- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.361
esracıımm, kuşum öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim.. zencefilli bal ı süte katmadan günde 2 kaşık yiyorum zaten kuzum, artı zencefilli çay içiyorum, ıhlamur içiyorum, doktorun verdigi ilacı kullanıyorum ama yookkk, geçmiyorr.. artk pazartesiye kadar bi bekleyeyim de olmadı bi doktor ziyareti daha yaparızz
ders çalışamama konusuna gelince dde bende de aynı sorun var biraz, sanırım kafalarımız fazlasıyla meşgul bişeylerle ondan. kendini güzelce motive etmeye çalış kuzum, bi de eğer muzikle ders çalışabiliyosan fonda mumkunse enstrumantal bişeyler olsun. söz oldugu zaman bi söz insnaın aklını alabiliyo, ama sadece enstruman olursa dalıp gitmen daha zor olur.. dualarım seninle yavrum başaracaksın eminimm
karışık ve hasta menumu de bi yazayım
kahvaltı ( 9.30 )
esmer undan yapılmış krepten 2 parça
1 yk bal
1 yk süzme yoğurt
1 kk beyaz peynir
ara öğün
1 mandalina
1 kivi
öğle yemegi
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmegi
ara öğün
1 orta boy chai tea latte
ara öğün
3 kuru kayısı
1.5 ceviz
akşam yemegi
1 kase mercimek çorbası
1 küçük biber dolması
3 yk makarna
2 yk yoğurt
gün içerisinde içtigim çayları yazamıyourm artk, sayısını tam bilmiyorum. annem getirdikçe içiyorum işte ıhlamur zencefilli limon falansu da 3 lt oldu bile yatmadan yarım lt falan daha olur heralde. aktivite olarak da 50 dk yürüyüş var. ama karnım şiş bu ara çok yedim fark ediyorum, da hem regl hem grip fazla düşünmiyorum şuan onu.
neyse canlar öperim herkesi iyi geceleerrr
sabah :07 00
yarım ekmek peynirli tost
1 fincan çay
ara:
yarım bardak kola
1 kase cips (cısss oldu :)
öğle:
2 kase tavuklu şwhriye çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
ara
2 adet tulumba tatlısı
akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 patlıcan 2 biber dolması
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
ara
3 bardak çay
1 avuç çekirdek
1 hurma
3 mandalina
1 elma
günaydınn hayırlı cumalarr kızlarrrr hayırlı sağlıklı,mutlu günler dilerimmm hepimizeee..herkez nasıl bakim??? şimdiden herkeze keyifli hafta sonları dilerimmm....
neslişim hal hatır sormuşssun bugüne cvp vermek nasip olduu iyiyim canımm sen nasılsın? evet dün pazardı içim açıldı sırf meyva ve köy ekmeği aldım tabi gözlemede:))))
valla kızlar filizin yokluğu çok belli oluyor özel hayatta sürekli görüşüyoruz ama topik onsuz çok sakinn varlığı ayrı bi renk katıyor
herkese iyi akşamlaarrrhastalıgımın 5. gününden herkese selamlar ne hastalıkmış arkadaş bi türlü kaldırmadı beni yerimden, bugunu resmen tüm gün yatarak geçirdim menulerim de hala düzensiz o yuzden, ama yazayım yine de
kahvaltı
2 3 çatal sucuklu yumurta
1 kase mercimek çorbası
ara öğün
1 mandalina
1 kivi
3 kuru kayısı
öğle yemegi
yarım simit
1 kk beyaz peynir
ara öğün
3 kuru kayısı
2 ceviz
akşam yemegi
1 kase mercimek çorbası
1 biber dolması
2 yk makarna
1 kase yoğurt
başka bişey ya yemem bu saatten sonra yada annem getirirse meyve yerim.. ogümlerim çok düzensiz, sabah canm bişey yemek istemeyince çorbas içirdi annem ilaç alacam die, öğlen de simit istedi canım onu da yarım yiyebildim zaten. aktivite malesef hiç yokyeşil çayımı içtim ama bugun, suyum da 3 lt ye yaklaştı, kesin geçerim. agzım kurudugundan sürekli şişe ağzımda geziyorum zaten
ayy neyse benden bu kadar, bütün temennim haftasonu tam olarak iyileşmek artkk
herkese mutlu haftasonlarııı
Sen hastasın yemene dikkat etmen gerekiyor ama öğlen az olmuş fıstık.Çiğden sebze tüketimini de arttırmalısın ki vücut direncin düşmesin.Meyve zaten yeterli tüketmişsin.Umarım çabucak iyileşirsin.
İyi akşamlar kızlar;
Ben de bugün verilecek haber yok hayretAlıntılarımı da yapmışken menümü yazıp çıkayım.Bu arada Neslican ve Züleyha hocam bana bir ses verin yahuu nasılsınızz? Herşey yolunda mı ?
Sabah
kepek ekmekle tost yaptım
bir haşlama yumurta
dom
bir bardak yarım yağlı süt
ara
canım sen kapat döncem ben sana :26:
öğlen
bir dilim kepek ekmek
4 kaşık nohut yemeği
6 kaşık kabak yemeği
bir kase yoğurt
ara
bir portakal
akşam
bir alabalık tavada
bol salata
akşam
1,5 portakal
Aktivite olarak yarım saat bisiklet sürdüm.Böyle kızlar işte.Şimdi müsadenizle.
akşamları salata yiyorum kuzum da yazmayı unutmuşum onuaslında sebze ağırlıklı beslenmiyorum bu ara pek doğru diyosun, pişmişini de yemiyorum yani, evdeki yemekler böle denk geldi, ben bi yarın dürteyim annemi
ilk aran ne kız öle hiç anlamadımmakşam yemegine bayıldım yalnızz biz cumartesi akşamları balık yapıyoduk genelde bakalım annem yarın yapacak mı menun de güzel aktiviten de sana güzel ve kocamaannn bir maaşalaahhhh
herkese iyi hafta sonları
istanbul yağmurlu ama soğuğu fazla yok tam mısır patlatıp fiilm izleme günü
birazdan temizlik yapayım ardından film keyfi yapayım inşlh tabii mısır patlatmak yokonun yerine ara öğünümde meyve ve çay içerim....
geçmiş olsun ahh grip mi buldu seni bakk tamda spora diete asılacakken olsun bi an önce ileşip yola devam edersin ..
uff c vitamini al meyve ye ...
işlerin kolay gelsinn yogunluktan giremesende merak etme sen kendi işlerine bak dietine dikakt et yeter güzelim
olsun kilo alsanız da hepiniz istediğiniz anda hoppp--lere düşebiliyorsunuz sadece biraz dikkat etseniz yeter hepiniz.....
teşekkür ederim cnm sağolasın dietisyen oolmasa ben bu kadar kilo veremezdim biliyorsunuz hep aldım verdim bundan sonra sıkı sıkıya yola devam nasısla siz arkamdan geliceksiniz he beni bile gecersiniz hepinizzzzzzzzzzzzz
evet cemremm grip buldu malesef benigerçi sabaha nazaran şuan kat kat iyiymm, sabah hem uşuyodum hem terliyodum, ateşim vardı halsizdim falan, şimdi üşüme terleme durumlarım geçti, bitek halsizim o da olcak o kadar, yarın sunumum var onu hazırlıyorum bi yandan da yatıp dinlenemedim de tam olarak, yarın dinlenirim artk diyorum
Arkadaşlar nasılsınız?
Ben bu aralar çok yoğunum.Zümrem raporlu iki sınıfa bakıyorum ve ciddi yoruluyorum.
Filizcim tabloyu yapmışsın emeğine sağlık.Ben kilo aldım ve isteyerek aldım Neslicim gerçekten güzel bir duygu.
Cuma günü randevum var,o güne kadar biraz daha alırım.Bu kilo bana hiç yakışmadı gerçekten.
Nurdancım çok geçmiş olsun canım.Geçmişi çok okuyamadım.ama herkes iyi sanırım.Hepinizi öpüyorum.
Oyyyyyyy neler kaçırmışım neler :122: Gündem yoğun mu sorusunun cevabı kendiliğinden çıktı ortaya galibaİşler bitmiyor bitmiyoooor.. Ama en azından akşam opera var gündemimizde Hatta işyerinden direk konak tarafına geçip, yemeği de orada yeme planlarım var Tabi bu fırtına bizi uçurmazsa
Bu arada buharlı süpürgenin linkini vereyim, ben başka bir siteden aldım ama o siteden memnun kalmadım, o yüzden önermiyorum. Daha bildik siteden link veriyorum.
Morphy Richards 720020 9 in 1 Zemin ve El Üniteli Buharlı Temizleyici - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
Kızlar aklıma bir fikir geldi.Yeni yıla kadar herkes kendine bir hedef koysa mesela.Yılbaşındada bakarız kim ne yapmış? Hem belki motive eder bizi?
Selam kızlar
Benim iş tempom daha rahatladı ama sınavlara az kaldığı için derslere konsantreyim.Akşam eve geldiğimde spor aletim kurulmuştu.Yemek ve dersten sonra sürdüm.Regl döneminde oluşum ve ilk kez kullandığım için yarım saat yaptım.Terletti beni.Sevdim onuDiyet konusunda uzun zamandan sonra böyle dikkatli olmak hoşuma gidiyor.Cemremin menülerini takipteyim.Bu arada yarın terapi sonrası arkadaşlarla dışarı yani merkeze gidicez.Küçük bir kaçamak gibi.Yarın ki kıyafet kombinim için Duyguşa danışdım.Hem sizin haberiniz yok ben saçımı boyattım.Yarın foto çeker eklerim.Bakalım siz neler diceksiniz?:18:
Ayy neslican süpürgeni öyle bir anlattın ki insanın temizlik yapası geliyor.Acaba daha mı kolay ? Hani benim işime gelir
Nurdanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine emi.
menüm
sabah
duyguşun kayısılı suyu
2 dilim kepek ekmek
peynir
dom
sal
bir bardak yarım yağlı süt
öğlen
2 kaşık pilav
bir baget
bir dilim kepek ekmek
bir tabak salata
ara
bir potakal
bir yeşilçay
akşam
bir baget
bir kaşık pilav
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
akşam
bir fincan sütlü kahve
1 esmer kuru kayısı
yarım salatalık
aktivite olarak yarım saat bisiklet sürdüm.Haydi kızlar esra kaçar.Duş ve ütü var daha sırada.Öperim hepinizi.
Esoşum yeni hedefle gaza geldim biledün akşam Leslie 4 mil yaptım, ayyy resmen canım çıktı. Opera çok fenaydı yaaa kaçtık resmen Ben senin İzmir geçmişin olduğunu ya unutmuşum ya bilmiyorum. Ben de 2002-2009 yıllarında Bornovada yaşadım Karşıyakalılığım yeni yani. Ayyy sen gel İzmire kuşum gezelim beraber Küçükpark, büyükpark gezeriz
Gece 12'yi geçti 05 aralık olduğuna göre güzel esranın doğum gününü kutlaya bilirim iyiki doğdun ESRA
dilerimki ALLAH'dan bugünden itibaren senin için hayırlı olan tüm istek ve arzuların gerçekleşir,daha fit,daha mutlu,her günün senin için daha özel ve anlamlı olur inşallahhh sana hayırlı sağlıklı uzun bi ömür dilerim,buda sana hediyem çok sevdiğim MEVLANADAN Bİ ŞİİR ..
BAŞKA YARINLAR
Bugün yüzünde bir başka güzellik var senin,
bugün dudağında başka bir tad var,
boyunda başka bir yücelik.
Bugün kırmızı gülün bir başka daldan.
Ayın gökyüzüne bugün sığmamış.
Göklere benzeyen göğsün bugün daha geniş.
Hangi yanından kalktın bu sabah, söyle,
bir başka kavga var dünyada senin yüzünden,
dünyada bir başka gidiş
Biz senin gözlerinden gördük
arslanlara meydan okuyan o ceylanı,
Başka bir ovası var o ceylanın bugün
iki cihandan da dışarı
Seven insanın ayağı mı yok,
işte ona ölümsüzlük kapandı.
Yukarlarda onunla uçar gider.
Gözlerinin denizinde onu arama.
Oinci bir başka denizde.
Bakarsın bugün sever bu yürek,
yarın sevilir bakarsın.
Yüreğimin özünde başka yarınlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?