- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.301
geçmiş olsun ahh grip mi buldu seni bakk tamda spora diete asılacakken olsun bi an önce ileşip yola devam edersin ..herkese mutlu haftalaarrr ,, bendeniz 39 derece ateşimle yatagın içerisinden sizlere baglanıyorumufak tefek bi grip olmadı malaesef bu sefer, resmen beni yataktan çıkarmayan cinsinden, sürekli üşüyorum sonra terliyorum, resmen şaşkına döndüm ne berbat bişeymiş bu bölee
dün zaten yeme olayını abartmıştım da bugun de bu sefer bişey yiyemiyorum bi çorba içtim ilaç alacam die, şimdi de annem poğaça yaptı yumuşak olsun bogazından geçsin die, çorba midemi bulandırdı da braz
neyse canlar ben birazdan msj la kilomu yollarım filize ama hem adet hem grip şiştim şiştim patlayacammöptüm herkesiii
işlerin kolay gelsinn yogunluktan giremesende merak etme sen kendi işlerine bak dietine dikakt et yeter güzelimkızlar ıyı aksamlar nasılsınız bakalım
bu hafta sıze gunaydın dıyemedım gunduzlerı hem buaralar sorun olma ıhtımalı var sıteye gırersem eger hem de ısyerınde yogunum gercı artık aksamları da yogunum spora yenıden baslama , plan yapma olayım var kurs ve proje ıle ılgılı calısmalar, dersler, odevler oluyor onları yapıyoruım ayrıca carsamba sabahı annem gelecek bu ıs projesı ıcın. oyuzden ben cok yogun olacagımm haftasonuna kadar gıremem bıle belkı.
sımdı cızelgeyı yayınlamak ıcın gırdım buna da zamanım yok aslında ama sızı bekletmek ıstemedım fırsatım olmayabılır bır kac gun cunku.
olsun kilo alsanız da hepiniz istediğiniz anda hoppp--lere düşebiliyorsunuz sadece biraz dikkat etseniz yeter hepiniz.....bu hafta bırcok sebepten cogumuz +++ cıkmısız valla.:18:
teşekkür ederim cnm sağolasın dietisyen oolmasa ben bu kadar kilo veremezdim biliyorsunuz hep aldım verdim bundan sonra sıkı sıkıya yola devam nasısla siz arkamdan geliceksiniz he beni bile gecersiniz hepinizzzzzzzzzzzzzıstıkrarlı bır sekılde kılo veren cemremı tebrık edıyorummmmmmmm
geçmiş olsun ahh grip mi buldu seni bakk tamda spora diete asılacakken olsun bi an önce ileşip yola devam edersin ..
uff c vitamini al meyve ye ...
işlerin kolay gelsinn yogunluktan giremesende merak etme sen kendi işlerine bak dietine dikakt et yeter güzelim
olsun kilo alsanız da hepiniz istediğiniz anda hoppp--lere düşebiliyorsunuz sadece biraz dikkat etseniz yeter hepiniz.....
teşekkür ederim cnm sağolasın dietisyen oolmasa ben bu kadar kilo veremezdim biliyorsunuz hep aldım verdim bundan sonra sıkı sıkıya yola devam nasısla siz arkamdan geliceksiniz he beni bile gecersiniz hepinizzzzzzzzzzzzz
evet cemremm grip buldu malesef benigerçi sabaha nazaran şuan kat kat iyiymm, sabah hem uşuyodum hem terliyodum, ateşim vardı halsizdim falan, şimdi üşüme terleme durumlarım geçti, bitek halsizim o da olcak o kadar, yarın sunumum var onu hazırlıyorum bi yandan da yatıp dinlenemedim de tam olarak, yarın dinlenirim artk diyorum
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah. Filizcim yoğun malum girememiş, eksikliğini hissettim valla, kolay gelsin arkadaşıma
Duygucum, temizliği dünden halletmiş, ellerine sağlık. Bu mesajı yazarken kargo geldi ve sonunda buharlı temizleyiciyi getirdi, en kısa zamanda denemek istiyorumAşure yedim bu sene ama doyamadım galiba Zaten bu ara bir iştahım açık anlatamam, eşim yine korkuyorum beni de yiyeceksin demeye başladı
İştahım açık ama en azından spor da yapmaya çalışıyorum kızlar, haftasonu da site içinde yürüyüş yaptım, 10000 adımı geçtim. Hedefim aslında 15000 adımdı ama yapamadım. Bugün en azından 15000'e yaklaşmak istiyorum.
Bugünün sondan birincisi kesin benim, yine ++dayım. Regl devam ediyor, haftaya --- sözü veriyorum kızlar..
sıkıyorsa çekmesin tripimi bacaklarını ayrırırımduyguşumm eski nişanlım da ikizler burcuydu, emrah da ikizler burcu ama karakterleri çok da aynı deil.. ama her ikisinde de olan bişey var ki o bütün ikizler de bölee, ruh halimiz çabuk değişiyo, ama her ortama uyum saglayabiliyoruz bu sebebple.. bide trip çekmeyi pek sevmiyolar, tabi annesi olarak sen pek trip yapmazsın sanırım ilerde kuzişin kız arkadaşına vermek lazım bu tuyoyu
yok yookk merak etme ben bu hafta +++ da geçerim senii
herkese mutlu haftalaarrr ,, bendeniz 39 derece ateşimle yatagın içerisinden sizlere baglanıyorumufak tefek bi grip olmadı malaesef bu sefer, resmen beni yataktan çıkarmayan cinsinden, sürekli üşüyorum sonra terliyorum, resmen şaşkına döndüm ne berbat bişeymiş bu bölee
dün zaten yeme olayını abartmıştım da bugun de bu sefer bişey yiyemiyorum bi çorba içtim ilaç alacam die, şimdi de annem poğaça yaptı yumuşak olsun bogazından geçsin die, çorba midemi bulandırdı da braz
neyse canlar ben birazdan msj la kilomu yollarım filize ama hem adet hem grip şiştim şiştim patlayacammöptüm herkesiii
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]59,6 kg [/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]25,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]96,6 kg[/td]
[td]97,4 kg [/td]
[td]+800 gr [/td]
[td]12,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]70,00 kg [/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]67,8 [/td]
[td], kg [/td]
[td]gr [/td]
[td]4,2 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,5 kg[/td]
[td]76,7 kg (regl) [/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]izinli kg [/td]
[td]?? [/td]
[td]?? [/td]
[td])[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td] ?? kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]79,4 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]85,9 kg[/td]
[td]87,9 kg [/td]
[td]+2,00 kg [/td]
[td]19,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]59,9 kg[/td]
[td]60 kg [/td]
[td]+100 gr [/td]
[td]11,00 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table],
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallahDışarda felaket bir rüzgar var, hatta rüzgar demek haksızlık olur resmen fırtına Dün spor yapma niyetim vardı ama rafa kalktı, buharlı temizleyiciyi denemek istedim. Tabi detaylı bir deneme olmadı ama, kurdum, her bir aparatını takarak deneme yaptım. Ben çok sevdim valla. Çok kullanışlı bir şey. El ünitesi biraz ağır gibi ama kollarımı çalıştırır işte Detaylı yorumlarımı tam olarak kullandığımda yazarım. Benim için lavabo ve armatürleri temizleyebilmesi çok önemliydi, armatür pırıl pırıl oldu valla, lavaboyu da hiç temizleyici kullanmadan tertemiz yaptı, bu kısımlardan 10 puan aldı benden Ayna üzerinde denedim, onu da çok güzel temizledi. Duşakabini deneyemedim, onu merak ediyorum açıkçası. Yerlerde de küçük bir bölümde denedim, viledadan daha kolay kullanımı.
Adım sayımı da o ses türkiye programını izlerken Leslie hareketleri yaparak artırdım. Ama ancak 6500 oldu, buna da şükür. En azından bu sabah tartıda 7'li rakam görmedim, hoşuma gitti. Çok bozuluyorum 70 çıkınca, sanki 69.9 olunca çok bir şey farkediyormuş gibi ama psikolojik olarak etkiliyor insanı.
Duygucum, detaylı kullandıktan sonra buharlı temizleyici ile ilgili fikirlerimi ileteceğim canım, yalnız muhtemelen senin de sevebileceğin bir şey bu
Esramız gelmiş hoşgelmiş, ayyyy 41 kere maşallah, uzun zaman sonra enerjini ve pozitifliğini hissettim yazdıklarından, hep böyle olasın canım, neşen ve umudun hiç eksilmesin. Kilo almana takılma, geçicidir o, bu kadar sürede o kadar kilo alınmaz, beslenme düzenin değiştiği için ödem olmuşsundur, haftaya bol --- görürsün eminimYeni yıl hedefi koymak iyi fikir aslında, ben de yeni yıla 65 kg girsem çok güzel olur çooook
Filizcim bu yoğunlukta yine hazırlamışsın çizelgemizi, ellerine sağlık canım benim. Çizelgede çoğumuz dökülmüşüz ama mazeretimiz varHaftaya toparlarız inşallah.
Nurdancım geçmiş olsun canım, grip çok fena yaaa, aman dikkat et kendine, ben epey bir atlatamamıştım malum. Dinlen, bolca yatmaya çalış, en kısa zamanda da iyileşirsin inşallah. Acil şifalar diliyorum canım
Cemrem,tebrik ediyorum canım, diyetisyenin söylediklerine harfiyen uyarak çok güzel bir irade örneği gösteriyorsun, çok ta güzel, düzenli kilo veriyorsun Fotoğraf sözünü hatırlatmak isterim yalnız Hadi görelim seni de
Züleyhacım şu an bilinçli kilo alıyor ve ben çok kıskanıyorum çoooookŞaka bir yana ne keyiflidir bu durum
Sunacım, düzenli menü bildirimi ile kilo vermeye ne kadar kararlı olduğunu gösteriyorsun canım, bu hafta kilonu göremedik ama --- olduğundan eminim. Bu azimle istediğin kiloya ulaşman çok sürmeyecek eminim
Atladığım varsa affola kızlar, hızlıca baktım.
günaydınnnn güzel izmirin güzel hatunuu,süpürgen bu özellikleriyle bile dikkatimi çekti linkini yollarsan sevinirimm tekrar güle güle kullann, eee nasılsın bakalım gündemin yoğunmuu gel film izleyelim uzatalım ayağımıza pufa yapalım bol yeşillikli kısır bi mevya salatası ev yapımı limonata ohh sefsmız olsun filim bitincede nescafemizle sohbett nasıl bu teklifle seni kandıra bilirmiyim..
önceliklee herzamanki gibi tablo için eline emegine sağlık gerçekden bu kadar işinin arasındaa bu özen için hepimizin adına çok tşk.ediyorum fıstığımm ALLAH güç kuvvet versin arkadaşımaaa heryere yetişssinn
tabloya yorum yokk cemremi yürekden kutluyorum maşallahh diyorum devamı hep gelsinnn inşallahh..işin komik yani ben bile 100 gr ile ikinci olmuşumm ay kötü adamgülüşü patlatayımm yı ha ha ha haa100 gr ikinci olacağımı hiç düşünmezdim neysee kızlar zaten geçen haftayı düşünürsek kimse tam anlamıyla kıvamda değil inşallah hepimiz toparlarızzz yola devammmmmmmmmmm
Arkadaşlar nasılsınız?
Ben bu aralar çok yoğunum.Zümrem raporlu iki sınıfa bakıyorum ve ciddi yoruluyorum.
Filizcim tabloyu yapmışsın emeğine sağlık.Ben kilo aldım ve isteyerek aldım Neslicim gerçekten güzel bir duygu.
Cuma günü randevum var,o güne kadar biraz daha alırım.Bu kilo bana hiç yakışmadı gerçekten.
Nurdancım çok geçmiş olsun canım.Geçmişi çok okuyamadım.ama herkes iyi sanırım.Hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?