2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrr ıyı aksamlar nasılsınız bakalım

ortadogu ve balkanların en yavas kılo veren, en yogun, en deli hatunu geldıııııııı

ben buaralar cok yogunum zaman olarak da kafa olarak da. malum once doktor ısım oldu bırıken ev ıslerım vs oldu ardından bır kursa basladım bır ıs projemız var carsamba, cuma ve cumartesı gıdecegım pazar da olacaktı ama program degıstı. sabahtan aksama kadar egıtım goruyorum hem egıtım hem kurmayı dusundugumuz ısın detaylarını planlamak baya bır kafa yporuypr bu daha baslangıc ustelık, her gun bıraz daha sekıllendıgı ıcın daha cok kafa yormak gerekıyor ısyerımızden gızlı saklı gıdıyor olmak vs de ayrı bır stres ve plan. aralık ortasında bıtecek kurs. sonra asıl surec baslayacak falan. ıstanbulda ıs kuracagız aılem ısletecek ama herseyyle bız ılgılenecegız ısler buyurse bız de ısın basınıza gececwgız falan yanı ben de plan ve proje cok. bu yazımı gordukten sonra kurs hakkında bırseyler yazın ama daha sonra bana sormayın emı. cunku haftaıcı ıse gıttıhım gunlerde ısyerındekı pcden acacagım forumu, patronum okumasın kurs vs gıbı cumlelerı. zaten acıklama yapmak ıstemıyordum ama forumu, dıyetı, menulerı umursamıyor gıbı bır ımaj cızmemek adına acıklama yapma geregı duydum sızlere.

kızlar buarada ben gecen kıs peynır ve yogurdumu kendımı yapıyordum onun ıcın yenıden bır cozum bulmayı dusunuyorum temız bır sutcu bulursam. teyzemden gelıyordu arkadasımız getırıyordu ama o bu yıl aksarayda degıl.

bır hafta once elma sırkesı denedım yaptım kullanıyorum dun de nar eksısı denedım kullanıyorum bu tur seylere dıkkat etmek hem zayıflama donemınde cok onemlı hem de benım gıbı yumurta, hormonal sıkıntıları olan kısıler ıcın nekadar saf yıyecek tuketırse okadar olumlu etkısı var.

kurstan cok keyıf alıyorum hocaya bayıldım hatta sırf bu hocaya duydugum yakınlık ve hayranlıktan dolayı kendımı akademık anlamda gelıstırmeye karar verdım yuksek lısans olabılır belkı bu hocadan. ya da acıkogretımden bolumu okuma gıbı. pazarlama ve ısletme konusunda kıtaplar, belgeseller soyluyor derste. hemen not aldım hatta kıtabı bır arkadastan temın edıp okumaya basladım bıle. bana cok ıyı geldı boyle bır ınsan ıle tanısmak.

haftasonu yogun olacagım kızlar. kurs ıle alakalı calısma yapmamız arastırma yapmamız lazım. esımle uzerınde calısacagız gıremezsem merak etmeyın benı, hepınızı opuyorummmmmmmm

herkese iyi gecelerr.. kızlar bu akşam biraz keyfim yok o yuzden erken yatacam sanırım, menuyu de unutmazsam yarın yazarım, çok bi kaçamagım yok, hatta az bile sayılır öğlen yeemk yemeyi unutmuşum evin içinde. neyse güzel haftasonları herkese..

slm kızlar bugün saçmasapan bir yemek yeme oldu ama misafirim vardı o yüzden

sabah 11:30
yeşil zeytin salatası 1 küçük kase
1 kb peynir
2çay kaşığı tahin pekmez
4 parça haşhaşlı çörek
3 bardak çay

ara:1 türk kahvesi bitter çikolata küçük
1 nescafe

öğle: 4:00
2 parça çörek
1 bardak meyve suyu

akşam00
1 çok dolu tabak kıymalı bezelye
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık yoğurt
sabahtan kalan az zeytin salatası

ara:
3 bardak çay
1 dilim çörek

1 rezene çayı
1 soda

2 mandalina

çörek alt üst etti bugünkü yemeğimi ama tuzsuz yapmıştım

esracım cnm boşanma davanın sonuclanması seni ister istemez etkilemiş eski günleri unut sen bundan sonra yeni hayata yeni esraya merhaba de bundan sonra kş hayatın çok çok mutlu ve huzurlu geçecek inşlhhh

hoşgeldin deli hatun yeni fikirler yeni projeler peş,ndesin demek inşlh istediğin şeyleri hayata geçirirsin.kursunda kolay gelsin sevmek çok önemli bişeyyi seversen daha iyi gelir o anları yaşamak.. yeni haftaya --lerle girmek dileğiyle....

çeşmi projen bittti sandım bende olsun arada kafanın da rahatlaması gerek cnm..herşey gönlünce olsun...

duygu ve nesli kızlar iyi yazışmışsınız he nesli adım sayarını inceledim çok güzel yaza doğru almak istiyorum bende şimdi alsam kış çok yürüyemicem için ama yaza şart...

sabah : 2 DİLİM EKMEK,60 gr. peynir,5 zeytin, domates, salatalık ,maydanoz ,1 bardak süt

ara: 40 gr. kuru üzüm siyah olandan

öğle: 4 yk kaş. sebze yemeği,2 yk kaş. pilav,bi köfte, yarım su bardağı yoğurt,2 dilim ekmek

ara: yarım muz, 80 gr. nar komşum aşure getirdi bende dayanamadım 2 tatlı kaş. yedim

akşam: bi kase çorba,4 yk kaş. sebze yemeği,2 yk kaş. pilav,yarım su bardağı yoğurt, 1 dilim ekmek,1 köfte kadar kıyma,salata

ara: 20 gr. kuru üzüm,bi mandalin,şekersiz çay

activite: bugün spor yapamadım eşim evdeydi.2,5 lt su,

benden bu kadar iyi uykular sizeeeeeeeeeeve banadaaaaaaaaa

Tüm kızlara;

Yazdıklarınız söyledikleriniz benim için çok önemli emin olun.Çünkü insan böyle zor zamanlarda sevdiklerinin desteğine ihtiyaç duyuyor.Hep deriz kötü gün dostu diye.İyi günümüzde herkes yanımızdadır ama kötü gün olunca ....! Yazdıklarınızı içtenlikle okudum çünkü içtenlikle yazıldığından hiç şüphem yok.Benim için bu kadar zor olan bir dönemde negatifliğimi sizlere yansıtmamak için pek girmiyorum.İlk günlerdeki şok etkisini atlattığım için en azından ne hissettiğimi biliyorum.Doktorumla ciddi bir sürece girdik.O öyle diyor yani.Bana biraz değişiklik yapmamı söyledi.Ben de ablamla bir küçük plan hazırladım.Bugün ve yarınlık bişey.Erzurum bembeyaz aynı gelin gibi olmuş.Sıkıntısı çok olsada karın yağmasını çok severim ben.Haftasonu kafamı dağıtmak istiyorum.Hem bu akkşam bundan sonraki süreci konuşmak için bir avukat tanııkla yemek yicez.Bu arada 6 aydır ilk kez diyet yapmıyorum.Haftaya artılarımla birlikte gelirim artık.

Yine söylüyorum; zor günümde yalnız bırakmadığınız için , burda zaman ayırıp yazdığınız için ve gerçekten de böyle düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.Sevildiğinizi unutmayın ...

Haftabaşı görüşürüz

Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu diliyorum Ben dün öğleden sonra giremedim işler nedeniyle, akşam da iş çıkışı Balıkesire gittik, eşimin yakın arkadaşı Rusya'da çalışıyor, birkaç günlüğüne gelmiş, biz de görmeye gittik, tabi annesinin yaptığı yemekler ve tatlılar çok fenaydı çooook. Böyle durumlarda bende iradenin i'si kalmıyor kızlar Bugün bolca ütü yapıcam ve site içinde yürüyüş yapmayı planlıyorum, hedefim 15000 adım
Filizcim adımsayar konusunda pişti olmuşuz demek sen zaten ilk aldığında da bizlere önermiştin ama ben markayı unutmuşum, farkında olmadan aynısını seçmişim Şimdi ikimizin de önerisiyle diğer kızlar için tescilli bir adımsayar bulmuş olduk
Esoşum esoşum, tekrardan yazmışsın, çok sevindim canım. Buradan kopma lütfen, azıcık da olsa seni görmek iyi geliyor bize Herşey yoluna girecek canım. Erzurum gezisi çok güzel olur kesin, benim için de kartopu oynayııın çok severim ben yaaaaa. İzmir'de maalesef kar görmek pek mümkün olmuyor.
Nurdanım, müstakbel eşinin iş bulmasına ve çalışmaya başlamasına çok sevindim canım. Çok güzel bir adım atmış, bence çok ta önemli bir adım Sen yeni yıla kadar projeyle uğraşacaksın anlaşılan, yeni yıldan önce biter inşallah, 2014 yılı da sıcağı sıcağına ödül getirir inşallah size
Züleyhacım diyetisyenin verdiği menüyü paylaşırsan çok sevinirim. Ayyyyy ne güzel bir duygudur şimdi kilo almaya çalışmak Zor olmasa gerek
Filizim arada girmiş bile, canım senden de pozitif enerji aldım. Tekrar öğrenci olmak yaramış sana Çok güzel olacak çoook
Duyguuuu dışarı çıktın mı dün? Çok güzel bir hava vardı, bugün de gerçi güzel görünüyor. Kuaföre gittin mi, ne yaptırdın bakalım
Ben de birazdan mercimek köftesi yapıcam, seninki meşhurmuş ama benimki de fena değildir bak

herkese merhabalarr ve iyi gecelerrr dünkü can sıkıntım baya geçti şükür, ikizler burcunda oldugumdan heralde bişeyi kafaya taktımmı bütün günümü enerjimi hayatımı çevremdeki herşeyi etkiliyor, neyse ki kafamdaki sorunu en azından dile getirdim, düzelip düzelmeyecegini zaman gösterecek, o yuzden biraz daha iyiyim bugun

bugun günlerdir erteledigim leslie yi de yaptımm gerçi arada bi küçük tahinli çörek kaçamagım oldu ama o aramızda kalsın çaktırmayın akşam da maçı izlemeye gittik arkadaşlarla, berabere kaldık gerçi skordan memnuın deilim ama dünkü keyifsizligimin üzerine iyi geldi doğrusu

tabi bugunku projeyi hazırlama planlarım bölece yatmış oldu, yarın erkenden kalkıp asılacam artkk, bu isteksizligim canıma yetti resmen neyse saat daha bana erken sayılır, gerçi emrah yarın işe gidecek die erken uyudu o uyuyunca benm de panjurlar otomatik kapanıyo ama çayla kahveyle araladım biraz panjurları gittigi kadar gitsin bakalım çalışaım biraz

öperim herkesi, iyi geceleerrrr

hosbuldukkkkkkkkkk evet canım yogundum zaten hep ama sımdı cok daha yogunum daha yogunlasacak cunku ısler de yogunlasacak ısyerımızde de baya bır degısıklıkler, projeler, yenı gelen personel, ayrılan personel olacak departmanımızdan.

ayyyyy cok sevdım ne dıyorsun, ısı gucu bırakıp 10 yıl aynı hocanın kursuna, dersıne katılabılırım yanı fırsat olsa

----- ye gelınce ben ++ ıle gırecegım ınsaallah sızler -- gorursunuz dıyete uygun ve ucuz yıyecek bulmak zor oluyor kurs gunlerınde. yeme ıcme duzenımı etkıledı ılaclar, stres de eklendı tek guzellık ozellıkle kurs gunlerınde 10000 adıma yaklasıyor olmak.

haftasonu planına bayıldım sana cok ıyı gelecegınden de emınım. hersey cok daha guzel olacak. zor olacak, zaman ve emek ısteyecek, sabır ısteyecek , umut ısteyecek ama olacak ınsaallah

demek yolculuk oldu haaaa, guzel bır degısıklık olmus canım. ohhhh sefan olsun. spor da planlamıssın ben de aynen spor adına yenı planlar ıle ugrasıyorum bakalım netlesınce paylasırım sızınle. ama haftada enaz uc gun 10000 adıma yaklastım buaralar ama bugun bazı ıslerımı halledıp bısıklete cıkmayı dusunuyorum ozellıkle. ev ıslerı, yemek, proje ıle ılgılı kıtap ve calısma derken yogunum ama fırsat bulmaya calısacagım

evet kesınlıkle ben cok memnunum sen de memnunsun herkese tavsıye edebılırızzzzzzz

evet cok sevdım kendımı gelıstırmek adına bırseyler yapıyor ıolmak bana cok ıyı geldı. yenı ıs projemızden daha cok benı heyecanlandıran bu kısmı oldu

kızlar hepımıze ıyı pazarlarrrrrrrrrr

cogumuzun stresı, duzen bozuklugu oldu bu hafta. menu de paylasamıyoruz ınsaallah onumuzdekı gunler daha dısıplınlı olabılırız ben kendımı suclu hıssedıyorum bu anlamda ama ınsaallah topıgımızde daha duzenlu paylasımlar yapabılırım yedıgımı ıctıgımı unutuyorum yogunluktan yazamıyorum bıle cogu zaman. hayırlısı bakalım

hepınızı opuyorummmmmmm yarın ancak aksam gırerım ınsaallah bol --- ler goruruzzzzz

hayırdır neden keyfın yok :44:

projenin gerginligi beni çok etkiledi canım perşembe günü resmen barut gibiydim, akşam arkadaşlarla vakit geçirdik falan ama geçmedi yine de, bide adetim geliyomuş meger ondamış da ufacık şeyleri kafaya taktım taktım büyüttüm, perşembe gecesi hem anneme hem emraha bi patladım ikisi de ne oldugunu şaşırdı, emraha da bi süre görüşmeyelim kafayı toplamam lazım dedm bide, çocuk resmen şoka girdi cuma günü enine boyuna düşününce kafamdaki tam sorunları belirleyince bir bir anlattım emraha, hallettik de Allaha şükür de işte şu adet öncesi hormon dengesizliklerimde ben kendimi çekemiyıorum, emrah ne zamana kadar bana katlanacak derin şüphelerim var

bu sabah adet olunca anladım ruhsal halimi, yine erken oldum ben yaa daha en az 1 haftası vardı sanki :44: neyse öle yani filizcim, bugun de yemekten çıkardım hıncımı, grip oluyorum bide resmen cigerlerim agzımda bogazım acıyo falan, yemedigim meyve kalmadı heralde sabah beri bi yandan projeyi de çalışıyorum stresteyim die mutemadiyen yedim yani yarın yeni bi hafta hayrola inşallahh, ama kesin eminim ++ çıkma rekoru bende olacakk

sendde yogun günlert geçiriyormuşsun Allah yardımcın olsun filizcim, en kısa zamanda düzenin oturur inşallah