- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.561
amin işallahhhh..yaaaaaaaaaa deme oyle yaaaaaaaaaaaaaa
ben de senı cok sevıyorummmmmmmm ozaman ben de dıyeyım kıııııııı benım de sana tesekkur ve duam cokkkkkkkkkk ozaman.
hıhhhhhhh ben de uste cıktım ısteeeeeeeeeeee
yenı bır yıl yenı bır ev yenı bır hayat.......... ıkımıze, hepımızeeeeeeeeee cok ıyı gelsın ınsaallah canımmmmm. sıhırlı degnek mısalı hepımıze dokunsunnnnnn bu mutluluk ve heyecannnnnnnnn
Ne zaman taşınıyon, ne zaman geliyorum mercimekli köfte bahane, seni görmek şahane olacak
o bızım bebegımız tabı kı yaaaa. daha duzgun konusamıyordu bıle tanıdıgımızda. ve kuzey benım hayatta sevdıgım ılk erkek cocugu olarak tarıhe gectı zatennnnnnnnkımse senı uzmesın hele kı kuzey ıle alakalı uzmesın. karsısında benı bulur valla.
Yaa nerde göbüşün var senin Allah aşkına, fıstık gibisin maşallahBence sen ikinciyi de yap, göbüşü sonra eritirsin toptan
kuzum gucluyum de benımkı delı gucuuuuuuuuuusenın gıbı sabırlı ve sakın sekılde ılerleyen sukunetı olan bır guc ısterdım valla. benım sagım solum bellı olmuyor bır bakıyorum zeynayım bır bakıyorum karıncayımmmmmm
kız pamuk sekerı gıbı anneyı hangı cocuk ısterben senden bıraz ders almalıyımmmmmmm
ben yapayım kuzum, vıdeo cekerken gor ozaman sen benıııııııııııııyı hatırlattın bak sennnnnnnnnn
neslıye katılıyorum kesınlıkleeeeeeeeayrıca evıme tasınınca ıkıncıyı dusunebılırım derdım bız senı ılk tanıdıgımızda. şöyle bır ızmır guzelı dogur sen yaaaaaaaa, fıstık bır kız....... ben delı olurum sonra onaaaaaaaaaaaa
kızmaz o bizee özellikle sana kızmaz canım tebrik etti telefondan benii..kızlar esosun haftasonu sınavları vardı bırı harıc ıyıymıs sonucları. haftasonu eglendı gezdı de. duygudan bahsetmedıgım ıcın kesın kızacak bana. evı tasıdıgımı da soylememıstımmmmmmmmmmm
neslının gonlunu aldık da esos yolmasa barı bızııııııııı
Kızlar uzun zaman sonra bir araya geldik, pek güzel oldu ama benim çıkmam lazımYemek zamanı geldi, sonra da eşimi eve yollayayım yatsın Duyguşum dualarım seninle canım, tapunuzu alın hayırlısıyla, detayları bilahare soracağım Kuzey için de acil şifalar diliyorum annesi, benim için de öp alnından
bendee çıkayım çok iş var hepsi kaldıı bende ikinizi çok öptümmmmmbenım de yemege cıkmam lazım neslı gıbı. duygusumu ve neslımı opuyorummmmmmmm guzel arkadaslarım nasıl ıyı geldı sızınle konusmak. opuyorum ıkınızı de. foruma aksamları gıremem bu hafta. ama gunduz denerım patron olmadıkca.
dicek çok şeyim varda mevlanın sözü aklıma geldi yazdıklarımı sildim bunu yapmam bile büyüdüğümü eskisi gibi kontrolsüz olmadığımı gösterir neyseee ama şu atasözünü paylaşmak istiyorum AKIL YAŞDA DEĞİL BAŞDADIR... gerçekden ne kadar doğru söylenmiş
Duygucum cevabınıı bekledim ama yazmadın .Alınganlıkta yapmak istemiyorum hiç sevmediğim bir huy çünkü.Şimdi çıkmak zorundayım.Benim babası intahar eden annesininde evlenebilmek için yanına almadığı öğrencim çok hasta idi.Yoğun bakıma alınmış ona gidicem.Bu gece hastanede kalacağım için cevabını göremicem.Sabaha inşallah oğluma bişe olmaz bende gelirim inşallah konuşuruz.
Hepinize iyi akşamlar
Nurdancım bünyen çok zayıf düşmüş olmalı.Bence bir süre diyet fikrinden uzak dur ve mutlaka bir daha doktora görün.
Baya uzun sürdü.Demekki vücudun baya zayıfladı.Sulu yemek istemiyorsan yeme.Mideni bulandırmayan şeyler ye ve bir an önce doktora git canım.Çok öpüyorum seni.Anneler öpünce geçermiş ya öyle say beni,öptüm seni.
Günaydınnnnnnn kızlarrrrr.. yeni bir hafta yeni umutlarr yılın son haftalarına yaklaşırken umarım hepimiz iyi kapatırızzz,hepimize hayırlı sağlıklı çokkk mutlu olacağımız bi hafta diliyorum...
neslişim filizden öğrendim çokkk geçmiş olsunn eşin hastaymış umarım bugün daha iyidirr,benimde oğlan hastaa nezle oldu otri bebe sağ olsun içlerini onla açtımm nerde varsa RABBİMşifa versinn
nurdancım sen nasıl oldunnn?
bugün çok işim varrr ütü,temizlik dışarıda çıkmam lazım kendimi kopyalasam anca yetişirim herhaldeeneyse duygu kaçarr
Hepinize güzel hafta arkadaşlar;
Burada havalar buz gibi.Sınıfın yarısı hastalıktan gelemedi.Kar hala yerlerde.Neslihancım eşinmi rahatsız.Dilerim ciddi birşeyi yoktur.
Bu ara hastalık kol geziyor.Bu soğuklarda diyet çok mutsuz ediyor insanı.Biraz önce tv de metabolizmayı hızlandıran 4 besini açıklıyorlardı.Eminim hepiniz zaten biliyorsunuzdur.
1.Yeşil çay
2,Yoğurt
3.Kivi
4.Yumurta
Bide hafta sonu uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla buluştuk.İnanılmaz farklılıklar vardı.Sebebi Tibetin 5 hareketi imiş.Aranızda mutlaka duyanlar vardır.Ben ilk kez duydum.Çok basit 5 hareketten oluşuyor.Netten baktım çok kolay.Önemli olan devamlılık ve doğru nefes almak.İlginize çekerse bakın isterseniz.
Okulda anlattım bugün herkes yapacak.Kıskanç bir arkadaşım var o saçma buldu ama eminim o kesin yapacak.Ben 100 gr da veren olunca mutlu olurum.Benim verdiğim her kiloda bu arkadaş eridi,ama ben ona genede destek olmaya çalışıyorum.Kilo vermenin insanı nasıl mutlu ettiğini biliyorum.İstiyorum ki oda zayıflasın ve kıskançlığın ne kötü bir duygu olduğunu anlasın.
ben kilomuda yazayım tam 59 kg mım.
dicek çok şeyim varda mevlanın sözü aklıma geldi yazdıklarımı sildim bunu yapmam bile büyüdüğümü eskisi gibi kontrolsüz olmadığımı gösterir neyseee ama şu atasözünü paylaşmak istiyorum AKIL YAŞDA DEĞİL BAŞDADIR... gerçekden ne kadar doğru söylenmiş
Bizi seven dostlaraa bi suprizimiz varrrr BİZ FİLİZLE EVLENDİK...filizim güzel bi ev kiraladı ,bende ev sahibi oldum
aslında yine birbirine bağlantılı oldu ben evi buldum anlaştım linkini attım filizimde yolladığım linkin sitesinden ev kiraladı hemide
harika bi evvvvve haftasonu taşındı darısı başıma inşallahh ikimizde aynı anda söylemek istedik beğendinizmi
suprizimizi
benim olayıma gelirsek bir haftadır başvuru ekspertiz ile uğraşıyoruz bugün saat 1 'de tapuyu alıyruz inşallahhh,mutluyum hayalimdeki
eve kavuştum ev küçük ama çok güzel asla oturmam dediğim bi semtte büyük konuşmamak lazımmış görünce vuruldum bi taşınayım
dekor etmiş bi şekilde resimleri paylaşcam sizinlee
kızlar benım sıze acıklamak ıstedıgım bırsey var.:)))))))))))))))))
bır kac gun once oldu bu.
bız, duygu ıle evlendıkkkkkkkkk. :)))))))))))))))
ıkımız de hayallerımıze kavustuk dıyebılırız cok sukur. kıracı olsam da ben guzel bır eve, duygusum da uzun zamandır bekledıgı yuvasına huzuruna kavusuyor.
ortalıklarda yoktum cunku carsamba gunu eve baktım persembe gunu esıme gosterdım cuma gunu burokrası ıslerını hallettım 1,5 gunde evı topladım temızlık ısını organıze ettım vs derken saat 11:30 da eskı evımden ayrılmıs oldum. evı yerlestıremedım cok ısı var ama cok mutluyum cok guzel bır ev, ıcıme sındı. pazara, alısverıs yerlerıne cok yakın ,5-10 dk yurume. spor salonuma 15 dk. servıs evın onunden gecıyor evım 7. kat. yuksek havadar. gurultusu yok. ıcı cok genıs. ıns ısınma sorunu da olmazsa super olacak cok zor oldu esımı ıkna etmek vs ama sonunda gonlume gore oldu. hıcbırınıze soylemedım cunku suprız olsun ıstedım hatta resımlerı de ekleyecektım ama yerlesemedım erken bıter sandım ama daha cok ısım var ıste benden haberler boyle. bır hafta ugrasırım artık evın ıcındeeeeeeeee
duygusum anlatmıs zaten, onun ev ılanı ıle bu evı bulmak nasıp oldu ev aramıyordum yoksa. esım dayımların apartmana tasınmak ıstıyordu bense ıstemıyordum bukadardı hıkayemız ama duygusumun sayesınde gonlume gore bır evde oturacagım yıne. hayatımdakı herseye elı degen guzel kardesıme cokkkkkkkkkkkk tsk edıyorum saat saat gun gun yanımda oldu herseyımı sordu hep destek verdı moral verdı dua ettı
ALLAH ona da bugun tapu ısınde kolaylık versın ınsaallah. evınde mutlu huzurlu saglıklı gunlerını duyayım daıma.
senı cok sevıyorummmmmmm sen benım arkadasım dostum degıl aılemsın kardesımsınnnnn ıyı kı varsınnnnn
başınız sağolsun ALLAH geride kalanlara sabır versinnTam 1 saat düşüne düşüne yazdım yazdıklarımı yollayamadım.O yüzden parça parça yollamalıyım diye düşündüm.
Arkadaşlar dün yazdım öğrencim hasta diye.Kuzumı gece 1 de malesef kaybettik.Size acımı anlatamam.Yavrum babasına gitti.Anneyi 3 gibi ben aradım.Dedesi izin vermiyordu.Gizlice aradım ben hayatımın en zor konuşmasını yaşadım.Hayattaki en büyük korkumdu benim.Çok kötüyüm bunu kelimelerle anlatmam mümkün değil.4 gibi eve geldim.Oğullarım uyuyor ve ben uzun süre onların başında ağladım.Onları uyandırmadan sizlere geldim son kez.O kadar uzun yazmıştım ki şimdi o kadar uzun yazamıycam parça parça yolluycam.
Son kez yazıyorum çünkü Duygu Hanımın bana yazdıklarından sonra burda kalmam sadece ortamı gerer ki ben hayatım boyunca gerilimden beslenen biri olmadım.Vardır mutlaka çevrenizde böyle insanlar.İş yerlerinde çok olurlar .Biri ile küser,herkesi gerer,inadına hareketler yapar,insanları taraf olmaya zorlar.Ben hiç bir zaman böyle olmadım,hayatım boyunca buna izin vermedim.Gergin ortamlardan hep uzak durdum.Eşimle bile kavga etmem ben.Bir ağız tadıyla kavga edemedik diye üzülür bazen.Onun için buraya sizlere veda etmeye geldim.Yazarken bir yandan ağlıyorum lütfen bozuk cümleler kurarsam af edin.Kendimi ifade edip gitmek istiyorum.
Duygu hanım;biliyorum benden elektrik alamadınız demişsiniz.Ben bunu hiç anlamadım.Ben sizi hiç tanımam ki.Gerçek hayatta nasılsınız,sesinizi duymadım ki,çocuğunuzu severken gözlerinizi görmedim ki,ağladığınızda yüzünüzü bilmem ki,nasıl kokarsınız,nasıl gülersiniz,ellerinizle mi konuşursunuz,insana nasıl bakarsınız bilmem ki.Burada kurduğunuz cümlelerle sizi tanıyamam ki.Nasıl tanımadığım birinden elektrik almam ki.Bu size haksızlık olmaz mı?
Gelelim yavrunuzla ilgili yazdıklarınıza.
Bu gece bir evladımı kaybettim ben.Size bu cümleleri yazarken o soğuk odada ve ben kuracağım her cümlede çok acı çekiyorum.
Beni tanımıyorsunuz,gerçek hayatta herkes beniim nasıl çocuk delisi olduğumu bilir.Ben keşke başarabilsem bugün kuzuma ömrümden ömür verebilseydim.Çocuklarımı bitli,sümüklü diye ayırmam koklaya koklaya öperim.Bu gün yavrunuzla ilgili yazılanları okuyunca reel hayatta biri ona bişe yaptı sandım ve üzüldüm.ama o yazılanlar banaymış.Ben sizin kuzunuzun nasıl kötülüğünü isterim.Ömrümden gitsin ona ömür olsun.En çok buna üzüldüm.
Ben geçmişi çok fazla okuyamıyorum.Oğlunuzun nezle olduğunu okudum ama Neslihanın eşinin neyi olduğunu görmedim sanki ciddi birşeymiş gibi geldi ve sordum.Oğlunuza gemiş olsun dememem üzmüştür anlarım sizi.Bu benim o anki düşüncesizliğimden olmuştur,ama,bu benim akılsız olduğumu asla göstermez.Akıl yaşta değil baştadır demişsiniz.Düşüncesizlik etmiş olabilirim ama akılsızlık farklı birşey.Birde ben sizin yaptığınızı yapmıycam cevap vericem demişsiniz.Siz bana ne sordunuz da cevabını alamadınız.Eğer cevap vermediysem mutlaka görmemişimdir.
amin .. çok tşk ediyorummÇok uzattım biliyorum ama son kez yazdığım için umarım çok görmezsiniz.
Ben tek tek veda etmek istiyorum.
FİLİZCİM.Lütfen hakkını helal et.Beni listene aldın emek verdin.Allah kucağını biran önce doldurur inşallah.Sen mükemmel bir anne olacaksın
NESLİHANCIM Güzel rakibem sağlıklı,eğlenceli,musmutlu bir hayat diliyorum.Kocaman öpüyorum
NURDANIM.Sanalda ilk kez birine bir duygu hissettim seni çok sevdim.2oğlan annesi olarak hep kız özlemi çektim.Seni kızım saydım.Canım sevdiğinle çok mutlu ol emi.Evlendiğinde mutlaka resmini görmek isterim.Msj at gelirim resmine bakmaya.Seni sımsıkı kucaklayıp öpüyorum.
GÜZEL ESRA.Soğuklar şehrindeki sıcak yürekli arkadaşım.Yüreğinden geçen herşeyi yaşarsın umarım.
DUYGU. Aldığın evde sevdiklerinle huzur içinde yaşa.Oğlunun sünnetini düğününü o evde gör inşallah.
Erce,Cemrem,Tultan, Suna ,Berivan ve unuttuğum kim varsa hepiniz ALLAHA emanetsiniz Hoşçakalın
oyy kıyamam sanaa rabbim şifa versin güzel haberler al doktordan bizede haber verr ay sağlığına kavuşartıkkk..cancagızlarımm günlerdir girip şöle kaçamak bakışlar bakıp bişey yazamadan gittim, inanın çok hastaydım, hatta bu hastalıkta esracıgıma da filizcigime de telaşlarını sormayı unutmuşum ikisinden de tekrar özür diliyorum
bugun artk gemileri yaktım attım kendimi dışarı, biraz rahatsızlandım ama evde yatmaktan iyiydi yani gerçekten çok sıkıldım artkkbiraz alışveriş de yapınca nasıl iyi geldi anlatamam yarın doktordan iyi bişeyler de duyarsam degmeyin keyfimee
neslicim eşine çok çok geçmiş olsun, kronik faranjit var bende çok da halsizlık yapmaz aslında eşine söle fazla nazlanmasın
esroşumm sınavlar iyi geçmiş telde de söledim çok sevindimm, şimdi dinlenmenin keyfini çıkar, ben eminim ki finallere muthiş hazırlanacaksındiyete de bomba gibi döneceksin eminimm, dularımdasın kuzumm
duyguşum yeni evin hayırlı olsun tekrardan, taşınmak ne zaman nasipse
filizim keşke yakında olsaydık da yardım edebilseydimAllah güç kuvvet versin sana, dilerim yakın zamanda toparlarsın bütün işlerini
Züleyha hocam sizin de öğrencinize tekrardan geçmiş olsun, sizde kendinize dikkat edin. ben hastaneye gittigimde hep hasta olan bir insan oldugum için tedirgin oldum şimdi, dilerim bi sıkıntınız olmaz sızın
sunacımm, sende tam gaz devam ediyorsun sanırım, ben bebişin adını unuttum çok özğür dilerimöp benim için kuzuyu kocamann
ercecimm zeynepsuya da en kocaman öpücük benden
cemreeemmmm huu huu nerdesiinnnnnn
Ercecim canım kırkınız çıkmış ne güzel Rabbim daha güzel günlerinizi görmeyi nasip etsin.Şimdi çok tatlıdır zeynepsu.Küçücük elleri miss gibi kokusu vardır.Canım çekti bi öpermisin acaba
Nurdanım böbrek sancısı da nerden çıktı yahu? Bak sen üşütüyorsun benden söylemesi.İnce falan mı giyiniyosun tatlım sopayı alır gelirim haaaŞaka bi yana dikkat et bu havalarda hem sıkı giyin hem de vitaminini eksik etme.Nazar değdi nazar.
Neslican öncelikle cuma günkü telefonun beni çok mutlu etti.Bir kez daha söylemeden geçemedim.Filiz hep derdi kızlar ben de duyurmuş olayım bu hatunun seside enerjiside kendi gibi pek güzel.İnceliğin için çok teşekkür ederim.Geçmişe bakıyorum bir abur cubur kaçamğı gördüm.Maalesef ben de sınav haftasında hiç dikkat edemedim.Üstelik de yedim yani.Napalım nasıl yediysek öylede vereceğiz. veee kesinlikle haklısın.İnsan duygusallaşınca yemek istiyorr.Sen de eşinde hastalanmışsınız.Aman kuzu dikkat edin kendinize.Bak sende nurdan gibi sancılanmışsın.Gerçi yumurtalama dönemi demişsin ama sen de mi ince giyindin ne yaptın
Duygu soru sormuşsun geç kaldım ama cevaplıyayım.En sevdiğim özelliğim empati kurabilmek ve insanlarla hep tatlı dille iletişim kurabilmek.En sevmediğim özelliğim ise ; kafaya takılmayacak bir çok şeyi kendime dert etmem ve haketmesede insanlara fazla değer vermem.
Kuzey mi hastalandıKıyamam çok geçmiş olsun.Annesi aşkıma iyi bak lütfen.Büyüyene kadar sana büyüdükten sonra bana emanet biliyosun.Tabi en başta Rabbime emanet.
Züleyha hocam sizin oralardada hava soğukmuş.Öğrenciler hastadır sizde dikkat edin.Aman geçmesin.Tibetin hareketine mutlaka bakıcam.Ben de duymuştum ama adını bilmiyodum.Bu arada öğrencinize çok üzüldüm geçmiş olsun.Size bakınca iyi ki öğretmenliği seçmişim diyorum.
Duygu ve Filiz umarım yeni evlerinizde çok mutlu olursunuz.Rabbim huzur versin.Filiz inşallah bi dahaki taşınman kendi evine olur.
Cemrem kızzz ne incelmişsin öyle sen ba yıl dımmmm hatta bana ilham oldun gerçekten çok güzel olmuşsun çooook.
Amannn ne konuşmuşsunuz oku oku bitiremedim.Neyseee güzel haberler vardı.Mutlu oldum.Hastalıklar vardı üzüldüm.Çoook geçmişler olsun yeniden.
Ben ne yaptım?
Filizim haber vermiş zaten teşekkür ederim.Sınavlarım iyi geçti.O kadar çalışmıştım zaten emeğimin karşılığını almış oldum.Haftasonu keyifliydi.Perşembeden beri gezdim tozdum clube gittim dj dinledik ankaranın bağlarında döktürdüm.Yedim yok yok bayaa yedim.(PİŞMAN DEĞİLİM) Muhteşem Erzurumun bembeyaz manzarasına bir kez daha aşık oldum.Alışveriş yaptım.Aaa ben yine elbise aldım.Bu kez daha şık bişey .Tabiki görürsünüz.Saçlarımın rengini de değiştim.Bi foto atarım.Tam eve dönüyrum derken ablam ve yiğenim aklıma girdiler ve ağrıya gittim.DÜn 3 te gittim sabah 6 da döndüm.Sinemaya falan gittik.4 günde toplam 8 saat uyudum.Hiç sızlanmıyorum olsun değdi yani.Finallere 40 gün var kendime izin verdim.Bugün günlerden KEYİF.Dizim var sonra spor yapıcam sona sırada bekleyen 2 kitabım var okumam lazım.Böyle yani.İş yerinde işler birikmiş amannnn tek sıkıntı bu olsun yahu
Bu arada kızlar hafta içi duygudan bi tarif almıştım akıllara zarar.Cidden zarar ama diyet falan kalmıyor yani.Böyle bi güzel vitaminli kış kurabiyesi.Mımmm çok lezzetliydi.Kendinize yapmayın yemeden duramıyorsunz ama kıyak misafirleriniz olursa dneyin derim.
Diyetim yarın sabah itibariyle sıkı bir şekilde başlayacak.Toparlarım dediysem toparlarım gerçekten.Neyse kızlar aklıma bu kadar geldi.Hepinizi öpüyorum.Ballandıra ballandıra anlattım ama pek keyfim yok bugün.Öpüyorum hepinizi.Görüşürüzz.
sağ ol canım aman sende dikkat et yavruna buhar makinasını açık tut hep, elinin altında orti bebe bulundur rabbim tüm yavrucakları korusun..duygucum geçmiş olsunnn
canım Züleyha hocam, diyet yapmak gibi bi niyetim olmadıgı halde kilo vermişim bu hafta ki özellikle tartılmıyordum bikaç gündür bu sabah tartıldım ki şaşırdım da çünkü bişey yiyebildigim yegane zamanlarda genelde makarna pilav gibi kokusuz tatsız ama kalorili şeyler yiyebilmiştim, saglıksız bir zayıflama oldu bugun biraz daha düzenime döndüm sayılır, yarın doktora gidecem umuyorum ki bişey çıkmaz da yavaş yavaş da olsa düzelirim artköpücüğünüz için de çoookkk teşekkür ederiimmm azaldı bile ağrılarım inanın bana, güzel yüreğinizden öptüm bende sizi ve çok değerli öğretmen ellerinizden
öğrencinizin durumunu da okudum dilerim iyileşir hocam, çok çokk geçmiş olsun
duygucumm kuzeye çok çookk geçmiş olsunnkorkunç bir salgın var sanırım aman sen bebişe dikkat et, bide bu grip kolay geçmeyen cinsinden sanırım, umarım kuzeyinki öle olmaz bu arada kendine de çok dikkat et, hep anneler hasta olmaz sanıyoruz ama sizler de hasta oluyorsunuz valla duygucum çok koru kendini, kuzeyi de bu ara fazla öğme istersen, zor olur biliyorum ama hastalık geçmesin sana da tez zamanda şifa olur inşallah
beni de sormuşsun saolasın canımmdiğer günlere göre çok çok daha iyiymm, hatta bugun gözümü karattım dışarı çıktım yani gerçi hava soğuk die bi avm ye attım kendimi ama olsun nerdeyse 1 haftadan sonra evden çıkmak iyi oldu gerçi yediklerimi içimde tutamama gibi bi sıkıntım var ama o da geçer artk inşallah die düşünüyorum yarın doktora gidecem tekrar çıkar artk ne varsa die umuyorum
kıskanan insanları hiiçç takmayın kafanıza lutfen, kendi kötülükleri kişinin kendisine aitttiro dediginiz metabolizma hızlandıran şeyleri annem de görmüş bugun tv de, az önce acıktım da ne yesem die üdşünürken söledi yoğurt yedim bende bu sölenenlere bakarak özellkle kiviye bayılan bi insan olarak pek de sevdim ayrıca
tibetin 5 hareketine de hemen bakıyorum ve yapabilecegim şeylerse mutlaka yapıyorum bundan sonra, teşekkür ederimm
duyguşum mevzuyu sonradan okudum da diliyorum ve umuyorum ki bi yanlış anlaşılma vardır ve en yakın zamanda sorun hallolur
ikinize dee kocamaaannnnn hayırlı olsunlar diliyorum canlaarrrrhuzurlu mutlu çoookk neşeli ve bol saglıklı günler geçirirsiniz inşallah evlerinizde
yazınızı okudum o kadar üzüldüm ki anlatamam ben ki evlat diye yılalrca ağlayıp derdimize derman arayan biriyimTam 1 saat düşüne düşüne yazdım yazdıklarımı yollayamadım.O yüzden parça parça yollamalıyım diye düşündüm.
Arkadaşlar dün yazdım öğrencim hasta diye.Kuzumı gece 1 de malesef kaybettik.Size acımı anlatamam.Yavrum babasına gitti.Anneyi 3 gibi ben aradım.Dedesi izin vermiyordu.Gizlice aradım ben hayatımın en zor konuşmasını yaşadım.Hayattaki en büyük korkumdu benim.Çok kötüyüm bunu kelimelerle anlatmam mümkün değil.4 gibi eve geldim.Oğullarım uyuyor ve ben uzun süre onların başında ağladım.Onları uyandırmadan sizlere geldim son kez.O kadar uzun yazmıştım ki şimdi o kadar uzun yazamıycam parça parça yolluycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?