- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.181
sabah:
1 sucuklu yumurta
1 kb kutusu peynr
4 tane yeşil zeytin
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
2 kupa şekerli ıhlamur
öğle:
2 dilim tam buğday ekmeğine tost
2 kupa çay
akşam:
1 tabak tavuklu şehriye çorbası
1 porsiyon mantar sote
bol salata
2 dilim tam buğday ekmeği
ara:
3 bardak çay
1 dilim ekmek üzeri çemen
1 avuç çekirdek
1 avuç leblebi
gece yatmadan
2 tane mandalina
Beni tebrik eden herkese çok teşekkür ederim.Bu haftaki kilo verişimin asıl sebebi yine leslie yapmamdı.Gerçek şu spor yapınca ben düzenli kilo verebiliyorum.Yapmayınca azcık veriyorum yada hiç veremiyorum.Hadi kızlarrrrrrrrrr leslile olur bisiklet olur bölgsel olur.Ne bulduysak sporrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende kilo veren veremeyen sabit kalan herkesi çok tebrik ediyorum.
Canım msjı yeni gördüm çok teşekkür ederim.Selamun aleykum arkadaslariiimm
filizcim allahim hayirli mutlu yazilar yaxsin gonlunden gecenleri versin arkafasim
bos umit olarak gorme yaxdiklarimi ama ben cevremfe o kadar cok mucize gordumki rabbim ol dediktn sonra hersey boss
benim ikinciprenses 18 sene sora geldi evimize
eltim tupleri ameliyatla bagli oldugu halde 4 cye hsmile kaldiyani rabbim nasip etmisse oluyo
gecen sefer seni uzdum hakkini helal et canim
Nrdlicim sende doktora gitmisdin sonuclar guxelmis gozun aydin canim
duygucum sen nasilsin kuzi napiyo
zuleyha hocam ogretmenler gununuz kutlu olsun
nurdancim annene gecmis olsun emraha hayirli isler nasip olsun
edracim cemrrvim sixlerde ders calisiyomussumuz allah kolaylik versin
Hizlica okuyup yaxabildiklerim bunlar atladigimyoktur ins
günaydın kızlarrr hayırlı,sağlıklı,huzurlu bir gün hepimizin olsunn..
filizin işleri çok yoğun o yüzden giremicek bugün, bana dün akşam haber etti belki akşam girer..
neslişim sen buharlu süpürge almışssın esra ve nurdanın yazısında gördüm k.bakma canım güle gülekullan ,memnun kalıp kalmadığüını merakla bekliyorum ilgi alanıma çok giriyor
dün SU ve ATEŞ filimine gittik tarzım olmayan bi film dram,romantik filimlerini pek sevmem en son umut ışığını izledim ‎Jennifer Lawrence için ,bana korku,psikolojik gerilim,aksiyon olcakk neyse görümcemin isteği üzerine gittik iyiken çantamda mendil varmış ağladım yaaaaaaaaa bu özcan deniz bu tür filmlerde çıtasını yükseltmiş valla ağlamamak için çok sıktım kendimi hatta patlattım gözlerimi ama olmadı süzüldü yaşlarr
neyse gideyim karnımı doyurayım hava güzel üşenmezsem ev tarayımm biraz keyifli günler kızlarr..
Günaydın kızlar, bugün İzmir İzmirliğini gösterdi, kaç gündür kapalı yağmurlu hava yokmuş gibi güneş açtı bugünBen dün çalışmaya çalıştım ama başka işler de girdi araya, dolayısıyla yarın sunum yapacağım ama ortada sunum yok:18: Bugün kaçış yok, hazırlamam lazım.
Duygucum buharlı süpürgem henüz gelmedi, gelince detaylı bir deneme yapacağım ve yorumlarımı yazacağım burayaSen benden daha iyi durumdasın, ben Esoşun eliptiğini görmemişim yaaa. Hayırlı olsun, keyifle kullanacağından ve güzel kilolar vermeni sağlayacağından eminim canım
Ben temizlik konusunda pek titiz sayılmam ama düzenli olmayı severim. Çalışınca ev de çok batmıyor Duygunun dediği gibi ama haftada bir süpürüp silmek lazım aslında. Benim bazen uzuyor bu süreçbuharlı temizlik kurtarıcım olabilir yani bakalım. Evi kendim temizlemeyi ve düzenli olmayı seviyorum yalnız Gerçi Denizlideyken gelen kadın gibi birini bulsam hiç kaçırmam ama nerdeeee.
Filizim kolay gelsin canım, işlere dalıp kendini ihmal etme aman
Nurdancım geçmiş olsun kuzum, sen bugün de zorlama bence. Ben de dün yapamadım Leslie, yıkanmış çamaşırlar vardı, o ses türkiye dinlerken onları katlayıp kaldırdım.
Benim adım sayar kırılmıştı malum, yenisini almıştım ama ancak dün geldi, bugün taktım hemen, eskisinden daha detaylı bir cihaz, şimdilik memnunum, bakalım bugün hedefim 10000 adımAdım sayar takılı olunca oyun gibi geliyor ve daha fazla hareket ediyorum
Bu günlerde çok yoğunuz pek gelemiyorum.Biliyorsunuz perşembe ,cuma 8.sınıfların sınavı var.Onlarla ve 1lerle uğraşıyorum.Eşim 2 haftadır gelemiyor o yüzden evdede yoğunum.Yarın diyetisyene gidicem arkadaşlar.61 Kgda kilomu sabitlemek istiyorum.Bu yüzden uzmanından yardım almak en doğrusu geldi bana.Daha önce bahsetmiştim ayağımdan rahatsızım diye.Verdiğim kiloları almamam gerekiyor.
Türkiyenin en iyi hastanelerinden birine gitmen şahsen benim içimi çok rahatlattı.Heleki profun görmesi daha da süper oldu.Tüm bunların bütçeni sarsacak maliyette olmamasıda ayrı keyif
Senin azmin başarı gücün o kadar büyük ki herkese örnek olabilecek durumdasın.En önemli önce dua sonra senin istemen.Allah yardımcın olsun.Ben hep dua ediyorum edicem de.Rabbim tez zamanda şifanı versin.
Yaaaa eveeeeeeeeet ve bugün kargoya verilmiş.Sıkıldığım lesliye kısa süreliğine elveda diyip yeni sporumu hevesle yapabileceğim oh bee
Soğal bitanem çok teşekkür ederim
canım evet çok soğudu bizimde kalorifer kazanı patlamış 1 hafta yanmayacakmış bebişle üşütecez olmazsa yarın anneme gidecem bebekle istanbula 1 hafta onda kalırım artık diom sen naapıyosun bu arada okudum yazdıklarını ne desem bilemedim ama süper kilo vermişsin tebrik ediyorum cnm seni
kızlarr geçde olsa günaydınnn, harika bir gün bizim olsun 45dk hazırlanıp çıkmam lazım oğlanı babanesine bırakcam görümcemle sinemaya gitcem inşallahh ,hepinize keyifli günler dilerimmmmm duygu kaçarrr..
günaydın güzel İZMİR :))
oo dinlenmiş olmana çok sevindimm sen bu hafta anca toparlanırsın diğer haftanın başlangıcında topiği neşenle sararsın mutlakaa
liste için eline emeğine sağlık tatlımm..
öncelikle kiloveren s zuleyha,esram,cemremi tebrikederim sayenizde afyonum patladı, aslında tablomuz fena değil aslında herkez vermiş (neslişim benim gözümde sen de verdin bu kadar stres üstüne yorucu bi haftada almış olduğun kilonun 2 katı ben alırdım sen bence yine iyisin )
filizim sende söyledin hormon ilaçları kullandım diye bence hiç takılma büyükbir bölümü ödemdir,hem öyle olmasada sonuçda verdin dimi önemli olanda bu bence
Kızlar, bu arada ben epeydir inceliyordum buharlı temizlik aletlerini, sonunda karar verdim ve dün siparişimi verdim, gelsin, kullanayım da yorumlarımı yazarım buraya. Kimyasallar benim alerjimi azdırdığı için ekstra problem oluyor, buharlı temizlik işe yararsa süper olacakEv zaten kutu gibi nasılsa, temizlik iyice kolay olur o zaman benim için. Nurdan'a da çeyiz için öneride bulunurum belki Hakikaten, sen alıyor musun bakayım ufak tefek şeylerini, sonra çok birikir bak
neslicim demek kendini tamhazır hisetmiyorsun geçmişe söyle bakarsak zaten belli birmüddet spor yapmadın yediklerini kontrol ettin sadece özel birşey yapmadın yani tam yapmaya başladın düzen kurmaya başladın bu sıkıntılı süreç girdi ben en kısa sürede buranın tozunu dumana katacağından eminim,sende bende ymek yemeği atıştırmayı seviyoruzz ayrıca resimlerden şahane gözüküyorsun yani kendinde bi kilosorunu görseydin asılırdın herhalde bak burdan diyorum sen 65 kg olsan ve korusan benceyeter onun dışında sadece sorunlu bulduğunyer için sıkılaşsanm yeterli ben senin fiziğiniçok beğeniyorumm
veeee menümm bugünki regly dönemim bitti
sabah: 2 dilim ekmek, 1 talı kaş. zeytinyagı,1 yumurta, 30 gr. köy peyniri,domates,salatalık,maydanoz, 1 bardak süt
ara: bi elma
öğle: 4 yemek kaş. patlıcan yemeği,2 kaş. erişte,bi bardak ayran,30 gr. haşlanmış tavuk,1 tatlı kaş. zeytinyağlı ve az nar ekşili
salata,2 dilim ekmek
ara: 100 gr. muz ( yarım muz sayılıyor ) 1 bardak şekersiz çay
akşam: bi kase tarhana çorbası, 4 yemek kaş. karnıbahar üzerine yarım su bar. yoğurt,1 tatlı kaş. zeytinyağı,karabiber,k.biber,30
gr. tavuk,2 yemek kaş. bulgur pilavı,1 dilim ekmek
ara: bi mandalina,bi kuru incir,şekersiz çay
activite: 3 mile lessie, 100 mekik, 2,5 lt su,bi form çayı,,.......
sabah:
1 sucuklu yumurta
1 kb kutusu peynr
4 tane yeşil zeytin
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
2 kupa şekerli ıhlamur
öğle:
2 dilim tam buğday ekmeğine tost
2 kupa çay
akşam:
1 tabak tavuklu şehriye çorbası
1 porsiyon mantar sote
bol salata
2 dilim tam buğday ekmeği
ara:
3 bardak çay
1 dilim ekmek üzeri çemen
1 avuç çekirdek
1 avuç leblebi
gece yatmadan
2 tane mandalina
dünkü menümü yazayım biraz fazla oldu ama misafirlikteydim
sabah 3 bardak çay
1 parça peynir
3çatal patates kavurması
1 tane sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
öğlen 1 türk kahvesi ( kahvaltıyı öğlen yapmıştık öğle yemeği yok oyüzden)
akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 buçuk porsiyon et sote
1 kase pilav
1 bardak kola
ara :
1 şekerpare
1 avuç badem .çam fıstığı
yatmadan 1 mandalina
1 kupa ıhlamur
Günaydın kızlar, yine kapalı, yağmurlu bir İzmir'den hepinize güzel dileklerimi yıolluyorumBen seviyorum böyle havaları Bir de spor yapabilsem süper olacak ama henüz moda giremedim. Bu hafta perşembe günü bir sunum yapacağım, ona hazırlanmam lazım. Cuma gününe kadar yetiştirmem gereken bir iş var. Bense dışarı çıkıp, ellerim cebimde, hafiften şarkı mırıldanarak sokaklarda gezmek istiyorum
Filizcim, sabah girmişsin, hızlıca baktım canım, kendine dikkat et, kardan da korkma. Kar için kullanıma uygun, tabanı tırtıklı, kaymayan bir botun varsa giy, yoksa al bence. Bilekten saran modellerden. Daha güvende hissedersin en azından.
Çizelgemiz yayınlanmış, ellerine sağlık Filizcim. Görüldüğü gibi herkes takır takır kilo verirken ben alıyorumŞaka bir yana hepinizim kutluyorum 5'li kilolarda bulunan Duygu ve Züleyha başta olmak üzere, 7'li rakamlara çok yakın olan Cemremi ve Esrayı, 6'lı rakamlara doğru azimle ilerleyen Nurdanı yürekten tebrik ediyorum Ben de haftaya -- olacağım inşallah, en azından elimden geleni yapacağım. Bugün yarın regl olacağım, spor yapmaya çalışarak değerlendireyim diyorum
Gelelim assolistimizeFilizcim, kullandığın ilaçlara, rahatsızlıklarına, vücudunun sürekli ödem tutmasına rağmen; kilo almak bir yana üstüne çok güzel kilo verip doktorları bile şaşırttığın için en büyük alkış sana gelsin
Kızlar bu arada bana ceza verin bence, ne olacak benim bu halim yaaa, iki ileri bir geri durumdayım epeydir. Kaldım bu kilolarda:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?