- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.581
öncelikle herkese günaydınlarrrrrrrrr
duygu ve pomocum kızlarrr evlenmişsiniz bayıldım bu ayzıya ama ne güldüm ya alalh iiliğinizi versin emii inşlhh hepp evli kalınnn...
Duygu cnm brokratik işelrin bitmiş hamdolsun artık oh dieyebilrisin bundan sonrası kolaylıklar gelsin oğluşun hastalanmış kıyamama oyy melek onlar rabbim koruru onları tez zamanda şifalar versin yaradan ..
Pomocum cnm taşınmısın evi toplamak yerleşmek zordur ama eminim neşeli bi şekilde yerleşirsin. Evinde hzuur mutluluk ve bol bebişin olsun ..duygucum bu dileklerim sanada.....
Nesli eşin hasta olmuş geçmiş olsun eşlerin hastalığı zor tabii benimki öle olunca bütün erkekler öle zannediyprum
çeşmi cnm inşlh artık hastalığını atlatmöışsındır...
Esra yazın için teşekkürler ama sen istediğin an fit bi bayan olabilirsinnnn..
Aklımda kalanlar bunlar cepten yazınca alıntı yapamadım .. A.e.o hepinizzzzz..
amin cnm nerde ev sahibi olmak isteyen varsa mevlam nasip etsinamin canım ..
öncelikle sağ ol kuzumm ne güzel seni güldürmüşüz
cemrecim allahnerde varsa ev isteyennasip etsin sende allaha emanet ol
haftasonu kimseler gelmemiş buralara inşallah keyifler yerindedrbenm böbrek agrısı grip nezle ve bilimum hastalıklar birleşti çok kötü hasta günler geçiriyorum. resmen bütün gün yatıştayım, midem hiçbişey almıyo desem yeridir. odam annemın yiyeyim içeyim die getirdigi şeylerle dolu ama yok bogazımdan geçmiyor, ben hiç böle hasta olmazdım bu sefr bi garip oldu eğer böle giderse salı günü için randevu aldık tekrardan gidecem doktora
umarım herkes de keyifler ve saglıklar yerindedir canlar, öptüm hepinizii
Günaydınn kızlarr.. hepiniz güne uyandığınızda şöyle keyifle topik okuyayım diceksiniz ve bi bakmışınız bi gerginlik şimdiden bu durum için kusura bakmayın insanız bazen böyle şeylerde yaşayabiliyoruzz.Günler sonra erken kalktım biraz sonra doktora gitcem bizimki baya öksürmeye başladıı dünkü keyfime gölge düştü neyse düne gelirsek ev resmen bizim ,üstümden büyük bir yük kalktı sonunda tabi havaların böyle olması ve yapacak çokişimizin olması beni korkutuyor şimdidenn ev sıfır elektirik ve su aboneliğiyaptırcazz ve nasılyapılır tam bilmiyorum dün filizcimbirşeyler anlattı ama detaylı konuşmak lazımm.. neysee oğlumun karnını doyurayım doktora götüreyim hepinize keyifli günlerr dilerim..
bu arada nesli kontrol günün ne zamandı ?
duygu ve pomocum kızlarrr evlenmişsiniz bayıldım bu ayzıya ama ne güldüm ya alalh iiliğinizi versin emii inşlhh hepp evli kalınnn...
duygu cnm brokratik işelrin bitmiş hamdolsun artık oh dieyebilrisin bundan sonrası kolaylıklar gelsin oğluşun hastalanmış kıyamama oyy melek onlar rabbim koruru onları tez zamanda şifalar versin yaradan ..
pomocum cnm taşınmısın evi toplamak yerleşmek zordur ama eminim neşeli bi şekilde yerleşirsin. evinde hzuur mutluluk ve bol bebişin olsun ..duygucum bu dileklerim sanada.....
nesli eşin hasta olmuş geçmiş olsun eşlerin hastalığı zor tabii benimki öle olunca bütün erkekler öle zannediyprum
esra yazın için teşekkürler ama sen istediğin an fit bi bayan olabilirsinnnn..
aklımda kalanlar bunlar cepten yazınca alıntı yapamadım .. a.e.o hepinizzzzz..
oyy kıyamam yaa, bırakmadı gitti senin peşini, kovalayalım hep beraber, uzak dursun hastalık sendenSanırım şimdi biraz daha iyisin ama doktora git yine de kuzum, ne olur ne olmaz. Grip zaten fena, virüs mutant olmuş resmen süründürüyor, ben de bayramdan sonra çektim uzun bir süre, şimdi de eşimin faranjit diye başlayan hastalığı gribe doğru ilerliyor, inşallah grip olmaz, çok nazlı çooook:18:
Duygucum, şaşırmadım desem yalan olur, ikiniz de böyle gergin bir diyaloğun içine girecek insanlar değilsiniz aslında ama dediğin gibi hepimiz insanız, olabiliyor yanlış anlamalar, düzeleceğini umuyorum canım.
Ev konusunda tekrardan hayırlı olsun gülüm, sağlıkla, keyifle, huzurla oturasınız içinde, bol bol misafirlerin olsun keyifle vakit geçireceğinEvin sıfır olması ayrı bir güzellik olmuş Bizde o tarz işlerle eşim ilgilendiği için hiç bir fikrim yok elektrik-su abonelikleri konusunda. Ev senin üzerine sanırım, öyleyse biraz bu tarz işler olacak ama sen muhasebeci kızımızsın, kolaycacık halledersin eminim
Cemrem teşekkür ederim canım, eşim yatıyor valla bugün, benim eşim de seninki gibi galibaBen hasta olsaydım keşke de o olmasaydı diyorum
kızlar hepimize günaydın. Bugün biraz modum düşük, eşimin hastalığı gribe dönüştü sanki, inşallah öyle değildir. Züleyha'nın öğrencisine çok üzüldüm, allah rahmet eylesin. ölüm her an gelebiliyor ama ölen bir çocuk olunca hiç yürek dayanmıyor.
Uzun zamandır kilo veremediğim gibi bir de alıyorum, çözemedim ben bu işi. Karnım resmen şiş, normalde göbek sorunum yoktur ama bir süredir kocaman bir göbeğim varönümüzdeki pazartesi doktor kontrolüm var, rahim durumum iyidir inşallah. Cumartesi gününden beri bolca yürümeye çalışarak 12000 civarında adım atıyorum, atmaya da devam edeceğim. Haftaya perşembe-cuma günü gibi regl olacağım sanırım, inşallah ondan sonra kilom biraz düşer, yeni yıla 70 üstü bir rakamla girmek istemiyorum
duygucum, günaydın canım, nasılsın? Kuzeyi doktora götüreceğini yazmışsın, gidip geldiniz mi, ne dedi dr? Inşallah grip değildir, gerçi soğuk algınlığı bile olsa epey uğraştırıcı, hele çocuk olunca, büyükler en azından ilaçlarını içip yatıyor, çocuk huysuzlanıyor. Daha önce de dedim, sen de kendine dikkat et canım. Bir ara evle ilgili detaylı sorgulayacağım seni haberin olsun
duygucum, günaydın canım, nasılsın? Kuzeyi doktora götüreceğini yazmışsın, gidip geldiniz mi, ne dedi dr? Inşallah grip değildir, gerçi soğuk algınlığı bile olsa epey uğraştırıcı, hele çocuk olunca, büyükler en azından ilaçlarını içip yatıyor, çocuk huysuzlanıyor. Daha önce de dedim, sen de kendine dikkat et canım. Bir ara evle ilgili detaylı sorgulayacağım seni haberin olsun
istediğin zaman sorgula beni
Valla iyiyim desem yalan olur keyfim yok neslicim inşallah günün diğer yarısıhepimiz için iyi olur,sen nasılsın dicem ama seninde keyfin yokmuş
Yeni geldik doktordan çok şükür aşaya inmemiş aslında benim panik hallerim bu yüzden, nesli bir kere böyle nezleydi doktor bi ilaç verdi yolladı sonra ilerledi meğer aşaya inmiş hastalığı şok olduk o günden beri basit bi burun akıntısını bile çok büyütüyorum..teşekküler ilgin için
Neslicim senin sohbetini bırakıp gitmeyi sevmiyorum ama benim ç.makinem bozuldu annemler alcak ev hediyesi yeni evime gelcek bu sürede kayınvalideye gidiyorum çamaşır yıkamaya:))) kaçıyorum kendine iyi bak aman hasta olma önlem almaya bak çok öptümm
Yaaa evet bir de kadınları anlamak zor derler, asıl onları anlamak zor
canım Züleyha hocam, diyet yapmak gibi bi niyetim olmadıgı halde kilo vermişim bu hafta ki özellikle tartılmıyordum bikaç gündür bu sabah tartıldım ki şaşırdım da çünkü bişey yiyebildigim yegane zamanlarda genelde makarna pilav gibi kokusuz tatsız ama kalorili şeyler yiyebilmiştim, saglıksız bir zayıflama oldu bugun biraz daha düzenime döndüm sayılır, yarın doktora gidecem umuyorum ki bişey çıkmaz da yavaş yavaş da olsa düzelirim artköpücüğünüz için de çoookkk teşekkür ederiimmm azaldı bile ağrılarım inanın bana, güzel yüreğinizden öptüm bende sizi ve çok değerli öğretmen ellerinizden
öğrencinizin durumunu da okudum dilerim iyileşir hocam, çok çokk geçmiş olsun
duygucumm kuzeye çok çookk geçmiş olsunnkorkunç bir salgın var sanırım aman sen bebişe dikkat et, bide bu grip kolay geçmeyen cinsinden sanırım, umarım kuzeyinki öle olmaz bu arada kendine de çok dikkat et, hep anneler hasta olmaz sanıyoruz ama sizler de hasta oluyorsunuz valla duygucum çok koru kendini, kuzeyi de bu ara fazla öğme istersen, zor olur biliyorum ama hastalık geçmesin sana da tez zamanda şifa olur inşallah
beni de sormuşsun saolasın canımmdiğer günlere göre çok çok daha iyiymm, hatta bugun gözümü karattım dışarı çıktım yani gerçi hava soğuk die bi avm ye attım kendimi ama olsun nerdeyse 1 haftadan sonra evden çıkmak iyi oldu gerçi yediklerimi içimde tutamama gibi bi sıkıntım var ama o da geçer artk inşallah die düşünüyorum yarın doktora gidecem tekrar çıkar artk ne varsa die umuyorum
kıskanan insanları hiiçç takmayın kafanıza lutfen, kendi kötülükleri kişinin kendisine aitttiro dediginiz metabolizma hızlandıran şeyleri annem de görmüş bugun tv de, az önce acıktım da ne yesem die üdşünürken söledi yoğurt yedim bende bu sölenenlere bakarak özellkle kiviye bayılan bi insan olarak pek de sevdim ayrıca
tibetin 5 hareketine de hemen bakıyorum ve yapabilecegim şeylerse mutlaka yapıyorum bundan sonra, teşekkür ederimm
duyguşum mevzuyu sonradan okudum da diliyorum ve umuyorum ki bi yanlış anlaşılma vardır ve en yakın zamanda sorun hallolur
ikinize dee kocamaaannnnn hayırlı olsunlar diliyorum canlaarrrrhuzurlu mutlu çoookk neşeli ve bol saglıklı günler geçirirsiniz inşallah evlerinizde
çeşminazcım emir adı oğlumun
ben dikkat ediyoruma hep +++ çıkıyorum anlamadım daha adet olmadım ondanmı anlamadım
cancagızlarımm günlerdir girip şöle kaçamak bakışlar bakıp bişey yazamadan gittim, inanın çok hastaydım, hatta bu hastalıkta esracıgıma da filizcigime de telaşlarını sormayı unutmuşum ikisinden de tekrar özür diliyorum
bugun artk gemileri yaktım attım kendimi dışarı, biraz rahatsızlandım ama evde yatmaktan iyiydi yani gerçekten çok sıkıldım artkkbiraz alışveriş de yapınca nasıl iyi geldi anlatamam yarın doktordan iyi bişeyler de duyarsam degmeyin keyfimee
neslicim eşine çok çok geçmiş olsun, kronik faranjit var bende çok da halsizlık yapmaz aslında eşine söle fazla nazlanmasın
esroşumm sınavlar iyi geçmiş telde de söledim çok sevindimm, şimdi dinlenmenin keyfini çıkar, ben eminim ki finallere muthiş hazırlanacaksındiyete de bomba gibi döneceksin eminimm, dularımdasın kuzumm
duyguşum yeni evin hayırlı olsun tekrardan, taşınmak ne zaman nasipse
filizim keşke yakında olsaydık da yardım edebilseydimAllah güç kuvvet versin sana, dilerim yakın zamanda toparlarsın bütün işlerini
Züleyha hocam sizin de öğrencinize tekrardan geçmiş olsun, sizde kendinize dikkat edin. ben hastaneye gittigimde hep hasta olan bir insan oldugum için tedirgin oldum şimdi, dilerim bi sıkıntınız olmaz sızın
sunacımm, sende tam gaz devam ediyorsun sanırım, ben bebişin adını unuttum çok özğür dilerimöp benim için kuzuyu kocamann
ercecimm zeynepsuya da en kocaman öpücük benden
cemreeemmmm huu huu nerdesiinnnnnn
amin işallahhhh..
hıhh en çok ben her konuda bennn ben bunu ıspatladım 1-0 öndeyimmm bi keree
sen bi gel bak ben köftenin hassını nasılyapıyorumm sana, çünkü insan birtek sevdikleri için güzel şeyler yapabilir dünyanın en iyi ağçısı bile yalnızmutlu olduğu insanlara güzel yemek yapabilir..
sağ ol canımm benimm bu msj iyi geldi banaaa
canım var malesef sporu ve mekiği bıraktığımdan beri göbüşüm büyüdü sanki ,benim göbeğim asla olmamalı pko nun en büyük belirtisi göbek çevresi canım hani bi elbise giymiştim ya resim çekilmiştim orda göbeğim yok denecek kadar azdı şimdi baya şişti göbeğimm
haksızlık etme kendineee şartlarına fgöre eskşye göre çok güçlüsün karıncalık eskide kaldııı..
ay geçen videoda çok tatlıydın eşinle edi ile budü gibisin zaten en kısa sürede taklit videosu istiyorummm
duygu cnm brokratik işelrin bitmiş hamdolsun artık oh dieyebilrisin bundan sonrası kolaylıklar gelsin oğluşun hastalanmış kıyamama oyy melek onlar rabbim koruru onları tez zamanda şifalar versin yaradan ..
pomocum cnm taşınmısın evi toplamak yerleşmek zordur ama eminim neşeli bi şekilde yerleşirsin. evinde hzuur mutluluk ve bol bebişin olsun ..duygucum bu dileklerim sanada.....
nesli eşin hasta olmuş geçmiş olsun eşlerin hastalığı zor tabii benimki öle olunca bütün erkekler öle zannediyprum
esra yazın için teşekkürler ama sen istediğin an fit bi bayan olabilirsinnnn..
aklımda kalanlar bunlar cepten yazınca alıntı yapamadım .. a.e.o hepinizzzzz..
Çok uzattım biliyorum ama son kez yazdığım için umarım çok görmezsiniz.
Ben tek tek veda etmek istiyorum.
FİLİZCİM.Lütfen hakkını helal et.Beni listene aldın emek verdin.Allah kucağını biran önce doldurur inşallah.Sen mükemmel bir anne olacaksın
NESLİHANCIM Güzel rakibem sağlıklı,eğlenceli,musmutlu bir hayat diliyorum.Kocaman öpüyorum
NURDANIM.Sanalda ilk kez birine bir duygu hissettim seni çok sevdim.2oğlan annesi olarak hep kız özlemi çektim.Seni kızım saydım.Canım sevdiğinle çok mutlu ol emi.Evlendiğinde mutlaka resmini görmek isterim.Msj at gelirim resmine bakmaya.Seni sımsıkı kucaklayıp öpüyorum.
GÜZEL ESRA.Soğuklar şehrindeki sıcak yürekli arkadaşım.Yüreğinden geçen herşeyi yaşarsın umarım.
DUYGU. Aldığın evde sevdiklerinle huzur içinde yaşa.Oğlunun sünnetini düğününü o evde gör inşallah.
Erce,Cemrem,Tultan, Suna ,Berivan ve unuttuğum kim varsa hepiniz ALLAHA emanetsiniz Hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?