- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.261
esracım cnm boşanma davanın sonuclanması seni ister istemez etkilemiş eski günleri unut sen bundan sonra yeni hayata yeni esraya merhaba de bundan sonra kş hayatın çok çok mutlu ve huzurlu geçecek inşlhhhMerhaba Kızlar;
Bir kaç gündür giriyorum ama ne diyeceğimi nasıl diyeceğimi bilmediğimden geri çıkıyorum.Bugün bi cesaret yazıcam artık.Kimsenin canını sıkmak istemiyorum.Bilmek de sizin hakkınız.Çarşamba günü ummadığım beklemediğim bir anda mahkemem sonuçlandı ve boşandık.Eski eşim geldi ve mahkeme bitti.Ancak gittikten sonra kararı temyize göndereceğini söyledi.O yüzden duygu olarak karmakarışık bir durumdayım.Şimdilik müsadenizi istiyorum.Hepinize hayırlı cumalar.
kızlarrrrrrrrr ıyı aksamlar nasılsınız bakalım
ortadogu ve balkanların en yavas kılo veren, en yogun, en deli hatunu geldıııııııı
ben buaralar cok yogunum zaman olarak da kafa olarak da. malum once doktor ısım oldu bırıken ev ıslerım vs oldu ardından bır kursa basladım bır ıs projemız var carsamba, cuma ve cumartesı gıdecegım pazar da olacaktı ama program degıstı. sabahtan aksama kadar egıtım goruyorum hem egıtım hem kurmayı dusundugumuz ısın detaylarını planlamak baya bır kafa yporuypr bu daha baslangıc ustelık, her gun bıraz daha sekıllendıgı ıcın daha cok kafa yormak gerekıyor ısyerımızden gızlı saklı gıdıyor olmak vs de ayrı bır stres ve plan. aralık ortasında bıtecek kurs. sonra asıl surec baslayacak falan. ıstanbulda ıs kuracagız aılem ısletecek ama herseyyle bız ılgılenecegız ısler buyurse bız de ısın basınıza gececwgız falan yanı ben de plan ve proje cok. bu yazımı gordukten sonra kurs hakkında bırseyler yazın ama daha sonra bana sormayın emı. cunku haftaıcı ıse gıttıhım gunlerde ısyerındekı pcden acacagım forumu, patronum okumasın kurs vs gıbı cumlelerı. zaten acıklama yapmak ıstemıyordum ama forumu, dıyetı, menulerı umursamıyor gıbı bır ımaj cızmemek adına acgeregı duydum sızlere.
herkese iyi gecelerr.. kızlar bu akşam biraz keyfim yok o yuzden erken yatacam sanırım, menuyu de unutmazsam yarın yazarım, çok bi kaçamagım yok, hatta az bile sayılır öğlen yeemk yemeyi unutmuşum evin içinde. neyse güzel haftasonları herkese..
esracım cnm boşanma davanın sonuclanması seni ister istemez etkilemiş eski günleri unut sen bundan sonra yeni hayata yeni esraya merhaba de bundan sonra kş hayatın çok çok mutlu ve huzurlu geçecek inşlhhh
hoşgeldin deli hatunyeni fikirler yeni projeler peş,ndesin demek inşlh istediğin şeyleri hayata geçirirsin.kursunda kolay gelsin sevmek çok önemli bişeyyi seversen daha iyi gelir o anları yaşamak.. yeni haftaya --lerle girmek dileğiyle....
çeşmi projen bittti sandım bende olsun arada kafanın da rahatlaması gerek cnm..herşey gönlünce olsun...
duygu ve nesli kızlar iyi yazışmışsınız henesli adım sayarını inceledim çok güzel yaza doğru almak istiyorum bende şimdi alsam kış çok yürüyemicem için ama yaza şart...
Tüm kızlara;
Yazdıklarınız söyledikleriniz benim için çok önemli emin olun.Çünkü insan böyle zor zamanlarda sevdiklerinin desteğine ihtiyaç duyuyor.Hep deriz kötü gün dostu diye.İyi günümüzde herkes yanımızdadır ama kötü gün olunca ....! Yazdıklarınızı içtenlikle okudum çünkü içtenlikle yazıldığından hiç şüphem yok.Benim için bu kadar zor olan bir dönemde negatifliğimi sizlere yansıtmamak için pek girmiyorum.İlk günlerdeki şok etkisini atlattığım için en azından ne hissettiğimi biliyorum.Doktorumla ciddi bir sürece girdik.O öyle diyor yani.Bana biraz değişiklik yapmamı söyledi.Ben de ablamla bir küçük plan hazırladım.Bugün ve yarınlık bişey.Erzurum bembeyaz aynı gelin gibi olmuş.Sıkıntısı çok olsada karın yağmasını çok severim ben.Haftasonu kafamı dağıtmak istiyorum.Hem bu akkşam bundan sonraki süreci konuşmak için bir avukat tanııkla yemek yicez.Bu arada 6 aydır ilk kez diyet yapmıyorum.Haftaya artılarımla birlikte gelirim artık.
Yine söylüyorum; zor günümde yalnız bırakmadığınız için , burda zaman ayırıp yazdığınız için ve gerçekten de böyle düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.Sevildiğinizi unutmayın ...
Haftabaşı görüşürüz
Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu diliyorumBen dün öğleden sonra giremedim işler nedeniyle, akşam da iş çıkışı Balıkesire gittik, eşimin yakın arkadaşı Rusya'da çalışıyor, birkaç günlüğüne gelmiş, biz de görmeye gittik, tabi annesinin yaptığı yemekler ve tatlılar çok fenaydı çooook. Böyle durumlarda bende iradenin i'si kalmıyor kızlar Bugün bolca ütü yapıcam ve site içinde yürüyüş yapmayı planlıyorum, hedefim 15000 adım
Filizcim adımsayar konusunda pişti olmuşuz demeksen zaten ilk aldığında da bizlere önermiştin ama ben markayı unutmuşum, farkında olmadan aynısını seçmişim Şimdi ikimizin de önerisiyle diğer kızlar için tescilli bir adımsayar bulmuş olduk
Esoşum esoşum, tekrardan yazmışsın, çok sevindim canım. Buradan kopma lütfen, azıcık da olsa seni görmek iyi geliyor bizeHerşey yoluna girecek canım. Erzurum gezisi çok güzel olur kesin, benim için de kartopu oynayııın çok severim ben yaaaaa. İzmir'de maalesef kar görmek pek mümkün olmuyor.
Nurdanım, müstakbel eşinin iş bulmasına ve çalışmaya başlamasına çok sevindim canım. Çok güzel bir adım atmış, bence çok ta önemli bir adımSen yeni yıla kadar projeyle uğraşacaksın anlaşılan, yeni yıldan önce biter inşallah, 2014 yılı da sıcağı sıcağına ödül getirir inşallah size
Züleyhacım diyetisyenin verdiği menüyü paylaşırsan çok sevinirim. Ayyyyy ne güzel bir duygudur şimdi kilo almaya çalışmakZor olmasa gerek
Filizim arada girmiş bile, canım senden de pozitif enerji aldım. Tekrar öğrenci olmak yaramış sanaÇok güzel olacak çoook
Duyguuuu dışarı çıktın mı dün? Çok güzel bir hava vardı, bugün de gerçi güzel görünüyor. Kuaföre gittin mi, ne yaptırdın bakalım
Ben de birazdan mercimek köftesi yapıcam, seninki meşhurmuş ama benimki de fena değildir bak
hayırdır neden keyfın yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?