2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Canım telden de dediğim gibi böyle hastalıklarda acilden bir giriş yap serum taksınlar yaa umarım o etkili olur.Çok geçmiş olsun tekrardan.Aman vitaminini eksik etme kuzu.

Ders olayını bugün biraz çözebildim epeyy çalıştım yine çalışmayı düşünüyorm.Maalesef edebiyatta müzikle çalışamıyorum ben.Sınavlara çok az kaldı bende stres tavan yaptı.Üffff neyse yaa...Allah razı olsun balım

Sen hastasın yemene dikkat etmen gerekiyor ama öğlen az olmuş fıstık.Çiğden sebze tüketimini de arttırmalısın ki vücut direncin düşmesin.Meyve zaten yeterli tüketmişsin.Umarım çabucak iyileşirsin.

Canım yani ben menüne yorum yaparken eksilerini bu hafta görmek istediğim için yapıyorum umarım beni yanlış anlamazsın.

Benim gözüme batan cips kola tatlı ve akşam ki meyvenin biraz fazla olması.Hani cipsten sonra tatlı olmasamıydı.Gerçi yeni de doğum yaptın.Pek anlamam ben belki süt yapsın diye yiyorsundur.Afiyet olsun canım ben nacizane fikrimi söylemiş olayım

Ben iyiyim canım dersler sıkıştırdı bu aralar ...Stresim var azcık.Bir de iş yerindeki problem halen çözülmedi.Sen biliyosun işte.

Ohh bir duygu klasiği yaşanmış ve pazar yapılmış.Yarasınnn... Afiyet bal şeker olsun.Kalori olmasın

Aynen canım Filiz zuzusunu ben de çok özlüyorum.Alışmışım her akşam onun alıntılarını okumaya.Bıcır bıcır uzun uzun....O işlerini halletsin de biz biraz daha sabrederizz

Canım menüne yorum yapmıyorum.Hastasın önce bi iyileş sonra yine düzenini oturtursun.Bir an önce iyileş e mi ??

İyi akşamlar kızlar;

Ben de bugün verilecek haber yok hayret Alıntılarımı da yapmışken menümü yazıp çıkayım.Bu arada Neslican ve Züleyha hocam bana bir ses verin yahuu nasılsınızz? Herşey yolunda mı ?

Sabah
kepek ekmekle tost yaptım
bir haşlama yumurta
dom
bir bardak yarım yağlı süt

ara
canım sen kapat döncem ben sana :26:

öğlen
bir dilim kepek ekmek
4 kaşık nohut yemeği
6 kaşık kabak yemeği
bir kase yoğurt

ara
bir portakal

akşam
bir alabalık tavada
bol salata

akşam
1,5 portakal

Aktivite olarak yarım saat bisiklet sürdüm.Böyle kızlar işte.Şimdi müsadenizle.

akşamları salata yiyorum kuzum da yazmayı unutmuşum onu aslında sebze ağırlıklı beslenmiyorum bu ara pek doğru diyosun, pişmişini de yemiyorum yani, evdeki yemekler böle denk geldi, ben bi yarın dürteyim annemi

ilk aran ne kız öle hiç anlamadımm akşam yemegine bayıldım yalnızz biz cumartesi akşamları balık yapıyoduk genelde bakalım annem yarın yapacak mı menun de güzel aktiviten de sana güzel ve kocamaannn bir maaşalaahhhh

iyi akşamlar kızlar
çeşminaz tekradan geçmiş olsun cnm bu mevsimde hastalık atlatmak biraz zor oluyr
ben pek konulara giremiyorum malum başım kalabalık ama menülerimi yazmayı ihmal etmemeye çalışacağım bugünümü yazayım
sabah
1 tane akıtma
1 kb peynir
2 tane zeytin
yarım dilim ekmek
3 çatak patates kızartması

ara
1 avuç karışık kuruyemiş
1 türk kahvesi
1 bardk meyve suyu

öğlen
1 kase tavuk çorbası

ara:ısırgan otu çayı 2 kupa

akşam
1 kase yoğurtlu buğday çorbası
1 tane biber dolması
2 tane haşlanmış içli köfte
salata

ara
3 bardak çay
yarım avuç çekirdek
1 dilim dankek

1 tane hurma
yarım elma
yarım mandalina

aktivite yürüdüm bugün bebek arabasıyla baya misafirlikteydim

herkese iyi hafta sonları
istanbul yağmurlu ama soğuğu fazla yok tam mısır patlatıp fiilm izleme günü
birazdan temizlik yapayım ardından film keyfi yapayım inşlh tabii mısır patlatmak yok onun yerine ara öğünümde meyve ve çay içerim....

Heheheheh orda bir cısss vardıda ben öyle yazdım kaçtım yani:26:

Balık ben de çok severim burda bulmak zor oluyor ama bulunca affetmiyoruz ailecek

Ayyyy ne güzel yaaa ben de İstanbuldayken öyle havalarda hem sinemaya giderdim şimdi aklıma geldi ben çok özledim İstanbulu

Sana keyifli hafta snları balım aman derslerini ihmal ekme

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Herkese keyifli haftasonları.Topiğinizin cumartesileri çalışan horozu burda yine Buralarda hava çok soğudu.Soğuktan yüzümüz kaskatı kesiliyor.Özellikle buz pistine dönen yolları çok zorluyor.Kaymamak için minik minik adımlarla yürüyorum.O zaman da donuyorum.Artık mayısa kadar bizde böyle.Allah hepimize afiyet versin.

Benim bugün işlerim az gibi.Derslerimi yanıma aldım.Belki biraz ezber yaparım.Hepinizi kocaman öpüyorum

duygu ve ozellıkle benım ıcın dıkkat etmek bıle yeterlı olmuyor ya da ustun basarı ya da normal bır zamanda basarıya ulasma gıbı olmuyor maalesef.

gecmıs olsun nurdan. fena grıp olmussun cok uzuldum bır de sunum varmıs hasta hasta offffff ya. daraldım valla okurken. ınsaallah cabucak toparlanmıssındır

hocam cok yogunsunuz kolay gelsın. dıyetısyenın ıdeal kılonuzda kalmanız ıcın verdıgı dıyetı paylasacaktınız bızımle ?

canım gule gule kullan. kendı evım olursa ben de dusunuyorum ozaman ıyıce fıkır alırım senden ıns.

Kızlar aklıma bir fikir geldi.Yeni yıla kadar herkes kendine bir hedef koysa mesela.Yılbaşındada bakarız kim ne yapmış? Hem belki motive eder bizi?

ben nezaman hedef koysam olmuyor sonra cok uzuluyorum ama yenı yıla kadar 95 olabılsem harıka olur benım ıcın. ama yaklasık uc haftadır duzenım bozuk. once onu toparlayım kılo almayım da kılo vermekten gectım valla.

uzun zaman sonra senı burda aktıf gormek ve mutlu oldugunu gormek benı cok sevındırdı anlattıklarını bılıyor olsam da burda heyecanla yazman cok hosuma gıttı hep boyle ol ınsaallah canım.

saclarını gordum acık tonları ben sevıyorum oyuzden begendım buraya ekle de gorelım benım gordugum resımlerı kızlar da gorsun hepsını. şu dar paca kot falan olanı da ekle.

oooooooo leslie 4 haaaaaa. tebrıkler canım spora baslamıssın yenıden. cok sevındım valla.

opera bu kez kotu muydu yaaaaaaa

canım nekadar zarıf, ozenlı bır kutlama olmussssss tebrık ederım senı bu ıncelıgınden dolayı. cok mutlu oldum kendı adıma bu guzel kutlamandan dolayııııı. bıtanesın sen