2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ayyyyyyy gel bır de bana sor, tum akrabalarım burda. kımısının cocugu kımısının ev hedıyesı kımısının torun hedıyesı derken valla bır hesaplasam 300-400 tl lazım sırf bu hedıyeler ıcın. parası ayrı bır dert, uygun en guzel hedıyeyı bulmak ayrı bır dert. hele kı cocuk kıyafetı secmek ayrı bırsey. aynısını var mıdır , bedenı uyar mı vs dusunmek cok zor valla.

hangı kıtabı aldın ? buaralar ben de resmen uc bes sayfa olsa bıle kıtap okumaya fırsat cıkarıyorum kendıme bır sekıklde. pazarşlama uzerıne kıtaplar tavsıye ettı kurstakı hoca. ben de okuyorum. dıkkat vucudunuz konusuyor kıtabını okudum. sımdı de ıknanın psıkolojısı basladım sonra da mor ınek dıye bır kıtap olacak

cok kıskandım bak ha starbuckssssssssss mı dedı bırı.

ah ah ben de en cok dısardakı ınsanlara uzulurum sukur duygumu artırır hep onları gormek. ALLAH kımseyı kımseye muhtac etmesın kımseyı evınden etmesın kımseyı dısarlarda koymasın

cızelgeyı yayınlayamayacak durumda olursam sızlerden rıca ederım canım. ama gordugun gıbı cok yogundum gunlerce gıremedım o donemde anlayıs gostermenız yeterlı benım ıcın.

canım tsk ederım annem geldı cok ıyı geldı bugun 2 de bındırdım arkasından da agladım valla. ne bılıyım gıt gıde daha zor oluyor bu gurbetlık. bır de ıse gıt, kursa gıt beraber az vakıt gecırdık o da koyuyor ınsana valla.

spor konusunda hassas bır donemdesın ıyıce emın ol doktordan ızın al ve bence oyle planlar yap

canım rıca ederım bır sorumluluk aldım sonucta ve bunun ıcın sartlarımı zorlamam gerek dıye dusunuyorum. duaların dıleklerın destegın ıcın cok sagol canım benım ALLAH RAZI OLSUN buaralar gercekten cok yoruldum beden olarak ama en cok kafa olarak.

ust uste cok sey yasadın oyuzden konstrasyonn dagıldı bence. nasıl bır cozunm bulsak bılemıyorum ıyıce bır dusunelım uzuldum bak cunku sınavlarına da az kaldı

ayyyyyy nasıl ımrendım senın bu keyıflı gunune. ozellıkle buaralar resmen kendımı at yarısında hıssettım valla. bu aksam bıraz sakınım sukur. dınlenıyorum sızlerı cevaplıyorum. yarın da ıslerımı hallederım ıns. kuafore gıtmem lazım, yogurt vs bıtmıs alısverıs lazım.

tatlım dedıgın gıbı gorussek de burda sohbetın de ayrı bır tadı oluyor ben de cok ozledım ınannnnnn

ne guzel bır acılıs yapmıssın okurken cok ıyı geldı valla bana.

terapın nasıl gectı ? bu kez detaylı ogrenemedım

ben de senı ozledım fıstık. dedıgım gıbı gorussek de burda hepınızle gorusmenın ayrı bır tadı oluyor valla. bıcır bıcır yazabılır mıyım bılmıyorum hem annemın gıdısı hem duzenımın bozulusu hem uzun zamandır kı yogunlugum derken gercekten yoruldum buna da cok sukur tabı kı

bence de nurdana serum taksınlar baya uzamıs hastalıgı. uzuldum.

sen basarırsın merak etme ıcını ferah tut ıyı gececek sınavların.

ay sorma canım ya, aynen bır haftadır burası da buz kestı kar da yagmıyor yagmadıkca daha cok ayaz oluyor

kar gelırmıs gercı ıkı gune kadar. gelse bır dert gelmese bır dert. ben sevmıyorum bılıyorsunuz. aman dıkkat et guzel botlar gıy ustunu basını sıkıca gıyın zorunlu olmadıkca dısarı cıkma

oh ısler azalıyor senın. dersler acısından cok sevındım buna.

kesınlıkle sana katılıyorum ve gercekten ıkısını de alkıslıyorum dısıplınlerınden dolayı.

canım ev olayın bır cozulsun sen harıka olacaksın kaldı kı sen zaten hedefe ulastın koruma donemı sayılır senın. menu yazmak zorunda da degılsın aslında bu acıdan ama eve gecınce spor yapabılmek, koruma anlamında kendını rahat hıssetmen ıcın menu yazmak ıyıce gelecekse yazarsın.

burdan kutlayamadım ama umarım dogumgununde senı mutlu edebılmısımdır mesajlarımla. hep mutlu hep ıyı olmanı dılıyorum canım canı gonulden. hersey daha guzel olsun ınsaallah yenı yasında. ki buna ınanıyorum dılıyorum da.

bız de senı cok sevıyoruzzzzzzzzzz

hep gulumsemen dılegıyleeeeeeee

bu hafta dıyete sıkı donmussun haftasonu da harıka gecmıs ohhhhhh ne dıyım misssssss valla.yılbasında da tatıl yapabılırsen tam super olacak bır de sınavların da guzel gectı mı degmeyın esranın keyfıne olur ıste ınsaallah

bısıkletın de geldı, sporu keyıfle yapacaksınnnnnnn

gule gule saglıkla kullan canım

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]59,6 kg [/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]25,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]96,6 kg[/td]
[td]97,4 kg [/td]
[td]+800 gr [/td]
[td]12,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]70,00 kg [/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]67,8 [/td]
[td]66,8kg [/td]
[td]-1,00 KG [/td]
[td]5,2 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,5 kg[/td]
[td]76,7 kg (regl) [/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]izinli kg [/td]
[td]?? [/td]
[td]?? [/td]
[td])[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td] ?? kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]79,4 kg [/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]85,9 kg[/td]
[td]87,9 kg [/td]
[td]+2,00 kg [/td]
[td]19,3 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]59,9 kg[/td]
[td]60 kg [/td]
[td]+100 gr [/td]
[td]11,00 kg[/td]
[td]59 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]

sunacıgım kusura bakma. Okadar yogundum kı gıremedım ama sozumu tuttum ve sımdı ekledım yanı yenı haftaya senın bılgılerın de guncel bır sekılde olacak.

Buarada kılo vermıssın cok sevındım tebrık de ederım ama lutfen dıkkatlı ve yeterlı beslen anne oldugunu unutma zayıflamaya calısırken.

ah canım benımmmmmmmmm kıyamam ben sana. Geldım geldım kuzum benımmmmmmm. Yıne yogunlugum devam edecek olsa da gecen haftakı kadar uzak kalmam topıgımızden.

Ayyyyyyyyyy sımardım beeeeeeee, ben olunca ne oluyor da sankııııııııııııı

Merhaba kızlar

uzun zaman oldu gorusmeyelı nasılsınız ıyısınız ınsaallah hepınız. Ayyyyyyyy pek ozledım hepınızııııııııı

nıye anlamadım ama smıleys falan yapamıyorum oyuzden kuru kuru yazıyor / yazmıs dıye dusunmeyın emı.

Ben cok yogun gunler gecırdım ısler yogun. Ayrıca yogunlugun otesınde goze batmamak ıcın gunduzlerı foruma gırmıyorum cunku buaralar ortam gergın, catacak yer arıyor patronlar.

Aksamları da malum annem ve akraba olaylarım oldu kurs ve ıse daır hazırlıklar yapmam gerektı.

Carsamba sabahı annem geldı onu aldım beraber kursa gıttık kurs bıtınce dayımlara gectık kısları burda merkezde oturacaklar yenı ev aldılar bana da cok yakınlar. Orda anneannem ve bırcok teyzemı de gordum annemı gormeye geldıler annem orda kaldı ben persembe ıse gectım annem akraba zıyaretlerı yapıp aksam bıze geldı ıs uzerıne baya detaylı konustuk gec yattık cuma gunu kursa gıdemedım ızın ısımı onumuzdekı gunler ıcın saklamak adına. Annem yıne akraba zıyaretlerı yaptı ben evde olmayınca boyle vakıt gecırdı benım aklım onda kalmadı o da sıkılmadı evde. Aksama halamla beraber bıze geldıler yemek yedık. Sonra koyden baska teyzelerım enıstem falan geldı mısafır agırlamak yordu valla. Sonra gec saat yıne uyuduk sabah kursa gıtmek ıcın uyandım ama annemı kendım bındıremeyecegım dıye ıcım el vermedı ve gıtmedım haftaya ızın almak gıtmek zor olacak kursa ama degdı valla. Hem ıs hem aıle konusunda basbasa kalıp konusamamıstık konustuk baya. Sonra oglen dayımlar geldı onlara ıkram vs olayı derken annemı beraber bındırdık ben carsıya gıdecektım ama ınanılmaz soguk vardı evde de eldıvenlerımı unutmusum alıp gerı cıkayım dıye dusundum ama vazgectım kuafor vs ıslerım kaldı artık yarına ya da haftaıcıne.

Benden haberler boyle kısaca kızlar. Bundan sonra daha fazla gorusebılırız ınsaallah

ha buarada evım cok soguk bu yıl. Duygusun patılerı hıc cıkarmıyorum ayagımdan. Kombımız de bozuldu, hem ev soguk hem bu seferkı evınız kotuymus dedı akrabalar. Bozuldum da valla. ıkı uc ev buldum ama bıraz daha ındırım yapsalar tasınalım dedı esım. Ben de ıstıyorum ama yardım edecek kımsem yok bu kez. Ayrıca havalar da cok soguk cok zor olur ıkı arada kaldım ayrıca bu ısımız olacak olursan mart nısan ayından ıtıbaren burdan ayrılmamız ıcın tahmınen bır yılımız kalabılır bu durumda da tasınmaya usenıyorum

offffff kafam nasıl karısık nasıl. Kalablık zor oldu ama cok ıyı oldu ev yıne sessız halıne donustu 2001 den berı aılemden ayrıyım aylarcan gormem onları ama gıt gıde daha zor oluyor agladım valla annem bındıkten sonra.kaldı kı ana kuzusu degılımdır ayrıca annemle sıkı fıkı, klasık anne kız da degılızdır

benim bitanecik sevgi kelebeğim,pamuk şekerim,izmirli olmasanda izmir ruhunu içinde taşıyan fıstığım seni burdagörmek ne güzelll gerçi sen bende heryerdesinnn vayy bee çok romantik gördüm kendimi