- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.461
Nurdancım, geçmiş olsun canım, bu ara kara bulutlar dolaşıyor üzerinde ama tez zamanda dağılsınlar inşallah
geçmiş olsun nurdancım
Kızlar ben günümü toparlayayım, bugün çok yoğun ve hareketsiz bir gündü. Öğleden sonra toplantı vardı, biraz stresliydi, ben de akşam acısını abur cubur yiyerek çıkarttım, şimdi de pişmanlık duyuyorum. Yemeğin üstüne bir sürü şey yedim ama asıl sorun 1 paket burçak yulaflı bisküvi yedim, sonra da merak ettim kalorisine baktım, bakmaz olaydımya bu bisküviler bu kadar kalorili mi oluyormuş:18: Neyse olan oldu, işin kötüsü hiç spor yapacak enerjim de yok, hatta biran önce yatıp uyumak istiyorum.
Sabah:
- 1 dilim tam tahıllı ekmek
- 1 tk çemen
- 1 yumurta ve 20 gr kadar tel peynirle yaptığım omlet (1 tk zeytinyağı ile)
- 1 avuç maydanoz
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
- 2 kuru kayısı
Öğle:
- Yarım porsiyon ezogelin çorba
- 1 kuşbaşılı lahmacun
- 1 kase yağsız marul salatası
- 1 büyük bardak ayran
Ara:
- 1 büyük kupa yeşil çay
- 2 kuru kayısı
Akşam:
- 1 tabak yoğurtlu taze sarımsak-soğanla yapılan Antep yemeği (şiveydiz)
- 4 kaşık kadar pilav
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara:
- 1 avuç ayçekirdeği
- 1 avuç kabak çekirdeği
- 1 kase patlamış mısır
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 1 paket burçak yulaflı bisküvi
Su tüketimim 2 litre. Adım sayım 4000 bile değilHiç hareket edesim yok
çeşmicim ya sen bu kışa sıkıntılı hasata olarak girdin ya tatlım biraz kendine dikkat et nazara mı geldin inan ki olur aman inşlh bi an önce düzelirsin bu hafta rahatsızlığın biter güzelim ..herkese merhabalarrbendeniz haftalık doktor siyaretimi gerçekleştirdim ilaçlarımı aldım yimee :18::18: bu sefer de böbrek sancısı derdi çıktı başıma :18: dün akşam başladı daha önce de kum doktum die hiç ihmal etmeden gittim doktora. şimdilik kum yok gibi dedi doktor, ama ultrasonu ihmal etme dedi, 4 tane de ilaç verdi yine yatış mpdundayım evde yani :18::18: bu kış iyi başlamadı inşallah hep hasta geçmez
benden havadisler bu kadar canlarımm, sizler iyisinizdir inşallah, herkesi öpüyorumm
Eveeet blogdan bahsettim ama adını yazmayı unuttumhayatimdiyet.blogspot.com
Bu arada öğle yemeğimi de yazayım;
- 3 tane kaşarlı köfte (porsiyon 4 taneydi ama 1ini eşime verdim:))
- 3-4 dilim elma dilim patates (galiba fırında pişmişti)
- 1 tk acılı ezme
- 1 kaşık soğan salatası
- 1 dilim ekmek (beyaz)
- yarım közlenmiş domates
- 1 büyük bardak ayran
Yemeğin üstüne 1 bardak şekersiz çay içtim, yanında da minicik bir kurabiye yedim
Ara öğün olarak ta,
- 2 bardağa denk gelecek büyüklükte bir kupada yeşil çay
- 3 tane form tahıllı bisküvi (yarım paket)
Kızlar bugün pek azimli gördüm kendimi, işyerinde her fırsatta hareket etmeye çalışıyorum, hazır yoğun değilken internetten diyet konusunda araştırma yapıyorum. Bu arada da bir blog buldum, çok hoşuma gitti, bir diyetisyen beslenme günlüğünü paylaşmış, çok keyifli, dengelemeyi ve porsiyon ayarı yapmayı öğrenme açısından faydalı buldum. Sizlere de tavsiye ederim, hatun zayıf ama kilo korumak ta mesele malum, arada kaçamaklar olsa da dengelemek mümkün. İnsanın her günü birbirine uymuyor, hele çalışınca ayarlamak daha da zor. Ben bu bloğa bakınca kendimi iyi hissettim valla
Ben de tablo yorumumu yapayım, öncelikle Filizim ellerine sağlık arkadaşım, bu yoğunlukta ne yapıp edip yayınlıyorsun valla, ne kadar teşekkür etsek azdır
Cemrem ve Esram ikinizi de tebrik ediyorum kızlar, istikrarlı bir şekilde gidiyor kilolar, bize de ilham veriyorsunuz
Nurdancım, senin + çıkman normal değildi zaten, kilo vermiş olmana çok sevindim. Kendine dikkat et yalnız, kilo vermek ikinci planda unutma, önce sağlığına kavuş, bu gribi de hafife alma, geçer gibi olup tekrar artabiliyor, boş bulunma kuzum.
Filizcim sen bu hafta gayet iyisin bence, bütün düzenin bozuldu buna rağmen 100 gr almışsın, bence başarı bu arkadaşım. Menü yazmaya ve spor paylaşmaya da en kısa zamanda başlamanı bekliyorum
Züleyha, senin kilo alman gerekmiyor muyduAyyy ben senin yerinde olacam, pek güzel alırdım valla
Sunacık senin aldığın da sayılmaz, kilo vermeyi çok kafana takma, inan fıstık bir anne olmuşsun, fazlalığın da gidecek sonuçta
Duygucum koruma döneminde çok çok başarılısın arkadaşım, tebrik ediyorum
ben hep diyorum kışı sevmiyorum diyee bak kışın ne düzgüngezebilirsin sürekli hasta olursun keyif almazsın haaa evde sıcacık film sıcak sahlep keyfi güzel ama özellikle çalışanlar için bu dondurucusoğuklar çok kötü ben sıralamayla ilkbahar-sonbahar-ve yazı seviyorum
maşallahh cemreme seni çok taktir ediyorum meraklada takip ediyorum emeklerinin karşılığnı görmeye devam et canımm..
sağ ol canımmm
hastalık yavaş yavaş gidiyor anlaşılan burnunun akması iyidir hadi bakalım bugün daha iyisindir inşallahh
iyiyim canım sen nasılsınnn dün fac.den tatlı niyetine yemelik kızını gördümm ayyy bayıldımm ne tatlılık birdegiydirmişssi öle kız nazara gelcek felak-nas oku devamlı bendende kocaman bi maşallahhhhhhh...
merhaba cnm evet senin yoğunluğun bu aralar devam ediyor sağlığın sıhahtin yerinde olsunda sen işine bak güzelim he burda gerçekten aranıyorsun ama .. aa kombi de bozulucak zamanı bulmuş hani. yeni ev en üst kat galiba içine sindiyse ne güzel eşinde ikna olur umarım ay tek başın taşınma da zor olur yakın olsak yardım ederdim sana cnm ya ama sen yavaş yavaş kendini fazla yormadan yaparsın.. uff olsun girmesende sen hep bizimlesin... herşeylerde sana kolaylıklar dilerimmmmmmmmkızlar merhaba
nasılsınız, buaralar gorusemıyoruz kusuruma bakmayın asırı yogunum valla uzun zamandır bılıyorsunuz tempom yavaslamadı aynı yogunlugum devam edıyor kombım de bozuldu onunla da ugrastık baya, ayrıca tasınabılırım dun sogukta kar ustunde yavas yavas yuruyerek ev bakmaya gıttım dusunun ben gıttım yanı. eve bayıldım her acıdan cok avantajlı sadece 7 katlı bınanın 7. katı. ev 4 yıllık. yalıtımı cok ıyı ama yıne de esım tam rahat etmedı bakalım ıns ıkna olur ya. bu aksam beraber bakacagız eve. ok verırse cumartesı sabahı tasınacagım. ıkı gun ıcınde evı toparlamam gerekecek hem ıs hem ev olacak. haftasonu da yerlesırım ıste kendı basıma. benı yogun zamanlar beklıyor hem kolaylık dıleyın hem dua edın emı
buarada ısyerınde gıremıyorum cunku patron sorun cıkartıyor gazete okuytanlara bıle karısıyor buaralar. hatta yasaklamıs gazetelerı. ayrıca aksamları da esıme lazım oluyor laptop buaralar ıs ıcın. oyuzden aksam da gıremıyorum.
hepınızı optum en kısa zamanda gorusmek uzere
kızlar merhaba
nasılsınız, buaralar gorusemıyoruz kusuruma bakmayın asırı yogunum valla uzun zamandır bılıyorsunuz tempom yavaslamadı aynı yogunlugum devam edıyor kombım de bozuldu onunla da ugrastık baya, ayrıca tasınabılırım dun sogukta kar ustunde yavas yavas yuruyerek ev bakmaya gıttım dusunun ben gıttım yanı. eve bayıldım her acıdan cok avantajlı sadece 7 katlı bınanın 7. katı. ev 4 yıllık. yalıtımı cok ıyı ama yıne de esım tam rahat etmedı bakalım ıns ıkna olur ya. bu aksam beraber bakacagız eve. ok verırse cumartesı sabahı tasınacagım. ıkı gun ıcınde evı toparlamam gerekecek hem ıs hem ev olacak. haftasonu da yerlesırım ıste kendı basıma. benı yogun zamanlar beklıyor hem kolaylık dıleyın hem dua edın emı
buarada ısyerınde gıremıyorum cunku patron sorun cıkartıyor gazete okuytanlara bıle karısıyor buaralar. hatta yasaklamıs gazetelerı. ayrıca aksamları da esıme lazım oluyor laptop buaralar ıs ıcın. oyuzden aksam da gıremıyorum.
hepınızı optum en kısa zamanda gorusmek uzere
ALLAHA emanet olun fac.de resimlerin altına bile maşallah yazki unutan varsa bile unutmasın,elifinde oğlu maşallah çok tatlıymış ama ben ona kırgınım diyemedim ona neyseee hepiniz sağlıkla büyütün evlatlarınızı..hosbuldum canımm amınn teyzesı inşallahh
yanı kırk ucurmak lohusalık bıttı demek aslında ben pek inanmıyorumda bissuru inanış var kırk cıkarmakla ilgili bende o gün zeynepsu ile banyo yaptım bi nevi gusl abdesti aldık işte karısık eskiden kalma adetler
bende iyiyim canımm duygucum ben zeynepsu ya hiç elbise yada süslü seyler almadım malum hep riskli geçirdim yattım felan içimden gelmedi almak sadece önemli ihtiyaçlarımı almıştım ama saolasın eş dost bizi hediye yağmuruna tuttu hanfendinin kokoş kokoş elbiseleri oldu eee bende giydiriyorum tabe
nazara gelince haklısın hergün okuyoruz gelenlerede rica ediyorum okuyolar zaten rabbim korur gözetir meleğimi ona emanett tesekkur ederiz teyzesi
cemrecim masallah ne guzel kilo veriyosun bende nisan yada mayısta diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
ahh kıyamam nurdancımm biri bitiyor diğeri başlıyor ALLAH beterinden korusun dikkat et kendineeherkese merhabalarrbendeniz haftalık doktor siyaretimi gerçekleştirdim ilaçlarımı aldım yimee :18::18: bu sefer de böbrek sancısı derdi çıktı başıma :18: dün akşam başladı daha önce de kum doktum die hiç ihmal etmeden gittim doktora. şimdilik kum yok gibi dedi doktor, ama ultrasonu ihmal etme dedi, 4 tane de ilaç verdi yine yatış mpdundayım evde yani :18::18: bu kış iyi başlamadı inşallah hep hasta geçmez
benden havadisler bu kadar canlarımm, sizler iyisinizdir inşallah, herkesi öpüyorumm
tam çıkıyordum neslişimi gördümm yüzümde temessüm oluştu merhaba arkadaşımmm nasılsınnn????
sahalara dönmüşsün tekrarrr geçende tebrik ettimmm,bir gün düzenini bozuyorsun diye salmak yok olcak böyle inişler çıkışlar yola devam sen gerçekden istersenn başarabilirsin aslında nurdan iyi bir teşhis koyduu geceler uzun insan yemek istiyor saldırmamak için mutfakda hep hazır birşey olsa mesela ben meyva yıkıyorum tezgahda bırakıyorum saldırma teşebbüsünde bulunduğumda onları görüyorum bi elma yemek bile iştahımı hafifletiyor yada bi sahlep içmek üstünde bol tarçın bile iştahımı kesiyor neysee ben inanıyorum mutlaka düzen oturtcaksınn..
günaydın kızlarrr ...hepimize hayırlı,sağlıklı bir gündilerim, bi haftanın daha sonuna geliyoruz zaman banamı yoksa herkezemi hızlı geçiyor
hımm bi günün sorusu patlatayımmıpatlatayımmm
KENDİNİZDE ENSEVDİĞİNİZ VE EN SEVMEDİĞİNİZ ÖZELLİĞİNİZ????
duygu günün sorusunuda sorar ve kaçarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?