2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

duygucum gene yaptın yapıcanı hemen kaç dimi
benim en sevdiğim özelliğim EN ZOR ANLARIMDA BİLE YÜCE YARADANA SIĞINIP YÜZÜMDEKİ TEBESSÜMÜ YİTİRMEMEK
ama en sevmediğim özelliğim HİÇ KİMSEYE HAYIR DİYEMEMEK VE KENDİMDEN ÖNCE HEPP BAŞKALARINI DÜŞÜNMEK
gerçi sevmediğim 2 tane oldu ama ikisine de gıcığım ne yapayım
ayyyyy cok sagol cemrecıgım. dusunmen dua etmen guzel dıleklerın yeter. ozlendıgımı bılmek de mutlu ettı bak haaaaaaaaa, sımardımmmmmmm
ah cnm şımar tabii bazen şımarmak bile istiyor insan sen şımarmayı hak ediyorsunnnnnn

sunacım cnm menünde fazla cıssların oluyor nacizane tavsiyem eğer şekerli bişey yediysen o gün kola içme yeva kola içtiğin gün tatlı bişeyler yeme çünki ikisi de insülin direncini etkiliyor kilo vermen zorlanıyor
biliyorum lohusasın belkide canın çok istiyordur genede sen bilirsinde benim fikrim bu güzelim

ve menümmm bugün menüme başlıyorum dün benim özel günümdü e eşim bana eti karam getirmiş onu yedim 45 gündür tatlı namına bişey yememiştim o kadar acımasızca yedim ki pişman olmadım tabii ama bugün eskiye döndüm o günlük bi partiydi benim için gelelim menüme

sabah: 2 dilim ekmek,domat,salatalık,5 siyah zeytin,60 gr.peynir,1 bardak süt,maydanoz

ara: 2 kuru incir 40 gr.

öğle:bi kase tarhana çorbası, 4 yk karnıbahar üzerine yarım su bardağı yoğrt,2 yk makarna,bi et köftesi,1 dilim ekmek

ara: 40 gr. kuru üzüm kara üzümden yani

akşam: 4 yk ıspanak,yarım su bardağı yoğurt,2 yk sebzeli bulgur pilavı,30 gr. tavuk haşlama,2 dilim ekmek

ara: 200 gr. yani, bi bütün portakal,şekersiz çay

aktivite: lessie ile 3 fast mile,60 mekik,2 lt su,bir form..

Günaydınnn Hayırlı cumalar kızlarrrr hepimiziçin çok hayırlı bir gün olsunn inşallahhhh..
dünkü sorumun cevapları yavaş yavaş gelmişşşş bende cevaplayım

EN SEVMEDİĞİM ÖZELLİĞİM :fazla fedakar olmam,sevdiklerimi kıskanmam ve çok sinirli olmam

EN SEVDİĞİM ÖZELLİĞİM: aslında bir çok kalem var kendimde sevdiğim ama toplamını alırsam heryönümle çok GÜÇLÜ BİRİYİM ve bu özelliğimi seviyorum...

Son düzenleme:

Evet ben çok yaramazımçokkk sordum kaçtımmm
Cemrecim sevmediğin özelliğinde güzel tabi hak edene güzel hak etmeyen insaniçin fedakar olmak evet kötü bi özellik.

ayyyyy herkes yazsın da ben de yazayım ıyıce dusunup. Ama guzel soru hakıkaten canımmmmmmm

zaman cok cok hızlı gecıyor kesınlıkle. Hafta bır baslıyor bır bakmısız bıtıyor valla.

ben güzel soru sorarım hıhhhhh

Ya böyle sorularla birbirimizi daha iyi tanıyoruzz..

nesli ben kalorili şeyleri elime alıp çok düşünürüm yersem ne olur yemezsem ne olur diye sonuç çoğu zaman geri bırakmışımdır sanırım eger çok istersem hayır diyebiliyorum nefsime.

Hatta yakın bi zamanda filizde şahit oldu canım waffıl istedi samimi söylüyorum bir elimde menü bir elimde telefon 1 saat arayıp aramamak arasında kaldımm o esnada filizede özelden yazıyorum neyse sonuç aramadım yemedim yani düşündümmü hayır diyebiliyorum kendime..

aslında karşındakine samimi olman güzel bi huy sevmiyorsun ve belli ediyorsun ben çok şahidim sevmediği halde seviyormuş gibi görünenleri

canım böbreklerin için bi doktora gitsen aman haa dikkat et kendine rabbim şifa versinn
ıyı eglenceler canımmmmmmmm, bana da kahve ıcmeye ugrasanaaaaaaaaa

sen banakahveye gelll

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, çok yoğun bir gün, daha sonra fırsatım olmayabilir, fırsat bulmuşken gireyim dedim. Dün karnım (kasıklarım) ağrıdı öğleden sonra, yatana kadar da devam etti, bir ara doktora gitmeyi bile düşündüm, çok sancılıydı. İnternetten biraz baktım, sanırım yumurtlama döneminde bazen olabiliyormuş, bugün de devam etseydi işi gücü bırakıp doktora gidecektim ama çok şükür sabah geçmişti. Valla adet sancısından beter bir ağrıydı, dkh bıraktıktan sonra ilk dönem olduğu için belki de böyle oldu ama kıvrandım resmen dün. O yüzden akşam girip menü de yazamadım. Eşimin de boğaz ağrısı başladı, ilerlemez inşallah, tedbir aldık olabildiğince ama bakalım.
Filizcim, canım benim bu koşturmaca içinde benim doktor randevumu da sormuşsun, ihmal yok merak etme 10 gün sonra gideceğim doktora, bu yara dondurma işleminden 1 ay sonra gel demişti, o tarihte gideceğim. Sen nasılsın gülüm, özledik hepimiz burada seni belki de pazartesi yeni evinde olacaksın yani, hayırlısı olsun, içine sinen bir ev olsun, en önemlisi de sıcacık olsun
Ben dünkü menümü toparlayayım;

Sabah:

- 1 bardak yarım yağlı süt
- 5 ceviz

Ara:
- 1 fincan sade neskafe
- 2 kuru kayısı

Öğle:
- 1 kase sebze çorbası
- 1 kaşık fava
- 2 kaşık z.yağlı ıspanak
- 2 kaşık menemen
- Avuç içi kadar fırında tavuk (derisiz)
- 1 dilim ekmek (beyaz)

Ara:
- 2 kuru kayısı
- 1 bardak şekersiz çay

Akşam:
- 1 büyük kase tarhana çorbası (2 normal kase diyebiliriz)
- 2 dilim tahıllı ekmek

Ara:
- 1 avuç ayçekirdeği
- 1 avuç kabak çekirdeği

Ara:
- 1 elma
- çeyrek portakal
- 2 mandalina

Eşim biraz rahatsız gibi olunca çorba harici birşey istemedi, o yüzden büyük porsiyonlarda çorba içtik Su tüketimim 2.5 litreye yakındı. Toplam adım sayım 6500 olmuştu.

Gelelim bugüne,

Sabah:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek (30 gr)
- 2 kaşık lor peyniri
- 1 tk çemen
- 1 yumurta (1tk yağla tavada)
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe
- 2 kuru kayısı

Bugün akşam işyerinde kokteyl var, alkol yok ama abur cubur bolca vardır kesin. Elimden geldiğince dikkat edeceğim ama her halukarda pek düzenli bir öğün olmayacak.

Gelelim Duygucuğumun sorusuna:26:
En sevdiğim özelliklerim; kendimle barışığım, insanların içindeki iyiliği görmeye çalışırım ve ne istediğimi bilerim
En sevmediğim özelliklerim; bazen gereksiz yere sinirlenirim, hoşlanmadığım insanlara bunu fazlasıyla belli ederim ve sıkıntılarımı genelde içimde yaşarım (bu huyumu epey yeniyorum sayenizde)

geçen gün avm deyken bende waffle pek kesiştim de sonra bi düşündüm, annemler pide yerken ben o kalorili die ızgara köfte yedim canm istedigi halde, ee gidip de orda kıstıgım kaloriyi kat kat fazla bi şekilde waffle dan almaım dedim ve vazgeçtim.. her zaman vazgeçemiyorum da vazgeçtigim kendimi durdurdugum zamanları kar die düşünüyorum

burçak biskuvi benm de favorimdir, hatta hazır biskuvilerden tek sevdigim odur diyebilirim ama çok kalorili oldugunu fark ettigimden beri canm istese ya da denk gelsem bile bikaç tane yiyip bırakıyorum ve uzun zamandır da fark ettim ki ben zaten bi paketi zorla bitiriyomuşum aslında 3 4 taneden sonra canımın istegi geçiyomuş da işte sırf obur bir ınsan oldugum için yiyomuşum

duygucum iyi bi özellik gibi gözükebiliyor sevmedigim insana bunu belli etmem ama bazı ortamlarda inan hiç iyi deil. aynı iş yerinde çalıştıgım arkadaşlardan birini sevmeyince de çok belli ediyorum bu sefer elimde olmadan patronum bizim yanımıza çok ugramaz mesela o bile kısıtlı geldigi zamanlarda anlıyodu da beni yanına çağırıp noldu die soruyodu o yuzden duygularımı biraz gizleyebilmeyi isterdim, özellkle o insanla aynı ortamda olmak zorundaysam

ben doktora gittim zaten duygucum ilaçlarımı kullanıyorum. ilaç etkisindeyken çok sorun olmuyo da ilaç etkisi azalmaya basladıgı zaman sancılarım başlıyo yine ama pazartesiye kadar aynı şekilde devam ederse başka bir doktorda görecem kesin, nerdeyse 1 hafta olmuş olacak yani pek normal olmaz sanırım

sevmedigimiz özelliklerimiz benziyomuş neslim bitek sıkıntıları içinde yaşaman bende tam tersi bi durum, bi derdim varsa tanıdık tanımadık anlatıyorum herkes iyi biriyimiş gibi sanki. gerçi bu konuda akıllandım artk daha ketumum ama eskiden herkesle herşeyimi paylaşırdım :44::44:

buzz gibi ama yalancı güneşli ankara gününden herkese merhabalarr tabi ben evden burnumu bile çıkartmıyorum o ayrı da annem sabah söleniyodu 2 parmaklık kar 1 haftadır kalkmadı yerden bu nasıl iş die dedim ankaraya hoşgeldinn

düne nazaran biraz daha iyiym tek ıskıntım ilaçlardan da olabilir böbrek sancısı da yaparmış ki midem sürekli bulanıyor pek bişey yiyemiyorum iyi bişey gibi görünüyor olsa da yakında annemden sopa yeme ihtimalim düşünlürse pek iyi bişey deil kahvaltılık hiçbişeyi içim almıyo bugun resmen zorla yarım dilim ekmek yedim kahvaltıda o kadar peynir yumurta hiç görmüyo gözüm. annem seviyorum da yerim die guymak yapmış ama yokk onu bile yiyemedim öğlen için hain planları var annemin asla hayır diyemeyecegim bişeyler arıyo ki sanırım bulacagı şey benm işime pek gelmeyecek ama yorgun hissediyorum kendimi sürtekli sanırım bişeyler yemem lazım, midemi bulandırmayacak herşeyi yiyebilirim sanırım

ayy içinizi kararrttm yine sabh sabahhh iyiyim iyiym ben canavar gibiyimm hiçbişeyim yookkk

herkese iyi akşamlarr
ben girip menümü yazamıyorum kusura bakamyın 2 gündür misafirim var dietime dikkat ediyorum ama arada kaçamak oluyo :26:ister istemez inşlh pazartesi menülerimi yazacağım herkes kendine iyi baksın yeni haftaya bol bol ---ler görün ..

haftasonu kimseler gelmemiş buralara inşallah keyifler yerindedr benm böbrek agrısı grip nezle ve bilimum hastalıklar birleşti çok kötü hasta günler geçiriyorum. resmen bütün gün yatıştayım, midem hiçbişey almıyo desem yeridir. odam annemın yiyeyim içeyim die getirdigi şeylerle dolu ama yok bogazımdan geçmiyor, ben hiç böle hasta olmazdım bu sefr bi garip oldu eğer böle giderse salı günü için randevu aldık tekrardan gidecem doktora

umarım herkes de keyifler ve saglıklar yerindedir canlar, öptüm hepinizii

iyi akşamlar cnm ne oldu böle sana ya valalhi bu ne gıcık bi hastalıkmış peşini bırakmadı cnm
aa bi geldi gitmek bilmedi ay cnm için istermi halsizlik yorgunluk bişey yedirmez insana inşlh geçer bi an önce iileşsen bile git cnm dr. a ne olur ne olmaz kontrolden geç aman geçer sonra tekrar etmesin önlemini alırsın ..:26:

valla sorma cemrem bi türlü toparlanamadımm gitgide de daha kötü oluyorum enteresan bi şekilde ancak katı şeyler alıyor içim, çorba bile içemedim dün o kadar yani bakalım işte salıya kadar sürem var ama iyileşecek gibi de durmuyorum yani, 2 hafta oldu nerdeyse ben hala yataktan çıkamıyorum yaa bu nasıl bi iştirr

evet cnm 2 hafta oldu inşlh atlatırsın gerçi atlatsan da üzerinde kalır halsizliği kontrol olman iyi olur miden bulanıyo o zmaan sıvıları içince uff çorba bile içemedin he ah cnm yahu ne illetmiş bu salıya kadar iileşirsin...

yok canm ben tam tersine sıvıyı hiç içemiyorum mide bulantısından.. su için kendimi zorluyorum yine de 3 lt nin altına düşmemeye çalışıyorum ama ıhlamuru bile içemedim az önce doktum gidip de. kepekli makarna yapıyo annem şimdi, sabah beri bişey girecek inşallah agzıma

Nurdancım bünyen çok zayıf düşmüş olmalı.Bence bir süre diyet fikrinden uzak dur ve mutlaka bir daha doktora görün.
Baya uzun sürdü.Demekki vücudun baya zayıfladı.Sulu yemek istemiyorsan yeme.Mideni bulandırmayan şeyler ye ve bir an önce doktora git canım.Çok öpüyorum seni.Anneler öpünce geçermiş ya öyle say beni,öptüm seni.

Filizcim taşınıyormusun?Kış günü zordur taşınmak ama anladığım kadarı ile mutlusun taşınacağın için.Dileklerin gerçek olur inşalllah.Sana kolay gelsin.Yeni evinde güle güle otur.

pazar günleri eşim evde olduğundan pek düzenim olmuyor idare edin
sabah
3 bardak çay
1 yumurta
2 salam
3 yeşil zeytin
azcık patates kızartması
1 dilim ekmek

akşam
1 dilim çavdar ekmeği
3 par.a köfte kadar et

ara