- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.481
merakla bekliyorumValla bence de hızlı geçti bu hafta, sana katılıyorum canım. Soru güzelmiş, düşünelim, cevaplayalım
kahvaltıbu kadarmıGünaydın kızlar, haftanın sonuna doğru yaklaşırken benim pilim bitti bile, üstelik yarın full etkinlik var burada, iyice pestilim çıkacak sanırım. Bugün pek keyifsizim, hem kilo verememe, hem spor istediğim gibi yapamama beni olumsuz etkiledi, üstelik bir ton iş var yapılacak
Filizcim zaten yoğundun, bir de ev bakmayla uğraşmışsın, Allah kolaylık versin canım. Taşınma deyince tüylerim diken diken oluyor valla, hiç sevmiyorum ve defalarca taşındık, o yüzden en kısa zamanda taşınmak durumunda kalmayacağınız bir eviniz olsun inşallah canım. Allahtan sen benim kadar panik yapmıyorsun taşınma konusunda
Nurdan daha iyisindir inşallah bugün. Ayyy benim hiç kalkasım yoktu valla, bıraksalar akşama kadar yatardım sanırım
Duyguşum sende ne var ne yok? Özledik yaaa
Ben kahvaltımı da yazayım ve işlere dalayım azıcık;
- 1 bardak yarım yağlı süt
- 5 ceviz
Sağol canım arkadaşımSeni gördüm daha iyi oldum Yaa meyve falan bulunduruyorum ben de, dün akşam ki tamamen duygusal yeme isteği, o durumlarda meyve kesmiyor, karbonhidrat istiyor canım. Dün iki toplantı oldu, sonuncusu biraz gergindi, ben de acısını bisküviden çıkardım. Bisküvi ile aram yoktur normalde, bir tek bu burçak yulaflıyı severim ama kalorisinin bu kadar olduğunu bilsem daha dengeli yerdim. Bir paket bisküvi 640 kalori olur mu arkadaş yaaaa
merakla bekliyorum
kahvaltıbu kadarmısakın kahvaltıdan ödün verme günün en önemli öğünü
bende daha iyi oldumbilirim o duygusal yeme istediğini canım o bisküvilerin kıvamı tutsundiye bol yağ koyuyorlar tabi nasıl yağ koyuyorlar ALLAH bilir,en güzeli sen kendine sağlıklı atıştırmalıklar yapsan mesela kepekli undan yağsız lordan poğaça böyle dereotlu yadaa yine tambuğday undan kek yapsan tatlarını kuru meyvadanalsa ya püre kıvamına getir kurumeyvaları mesela böğürtlen kayısı gibi yada minik minik doğrucan kekine ilava etcenn
birde aklıma ne geldi geçencemrede söyledi insandengeli beslendiğindee tatlı isteiği kayboluyor bence sen bir an önce doktor kontrolünden geç sonra iyi bir diyetisyene git ve atıştırma hissini anlat stresdende yediğini anlat sana ona göre bi program hazırlasın harfi harifyen dene bence bu kaçamakların ortadan kaybolcak..
Kahvaltı hiç canım istemedi, ben de yapmamış olmamak için yaptım, en azından süt ve ceviz besleyici diye düşündüm. Yazdıkların çok mantıklı geldi Duygucum, aslında bu tarz şeyleri evde bulundurmamak lazım, ben işyerine getireyim en iyisi. Bazen acıktığımda 1-2 tane atıştırırım, oturup bir paketi yiyemem nasılsa işteKurabiye yapayım diye düşünüyordum ama bu ara yorgun oluyorum, hiç uğraşasım gelmiyor ama kek iyi fikir, tam buğday unuyla, az yağlı, meyveli bir kek yapayım ben Diyetisyen işini ciddi ciddi düşünüyorum valla, en azından bir konuşayım, fikir alayım.
emin ol nasıl yapıldığını bilmediğimiz bisküvilerden daha iyidir evde kaloride ölçersin mis olur misss bende dereotlu yağsız peynirden kepekli undan poğaça yapmak istiyorum eskiden hep yapardım bu aralarhiç birşeyi düzenliyapamıyorum neysee inşallahh bu sorunu çözcem
neslişim ben çıkıyorum hazırlanayımm görümceme gitcem bugünnn sana kolay gelsinnherkeze keyifli günlerr..
kızlar merhaba
nasılsınız, buaralar gorusemıyoruz kusuruma bakmayın asırı yogunum valla uzun zamandır bılıyorsunuz tempom yavaslamadı aynı yogunlugum devam edıyor kombım de bozuldu onunla da ugrastık baya, ayrıca tasınabılırım dun sogukta kar ustunde yavas yavas yuruyerek ev bakmaya gıttım dusunun ben gıttım yanı. eve bayıldım her acıdan cok avantajlı sadece 7 katlı bınanın 7. katı. ev 4 yıllık. yalıtımı cok ıyı ama yıne de esım tam rahat etmedı bakalım ıns ıkna olur ya. bu aksam beraber bakacagız eve. ok verırse cumartesı sabahı tasınacagım. ıkı gun ıcınde evı toparlamam gerekecek hem ıs hem ev olacak. haftasonu da yerlesırım ıste kendı basıma. benı yogun zamanlar beklıyor hem kolaylık dıleyın hem dua edın emı
buarada ısyerınde gıremıyorum cunku patron sorun cıkartıyor gazete okuytanlara bıle karısıyor buaralar. hatta yasaklamıs gazetelerı. ayrıca aksamları da esıme lazım oluyor laptop buaralar ıs ıcın. oyuzden aksam da gıremıyorum.
hepınızı optum en kısa zamanda gorusmek uzere
günaydın kızlarrr ...hepimize hayırlı,sağlıklı bir gündilerim, bi haftanın daha sonuna geliyoruz zaman banamı yoksa herkezemi hızlı geçiyor
hımm bi günün sorusu patlatayımmıpatlatayımmm
KENDİNİZDE ENSEVDİĞİNİZ VE EN SEVMEDİĞİNİZ ÖZELLİĞİNİZ????
duygu günün sorusunuda sorar ve kaçarrrrr
Günaydın kızlar, haftanın sonuna doğru yaklaşırken benim pilim bitti bile, üstelik yarın full etkinlik var burada, iyice pestilim çıkacak sanırım. Bugün pek keyifsizim, hem kilo verememe, hem spor istediğim gibi yapamama beni olumsuz etkiledi, üstelik bir ton iş var yapılacak
Filizcim zaten yoğundun, bir de ev bakmayla uğraşmışsın, Allah kolaylık versin canım. Taşınma deyince tüylerim diken diken oluyor valla, hiç sevmiyorum ve defalarca taşındık, o yüzden en kısa zamanda taşınmak durumunda kalmayacağınız bir eviniz olsun inşallah canım. Allahtan sen benim kadar panik yapmıyorsun taşınma konusunda
Nurdan daha iyisindir inşallah bugün. Ayyy benim hiç kalkasım yoktu valla, bıraksalar akşama kadar yatardım sanırım
- 5 ceviz
neslişim ben çıkıyorum hazırlanayımm görümceme gitcem bugünnn sana kolay gelsinnherkeze keyifli günlerr..
Günaydın kızlar, haftanın sonuna doğru yaklaşırken benim pilim bitti bile, üstelik yarın full etkinlik var burada, iyice pestilim çıkacak sanırım. Bugün pek keyifsizim, hem kilo verememe, hem spor istediğim gibi yapamama beni olumsuz etkiledi, üstelik bir ton iş var yapılacak
- 5 ceviz
tam çıkıyordum neslişimi gördümm yüzümde temessüm oluştu merhaba arkadaşımmm nasılsınnn????
sahalara dönmüşsün tekrarrr geçende tebrik ettimmm,bir gün düzenini bozuyorsun diye salmak yok olcak böyle inişler çıkışlar yola devam sen gerçekden istersenn başarabilirsin aslında nurdan iyi bir teşhis koyduu geceler uzun insan yemek istiyor saldırmamak için mutfakda hep hazır birşey olsa mesela ben meyva yıkıyorum tezgahda bırakıyorum saldırma teşebbüsünde bulunduğumda onları görüyorum bi elma yemek bile iştahımı hafifletiyor yada bi sahlep içmek üstünde bol tarçın bile iştahımı kesiyor neysee ben inanıyorum mutlaka düzen oturtcaksınn..
günaydın kızlarrr ...hepimize hayırlı,sağlıklı bir gündilerim, bi haftanın daha sonuna geliyoruz zaman banamı yoksa herkezemi hızlı geçiyor
hımm bi günün sorusu patlatayımmıpatlatayımmm
KENDİNİZDE ENSEVDİĞİNİZ VE EN SEVMEDİĞİNİZ ÖZELLİĞİNİZ????
duygu günün sorusunuda sorar ve kaçarrrrr
merhaba cnm evet senin yoğunluğun bu aralar devam ediyor sağlığın sıhahtin yerinde olsunda sen işine bak güzelim he burda gerçekten aranıyorsun ama .. aa kombi de bozulucak zamanı bulmuş hani. yeni ev en üst kat galiba içine sindiyse ne güzel eşinde ikna olur umarım ay tek başın taşınma da zor olur yakın olsak yardım ederdim sana cnm ya ama sen yavaş yavaş kendini fazla yormadan yaparsın.. uff olsun girmesende sen hep bizimlesin... herşeylerde sana kolaylıklar dilerimmmmmmmm
ooyyy canım benimm tüm dualarım seninleeinşallah sizin için en hayırlısı hangisiyse o karşınıza çıkar ve o karar da sizi çok mutlu ederr
bak bunu çok düşünmeme gerek yok cevabını biliyorumen sevdigim özelligim her türlü insanla anlaşırım, yaş cinsiyet huy hiç fark etmez hepsiyle anlaşırım
en sevmedigim özelligimde insanlarla ne kadar anlaşırsam anlaşayım birini sevmiyosam eğer çok belli ediyorummne kadar istemesem de resmen alnımda yazıyor
neslicim resmen bobrek agrımla uyandım bu sabah, ilaç içince azalıyor neyse ki ama sızlıyor orda hissediyorumbikaç güne düzelir inşallah
senin de kahvaltın az olmuş gözümden kaçmadıduyguya açıklamasını yapmışsın gerçi canm, isteksizlik nedir bilirim bu sabah ilaç içecem die annemin zoruyla kahvaltı ettim ama o kadar az yme yine de, bu sefer gün içerisinde daha çok saldırırsın yemeğe
oyy benim yorgun,kafası karışık güzelim gelmiş kız geçen gün linkini attığın ev ne güzelmişhemde kocaman o ev burda olsa kirası bölgeye göre 750 minimum oda kenar köşe uzak bölgelerde ama koy şuan oturduğum yere 2-3 bin kira bedeli hatta daha fazla
dünkü evin resimlerini merakla bekliyorum hadi bugün güzel haberlerin günü olsunnn
ALLAHA emanet olun fac.de resimlerin altına bile maşallah yazki unutan varsa bile unutmasın,elifinde oğlu maşallah çok tatlıymış ama ben ona kırgınım diyemedim ona neyseee hepiniz sağlıkla büyütün evlatlarınızı..
ahh kıyamam nurdancımm biri bitiyor diğeri başlıyor ALLAH beterinden korusun dikkat et kendinee
nurdancıgım guzel dıleklerın ve duan ıcın tsk ederım canım, daha guzellerı senın olsun, yaza ınsaallah senın evınden bahsedıyor olalım.
buarada rahatsızlanmıssın canım, bobrek agrısı cok zorduk yazık kıyamam sana yaaaaaaaa, tuhhhhhhhh
ınsaallah hemen gecer canım, aman kendını ozellıkle ayaklarını sıcka tut, bobrek sogugu sevmez
kızlar ben pazartesı sabaha kadar gıremem sanırım, opuyorum hepınızı. kendınıze dıkkat edın emııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?