2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Selam kızlar

Benim iş tempom daha rahatladı ama sınavlara az kaldığı için derslere konsantreyim.Akşam eve geldiğimde spor aletim kurulmuştu.Yemek ve dersten sonra sürdüm.Regl döneminde oluşum ve ilk kez kullandığım için yarım saat yaptım.Terletti beni.Sevdim onu Diyet konusunda uzun zamandan sonra böyle dikkatli olmak hoşuma gidiyor.Cemremin menülerini takipteyim.Bu arada yarın terapi sonrası arkadaşlarla dışarı yani merkeze gidicez.Küçük bir kaçamak gibi.Yarın ki kıyafet kombinim için Duyguşa danışdım.Hem sizin haberiniz yok ben saçımı boyattım.Yarın foto çeker eklerim.Bakalım siz neler diceksiniz?:18:

Ayy neslican süpürgeni öyle bir anlattın ki insanın temizlik yapası geliyor.Acaba daha mı kolay ? Hani benim işime gelir

Nurdanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine emi.

menüm
sabah
duyguşun kayısılı suyu
2 dilim kepek ekmek
peynir
dom
sal
bir bardak yarım yağlı süt

öğlen
2 kaşık pilav
bir baget
bir dilim kepek ekmek
bir tabak salata

ara
bir potakal
bir yeşilçay

akşam
bir baget
bir kaşık pilav
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt

akşam
bir fincan sütlü kahve
1 esmer kuru kayısı
yarım salatalık

aktivite olarak yarım saat bisiklet sürdüm.Haydi kızlar esra kaçar.Duş ve ütü var daha sırada.Öperim hepinizi.

Kızlar aklıma bir fikir geldi.Yeni yıla kadar herkes kendine bir hedef koysa mesela.Yılbaşındada bakarız kim ne yapmış? Hem belki motive eder bizi?

iyi akşamlar kızlarr çeşmi cnm inşlh bugün daha iyisindir

nesli cnm buharlı temizliğicine bayıldım çok güzel ve hijjen güle güle kullan

Kızlar aklıma bir fikir geldi.Yeni yıla kadar herkes kendine bir hedef koysa mesela.Yılbaşındada bakarız kim ne yapmış? Hem belki motive eder bizi?
esracım cnm bisikleti,ni güle güle kkullan bol bol sağlıklı --ler gör inşlhhh
ben yılbaşına kadar 73 olmak istiyorum da ama nasıl olur bilmem çünki ayda 4 kilo verebiliniyor bu listeyle gerçi haftaya dietisyenle randevum var belki liste değişir kilo vermem de farklılık olur ama ben varım idealime kavuşamasam da kilo verebilmek bile beni motive eder ben varımm ​hedefim yılbaşına kadar 73 kilo olmak istiyorummmmmmmmm....:26:sen ne hedef koydun kendine..

Son düzenleme:
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN;

Bu saatte topiği ben açıyorum yazın bir kenara ilktir bu Kahvaltımı yaparken bir yandan da bakayım dedim.Umarım hepimiz için musmutlu bir gün olur.Hayırlı müjdeli haberler alırız.Sevinç çığlıkları atarız.Bismillahirramanirrahim.Güne başlarken hepinize sıcak sevgimi enerjimi gönderiyorum.Kahvaltım bitince hazırlanıp işe gidicem.Bugün terapi de var.Öğleden sonra yokum demektir.Akşam dönüş zamanıma göre bakmaya çalışırım.Şimdiden herkese hayırlı günler.

Tşk ederim cemrem ben kendime -5 hedef koydum.Aslında gözüm daha fazlasında ama bu da bünye yani.ok da zorlamamak lazım.Yani yılbaşında 82,5 kilo olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah Esracım sabah sabah seni görmek ne güzel yeni sporunu güle güle keyifle yap, hayırlı uğurlu olsun, hedefe yaklaştırsın seni
Ben spor konusunda istediğim gibi değilim ama en azından hareketimi artırmaya çalışıyorum. Malum yüzmeyi hedeflemiştim ama daha 2 hafta daha yasak, bu da ancak yeni yıldan sonra demek. Aman sağlık problemi olmasın da yapacak spor bulunur
Dün operaya gittik ama beğenmedik, ilk perdeden sonra çıktık. Avantajı, konak tarafında takılmış olduk biraz.
Filizimin bugün annesi geliyordu, gözü aydın
Ben bugün pek bir yorgun hissediyorum kendimi, uyanamadım bir türlü. Kendime gelirsem yapacak çok iş var da Bu akşam için spor da yapmak istiyorum.
Yılbaşı hedefini sevdim Ben yılbaşına 65 kg olarak girmeyi hedefliyorum biraz abartılı bir hedef oldu sanki ama ne kadar yaklaşsam kardır hedefe

Teşekkür ederin Neslican.Haklısın seni spor olarak daha aktif görmeye bizde alışmıştık ama bu süreçte dikkat etsen daha iyi olur.Hem sen hareketli hatunsun bilirim ben

Yine operaya gidilmiş senin için güzel olmuştur her ne kadar ikinci yarısında çıkmış olsanız bile gerçi Konak taraflarına gitmişsiniz.Üff senle Duyguş böyle yazınca nasıl özlüyorum İzmir i.Alsancak,karşıyaka ve tabiki çocukluğumun geçtiği yer BornovaTadını çıkarın kuzum Türkiye nin en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorsunuz

Kuzu seninle hedeflerimiz aynı umarım başarmış olabiliriz.Bence biz yaparız yaaa.KK nın en azimli hatunları bu topikte.Sonuçta 25 günde 5 kilodan bahsediyoruz

Hadi bakalım kolay gelsin sana

Soğuk izmir sabahından hepinize günaydınn ALLAH dışarda kalanların evinde imkanı olmayıp ısınamayanların yardımcısı olsunn
umarım hepimiz için önce hayırlı sonra sağlıklı bir gün olur aman çalışan arkadaşlarım özellikle dikkat edin bol bol meyva yiyin bitki çayı için önlem almışolun her daim..

oo esramın başlattığı akıma hemen cevaplar gelmişş çok hoşuma gitti afferim kız esra umarım herşey herkezin istediği gibi gelişir

neslim link için teşşekürler canım detaylı incelicem az sonra,teklifi kaçırdın dün 2.5 saatlik filimi yudum yudum içeceğim büyük termos bardağıma kahvemi yaptım hiç kalkmama gerek kalmadı bide elma keyifle izledim sen gelseydin kısırda yapardım kesin neyseeeinşallah birgün yaparız ay aslında yakın olsak hepimiz gün yapsak hep toplanırdık hemde küçük bi yatırım yapardıkkk pek keyifli olurduu...

filizim ah benim arı maya gibi çalışkan arkadaşımmm en kısa sürede şu aktifliğin geçer şurda iki çift laf ederiz inşallahh burada shbet etmek ayrı keyifli

nurdan nasıl oldu acaba en son hastaydı???

Son düzenleme:

Fikri beğendiğin için çok teşekkür ederim Duyguşum.Bu bizi motive edecektir.Hatta bu hedef koyma ayrı bir şekilde ilerlesin.Senin de dediğin gibi Filiz kuzusu çok yoğun bu ara.Ona yük edinmeyelim.Kim müsaitse o takip etse mesela.Eğer hiç kimse yapmazsa iş başa düşer ben yaparım.

Şimdi seni dinleyip yeşilçay içiyorum fıstık

hatunlar herkese merhabaa, sizi ayazıyla donduran ankara dan selamlıyorumm :18::18: duyguşun da dedigi gibi, Allah evsiz barksızlara yardımcı olsun, bugun çok sıkıldım yatmaktan die bi dışarı çıkaım dedim yapmam gereken bikaç bişey de vardı, sokakta simit satan, milli piyango bileti satan, çalışan vs. herkese acıya acıya bi hal oldumm ben keyfinden çıkıp 2 saat dolandım die bile ne kadar zorlandım ama onlar kim bilir ne kadar mecbur ki sokakta durup işlerini yapmaya devam ediyorlar, çok üzüldüm ve çok dua ettim onlara..

neysee bendeniz hala hastayım, şükür ki ateşim yok ama sesim gitti yine, horoz gibii bide çok halsizim. hele dışarı çıkıp geldiysem direk gözüm yatak görüyooo..

dün sunumum vardı pazzartesi günü ateşli halimle hazırlandım ama dün sunacak halim hiç yoktu, azğımı açamıyordum daha doorusu. neyseki sunumu yapacagımız adamlar benm halimi görünce uğraştıtrmadılar beni, yazılı döküman olarak aldılar, bende fazla uzatmadan eve geldim dinlendim güzelce..

bugun de biraz keyif yapmak istedim, önce uzun zamandır bekledigim bi kitap vardı çıkmış ama ben fark etmemişim, gittim onu aldım kitapçıdan, sonra da starbucks a gidip favori kahvemi alıp 1 saate yakın kitap okudum ordam. hem değişiklik oldu hem de çok üşümemiş oldum,sonra da evime döndüm.. haftasonundan beri de ilk defa aktivite oldu bölece, toplamda 40 dk yürümüş oldum, e hastaya çok bile yanii ama sanırım iyileşemeyecegim ben, gitgide daha kötü oluyorum yahuu.. insanın sesi gribin 3. gününde mi böle kötüler, hala halsiz olur mu.. neysee Allah tüm hastalara şifa versin inşallahh

esracıgımı yeniden sahalarda görmek çok hoşuma gittii kendi derdimden bi türlü onunla konuşamamıştım, ama sanırım keyfi yerinde Allah bozmasın daim etsin inşallaahhh

duygucum la neslicim de izmirden yayın yapıyolar havalar orda da soğukmuş ama bir de ankaranın ayazını hayal edinn :18::18: bi kar yagsa da rahatlasak die dua ediyor herkese, büyük ihtimalle bi yerlere yagıyor ama henuz buraya inmedi biz soğuğunu çekiyoruz sadece :18::18:

züleyha hocam ın da keyfi yerindedir umarım, bugun girmemiş sanırım henuz. cemrem de ölee, aman herkes keyifli ve saglıklı olsun inşallahh

filizim zaten yogunn, Allah ona da yardımcı olsun, işleri kolaylaşsınn

yılbaşı hedefini sormuş esracım da ben bu hastalık sayesinde bir bogazım açıldı ki sormaaa, millet grip olur 1 hafta yatar 3 kilo verir, ben mutemadiyen yiyorum tersligime bakk o yuzden son günlerde aldıgım kiloları da göz onunde bulundurarak ben kendime göre gerçekçi bi hedef koyayım ve hedefimi 75.0 olarak belirliyorumm az gibi görünse bile spor salonuna bu soğukta gitmem pek mumkun deil, e en az 4 5 gün evde bile olsa leslie de yapamam yani ben iyileşene kadar 3 hafta kalmış olur yılbaşına bu arada mutemadiyen de yattıgım için kilo vermem zaten almasam yeterli, neyse bu sebeplerden dolayı 75.0 ı göreyim yeter diyorumm

günlerdir doğru düzgün giremiyorum die çenem düştü resmenn herkese mutlu günleerr ben dizilerimin keyfini çıkarayımm

sabah: bi bardak süt, 5 zeytin, 60 gr. beyaz peynir, domates,salatalık,maydanoz,2 dilim ekmek

ara: 2 kuru incir

öğle:4 yk kaş. patlıcan yemeği, 2 yk kaş. pilav, yarım su bardağı yoğurt,4 parça kuşbaşı et, 2 dilim ekmek

ara: iki minik kivi, 2 kuru kayısı, bi bardak şekersiz nescafe 1 tatlı kaş. süt ilaveli

akşam: 4 yk kaş. karnıbahar üzerine yarım su bar. yoğurt ve karabiber,kırmızıbiber, bi tatlı kaş zeytinyağ ilaveli, 2 yk kaş.pilav,30

gr.haşlanmış tavuk,2 dilim ekmek

ara: 40 gr. kuru üzüm,şekersiz çay

activite: 1 mil lessie,20 dk. pilates, 100 twist yaptım,2 lt su,1 form çayı...

bugunku menumu yazayım bende uzun bir aradan sonra

kahvaltı (10.00 )

1 dilim çavdar ekmegi

domatesli yumurta

1 kk beyaz peynir

şekersiz çay

ara öğün ( 13.00 )

orta boy chai tea lattte ( starbucks tan 255 kaloriymiş )

öğle yemegii ( 14.30 )

1 kase tarhana çorbası

1 adet hamburger köftesi ( yagsız tavada pişirilmiş )

2 dilim çavdar ekmegi

ara öğün ( 17.00 )

1 mandalina

1 portakal

1 kivi

akşam yemegi ( 19.30)

1 kase mercimek çorbası

3 yk tavuk ciğer

4 yk pilav

ara öğün ( 22.30 )

1 mandalina

yarım muz

3 kuru kayısı

bu ara pek yeşil çay içmiyorum gün içerisinde o kadar çok ıhlamur ve benzeri şeylerden içiyorum ki canm yeşil çay istemiyor bide meyveler çok farkındayım hastayım die vitamın yuklemesi oluyor biraz. aktivite olarak da 40 dk yürüyüş var bugun hızlı tempoda, yarım saate yakın da yavaş tempoda dolanma var

yarın geçen gun yapamadıgım sunum için toplanacak, kalın kalın giyinip gidecem artk, inşallah haftasonuna kadar tam iyileşirim de haftasonu en azından leslie yi yaparımm spor salonu zaten mecburen rafa kaldırıldı, ankara ayazında bide benm gibi hasta olma potansiyeli yüksek biri olarak o riske giremem iyileştikten sonra leslie ye hucvum artk

Gece 12'yi geçti 05 aralık olduğuna göre güzel esranın doğum gününü kutlaya bilirim iyiki doğdun ESRA
dilerimki ALLAH'dan bugünden itibaren senin için hayırlı olan tüm istek ve arzuların gerçekleşir,daha fit,daha mutlu,her günün senin için daha özel ve anlamlı olur inşallahhh sana hayırlı sağlıklı uzun bi ömür dilerim,buda sana hediyem çok sevdiğim MEVLANADAN Bİ ŞİİR ..

BAŞKA YARINLAR
Bugün yüzünde bir başka güzellik var senin,
bugün dudağında başka bir tad var,
boyunda başka bir yücelik.
Bugün kırmızı gülün bir başka daldan.

Ayın gökyüzüne bugün sığmamış.
Göklere benzeyen göğsün bugün daha geniş.
Hangi yanından kalktın bu sabah, söyle,
bir başka kavga var dünyada senin yüzünden,
dünyada bir başka gidiş

Biz senin gözlerinden gördük
arslanlara meydan okuyan o ceylanı,
Başka bir ovası var o ceylanın bugün
iki cihandan da dışarı

Seven insanın ayağı mı yok,
işte ona ölümsüzlük kapandı.
Yukarlarda onunla uçar gider.

Gözlerinin denizinde onu arama.
Oinci bir başka denizde.

Bakarsın bugün sever bu yürek,
yarın sevilir bakarsın.

Yüreğimin özünde başka yarınlar var.

Son düzenleme:
herkese yeni güneşli bi günden merhabaa

esracım cnm doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana huzur, ferahlık,mutluluk hayatının tadını çıkarıp daima mutlu olacağın günleri getirmiştir inşlhhhhhhhhh...:119::119:iyi ki doğdun esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
günaydınnnnn hepimize hayırlı,sağlıklı,keyifli bir gün dilerimmmm

dünden bugüne fazla birşey yazan yokk nurdancım düzelmemiş tekrar çok geçmiş olsunnn canımmm

Günaydın kızlar, hepimize çok güzel ve keyifli bir gün diliyorum Duygucum gece girmiş ve çooook güzel bir şiir eşliğinde Esramızın doğum gününü kutlamış bunun üstüne ne desem az olacak, iyi ki doğdun esracım, hayat sana gönlündeki güzellikleri yaşatsın hep
Nurdan kızımızın hastalığı devam ediyor, d?kkat et kendine canım, bu grip kolay geçen cinsten değil, beni 2 hafta süründürmüştü malum.
Ben dün akşam Leslie yaptım 4 mil yaptım, resmen canım çıktı ama çok keyif aldım. Adım sayım da 10000'i geçmiş oldu böylece. Sabah tartıda epey +çıktım ama yılmak yok spora devam
Bugün işten biraz erken çıkıp bebek görmeye gideceğim ev arkadaşımın bebeği oldu, kendisini de görmeyeli 3 yıl olmuştur, bebeği de 4-5 aylık, hediyesini alalı da 2 hafta oldu, anca ayarlayabildim. Bebek hediyesi almak ne zor yaaa, kıyafet aldım ama epey aradım istediğim gibi bir şey bulmak için. Bu konuda birbirimize fikir verelim kızlar yaa.
Geçmişe bakamadım henüz, fazla birikim yok galiba.

Cemrem menü yazmaya devam et lütfen, örnek alıyorum valla, çok güzel oluyor senin menüler. Dün ikimiz de Leslie ablayla takılmışız

Esoşum yeni hedefle gaza geldim bile dün akşam Leslie 4 mil yaptım, ayyy resmen canım çıktı. Opera çok fenaydı yaaa kaçtık resmen Ben senin İzmir geçmişin olduğunu ya unutmuşum ya bilmiyorum. Ben de 2002-2009 yıllarında Bornovada yaşadım Karşıyakalılığım yeni yani. Ayyy sen gel İzmire kuşum gezelim beraberKüçükpark, büyükpark gezeriz

kızlar herkese günaydınlaaarrrr hastalıgım hergun bir kademe daha ilerliyor ben anlamıyorum, dünün üzerine bugun birde boğaz ağrısı eklendi yutkunurken bile acı çekiyorum gerçi bu durum iştahımı azaltmıyor nedense, herkes gidiyo mersine ben gidiyom tersine

öğleden sonra sunumum var, nasıl konuşacam nasıl toparlayacam hiç bilmiyorum ama mutlaka gitmem lazım, en azından diğer hazırlıklara bakarım ve beni orda görmüş olurlar napalım artk

esracıgımın doğum günüymüş, telefondan da kutlarım ancak burdan da yazayımm, eeennnn güzrl yıllarr seninle olsun kuzummm, hep mutlu yıllar geçir inşallaahhhh :111::103::103::103:

Erzurumun dondurucu ayazından buzz gibi havasından karından ve buz pistine dönen yollarından selamını alıyorum balım

Hava şartları burdada çok kötü.Köydekilerin resmen hayatla bağları kesiliyor.Alllah yardımcıları olsun.Biz bile işe gelip giderken kardanadama dönüyoz

Evet seninle konuşamadık epeyy ama sen hastalandın ya kuzum dikkat et kendne olurmu menğnde meyve falan gördüm ye sen onlardan iyi gelecektir sana bitki çaylarını da ihmal etmiyormuşsun afferin sana

Zuzu o zaman sende 75 diyorsun tamamdır