- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.521
Günaydınnnnnnn kızlarrrrr.. yeni bir hafta yeni umutlarr yılın son haftalarına yaklaşırken umarım hepimiz iyi kapatırızzz,hepimize hayırlı sağlıklı çokkk mutlu olacağımız bi hafta diliyorum...
neslişim filizden öğrendim çokkk geçmiş olsunn eşin hastaymış umarım bugün daha iyidirr,benimde oğlan hastaa nezle oldu otri bebe sağ olsun içlerini onla açtımm nerde varsa RABBİMşifa versinn
nurdancım sen nasıl oldunnn?
bugün çok işim varrr ütü,temizlik dışarıda çıkmam lazım kendimi kopyalasam anca yetişirim herhaldeeneyse duygu kaçarr
dicek çok şeyim varda mevlanın sözü aklıma geldi yazdıklarımı sildim bunu yapmam bile büyüdüğümü eskisi gibi kontrolsüz olmadığımı gösterir neyseee ama şu atasözünü paylaşmak istiyorum AKIL YAŞDA DEĞİL BAŞDADIR... gerçekden ne kadar doğru söylenmiş
kızlar benım sıze acıklamak ıstedıgım bırsey var.:)))))))))))))))))
bır kac gun once oldu bu.
bız, duygu ıle evlendıkkkkkkkkk. :)))))))))))))))
ıkımız de hayallerımıze kavustuk dıyebılırız cok sukur. kıracı olsam da ben guzel bır eve, duygusum da uzun zamandır bekledıgı yuvasına huzuruna kavusuyor.
ortalıklarda yoktum cunku carsamba gunu eve baktım persembe gunu esıme gosterdım cuma gunu burokrası ıslerını hallettım 1,5 gunde evı topladım temızlık ısını organıze ettım vs derken saat 11:30 da eskı evımden ayrılmıs oldum. evı yerlestıremedım cok ısı var ama cok mutluyum cok guzel bır ev, ıcıme sındı. pazara, alısverıs yerlerıne cok yakın ,5-10 dk yurume. spor salonuma 15 dk. servıs evın onunden gecıyor evım 7. kat. yuksek havadar. gurultusu yok. ıcı cok genıs. ıns ısınma sorunu da olmazsa super olacak cok zor oldu esımı ıkna etmek vs ama sonunda gonlume gore oldu. hıcbırınıze soylemedım cunku suprız olsun ıstedım hatta resımlerı de ekleyecektım ama yerlesemedım erken bıter sandım ama daha cok ısım var ıste benden haberler boyle. bır hafta ugrasırım artık evın ıcındeeeeeeeee
duygusum anlatmıs zaten, onun ev ılanı ıle bu evı bulmak nasıp oldu ev aramıyordum yoksa. esım dayımların apartmana tasınmak ıstıyordu bense ıstemıyordum bukadardı hıkayemız ama duygusumun sayesınde gonlume gore bır evde oturacagım yıne. hayatımdakı herseye elı degen guzel kardesıme cokkkkkkkkkkkk tsk edıyorum saat saat gun gun yanımda oldu herseyımı sordu hep destek verdı moral verdı dua ettı
ALLAH ona da bugun tapu ısınde kolaylık versın ınsaallah. evınde mutlu huzurlu saglıklı gunlerını duyayım daıma.
senı cok sevıyorummmmmmm sen benım arkadasım dostum degıl aılemsın kardesımsınnnnn ıyı kı varsınnnnn
Bizi seven dostlaraa bi suprizimiz varrrr BİZ FİLİZLE EVLENDİK...filizim güzel bi ev kiraladı ,bende ev sahibi oldum
aslında yine birbirine bağlantılı oldu ben evi buldum anlaştım linkini attım filizimde yolladığım linkin sitesinden ev kiraladı hemide
harika bi evvvvve haftasonu taşındı darısı başıma inşallahh ikimizde aynı anda söylemek istedik beğendinizmi
suprizimizi
benim olayıma gelirsek bir haftadır başvuru ekspertiz ile uğraşıyoruz bugün saat 1 'de tapuyu alıyruz inşallahhh,mutluyum hayalimdeki
eve kavuştum ev küçük ama çok güzel asla oturmam dediğim bi semtte büyük konuşmamak lazımmış görünce vuruldum bi taşınayım
dekor etmiş bi şekilde resimleri paylaşcam sizinlee
filizcim özledik vlla ne zaman hafifler şu işlerin sohpette edemiyoruz eskisi gibi
ben bugün yemeği fazla kaçırdım biraz
akşam yemeğini az yerim inşallahhh gitmiyo yapıştı bu kilolar ya
Günaydınnnnnnn kızlarrrrr.. yeni bir hafta yeni umutlarr yılın son haftalarına yaklaşırken umarım hepimiz iyi kapatırızzz,hepimize hayırlı sağlıklı çokkk mutlu olacağımız bi hafta diliyorum...
neslişim filizden öğrendim çokkk geçmiş olsunn eşin hastaymış umarım bugün daha iyidirr,benimde oğlan hastaa nezle oldu otri bebe sağ olsun içlerini onla açtımm nerde varsa RABBİMşifa versinn
nurdancım sen nasıl oldunnn?
bugün çok işim varrr ütü,temizlik dışarıda çıkmam lazım kendimi kopyalasam anca yetişirim herhaldeeneyse duygu kaçarr
Oyyy kıyamam kuzuya, çocukların hastalığı daha zor yaa, kolay gelsin canımEşim faranjit oldu ama soğuk algınlığı da var, o yüzden onunla ilgilendim. Aslında çok ciddi bir şey değil de erkekler biraz nazlı oluyor biliyorsun hastalık konusunda İşlerin için de kolay gelsin canım, çok yorma kendini, havalar tehlikeli, sağlam kalmak lazım
Bizi seven dostlaraa bi suprizimiz varrrr BİZ FİLİZLE EVLENDİK...filizim güzel bi ev kiraladı ,bende ev sahibi oldum
aslında yine birbirine bağlantılı oldu ben evi buldum anlaştım linkini attım filizimde yolladığım linkin sitesinden ev kiraladı hemide
harika bi evvvvve haftasonu taşındı darısı başıma inşallahh ikimizde aynı anda söylemek istedik beğendinizmi
suprizimizi
benim olayıma gelirsek bir haftadır başvuru ekspertiz ile uğraşıyoruz bugün saat 1 'de tapuyu alıyruz inşallahhh,mutluyum hayalimdeki
eve kavuştum ev küçük ama çok güzel asla oturmam dediğim bi semtte büyük konuşmamak lazımmış görünce vuruldum bi taşınayım
dekor etmiş bi şekilde resimleri paylaşcam sizinlee
kuzum reelden soyledım ama yavruna cok cokl gecmıs olsun kuzey hasta olunca perısan oluyorsun sen oyuzden kuzeyden cok senı dusunuyorum aman dıkkat et kendıne emı, cok cok guclu bır kadınsın cok cok guclu bır anne. ve kuzeye cok duskunsun ama hastalık donemı senı ruhen cok yıpratıyor oyuzden lutfen kendını hırpalama emı kusum.
kuzumuza cok cok gecmıs olsun, hastalarımız varmıs bu hafta ama en cok kuzey dıkkatımı cektı kıyamadım yavrucugumuza. ınsaallah hemencık ıyılessın herkesın dua etmesını ve guzel dıleklerde bulunmasını ıstıyorum kendı adıma bunu dılıyor ve beklıyorum herkesten buyuk kucuk hepımızden.
İkinize de hayırlı uğurlu olsun kızlarÇok sevindim, güle güle oturun Ne güzel denk gelmiş böyle, ama Filizin alacağı olsun, mesajlaştık ama hiçbirşey söylemedi, küssem mi diye düşündüm ama vazgeçtim, haber pek güzel hiç küsesim gelmedi
evet evını gordum kuzumunnnnnnnn, ıkımız de bır yerleselım ramazandakı gıbı sahalarda bomba gıbı donecegız kusummmmmmmmm
Gelelim Duygucuğumun sorusuna:26:
En sevdiğim özelliklerim; kendimle barışığım, insanların içindeki iyiliği görmeye çalışırım ve ne istediğimi bilerim
En sevmediğim özelliklerim; bazen gereksiz yere sinirlenirim, hoşlanmadığım insanlara bunu fazlasıyla belli ederim ve sıkıntılarımı genelde içimde yaşarım (bu huyumu epey yeniyorum sayenizde)
İkinize de hayırlı uğurlu olsun kızlarÇok sevindim, güle güle oturun Ne güzel denk gelmiş böyle, ama Filizin alacağı olsun, mesajlaştık ama hiçbirşey söylemedi, küssem mi diye düşündüm ama vazgeçtim, haber pek güzel hiç küsesim gelmedi
Günaydın kızlar, çok yoğun bir gün, daha sonra fırsatım olmayabilir, fırsat bulmuşken gireyim dedim. Dün karnım (kasıklarım) ağrıdı öğleden sonra, yatana kadar da devam etti, bir ara doktora gitmeyi bile düşündüm, çok sancılıydı. İnternetten biraz baktım, sanırım yumurtlama döneminde bazen olabiliyormuş, bugün de devam etseydi işi gücü bırakıp doktora gidecektim ama çok şükür sabah geçmişti. Valla adet sancısından beter bir ağrıydı, dkh bıraktıktan sonra ilk dönem olduğu için belki de böyle oldu ama kıvrandım resmen dün. O yüzden akşam girip menü de yazamadım. Eşimin de boğaz ağrısı başladı, ilerlemez inşallah, tedbir aldık olabildiğince ama bakalım.
Filizcim, canım benim bu koşturmaca içinde benim doktor randevumu da sormuşsun, ihmal yok merak etme10 gün sonra gideceğim doktora, bu yara dondurma işleminden 1 ay sonra gel demişti, o tarihte gideceğim. Sen nasılsın gülüm, özledik hepimiz burada seni belki de pazartesi yeni evinde olacaksın yani, hayırlısı olsun, içine sinen bir ev olsun, en önemlisi de sıcacık olsun
Ben dünkü menümü toparlayayım;
Sabah:
- 1 bardak yarım yağlı süt
- 5 ceviz
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
- 2 kuru kayısı
Öğle:
- 1 kase sebze çorbası
- 1 kaşık fava
- 2 kaşık z.yağlı ıspanak
- 2 kaşık menemen
- Avuç içi kadar fırında tavuk (derisiz)
- 1 dilim ekmek (beyaz)
Ara:
- 2 kuru kayısı
- 1 bardak şekersiz çay
Akşam:
- 1 büyük kase tarhana çorbası (2 normal kase diyebiliriz)
- 2 dilim tahıllı ekmek
Ara:
- 1 avuç ayçekirdeği
- 1 avuç kabak çekirdeği
Ara:
- 1 elma
- çeyrek portakal
- 2 mandalina
Eşim biraz rahatsız gibi olunca çorba harici birşey istemedi, o yüzden büyük porsiyonlarda çorba içtikSu tüketimim 2.5 litreye yakındı. Toplam adım sayım 6500 olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?