2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Yok yok dedim ya, hızlıca geçti gitti içimden önemli olan ana konu rahat ol canım benim, ne güzel şeyler yazmışsın zaten mahçup oldum Yeni evinde güle güle, keyifle otur kuzum Heryere ve özellikle spor salonuna yakın olması da apayrı bir güzellik olmuş Fotoğrafları da en kısa zamanda bekliyoruz

evet ben o waffle olayına sahıdım ve saygıyla onunde egılıyorummmmmmmm

Sağol düşünceli arkadaşım benim Eşim işe geldi ama öğleden sonra çıkacak, yarın da gelme diyeceğim ama dinler mi bilmiyorum Erkekleri anlamak zor

yaaaaaaaaaa deme oyle yaaaaaaaaaaaaaa

ben de senı cok sevıyorummmmmmmm ozaman ben de dıyeyım kıııııııı benım de sana tesekkur ve duam cokkkkkkkkkk ozaman.

hıhhhhhhh ben de uste cıktım ısteeeeeeeeeeee

yenı bır yıl yenı bır ev yenı bır hayat.......... ıkımıze, hepımızeeeeeeeeee cok ıyı gelsın ınsaallah canımmmmm. sıhırlı degnek mısalı hepımıze dokunsunnnnnn bu mutluluk ve heyecannnnnnnnn

cadıı sen kendi gücünü farkında değilmisinn ende çok güçlüsünn ama olgunluk için birşey demicemm :)))) ama sen hep böyle kal sana olgunluk yakışmazz böyle pamuk şekeri gibi ol arada çocuk takliti yapp bayılıyorum seniniçindeki çocuğaaa

evet bende neslinin sakinliğini huzur veren yapısını seviyorumm

ayy sağ ol güzel arkadaşımmm ama filize kırılma emi birlikde karar verdiksupriz yapalım kızlara diye sevinin istedikkk canım arkadaşımm hem ben sana mercimekli köfte yapcamm gelcen bizee ..

hadı seneye bulusalım ucumuzzzzzzzzzzzzzz yaaaaaaaaa, sana hayırlı olsuna gelelım sonra da koftelerı yıyelım bız koftelerrrrrrrrrrrrrrr

ben bi yerleşeyimm baknasıl sahalara dönüyorum beynim boş olcakk spor pilates şimdiden çok heyecanlıyımm,ikimizde ramazandaki gibi olcazz yaza kadar harika kilo vercez bende harika sıkılaşcamm

canım sen bu topıgın en sabırlı en azımlı en ıstıkrarlı hatusunun oyuzden suphem yok senden de gaza gelırımmmmmmmm sorunlar olmayınca kafada, ınsaallah bomba olacagız bombaaaaaaaaaaaa

ayy sağ ol güzel arkadaşımmm ama filize kırılma emi birlikde karar verdiksupriz yapalım kızlara diye sevinin istedikkk canım arkadaşımm hem ben sana mercimekli köfte yapcamm gelcen bizee ..

Ne zaman taşınıyon, ne zaman geliyorum mercimekli köfte bahane, seni görmek şahane olacak

tamam guzelım. rahatladım. senın yerın ayrıdır ne bılıyım eskı bır gecmısımız var ve bu topıkte hep ılımlı bır ınsan oldun sana daıma ıhtıyac duydum olgunluk ve ılımlılıgın ınsana cok ıyı gelıyor gercekten. ve bu sozlerı hıssederek soyledım

canım herseyı ıle gonlume gore olduuuuuu ınsaallah ısınma da sorun olmazsa , esım benı delı etmezse mutlu mesut otururummmmmmmmm

fotolar gelecek, bır yerleseyım de . su an ev çingene cadırı gıbıııııııııı

hadı seneye bulusalım ucumuzzzzzzzzzzzzzz yaaaaaaaaa, sana hayırlı olsuna gelelım sonra da koftelerı yıyelım bız koftelerrrrrrrrrrrrrrr

ayy çok sevinirimm bencede gelin çabucak gelinn köfteler harika pastalarrr,kekleri,poğaçalarr tüm hünerlerimi sergileyim sizeee

canım sen bu topıgın en sabırlı en azımlı en ıstıkrarlı hatusunun oyuzden suphem yok senden de gaza gelırımmmmmmmm sorunlar olmayınca kafada, ınsaallah bomba olacagız bombaaaaaaaaaaaa

canım benim sağ ol, evet bolma gibi olcazz benim göbüşüm gitsin artıkkk yaaaa fena taktım göbüşümee

Sağol düşünceli arkadaşım benim Eşim işe geldi ama öğleden sonra çıkacak, yarın da gelme diyeceğim ama dinler mi bilmiyorum Erkekleri anlamak zor

ay yatsın dınlensın dıyecem ama ınat edecek bılıyorummmmmmmm ahhhhhh bana erkek demeeeeee, esım benı tasınma konusunda hem delı ettı hem cok yardım ettı oyuzden erkek mı haaaaaaaaa

o bızım bebegımız tabı kı yaaaa. daha duzgun konusamıyordu bıle tanıdıgımızda. ve kuzey benım hayatta sevdıgım ılk erkek cocugu olarak tarıhe gectı zatennnnnnnn kımse senı uzmesın hele kı kuzey ıle alakalı uzmesın. karsısında benı bulur valla.

Yaa nerde göbüşün var senin Allah aşkına, fıstık gibisin maşallah Bence sen ikinciyi de yap, göbüşü sonra eritirsin toptan

kuzum gucluyum de benımkı delı gucuuuuuuuuuu senın gıbı sabırlı ve sakın sekılde ılerleyen sukunetı olan bır guc ısterdım valla. benım sagım solum bellı olmuyor bır bakıyorum zeynayım bır bakıyorum karıncayımmmmmm

kız pamuk sekerı gıbı anneyı hangı cocuk ıster ben senden bıraz ders almalıyımmmmmmm

ben yapayım kuzum, vıdeo cekerken gor ozaman sen benıııııııııııı ıyı hatırlattın bak sennnnnnnnnn

Yaa nerde göbüşün var senin Allah aşkına, fıstık gibisin maşallah Bence sen ikinciyi de yap, göbüşü sonra eritirsin toptan

neslıye katılıyorum kesınlıkleeeeeeee ayrıca evıme tasınınca ıkıncıyı dusunebılırım derdım bız senı ılk tanıdıgımızda. şöyle bır ızmır guzelı dogur sen yaaaaaaaa, fıstık bır kız....... ben delı olurum sonra onaaaaaaaaaaaa

kızlar esosun haftasonu sınavları vardı bırı harıc ıyıymıs sonucları. haftasonu eglendı gezdı de. duygudan bahsetmedıgım ıcın kesın kızacak bana. evı tasıdıgımı da soylememıstımmmmmmmmmmm

neslının gonlunu aldık da esos yolmasa barı bızııııııııı

Kızlar uzun zaman sonra bir araya geldik, pek güzel oldu ama benim çıkmam lazım Yemek zamanı geldi, sonra da eşimi eve yollayayım yatsın Duyguşum dualarım seninle canım, tapunuzu alın hayırlısıyla, detayları bilahare soracağım Kuzey için de acil şifalar diliyorum annesi, benim için de öp alnından

ay nekadar ozlemısım ben boyle gorusmeyı sızınle. telefon, msj olsa da burda bulusmayı cok sevıyorummmmmmmmmm

sabah cok moralım bozulmustu esımden dolayı. ama su an keyfım nasıl yerınde vallaaaaaaaaaaaaa

benım de yemege cıkmam lazım neslı gıbı. duygusumu ve neslımı opuyorummmmmmmm guzel arkadaslarım nasıl ıyı geldı sızınle konusmak. opuyorum ıkınızı de. foruma aksamları gıremem bu hafta. ama gunduz denerım patron olmadıkca.