2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese merhabalarr bendeniz haftalık doktor siyaretimi gerçekleştirdim ilaçlarımı aldım yimee :18::18: bu sefer de böbrek sancısı derdi çıktı başıma :18: dün akşam başladı daha önce de kum doktum die hiç ihmal etmeden gittim doktora. şimdilik kum yok gibi dedi doktor, ama ultrasonu ihmal etme dedi, 4 tane de ilaç verdi yine yatış mpdundayım evde yani :18::18: bu kış iyi başlamadı inşallah hep hasta geçmez

benden havadisler bu kadar canlarımm, sizler iyisinizdir inşallah, herkesi öpüyorumm

Kızlar ben günümü toparlayayım, bugün çok yoğun ve hareketsiz bir gündü. Öğleden sonra toplantı vardı, biraz stresliydi, ben de akşam acısını abur cubur yiyerek çıkarttım, şimdi de pişmanlık duyuyorum. Yemeğin üstüne bir sürü şey yedim ama asıl sorun 1 paket burçak yulaflı bisküvi yedim, sonra da merak ettim kalorisine baktım, bakmaz olaydım ya bu bisküviler bu kadar kalorili mi oluyormuş:18: Neyse olan oldu, işin kötüsü hiç spor yapacak enerjim de yok, hatta biran önce yatıp uyumak istiyorum.

Sabah:
- 1 dilim tam tahıllı ekmek
- 1 tk çemen
- 1 yumurta ve 20 gr kadar tel peynirle yaptığım omlet (1 tk zeytinyağı ile)
- 1 avuç maydanoz
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Ara:
- 2 kuru kayısı

Öğle:
- Yarım porsiyon ezogelin çorba
- 1 kuşbaşılı lahmacun
- 1 kase yağsız marul salatası
- 1 büyük bardak ayran

Ara:
- 1 büyük kupa yeşil çay
- 2 kuru kayısı

Akşam:
- 1 tabak yoğurtlu taze sarımsak-soğanla yapılan Antep yemeği (şiveydiz)
- 4 kaşık kadar pilav
- 1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara:
- 1 avuç ayçekirdeği
- 1 avuç kabak çekirdeği
- 1 kase patlamış mısır
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 1 paket burçak yulaflı bisküvi

Su tüketimim 2 litre. Adım sayım 4000 bile değil Hiç hareket edesim yok

Nurdancım, geçmiş olsun canım, bu ara kara bulutlar dolaşıyor üzerinde ama tez zamanda dağılsınlar inşallah

teşekkür ederim neslicimm grip bi derece de bu böbrek mahvetti beni bigunde tez zamanda geçer inşallah

geçmiş olsun nurdancım

teşekkür ederim ercem

ben anladım ki kışın diyet yapılmıyor geceler çok uzun ya insan durdukça yiyesi geliyo ya

menumu yazayımm, hasta menusu biraz o yuzden porsiyonlar alakasız birazcık da saçma olmuş olabilir

kahvaltı

2 dilim tam bugday ekmegi

tavada yagsız yumurta

şekersiz çay

ara öğün

1 bardak yoğurt suyu

öğle yemegi

1 tabak domatesli makarna

1 küçük kase yoğurt

ara öğün

1 portakal

1 mandalina

1 kivi

akşam yemegi

2 kase şehriye çorbası

1 küçük kase yoğurt

ara öğün

yarımdan biraz daha az kadayıf dolması

aktivite yok malesef, hatta yerimden bile çok az kalktım sayılır.. sürekli bir ağrı saplanıyor, tam azaldı diyorum hapın etkisi geçiyor heralde yine aynen devam ediyor.. o yuzden de canmın istedigini yedim gibi bişey oldu bugun

bende günümü toparlayım
sabah
1 yumurta
1 kaşık incir reçeli
1tatı kaşığı tahin pekmez
2 çatal çemen
domates salatalık
8 tane yeşil zeytin
1 dilim ekmek
3 fincan şekerliçay

ara
1 türk kahvesi
1 nescafe

öğle
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek

ara
yarım elma

akşam
1 kase tarhana çorbası
büyük bir tabak bulgur pilavı
salata
1 dilim ekmek

ara
3 bardak çay
2 goflet
1 kupa ısırgan çayı

2 mandalina
1 hurma
yarım elma

aktivite 3 mill lesslie
yarım saat pilates

çeşmicim ya sen bu kışa sıkıntılı hasata olarak girdin ya tatlım biraz kendine dikkat et nazara mı geldin inan ki olur aman inşlh bi an önce düzelirsin bu hafta rahatsızlığın biter güzelim ..

uygun oldugum bır zamanda bu blog ınceleyecegım ıyıce ben de. merak ettım. sagol canım paylastıgın ıcın.

canım senı uzun zaman sonra azımlı gordum ınsaallah devamı gelır ben de buaralar duzenlı degılım hersey sakınlesınce eskı duzenımı de heyecanımı da bulacagım ınsaallah

valla ben 1 kılo beklıyordum okadar duzensızdım yanı dusun. aman ++ olmasın da aynı kalmaya da 100 gr almaya da razıyım.

aynen kusum ben de kısı sevmıyorum yuruyemıyorsun evınde bıle rahat edemıyorsun afedersın sırtını ıstıyorsun bacakların usuyor onun soguk arkan sıcak derler bızım burda, aynen oyle oluyor sosyal hayatın sıfırlanıyor sevmıyorum benım ıcın de mevsım sıralaması aynen senınkı gıbıdır ılkbahar sonbahar yaz ve kıs olarak gelır benım ıcın de.

kızlar merhaba

nasılsınız, buaralar gorusemıyoruz kusuruma bakmayın asırı yogunum valla uzun zamandır bılıyorsunuz tempom yavaslamadı aynı yogunlugum devam edıyor kombım de bozuldu onunla da ugrastık baya, ayrıca tasınabılırım dun sogukta kar ustunde yavas yavas yuruyerek ev bakmaya gıttım dusunun ben gıttım yanı. eve bayıldım her acıdan cok avantajlı sadece 7 katlı bınanın 7. katı. ev 4 yıllık. yalıtımı cok ıyı ama yıne de esım tam rahat etmedı bakalım ıns ıkna olur ya. bu aksam beraber bakacagız eve. ok verırse cumartesı sabahı tasınacagım. ıkı gun ıcınde evı toparlamam gerekecek hem ıs hem ev olacak. haftasonu da yerlesırım ıste kendı basıma. benı yogun zamanlar beklıyor hem kolaylık dıleyın hem dua edın emı

buarada ısyerınde gıremıyorum cunku patron sorun cıkartıyor gazete okuytanlara bıle karısıyor buaralar. hatta yasaklamıs gazetelerı. ayrıca aksamları da esıme lazım oluyor laptop buaralar ıs ıcın. oyuzden aksam da gıremıyorum.

hepınızı optum en kısa zamanda gorusmek uzere

merhaba cnm evet senin yoğunluğun bu aralar devam ediyor sağlığın sıhahtin yerinde olsunda sen işine bak güzelim he burda gerçekten aranıyorsun ama .. aa kombi de bozulucak zamanı bulmuş hani. yeni ev en üst kat galiba içine sindiyse ne güzel eşinde ikna olur umarım ay tek başın taşınma da zor olur yakın olsak yardım ederdim sana cnm ya ama sen yavaş yavaş kendini fazla yormadan yaparsın.. uff olsun girmesende sen hep bizimlesin... herşeylerde sana kolaylıklar dilerimmmmmmmm

oyy benim yorgun,kafası karışık güzelim gelmiş kız geçen gün linkini attığın ev ne güzelmişhemde kocaman o ev burda olsa kirası bölgeye göre 750 minimum oda kenar köşe uzak bölgelerde ama koy şuan oturduğum yere 2-3 bin kira bedeli hatta daha fazla
dünkü evin resimlerini merakla bekliyorum hadi bugün güzel haberlerin günü olsunnn

ALLAHA emanet olun fac.de resimlerin altına bile maşallah yazki unutan varsa bile unutmasın,elifinde oğlu maşallah çok tatlıymış ama ben ona kırgınım diyemedim ona neyseee hepiniz sağlıkla büyütün evlatlarınızı..
ahh kıyamam nurdancımm biri bitiyor diğeri başlıyor ALLAH beterinden korusun dikkat et kendinee

günaydın kızlarrr ...hepimize hayırlı,sağlıklı bir gündilerim, bi haftanın daha sonuna geliyoruz zaman banamı yoksa herkezemi hızlı geçiyor

hımm bi günün sorusu patlatayımmı patlatayımmm

KENDİNİZDE ENSEVDİĞİNİZ VE EN SEVMEDİĞİNİZ ÖZELLİĞİNİZ????

duygu günün sorusunuda sorar ve kaçarrrrr

tam çıkıyordum neslişimi gördümm yüzümde temessüm oluştu merhaba arkadaşımmm nasılsınnn????

sahalara dönmüşsün tekrarrr geçende tebrik ettimmm,bir gün düzenini bozuyorsun diye salmak yok olcak böyle inişler çıkışlar yola devam sen gerçekden istersenn başarabilirsin aslında nurdan iyi bir teşhis koyduu geceler uzun insan yemek istiyor saldırmamak için mutfakda hep hazır birşey olsa mesela ben meyva yıkıyorum tezgahda bırakıyorum saldırma teşebbüsünde bulunduğumda onları görüyorum bi elma yemek bile iştahımı hafifletiyor yada bi sahlep içmek üstünde bol tarçın bile iştahımı kesiyor neysee ben inanıyorum mutlaka düzen oturtcaksınn..

Günaydın kızlar, haftanın sonuna doğru yaklaşırken benim pilim bitti bile, üstelik yarın full etkinlik var burada, iyice pestilim çıkacak sanırım. Bugün pek keyifsizim, hem kilo verememe, hem spor istediğim gibi yapamama beni olumsuz etkiledi, üstelik bir ton iş var yapılacak
Filizcim zaten yoğundun, bir de ev bakmayla uğraşmışsın, Allah kolaylık versin canım. Taşınma deyince tüylerim diken diken oluyor valla, hiç sevmiyorum ve defalarca taşındık, o yüzden en kısa zamanda taşınmak durumunda kalmayacağınız bir eviniz olsun inşallah canım. Allahtan sen benim kadar panik yapmıyorsun taşınma konusunda
Nurdan daha iyisindir inşallah bugün. Ayyy benim hiç kalkasım yoktu valla, bıraksalar akşama kadar yatardım sanırım
Duyguşum sende ne var ne yok? Özledik yaaa
Ben kahvaltımı da yazayım ve işlere dalayım azıcık;

- 1 bardak yarım yağlı süt
- 5 ceviz

Sağol canım arkadaşım Seni gördüm daha iyi oldum Yaa meyve falan bulunduruyorum ben de, dün akşam ki tamamen duygusal yeme isteği, o durumlarda meyve kesmiyor, karbonhidrat istiyor canım. Dün iki toplantı oldu, sonuncusu biraz gergindi, ben de acısını bisküviden çıkardım. Bisküvi ile aram yoktur normalde, bir tek bu burçak yulaflıyı severim ama kalorisinin bu kadar olduğunu bilsem daha dengeli yerdim. Bir paket bisküvi 640 kalori olur mu arkadaş yaaaa

Valla bence de hızlı geçti bu hafta, sana katılıyorum canım. Soru güzelmiş, düşünelim, cevaplayalım