2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Valla bence de hızlı geçti bu hafta, sana katılıyorum canım. Soru güzelmiş, düşünelim, cevaplayalım
merakla bekliyorum

kahvaltıbu kadarmı sakın kahvaltıdan ödün verme günün en önemli öğünü

bende daha iyi oldum bilirim o duygusal yeme istediğini canım o bisküvilerin kıvamı tutsundiye bol yağ koyuyorlar tabi nasıl yağ koyuyorlar ALLAH bilir,en güzeli sen kendine sağlıklı atıştırmalıklar yapsan mesela kepekli undan yağsız lordan poğaça böyle dereotlu yadaa yine tambuğday undan kek yapsan tatlarını kuru meyvadanalsa ya püre kıvamına getir kurumeyvaları mesela böğürtlen kayısı gibi yada minik minik doğrucan kekine ilava etcenn
birde aklıma ne geldi geçencemrede söyledi insandengeli beslendiğindee tatlı isteiği kayboluyor bence sen bir an önce doktor kontrolünden geç sonra iyi bir diyetisyene git ve atıştırma hissini anlat stresdende yediğini anlat sana ona göre bi program hazırlasın harfi harifyen dene bence bu kaçamakların ortadan kaybolcak..

Kahvaltı hiç canım istemedi, ben de yapmamış olmamak için yaptım, en azından süt ve ceviz besleyici diye düşündüm. Yazdıkların çok mantıklı geldi Duygucum, aslında bu tarz şeyleri evde bulundurmamak lazım, ben işyerine getireyim en iyisi. Bazen acıktığımda 1-2 tane atıştırırım, oturup bir paketi yiyemem nasılsa işte Kurabiye yapayım diye düşünüyordum ama bu ara yorgun oluyorum, hiç uğraşasım gelmiyor ama kek iyi fikir, tam buğday unuyla, az yağlı, meyveli bir kek yapayım ben Diyetisyen işini ciddi ciddi düşünüyorum valla, en azından bir konuşayım, fikir alayım.

emin ol nasıl yapıldığını bilmediğimiz bisküvilerden daha iyidir evde kaloride ölçersin mis olur misss bende dereotlu yağsız peynirden kepekli undan poğaça yapmak istiyorum eskiden hep yapardım bu aralarhiç birşeyi düzenliyapamıyorum neysee inşallahh bu sorunu çözcem

neslişim ben çıkıyorum hazırlanayımm görümceme gitcem bugünnn sana kolay gelsinnherkeze keyifli günlerr..

Canım sen hem bu tarz şeyleri yapıyorsun, hem de dengeli yiyorsun, maşallah arkadaşıma. Ben senin yerinde olsam yapıp yapıp yerim herhalde Benim de amacım sevdiğim şeyleri dozunda yemeği öğrenmek. Çekirdek konusunda hallettim mesela, birer avuç alıyorum fazlasını yemiyorum, kalori olarak ta toplam 110 kalori falan oluyor. Ara öğün için normal. Bir de kek, kurabiye tarzı şeylerde halledersem süper olacak.

ooyyy canım benimm tüm dualarım seninlee inşallah sizin için en hayırlısı hangisiyse o karşınıza çıkar ve o karar da sizi çok mutlu ederr

bak bunu çok düşünmeme gerek yok cevabını biliyorum en sevdigim özelligim her türlü insanla anlaşırım, yaş cinsiyet huy hiç fark etmez hepsiyle anlaşırım

en sevmedigim özelligimde insanlarla ne kadar anlaşırsam anlaşayım birini sevmiyosam eğer çok belli ediyorumm ne kadar istemesem de resmen alnımda yazıyor

neslicim resmen bobrek agrımla uyandım bu sabah, ilaç içince azalıyor neyse ki ama sızlıyor orda hissediyorum bikaç güne düzelir inşallah

senin de kahvaltın az olmuş gözümden kaçmadı duyguya açıklamasını yapmışsın gerçi canm, isteksizlik nedir bilirim bu sabah ilaç içecem die annemin zoruyla kahvaltı ettim ama o kadar az yme yine de, bu sefer gün içerisinde daha çok saldırırsın yemeğe

kızlar arada sırada gırsem de menulerınıze bakamıyorum kusura bakmayın emi
, hayatımı bıraz duzene koyunca eskı gıbı aranızda olabılecegım ınsaallah. uc gundur zaten ıse bıle odaklanamadım ev ılanları, telefon gorusmelerı, naklıyecıler , temızlık ısını organıze etme falan ugrastım

neslıcıgım uzun zaman sonra menu yazmaya basladın ozellıkle ıncelemek ıstıyorum ama fırsatım olmuyor kafamı da veremıyorum sana destek olamıyorum kusuruma bakma emi canım,

doktor kontrolun ne zaman senın ? soramadım epeydır aklımda. rahatsızlıgına daır sıkıntın yok degıl mı ?

aynen canım ben ıyıce costum bu kış,bır yogunluk bır yogunluk. ALLAH boyle telaslar versın dıyerek sabretmeye calısıyorum ama bu yogunluk arasında en keyıflı olan sey guzel bır eve tasınacak olmak. oyuzden hıcbırsey gozumde degıl, bayram sabahını bekleyen cocuklar gıbı heyecanlıyım ıkı gundur. aksam %100 anlasırsak, ozaman ıste rahat edecegım ve ıse koyulayacagım yatıncaya kadar kıyafetlerı cuvallara, hurçlara koyarım. yarın aksam da kıtapları paketlerım. kap kacak olayına da komsum yardım edecek cumartesı gunu beraber yapacagız. tasınma gunum de aksama bellı olacak net, cunku temızlık ıcın musaıt kımse ayarlayamadım haftasonu ıcın.

ınsaallah bu ev gıbı guzel bır evım olsun bu evden sonrakı evım kendı evım olsun canım benım sagolasın

ben gunduzlerı de acıkıyorum havalar sogudan berı. eskıden ogleden sonrakı ara ogunu aramazdım ama sımdılerde arıyorum cıddı cıddı.

ayyyyy herkes yazsın da ben de yazayım ıyıce dusunup. ama guzel soru hakıkaten canımmmmmmm

zaman cok cok hızlı gecıyor kesınlıkle. hafta bır baslıyor bır bakmısız bıtıyor valla.

ayyyyy cok sagol cemrecıgım. dusunmen dua etmen guzel dıleklerın yeter. ozlendıgımı bılmek de mutlu ettı bak haaaaaaaaa, sımardımmmmmmm

nurdancıgım guzel dıleklerın ve duan ıcın tsk ederım canım, daha guzellerı senın olsun, yaza ınsaallah senın evınden bahsedıyor olalım.

buarada rahatsızlanmıssın canım, bobrek agrısı cok zorduk yazık kıyamam sana yaaaaaaaa, tuhhhhhhhh

ınsaallah hemen gecer canım, aman kendını ozellıkle ayaklarını sıcka tut, bobrek sogugu sevmez

guzelım guzelım canımmmmmmmmmmmm

o ev cok guzel ama yerı ters bırazcık canım. bır de cok buyuk. bu evım de buyuk ama daha ıdeal. ayrıca bu ev daha havadar. ınsaallah anlasırsak gonlume gore olacak.

aksam vıdeo cekecem kusum, muhakkak gosterırım sana evı.

esosum telden gorussek de burdan sana yazdıgımı farkettım kusura bakma canım.

sımdıden hayırlı yolculuklar. sınavlarında basarılar fıstık. sınav ıcın gıdıyorsun, malum kar kış ama yıne de ablanla eglen kafa dagıt oldu mu canım. sana ıyı gelecegınden emınım. opuyorummmmmmmmmmm

filizcim özledik vlla ne zaman hafifler şu işlerin sohpette edemiyoruz eskisi gibi
ben bugün yemeği fazla kaçırdım biraz
akşam yemeğini az yerim inşallahhh gitmiyo yapıştı bu kilolar ya

inşallah canım benmm, önce duygu nun evini konuşacaz burda, yaza benim, önümüzdeki sene de senin inşallahh başka var mı sıraya girmek isteyen

valla filizim böbrek agrısı zor malesef, 2 gündür resmen yatak döşek yatıyorum, ilaçlar falan biraz toparlıyor da etkisi azalınca aynen devam ediyor yine grip bile iştahımı azaltmamıştı bu hastalık iştahımı da aZALTII, ilaçlar da çok kuvvetli ilaçlar midem zaten hassas illa bişey de yemem gerekiyo, annemle kavga halindeyiz sürekli aman siz koruyun da kendinizi, hadi benm evde yatma fırsatım var, çalışan insana çok daha zor hastalıklar

kızlar ben pazartesı sabaha kadar gıremem sanırım, opuyorum hepınızı. kendınıze dıkkat edın emııııııııııııı

filizimm ben de aramak zormak isterim ama yogunsun die arayamayablirim, sen telefondan 2 satır da olsa bi msj at da habersiz bırakma emi biz burdan birbirimize duyururuz zaten gelişmeleri

günümü toparlayım

sabah:
1 yumurta
2 çatal çemen
7 yeşil zeytin
1 kupa ıhlamur
2 çatal incir reçeli
1 dilim ekmek

öğle:
4 yk bulgur pşilavı
4 adet nuget

ara: