2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hocam kolay gelsın haftasonu dınlenırsınız ınsaallah dıyetısyen fıkrı de cok ıyı olmus benım de aklımda var cıddı bır sekılde. eger 1-2 ay daha kılo vermeme olayım devam ederse, gıdecegım ben de ama ıstanbulda özele.

ayagınızda siyatik dıye de bırsey vardı, hatta ben merak etmıstım nasıl bırsey dıye de sormustum sıze ?

suna bugun komple az olmus yaaaaaa, sabah yarım ekmek olur mu, aksam da az olmus corba, salata falan olsaydı barııı

ohhhhhhhh mis bir gun olmussssssssssss ayyyyyy bebek arabası hakıkaten zormus ben de yazın gorumcemın cocukları surdum de baya zor oluyor ama guzel de bır spormus hele kı arabanın ıcınde koca koca cocuklar oluncaaaaaaa

az yıyorsun bence oyuzden tartı oynamıyordur

kıyafete gelınce almamakta haklısın ama gıydıklerın yakısmıyor dıye dusunup moralının bozulması da kotu, bak ben daralacagını bılsem de kıyafet alıyorum cunku aylarca bakımsız ya da mutsuz olmak benı daha cok etkıleyecektı sonucta.

senın bu arkadas gezmelerıne ımrenıyorum vallaaaaaaaaa

ıyı eglenceler sana canım.

menu konusuna gelınce doktorlar, yogunluklar, rahatsızlıklar derken menu yazma sayımız azaldı haklısın. bugunden ıtıbaren ben de ozen gostermeye baslayacagım tekrar. haftasonu yoktum malum, ama yıne de bırkac gun yazdım bu ıkı hafta asırı yogunum oyuzden yazamazsam da kusura bakmayın ama deneyecegım.

yıne guzel ve kıtap gıbı bır menuuuuuuuuu. evde olunca ayarlamak ne guzel yaaaa. ben dıyetısyene gıtsem bıle bukadar duzenlı olamam. bazen ıs oyle bır bastırıyor kı oglen yemegını saat 4te yedıgımı bılırım ve o gunler cok uzak degıl zaten.

bolgesel calısmıssın cok ıyı olmus.

tatlım haber verdıgın ıcın tsk ederım, valla ozledım buraya yazmayı. sabah erkenden gırdım ıste. yarın aksam gırerım zaten ancak tekrar.

ozcan denız oncekı fılmını de kore fılmınden almıstı tamamen bılıyordum herseyı. malum gecen yıl bırara kore fılmlerı cok ızlıyordum hatırlarsınız ama yıne de begenerek severek ızlemıstım ayrıca cok da aglamıstım bu fılmını de merak edıyorum bır kıtaptan alıntı oldugunu soyledı nurdan ama yıne de turk sıneması ıcın bırseyler yapmaya calısan herkesı desteklemeyı ıstıyorum sevıyorum bunu yanı. oyuzden gıtmeyı dusunuyorum ben de ama buaralar tamamen doluyum ıns zaman bulurum gosterımde oldugu sure boyunca.

ev ıcın agzım kulaklarımda her an haber beklıyorum senden canımmmmmm ınsaallah bır mujdelı haber ver bızeeeeeeee, yenı yıla bu haberle gırmek super olurrrrrrrrrr:13:

kahvaltın da ogle yemegın de cok az cesıtlı olmus nurdancıgım.

oglen mantı zaten mecbur kalmıssın zaten ben cesıt olayına takıldım yetersız buldugum ıcın hem sabah hem oglen.

oooooo ayagını mı burktunnnnnn nasılsın pekı sımdıııııı ayyyyyyy ayak, burkulma falan dıyınce kendımı cok kotu hıssettım ıns ıyısındır nurdancıgımmmm

evet canım o konuyu kapattıkkkkkkkkkk

tsk etmene de gerek yok ben ıcımden gelenlerı soyluyorum sadeceeeeee

tamam canım bız yenı face adresını ekleyelım de senı ve guzel kızını ordan gorelımmmmmm

yok yok ben resımlerden bıle anladım ceren cok akıllı cok olgun bır kız bence. sana bır arkadas bır kardes gıbı olmustur emınım. boyu boyuna maasallah genc yasında kocaman kızın var canımmm yaaaaa

zeynepsu buyusun bak daha da mukemmel olacak ılıskılerı. ben de cok ıstemısımdır kızkardesım olmasını ama kucuk kardesımle allahtan konusabılıyoruz herseyı ama yıne de ablam ya da kızkardesım olsa daha guzel olurdu oyuzden ceren ve zeynepsu cok sanslılar hem bırbırlerıne sahıpler hem senın gıbı bır anneyeeeee

kızlarını kokulu kokulu opuyorummmmmmmmm ben deeeeeeeee

anlasılan bugun yogun olacaksın canım, sunum ıcın kolaylıklar dılıyorum ama senı keyıflı goruyorum maasallah arkadasımaaa

calısınca ev batmıyor da, aksama hep ıs bırıkıyor be neslıcıgım. ve benım aklımda kalıyor eskıden oyle degıldım ama mesela sımdı bulasık makınası bosaltılacak, camasır katlanacak dıye aklımda duruyor hatta yapacagım ıslerı, alacagım seylerı yazar duruma geldım, bır defterım var herseyı yazıyorum.

ben de fonksıyonlu bır adımsayar aldım yazdan berı kullanıyorum cok da memnunum gule gule kullan canım, ben de zaten bu aralar yogun adımlar dısında spor yapamadım dun de 8000 gecmıstım, cuma, cumartesı ve pazar da aynı sekılde olur belkı bıraz daha fazla olur ama adımakıllı bolgesel ve bısıklete baslamam lazım duzen kuramadım bır turlu.

nurdancıgım durumu yasamamıs olsan da destek olusun uzun uzun anlatısın benı mutlu ettı tsk ederım canım.

menopoz konusuna gelınce hap sayesınde oluyorum hap olmazsa olamıyorum ama buna da sukur tabı kı. cocuk konusunda da zaten ıkı kez tup bebek oldu bana, olmuyor. oyuzden ılerde ne olacak bılemıyorum zaten benım cocuktan daha cok uzuldugum sey kendımı suclamak, kendımı saglıklı gormemek. bunlar ıle yuzlesmek, karsılasmak, hayallerımın planlarımın alt ust olması benı cok sarstı ama haftasonuna gore cok cok daha ıyıyım asırı yogunum zaten dusunmeye de vaktım olmuyor dıyebılırım.

cocuga gelınce, ben hep demısımdır oyle 40lı yaslara kadar ugrasmam dıye. cunku sureklı o beklentı ve planlar ıle yasamak esımı de yasatmak ıstemem bunun hep maddı boyutu var hem de yıpratıcı manevı bır bıoyutu var. kafamdan, kafamızdan tamamen sılıp normal hayatımıza devam ederız kabullenerek. yanı gerekırse bu sekılde yaparız. cocuk ıcın de halen aynı fıkırdeyım dınen sıkıntıları varmıs ama ıyıce arastırırız esımın de ıcıne sınerse dını acıdan sorun olmazsa oyle bır durumda yenı dogmus kucuk bır bebek dusunurum muhakkak. hem sevabı olur hem de tam olmasa da ben de annelık duygusunu yasamıs olurum dıyorum bırsey olmadan kesınlesmeden bıle her ıhtımalı dusunuyorum aslında bu da kotu bırsey. cunku kafamı mesgul etmıs oluyorum

emrah konusunda gercekten konusmak ıstıyorum cunku senın daha cok mucadele ettıgını yıprandıgını goruyorum ılerde de aynı seylerı yasarsan bu evlılık cok yıpratır senı. emrahın sorumluluk sahıbı bırı olması sart. cunku bır erkekte bunlar olmazsa kadın cok yıpranıyor babam dunyanın en ıyı ınsanıdır ama annem okadar cok yıprandı kı mesela. esım zor bır adamdır cok sorunlar yasadık ama sorumluluk sahıbı bırı olması hayatınızı kolaylastırıyor kesınlıkle.

gunaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr

ancak bugune gelebıldım gecmıs bırıkmıs hemencık.

nasılsınız bakalımmmmmm

ben moral olarak ıyı ama yorgun ve yogunum. sızler de ıyısınızdır ınsaallah

haftasonuna bırsey kalmadı ama sevınemıyorum cunku uyumayacam haftasonu, yogunlugumdan dolayı. sonrakı hafta da aynı sekılde olacak. oyuzden erken uyumaya, aksamları pc acmamaya calısıyorum daha hastane, yolculuk yorgunlugunu bıle atamadım ustumden , bır de ustune yogun gunler geldı yorgun hıssedıyorum kendımı cıddı.

hepınızı opuyorum ben kactım gorusuruzzzzzz cikciklerrrrrrrrr

ahh nesli izmir güneş açtıçıktımdışarı sonra bi yağdı ahh bu izmir gerçekden havasına güvenolmaz ee tabi kızınada
neslişyeni adım sayarında bol bol adımlar atarsın inşallahh nasıl bi şey aldın linki varsa atsanaa?
çalışanın evi pislenmez sadece tozlanır ben kendi süpürgemi çok seviyorum bu yüzden ,tozu suya hapdediyorr ama bide buharlı alıp üstünden geçsem hiçde fena olmaz dimi

canım öncelikle geçmiş olsunn daha iyisindir inşallahhhh
kız yuhh diyorum sana 1yılı geçti arkadaşlığımız daha yenimi çaktın erkan kalktığımıı gerçi burda bi bakar kör ben değilmişimm anladım şimdi

film konusunda haklısın aslında protesto etmek lazım amafilizede katılıyorum türk filimlerine katkıda bulunmak lazım zaten kimsede umursamıyorki sinema full du..

bu bile önemli düşünsene kaç kişi p.tesi diyete başlayıp salı bitiriyor sen üstüne sevmediğin bi tadı bir hafta içtin bencebuiradeyi kimse gösteremezdi helal olsun sanaa

ahh nerde filizim be bi ben kaldımm bu hyılı güzel tamamlamayan nesliş güzel haber verdi bi haber dahavardı beklediğim o haberde güzel geldi,seninmoralin düzeldi iyi bi doktora gittin ama bennnn neysee herşey olacağına varır..

canım geçiçi bi durum sende işin bittiğinde eve geldiğinde öyle bir ikisaat kestirirsin yada erken yatarsınn en azından evde uzansan bile bi parça dinlenirsin

günaydın kızlarrr hayırlı,sağlıklı,huzurlu bi gün hepimizin olsun..

ay yazacak birşey bulamadımm inşallah herkez iyidirr:))))))

Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün olsun inşallah Benim 13:30 gibi sunumum başlayacak ve ancak az önce bitirebildim sunumu:18: Bu ara koşturmaca devam ediyor, haftasonu gelsin bir an önce. Dün regl oldum ama geçen aylardaki gibi değil, çok şükür normal bir ağrı, normal, hatta az kanama, aylardır ilk defa galiba rahat bir regl dönemi geçireceğim Demek ki belirtiler yaradan dolayıymış, inşallah tamamen iyileşir ve tekrar etmez.
Sayfalar birikmiş ama bakamayacağım şimdi, akşam da eşimle AVM gezeceğiz, sunumlar ve işlerden dolayı yorulduğumu düşünen eşimin fikriydi, ben de hemen atladım tabi O yüzden akşam da giremem, yarın görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum tek tek

aman suna dıkkat et sen de usutme oglusun da. annenı ıyı dusunmussun.

sen dua et canım, logusanın duası kabul olur benım ıcın cemrem ıcın ve cocugu olmayan herkes ıcın dua et ıns kabul olur.

ay ederim etmez olurmuyum cnm..Allah herkeze nasip etsin bu duyguyu

bak dedıgım gıbı sabah burda da bır dılım ekmek varmıs. sabah en onemlı ogun, yeterlı besınlerı almaya calıs komple olarak. dıger ogunlerde azaltmaya gıdersın gerektıgı durumlarda.

cnm ya kahvaltıyı z yapabiliyorum çünkü : sabah bebiş ayakta cır cır ağlıyo inanki eşim gelince doğru dürüst yemek yiyebiliyorum ...ben sofraya oturuyorum oğlum ağlıyo anlamadım bu işi benim oğlan şişman anne istemio belli

oh iyi oldu gezin bari ...benim lohusalığım bitti ama daha adet olmmadım olsam rahatlayacam ...inşallah sunumda iyi geçmiştirr

yıne menulerın saglıklı ve guzel. sen bu ısı kaptınnnnnnnnnnn

spor da yapılmıs en cok buna sevındımmmmmmmmm

Tesekku ederim elimden geldigince menuye harfiyyen uyuyorum. Sonucunuda alinca daha cok sevke gelip yola devam diyorum spor hergun yapmaya ozen gosteriyorum ki base ve gobek bolgem de erisin..:26:bakalim zamanla nasil olucak diet listem :26:

sabah: klasik 1 bardak süt, domates,salatalık,maydanoz,1 yumurta,30 gr.köy peyniri,6 fındık,2 dilim ekmek

ara: bi elma

öğle: 4 yk kaş. sebze yemeği,bi bardak ayran,30 gr. tavuk haşlanmış,2 yk kaş. pilav,1 tatlı kaş. zeytinyağlı salata,2 dilim ekmek

ara: bi yk kaş. kuru üzüm,bi mandalin, şekersiz bi tatlı kaş. kadar sütlü nescafe

akşam: 2 yk kaş. pilav,2 dilim ekmek,salata, 4 yk kaş. sebze yemeği,yarım su bardağı yoğurt,bi köfte kadar domatesli biberli kıyma

ara: 80 gr. nar ayıklanmış,bi mandalin,şekersiz çay

activite: 1 saatten fazla ev temizliği,2 mile lessie yaptım 50 mekik çektim,2 ,5 lt su,bi form çayı

herkese iyi gecelerrrrrrrrrr

valla adapazarında olsam emin ol benm de olmaz hiç arkadaş gezmelerim falan orda arkadaşım yok çünkü, hep iş ortamında tanıdıgım ınsanlar var işte burdaki zamanlarımın tadını çıkarıyorum ancak

haklısın canm aslında çogumuzda bir yogunluk var bu ara aksatmalar olması çok normalde ben sanki menuleri yazınca yorumlayınca daha çok dikkat ediyoruz şevke geliyoıruz gibi geldigi için dedim, yoksa işi olan yogunlugu olan herkese kolaylıklar dilerimm, buraları hiç merak etmeyin ben varım bekçilik yaparım

kahvaltı tost olunca yanına yiyecek başka bişey bulamadım aslında, öğlen zaten mecburi, salata falan olsaydı yanında iyi olurdu da işte mekanın adı hamur işi olunca salata bile yapmıyolar direk insanları şişirmeye yonelik bi yer yani

ayagım iyi şükür filizim, o gün agrıdı sadece, baya kötü agrıdı hem de, ama dikkat ediyorum şimdi. dün baya bi yurudum zorladım da bugun son dinlendirme günüm, yarından sonra biraz zorlansın bakalım paşam

yaşamadım tabiki haklısın, halini çok anlamıyor da olabilirim, benm için önemli olan senin mutlulugun zaten. kötü durumlarda olsak da içinden güzlelikle çıkarıp bulmamız gerekiyor hepimizin, ki senni de moralin de düzelmiş zaten eskiye göre, o yuzden ben musadenle seviniyorum bu duruma Allahımın mutlaka senin için de bildigi çok güzel şeyler vardır, onu ortaya çıkartacak doğru zamanı bekliyordur, o yuzden hiç merak etme, ben eminim eşin de sen de çok temiz kalpli insanlarsınız, sizin onunuze çok güzel kapılar açılacak yeterki sabredin bekleyin

emrah konusunda da canım, sölediklerinde çok hgaklısın da emrah beni çok şaşırtacak bişey yaptı.. geçen gün ben biraz sölenmiştim ona, iş konusunda hep kalıcı bi iş istiyorum diodu bende geçicisi olmadan kalıcısı olmaz, sen asılmıyosun bu işe die biraz söylenmiştim o da gitmiş arkadaşına demiş bu durumu, arkadaşı da birine tavsiye etmiş falan filan derken emrah pazartesi günü vatan bilgisayarda işe başlıyorr duyunca çok şaşırdım satış danışmanı olarak başlayacak ve emrahın düşündüğgü tarzda bi iş deil, çalışma şartları da biraz ağır aslında. haftada 5 gün sabah 10 akşam 10 çalışacak, haftaiçi 2 gün izni var işte. çok emrahın tarzı bi iş deil ama bi yerden başlamam sen haklısın dedi ve evraklarını falan da tamamladı bugun, şaşırdım bayaa

düşünüyorum eski nişanlım olsa kessen bu işte çalışmazdı, gelecegi yok derdi, günde 12 saat çalışılır mı derdi, ee böle olunca ben seni nasıl görecem derdi falan filan ama emrah tereddut bile etmeden kabul etti, bi yandan hoşuma gitti bi yandan sözlerimi bu kadar ciddiye almasına şaşırdım sanırım bazen haksızlık edebiliyorum emraha

uzun vadede yükselme ihtimali falan var da işte kısa vadede şartları falan biraz zor tabi, hakaten ben haftasonları izinli olacam o hafta içi görüşme falan tümden ıskıntı olacak, ama bi yerden başlaması lazımdı o açıdan çok güzel oldu.. bakalım hayırlısını nasip etsin Rabbimm

neslicim inşallah sunumun güzel geçmiş, güzel güzel gezip eğlenmişsinizdir eşinle de ağrıların da azmış bu sefer ona da sevindim devamı hep böle olsun inşallah

herkese iyi geceleerrrrr sabahtan öğlene kadar olan kısmı çok gergin ögleden sonrası çok keyifli bir zaman geçirdimm

sabah 10 dan 2 ye kadar projeyle ilgili toplantıdaydım, gerginlikten resmen çatlayacaktım, her kafadan bi ses bilmem nee neyse ki saat 2 de bitti, eve gelip bi duş alır dinlenir arkadaşımın dogum gününe giderim derken doğum gününü organize ettigmiz arkadaşlarla karşılaştık gitme eve boşver dediler derken onlarla beraber sohbet muhabbet derken zaten akşam oldu. yemek yedik dogum günü kutlayacagımız eve geçtik. arkadaşıma supriz olacaktı zaten, o eve geldi başka bi sebeple sonra bi anda içerden 10 kişi çıktık falan çok şaşırdı tabi bu arada bende pastadan küçücük bir dilim yemiş olabilirim

evdeyim şuan ama inanılmaz bi yorgunluk var üzerimde. yarından itibaren sporum menulerimle beraber hızlanıyorum arkadaşlarr, nesliyle beraber verdigim cezaya da hala başlayamadımm, yarın başlıyorum artk, emrah iş de buldu vakit daralıyoorrrrr

herkese mutlu geceleerrrr