2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

olsun güzelim ++ çıksan da senin mazeretin var ama nasılsa sende --leri göreceksin hem sen bunyeni biliyorsun olsun bu hafta izinliymişsin say yeni haftaya bomba gibi gireceksin..

slm kızlar bebiş 2 gecedir uyumuyo valla dün gecede 5 te uyudu naapacam şaşırdım çok yoruyor ...
çok zor bir süreç kadınlar için hem vücudun deforme oluyor onu şekle sokmaya çalışıyosun bebeğe süt yapmaya çalışıyosun e bide uykusuzluk ev işi yemek derken tükenmek üzereyim valla kızlar ...bide biliyosunuz ben süsüme çok düşkünüm kokoş derler hep bana kendime bakamamak beni çok strese sokuyor neyse ben dünkü menümü yazayım size

sabah
sucuklu yumurta
1 kb peynir
tahin pekmez 3 çatal
6 tane yeşil zeytin 3 bardak şekerli çay
2 dilim tam buğday ekmeği

ara:
1 nescafe 1 parça bitter çikolata

akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 tabak bezelye yemeği
3 çatal makarna
1dilim tam buğday ekmek

ara:
1 rezene çayı
1 capicino
1 soda

3 bardak çay

2 mandalina
yarım nar

sıvıları biraz bol tüketiyorum malum süt meselesi
öğlen yemeğim yok farkındayım eşim evdeydi bebekte sabaha karşı uyuyunca 12 de kahvaltı ettik ..akşam yemeğimizde 5 teydi o yüzden fırsat olmadı

bugünki menümm

sabah: 60 gr. peynir,domates,salatalık,maydanoz,5 siyah zeytin,1 bardak süt,2 dilim ekmek

ara: 40 gr.kuru üzüm

öğle: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 4 yk kaş. ıspanak,2 yk kaş. makarna,1 tatlı kaş.zeytinyağlı salata,30 gr. yani 7 tane hamsi,

ara: şekersiz çay,yarım muz,2 kuru kayısı

akşam: 4 yk kaş. sebze yemeği,2 kaş. makarna,salata,yarım bardak yoğurt,2 dilim ekmek,1 köfte kadar kıyma

ara: 20 gr.kuru üzüm,bi mandalin

activite: yaklaşık 3 km yürüyüş ,3 lt ye yakın su,

bugünkü menümü yazayımm
sabah : 11:00
çökelekli yumurta
6 tane yeşil zeytin
1 kb peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
3 bardak şekerliçay

ara:
1 nescafe

öğle : 5:00
1 kase ayran aşı çorbası dereotlu
1 kase patates salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şeftali suyu

ara: türk kahvesi

akşam :9 00
1 kase çorba
2 parça haşhaşlı çörek
patlamış mısır
3 bardak çay

gece: 1 rezene çaayı
1 soda

aslında öğle yemeğim akşam yemeği ama yemekten sonra uyuyup uyandım çaydan önce çorba içtim akşam yemeği die belirttim onu

aktivite:
3 mill leslie
ev işide yaptım

evet yarın pomocuma özelden veya nosu varsa cepten mesaj olarak yapıyoruz akşamına yayınlayınca herkese süpriz oluyo kim kaç kilo vermiş ..

sağol cnm ben çok eskiyim bu topikte ilk kurulduğunda burdaydım ozamn düğünüm için 10 kilo vermiştim
şimdi doğum yaptım oğluşuma güzel anne olmak için veriyorumm
ama ben 55 e düşmüştüm dAHA önce çok çirkin oldum benim kilom 59 o yakışıyo ona kadar çabalayacam bu sefer

Günaydın kızlarrrrrr,yep yeni bir ay yepyeni bi hafta iyi temenlilerde bulunalım iyi olsun hepimize hayırlı,sağlıklı,çok mutlu olacağımız bi ay geçirmeyi nasip etsin güzel ALLAHIM 2013 son ayını dilediğimiz gibi kapatırızz İNŞALLAH..

hızlıca geçmişe bakayım bugün kayınvalide aşure yapacak yardıma gideceğim ..

ohh haftasonu gezilmiş negüzel canım kendini iştah konusunda suçlama ben olsam bende hyerdim herhalde özellikle seyehatlerde iştahım tavan yapıyor hele torbalının köyün amcamvar büyük bahçesi var orda herşeyi kendi mahsulü orda yapılan heryemeği iştahla yiyorum odun ateşinde taze ekmek kendi ineklerinin sütü bahçe sebzeleri ayy yazarken bile iştahlanıyorumm

oo mercimek köftesi haa eminim harika yapıyorsundur canım çektiii benim içinde ye dicem ama eminim sindirmişsindir bile

ay bitsin bu proje nurdancım seni baya strese soktu bu proje,ikizler burcu erkeğide böylemi kuzide ikizler anlat bi ikizler erkeğini bana
bu sıkıntılı süreçde bu haftasonu tatili çok iyi gelmiştir sana seninadına sevindimm dilerim bundan onrada günlerin keyifli güzel geçer..

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah. Filizcim yoğun malum girememiş, eksikliğini hissettim valla, kolay gelsin arkadaşıma
Duygucum, temizliği dünden halletmiş, ellerine sağlık. Bu mesajı yazarken kargo geldi ve sonunda buharlı temizleyiciyi getirdi, en kısa zamanda denemek istiyorum Aşure yedim bu sene ama doyamadım galiba Zaten bu ara bir iştahım açık anlatamam, eşim yine korkuyorum beni de yiyeceksin demeye başladı
İştahım açık ama en azından spor da yapmaya çalışıyorum kızlar, haftasonu da site içinde yürüyüş yaptım, 10000 adımı geçtim. Hedefim aslında 15000 adımdı ama yapamadım. Bugün en azından 15000'e yaklaşmak istiyorum.
Bugünün sondan birincisi kesin benim, yine ++dayım. Regl devam ediyor, haftaya --- sözü veriyorum kızlar..

ay bitsin bu proje nurdancım seni baya strese soktu bu proje,ikizler burcu erkeğide böylemi kuzide ikizler anlat bi ikizler erkeğini bana

duyguşumm eski nişanlım da ikizler burcuydu, emrah da ikizler burcu ama karakterleri çok da aynı deil.. ama her ikisinde de olan bişey var ki o bütün ikizler de bölee, ruh halimiz çabuk değişiyo, ama her ortama uyum saglayabiliyoruz bu sebebple.. bide trip çekmeyi pek sevmiyolar, tabi annesi olarak sen pek trip yapmazsın sanırım ilerde kuzişin kız arkadaşına vermek lazım bu tuyoyu

yok yookk merak etme ben bu hafta +++ da geçerim senii

herkese mutlu haftalaarrr ,, bendeniz 39 derece ateşimle yatagın içerisinden sizlere baglanıyorum ufak tefek bi grip olmadı malaesef bu sefer, resmen beni yataktan çıkarmayan cinsinden, sürekli üşüyorum sonra terliyorum, resmen şaşkına döndüm ne berbat bişeymiş bu bölee

dün zaten yeme olayını abartmıştım da bugun de bu sefer bişey yiyemiyorum bi çorba içtim ilaç alacam die, şimdi de annem poğaça yaptı yumuşak olsun bogazından geçsin die, çorba midemi bulandırdı da braz

neyse canlar ben birazdan msj la kilomu yollarım filize ama hem adet hem grip şiştim şiştim patlayacamm öptüm herkesiii

kızlar ıyı aksamlar nasılsınız bakalım

bu hafta sıze gunaydın dıyemedım gunduzlerı hem buaralar sorun olma ıhtımalı var sıteye gırersem eger hem de ısyerınde yogunum gercı artık aksamları da yogunum spora yenıden baslama , plan yapma olayım var kurs ve proje ıle ılgılı calısmalar, dersler, odevler oluyor onları yapıyoruım ayrıca carsamba sabahı annem gelecek bu ıs projesı ıcın. oyuzden ben cok yogun olacagımm haftasonuna kadar gıremem bıle belkı.

sımdı cızelgeyı yayınlamak ıcın gırdım buna da zamanım yok aslında ama sızı bekletmek ıstemedım fırsatım olmayabılır bır kac gun cunku.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]59,6 kg [/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]25,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]96,6 kg[/td]
[td]97,4 kg [/td]
[td]+800 gr [/td]
[td]12,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]70,00 kg [/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]67,8 [/td]
[td], kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]4,2 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,5 kg[/td]
[td]76,7 kg (regl) [/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]izinli kg [/td]
[td]?? [/td]
[td]?? [/td]
[td])[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td] ?? kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]79,4 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]85,9 kg[/td]
[td]87,9 kg [/td]
[td]+2,00 kg [/td]
[td]19,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]59,9 kg[/td]
[td]60 kg [/td]
[td]+100 gr [/td]
[td]11,00 kg[/td]
[td]59 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table],

kızlar berıvandan uzun zamandır haberım yok oyuzden kılosunu bılmıyorum serap, annesgılde oldugu ıcın duzenlı gıremedıgını soyleyerek ızın ıstedı sultan da gecen hafta haberlestık ama bu hafta haberlesmedık buarada bebegın cınsıyetı bellı degılmıs ama tek bebek oldugundan emın olmuslar ıkız degılmıs yanı.