- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.341
Gece 12'yi geçti 05 aralık olduğuna göre güzel esranın doğum gününü kutlaya bilirim iyiki doğdun ESRA
dilerimki ALLAH'dan bugünden itibaren senin için hayırlı olan tüm istek ve arzuların gerçekleşir,daha fit,daha mutlu,her günün senin için daha özel ve anlamlı olur inşallahhh sana hayırlı sağlıklı uzun bi ömür dilerim,buda sana hediyem çok sevdiğim MEVLANADAN Bİ ŞİİR ..
BAŞKA YARINLAR
Bugün yüzünde bir başka güzellik var senin,
bugün dudağında başka bir tad var,
boyunda başka bir yücelik.
Bugün kırmızı gülün bir başka daldan.
Ayın gökyüzüne bugün sığmamış.
Göklere benzeyen göğsün bugün daha geniş.
Hangi yanından kalktın bu sabah, söyle,
bir başka kavga var dünyada senin yüzünden,
dünyada bir başka gidiş
Biz senin gözlerinden gördük
arslanlara meydan okuyan o ceylanı,
Başka bir ovası var o ceylanın bugün
iki cihandan da dışarı
Seven insanın ayağı mı yok,
işte ona ölümsüzlük kapandı.
Yukarlarda onunla uçar gider.
Gözlerinin denizinde onu arama.
Oinci bir başka denizde.
Bakarsın bugün sever bu yürek,
yarın sevilir bakarsın.
Yüreğimin özünde başka yarınlar var.
herkese yeni güneşli bi günden merhabaa
esracım cnm doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana huzur, ferahlık,mutluluk hayatının tadını çıkarıp daima mutlu olacağın günleri getirmiştir inşlhhhhhhhhh...:119::119:iyi ki doğdun esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar herkese günaydınlaaarrrrhastalıgım hergun bir kademe daha ilerliyor ben anlamıyorum, dünün üzerine bugun birde boğaz ağrısı eklendi yutkunurken bile acı çekiyorum gerçi bu durum iştahımı azaltmıyor nedense, herkes gidiyo mersine ben gidiyom tersine
öğleden sonra sunumum var, nasıl konuşacam nasıl toparlayacam hiç bilmiyorum ama mutlaka gitmem lazım, en azından diğer hazırlıklara bakarım ve beni orda görmüş olurlar napalım artk
esracıgımın doğum günüymüş, telefondan da kutlarım ancak burdan da yazayımm, eeennnn güzrl yıllarr seninle olsun kuzummm, hep mutlu yıllar geçir inşallaahhhh :111::103::103::103:
Günaydın kızlar, hepimize çok güzel ve keyifli bir gün diliyorumDuygucum gece girmiş ve çooook güzel bir şiir eşliğinde Esramızın doğum gününü kutlamış bunun üstüne ne desem az olacak, iyi ki doğdun esracım, hayat sana gönlündeki güzellikleri yaşatsın hep
Nurdan kızımızın hastalığı devam ediyor, d?kkat et kendine canım, bu grip kolay geçen cinsten değil, beni 2 hafta süründürmüştü malum.
Ben dün akşam Leslie yaptım4 mil yaptım, resmen canım çıktı ama çok keyif aldım. Adım sayım da 10000'i geçmiş oldu böylece. Sabah tartıda epey +çıktım ama yılmak yok spora devam
Bugün işten biraz erken çıkıp bebek görmeye gideceğimev arkadaşımın bebeği oldu, kendisini de görmeyeli 3 yıl olmuştur, bebeği de 4-5 aylık, hediyesini alalı da 2 hafta oldu, anca ayarlayabildim. Bebek hediyesi almak ne zor yaaa, kıyafet aldım ama epey aradım istediğim gibi bir şey bulmak için. Bu konuda birbirimize fikir verelim kızlar yaa.
Geçmişe bakamadım henüz, fazla birikim yok galiba.
Oyy kuzu iyi yapmışsın.Spor güzeldir.Ben de görmemişler gibi bisikletin tepesinden inmiyorumEsoşum yeni hedefle gaza geldim biledün akşam Leslie 4 mil yaptım, ayyy resmen canım çıktı. Opera çok fenaydı yaaa kaçtık resmen Ben senin İzmir geçmişin olduğunu ya unutmuşum ya bilmiyorum. Ben de 2002-2009 yıllarında Bornovada yaşadım Karşıyakalılığım yeni yani. Ayyy sen gel İzmire kuşum gezelim beraber Küçükpark, büyükpark gezeriz
Cemrem menü yazmaya devam et lütfen, örnek alıyorum valla, çok güzel oluyor senin menüler. Dün ikimiz de Leslie ablayla takılmışız
Cnm aslinda yazmaya gerek yok diye dusunuyordum cunki belli olcude farkli sebzelerle diet yaptigim ici dedim nasilsa kizlar anladi yazmayayim ama sen yaz dedigi ici yazmaya calisicam ...evet lessie bende yapiyorum 1 mil bile olsa iyi geluyo vucudum hareketleniyor...
Cesmi cnm sen daha ilesemedin mi bi dr a gorun bence bole kendi kendine gecmicek senin hastaligin demek
slm kızlar netim yoktu 2 gündür ben kilo bildirimini yaptım ama filiz eklemeye fırsat bulamamış ...yoğun ya ondan herhadde
msj kutusu doluydu sonradan atmıştım
ben geçen hafta 67.8 dim
bu hafta yani pazartesi sbahı .66.8 çıktım
1 kilo gitmiş
Hayırlı akşamlar kızlar;
Sessiz ,sakin bir günü de geride bıraktık.Benim yoğun iş tempom hafifledi.Şimdide dersler bastırıyor.Aslında bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Kızlar ben ömürümde ilk defa ders çalışamıyorum.Notlarımı falan çıkarmışım oturup adam akıllı çalışıp soru çözmem lazım.Ama dersin başına oturduğumda konsantre olamıyorum.Dalıp dalıp başka alemlere gidiyorum.Çok az kaldı sınavlara ve dersler çooook zor.Bu konuda bana akıl verebilecek bi ALLAH ın kulu var mı ?:18:
Herneysee kendi konumuza dönecek olursak Filiz kuzusu çok yoğun bu aralar ondan yok biliyoruz.Annesi de gelmiş ki missss.ALLAH yar ve yardımcısı olsun.Nurdanım boğazın için pastil deneyebilirsin ve birde sıcak süt içine zencefil ve bal.Benim her sene kurtuluşum bunlardır.Bi dene istersen.Çok geçmiş olsun.
Cemrem senin menülerinin bir takipçiside benim yazarsan ben de çok sevnirim.
Menüm
sabah
2 dilim ekmek
bir kk peynir
dom sal
bir bardak çay
ara
bir kete ( bir poğaça diyelim yani cıssss işte :18:)
öğlen
bir dolu tabak tavuk etli nohut yemeği
bir kase yoğurt
bir buçuk dilim ekmek
ara
3 çatal yaşpasta ( şeyy kendi pastamdıda)
akşam
3 kaşık nohut yemeği
bir baget
bir dilim ekmek
ara
bir nar
vee şimdide bir bardak yarım yağlı sütümü içerim.Sporum günün sonunda 45 dakika oldu.Duş alıp yatacam sabah 5 gibi kalkıp -yani inşallah- ders çalışmayı düşünüyorum.Herkese hayırlı geceler.
Bu arada sunacım verdiğin kilo gözümden kaçmadı tebrik ederim
Günaydın kızlar, haftanın son günü çalışan tüm arkadaşlar için çabucak geçsin inşallahBen dün arkadaşımı ve bebeğini ziyaret ettim malum, çooook hoşuma gitti, özlemişim arkadaşımı Oğlu da çok uslu maşallah. Ziyaretin en fena yanı, arkadaşımın annesinin yaptığı birbirinden güzel şeylerdi, malum ben bu konularda biraz zayıf olduğum için de ikramlardan götürdüm bolca
Bugün sabah yoğun başladı, anca bilgisayar başına geçebildim ama tam bunu yazarken de telefon geldi, yine oturamayacağım yani, neyse şu işi de halledip geleyim. Duygucuğumu da online gördüm, yetişirim belki çıkmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?