Elbette üzülürsün ama adı belli artık.ben evliliğin hakkında çok bilgiye sahip değilim,ama;boşanmak istediğine göre mutsuzdun.Önünde yepyeni bir hayat seni bekliyor,öğrencilerin seni bekliyor,yaşam seni bekliyoÜzüldüğün günlere üzülmemek için ne olur kendini çok üzme.Herşeyde bir hayır vardır.Hiç kafana takma.Öpüyorum seni..

Arkadaşlar merhaba
8 sınıfların sınavında yedek oldum.Çünkü benim mezun ettiklerim sınavda.Heyecanlanmasınlar diye yedek kaldım.
Dün diyetisyene gittim.Hayatta yaşamadığım bir duyguyu yaşadım.Kilomu az buldu:).Yaşıma göre zayıfmışım.2 Kg alıcam sonrası koruma diyeti verdi.2 kilda ne var.Ben normal yesem onu 2 günde alırım zaten.Liste yanımda değil.İsteyen olursa paylaşabilirim.Geçmişi okuyamadım.Müdür gelmeden çıkayım.Hepinizi öpüyorum.Esracım hayat seni bekliyor unutma.Keşke tel no olsaydı.Aramak isterdim seni.
Ama tüm kalbimle yanındayım.

Günaydın forumun birbirinden güzel kızları Güzel İzmir'den hepinize bol bol enerji yolluyorum Bugün haftanın son günü olması, regl dönemimin uzun bir zaman sonra normal seyretmesi, dünkü sunumun güzel geçmesi nedeniyle enerjim yüksek Bugün de incelemem gereken bir rapor var ama gözümde büyümüyor en azından. Akşam epey gezdik alışveriş mağazalarını, Optimuma geldik Duygucum Her gelişimde spor mağazalarının birinden birşeyler alıyorum, Nike mağazasında çok güzel indirimler var, ben de birkaç parça aldım, geçen gittiğimde de almıştım. İhtiyacı olan arkadaşlara duyurulur Bir de dün mağazada uzun süredir görmediğim bir arkadaşımı gördüm, epey sohbet ettik ayaküstü, çok özlemişim, güzel bir tesadüf oldu. Kilolu halimi görmüştü benim geçen sene, dün akşam çok zayıflamışsın, çok güzel olmuşsun dedi Seni zayıf görmeye alıştığım için kilolu halini çok yadırgamıştım, şimdi hatırladığım haline dönmüşsün dedi ama aslında hatırladığı halim bu halimden 10 kg daha zayıftı Kilomu söyleyince inanamadı
Nurdancım da spor yapamamış, ben de yapamadım. Gerçi önceki akşam site içinde yürüyüş yaptım ama orta tempoda. Dün de zaten hem yoğunluk, hem mağaza gezmesi ile 7500 adımı geçmiştim
Adımsayarımı Filiz sormuştu galiba, voit marka 3d sensörlü ve hafızalı bir model aldım ben de. Belki aynıdır seninkiyle. 1 haftalık kayıt yapıyor. Diğer adımsayardan daha sağlıklı ölçüm yapıyor. Bir de çok hoşuma giden bir özelliği süreyi de gösteriyor. Ekranda saat görünüyor zaten, adım sayısı, km ve kalori ile beraber toplam adım atılan süreyi de gösteriyor. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim. Adımsayar kullanmak kesinlikle hareketliliği artırıyor.
Menü paylaşımı yapmıyorum, böyle daha rahat ediyorum ben kızlar, yemeği seviyorum, abartılı bir şey yemiyorum kendime göre. Hareketimi artırmaya çalışıyorum, spor da yapacağım, zaten bu ara tartıda gördüğüm rakam hiç hoş değil, regl olmama bağlıyorum ama bitince göreceğim gerçeği.
Duygucum, ev işiyle ilgili zaman zaman canın sıkılıyor sanırım ama inan bana doğru zamanda olacak o iş. Her işte bir hayır vardır, sen düşünmemeye çalış kuzum.
Filizim bu hafta çok yoğun, kolay gelsin diyorum
Cemrem maşallah menülerine dikkat ediyor, spor yapıyor, çok düzenli devam ediyorsun, mükafatını da alıyorsun zaten, senden fotoğraf görmemize az kaldı
Sunacım Filiz de söylemiş, diğer arkadaşlar da, bence de az yiyorsun, sen şu an emziriyorsun, güzel kalori yakıyorsun, az yiyerek metabolizmanı yavaşlatma bence.
Züleyhacım, ideal kilodaki eski rakibem, nasılsın? Diyetisyene gitmek istediğini söylemişsin, nasıl uygun görüyorsan öyle yap ama bence sen korursun zaten kilonu. Gerçi herkesin metabolizması farklı, inşallah almayacaksın tekrar kilo falan. Zaten haftada 5 gün step yapmaya yağ mı dayanır
Esoşum, tatlım, ben sana buradan sadece "geçmiş olsun" diyorum canım, derin bir nefes al ve bittiği için huzurlu ol.
İdeal kiloya ulaşan arkadaşlar, kaçış yok, boydan fotoğraf istiyoruz, mümkünse öncesi-sonrası şeklinde Motive edin bizi biraz Burada yerinde sayan arkadaşlar var (ben ben ben)
Kızlar, hızlıca bakmıştım, atladığım varsa affola. Ben şimdi çalışmaya döneyim, yine girerim bugün

hoşgeldinnnn ooo enerjinin yüksek olmasınaa sevindimm ne güzel daim olsun hep olsun inşallahhh..

neslişimm optimumlaragelmişsin ne güzel yaaa en sevdiğim alışveriş merkezi herşeyçok düzenli geliyor banaa en çok orayı gitmeyi seviyorumm

geçen adım sayarı bende sordum ya sana zahmet olmazsa link atarmısın canımmm..

hadi canım sana kolaylıklar dilerimm

Ben de çok seviyorum o mağazayı, özellikle outlet mağazalar süper Linki atıyorum hemen, inşallah beceririm.

Voit 3D Pedometre - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

ne güzel yazdınız

Ben de çok seviyorum o mağazayı, özellikle outlet mağazalar süper Linki atıyorum hemen, inşallah beceririm.

Voit 3D Pedometre - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

çekitirimm:)))

ay evet favori magazam adil ışık skinny pantolanları hayatımda giydiğim en güzel pantalonlar tavsiye ederim mango ve tabiki batik magazalarının üst parçalarını seviyorum aycanım çekti bakk:))

Son düzenleme:
ürünü inceledim gerçekden harika bir ürüne benziyor yorumlarda güzel, olmazsa bende alayım gerçi hazırkini takmayı unutuyorum

ürünü inceledim gerçekden harika bir ürüne benziyor yorumlarda güzel, olmazsa bende alayım gerçi hazırkini takmayı unutuyorum

Duygucum, kesinlikle tavsiye ederim canım. Bunu her zaman beline takmana da gerek yok, çantana atabilirsin, cebine koyabilirsin. Bizim eskisine göre biraz büyük ama inan çok kullanışlı. Ben süre özelliğini çok sevdim. Böylece gün içinde toplam ne kadar hareket halinde olduğunu görüyorsun. Benim 7500 civarı adım olan günlerde 1 saat civarı mesela süre. Tabi böyle bakınca gözüme az görünüyor, amma çok oturmuşum diyorum

Aaaa bak dün onlara bakmadım, o zaman benim en kısa zamanda bir daha gelmem lazım değil mi Hatta beraber bakarız belki Mangonun mağazası bence de çok güzel, çok ferah. Benim favorim Nike ve Adidasın mağazaları, Penti (çeşit çok bol oluyor), Park Bravo (gerçi dün indirim falan yoktu bence). Ay ben doyamamışım galiba mağaza gezmeye