- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.741
menümü yazayım kızçelerim
sabah
1 yumurta
1 kb peynir
2 tane çeçil peyniri
yarımm domates
4 zeytin
10 garm kadar helva
1 dilim çavdar elmeği
2 kupa çay
öğle
1 tabak ayran çorbası
ara
1 hurma
akşam
1 tabak mantarlı tavuk sote
1 tabak yoğurtlu ıspanak
3 kaşık ayran çorbası
ara
3 bardak çay
2 mandalina
1 hurma
yorum istiyorum listeme emzikliyim ona göre kızlar
filizcim bana duyduğun sevgi için gerçekden tşk.ediyorum ve bende seni çok seviyorum sen benim canımsın ama esra ile aranızın daha fazla bozulmasını istemiyorum o yüzden bu konu kapansın istiyorum çünkü burda diğer arkadaşlarımız var ve inan bunları okurken onlarda çok üzülüyordur..
bu olaylar benim yüzümden oldu ben ne zamandır içime attığım şeyi gündemi getirdim zamanlama olarak yanlış değildi dünde açıkladım zamanlama yanlışlığı olayların üstüne oldu şimdi siz esra ile böyle olunca pişmanlık hissetmeye başladım yine içmemi atsaydım diye düşündüm kimse benden yana olmak zorunda değil filizim sen beni çok sevdiğin için böyle yapma hissi duyuyorsun,ayrıca sen yalaka biri değilsin kalp insanısın sevdiklerini koruma hissi oluyor bu benim için değil herkez için geçerli bunun altını çizmek istiyorum olaylar esas sahiplerini aştı büyümeye başladım lütfen hepinizden rica ediyorum konu kapansın artık
esra sana söylüyorum bunu filiz seni çok seviyor ne yazarsa yazsın nedersin desin seni çok seviyor bunu unutma...
kızlarr son kez rica ediyorum bu tatsız konu kapansın uzatmak isteyen varsa özelden yazsın ..
endişe korku yüzünden zaten bu kadar kendimi sıkıyorum eşime yansıtmamamya çalışıyorum oda sıkılıp sonucu etkilememmek için..senı cok ıyı anlıyorum canım, belırsızlık ve endıse kavuruyor ınsanı. ama stres de ıyı gelmez boyle durumlarda bılıyorsun sperm sayısını da yumurtanın dollemesını de etkılıyor cıddı sekılde. oyuzden dusunmemeye kendını baska seyler ıle mesgul etmeye calıs zaten ders calısıyorsun kafan mesguldur bu doneme denk gelmesıne sevındım hatta.
sen ıstanbulda nerde oturuyorsunnn, hangı hastaneye gıdıyorsun
senınkı cok guzel bır dılek herseyden once. benım ıcım ısındı okurken valla. sade dogal yalın ıcten. emınım pamuk gıbı bır nıne olursun zaten.
yarın çabuk olsun sende keyfini çıkargunaydınnnnnnnn kızlar
hayırlı cumalar dılıyorum
haftanın son ıs gunu ve yarın oglene kadar uyumak. sonra komsumla cay keyfı yapmak. evde fılm, dızı keyfı yapmak ıstıyorum oyuzden bugun hemen bıtsın ıstıyorum zaten esım sabah sabah yıne canımı sıktı aglattı bılmıyorum yıne bırseyler oldu bu adama. bır yıl oncekı okuzluklerını yıne yapar oldu hem de bır gun ara ıle tekrar ettı.
neyse konuyu uzatmadan hepınıze guzel bır gun dılıyorum beynen ve bedenen dınlenerek pazartesı gunu sahalara cok ıyı donus yapmayı umut edıyor ve planlıyorum ınsaallah
hepınızı opuyorummmmmm
gunaydınnnnnnnn kızlar
haftanın son ıs gunu ve yarın oglene kadar uyumak. sonra komsumla cay keyfı yapmak. evde fılm, dızı keyfı yapmak ıstıyorum oyuzden bugun hemen bıtsın ıstıyorum zaten esım sabah sabah yıne canımı sıktı aglattı bılmıyorum yıne bırseyler oldu bu adama. bır yıl oncekı okuzluklerını yıne yapar oldu hem de bır gun ara ıle tekrar ettı.
neyse konuyu uzatmadan hepınıze guzel bır gun dılıyorum beynen ve bedenen dınlenerek pazartesı gunu sahalara cok ıyı donus yapmayı umut edıyor ve planlıyorum ınsaallah
hepınızı opuyorummmmmm
arkadaşlarımm doktordan geldim hemen yazaım size ne çıktıgınıı..
midemde gastrit varmış, idrar yollarımda yogun bir enfeksiyon varmış, bir de alerjik bi bünyem varmış bu yuzden de gribim zor geçiyormuş ve geç iyileşiyormuşum. hepsi için ayrı ayrı ilaç verdi doktor, bütün tahlillerimde fala fazla kapsamlı yapılmış zaten. kan degerlerim normalde düşüktü benm normale baya yakıon çıkmış, kolestrole falan bakılmış onda da bi sıkıntı yok, hatta olması gerekenden düşük bile. bide kanımda da mikrop var fsalan filan yani kısascaa çok önemli bişeyim yokkilgilenen herkese çok teşekkür ederimm
hayırlı cumalar canımm bak eşin kafamı fena bozuyor sen benim eçen dediğimi yap müshil koy suyuna senle uğraşcak vakti bulamasın üzmesin seniisanada güzel birgün dilerim kuzum..
Günaydın hayırlı cumalar fıstık arkadaşlarım nasılsınız bakayımm...
kızlar kaç gündür yazmayı unutuyorum elektirik su aboneliği yaptırdık doğalgazcılarla anlaştık salı tesisat yapılacak bugün öğleden sonra abonelik için gitcem doğalgaz açılır açılmaz taşıncaz bakalım 2013 demi taşıncam 2014 ilk haftasımı merak ediyorum gerçi hertürlü uyar bana 3yıldır beliyorum bu anı haftasonu mobilyalara karar verirsek hafta içi perdelerimi seçeceğim sonra avizeler ayyy içime heyecan kapladı şimdiden son oturuşlarımın tadını çıkarayım maraton başlıyor haa taşınayımm yerleşeyim topiğide hızlıdöncem yaz gelmeden dümdüz bi karın ve 55kg olmak istiyorum inşallah son günlerde ciddi kilo almaya başladım
gunaydınnnnnnnn kızlar
hepınızı opuyorummmmmm
Günaydın kızlar, hepimiz için haftanın son günü güzel geçsin inşallahCumartesi çalışanlar için de en kısa zamanda cuma günü de tatil olsun inşallah Ben akşam girmeyi planlıyordum ama haftanın yorgunluğundan sanırım akşam erkenden uyuyakaldım. İyi geldi valla. Şimdi de adaçayımı alıp, foruma girdim. Eşim toparlandı epey çok şükür, bende de hafif bir kırıklık var gibi ama hasta olmayacağım, engellemek için elimden geleni yapacağım.
Bu arada Duyguşumun sorularına geri döneyim ve hafta bitmeden cevaplayayım. Önce estetikle ilgili düşüncelerim, estetiğe karşı değilim ama kendim yaptırmayı düşünmem. Doğallıktan yanayım ve her yaşın ayrı bir güzelliği olduğunu düşünüyorum. Estetik yaptıranlara bakınca da pek hoş bulmuyorum açıkçası. Botoks bile belli oluyor, ifadesizleştiriyor. İnsanın iç güzelliği dışa yansır ve yaş aldıkça, yaşadığı mutluluklar, acılarından ve üzüntülerinden aldığı dersler, edindiği tecrübeler dış görünüşüne yansır bence. Ben yaşlanınca da fit, rahat hareket edebilen, kendine yetebilen biri olmak isterim, yüzümdeki kırışıklıkları falan önemsemem muhtemelen
Gelelim 2013 yılına, biraz düşündüm de benim için ortada bir yıl olmuş. Yani büyük sorunlar atlatmamışım ama büyük sevinçler de olmamış. Kadın hastalıkları ile ilgili biraz endişelenmiştim ve yıllardır kullandığım dkh'nı bıraktım bu yıl. İşle ilgili projelerim istediğim gibi ilerlemedi ve yapacağım bazı işler 2014 yılına kaldı. Kariyer olarak ta herhangi bir iyileşme yaşamadım, 2014 yılına artık inşallah diyorumSonuç itibariyle 2013 yılı biraz ortada bir yıl oldu. Hayatımda tek sayılı yıllarda genelde dönüm noktalarımı yaşamışımdır, o yüzden 2014 olmasa bile 2015'ten umutluyum diyeyim
Duygu, çok güldüm bu çözüme ama vallahi işe yarayabilirBen direk adamı yolmayı düşünüyorum, senin plan daha zekice tuttum bunu
Hayırlı olsun canım, bunlar çok tatlı telaşlar, herşey gönlüne göre olsun, geri sayım başladıBen fazla kilo aldığını da düşünmüyorum, göbeğin olduğunu da, biraz taktın sen ama var diyorsan da 1 ayda eritirsin eminim
Duygucum, bugün var mı planların? Evde misin? Gel beraber yemek yiyelim bornovada
sende tekli rakamların sana iyi geldiğini düşünüyorsun demek bende çiftin iyi geldiğini düşünüyorum bakalım senin yılın kapandı benim yılım başladı :)))))
tam neslice cevap vermişsin estetikle ilgili düşüncelerini daha sen yazmadan tahmin ediyordum hatta yaşlılığını hayal ettim sen böyle yine kısa ama beyaz saçlı altında pantalonu ütünde beyzik tşörtü olan dinamik genç elinde gazatesiyle sahilde oturan harika bi ihtiyar olcan bence
2013 de dediğin gibi ortada geçmiş ne çok şey almış nede vermiş aman sağlığın iyi olsunda bence gersi sorun değil
hertürlü çözüm itinayla uygulanır müshil,şap,uyku ilacı:))))
evet tadını bugün fark ettim nesli kaçgündür bunları düşünememişim şimdi ağzım fiyonk internetten araştırmalar yapıyorum
nesli son günlerde ciddi kilo almaya başladım neyseki p.tesi tatildi liste yoksa ++ olmuştum buhaftada öyledir muhtemelen artık tartılmıyorum iyice uzaklaştım sağlıklı beslenmekden adaptede olamıyorum göbekve göbek çevrem malesef yağlı dümdüz olsun istiyorum..
canım afiyet olsun inan çok isterdim ama öğleden sonra üçkuyulara doğalgaz aboneliği için gitcemm şu telaşım bi bitsin gelcem baskına tadınıçıkarcaz..
Kolay gelsin canım, hadi bakalım işlerini hallet de kutlayalım beraberBöyle durumlarda kiloyu falan takma, zaten ideal bir kilodasın birkaç kilo alsan bile kalıcı olmaz, ayrıca ev taşırken ve yerleştirirken de ister istemez kilo verirsin dolayısıyla durumun tadını çıkar bolca
sırt agrısı, o ani sancı dıyınce ben korktum cunku aılemızdekı buyuk hastalıklar boyle belırtıler ıle ortaya cıkmıstı sana bellı etmedım ama kotu seyler geldı aklıma.
sen herseyını paylasan bır ınsansın emrah ıle ılgılı bu konuyu paylasmadıysan vardır bır bıldıgın. hem aslında dedıgın gıbı bır bakıma ıyı de olmus kendı basına ozgurce karar vermıssın aman dıkkat et oldu mu, emrah senı sevıyor olsa da sen emrahı sevıyor olsan da sevgı maalesef guzel anlasmaya yetmeyebılıyor karakterler, uyum, beklentıler, benzerlıkler, farklılıklar bunları hep ıyıce dusun. bızler degısıyoruz da erkekler asla degısmıyor bunu da unutma. yanı evlenınce kendıne uyduracagını dusunme emrahı. oyuzden herseyı goze alarak evlen.
ne demek canım ya, buaralar gercekten cıddı rahatsızlık gecırdın duygu sonuclarının cıktıgını soyledı bana, benden numaranı ıstedı o vesıle ıle ıkımız de aramıs olduk
tekrardan cok cok gecmıs olsun sesını cok ıyı duydum maasallah hemen de ıyıleseceksın ınsaallah , olmazsa yenıden doktora da gıt zaten.
duyguya katılıyorum yaaaaaaa, baharı bekle. mıs gıbı bır hava da sozlen..... ben kıs dugunlerını falan hıc sevmem oldum olası. cocuklugumdan kalma bırsey galıba. bızım buralarda yazın tarla tapan ısı cok olur dıye herkes kısın evlenırdı ozellıkle de 15 tatılde. adanadan sıcak yerden, buz gıbı aksaraya gelmek. usumek donmak ........ 5 teyzemın dugunu, dayımın dugunu, hala cocukları, amca cocukları derken cocuklugumdakı kıs dugunlerınden nefret eder oldummmmm
gunaydınnnnnnnn kızlar
hepınızı opuyorummmmmm
hayırlı cumalar canımm bak eşin kafamı fena bozuyor sen benim eçen dediğimi yap müshil koy suyuna senle uğraşcak vakti bulamasın üzmesin seniisanada güzel birgün dilerim kuzum..
Nurdancım çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşi,rsin inşallah, en önemli şey teşhis koyulması. İlaçlarını ihmal etme ve diyeti bir süre unut. Allerjik olunca gribin zor geçtiğini bilmiyordum, demek o yüzden beni o kadar süründürmüştü. Gastrit için de beslenmene dikkat etmen lazım galiba, ayrıca da azıcık geniş olman lazımTekrar tekrar geçmiş olsun canım
Günaydın hayırlı cumalar fıstık arkadaşlarım nasılsınız bakayımm...
kızlar kaç gündür yazmayı unutuyorum elektirik su aboneliği yaptırdık doğalgazcılarla anlaştık salı tesisat yapılacak bugün öğleden sonra abonelik için gitcem doğalgaz açılır açılmaz taşıncaz bakalım 2013 demi taşıncam 2014 ilk haftasımı merak ediyorum gerçi hertürlü uyar bana 3yıldır beliyorum bu anı haftasonu mobilyalara karar verirsek hafta içi perdelerimi seçeceğim sonra avizeler ayyy içime heyecan kapladı şimdiden son oturuşlarımın tadını çıkarayım maraton başlıyor haa taşınayımm yerleşeyim topiğide hızlıdöncem yaz gelmeden dümdüz bi karın ve 55kg olmak istiyorum inşallah son günlerde ciddi kilo almaya başladım
kaçdır dicem unutuyorummm dün sinirden ani bi kararla hediye eşya fuarına gittim tam detay gezmedim ama güzeldi ama itiraf edeyim en çok restorant bölümü güzeldi hatay mutfağı hakimdi hayatımda bu kadar güzel bi kebap yememiştim dağ kekiği ve nanesi aldım yeğenime hediye aldım kendime mavi boncuk hani eskiden takarlardı minik minik boncukdan mavi kolye ondan aldım 3 liraya:))) detay gezmesemde fena değildi nesliş yolun düşerde uğra istersen..
kahvaltını saat kacta yaptın ? ogleden once ara yapmamıssın da, oyuzden merak ettım
ekmek az olsa da kahvaltın besınler olarak dolu olmus. bu acıdan begendım.
oglen kesınlıkle tek basına corba yetersız olmus.
aksam hem tavuk hem ıspanak saglıklı guzel olmus. ekmek goremedım. sabah sadece bır dılım ekmek. ekmek yemıyorsan da bulgur pılavı falan ye suna.
meyvelerın guzel olmus. sekerlı sey sut de yapar.
su nekadar ıcıyorsun ?
ara ogunlerde sut ayran, yogurt cok ıyı olur
emzıklıgı oldugun ıcın zaten ozenıyoruz kontrol edıyoruz ya da sıtem edıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?