2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

amin canım ..
öncelikle sağ ol kuzumm ne güzel seni güldürmüşüz
cemrecim allahnerde varsa ev isteyennasip etsin sende allaha emanet ol

amin canım ..
öncelikle sağ ol kuzumm ne güzel seni güldürmüşüz
cemrecim allahnerde varsa ev isteyennasip etsin sende allaha emanet ol
amin cnm nerde ev sahibi olmak isteyen varsa mevlam nasip etsin
bizim kendi evimizdi. bekarken amaküçüktü çok bi büyük oda bide minik odamız vardı biz orda 7 kişi büyüdük maşalalh o zamanlar ben çocukken yetmezdi bize uff odamız olsa derdik hep kardeşler olarak( kızkardeşimle birlikte uyurduk ) ama nasıl ki büyüdüm evin küçüğü büyüğü değil kendi evin olmasının öenmini anladım.. bide o evde yaşadığım günleri özledim büyüdükçe.. rabbim kirada kilere kolaylık versin.. evet güldüm ya hepimizin neşesi hep bol olsun..

Son düzenleme:

Oyy kıyamam yaa, bırakmadı gitti senin peşini, kovalayalım hep beraber, uzak dursun hastalık senden Sanırım şimdi biraz daha iyisin ama doktora git yine de kuzum, ne olur ne olmaz. Grip zaten fena, virüs mutant olmuş resmen süründürüyor, ben de bayramdan sonra çektim uzun bir süre, şimdi de eşimin faranjit diye başlayan hastalığı gribe doğru ilerliyor, inşallah grip olmaz, çok nazlı çooook:18:

Duygucum, şaşırmadım desem yalan olur, ikiniz de böyle gergin bir diyaloğun içine girecek insanlar değilsiniz aslında ama dediğin gibi hepimiz insanız, olabiliyor yanlış anlamalar, düzeleceğini umuyorum canım.
Ev konusunda tekrardan hayırlı olsun gülüm, sağlıkla, keyifle, huzurla oturasınız içinde, bol bol misafirlerin olsun keyifle vakit geçireceğin Evin sıfır olması ayrı bir güzellik olmuş Bizde o tarz işlerle eşim ilgilendiği için hiç bir fikrim yok elektrik-su abonelikleri konusunda. Ev senin üzerine sanırım, öyleyse biraz bu tarz işler olacak ama sen muhasebeci kızımızsın, kolaycacık halledersin eminim

Cemrem teşekkür ederim canım, eşim yatıyor valla bugün, benim eşim de seninki gibi galiba ben hasta olsaydım keşke de o olmasaydı diyorum

Sevgili rakibem Züleyha, daha doğrusu ex rakibem (malum hedefe ulaştın, ben yerimde sayıyorum), öncelikle öğrencin için çok üzüldüm, senin ne kadar içten acı çektiğin yazım dilinden belli oluyor, yavrucağın yaşamı bu kadarmış demek, Allah onu cennetine aldı, nur içinde yatsın, ışıklar içinde uyusun. Bunları yazarken inan benim de gözlerim dolu, ne diyeceğimi bilmiyorum...
Duyguyla aranızda bir yanlış anlaşılma olduğu aşikar, o Kuzey konusunda çok hassas, oğullarına ve öğrencilerine olan düşkünlüğünden dolayı en iyi sen anlarsın onu aslında. Ben aramızdan ayrılma düşüncene de çok üzüldüm, bu nedenle kararının değişeceğini umuyorum..

Kızlar hepimize günaydın. Bugün biraz modum düşük, eşimin hastalığı gribe dönüştü sanki, inşallah öyle değildir. Züleyha'nın öğrencisine çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin. Ölüm her an gelebiliyor ama ölen bir çocuk olunca hiç yürek dayanmıyor.
Uzun zamandır kilo veremediğim gibi bir de alıyorum, çözemedim ben bu işi. Karnım resmen şiş, normalde göbek sorunum yoktur ama bir süredir kocaman bir göbeğim var Önümüzdeki pazartesi doktor kontrolüm var, rahim durumum iyidir inşallah. Cumartesi gününden beri bolca yürümeye çalışarak 12000 civarında adım atıyorum, atmaya da devam edeceğim. Haftaya perşembe-cuma günü gibi regl olacağım sanırım, inşallah ondan sonra kilom biraz düşer, yeni yıla 70 üstü bir rakamla girmek istemiyorum

selam canımm keyifli günler,bugün böyle tatsızlık oldu işte neyse kapattım kendi adıma ,evet yorucu günler beni bekliyor kış olması üstelik kuzeyin hastaolması işleri yavaşlatıyor ama yapcam bir şekilde güzel enerjilere ihtiyacım varr şimdidenn..

Son düzenleme:
Duygucum, günaydın canım, nasılsın? Kuzeyi doktora götüreceğini yazmışsın, gidip geldiniz mi, ne dedi dr? İnşallah grip değildir, gerçi soğuk algınlığı bile olsa epey uğraştırıcı, hele çocuk olunca, büyükler en azından ilaçlarını içip yatıyor, çocuk huysuzlanıyor. Daha önce de dedim, sen de kendine dikkat et canım. Bir ara evle ilgili detaylı sorgulayacağım seni haberin olsun

ne saçma bir gün tekrar geçmiş olsun umarım doktora gitmiştir eşin acil şifalar diliyorum tekrardan,nesli sorma bende kilo almışım hemde rekor düzeyde inan çok şaşkınım hangi ara aldımbilmiyorum ama verceğimi biliyorum şu stresde kalksın üstümden ,karnın neden şiş acaba merak ettim doğrusu bi yakınımın böyleydi ve ciddi sorun yaşıyor şuan lütfen ihmal etme, rahim durumuna gelirsek beninanıyorum herşey yolunda iyi şeyleri çağır iyi olsunn anlaştıkmı hadibakalım gününü keyifli bi hale getirrmeye çalış gerçi kelin ilacı olsakendi başına sürer misali bende çok keyifsizim..

istediğin zaman sorgula beni

istediğin zaman sorgula beni
Valla iyiyim desem yalan olur keyfim yok neslicim inşallah günün diğer yarısıhepimiz için iyi olur,sen nasılsın dicem ama seninde keyfin yokmuş
Yeni geldik doktordan çok şükür aşaya inmemiş aslında benim panik hallerim bu yüzden, nesli bir kere böyle nezleydi doktor bi ilaç verdi yolladı sonra ilerledi meğer aşaya inmiş hastalığı şok olduk o günden beri basit bi burun akıntısını bile çok büyütüyorum..teşekküler ilgin için

Neslicim senin sohbetini bırakıp gitmeyi sevmiyorum ama benim ç.makinem bozuldu annemler alcak ev hediyesi yeni evime gelcek bu sürede kayınvalideye gidiyorum çamaşır yıkamaya:))) kaçıyorum kendine iyi bak aman hasta olma önlem almaya bak çok öptümm

Canım benim, çocuklar çok hassas oluyor, ekstra dikkat etmek lazım zaten. Sen doğru olanı yapıyorsun, ihmal etmemek lazım. Hele senin ev de pek uygun değildi, bundan sonra çok daha rahat olacaksınız inşallah

Tamam canım, kolay gelsin Yeni eve yeni makine olacak, şimdiden hayırlı olsun Benim de çıkmam lazım zaten de çıkamadım bir türlü, günün devamında enerjimiz artsın inşallah

nurdancıgım kusura bakma eger senınle yeterı kadar ılgılenemedıysem. hızlıca okuyum derken ınsan detaylı cumlelerı goremıyor. gercı sureklı gecmıs olsun dedım ama yıne de ne bılıyım cok cok hasta oldugunu ıyıce farkettım ılgılenemedıysem kusura bakma emi.

sen nıye boyle hasta oldun yaaaaaaaa kıyamam. unıversıte hastanesıne gıtsen barı, ne bılıyım bır turlu toparlanamadın grıp, bobrek agrısı derken. ıyı bır kontrolden gecsen keske. bence bu hafta da toparlanamazsan yenıden doktora gıt.

acık sıfalar dılıyorum canım sana.

guzel dıleklerın ve duaların ıcın de hem kendı adıma hem duygunun adına cok tsk edıyorum ALLAH razı olsun daha guzel evler hepımızın olsun hem de kendı evımız olsun ınsaallah agız tadıyla da oturalım ınsaallah

çeşminazcım emir adı oğlumun
ben dikkat ediyoruma hep +++ çıkıyorum anlamadım daha adet olmadım ondanmı anlamadım

sunacıgım artı cıktıgını ozelden bıldırım yaparken de yazmıssın kusura bakma bırsey yapamadın. strese gırdın mı buaralar ekstra ? bu sebep olabılır. ayrıca sen henuz regl olmuyorsun sanırım, o da etkendır. ve kaldı kı ayın sekıllerı, mevsım gecıslerı, mevsımler bıle ++ cıkmamıza sebep oluyormus bunları unutma emi.

yok yok olur mu ya, sen bukadar hastayken hıc bır beklentım olamazdı zaten senden. kaldı kı fazla fazla ılgılendın lutfen dusunme boyle. sen ıyıles bıran once, bu yeterlı benım ıcın.

yaaaaaa cok gıcıksın haaaaaaaaa hep ben bırıncıyım ben bırıncıyım dıyorsun of yaaaaaaaaaa

tamam kusum bır kendıme geleyım de hem ev ıcın hem de taklıt ıcın bır vıdeo patlatayım sana.

ohhhhhhhh senı guldurmusuzzzzzzzzzzzzz ozaman daha da bır sevındım bunaaaaaaaaaa ya zaten eglenelım keyıflenelım dıye boyle bır suprız dusunduk. aynı anda yazdık. sakladık hepınızdennnnnnnnnn

valla cok zor tasınmak, aılemle cok tasındım, kendım de evlı-bekar cok tasındım alıstım yanı ama 1,5 gunde toparlanmak cok zor oluyor ama ALLAH ınsanı daha becerıklı ve guclu yapıyormus zaman gectıkte. dun resmen evıo %80 topladım herseyı ıle yerlestırdım dusunç mutfak harıcı, mısafır bıle agırlayabılecek durumdayım. sadece mutfak kaldı, esım uyumasa onu da yapardım o cıkartır ben yerlestırırdım cunku. duaların ve guzel dıleklerın ıcın cok tsk ederım canım. sana guzellerı, hepımıze olsun ınsaallah , ıcınde bebeklerımızın seslerı yankılansın ınsaallah

esranın sınavları bıttı . senınkıler nezaman ? hazırlık asaması ne durumda ?

hocam, sıkıntılar yasanmıs olsa da duygu ıle aranızın duzelebılmesını ve burda kalmasını dılerım cunku kan kaybetmek, bır ınsanın hayatımızdan cıkması hosuma gıden seyler degıl. kaldı kı guzel bır ınsansınız, sızın burda olmanızı ısterım ama tabıkı duygu ıle aranızda seyı halletmenıze ve her ıkınızın de bunu ıstemesı halınde olur bu. dualarınız guzel dıleklerınız ıcın cok tsk ederım cok ıncesınız. ınsaallah daha uzun uzun gorusme fırsatımız olur