- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.201
Bu günlerde çok yoğunuz pek gelemiyorum.Biliyorsunuz perşembe ,cuma 8.sınıfların sınavı var.Onlarla ve 1lerle uğraşıyorum.Eşim 2 haftadır gelemiyor o yüzden evdede yoğunum.Yarın diyetisyene gidicem arkadaşlar.61 Kgda kilomu sabitlemek istiyorum.Bu yüzden uzmanından yardım almak en doğrusu geldi bana.Daha önce bahsetmiştim ayağımdan rahatsızım diye.Verdiğim kiloları almamam gerekiyor.
sabah :
1 yumurta
1 kb kutusu peynir
yarım dilim tam buğday ekmeği
domates
7 tane yeşil zeytin
1 kupa şekerli ıhlamur
ara:
türk kahvesi
2 küçük çikolata
1 kase boza
öğle (misafirlikteydim)
patates kızarması azcık
salata
3 çatal menemen
1 çatal helva
3 bardak çay
1 dilim ekmek
akşam
5 tane köfte
azcık patates
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
ara
3 bardak çay
4 tane cevz
6 tane fındık
gece:
4 mandalina
slm kızlar bugün gezmeye gittik oğlumla .çok güzeldi bebek arabasını sürmekte acemiyim biraz yokuş aşşağı inerken araba benden önde gidiyor ben peşinden koşuyorum resmen çok komiktim valla
neyse ya giyecek hiçbirşey bulamıyorum sinir oluyorum yapışıyor üstüme herşey inada almıyorum büyük beden şeyler geri düşeceğim eski kiloma die ama yok tartı milim oynamıyo valla
herkese mutlu günleerrrr
bendeniz kalktım kahvaltımı yaptım duşumu aldım birazdan hazırlanıp çıkacagım.. yarın çok yakın bi arkadaşımın doğum günü hem ona bi hediye bakayım hem de kendim birazcık bakınayım dedimordan da belki bi arkadaşıma uğrarım artık canm ne yapmak isterse, bugun bikaç saat öle amaçsızca gezinmek istiyorum yani
bu ara pek menu yazılmıyor sanki ya da ben mi görmüyırum kiicemrem zaten aksatmadan yazıyor da diğerleimiz biraz kaytarmışız galibaa hadi bakalım herkes başlasın yeniden menulerini yazmayaa özellikle sporları yazında gaza geleyim yaa, başladım yine yerimde saymaya spor yapmam lazım mutlakaa
neysee nurdan kaçarr, bi saçımı düzleştireyim makyajımı yapayım sonra da firaarrröperim herkesii
sabah: bi bardak süt,5 siyah zeytin,30 gr. beyaz peynir,30 gr. tel peyir,domates,salatalık,maydanoz,2 dilim ekmek
ara: 1 küçük muz
öğle: 4 yk kaş. karnıbahar üzerine yoğurt 1 tatlı kaş. zeytinyağıyla, 2yk kaş. pilav,30 gr.tavuk,2 dilim ekmek
ara: 2 kuru incir,şekersiz çay
akşam: 1 kase çorba, 2 yk kaş. pilav,4 yk kaş. sebze yemeği,1 köfte,bi bardak ayran,1 dilim ekmek
ara: 80 gr. nar,bi mandalin,şekersiz çay
activite: kayv.deydim spor yapamadım ama 100 mekik,10 veya 15 dk. kadar bölgesel hareketler yaptım,2 lt den fazla su.....
günaydın kızlarrr hayırlı,sağlıklı,huzurlu bir gün hepimizin olsunn..
filizin işleri çok yoğun o yüzden giremicek bugün, bana dün akşam haber etti belki akşam girer..
neslişim sen buharlu süpürge almışssın esra ve nurdanın yazısında gördüm k.bakma canım güle gülekullan ,memnun kalıp kalmadığüını merakla bekliyorum ilgi alanıma çok giriyor
dün SU ve ATEŞ filimine gittik tarzım olmayan bi film dram,romantik filimlerini pek sevmem en son umut ışığını izledim ‎Jennifer Lawrence için ,bana korku,psikolojik gerilim,aksiyon olcakk neyse görümcemin isteği üzerine gittik iyiken çantamda mendil varmış ağladım yaaaaaaaaa bu özcan deniz bu tür filmlerde çıtasını yükseltmiş valla ağlamamak için çok sıktım kendimi hatta patlattım gözlerimi ama olmadı süzüldü yaşlarr
neyse gideyim karnımı doyurayım hava güzel üşenmezsem ev tarayımm biraz keyifli günler kızlarr..
menumu yazayımmm
kahvaştı ( 9.30 )
2 dilim çavdar ekmeginden tost
4 siyah zeytin
şekersiz çay
öğle yemegi ( hocalarla beraber yemege çıktık, gittigimiz yerin adı bile hamur işi ydi siz düşünün yanio yuzden fazla bi seçenegim yoktu. )
1 porsiyon yogurtlu mantı
ara öğün ( 17.00 )
3 kuru incir
2 kuru kayısı
akşam yemegi ( 19.30 )
1 kase yayla çorbası
3 yk nohut yemegi
1 haşlanmış but
3 yk bulgur pilavı
bol salata
suyum 2.5 lt oldu yatmadan 3 e tamamlarım kesin. 1 kupa yeşil çayımı da içtim. ama aktivite yok malesef. bugun ayagımı burktum hala sızlıyor kırık olan bilegimo yuzden neslicigime verdigim sözü tutamadım malesef yarın telafi ederim inşallah
herkese iyi geceleerrr
Filizcim yazdigin guzel seylet icin tesekkur ederim bende seni seviyoruuuum arkafasiim rabbim seninde gonlune gore versindiyip o konuyu kapatiyiruzzzz
Tlfondan yaziyorum ve resim yuklemeyi bilmiyorum canim soz pc tamirden gelsin yuklerim
Esim benim buraya yazdigimi bilmiyirdu bu sabah anlattim sizi nette arkafaslarim var dedim sasirdi
Zeynepsu dogunca bana face actilar orada resim yukluyorum istersenix ekleyelim birbirimixi
benim eski face hesabimi esim bilmiyo onu sadece burafaki arkafaslarla gorusmek icin acmistik ve iptal edicem simdi yeni faceden yaxariz
buyuk kizim ben hamileyken cok kiskandi filizcim heleki kiz olunca bana biraz kustu bile sanki benim elimdeymis gibi ama dogunca hersey degisti resmen ask yasiyolar cok sukur kirkuyodumzeynepsuyu benimsemicek diye
nurdan ablasi en kokulusundan optuuuuuuuuuummmm
Günaydın kızlar, bugün İzmir İzmirliğini gösterdi, kaç gündür kapalı yağmurlu hava yokmuş gibi güneş açtı bugünBen dün çalışmaya çalıştım ama başka işler de girdi araya, dolayısıyla yarın sunum yapacağım ama ortada sunum yok:18: Bugün kaçış yok, hazırlamam lazım.
Duygucum buharlı süpürgem henüz gelmedi, gelince detaylı bir deneme yapacağım ve yorumlarımı yazacağım burayaSen benden daha iyi durumdasın, ben Esoşun eliptiğini görmemişim yaaa. Hayırlı olsun, keyifle kullanacağından ve güzel kilolar vermeni sağlayacağından eminim canım
Ben temizlik konusunda pek titiz sayılmam ama düzenli olmayı severim. Çalışınca ev de çok batmıyor Duygunun dediği gibi ama haftada bir süpürüp silmek lazım aslında. Benim bazen uzuyor bu süreçbuharlı temizlik kurtarıcım olabilir yani bakalım. Evi kendim temizlemeyi ve düzenli olmayı seviyorum yalnız Gerçi Denizlideyken gelen kadın gibi birini bulsam hiç kaçırmam ama nerdeeee.
Filizim kolay gelsin canım, işlere dalıp kendini ihmal etme aman
Nurdancım geçmiş olsun kuzum, sen bugün de zorlama bence. Ben de dün yapamadım Leslie, yıkanmış çamaşırlar vardı, o ses türkiye dinlerken onları katlayıp kaldırdım.
Benim adım sayar kırılmıştı malum, yenisini almıştım ama ancak dün geldi, bugün taktım hemen, eskisinden daha detaylı bir cihaz, şimdilik memnunum, bakalım bugün hedefim 10000 adımAdım sayar takılı olunca oyun gibi geliyor ve daha fazla hareket ediyorum
canım benim sen saglıklı olma yolunda adım adım ilerliyorsun ki, bu sadece kilo için deil ruh saglıgın içinde beden saglıgın içinde geçerli. menapoza henuz girmemişsin bu da avantaj, kilo verdikçe daha da saglıklı olacaksın, belki çocuk doğal bi yoldan olmayacak kilo versen bile ama bunun da bir sürü yontemleri var. aslaa kendisi ben saglıksızım ve hep böle kalacam die düşünme, sen ruhen çok saglıklısın, bunu da bizlerin arasında kalıp dertlerinle ilgili konuşmayı seçerek, hormon tedavinden diyetinden normal yaşamından vazgeçmeyerek zaten gösterdin. beden saglıgın konusunda da elinden geleni yapıyosun, bak doktor bile kilo verdigin için seni ne kadar tebrik etmiş, çok doğru bi yoldasın yani. beden saglıgına da ulaşacaksın. daha sonra o çocuk normal yollardan olmasa ufak bi şans da olsa tup bebegi deneyeceksin ben adım gibi eminim, bizde hepimiz dua edecez sana. eğer o da olmazsaa pes etmek yok, senle ilk tanıştıgımız zamanlarda söledigin bi cümle vardı çok hoşuma gitmişti. eger çocugum olmazsa evlatlık alırım demiştin, herkes bunu düşünecek kadar yürekli olamaz bence. senin kocaman güzel bi yuregin var, bunu düşünebiliyorsun. ben eminim ki muthiş bir anne olacaksın bigun. sadece senin sınavın buymuş,biraz uğraşman gerekecekmiş demek ki. buna da şükür edip yoluna devam et sen, zoru başarıp bu kadar kiloyu verdigine göre bi düşün bakalım başka neleri isteyip de yapabilirsin, senin elinden kurtulabilecek bişey var mı
bugun de çıkacam birazdan, hocamla görüşmeyeoofff daralıyorum valla da neysee sabırr sabıırrrrrr proje ben çalışsam güzel geçecek de hiç çalışasım yok, dün gece düşünürken en son kendime bi kafe açmaya karar verdim mimarlık yapmaktan vazgetim yani de bikaç güne düzelirim sanırım proje 9 ocak da tamamlanacak filizim, az kaldı yani, gitgide yogunlaşacagım ben
sen kafanı toparla mutlu neşeli filiz oldaa varsın emrah beklesin yaa kaçtıgı yok, yeter ki sen iyi ol
ben bu listenin 2 haftalık oldugunu unutmuşumm, esrayla züleyha hocamın kiloları görünce gözlerim uçuyordu yerindenevde kaldıgım günlerde pilates deil de leslie mi yapsam die düşündüm. pilates bi işe yaramıyo, ee havalar da iyice kapadı saolsun. spor salonu da uzak bana, en iyisi leslie gibi. gerçi benm oda da avuç kadar saolsun ama bu iş böle olmayacak, spora bi çözüm bulmam lazıımmmm
ayrıca kilo veren herkesi çok çookkk tebrik ediyorum, benm gibi gıdım gıdım verenlere de sopaaa
nesli de demiş canım, en önemlisi saglık, biraz pahalı olabilir net fiyatlarını bilmiyorum ama altı kaygan olmayan bi bot alsan sen, çok rahat edersin. erteleyebilecegin işlerse eğer kar yada çok yagmur varken ertele ama ertelemeyecegin işler için o bot çok işine yarar, hem de korktugun bişeyin üstüne gitmiş olursun, karlı havada kayıp düşme korkunu da yenersino botlar kamyon tekeri gibi oluyor çünkü biri itse bile seni düşmüyosun
Günaydın kızlar, bugün İzmir İzmirliğini gösterdi, kaç gündür kapalı yağmurlu hava yokmuş gibi güneş açtı bugünBen dün çalışmaya çalıştım ama başka işler de girdi araya, dolayısıyla yarın sunum yapacağım ama ortada sunum yok:18: Bugün kaçış yok, hazırlamam lazım.
Duygucum buharlı süpürgem henüz gelmedi, gelince detaylı bir deneme yapacağım ve yorumlarımı yazacağım burayaSen benden daha iyi durumdasın, ben Esoşun eliptiğini görmemişim yaaa. Hayırlı olsun, keyifle kullanacağından ve güzel kilolar vermeni sağlayacağından eminim canım
Ben temizlik konusunda pek titiz sayılmam ama düzenli olmayı severim. Çalışınca ev de çok batmıyor Duygunun dediği gibi ama haftada bir süpürüp silmek lazım aslında. Benim bazen uzuyor bu süreçbuharlı temizlik kurtarıcım olabilir yani bakalım. Evi kendim temizlemeyi ve düzenli olmayı seviyorum yalnız Gerçi Denizlideyken gelen kadın gibi birini bulsam hiç kaçırmam ama nerdeeee.
Filizim kolay gelsin canım, işlere dalıp kendini ihmal etme aman
Nurdancım geçmiş olsun kuzum, sen bugün de zorlama bence. Ben de dün yapamadım Leslie, yıkanmış çamaşırlar vardı, o ses türkiye dinlerken onları katlayıp kaldırdım.
Benim adım sayar kırılmıştı malum, yenisini almıştım ama ancak dün geldi, bugün taktım hemen, eskisinden daha detaylı bir cihaz, şimdilik memnunum, bakalım bugün hedefim 10000 adımAdım sayar takılı olunca oyun gibi geliyor ve daha fazla hareket ediyorum
günaydın duyguşumm
duygucumm su ve ateş filmi n ben de gitmeyi düşünmüştüm ama sonradan onun bi kitaptan alıntı bi senaryo oldugunu ogrendim ve vazgeçtim. özcan deniz iyi bi yonetmen konuyu da güzel anlatıyor ama ilk filminde de çalıntı bi hikayeydi yine aynısını yapmış die kendimce protesto ettim sanırım ozcan deniz de beni çok takar yaama kitabını okurken bile sonunda o kadar çok ağlamıştım ki filmini izlesem komya girerdim sanırım
yalnız bişey dikkatimi çekti, sen ne kadar erken kalkıyormuşun öle yahuuişe de gitmiyosun nasıl olsa uyusana ne işin var sabahın 7.30 unda
neslicim günaydınn
bende senin gibi düşünüyorum temizlik konusunda, kendi evimin işini kendim yaparım gibi geliyor, çocuk olmayınca bi ev kolay kolay dagılmıyor zaten kocaman insanların nihayetindebi ütüyü sevmiyorum işte, sırf onun için birini çağırsam çok mu abes olur
bugun şükür ki ayak bilegim iyi durumda, ağrısı yok sabahtan beri çevirip duruyorum bakalım ağrıyacak mı die ama yok ağrımıyo, sanırım dinlenince geçtiama bugun dışarda olacam zaten dolayısıyla yürüyerek aktivitemi yapmış olacam, yani bugun de leslie den yırttım gerçi bugun yürümeyecek olsaydım dışarda kesin yapardım, sporsuz olmuyor bu iş, biz de asılıp halledelim be neslimm, esra ve züleyha hocamdan şevk alalım vallaa
hocam öncelikle çok kolay gelsin size, haftasonu rahatlar dinlenirsiniz inşşaallahsiz sporunuza devam ettikten sonra zaten sabitlersiniz kilonuzu ama tabi ayak durumu biraz sıkıntı, o yuzden çok mantıklı bir karar vermişsiniz, ben eminim sizin yeniden o kiloları almayacagınızdan
izmirrrrrrrrrrrrr
haftasonuna gore cok cok daha ıyıyım canım, yogunluk da ıyı geldı dusunmemı engellıyor haftaya ınsaallah daha da ıyı olacagım az uyku ve yogunluk dısında su an sıkıntım yok sukur.
evet buyuk bır azım gosterdım bır hafta ve verdım, gerı alsam bıle uzulmem cunku buyuk bır mucadele ve sabır gostermıs olmak benı cok mutlu ettı kendı sınırlarımı gormek, kendımı asmak, degısmek benı mutlu oluyor duygusum
ahh nerde filizim be bi ben kaldımm bu hyılı güzel tamamlamayan nesliş güzel haber verdi bi haber dahavardı beklediğim o haberde güzel geldi,seninmoralin düzeldi iyi bi doktora gittin ama bennnn neysee herşey olacağına varır..tatlım haber verdıgın ıcın tsk ederım, valla ozledım buraya yazmayı. sabah erkenden gırdım ıste. yarın aksam gırerım zaten ancak tekrar.
ozcan denız oncekı fılmını de kore fılmınden almıstı tamamen bılıyordum herseyı. malum gecen yıl bırara kore fılmlerı cok ızlıyordum hatırlarsınızama yıne de begenerek severek ızlemıstım ayrıca cok da aglamıstım bu fılmını de merak edıyorum bır kıtaptan alıntı oldugunu soyledı nurdan ama yıne de turk sıneması ıcın bırseyler yapmaya calısan herkesı desteklemeyı ıstıyorum sevıyorum bunu yanı. oyuzden gıtmeyı dusunuyorum ben de ama buaralar tamamen doluyum ıns zaman bulurum gosterımde oldugu sure boyunca.
ev ıcın agzım kulaklarımda her an haber beklıyorum senden canımmmmmmınsaallah bır mujdelı haber ver bızeeeeeeee, yenı yıla bu haberle gırmek super olurrrrrrrrrr :13:
gunaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr
ancak bugune gelebıldım gecmıs bırıkmıs hemencık.
nasılsınız bakalımmmmmm
ben moral olarak ıyı ama yorgun ve yogunum. sızler de ıyısınızdır ınsaallah
haftasonuna bırsey kalmadı ama sevınemıyorum cunku uyumayacam haftasonu, yogunlugumdan dolayı. sonrakı hafta da aynı sekılde olacak. oyuzden erken uyumaya, aksamları pc acmamaya calısıyorum daha hastane, yolculuk yorgunlugunu bıle atamadım ustumden , bır de ustune yogun gunler geldı yorgun hıssedıyorum kendımı cıddı.
hepınızı opuyorum ben kactım gorusuruzzzzzz cikciklerrrrrrrrr
aman suna dıkkat et sen de usutme oglusun da. annenı ıyı dusunmussun.
sen dua et canım, logusanın duası kabul olur benım ıcın cemrem ıcın ve cocugu olmayan herkes ıcın dua et ıns kabul olur.
bak dedıgım gıbı sabah burda da bır dılım ekmek varmıs. sabah en onemlı ogun, yeterlı besınlerı almaya calıs komple olarak. dıger ogunlerde azaltmaya gıdersın gerektıgı durumlarda.
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün olsun inşallahBenim 13:30 gibi sunumum başlayacak ve ancak az önce bitirebildim sunumu:18: Bu ara koşturmaca devam ediyor, haftasonu gelsin bir an önce. Dün regl oldum ama geçen aylardaki gibi değil, çok şükür normal bir ağrı, normal, hatta az kanama, aylardır ilk defa galiba rahat bir regl dönemi geçireceğim Demek ki belirtiler yaradan dolayıymış, inşallah tamamen iyileşir ve tekrar etmez.
Sayfalar birikmiş ama bakamayacağım şimdi, akşam da eşimle AVM gezeceğiz, sunumlar ve işlerden dolayı yorulduğumu düşünen eşimin fikriydi, ben de hemen atladım tabiO yüzden akşam da giremem, yarın görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum tek tek
yıne menulerın saglıklı ve guzel. sen bu ısı kaptınnnnnnnnnnn
spor da yapılmıs en cok buna sevındımmmmmmmmm
yıne guzel ve kıtap gıbı bır menuuuuuuuuu. evde olunca ayarlamak ne guzel yaaaa. ben dıyetısyene gıtsem bıle bukadar duzenlı olamam. bazen ıs oyle bır bastırıyor kı oglen yemegını saat 4te yedıgımı bılırım ve o gunler cok uzak degıl zaten.
bolgesel calısmıssın cok ıyı olmus.
senın bu arkadas gezmelerıne ımrenıyorum vallaaaaaaaaa
ıyı eglenceler sana canım.
menu konusuna gelınce doktorlar, yogunluklar, rahatsızlıklar derken menu yazma sayımız azaldı haklısın. bugunden ıtıbaren ben de ozen gostermeye baslayacagım tekrar. haftasonu yoktum malum, ama yıne de bırkac gun yazdım bu ıkı hafta asırı yogunum oyuzden yazamazsam da kusura bakmayın ama deneyecegım.
kahvaltın da ogle yemegın de cok az cesıtlı olmus nurdancıgım.
oglen mantı zaten mecbur kalmıssın zaten ben cesıt olayına takıldım yetersız buldugum ıcın hem sabah hem oglen.
oooooo ayagını mı burktunnnnnnnasılsın pekı sımdıııııı ayyyyyyy ayak, burkulma falan dıyınce kendımı cok kotu hıssettım ıns ıyısındır nurdancıgımmmm
nurdancıgım durumu yasamamıs olsan da destek olusun uzun uzun anlatısın benı mutlu ettı tsk ederım canım.
menopoz konusuna gelınce hap sayesınde oluyorum hap olmazsa olamıyorum ama buna da sukur tabı kı. cocuk konusunda da zaten ıkı kez tup bebek oldu bana, olmuyor. oyuzden ılerde ne olacak bılemıyorum zaten benım cocuktan daha cok uzuldugum sey kendımı suclamak, kendımı saglıklı gormemek. bunlar ıle yuzlesmek, karsılasmak, hayallerımın planlarımın alt ust olması benı cok sarstı ama haftasonuna gore cok cok daha ıyıyım asırı yogunum zaten dusunmeye de vaktım olmuyor dıyebılırım.
cocuga gelınce, ben hep demısımdır oyle 40lı yaslara kadar ugrasmam dıye. cunku sureklı o beklentı ve planlar ıle yasamak esımı de yasatmak ıstemem bunun hep maddı boyutu var hem de yıpratıcı manevı bır bıoyutu var. kafamdan, kafamızdan tamamen sılıp normal hayatımıza devam ederız kabullenerek. yanı gerekırse bu sekılde yaparız. cocuk ıcın de halen aynı fıkırdeyım dınen sıkıntıları varmıs ama ıyıce arastırırız esımın de ıcıne sınerse dını acıdan sorun olmazsa oyle bır durumda yenı dogmus kucuk bır bebek dusunurum muhakkak. hem sevabı olur hem de tam olmasa da ben de annelık duygusunu yasamıs olurum dıyorum bırsey olmadan kesınlesmeden bıle her ıhtımalı dusunuyorum aslında bu da kotu bırsey. cunku kafamı mesgul etmıs oluyorum
emrah konusunda gercekten konusmak ıstıyorum cunku senın daha cok mucadele ettıgını yıprandıgını goruyorum ılerde de aynı seylerı yasarsan bu evlılık cok yıpratır senı. emrahın sorumluluk sahıbı bırı olması sart. cunku bır erkekte bunlar olmazsa kadın cok yıpranıyor babam dunyanın en ıyı ınsanıdır ama annem okadar cok yıprandı kı mesela. esım zor bır adamdır cok sorunlar yasadık ama sorumluluk sahıbı bırı olması hayatınızı kolaylastırıyor kesınlıkle.
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün olsun inşallahBenim 13:30 gibi sunumum başlayacak ve ancak az önce bitirebildim sunumu:18: Bu ara koşturmaca devam ediyor, haftasonu gelsin bir an önce. Dün regl oldum ama geçen aylardaki gibi değil, çok şükür normal bir ağrı, normal, hatta az kanama, aylardır ilk defa galiba rahat bir regl dönemi geçireceğim Demek ki belirtiler yaradan dolayıymış, inşallah tamamen iyileşir ve tekrar etmez.
Sayfalar birikmiş ama bakamayacağım şimdi, akşam da eşimle AVM gezeceğiz, sunumlar ve işlerden dolayı yorulduğumu düşünen eşimin fikriydi, ben de hemen atladım tabiO yüzden akşam da giremem, yarın görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?