- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.501
duygucum gene yaptın yapıcanı hemen kaç dimigünaydın kızlarrr ...hepimize hayırlı,sağlıklı bir gündilerim, bi haftanın daha sonuna geliyoruz zaman banamı yoksa herkezemi hızlı geçiyor
hımm bi günün sorusu patlatayımmıpatlatayımmm
KENDİNİZDE ENSEVDİĞİNİZ VE EN SEVMEDİĞİNİZ ÖZELLİĞİNİZ????
duygu günün sorusunuda sorar ve kaçarrrrr
ah cnm şımar tabii bazen şımarmak bile istiyor insan sen şımarmayı hak ediyorsunnnnnnayyyyy cok sagol cemrecıgım. dusunmen dua etmen guzel dıleklerın yeter. ozlendıgımı bılmek de mutlu ettı bak haaaaaaaaa, sımardımmmmmmm
günümü toparlayım
sabah:
1 yumurta
2 çatal çemen
7 yeşil zeytin
1 kupa ıhlamur
2 çatal incir reçeli
1 dilim ekmek
öğle:
4 yk bulgur pşilavı
4 adet nuget
ara:
1 nescafe
1 adet dürüm çğköfte
akşam
1 tabak tavuk ciğer
1 bardak kola
ara
4 bardak çay
1 hurma
duygucum gene yaptın yapıcanı hemen kaç dimi
Benim en sevdiğim özelliğim en zor anlarımda bile yüce yaradana sığınıp yüzümdeki tebessümü yitirmemek
ama en sevmediğim özelliğim hiç kimseye hayır diyememek ve kendimden önce hepp başkalarını düşünmek
gerçi sevmediğim 2 tane oldu ama ikisine de gıcığım ne yapayım
Ah cnm şımar tabii bazen şımarmak bile istiyor insan sen şımarmayı hak ediyorsunnnnnn
Sunacım cnm menünde fazla cıssların oluyor nacizane tavsiyem eğer şekerli bişey yediysen o gün kola içme yeva kola içtiğin gün tatlı bişeyler yeme çünki ikisi de insülin direncini etkiliyor kilo vermen zorlanıyor
biliyorum lohusasın belkide canın çok istiyordur genede sen bilirsinde benim fikrim bu güzelim
ayyyyy herkes yazsın da ben de yazayım ıyıce dusunup. Ama guzel soru hakıkaten canımmmmmmm
zaman cok cok hızlı gecıyor kesınlıkle. Hafta bır baslıyor bır bakmısız bıtıyor valla.
canım sen hem bu tarz şeyleri yapıyorsun, hem de dengeli yiyorsun, maşallah arkadaşıma. Ben senin yerinde olsam yapıp yapıp yerim herhaldeBenim de amacım sevdiğim şeyleri dozunda yemeği öğrenmek. çekirdek konusunda hallettim mesela, birer avuç alıyorum fazlasını yemiyorum, kalori olarak ta toplam 110 kalori falan oluyor. Ara öğün için normal. Bir de kek, kurabiye tarzı şeylerde halledersem süper olacak.
ooyyy canım benimm tüm dualarım seninleeInşallah sizin için en hayırlısı hangisiyse o karşınıza çıkar ve o karar da sizi çok mutlu ederr
Bak bunu çok düşünmeme gerek yok cevabını biliyorumEn sevdigim özelligim her türlü insanla anlaşırım, yaş cinsiyet huy hiç fark etmez hepsiyle anlaşırım
En sevmedigim özelligimde insanlarla ne kadar anlaşırsam anlaşayım birini sevmiyosam eğer çok belli ediyorummNe kadar istemesem de resmen alnımda yazıyor
Neslicim resmen bobrek agrımla uyandım bu sabah, ilaç içince azalıyor neyse ki ama sızlıyor orda hissediyorumBikaç güne düzelir inşallah
Senin de kahvaltın az olmuş gözümden kaçmadıDuyguya açıklamasını yapmışsın gerçi canm, isteksizlik nedir bilirim bu sabah ilaç içecem die annemin zoruyla kahvaltı ettim ama o kadar az yme yine de, bu sefer gün içerisinde daha çok saldırırsın yemeğe
ıyı eglenceler canımmmmmmmm, bana da kahve ıcmeye ugrasanaaaaaaaaa
nesli ben kalorili şeyleri elime alıp çok düşünürüm yersem ne olur yemezsem ne olur diye sonuç çoğu zaman geri bırakmışımdır sanırım eger çok istersem hayır diyebiliyorum nefsime.
Hatta yakın bi zamanda filizde şahit oldu canım waffıl istedi samimi söylüyorum bir elimde menü bir elimde telefon 1 saat arayıp aramamak arasında kaldımm o esnada filizede özelden yazıyorum neyse sonuç aramadım yemedim yani düşündümmü hayır diyebiliyorum kendime..
aslında karşındakine samimi olman güzel bi huy sevmiyorsun ve belli ediyorsun ben çok şahidim sevmediği halde seviyormuş gibi görünenleri
canım böbreklerin için bi doktora gitsen aman haa dikkat et kendine rabbim şifa versinn
sen banakahveye gelll
Gelelim Duygucuğumun sorusuna:26:
En sevdiğim özelliklerim; kendimle barışığım, insanların içindeki iyiliği görmeye çalışırım ve ne istediğimi bilerim
En sevmediğim özelliklerim; bazen gereksiz yere sinirlenirim, hoşlanmadığım insanlara bunu fazlasıyla belli ederim ve sıkıntılarımı genelde içimde yaşarım (bu huyumu epey yeniyorum sayenizde)
Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yoksa bu kiloları veremicem acaba beni de aranıza alır mısınız
iyi akşamlar cnm ne oldu böle sana ya valalhi bu ne gıcık bi hastalıkmış peşini bırakmadı cnmhaftasonu kimseler gelmemiş buralara inşallah keyifler yerindedrbenm böbrek agrısı grip nezle ve bilimum hastalıklar birleşti çok kötü hasta günler geçiriyorum. resmen bütün gün yatıştayım, midem hiçbişey almıyo desem yeridir. odam annemın yiyeyim içeyim die getirdigi şeylerle dolu ama yok bogazımdan geçmiyor, ben hiç böle hasta olmazdım bu sefr bi garip oldu eğer böle giderse salı günü için randevu aldık tekrardan gidecem doktora
umarım herkes de keyifler ve saglıklar yerindedir canlar, öptüm hepinizii
iyi akşamlar cnm ne oldu böle sana ya valalhi bu ne gıcık bi hastalıkmış peşini bırakmadı cnm
aa bi geldi gitmek bilmedi ay cnm için istermi halsizlik yorgunluk bişey yedirmez insana inşlh geçer bi an önce iileşsen bile git cnm dr. a ne olur ne olmaz kontrolden geç aman geçer sonra tekrar etmesin önlemini alırsın ..:26:
evet cnm 2 hafta oldu inşlh atlatırsın gerçi atlatsan da üzerinde kalır halsizliği kontrol olman iyi olur miden bulanıyo o zmaan sıvıları içince uff çorba bile içemedin he ah cnm yahu ne illetmiş bu salıya kadar iileşirsin...valla sorma cemrem bi türlü toparlanamadımmgitgide de daha kötü oluyorum enteresan bi şekilde ancak katı şeyler alıyor içim, çorba bile içemedim dün o kadar yani bakalım işte salıya kadar sürem var ama iyileşecek gibi de durmuyorum yani, 2 hafta oldu nerdeyse ben hala yataktan çıkamıyorum yaa bu nasıl bi iştirr
evet cnm 2 hafta oldu inşlh atlatırsın gerçi atlatsan da üzerinde kalır halsizliği kontrol olman iyi olur miden bulanıyo o zmaan sıvıları içince uff çorba bile içemedin he ah cnm yahu ne illetmiş bu salıya kadar iileşirsin...
neslıcıgım uzun zaman sonra menu yazmaya basladın ozellıkle ıncelemek ıstıyorum ama fırsatım olmuyor kafamı da veremıyorum sana destek olamıyorum kusuruma bakma emi canım,
doktor kontrolun ne zaman senın ? soramadım epeydır aklımda. rahatsızlıgına daır sıkıntın yok degıl mı ?
aynen canım ben ıyıce costum bu kış,bır yogunluk bır yogunluk. ALLAH boyle telaslar versın dıyerek sabretmeye calısıyorum ama bu yogunluk arasında en keyıflı olan sey guzel bır eve tasınacak olmak. oyuzden hıcbırsey gozumde degıl, bayram sabahını bekleyen cocuklar gıbı heyecanlıyım ıkı gundur. aksam %100 anlasırsak, ozaman ıste rahat edecegım ve ıse koyulayacagım yatıncaya kadar kıyafetlerı cuvallara, hurçlara koyarım. yarın aksam da kıtapları paketlerım. kap kacak olayına da komsum yardım edecek cumartesı gunu beraber yapacagız. tasınma gunum de aksama bellı olacak net, cunku temızlık ıcın musaıt kımse ayarlayamadım haftasonu ıcın.
ınsaallah bu ev gıbı guzel bır evım olsun bu evden sonrakı evım kendı evım olsun canım benım sagolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?