- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.541
neslım canım küsme ne olur. duygu ıle aynı anda suprız yapalım ıstedık hatta resım ve vıdeo ekleyecektık oyuzden caktırmadım bana kırılma emiiiiiiiiiiiben kıyamam sana yaaaa, sen benım narın guzel ıyı kalplı arkadasımsın sen benım ıcın kugusun zarif, alcakgonullu. oyuzden kırıldıysan cok uzulurum canımmmmmm
Evet ben çok yaramazımçokkk sordum kaçtımmm
Cemrecim sevmediğin özelliğinde güzel tabi hak edene güzel hak etmeyen insaniçin fedakar olmak evet kötü bi özellik.
ben güzel soru sorarım hıhhhhh
Ya böyle sorularla birbirimizi daha iyi tanıyoruzz..
nesli ben kalorili şeyleri elime alıp çok düşünürüm yersem ne olur yemezsem ne olur diye sonuç çoğu zaman geri bırakmışımdır sanırım eger çok istersem hayır diyebiliyorum nefsime.
Hatta yakın bi zamanda filizde şahit oldu canım waffıl istedi samimi söylüyorum bir elimde menü bir elimde telefon 1 saat arayıp aramamak arasında kaldımm o esnada filizede özelden yazıyorum neyse sonuç aramadım yemedim yani düşündümmü hayır diyebiliyorum kendime..
aslında karşındakine samimi olman güzel bi huy sevmiyorsun ve belli ediyorsun ben çok şahidim sevmediği halde seviyormuş gibi görünenleri
canım böbreklerin için bi doktora gitsen aman haa dikkat et kendine rabbim şifa versinn
sen banakahveye gelll
aman ıhmal etme dmeyecegım konu saglık olunca cok tıtız oldugunu bılıyorum canım. bızlerı de haberdar et emı doktor kontrolunden sonra. esıne tekrar tekrar cok gecmıs olsun canım. ızınlı mı ? evde mı dınlenıyor yoksa ıse geldı mı ?
amin...
ben seni daha çok seviyorum bi keree hıhhhhhh
sende benim kardeşimsinnb hemde ilkgünden beri ikimizinde yeni evlerinde harika anıları olur inşallahh ikimizde mutlu çok mutlu günlerimizi paylaşırız inşallahhh her zaman yanınmdayım ynımdasınnn bunu unutmaaa umarım bu evden kendi evine geçersinnn işallahhh...
evet en ketum sensın. ketumluk ıyı aslında ama dertlerın olunca paylasmak da guzel be arkadasım oyuzden faydamız oluyorsa ne mutlu bıze. ben uzun zamandır kayınvalıdem ıle grusmuyordum küs oldugumu dusunmus anlattım doktor bebek cok uzuluyorum herkesten uzaklastım dedım bazen benı anlamazlar dıye yapıyorum dedım bazen uzmemek ıcın. o arada bır agladım bır agladım aksam anlatamam.ben agladım o agladı. dertlestık valla. anneme bıle aglamadım boyle. ALLAH razı olsun bol bol dua ettı evın catısını falan yaptırdık emeklı de oldular dıye. ınsaallah duaları kabul olur.
senın sakınlıgını olgunlugunu cok sevıyorum ben.
duygunun da guclu yapısını, yasından cok cok olgun olmasını.
ıkınızın de bu ozellıklerınden hep feyz almısımdır ınsaallah daha sakın ve daha olgun bırı olabılırım zamanla.
ayy sağ ol güzel arkadaşımmm ama filize kırılma emi birlikde karar verdiksupriz yapalım kızlara diye sevinin istedikkk canım arkadaşımm hem ben sana mercimekli köfte yapcamm gelcen bizee ..
ben bi yerleşeyimm baknasıl sahalara dönüyorum beynim boş olcakk spor pilates şimdiden çok heyecanlıyımm,ikimizde ramazandaki gibi olcazz yaza kadar harika kilo vercez bende harika sıkılaşcamm
ayy sağ ol güzel arkadaşımmm ama filize kırılma emi birlikde karar verdiksupriz yapalım kızlara diye sevinin istedikkk canım arkadaşımm hem ben sana mercimekli köfte yapcamm gelcen bizee ..
Yok yok dedim ya, hızlıca geçti gitti içimdenönemli olan ana konu rahat ol canım benim, ne güzel şeyler yazmışsın zaten mahçup oldum Yeni evinde güle güle, keyifle otur kuzum Heryere ve özellikle spor salonuna yakın olması da apayrı bir güzellik olmuş Fotoğrafları da en kısa zamanda bekliyoruz
hadı seneye bulusalım ucumuzzzzzzzzzzzzzz yaaaaaaaaa, sana hayırlı olsuna gelelım sonra da koftelerı yıyelım bız koftelerrrrrrrrrrrrrrr
canım sen bu topıgın en sabırlı en azımlı en ıstıkrarlı hatusunun oyuzden suphem yok senden de gaza gelırımmmmmmmm sorunlar olmayınca kafada, ınsaallah bomba olacagız bombaaaaaaaaaaaa
Sağol düşünceli arkadaşım benimEşim işe geldi ama öğleden sonra çıkacak, yarın da gelme diyeceğim ama dinler mi bilmiyorum Erkekleri anlamak zor
ahh filizim bu msj için çok tşk ediyorumm harika bi msj. hasta olan bi bebek gerçi çocuk ama benim için hala daha bebek daha öncede dedim benim en hasas noktam evladımmm bi evladım için herşeye kırılıp öfkeli olabilirim ..
ay yatsın dınlensın dıyecem ama ınat edecek bılıyorummmmmmmm ahhhhhh bana erkek demeeeeee, esım benı tasınma konusunda hem delı ettı hem cok yardım ettı oyuzden erkek mı haaaaaaaaa
ayy çok sevinirimm bencede gelin çabucak gelinn köfteler harika pastalarrr,kekleri,poğaçalarr tüm hünerlerimi sergileyim sizeee
canım benim sağ ol, evet bolma gibi olcazz benim göbüşüm gitsin artıkkk yaaaa fena taktım göbüşümee
cadıı sen kendi gücünü farkında değilmisinn ende çok güçlüsünn ama olgunluk için birşey demicemm :)))) ama sen hep böyle kal sana olgunluk yakışmazz böyle pamuk şekeri gibi ol arada çocuk takliti yapp bayılıyorum seniniçindeki çocuğaaa
evet bende neslinin sakinliğini huzur veren yapısını seviyorumm
Yaa nerde göbüşün var senin Allah aşkına, fıstık gibisin maşallahBence sen ikinciyi de yap, göbüşü sonra eritirsin toptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?