- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.241
Duygucum, kesinlikle tavsiye ederim canım. Bunu her zaman beline takmana da gerek yok, çantana atabilirsin, cebine koyabilirsin. Bizim eskisine göre biraz büyük ama inan çok kullanışlı. Ben süre özelliğini çok sevdim. Böylece gün içinde toplam ne kadar hareket halinde olduğunu görüyorsun. Benim 7500 civarı adım olan günlerde 1 saat civarı mesela süre. Tabi böyle bakınca gözüme az görünüyor, amma çok oturmuşum diyorum
iyi bi ürünmüş bende istiyorum bendee alayım barii, o değilde pilatesimi çok özledimmm neslicim hiç bana göre değil sporsuz yaşamak ama bi süreçdeyiz düzen kurmadan bi alet yada pilates yapmam imkansız oda sorunum var biliyorsun
Aaaa bak dün onlara bakmadım, o zaman benim en kısa zamanda bir daha gelmem lazım değil miHatta beraber bakarız belki Mangonun mağazası bence de çok güzel, çok ferah. Benim favorim Nike ve Adidasın mağazaları, Penti (çeşit çok bol oluyor), Park Bravo (gerçi dün indirim falan yoktu bence). Ay ben doyamamışım galiba mağaza gezmeye
ayy inşallah çok sevinirim nesli
ondan dedim bende resmen canım çekti geçen mangodan bi kazak aldımm önü sade siyah uzun bi kazak arkada gümüş fermuar detayı var o kadar sade ve şık ki ürünün dokusu o kadar güzelki ama alt ürünlerini sevmiyorum nedense yada iyi bi parça denk gelmedi neysee bu aş ermeyle en kısa sürede gitmek şart olduu
Canım benim, pilates çok zor senin için, geçen sene Kuzey küçüktü, uyuyordu, bu sene sana hayatta izin vermez. Ev düzenin de malum, şu an en uygunu adımsayarı takıp, olabildiğince fazla hareket etmeye çalışman. Kendine haksızlık yapma lütfen, sen elindeki imkanlarla çok çok zoru başarıyorsun. Senin yerinde başkası olsa, kanepeden kalkmazHava biraz güzel olunca bile kendini dışarı atıyorsun, o da kolay değil çocukla. Ayrıca da çok çok güzel bir kilodasın, hatta kıskanıyorum sanki biraz yok yok imreniyorum diyelim
Duyguuuu ben çıkıyorum canım, öğleden sonra girerim yine fırsat bulunca
nurdan emrahın işe başlamasına sevindim hadigözün aydınn vatan bilgisayar iyi bi kurum önüde açık herşeyden öncebi adım attı bu bileçok değerli dimi.. inşallah bundan sonra herşeydaha güzel olur, bu arada ayağın nasıl?
bugünün yoğun geçmiş proje de bitti artık rahat bi nefes alabilirsin doğum gününde pasta yenmeden olur muyarın ki sporunla eritirsin onu erkek arkadaşının da iş bulmasına sevindim cnm bundan sonra kafan bu konuda yorulmaz hiç değilse ... sana da iyigecelerrrrrrrrrrrrr
Merhaba Kızlar;
Bir kaç gündür giriyorum ama ne diyeceğimi nasıl diyeceğimi bilmediğimden geri çıkıyorum.Bugün bi cesaret yazıcam artık.Kimsenin canını sıkmak istemiyorum.Bilmek de sizin hakkınız.Çarşamba günü ummadığım beklemediğim bir anda mahkemem sonuçlandı ve boşandık.Eski eşim geldi ve mahkeme bitti.Ancak gittikten sonra kararı temyize göndereceğini söyledi.O yüzden duygu olarak karmakarışık bir durumdayım.Şimdilik müsadenizi istiyorum.Hepinize hayırlı cumalar.
Ben de çok seviyorum o mağazayı, özellikle outlet mağazalar süperLinki atıyorum hemen, inşallah beceririm.
Voit 3D Pedometre - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
iyiyim neslihancım sana yazıyordum bendee
evet nede güzel tanımlamışssınnkuzi her baktığımız evde anne bak odam diyor kuzum bi odası yok çocuğun hemde harika bi oda takımı varken neysee düzenimi bi kurayım kuzey kreşe ben spora artık ALLAH ne verdiyse yapcamm
ahh nesli yazın ben çok güzel hırslandım oruç tatil dinlemedim yediklerimi dikkat edip evde kendi çapımda spor yaptım çok faydasını gördüm şimdi bi ileri bi geri gidiyorum bana lazım olan bölgesel incelmek şuan..
eee bende sana imreniyorum nolcak şimdi
herkese iyi geceleerrrrrsabahtan öğlene kadar olan kısmı çok gergin ögleden sonrası çok keyifli bir zaman geçirdimm
sabah 10 dan 2 ye kadar projeyle ilgili toplantıdaydım, gerginlikten resmen çatlayacaktım, her kafadan bi ses bilmem neeneyse ki saat 2 de bitti, eve gelip bi duş alır dinlenir arkadaşımın dogum gününe giderim derken doğum gününü organize ettigmiz arkadaşlarla karşılaştık gitme eve boşver dediler derken onlarla beraber sohbet muhabbet derken zaten akşam oldu. yemek yedik dogum günü kutlayacagımız eve geçtik. arkadaşıma supriz olacaktı zaten, o eve geldi başka bi sebeple sonra bi anda içerden 10 kişi çıktık falan çok şaşırdı tabi bu arada bende pastadan küçücük bir dilim yemiş olabilirim
evdeyim şuan ama inanılmaz bi yorgunluk var üzerimde. yarından itibaren sporum menulerimle beraber hızlanıyorum arkadaşlarr, nesliyle beraber verdigim cezaya da hala başlayamadımm, yarın başlıyorum artk, emrah iş de buldu vakit daralıyoorrrrr
herkese mutlu geceleerrrr
ay ederim etmez olurmuyum cnm..Allah herkeze nasip etsin bu duyguyu
cnm ya kahvaltıyı z yapabiliyorum çünkü : sabah bebiş ayakta cır cır ağlıyo inanki eşim gelince doğru dürüst yemek yiyebiliyorum ...ben sofraya oturuyorum oğlum ağlıyo anlamadım bu işi benim oğlan şişman anne istemio belli
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün olsun inşallahBenim 13:30 gibi sunumum başlayacak ve ancak az önce bitirebildim sunumu:18: Bu ara koşturmaca devam ediyor, haftasonu gelsin bir an önce. Dün regl oldum ama geçen aylardaki gibi değil, çok şükür normal bir ağrı, normal, hatta az kanama, aylardır ilk defa galiba rahat bir regl dönemi geçireceğim Demek ki belirtiler yaradan dolayıymış, inşallah tamamen iyileşir ve tekrar etmez.
Sayfalar birikmiş ama bakamayacağım şimdi, akşam da eşimle AVM gezeceğiz, sunumlar ve işlerden dolayı yorulduğumu düşünen eşimin fikriydi, ben de hemen atladım tabiO yüzden akşam da giremem, yarın görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum tek tek
Arkadaşlar merhaba
8 sınıfların sınavında yedek oldum.Çünkü benim mezun ettiklerim sınavda.Heyecanlanmasınlar diye yedek kaldım.
Dün diyetisyene gittim.Hayatta yaşamadığım bir duyguyu yaşadım.Kilomu az buldu:).Yaşıma göre zayıfmışım.2 Kg alıcam sonrası koruma diyeti verdi.2 kilda ne var.Ben normal yesem onu 2 günde alırım zaten.Liste yanımda değil.İsteyen olursa paylaşabilirim.Geçmişi okuyamadım.Müdür gelmeden çıkayım.Hepinizi öpüyorum.Esracım hayat seni bekliyor unutma.Keşke tel no olsaydı.Aramak isterdim seni.
Ama tüm kalbimle yanındayım.
valla adapazarında olsam emin ol benm de olmaz hiç arkadaş gezmelerim falan orda arkadaşım yok çünkü, hep iş ortamında tanıdıgım ınsanlar varişte burdaki zamanlarımın tadını çıkarıyorum ancak
haklısın canm aslında çogumuzda bir yogunluk var bu ara aksatmalar olması çok normalde ben sanki menuleri yazınca yorumlayınca daha çok dikkat ediyoruz şevke geliyoıruz gibi geldigi için dedim, yoksa işi olan yogunlugu olan herkese kolaylıklar dilerimm, buraları hiç merak etmeyin ben varım bekçilik yaparım
kahvaltı tost olunca yanına yiyecek başka bişey bulamadım aslında, öğlen zaten mecburi, salata falan olsaydı yanında iyi olurdu da işte mekanın adı hamur işi olunca salata bile yapmıyolar direk insanları şişirmeye yonelik bi yer yani
ayagım iyi şükür filizim, o gün agrıdı sadece, baya kötü agrıdı hem de, ama dikkat ediyorum şimdi. dün baya bi yurudum zorladım da bugun son dinlendirme günüm, yarından sonra biraz zorlansın bakalım paşam
yaşamadım tabiki haklısın, halini çok anlamıyor da olabilirim, benm için önemli olan senin mutlulugun zaten. kötü durumlarda olsak da içinden güzlelikle çıkarıp bulmamız gerekiyor hepimizin, ki senni de moralin de düzelmiş zaten eskiye göre, o yuzden ben musadenle seviniyorum bu durumaAllahımın mutlaka senin için de bildigi çok güzel şeyler vardır, onu ortaya çıkartacak doğru zamanı bekliyordur, o yuzden hiç merak etme, ben eminim eşin de sen de çok temiz kalpli insanlarsınız, sizin onunuze çok güzel kapılar açılacak yeterki sabredin bekleyin
emrah konusunda da canım, sölediklerinde çok hgaklısın da emrah beni çok şaşırtacak bişey yaptı.. geçen gün ben biraz sölenmiştim ona, iş konusunda hep kalıcı bi iş istiyorum diodu bende geçicisi olmadan kalıcısı olmaz, sen asılmıyosun bu işe die biraz söylenmiştimo da gitmiş arkadaşına demiş bu durumu, arkadaşı da birine tavsiye etmiş falan filan derken emrah pazartesi günü vatan bilgisayarda işe başlıyorr duyunca çok şaşırdım satış danışmanı olarak başlayacak ve emrahın düşündüğgü tarzda bi iş deil, çalışma şartları da biraz ağır aslında. haftada 5 gün sabah 10 akşam 10 çalışacak, haftaiçi 2 gün izni var işte. çok emrahın tarzı bi iş deil ama bi yerden başlamam sen haklısın dedi ve evraklarını falan da tamamladı bugun, şaşırdım bayaa
düşünüyorum eski nişanlım olsa kessen bu işte çalışmazdı, gelecegi yok derdi, günde 12 saat çalışılır mı derdi, ee böle olunca ben seni nasıl görecem derdi falan filan ama emrah tereddut bile etmeden kabul etti, bi yandan hoşuma gitti bi yandan sözlerimi bu kadar ciddiye almasına şaşırdımsanırım bazen haksızlık edebiliyorum emraha
uzun vadede yükselme ihtimali falan var da işte kısa vadede şartları falan biraz zor tabi, hakaten ben haftasonları izinli olacam o hafta içi görüşme falan tümden ıskıntı olacak, ama bi yerden başlaması lazımdı o açıdan çok güzel oldu.. bakalım hayırlısını nasip etsin Rabbimm
neslicim inşallah sunumun güzel geçmiş, güzel güzel gezip eğlenmişsinizdir eşinle deağrıların da azmış bu sefer ona da sevindim devamı hep böle olsun inşallah
kızlarr filiz bazı günler yoğunluk nedeniyle giremiyor merak etmeyinn..
Günaydın forumun birbirinden güzel kızlarıGüzel İzmir'den hepinize bol bol enerji yolluyorum Bugün haftanın son günü olması, regl dönemimin uzun bir zaman sonra normal seyretmesi, dünkü sunumun güzel geçmesi nedeniyle enerjim yüksek Bugün de incelemem gereken bir rapor var ama gözümde büyümüyor en azından. Akşam epey gezdik alışveriş mağazalarını, Optimuma geldik Duygucum Her gelişimde spor mağazalarının birinden birşeyler alıyorum, Nike mağazasında çok güzel indirimler var, ben de birkaç parça aldım, geçen gittiğimde de almıştım. İhtiyacı olan arkadaşlara duyurulur Bir de dün mağazada uzun süredir görmediğim bir arkadaşımı gördüm, epey sohbet ettik ayaküstü, çok özlemişim, güzel bir tesadüf oldu. Kilolu halimi görmüştü benim geçen sene, dün akşam çok zayıflamışsın, çok güzel olmuşsun dedi Seni zayıf görmeye alıştığım için kilolu halini çok yadırgamıştım, şimdi hatırladığım haline dönmüşsün dedi ama aslında hatırladığı halim bu halimden 10 kg daha zayıftı Kilomu söyleyince inanamadı
Nurdancım da spor yapamamış, ben de yapamadım. Gerçi önceki akşam site içinde yürüyüş yaptım ama orta tempoda. Dün de zaten hem yoğunluk, hem mağaza gezmesi ile 7500 adımı geçmiştim
Adımsayarımı Filiz sormuştu galiba, voit marka 3d sensörlü ve hafızalı bir model aldım ben de. Belki aynıdır seninkiyle. 1 haftalık kayıt yapıyor. Diğer adımsayardan daha sağlıklı ölçüm yapıyor. Bir de çok hoşuma giden bir özelliği süreyi de gösteriyor. Ekranda saat görünüyor zaten, adım sayısı, km ve kalori ile beraber toplam adım atılan süreyi de gösteriyor. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim. Adımsayar kullanmak kesinlikle hareketliliği artırıyor.
Menü paylaşımı yapmıyorum, böyle daha rahat ediyorum ben kızlar, yemeği seviyorum, abartılı bir şey yemiyorum kendime göre. Hareketimi artırmaya çalışıyorum, spor da yapacağım, zaten bu ara tartıda gördüğüm rakam hiç hoş değil, regl olmama bağlıyorum ama bitince göreceğim gerçeği.
Duygucum, ev işiyle ilgili zaman zaman canın sıkılıyor sanırım ama inan bana doğru zamanda olacak o iş. Her işte bir hayır vardır, sen düşünmemeye çalış kuzum.
Filizim bu hafta çok yoğun, kolay gelsin diyorum
Cemrem maşallah menülerine dikkat ediyor, spor yapıyor, çok düzenli devam ediyorsun, mükafatını da alıyorsun zaten, senden fotoğraf görmemize az kaldı
Sunacım Filiz de söylemiş, diğer arkadaşlar da, bence de az yiyorsun, sen şu an emziriyorsun, güzel kalori yakıyorsun, az yiyerek metabolizmanı yavaşlatma bence.
Züleyhacım, ideal kilodaki eski rakibem, nasılsın? Diyetisyene gitmek istediğini söylemişsin, nasıl uygun görüyorsan öyle yap ama bence sen korursun zaten kilonu. Gerçi herkesin metabolizması farklı, inşallah almayacaksın tekrar kilo falan. Zaten haftada 5 gün step yapmaya yağ mı dayanır
Esoşum, tatlım, ben sana buradan sadece "geçmiş olsun" diyorum canım, derin bir nefes al ve bittiği için huzurlu ol.
İdeal kiloya ulaşan arkadaşlar, kaçış yok, boydan fotoğraf istiyoruz, mümkünse öncesi-sonrası şeklindeMotive edin bizi biraz Burada yerinde sayan arkadaşlar var (ben ben ben )
Kızlar, hızlıca bakmıştım, atladığım varsa affola. Ben şimdi çalışmaya döneyim, yine girerim bugün
ahh nesli izmir güneş açtıçıktımdışarı sonra bi yağdı ahh bu izmir gerçekden havasına güvenolmaz ee tabi kızınada
neslişyeni adım sayarında bol bol adımlar atarsın inşallahh nasıl bi şey aldın linki varsa atsanaa?
çalışanın evi pislenmez sadece tozlanır ben kendi süpürgemi çok seviyorum bu yüzden ,tozu suya hapdediyorr ama bide buharlı alıp üstünden geçsem hiçde fena olmaz dimi
canım öncelikle geçmiş olsunn daha iyisindir inşallahhhh
kız yuhh diyorum sana 1yılı geçti arkadaşlığımız daha yenimi çaktın erkan kalktığımııgerçi burda bi bakar kör ben değilmişimm anladım şimdi
film konusunda haklısın aslında protesto etmek lazım amafilizede katılıyorum türk filimlerine katkıda bulunmak lazım zaten kimsede umursamıyorki sinema full du..
bu bile önemli düşünsene kaç kişi p.tesi diyete başlayıp salı bitiriyor sen üstüne sevmediğin bi tadı bir hafta içtin bencebuiradeyi kimse gösteremezdi helal olsun sanaa
ahh nerde filizim be bi ben kaldımm bu hyılı güzel tamamlamayan nesliş güzel haber verdi bi haber dahavardı beklediğim o haberde güzel geldi,seninmoralin düzeldi iyi bi doktora gittin ama bennnn neysee herşey olacağına varır..
canım geçiçi bi durum sende işin bittiğinde eve geldiğinde öyle bir ikisaat kestirirsin yada erken yatarsınn en azından evde uzansan bile bi parça dinlenirsin
Merhaba Kızlar;
Bir kaç gündür giriyorum ama ne diyeceğimi nasıl diyeceğimi bilmediğimden geri çıkıyorum.Bugün bi cesaret yazıcam artık.Kimsenin canını sıkmak istemiyorum.Bilmek de sizin hakkınız.Çarşamba günü ummadığım beklemediğim bir anda mahkemem sonuçlandı ve boşandık.Eski eşim geldi ve mahkeme bitti.Ancak gittikten sonra kararı temyize göndereceğini söyledi.O yüzden duygu olarak karmakarışık bir durumdayım.Şimdilik müsadenizi istiyorum.Hepinize hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?