2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bence harika olmuş

Esracım maşallah çok iyi gidiyorsun.Diyet tek başına gerçekten çok işe yaramıyor.Sporla taçlanınca hem kilolar gidiyor,hem sıkılaşıyorsun,hemde insan kendini çok mutlu hissediyor
Bende 5 gün step yapıyorum.Apartmanda bütün hatunlar beraber yapıyoruz.Hem spor yapıyoruz hem kaynaşıyoruz.

Canım msjı yeni gördüm çok teşekkür ederim.

günaydın duyguşumm

duygucumm su ve ateş filmi n ben de gitmeyi düşünmüştüm ama sonradan onun bi kitaptan alıntı bi senaryo oldugunu ogrendim ve vazgeçtim. özcan deniz iyi bi yonetmen konuyu da güzel anlatıyor ama ilk filminde de çalıntı bi hikayeydi yine aynısını yapmış die kendimce protesto ettim sanırım ozcan deniz de beni çok takar ya ama kitabını okurken bile sonunda o kadar çok ağlamıştım ki filmini izlesem komya girerdim sanırım

yalnız bişey dikkatimi çekti, sen ne kadar erken kalkıyormuşun öle yahuu işe de gitmiyosun nasıl olsa uyusana ne işin var sabahın 7.30 unda

neslicim günaydınn

bende senin gibi düşünüyorum temizlik konusunda, kendi evimin işini kendim yaparım gibi geliyor, çocuk olmayınca bi ev kolay kolay dagılmıyor zaten kocaman insanların nihayetinde bi ütüyü sevmiyorum işte, sırf onun için birini çağırsam çok mu abes olur

bugun şükür ki ayak bilegim iyi durumda, ağrısı yok sabahtan beri çevirip duruyorum bakalım ağrıyacak mı die ama yok ağrımıyo, sanırım dinlenince geçti ama bugun dışarda olacam zaten dolayısıyla yürüyerek aktivitemi yapmış olacam, yani bugun de leslie den yırttım gerçi bugun yürümeyecek olsaydım dışarda kesin yapardım, sporsuz olmuyor bu iş, biz de asılıp halledelim be neslimm, esra ve züleyha hocamdan şevk alalım vallaa

hocam öncelikle çok kolay gelsin size, haftasonu rahatlar dinlenirsiniz inşşaallah siz sporunuza devam ettikten sonra zaten sabitlersiniz kilonuzu ama tabi ayak durumu biraz sıkıntı, o yuzden çok mantıklı bir karar vermişsiniz, ben eminim sizin yeniden o kiloları almayacagınızdan

herkese mutlu günleerrrr

bendeniz kalktım kahvaltımı yaptım duşumu aldım birazdan hazırlanıp çıkacagım.. yarın çok yakın bi arkadaşımın doğum günü hem ona bi hediye bakayım hem de kendim birazcık bakınayım dedim ordan da belki bi arkadaşıma uğrarım artık canm ne yapmak isterse, bugun bikaç saat öle amaçsızca gezinmek istiyorum yani

bu ara pek menu yazılmıyor sanki ya da ben mi görmüyırum kii cemrem zaten aksatmadan yazıyor da diğerleimiz biraz kaytarmışız galibaa hadi bakalım herkes başlasın yeniden menulerini yazmayaa özellikle sporları yazında gaza geleyim yaa, başladım yine yerimde saymaya spor yapmam lazım mutlakaa

neysee nurdan kaçarr, bi saçımı düzleştireyim makyajımı yapayım sonra da firaarrr öperim herkesii

Esracim soz en yakin zamamda resim eklicem hem sac rengimi degistirmek isyirum bana fikir verirsinix
hatali yazim icin cok haklidin telefondan yaxarken hem sistem disari atiyo hemen hizli yaziyorum hemde hatayi farkedemiyorum bende sonradan okuyunca farkediyorum ama duzeltemiyorum bilgisarsm tamirden gelsede rahatladam

duygucum sana ozel mesaj attim ama sanirim gelmiyo

slm kızlar bugün gezmeye gittik oğlumla .çok güzeldi bebek arabasını sürmekte acemiyim biraz yokuş aşşağı inerken araba benden önde gidiyor ben peşinden koşuyorum resmen çok komiktim valla
neyse ya giyecek hiçbirşey bulamıyorum sinir oluyorum yapışıyor üstüme herşey inada almıyorum büyük beden şeyler geri düşeceğim eski kiloma die ama yok tartı milim oynamıyo valla

sabah :
1 yumurta
1 kb kutusu peynir
yarım dilim tam buğday ekmeği
domates
7 tane yeşil zeytin
1 kupa şekerli ıhlamur

ara:
türk kahvesi
2 küçük çikolata
1 kase boza

öğle (misafirlikteydim)
patates kızarması azcık
salata
3 çatal menemen
1 çatal helva
3 bardak çay
1 dilim ekmek

akşam
5 tane köfte
azcık patates
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

ara
3 bardak çay
4 tane cevz
6 tane fındık

gece:
4 mandalina

sabah: bi bardak süt,5 siyah zeytin,30 gr. beyaz peynir,30 gr. tel peyir,domates,salatalık,maydanoz,2 dilim ekmek

ara: 1 küçük muz

öğle: 4 yk kaş. karnıbahar üzerine yoğurt 1 tatlı kaş. zeytinyağıyla, 2yk kaş. pilav,30 gr.tavuk,2 dilim ekmek

ara: 2 kuru incir,şekersiz çay

akşam: 1 kase çorba, 2 yk kaş. pilav,4 yk kaş. sebze yemeği,1 köfte,bi bardak ayran,1 dilim ekmek

ara: 80 gr. nar,bi mandalin,şekersiz çay

activite: kayv.deydim spor yapamadım ama 100 mekik,10 veya 15 dk. kadar bölgesel hareketler yaptım,2 lt den fazla su.....

sagol canım guzel dıleklerın, duaların ıcın.bakalım sımdılık hersey ıcıme sındı, sonuclar da duzelırse hersey mukemmel olacak hayırlısı artık dusunmemeye calısıyorum zaten cok yogunum bu hafta ve gelecek hafta. haftasonum dahıl full gececek oyuzden dusunmeye bıle vaktım olmadı desem yalan olmaz.

ben tek basıma sadece sosyal hayatımın sorunları ıle basedebılen bırıydım ama sızler ıle basta duygunun tum destegı ıle ben kılo verebıldık umutlandım guzellestım saglıklı beslendım emınım tum degerlerım cok ıyıdır eskıye gore, cunku saglıklı beslenmeyı ogrendım herseyden once.

aman suna dıkkat et sen de usutme oglusun da. annenı ıyı dusunmussun.

sen dua et canım, logusanın duası kabul olur benım ıcın cemrem ıcın ve cocugu olmayan herkes ıcın dua et ıns kabul olur.

bence guzel bır degısıklık oldu senın ıcın. her nekadar fılm cok aglatmıs olsa daaaaaaaaa

izmirrrrrrrrrrrrr

haftasonuna gore cok cok daha ıyıyım canım, yogunluk da ıyı geldı dusunmemı engellıyor haftaya ınsaallah daha da ıyı olacagım az uyku ve yogunluk dısında su an sıkıntım yok sukur.

evet buyuk bır azım gosterdım bır hafta ve verdım, gerı alsam bıle uzulmem cunku buyuk bır mucadele ve sabır gostermıs olmak benı cok mutlu ettı kendı sınırlarımı gormek, kendımı asmak, degısmek benı mutlu oluyor duygusum

ben de merak ettım sımdı. cok saglıklı oldugunu bılıyorum duyuyorum ve ozellıkle senın ıcın cok ıyı olmus canım. sen kullan bakalım yorumlarını da alırız resım de ekle emı. sımdıden gule gule kullan canım

sana katılıyorum kesınlıkle. kendını hazır hıssetmek cok onemlı. bana bak 100 kılo olunca bıle hazır hıssetmemısım olmadık sey kalmamıs hıssetmemısım ama bır an gelmıs ve hazır hıssettım adım attım. kaldı kı yıne sana katılıyorum neslı gayet alımlı, guzel bırı. guzel de bır rakama sahıp. kendını fazlalıkları olan bırı olarak hıssetseydı zaten adım atardı cunku azımlı bırı. ve yıne katıldıgım baska bırsey var kı 65 sınır olabılır kendıne belırleyecegı ve koruma donemı ıle harıka olur oyle 5 lı rakamlara gerek yok bıle bence.

yıne menulerın saglıklı ve guzel. sen bu ısı kaptınnnnnnnnnnn

spor da yapılmıs en cok buna sevındımmmmmmmmm

suna sabahları sen de bır dılım ekmek goruyorum bazen. cok az, lutfen enazından ıkı dılım yap. gercı bugun ekmegın bol olmus dıger ogunlerde ama dıger ogunlerde az olsaydı kesınlıkle begenmezdım sabahını.

bak dedıgım gıbı sabah burda da bır dılım ekmek varmıs. sabah en onemlı ogun, yeterlı besınlerı almaya calıs komple olarak. dıger ogunlerde azaltmaya gıdersın gerektıgı durumlarda.

ben sevmıyorum boyle havaları. cunku evde olup keyıf yapmak ıstıyorum mesela uyumak gıbı ya da fılm ızlemek gıbı boyle havalarda hep bunları ısterım cunku kendımı bıldım bılelı. ayrıca hava yagıslı olsun ya da soguk olsun spora olan hevesım de kacıyor benım

canım aldım aldım ayakkabı, cok cok spor boyle dozer mısalı almadım malum her kıyafetın altına gıtmez o modeller ama yıne de tabanı ıyı bır ayakkabı aldım hatta bır klasık bır spor aldım ınsaallah faydası olur dusmeden once de ben boyle herkese gore daha kolay kayan, ve hep korkan bır tıptım. bu kılo ıle yere saglam basacagımı dusunmem lazım oysakı dustukten sonra da korku kaldı ıste, magazalarda bıle hızlı yurumem ayagım kayacak dıye dusunurum yanı zemının karlı olmasına gerek olmuyor aslında bakarsan

ben de uzun zamandır duzenlı spor yapamıyorum eskı duzenımı ozledım vallaaaaaaa, gel ıkımız de sılkelenelımmmmm