- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.381
Günaydın kızlar, hepimize çok güzel ve keyifli bir gün diliyorumDuygucum gece girmiş ve çooook güzel bir şiir eşliğinde Esramızın doğum gününü kutlamış bunun üstüne ne desem az olacak, iyi ki doğdun esracım, hayat sana gönlündeki güzellikleri yaşatsın hep
Nurdan kızımızın hastalığı devam ediyor, d?kkat et kendine canım, bu grip kolay geçen cinsten değil, beni 2 hafta süründürmüştü malum.
Ben dün akşam Leslie yaptım4 mil yaptım, resmen canım çıktı ama çok keyif aldım. Adım sayım da 10000'i geçmiş oldu böylece. Sabah tartıda epey +çıktım ama yılmak yok spora devam
Bugün işten biraz erken çıkıp bebek görmeye gideceğimev arkadaşımın bebeği oldu, kendisini de görmeyeli 3 yıl olmuştur, bebeği de 4-5 aylık, hediyesini alalı da 2 hafta oldu, anca ayarlayabildim. Bebek hediyesi almak ne zor yaaa, kıyafet aldım ama epey aradım istediğim gibi bir şey bulmak için. Bu konuda birbirimize fikir verelim kızlar yaa.
Geçmişe bakamadım henüz, fazla birikim yok galiba.
hatunlar herkese merhabaa, sizi ayazıyla donduran ankara dan selamlıyorumm :18::18: duyguşun da dedigi gibi, Allah evsiz barksızlara yardımcı olsun, bugun çok sıkıldım yatmaktan die bi dışarı çıkaım dedim yapmam gereken bikaç bişey de vardı, sokakta simit satan, milli piyango bileti satan, çalışan vs. herkese acıya acıya bi hal oldummben keyfinden çıkıp 2 saat dolandım die bile ne kadar zorlandım ama onlar kim bilir ne kadar mecbur ki sokakta durup işlerini yapmaya devam ediyorlar, çok üzüldüm ve çok dua ettim onlara..
neysee bendeniz hala hastayım, şükür ki ateşim yok ama sesim gitti yine, horoz gibiibide çok halsizim. hele dışarı çıkıp geldiysem direk gözüm yatak görüyooo..
dün sunumum vardı pazzartesi günü ateşli halimle hazırlandım ama dün sunacak halim hiç yoktu, azğımı açamıyordum daha doorusu. neyseki sunumu yapacagımız adamlar benm halimi görünce uğraştıtrmadılar beni, yazılı döküman olarak aldılar, bende fazla uzatmadan eve geldim dinlendim güzelce..
bugun de biraz keyif yapmak istedim, önce uzun zamandır bekledigim bi kitap vardı çıkmış ama ben fark etmemişim, gittim onu aldım kitapçıdan, sonra da starbucks a gidip favori kahvemi alıp 1 saate yakın kitap okudum ordam. hem değişiklik oldu hem de çok üşümemiş oldum,sonra da evime döndüm.. haftasonundan beri de ilk defa aktivite oldu bölece, toplamda 40 dk yürümüş oldum, e hastaya çok bile yaniiama sanırım iyileşemeyecegim ben, gitgide daha kötü oluyorum yahuu.. insanın sesi gribin 3. gününde mi böle kötüler, hala halsiz olur mu.. neysee Allah tüm hastalara şifa versin inşallahh
esracıgımı yeniden sahalarda görmek çok hoşuma gittiikendi derdimden bi türlü onunla konuşamamıştım, ama sanırım keyfi yerinde Allah bozmasın daim etsin inşallaahhh
duygucum la neslicim de izmirden yayın yapıyolarhavalar orda da soğukmuş ama bir de ankaranın ayazını hayal edinn :18::18: bi kar yagsa da rahatlasak die dua ediyor herkese, büyük ihtimalle bi yerlere yagıyor ama henuz buraya inmedi biz soğuğunu çekiyoruz sadece :18::18:
züleyha hocam ın da keyfi yerindedir umarım, bugun girmemiş sanırım henuz. cemrem de ölee, aman herkes keyifli ve saglıklı olsun inşallahh
filizim zaten yogunn, Allah ona da yardımcı olsun, işleri kolaylaşsınn
yılbaşı hedefini sormuş esracım da ben bu hastalık sayesinde bir bogazım açıldı ki sormaaa, millet grip olur 1 hafta yatar 3 kilo verir, ben mutemadiyen yiyorum tersligime bakko yuzden son günlerde aldıgım kiloları da göz onunde bulundurarak ben kendime göre gerçekçi bi hedef koyayım ve hedefimi 75.0 olarak belirliyorumm az gibi görünse bile spor salonuna bu soğukta gitmem pek mumkun deil, e en az 4 5 gün evde bile olsa leslie de yapamam yani ben iyileşene kadar 3 hafta kalmış olur yılbaşına bu arada mutemadiyen de yattıgım için kilo vermem zaten almasam yeterli, neyse bu sebeplerden dolayı 75.0 ı göreyim yeter diyorumm
günlerdir doğru düzgün giremiyorum die çenem düştü resmennherkese mutlu günleerr ben dizilerimin keyfini çıkarayımm
Fikri beğendiğin için çok teşekkür ederim Duyguşum.Bu bizi motive edecektir.Hatta bu hedef koyma ayrı bir şekilde ilerlesin.Senin de dediğin gibi Filiz kuzusu çok yoğun bu ara.Ona yük edinmeyelim.Kim müsaitse o takip etse mesela.Eğer hiç kimse yapmazsa iş başa düşer ben yaparım.
Şimdi seni dinleyip yeşilçay içiyorum fıstık
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallahEsracım sabah sabah seni görmek ne güzel yeni sporunu güle güle keyifle yap, hayırlı uğurlu olsun, hedefe yaklaştırsın seni
Ben spor konusunda istediğim gibi değilim ama en azından hareketimi artırmaya çalışıyorum. Malum yüzmeyi hedeflemiştim ama daha 2 hafta daha yasak, bu da ancak yeni yıldan sonra demek. Aman sağlık problemi olmasın da yapacak spor bulunur
Dün operaya gittik ama beğenmedik, ilk perdeden sonra çıktık. Avantajı, konak tarafında takılmış olduk biraz.
Filizimin bugün annesi geliyordu, gözü aydın
Ben bugün pek bir yorgun hissediyorum kendimi, uyanamadım bir türlü. Kendime gelirsem yapacak çok iş var daBu akşam için spor da yapmak istiyorum.
Yılbaşı hedefini sevdimBen yılbaşına 65 kg olarak girmeyi hedefliyorum biraz abartılı bir hedef oldu sanki ama ne kadar yaklaşsam kardır hedefe
önceliklee herzamanki gibi tablo için eline emegine sağlık gerçekden bu kadar işinin arasındaa bu özen için hepimizin adına çok tşk.ediyorum fıstığımm ALLAH güç kuvvet versin arkadaşımaaa heryere yetişssinn
tabloya yorum yokk cemremi yürekden kutluyorum maşallahh diyorum devamı hep gelsinnn inşallahh..işin komik yani ben bile 100 gr ile ikinci olmuşumm ay kötü adamgülüşü patlatayımm yı ha ha ha haa100 gr ikinci olacağımı hiç düşünmezdim neysee kızlar zaten geçen haftayı düşünürsek kimse tam anlamıyla kıvamda değil inşallah hepimiz toparlarızzz yola devammmmmmmmmmm
Hayırlı akşamlar kızlar;
Sessiz ,sakin bir günü de geride bıraktık.Benim yoğun iş tempom hafifledi.Şimdide dersler bastırıyor.Aslında bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Kızlar ben ömürümde ilk defa ders çalışamıyorum.Notlarımı falan çıkarmışım oturup adam akıllı çalışıp soru çözmem lazım.Ama dersin başına oturduğumda konsantre olamıyorum.Dalıp dalıp başka alemlere gidiyorum.Çok az kaldı sınavlara ve dersler çooook zor.Bu konuda bana akıl verebilecek bi ALLAH ın kulu var mı ?:18:
Herneysee kendi konumuza dönecek olursak Filiz kuzusu çok yoğun bu aralar ondan yok biliyoruz.Annesi de gelmiş ki missss.ALLAH yar ve yardımcısı olsun.Nurdanım boğazın için pastil deneyebilirsin ve birde sıcak süt içine zencefil ve bal.Benim her sene kurtuluşum bunlardır.Bi dene istersen.Çok geçmiş olsun.
Cemrem senin menülerinin bir takipçiside benim yazarsan ben de çok sevnirim.
Menüm
sabah
2 dilim ekmek
bir kk peynir
dom sal
bir bardak çay
ara
bir kete ( bir poğaça diyelim yani cıssss işte :18:)
öğlen
bir dolu tabak tavuk etli nohut yemeği
bir kase yoğurt
bir buçuk dilim ekmek
ara
3 çatal yaşpasta ( şeyy kendi pastamdıda)
akşam
3 kaşık nohut yemeği
bir baget
bir dilim ekmek
ara
bir nar
vee şimdide bir bardak yarım yağlı sütümü içerim.Sporum günün sonunda 45 dakika oldu.Duş alıp yatacam sabah 5 gibi kalkıp -yani inşallah- ders çalışmayı düşünüyorum.Herkese hayırlı geceler.
Bu arada sunacım verdiğin kilo gözümden kaçmadı tebrik ederim
Soğuk izmir sabahından hepinize günaydınn ALLAH dışarda kalanların evinde imkanı olmayıp ısınamayanların yardımcısı olsunn
umarım hepimiz için önce hayırlı sonra sağlıklı bir gün olur aman çalışan arkadaşlarım özellikle dikkat edin bol bol meyva yiyin bitki çayı için önlem almışolun her daim..
oo esramın başlattığı akıma hemen cevaplar gelmişş çok hoşuma gitti afferim kız esra umarım herşey herkezin istediği gibi gelişir
neslim link için teşşekürler canım detaylı incelicem az sonra,teklifi kaçırdın dün 2.5 saatlik filimi yudum yudum içeceğim büyük termos bardağıma kahvemi yaptım hiç kalkmama gerek kalmadı bide elma keyifle izledim sen gelseydin kısırda yapardım kesin neyseeeinşallah birgün yaparız ay aslında yakın olsak hepimiz gün yapsak hep toplanırdık hemde küçük bi yatırım yapardıkkk pek keyifli olurduu...
filizim ah benim arı maya gibi çalışkan arkadaşımmm en kısa sürede şu aktifliğin geçer şurda iki çift laf ederiz inşallahh burada shbet etmek ayrı keyifli
nurdan nasıl oldu acaba en son hastaydı???
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN;
Bu saatte topiği ben açıyorum yazın bir kenara ilktir buKahvaltımı yaparken bir yandan da bakayım dedim.Umarım hepimiz için musmutlu bir gün olur.Hayırlı müjdeli haberler alırız.Sevinç çığlıkları atarız.Bismillahirramanirrahim.Güne başlarken hepinize sıcak sevgimi enerjimi gönderiyorum. Kahvaltım bitince hazırlanıp işe gidicem.Bugün terapi de var.Öğleden sonra yokum demektir.Akşam dönüş zamanıma göre bakmaya çalışırım.Şimdiden herkese hayırlı günler.
Tşk ederim cemrem ben kendime -5 hedef koydum.Aslında gözüm daha fazlasında ama bu da bünye yani.ok da zorlamamak lazım.Yani yılbaşında 82,5 kilo olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben iyiyim canım dersler sıkıştırdı bu aralar ...Stresim var azcık.Bir de iş yerindeki problem halen çözülmedi.Sen biliyosun işte.
Ohh bir duygu klasiği yaşanmış ve pazar yapılmış.Yarasınnn... Afiyet bal şeker olsun.Kalori olmasın
Aynen canım Filiz zuzusunu ben de çok özlüyorum.Alışmışım her akşam onun alıntılarını okumaya.Bıcır bıcır uzun uzun....O işlerini halletsin de biz biraz daha sabrederizz
Canım telden de dediğim gibi böyle hastalıklarda acilden bir giriş yap serum taksınlar yaa umarım o etkili olur.Çok geçmiş olsun tekrardan.Aman vitaminini eksik etme kuzu.
Ders olayını bugün biraz çözebildim epeyy çalıştım yine çalışmayı düşünüyorm.Maalesef edebiyatta müzikle çalışamıyorum ben.Sınavlara çok az kaldı bende stres tavan yaptı.Üffff neyse yaa...Allah razı olsun balım
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese keyifli haftasonları.Topiğinizin cumartesileri çalışan horozu burda yineBuralarda hava çok soğudu.Soğuktan yüzümüz kaskatı kesiliyor.Özellikle buz pistine dönen yolları çok zorluyor.Kaymamak için minik minik adımlarla yürüyorum.O zaman da donuyorum.Artık mayısa kadar bizde böyle.Allah hepimize afiyet versin.
Benim bugün işlerim az gibi.Derslerimi yanıma aldım.Belki biraz ezber yaparım.Hepinizi kocaman öpüyorum
cemre ve nurdanı menülerini hiç aksatmadan yazdıkları için çok tşk ediyorummm ve sizleri imrenerek takip ediyorummm...
bana gelirsek yazlığa gittip geldim bir daha adapte olamadım olamıyorum çünkü kafam meşgul malum konu istesemde içimden birşey gelmiyor inşallah en kısa sürede toparlanırım
Kılzar selamlarrrr;
Doğumgünü çocuğu geldi bileİyi dilekleriniz beni çok mutlu etti.Bu sene hayatıma dönüp baktığımda zor ama bana artılar getiren bir yıl olmuş.Hayattan çıkardıklarımız eksi olsa bile artık getirdi.Kilolarım da dahil.Bu sene yaptığım en güzel şey bu foruma gelmek oldu.Sağlam arkadaşlıklarım dostluklarım oldu.Bana bu en büyük armağandır.Üffff yine duygusala bağladım.
Tamam tamam uzatmadan bitiriyorum.Hepinizi çok seviyorum.
Dün ki menümü yazmadım affola.Bİrazcık cıssslarım oldu.Arkadaşlarla birlikte kutladık.Ondan böyle oldu.Ama bugün daha dikkat edicem.Yani inşallahhhh:26:
Hadi zuzularrr ben yemeğe gideyim karnımı doyurayım.Aaaa yeni saç rengimi görmediniz değil mi ? Durun ben kısa zamanda atıcam onları size
İlk defa artılar kraliçesi olarak sizlere merhaba diyorumAma hiç merak etmeyin keyfim yerinde.Haftsonu mükemmel geçirdim.Uzun zamandan beri bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.Böyle geçeceğinide düşünmemiştim.Birazcıcık dağıttım Palandökenin karlı manzarası eşliğinde gece yarısına kadar canlı müzik keyfi bir başkaydı.Sanki İstanbul daydım.Ayyy aman pek güzeldi yani.Bu arada diyetimi bozduğumu söylemiştim.2 kilo almışım o kadar aşure yedimki normal .Hatta sadece aşure ile beslendim desem yeri. Ama güzel haber dün bisikletim geldi.Bugün gelip kuracaklar.Yani esracık spora dönüyor.Bir de pazartesi itibariyle diyetime de döndüm.Yılbaşı için küçük bir tatil düşündüm.Sanırım İstanbulda olacam.Daha net değil.O yüzden yılbaşına kadar en az -5 görmem lazım.Ahanda yazın kızlar 87.5.Yılbaşında görürsünüz.Ayyy pek büyük konuştum.Bu arada sınavlarıma az bişey kaldı ve ben bu sene tembellik yaptım.Bugünden itibaren onlara yoğunlaşmam gerekiyor.Yinede hergün girip menümü yazmaya çalışıcam.Bu konuda kaç zamandır ihmal ettim ama haklı sebeplerimi biliyorsunuz.
dünkü menüm
3 kuru kayısı (duygunun dediği gibi yapıyorum ve faydasını görüyorum)
iki dilim ekmek
bir kk peynir
dom sal
bir bardak çay
ara
bir bardak süt
öğlen
bir servis kaşığı kıyma kavurma gibi
bir kase yoğurt
dom sal
bir dilim kepek ekmek
ara
bir kırmızı elma
akşam
bir yumurta ve bir de beyazndan omlet
kocamaan bir tabak salata
bir dilim kepek ekmek
ara
2 esmer kuru kayısı
bir bardak süt
Kızlar şimdilik böyle geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.Bu hafta çizelgemizi ben de sevmedşm.Ama haftaya herkesin toparlayacapından hiç şüphem yok
slm kızlar netim yoktu 2 gündür ben kilo bildirimini yaptım ama filiz eklemeye fırsat bulamamış ...yoğun ya ondan herhadde
Msj kutusu doluydu sonradan atmıştım
ben geçen hafta 67.8 dim
bu hafta yani pazartesi sbahı .66.8 çıktım
1 kilo gitmiş
günaydınn hayırlı cumalarr kızlarrrr hayırlı sağlıklı,mutlu günler dilerimmm hepimizeee..herkez nasıl bakim??? şimdiden herkeze keyifli hafta sonları dilerimmm....
Neslişim hal hatır sormuşssun bugüne cvp vermek nasip olduu iyiyim canımm sen nasılsın? Evet dün pazardı içim açıldı sırf meyva ve köy ekmeği aldım tabi gözlemede:))))
valla kızlar filizin yokluğu çok belli oluyor özel hayatta sürekli görüşüyoruz ama topik onsuz çok sakinn varlığı ayrı bi renk katıyor
ah canım benımmmmmmmmm kıyamam ben sana. Geldım geldım kuzum benımmmmmmm. Yıne yogunlugum devam edecek olsa da gecen haftakı kadar uzak kalmam topıgımızden.
Ayyyyyyyyyy sımardım beeeeeeee, ben olunca ne oluyor da sankııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?