2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydınnnnnnn kızlarrrrr.. yeni bir hafta yeni umutlarr yılın son haftalarına yaklaşırken umarım hepimiz iyi kapatırızzz,hepimize hayırlı sağlıklı çokkk mutlu olacağımız bi hafta diliyorum...

neslişim filizden öğrendim çokkk geçmiş olsunn eşin hastaymış umarım bugün daha iyidirr,benimde oğlan hastaa nezle oldu otri bebe sağ olsun içlerini onla açtımm nerde varsa RABBİMşifa versinn

nurdancım sen nasıl oldunnn?

bugün çok işim varrr ütü,temizlik dışarıda çıkmam lazım kendimi kopyalasam anca yetişirim herhaldee neyse duygu kaçarr

Son düzenleme:
Hepinize güzel hafta arkadaşlar;
Burada havalar buz gibi.Sınıfın yarısı hastalıktan gelemedi.Kar hala yerlerde.Neslihancım eşinmi rahatsız.Dilerim ciddi birşeyi yoktur.
Bu ara hastalık kol geziyor.Bu soğuklarda diyet çok mutsuz ediyor insanı.Biraz önce tv de metabolizmayı hızlandıran 4 besini açıklıyorlardı.Eminim hepiniz zaten biliyorsunuzdur.
1.Yeşil çay
2,Yoğurt
3.Kivi
4.Yumurta
Bide hafta sonu uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla buluştuk.İnanılmaz farklılıklar vardı.Sebebi Tibetin 5 hareketi imiş.Aranızda mutlaka duyanlar vardır.Ben ilk kez duydum.Çok basit 5 hareketten oluşuyor.Netten baktım çok kolay.Önemli olan devamlılık ve doğru nefes almak.İlginize çekerse bakın isterseniz.
Okulda anlattım bugün herkes yapacak.Kıskanç bir arkadaşım var o saçma buldu ama eminim o kesin yapacak.Ben 100 gr da veren olunca mutlu olurum.Benim verdiğim her kiloda bu arkadaş eridi,ama ben ona genede destek olmaya çalışıyorum.Kilo vermenin insanı nasıl mutlu ettiğini biliyorum.İstiyorum ki oda zayıflasın ve kıskançlığın ne kötü bir duygu olduğunu anlasın.
ben kilomuda yazayım tam 59 kg mım.

dicek çok şeyim varda mevlanın sözü aklıma geldi yazdıklarımı sildim bunu yapmam bile büyüdüğümü eskisi gibi kontrolsüz olmadığımı gösterir neyseee ama şu atasözünü paylaşmak istiyorum AKIL YAŞDA DEĞİL BAŞDADIR... gerçekden ne kadar doğru söylenmiş

Son düzenleme:
Bizi seven dostlaraa bi suprizimiz varrrr BİZ FİLİZLE EVLENDİK... filizim güzel bi ev kiraladı ,bende ev sahibi oldum

aslında yine birbirine bağlantılı oldu ben evi buldum anlaştım linkini attım filizimde yolladığım linkin sitesinden ev kiraladı hemide

harika bi evvvv ve haftasonu taşındı darısı başıma inşallahh ikimizde aynı anda söylemek istedik beğendinizmi

suprizimizi

benim olayıma gelirsek bir haftadır başvuru ekspertiz ile uğraşıyoruz bugün saat 1 'de tapuyu alıyruz inşallahhh,mutluyum hayalimdeki

eve kavuştum ev küçük ama çok güzel asla oturmam dediğim bi semtte büyük konuşmamak lazımmış görünce vuruldum bi taşınayım

dekor etmiş bi şekilde resimleri paylaşcam sizinlee

kızlar benım sıze acıklamak ıstedıgım bırsey var.:)))))))))))))))))

bır kac gun once oldu bu.

bız, duygu ıle evlendıkkkkkkkkk. :)))))))))))))))

ıkımız de hayallerımıze kavustuk dıyebılırız cok sukur. kıracı olsam da ben guzel bır eve, duygusum da uzun zamandır bekledıgı yuvasına huzuruna kavusuyor.

ortalıklarda yoktum cunku carsamba gunu eve baktım persembe gunu esıme gosterdım cuma gunu burokrası ıslerını hallettım 1,5 gunde evı topladım temızlık ısını organıze ettım vs derken saat 11:30 da eskı evımden ayrılmıs oldum. evı yerlestıremedım cok ısı var ama cok mutluyum cok guzel bır ev, ıcıme sındı. pazara, alısverıs yerlerıne cok yakın ,5-10 dk yurume. spor salonuma 15 dk. servıs evın onunden gecıyor evım 7. kat. yuksek havadar. gurultusu yok. ıcı cok genıs. ıns ısınma sorunu da olmazsa super olacak cok zor oldu esımı ıkna etmek vs ama sonunda gonlume gore oldu. hıcbırınıze soylemedım cunku suprız olsun ıstedım hatta resımlerı de ekleyecektım ama yerlesemedım erken bıter sandım ama daha cok ısım var ıste benden haberler boyle. bır hafta ugrasırım artık evın ıcındeeeeeeeee

duygusum anlatmıs zaten, onun ev ılanı ıle bu evı bulmak nasıp oldu ev aramıyordum yoksa. esım dayımların apartmana tasınmak ıstıyordu bense ıstemıyordum bukadardı hıkayemız ama duygusumun sayesınde gonlume gore bır evde oturacagım yıne. hayatımdakı herseye elı degen guzel kardesıme cokkkkkkkkkkkk tsk edıyorum saat saat gun gun yanımda oldu herseyımı sordu hep destek verdı moral verdı dua ettı

ALLAH ona da bugun tapu ısınde kolaylık versın ınsaallah. evınde mutlu huzurlu saglıklı gunlerını duyayım daıma.

senı cok sevıyorummmmmmm sen benım arkadasım dostum degıl aılemsın kardesımsınnnnn ıyı kı varsınnnnn

Oyyy kıyamam kuzuya, çocukların hastalığı daha zor yaa, kolay gelsin canım Eşim faranjit oldu ama soğuk algınlığı da var, o yüzden onunla ilgilendim. Aslında çok ciddi bir şey değil de erkekler biraz nazlı oluyor biliyorsun hastalık konusunda İşlerin için de kolay gelsin canım, çok yorma kendini, havalar tehlikeli, sağlam kalmak lazım

Hmmmm bunu anlamadım ben:44:

merhaba kızlar nasılsınız?

hepınızı cok ozledım. okadar yogunum kı hıcbırseye vakıt bulamıyorum tabıkı foruma da kusura bakmayın emı. gecmısı okuyamadım cok ama nurdan ve neslının esı hastaymıs cok cok gecmıs olsun aman hepınız dıkkat edın kendınıze emı.

ısyerımden artık oyle eskısı gıbı foruma gıremıyorum. evde de netım yok tasınma ısım oldugu ıcın netı kapattırdım ama haftaya sanırım daha rahat gorusebılıyor oluruz ama yıne de eskısı kadar onlıne olamayacagım cunku aksamları hem sporum hem bazı ders planlarım olacak ama yıne de sızlerden uzak kalmayacagım bukadar emın olabılırsınız.

ben tartılamadım ızınlı olmak ıstedım ayrıca cızelgeyı yayınlamak ıcın fırsatım da yok bu hafta. oyuzden bu hafta herkes ızınlı olsun dıye bır dusuncem oldu. umarım benı anlarsınız bu konuda.

kendınıze cok ıyı bakın opuyorum hepınızı

amin...
ben seni daha çok seviyorum bi keree hıhhhhhh
sende benim kardeşimsinnb hemde ilkgünden beri ikimizinde yeni evlerinde harika anıları olur inşallahh ikimizde mutlu çok mutlu günlerimizi paylaşırız inşallahhh her zaman yanınmdayım ynımdasınnn bunu unutmaaa umarım bu evden kendi evine geçersinnn işallahhh...

İkinize de hayırlı uğurlu olsun kızlar Çok sevindim, güle güle oturun Ne güzel denk gelmiş böyle, ama Filizin alacağı olsun, mesajlaştık ama hiçbirşey söylemedi, küssem mi diye düşündüm ama vazgeçtim, haber pek güzel hiç küsesim gelmedi

kuzum reelden soyledım ama yavruna cok cokl gecmıs olsun kuzey hasta olunca perısan oluyorsun sen oyuzden kuzeyden cok senı dusunuyorum aman dıkkat et kendıne emı, cok cok guclu bır kadınsın cok cok guclu bır anne. ve kuzeye cok duskunsun ama hastalık donemı senı ruhen cok yıpratıyor oyuzden lutfen kendını hırpalama emı kusum.

kuzumuza cok cok gecmıs olsun, hastalarımız varmıs bu hafta ama en cok kuzey dıkkatımı cektı kıyamadım yavrucugumuza. ınsaallah hemencık ıyılessın herkesın dua etmesını ve guzel dıleklerde bulunmasını ıstıyorum kendı adıma bunu dılıyor ve beklıyorum herkesten buyuk kucuk hepımızden.

oğluma geçmiş olsun dediğin için çok tşk ederimmm neslicimm gerçekden çocukların hastalığı daha zor bi aletle burnunuboşaltıyorum düşünn..

bilmezmiyim benim eşim bi hasta olsun 3 günlük ömrü var sanki :))) ahh bi benim hasta olmaya hakkım yok aman zaten hasta olmayımm

evet evını gordum kuzumunnnnnnnn, ıkımız de bır yerleselım ramazandakı gıbı sahalarda bomba gıbı donecegız kusummmmmmmmm

ahh filizim bu msj için çok tşk ediyorumm harika bi msj. hasta olan bi bebek gerçi çocuk ama benim için hala daha bebek daha öncede dedim benim en hasas noktam evladımmm bi evladım için herşeye kırılıp öfkeli olabilirim ..

neslım canım küsme ne olur. duygu ıle aynı anda suprız yapalım ıstedık hatta resım ve vıdeo ekleyecektık oyuzden caktırmadım bana kırılma emiiiiiiiiiii ben kıyamam sana yaaaa, sen benım narın guzel ıyı kalplı arkadasımsın sen benım ıcın kugusun zarif, alcakgonullu. oyuzden kırıldıysan cok uzulurum canımmmmmm

evet evını gordum kuzumunnnnnnnn, ıkımız de bır yerleselım ramazandakı gıbı sahalarda bomba gıbı donecegız kusummmmmmmmm

ben bi yerleşeyimm baknasıl sahalara dönüyorum beynim boş olcakk spor pilates şimdiden çok heyecanlıyımm,ikimizde ramazandaki gibi olcazz yaza kadar harika kilo vercez bende harika sıkılaşcamm

evet en ketum sensın. ketumluk ıyı aslında ama dertlerın olunca paylasmak da guzel be arkadasım oyuzden faydamız oluyorsa ne mutlu bıze. ben uzun zamandır kayınvalıdem ıle grusmuyordum küs oldugumu dusunmus anlattım doktor bebek cok uzuluyorum herkesten uzaklastım dedım bazen benı anlamazlar dıye yapıyorum dedım bazen uzmemek ıcın. o arada bır agladım bır agladım aksam anlatamam.ben agladım o agladı. dertlestık valla. anneme bıle aglamadım boyle. ALLAH razı olsun bol bol dua ettı evın catısını falan yaptırdık emeklı de oldular dıye. ınsaallah duaları kabul olur.

senın sakınlıgını olgunlugunu cok sevıyorum ben.

duygunun da guclu yapısını, yasından cok cok olgun olmasını.

ıkınızın de bu ozellıklerınden hep feyz almısımdır ınsaallah daha sakın ve daha olgun bırı olabılırım zamanla.

ayy sağ ol güzel arkadaşımmm ama filize kırılma emi birlikde karar verdiksupriz yapalım kızlara diye sevinin istedikkk canım arkadaşımm hem ben sana mercimekli köfte yapcamm gelcen bizee ..

aman ıhmal etme dmeyecegım konu saglık olunca cok tıtız oldugunu bılıyorum canım. bızlerı de haberdar et emı doktor kontrolunden sonra. esıne tekrar tekrar cok gecmıs olsun canım. ızınlı mı ? evde mı dınlenıyor yoksa ıse geldı mı ?