2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

amin işallahhhh..

hıhh en çok ben her konuda bennn ben bunu ıspatladım 1-0 öndeyimmm bi keree

Ne zaman taşınıyon, ne zaman geliyorum mercimekli köfte bahane, seni görmek şahane olacak

sen bi gel bak ben köftenin hassını nasılyapıyorumm sana, çünkü insan birtek sevdikleri için güzel şeyler yapabilir dünyanın en iyi ağçısı bile yalnızmutlu olduğu insanlara güzel yemek yapabilir..

sağ ol canımm benimm bu msj iyi geldi banaaa
Yaa nerde göbüşün var senin Allah aşkına, fıstık gibisin maşallah Bence sen ikinciyi de yap, göbüşü sonra eritirsin toptan

canım var malesef sporu ve mekiği bıraktığımdan beri göbüşüm büyüdü sanki ,benim göbeğim asla olmamalı pko nun en büyük belirtisi göbek çevresi canım hani bi elbise giymiştim ya resim çekilmiştim orda göbeğim yok denecek kadar azdı şimdi baya şişti göbeğimm

haksızlık etme kendineee şartlarına fgöre eskşye göre çok güçlüsün karıncalık eskide kaldııı..

ay geçen videoda çok tatlıydın eşinle edi ile budü gibisin zaten en kısa sürede taklit videosu istiyorummm

anam ne ettiniz iki dakikada benim çocuk olayı zor önümüzdeki 2 yıl tabi ALLAH bilir,çünkü bütçemizi aşan bi ev aldık benim alışveriş a.v.m keyfim bitti diyebilirim a.v.mlere sadece gezmek için gideceğim artık neyseki önümüzdeki 2 yıl baya zor olcak ama olsun yorulmadan sıkıntı olmadan mal sahibi olunmuyorr..

kızmaz o bizee özellikle sana kızmaz canım tebrik etti telefondan benii..

ayy evet negüzel sabahları laflardık neysee en kısa sürede eskisi gibi olcazz inşallahhh..
sagol neslim saat 2 gibi tüm işlemlerin bitmesini umuyoruzz detayları konuşuruzz denizden biraz uzaklaştım bu evde ama çarşının ortasındayımm
öperim teyzesi sağ ol herşey içinn kolay gelsinn canımm..
bendee çıkayım çok iş var hepsi kaldıı bende ikinizi çok öptümmmmm

Duygucum cevabınıı bekledim ama yazmadın .Alınganlıkta yapmak istemiyorum hiç sevmediğim bir huy çünkü.Şimdi çıkmak zorundayım.Benim babası intahar eden annesininde evlenebilmek için yanına almadığı öğrencim çok hasta idi.Yoğun bakıma alınmış ona gidicem.Bu gece hastanede kalacağım için cevabını göremicem.Sabaha inşallah oğluma bişe olmaz bende gelirim inşallah konuşuruz.
Hepinize iyi akşamlar

ben sizin yaptığınızı yapmıcam size cevap vercem bu arada yaklaşık 20 dk önce eve girdim belki okumuşsunuzdır ev ile imzalamam gereken şeyler vardı mesajınızı yeni görüyorum yani..

bende insanlara imada bulunmakdan hoşlanmam ama hak verirseniz söz konusu evlat olunca insan birden hiç sevmediği bir huya bürünüyor yani alıngan oluyor,benden elektirik almadığınızı biliyorum ama kendi adıma elimden geleni yaptım sizinlede arkadaş olabilmek için ölüm oldu hastalık oldu taziyede bulundum aynı satır içinde iki hasta haberini okuyup birini geçmişolsun diğerini atlamanız bana çok kırıcı geldi hem sizin gibi birinin böyle yapması neysee ne olursa olsun sabahki yazımı yazmamam lazımdı ama işte benimde en hasas noktam evladım haaa bana geçmiş olsun demek zorundada değilsiniz ama işte benim annelik kalbim bunu kaldıramıyor maleseff..

ben aksine öğrencinize çok geçmiş olsun diyorum ALLAH şifa versinn..

Ercecim canım kırkınız çıkmış ne güzel Rabbim daha güzel günlerinizi görmeyi nasip etsin.Şimdi çok tatlıdır zeynepsu.Küçücük elleri miss gibi kokusu vardır.Canım çekti bi öpermisin acaba

Nurdanım böbrek sancısı da nerden çıktı yahu? Bak sen üşütüyorsun benden söylemesi.İnce falan mı giyiniyosun tatlım sopayı alır gelirim haaa Şaka bi yana dikkat et bu havalarda hem sıkı giyin hem de vitaminini eksik etme.Nazar değdi nazar.

Neslican öncelikle cuma günkü telefonun beni çok mutlu etti.Bir kez daha söylemeden geçemedim.Filiz hep derdi kızlar ben de duyurmuş olayım bu hatunun seside enerjiside kendi gibi pek güzel.İnceliğin için çok teşekkür ederim.Geçmişe bakıyorum bir abur cubur kaçamğı gördüm.Maalesef ben de sınav haftasında hiç dikkat edemedim.Üstelik de yedim yani.Napalım nasıl yediysek öylede vereceğiz.veee kesinlikle haklısın.İnsan duygusallaşınca yemek istiyorr.Sen de eşinde hastalanmışsınız.Aman kuzu dikkat edin kendinize.Bak sende nurdan gibi sancılanmışsın.Gerçi yumurtalama dönemi demişsin ama sen de mi ince giyindin ne yaptın

Duygu soru sormuşsun geç kaldım ama cevaplıyayım.En sevdiğim özelliğim empati kurabilmek ve insanlarla hep tatlı dille iletişim kurabilmek.En sevmediğim özelliğim ise ; kafaya takılmayacak bir çok şeyi kendime dert etmem ve haketmesede insanlara fazla değer vermem.
Kuzey mi hastalandı Kıyamam çok geçmiş olsun.Annesi aşkıma iyi bak lütfen.Büyüyene kadar sana büyüdükten sonra bana emanet biliyosun.Tabi en başta Rabbime emanet.

Züleyha hocam sizin oralardada hava soğukmuş.Öğrenciler hastadır sizde dikkat edin.Aman geçmesin.Tibetin hareketine mutlaka bakıcam.Ben de duymuştum ama adını bilmiyodum. Bu arada öğrencinize çok üzüldüm geçmiş olsun.Size bakınca iyi ki öğretmenliği seçmişim diyorum.

Duygu ve Filiz umarım yeni evlerinizde çok mutlu olursunuz.Rabbim huzur versin.Filiz inşallah bi dahaki taşınman kendi evine olur.

Cemrem kızzz ne incelmişsin öyle sen ba yıl dımmmm hatta bana ilham oldun gerçekten çok güzel olmuşsun çooook.

Amannn ne konuşmuşsunuz oku oku bitiremedim.Neyseee güzel haberler vardı.Mutlu oldum.Hastalıklar vardı üzüldüm.Çoook geçmişler olsun yeniden.

Ben ne yaptım?

Filizim haber vermiş zaten teşekkür ederim.Sınavlarım iyi geçti.O kadar çalışmıştım zaten emeğimin karşılığını almış oldum.Haftasonu keyifliydi.Perşembeden beri gezdim tozdum clube gittim dj dinledik ankaranın bağlarında döktürdüm.Yedim yok yok bayaa yedim.(PİŞMAN DEĞİLİM) Muhteşem Erzurumun bembeyaz manzarasına bir kez daha aşık oldum.Alışveriş yaptım.Aaa ben yine elbise aldım.Bu kez daha şık bişey .Tabiki görürsünüz.Saçlarımın rengini de değiştim.Bi foto atarım.Tam eve dönüyrum derken ablam ve yiğenim aklıma girdiler ve ağrıya gittim.DÜn 3 te gittim sabah 6 da döndüm.Sinemaya falan gittik.4 günde toplam 8 saat uyudum.Hiç sızlanmıyorum olsun değdi yani.Finallere 40 gün var kendime izin verdim.Bugün günlerden KEYİF.Dizim var sonra spor yapıcam sona sırada bekleyen 2 kitabım var okumam lazım.Böyle yani.İş yerinde işler birikmiş amannnn tek sıkıntı bu olsun yahu

Bu arada kızlar hafta içi duygudan bi tarif almıştım akıllara zarar.Cidden zarar ama diyet falan kalmıyor yani.Böyle bi güzel vitaminli kış kurabiyesi.Mımmm çok lezzetliydi.Kendinize yapmayın yemeden duramıyorsunz ama kıyak misafirleriniz olursa dneyin derim.

Diyetim yarın sabah itibariyle sıkı bir şekilde başlayacak.Toparlarım dediysem toparlarım gerçekten.Neyse kızlar aklıma bu kadar geldi.Hepinizi öpüyorum.Ballandıra ballandıra anlattım ama pek keyfim yok bugün.Öpüyorum hepinizi.Görüşürüzz.

sabah 1 kase nesfit

ara: 1 bardak ısırgan çayı

öğle:1 kase nesfit

ara: 1 telmpeynir yarım elma

akşam:
2 tabak pataatesli tavuk çorbası (hastane işi)
yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği

ara
3 bardak çay 1 avuç karışık kuruyemiş

canım Züleyha hocam, diyet yapmak gibi bi niyetim olmadıgı halde kilo vermişim bu hafta ki özellikle tartılmıyordum bikaç gündür bu sabah tartıldım ki şaşırdım da çünkü bişey yiyebildigim yegane zamanlarda genelde makarna pilav gibi kokusuz tatsız ama kalorili şeyler yiyebilmiştim, saglıksız bir zayıflama oldu bugun biraz daha düzenime döndüm sayılır, yarın doktora gidecem umuyorum ki bişey çıkmaz da yavaş yavaş da olsa düzelirim artk öpücüğünüz için de çoookkk teşekkür ederiimmm azaldı bile ağrılarım inanın bana, güzel yüreğinizden öptüm bende sizi ve çok değerli öğretmen ellerinizden

öğrencinizin durumunu da okudum dilerim iyileşir hocam, çok çokk geçmiş olsun

duygucumm kuzeye çok çookk geçmiş olsunn korkunç bir salgın var sanırım aman sen bebişe dikkat et, bide bu grip kolay geçmeyen cinsinden sanırım, umarım kuzeyinki öle olmaz bu arada kendine de çok dikkat et, hep anneler hasta olmaz sanıyoruz ama sizler de hasta oluyorsunuz valla duygucum çok koru kendini, kuzeyi de bu ara fazla öğme istersen, zor olur biliyorum ama hastalık geçmesin sana da tez zamanda şifa olur inşallah

beni de sormuşsun saolasın canımm diğer günlere göre çok çok daha iyiymm, hatta bugun gözümü karattım dışarı çıktım yani gerçi hava soğuk die bi avm ye attım kendimi ama olsun nerdeyse 1 haftadan sonra evden çıkmak iyi oldu gerçi yediklerimi içimde tutamama gibi bi sıkıntım var ama o da geçer artk inşallah die düşünüyorum yarın doktora gidecem tekrar çıkar artk ne varsa die umuyorum

kıskanan insanları hiiçç takmayın kafanıza lutfen, kendi kötülükleri kişinin kendisine aitttir o dediginiz metabolizma hızlandıran şeyleri annem de görmüş bugun tv de, az önce acıktım da ne yesem die üdşünürken söledi yoğurt yedim bende bu sölenenlere bakarak özellkle kiviye bayılan bi insan olarak pek de sevdim ayrıca

tibetin 5 hareketine de hemen bakıyorum ve yapabilecegim şeylerse mutlaka yapıyorum bundan sonra, teşekkür ederimm

duyguşum mevzuyu sonradan okudum da diliyorum ve umuyorum ki bi yanlış anlaşılma vardır ve en yakın zamanda sorun hallolur

ikinize dee kocamaaannnnn hayırlı olsunlar diliyorum canlaarrrr huzurlu mutlu çoookk neşeli ve bol saglıklı günler geçirirsiniz inşallah evlerinizde

cancagızlarımm günlerdir girip şöle kaçamak bakışlar bakıp bişey yazamadan gittim, inanın çok hastaydım, hatta bu hastalıkta esracıgıma da filizcigime de telaşlarını sormayı unutmuşum ikisinden de tekrar özür diliyorum

bugun artk gemileri yaktım attım kendimi dışarı, biraz rahatsızlandım ama evde yatmaktan iyiydi yani gerçekten çok sıkıldım artkk biraz alışveriş de yapınca nasıl iyi geldi anlatamam yarın doktordan iyi bişeyler de duyarsam degmeyin keyfimee

neslicim eşine çok çok geçmiş olsun, kronik faranjit var bende çok da halsizlık yapmaz aslında eşine söle fazla nazlanmasın

esroşumm sınavlar iyi geçmiş telde de söledim çok sevindimm, şimdi dinlenmenin keyfini çıkar, ben eminim ki finallere muthiş hazırlanacaksın diyete de bomba gibi döneceksin eminimm, dularımdasın kuzumm

duyguşum yeni evin hayırlı olsun tekrardan, taşınmak ne zaman nasipse

filizim keşke yakında olsaydık da yardım edebilseydim Allah güç kuvvet versin sana, dilerim yakın zamanda toparlarsın bütün işlerini

Züleyha hocam sizin de öğrencinize tekrardan geçmiş olsun, sizde kendinize dikkat edin. ben hastaneye gittigimde hep hasta olan bir insan oldugum için tedirgin oldum şimdi, dilerim bi sıkıntınız olmaz sızın

sunacımm, sende tam gaz devam ediyorsun sanırım, ben bebişin adını unuttum çok özğür dilerim öp benim için kuzuyu kocamann

ercecimm zeynepsuya da en kocaman öpücük benden

cemreeemmmm huu huu nerdesiinnnnnn

Tam 1 saat düşüne düşüne yazdım yazdıklarımı yollayamadım.O yüzden parça parça yollamalıyım diye düşündüm.
Arkadaşlar dün yazdım öğrencim hasta diye.Kuzumı gece 1 de malesef kaybettik.Size acımı anlatamam.Yavrum babasına gitti.Anneyi 3 gibi ben aradım.Dedesi izin vermiyordu.Gizlice aradım ben hayatımın en zor konuşmasını yaşadım.Hayattaki en büyük korkumdu benim.Çok kötüyüm bunu kelimelerle anlatmam mümkün değil.4 gibi eve geldim.Oğullarım uyuyor ve ben uzun süre onların başında ağladım.Onları uyandırmadan sizlere geldim son kez.O kadar uzun yazmıştım ki şimdi o kadar uzun yazamıycam parça parça yolluycam.

Son kez yazıyorum çünkü Duygu Hanımın bana yazdıklarından sonra burda kalmam sadece ortamı gerer ki ben hayatım boyunca gerilimden beslenen biri olmadım.Vardır mutlaka çevrenizde böyle insanlar.İş yerlerinde çok olurlar .Biri ile küser,herkesi gerer,inadına hareketler yapar,insanları taraf olmaya zorlar.Ben hiç bir zaman böyle olmadım,hayatım boyunca buna izin vermedim.Gergin ortamlardan hep uzak durdum.Eşimle bile kavga etmem ben.Bir ağız tadıyla kavga edemedik diye üzülür bazen.Onun için buraya sizlere veda etmeye geldim.Yazarken bir yandan ağlıyorum lütfen bozuk cümleler kurarsam af edin.Kendimi ifade edip gitmek istiyorum.
Duygu hanım;biliyorum benden elektrik alamadınız demişsiniz.Ben bunu hiç anlamadım.Ben sizi hiç tanımam ki.Gerçek hayatta nasılsınız,sesinizi duymadım ki,çocuğunuzu severken gözlerinizi görmedim ki,ağladığınızda yüzünüzü bilmem ki,nasıl kokarsınız,nasıl gülersiniz,ellerinizle mi konuşursunuz,insana nasıl bakarsınız bilmem ki.Burada kurduğunuz cümlelerle sizi tanıyamam ki.Nasıl tanımadığım birinden elektrik almam ki.Bu size haksızlık olmaz mı?

Gelelim yavrunuzla ilgili yazdıklarınıza.
Bu gece bir evladımı kaybettim ben.Size bu cümleleri yazarken o soğuk odada ve ben kuracağım her cümlede çok acı çekiyorum.
Beni tanımıyorsunuz,gerçek hayatta herkes beniim nasıl çocuk delisi olduğumu bilir.Ben keşke başarabilsem bugün kuzuma ömrümden ömür verebilseydim.Çocuklarımı bitli,sümüklü diye ayırmam koklaya koklaya öperim.Bu gün yavrunuzla ilgili yazılanları okuyunca reel hayatta biri ona bişe yaptı sandım ve üzüldüm.ama o yazılanlar banaymış.Ben sizin kuzunuzun nasıl kötülüğünü isterim.Ömrümden gitsin ona ömür olsun.En çok buna üzüldüm.
Ben geçmişi çok fazla okuyamıyorum.Oğlunuzun nezle olduğunu okudum ama Neslihanın eşinin neyi olduğunu görmedim sanki ciddi birşeymiş gibi geldi ve sordum.Oğlunuza gemiş olsun dememem üzmüştür anlarım sizi.Bu benim o anki düşüncesizliğimden olmuştur,ama,bu benim akılsız olduğumu asla göstermez.Akıl yaşta değil baştadır demişsiniz.Düşüncesizlik etmiş olabilirim ama akılsızlık farklı birşey.Birde ben sizin yaptığınızı yapmıycam cevap vericem demişsiniz.Siz bana ne sordunuz da cevabını alamadınız.Eğer cevap vermediysem mutlaka görmemişimdir.

Çok uzattım biliyorum ama son kez yazdığım için umarım çok görmezsiniz.
Ben tek tek veda etmek istiyorum.
FİLİZCİM.Lütfen hakkını helal et.Beni listene aldın emek verdin.Allah kucağını biran önce doldurur inşallah.Sen mükemmel bir anne olacaksın
NESLİHANCIM Güzel rakibem sağlıklı,eğlenceli,musmutlu bir hayat diliyorum.Kocaman öpüyorum
NURDANIM.Sanalda ilk kez birine bir duygu hissettim seni çok sevdim.2oğlan annesi olarak hep kız özlemi çektim.Seni kızım saydım.Canım sevdiğinle çok mutlu ol emi.Evlendiğinde mutlaka resmini görmek isterim.Msj at gelirim resmine bakmaya.Seni sımsıkı kucaklayıp öpüyorum.
GÜZEL ESRA.Soğuklar şehrindeki sıcak yürekli arkadaşım.Yüreğinden geçen herşeyi yaşarsın umarım.
DUYGU. Aldığın evde sevdiklerinle huzur içinde yaşa.Oğlunun sünnetini düğününü o evde gör inşallah.
Erce,Cemrem,Tultan, Suna ,Berivan ve unuttuğum kim varsa hepiniz ALLAHA emanetsiniz Hoşçakalın

başınız sağolsun ALLAH geride kalanlara sabır versinn

sorun yaşadığınız her kişi için diğer sevdiklerinizi feda etme özelliğinizin olduğuna inanmıyorum kendi adımaa burda ben sevildiğim kadar sizde seviliyorsunuzzz züley hanımm... insanlar yüzyüze gelmediği sesini duymadığı temas etmediği kişidende elektrik alır yada almaz,sever yada sevmez örnek nurdanla olan güzel ilişikiniz gibi kızınız gibi sevdiğinizi söyledinizz ne güzel insan görmediği insanıda sevebilir , endişelinir hepimizin empati yapma özelliği var çünkü benburda nurdan hasta oldu diye üzüldüm oysa görmedim nesli hastaneye gitti diye o gün bütün gün kontrolden çıkmasını bekledim halletmem gereken işleri bile geç hallettim ohhh çok şükür dedim, filiz kayseriye gitti oprerasyon geçirdi yanında olamadım diye kahroldum arkadaşlarım için dua ettim yani sandığınız gibi değil zuley hanım

her anne evladıyla olan ilişikiyi tam anlamaz ama az çok hisseder..

tekrar söylüyorum evladınız gibi gördünüz yavrucak için tekrar başınız sağ olsun diyorum, zaten çocukların içinde olan biri olarak dünkü davranışı anlayamadımmm.. siz sadece dün değil hiç bir zaman görmediniz ki beni ve yazdıklarımı düşünün alt alta msj.da, aynı satır msj.da bana yazdığınız en son msj. oğlum wc eğitimindeyken büyük wc yapamaması içindi ve pardon bide resmime yorum yapmışssınız söyle diyim oğlum nisanda wc eğitimindeydi düşünün siz o kadar zamandır bizimlesiniz bazen sohbete katıldığınızda bi üstteki kişiye yazıp beni görmezden geldiniz tekrar diyorum yazmak cvp vermek zorunda değilsiniz ama işte bu birikim dün ile birleşince duygusallık yaptım sonuçda biz burda kişinin burnu bile aksa hemen geçmiş olsun diyip öneride bulunan biriyiz bunu sizde görüyorsunuzz..

Atasözüne gelirsek siz bi öğretmensiniz bu atasözünü insan istediği yere çeker size akılsız anlamında yazmadım ki yazmamda bu benim haddimi aşar benim burda demek istediğim sizden yaşça küçük biri olarak hassas davranmam sizin aynı hassasiyet içinde olmamanız..

ayrıca burda kimseyi tarafıma çekme gibi bir durum söz konusu olamaz kimse çocuk değil burda burdaki herkez size saygı duyuyor ve seviyor ..

neysee ben kendimi yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum
amin .. çok tşk ediyorumm

bakın alt alta liste yaptınız hepsine güzel şeyler yazdınız yani benim için onları feda ediyorsunuz ben olsam asla yapmazdımm sevdiklerimi bırakmazdım ,zaten sizinle sohbet etmiyorduk genelde görmüyorsunuz yazdıklarımı böyledevam ederse sizin için sorun olmaz

Son düzenleme:
oyy kıyamam sanaa rabbim şifa versin güzel haberler al doktordan bizede haber verr ay sağlığına kavuşartıkkk..

AMİN....oh sefan olsun nedense hayal ettim oynarkennn

soruma cvp vermişsin iyi huyunun aksini düşünemezdim zaten tatlı diline şahit biri olarakkk..
emeklerinin karşılığını almana sevindim canım RABBİM devamını getirsinnn herşey güzel olsunnn
tarifimi beğenmene sevindim kuzi için bu tarif ama bende kahveyle çok yakıştırıyorummm tekrar afiyet olsunnn şeker..
OO saçlar değişmiş ciciler alınmış güle güle kullan saçlarını merakla bekliyorum..
duygucum geçmiş olsunnn
sağ ol canım aman sende dikkat et yavruna buhar makinasını açık tut hep, elinin altında orti bebe bulundur rabbim tüm yavrucakları korusun..

sağ ol canım ALLAH sanada nasipetsin...
kuzi içinde tşk .ediyorum bizler olsak başımızın çaresine bakıyoruzda söz konusu çocukolunca burnunu bile silemiyorlar aman o hasta olmasın ben olayım..

Günaydınn kızlarr.. hepiniz güne uyandığınızda şöyle keyifle topik okuyayım diceksiniz ve bi bakmışınız bi gerginlik şimdiden bu durum için kusura bakmayın insanız bazen böyle şeylerde yaşayabiliyoruzz.Günler sonra erken kalktım biraz sonra doktora gitcem bizimki baya öksürmeye başladıı dünkü keyfime gölge düştü neyse düne gelirsek ev resmen bizim ,üstümden büyük bir yük kalktı sonunda tabi havaların böyle olması ve yapacak çokişimizin olması beni korkutuyor şimdidenn ev sıfır elektirik ve su aboneliğiyaptırcazz ve nasılyapılır tam bilmiyorum dün filizcimbirşeyler anlattı ama detaylı konuşmak lazımm.. neysee oğlumun karnını doyurayım doktora götüreyim hepinize keyifli günlerr dilerim..

bu arada nesli kontrol günün ne zamandı ?

Son düzenleme:
öncelikle herkese günaydınlarrrrrrrrr
duygu ve pomocum kızlarrr evlenmişsiniz bayıldım bu ayzıya ama ne güldüm ya alalh iiliğinizi versin emii inşlhh hepp evli kalınnn...
duygu cnm brokratik işelrin bitmiş hamdolsun artık oh dieyebilrisin bundan sonrası kolaylıklar gelsin oğluşun hastalanmış kıyamama oyy melek onlar rabbim koruru onları tez zamanda şifalar versin yaradan ..
pomocum cnm taşınmısın evi toplamak yerleşmek zordur ama eminim neşeli bi şekilde yerleşirsin. evinde hzuur mutluluk ve bol bebişin olsun ..duygucum bu dileklerim sanada.....
nesli eşin hasta olmuş geçmiş olsun eşlerin hastalığı zor tabii benimki öle olunca bütün erkekler öle zannediyprum
çeşmi cnm inşlh artık hastalığını atlatmöışsındır...
esra yazın için teşekkürler ama sen istediğin an fit bi bayan olabilirsinnnn..
aklımda kalanlar bunlar cepten yazınca alıntı yapamadım .. a.e.o hepinizzzzz..

yazınızı okudum o kadar üzüldüm ki anlatamam ben ki evlat diye yılalrca ağlayıp derdimize derman arayan biriyim bide doğur besle büyüt onu laybet yazmasıo bile korkunç geliyor bana ama kader elden bişey gelmez bende 15 yaşında abimi kaybettim annenciğimin neler yaşadığını gördüm allahım anensine sabırlar versin rabbim acısını hafifletsin inşlh.. hepinziizn başı sağolsun...