2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kımler regl donemınde tam hatırlayamadım oyuzden soylersenız cızelgeye eklerım kızlar. zaten suna ıcın tekrar guncelleyecegım cızelgeyı. kusura bakma sunacıgım bıldırım yapamamıssın temızledım mesaj kutusunu, sen bu aksam yazarsan sabah erkenden 8 gıbı gırıp guncellerım ya da gece yatmadan once yarın 10 gıbı yapabılırım mesela

filizcim ellerine saglık bu yogunlukta bile çizelgeyi güncellemişsin gerçi baya bi dökülmüşüz amaa neyse artkk haftaya toparlarız inşallahh..

ben kendi adıma hem regl den dolayı hem de gribin şişkinliğinden zaten patlayacak gibiyim yanii, esracım da demişti zaten dikkat etmedigini, o da eminimki morali düzelir düzelmez yeniden bomba gibi dönecektir, ee neslinin de durum malum bşz bu ara onunla yeme krizlerindeyiz guya gaza gelip spora başlayacaktır terk etki yaptı bizde

filizim sen de bizleri buraları düşünme işlerini yolöuna koy, nasıl olsa buralardayız biz. bu arada yemene içmene biraz dikkat edersen iyi olur tabi, işin ucu bi kere kaçarsa sonradan toparlaması zor olmasın die yani, bide kendine çok çok dikkat ett, hasta olma sakın

kilo veren herkeslere de çok tebrikler

bu arada spor yapmak isteyenler ve diyete başlamak isteyenler için en doğru tarih 3 aralık mış, yani burçların etkisinden falan filan yarından itibaren spora ve diyete asılabiliriz, yıldızlar ve burçlar çok yardımcı olurmuş bize sevdim bu işi valla ben, hadi kolay gelsin herkese

geçmiş olsun ahh grip mi buldu seni bakk tamda spora diete asılacakken olsun bi an önce ileşip yola devam edersin ..
uff c vitamini al meyve ye ...
işlerin kolay gelsinn yogunluktan giremesende merak etme sen kendi işlerine bak dietine dikakt et yeter güzelim
bu hafta bırcok sebepten cogumuz +++ cıkmısız valla.:18:
olsun kilo alsanız da hepiniz istediğiniz anda hoppp--lere düşebiliyorsunuz sadece biraz dikkat etseniz yeter hepiniz.....
ıstıkrarlı bır sekılde kılo veren cemremı tebrık edıyorummmmmmmm
teşekkür ederim cnm sağolasın dietisyen oolmasa ben bu kadar kilo veremezdim biliyorsunuz hep aldım verdim bundan sonra sıkı sıkıya yola devam nasısla siz arkamdan geliceksiniz he beni bile gecersiniz hepinizzzzzzzzzzzzz

evet cemremm grip buldu malesef beni gerçi sabaha nazaran şuan kat kat iyiymm, sabah hem uşuyodum hem terliyodum, ateşim vardı halsizdim falan, şimdi üşüme terleme durumlarım geçti, bitek halsizim o da olcak o kadar, yarın sunumum var onu hazırlıyorum bi yandan da yatıp dinlenemedim de tam olarak, yarın dinlenirim artk diyorum

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

menümü yazayım sabah arkadaştaydım

kahvaltı 12.00
1 tane kır pidesi peynirli
1 kb peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 küçük dilim kaşar
azcık patates kızartması
4 bardak çay

ara :
1 türk kahvesi

akşam:
1 tabak buğday çorbası
4 adet haşlanmış içliköfte
yarım dilim tam buğday ekmeği

ara
4 bardak çay
1 avuç patlamış mısır

İlk defa artılar kraliçesi olarak sizlere merhaba diyorum Ama hiç merak etmeyin keyfim yerinde.Haftsonu mükemmel geçirdim.Uzun zamandan beri bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.Böyle geçeceğinide düşünmemiştim.Birazcıcık dağıttım Palandökenin karlı manzarası eşliğinde gece yarısına kadar canlı müzik keyfi bir başkaydı.Sanki İstanbul daydım.Ayyy aman pek güzeldi yani.Bu arada diyetimi bozduğumu söylemiştim.2 kilo almışım o kadar aşure yedimki normal .Hatta sadece aşure ile beslendim desem yeri.Ama güzel haber dün bisikletim geldi.Bugün gelip kuracaklar.Yani esracık spora dönüyor.Bir de pazartesi itibariyle diyetime de döndüm.Yılbaşı için küçük bir tatil düşündüm.Sanırım İstanbulda olacam.Daha net değil.O yüzden yılbaşına kadar en az -5 görmem lazım.Ahanda yazın kızlar 87.5.Yılbaşında görürsünüz.Ayyy pek büyük konuştum.Bu arada sınavlarıma az bişey kaldı ve ben bu sene tembellik yaptım.Bugünden itibaren onlara yoğunlaşmam gerekiyor.Yinede hergün girip menümü yazmaya çalışıcam.Bu konuda kaç zamandır ihmal ettim ama haklı sebeplerimi biliyorsunuz.

dünkü menüm

3 kuru kayısı (duygunun dediği gibi yapıyorum ve faydasını görüyorum)
iki dilim ekmek
bir kk peynir
dom sal
bir bardak çay

ara
bir bardak süt

öğlen
bir servis kaşığı kıyma kavurma gibi
bir kase yoğurt
dom sal
bir dilim kepek ekmek

ara
bir kırmızı elma

akşam
bir yumurta ve bir de beyazndan omlet
kocamaan bir tabak salata
bir dilim kepek ekmek

ara
2 esmer kuru kayısı
bir bardak süt

Kızlar şimdilik böyle geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.Bu hafta çizelgemizi ben de sevmedşm.Ama haftaya herkesin toparlayacapından hiç şüphem yok

sağ ol canımmm..
sende yeni cicini güle güle kullann en kısa sürede olay yeri incelemesi raporunu bekliyorum

adımların yine şahanee maşallah arkadaşıma

sıkıyorsa çekmesin tripimi bacaklarını ayrırırım yaa söyle düşünüyorumda benden nasıl bi kaynana olurr ben aşırı kıskanıyorum şimdiden

sen ikizler burcunu çözmüşssün aslında edşlerin burcunu çözmek işleri kolaylaştırıyor ,benim eşimde boğa ben boğa bir çok huyumuz aynı böylece birbirimizi iyi anlıyoruz

sen spordan sonra terinin soğumasını mı bekliyorsun bakim kendin dikkat ett canım üstüne bide reglisin en nefret ettiğim şey hastalık+regl hepde birlikde denk gelirler çok çok geçmiş olsun canımmm ekstra özen göster kendine

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah Dışarda felaket bir rüzgar var, hatta rüzgar demek haksızlık olur resmen fırtına Dün spor yapma niyetim vardı ama rafa kalktı, buharlı temizleyiciyi denemek istedim. Tabi detaylı bir deneme olmadı ama, kurdum, her bir aparatını takarak deneme yaptım. Ben çok sevdim valla. Çok kullanışlı bir şey. El ünitesi biraz ağır gibi ama kollarımı çalıştırır işte Detaylı yorumlarımı tam olarak kullandığımda yazarım. Benim için lavabo ve armatürleri temizleyebilmesi çok önemliydi, armatür pırıl pırıl oldu valla, lavaboyu da hiç temizleyici kullanmadan tertemiz yaptı, bu kısımlardan 10 puan aldı benden Ayna üzerinde denedim, onu da çok güzel temizledi. Duşakabini deneyemedim, onu merak ediyorum açıkçası. Yerlerde de küçük bir bölümde denedim, viledadan daha kolay kullanımı.
Adım sayımı da o ses türkiye programını izlerken Leslie hareketleri yaparak artırdım. Ama ancak 6500 oldu, buna da şükür. En azından bu sabah tartıda 7'li rakam görmedim, hoşuma gitti. Çok bozuluyorum 70 çıkınca, sanki 69.9 olunca çok bir şey farkediyormuş gibi ama psikolojik olarak etkiliyor insanı.
Duygucum, detaylı kullandıktan sonra buharlı temizleyici ile ilgili fikirlerimi ileteceğim canım, yalnız muhtemelen senin de sevebileceğin bir şey bu
Esramız gelmiş hoşgelmiş, ayyyy 41 kere maşallah, uzun zaman sonra enerjini ve pozitifliğini hissettim yazdıklarından, hep böyle olasın canım, neşen ve umudun hiç eksilmesin. Kilo almana takılma, geçicidir o, bu kadar sürede o kadar kilo alınmaz, beslenme düzenin değiştiği için ödem olmuşsundur, haftaya bol --- görürsün eminim Yeni yıl hedefi koymak iyi fikir aslında, ben de yeni yıla 65 kg girsem çok güzel olur çooook
Filizcim bu yoğunlukta yine hazırlamışsın çizelgemizi, ellerine sağlık canım benim. Çizelgede çoğumuz dökülmüşüz ama mazeretimiz var Haftaya toparlarız inşallah.
Nurdancım geçmiş olsun canım, grip çok fena yaaa, aman dikkat et kendine, ben epey bir atlatamamıştım malum. Dinlen, bolca yatmaya çalış, en kısa zamanda da iyileşirsin inşallah. Acil şifalar diliyorum canım
Cemrem, tebrik ediyorum canım, diyetisyenin söylediklerine harfiyen uyarak çok güzel bir irade örneği gösteriyorsun, çok ta güzel, düzenli kilo veriyorsun Fotoğraf sözünü hatırlatmak isterim yalnız Hadi görelim seni de
Züleyhacım şu an bilinçli kilo alıyor ve ben çok kıskanıyorum çoooook Şaka bir yana ne keyiflidir bu durum
Sunacım, düzenli menü bildirimi ile kilo vermeye ne kadar kararlı olduğunu gösteriyorsun canım, bu hafta kilonu göremedik ama --- olduğundan eminim. Bu azimle istediğin kiloya ulaşman çok sürmeyecek eminim
Atladığım varsa affola kızlar, hızlıca baktım.

önceliklee herzamanki gibi tablo için eline emegine sağlık gerçekden bu kadar işinin arasındaa bu özen için hepimizin adına çok tşk.ediyorum fıstığımm ALLAH güç kuvvet versin arkadaşımaaa heryere yetişssinn

tabloya yorum yokk cemremi yürekden kutluyorum maşallahh diyorum devamı hep gelsinnn inşallahh..işin komik yani ben bile 100 gr ile ikinci olmuşumm ay kötü adamgülüşü patlatayımm yı ha ha ha haa 100 gr ikinci olacağımı hiç düşünmezdim neysee kızlar zaten geçen haftayı düşünürsek kimse tam anlamıyla kıvamda değil inşallah hepimiz toparlarızzz yola devammmmmmmmmmm

alıntılardan sonra günaydın kızlarr hayırlı ,sağlıklı,mutlu bir gün dilerim.. bugün dışarı çıkmaya niyetim vardı ama neslim sağ olsun rüzgar alarımını verdi en iyisin çıkmayım 2.5 saatlik psikolojik polisiye film vardı izlemek istediğim onu izleyin en iyisi ..

günaydınnnn güzel izmirin güzel hatunuu,süpürgen bu özellikleriyle bile dikkatimi çekti linkini yollarsan sevinirimm tekrar güle güle kullann, eee nasılsın bakalım gündemin yoğunmuu gel film izleyelim uzatalım ayağımıza pufa yapalım bol yeşillikli kısır bi mevya salatası ev yapımı limonata ohh sefsmız olsun filim bitincede nescafemizle sohbett nasıl bu teklifle seni kandıra bilirmiyim..

Arkadaşlar nasılsınız?
Ben bu aralar çok yoğunum.Zümrem raporlu iki sınıfa bakıyorum ve ciddi yoruluyorum.
Filizcim tabloyu yapmışsın emeğine sağlık.Ben kilo aldım ve isteyerek aldım Neslicim gerçekten güzel bir duygu.
Cuma günü randevum var,o güne kadar biraz daha alırım.Bu kilo bana hiç yakışmadı gerçekten.
Nurdancım çok geçmiş olsun canım.Geçmişi çok okuyamadım.ama herkes iyi sanırım.Hepinizi öpüyorum.

Oyyyyyyy neler kaçırmışım neler :122: Gündem yoğun mu sorusunun cevabı kendiliğinden çıktı ortaya galiba İşler bitmiyor bitmiyoooor.. Ama en azından akşam opera var gündemimizde Hatta işyerinden direk konak tarafına geçip, yemeği de orada yeme planlarım var Tabi bu fırtına bizi uçurmazsa
Bu arada buharlı süpürgenin linkini vereyim, ben başka bir siteden aldım ama o siteden memnun kalmadım, o yüzden önermiyorum. Daha bildik siteden link veriyorum.

Morphy Richards 720020 9 in 1 Zemin ve El Üniteli Buharlı Temizleyici - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

Ha ha ha bak fena gaza geldim, haftaya kesin kilo vermem lazım

Hocam kolay gelsin yaa 2 sınıfa bakmak epey zor olsa gerek.Allah yardımcın olsun.Kilo alma serüveninize imrenek bakıyorum.Darısı bizim başımıza