2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

iyi bi ürünmüş bende istiyorum bendee alayım barii, o değilde pilatesimi çok özledimmm neslicim hiç bana göre değil sporsuz yaşamak ama bi süreçdeyiz düzen kurmadan bi alet yada pilates yapmam imkansız oda sorunum var biliyorsun

Canım benim, pilates çok zor senin için, geçen sene Kuzey küçüktü, uyuyordu, bu sene sana hayatta izin vermez. Ev düzenin de malum, şu an en uygunu adımsayarı takıp, olabildiğince fazla hareket etmeye çalışman. Kendine haksızlık yapma lütfen, sen elindeki imkanlarla çok çok zoru başarıyorsun. Senin yerinde başkası olsa, kanepeden kalkmaz Hava biraz güzel olunca bile kendini dışarı atıyorsun, o da kolay değil çocukla. Ayrıca da çok çok güzel bir kilodasın, hatta kıskanıyorum sanki biraz yok yok imreniyorum diyelim

ayy inşallah çok sevinirim nesli
ondan dedim bende resmen canım çekti geçen mangodan bi kazak aldımm önü sade siyah uzun bi kazak arkada gümüş fermuar detayı var o kadar sade ve şık ki ürünün dokusu o kadar güzelki ama alt ürünlerini sevmiyorum nedense yada iyi bi parça denk gelmedi neysee bu aş ermeyle en kısa sürede gitmek şart olduu

O zaman seninle buluşmamızı orada ayarlarız biz de

evet nede güzel tanımlamışssınn kuzi her baktığımız evde anne bak odam diyor kuzum bi odası yok çocuğun hemde harika bi oda takımı varken neysee düzenimi bi kurayım kuzey kreşe ben spora artık ALLAH ne verdiyse yapcamm

ahh nesli yazın ben çok güzel hırslandım oruç tatil dinlemedim yediklerimi dikkat edip evde kendi çapımda spor yaptım çok faydasını gördüm şimdi bi ileri bi geri gidiyorum bana lazım olan bölgesel incelmek şuan..

eee bende sana imreniyorum nolcak şimdi

benm için onemli olan o adımı atmış olması zaten duygucum, burda devam eder yada başka bi iş bulunca değiştirir ona zaten kendisi karar verir, ama ilk adımı attı ya benm için çok büyük bişey gerçekten..

ayagım iyi canım geçti şükür, bugun artk ya büyük bi yürüyüş patlatacam yada leslie, havanın durumuna göre yani yagmazsa eğer akşama doğru bi arkadaşa bişey vermeye gidecem giderken yürürüm, yagarsa eger dönünce leslie yaparım bakalım kısmet

yok canmm proje bitmedi kiii yine çalışmaya devam edecem de şimdilik biraz kaytarma modundayım, akşam gaza gelirim belki biraz da çalışırım yinee

evet cemremm sonunda emrah bi işe başlayacak bakalım, gerisini Rabbim bilir, teşekkür ederimm

kuzumm kusura balma yogunluktan kendi koşturmalarımdan unutmuşum ben senin mahkemeyi çok özür dilerimm hayırlısı olmuştur inşallah kuzum, herangi bişeye ihtiyacın olursa ben bi telefon kadar yakınım unutmaa

Ben de çok seviyorum o mağazayı, özellikle outlet mağazalar süper Linki atıyorum hemen, inşallah beceririm.

Voit 3D Pedometre - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

yaaaaaaaaaa benımkının aynısı buuuuuuuuben de yazın almıstım tekrardan yenı bır tane. ben de cok sevıyorum super bır ıkılı olduk nadır gunler takmıyorum buaralar 8000-9000 den fazla adım yapıyorum. aktıvıte olarak enazından bunu yapmak cok ıyı gelıyor

oyyyyyyyyy yerım ben onu yaaaaaaaaaakapı ıcın agladıgında ve bugunku ekstra cıglıkları ıle daha da bır merak etmeye basladım kuzısı zatennnnn

olacak canım hepsı olacak ınsaallahhhhhhhhhhh

senın sartların ve cocugun bellı, ona ragmen yıllardır harıka bır basarı serfgılıyorsun fırsatın olsaydı sen spor salonundan cıkmazdın vallaaaaa

sıkıntılı bır gun gecırmıssın uzuldum daha ıyı gecer ınsaallah bundan sonrakı toplantıların.

emrah ıs bulmus okadar sevındım kı vallaaaaaaaaaaaa gozunuz aydın hayırlı olsun nurdancıgım

amın canımmmmmm cumlemıze ınsaallah sagolasın

senın ogunlerı hepımız az buluyoruz ama sebebını anlatmıssın zaten. sen yıne de dıkkat et emı, zamanla bebısın de duzenı oturacaktır ıns zaten

canım sunumun nasıl gectı, gorusemıyoruz buaralar kusura bakma. neysekı haftasonu geldı rahatlarsın

regl donemın rahat gecmeye basamıs buna cok sevındımmmmmmmm evet demekkı yaradan dolayı agrıların ve kanaman fazla oluyormus demek kı.

ohhhhhhh koca ıle beraber gezmelere, alısverıslere gıdılmıssssssssss ıyı eglenceler canım

hocam sızın de tempo yogun gecıyor bugun okuldamıydınız yoksa tatıl mıydı sıze ?

dıyetınızı merak ettım paylasırsanız sevınırım

kılo olarak da zaten bıze gore de azdı hocam, dıyorduk sıze zaten ıdeal bır kılo dıye, kaldı kı boyunuzu bılmıyoruz.

esra ıcın cok guzel seyler yazmıssınız cok mutlu oldum okurken.

yok yok menu konusunda haklısın ama buaralar cok yogunum ben, ve bu sebepten duzenım de yerınde degıl zaten. bır surede boyle devam edecek

ayagın ıcın sevındım ayak dıyınce bana bırseyler oluyor zatennnnn

benımle ılgılı yorumlarına gelınce gercekten sasırdım oyuzden tsk ettım cunku ıcımızde bunu anlaması en zor kısı sensın ama cok akılcı ve ıcten yorumlar yapmıssın tsk ederımmmm

emrah konusunda benım de suphelerım vardı ama bu ısı kabul etmesı ıle ıcım rahatladı valla. ınsaallah kalıcı olur cok basarılı olur hatta daha ıyı ıslerı olur ınsaallah

canım ne guzel enerjıksın hatta bu hafta en ıyımız sensın galıbaaaaaaa oh ne ıyı gelıyor hepımıze boyleeeee ıcımızden bırılerı ıyı olsun da bız de enerjı alıp ıyı olalım yaaaaaaaa

anam sız ne tıtızsınız yaaaaaaa ben cok usengecım yaaaaaaaaaaa

aynen canım artık rakamlardan cok saglıga ve kazanılan basarıya bakıyorum cunku stres yapmak da benı mahvedıyor ozellıkle bu gunlerde kendımı huzurlu ve mutlu etmeye calısmam lazım oyuzden buna daha cok dıkkat edıyorum kendımı hırpalamam lazım

kuzum lutfen boyle seyler deme, en guzel haberler sana gelsın en guzel gunler senın olsun canım benım. ah evıne bır yerlessen yapmak ıstedıklerını bır yapsan ınan ben de huzura erecegımmmmmmm

burda paylasmana sevındım cunku herkesın duasını ve guzel dıleklerını almak sana ıyı gelecektır hem ayrıca son zamanlarda neler yapıyorsun ya da neden buralarda degılsın herkesın bılmesı de ıyı oldu. cesarete gelınce esımın yaptıgı ya da soyledıgı seylerı ya da en kotu haberlerı burda yazdım anlattım cunku bunlar bızım utancımız olmamalı oyuzden cesaret bulup topladım lafını bıle kabul etmıyorum cunku bır ayıp ya da hata degıl bu yasadıgın.

cok konustuk yazdık bunları. uzun uzun tekrardan yazmayacagım hakkında herseyın hayırlısını en guzelını ıstedıgımı bılıyorsun sen de bunun ıcın mucadele etmeye guclu olmaya devam edersen ıste bızler ozaman mutlu olacagız kotu dıye bılınen ya da kotu gorunen bırseyden ne guzellıkler ne guzel bır hayat ortaya cıktı dıye gormus olacagız ınsaallah

karmasık olman cok normal. beklemedıgın bırseydı ve anladıgım kadarıyla nekadar bosanmayı ıstıyor olsan da hazır degılmıssın duygu ve dusunce olarak belkı de.

ınsaallah temyıze de gıtmez ve hayatın bundan sonra daha ozgur daha bıreysel daha senın planlarına ve hayallerıne gore devam eder, surer

ınsaallah mutlu ol bundan sonraaaaaaaaa