- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.721
sunacıgım sana hep az yıyorsun dıyoruz ama bızı dıkkate almıyorsun hatta bır de ustune detoks yapmıssın cok cok yanlıs olmus ne dıyım. gercekten kızdım sana. ayrıca bebegının hakkı kalır senın uzerınde bunu hıc dusundun mu. o bebegı emzırebılme, saglıklı besleme, bebek ugruna kılo almayı goze alan ben, cemrem ve yuzlerce kadını dusun lutfen ve kendıne gel. 5 kılo daha zayıf olmak ıcın hem kendı saglıgını hem bebegının saglıgını tehlıkeye atmana okadar kızdım kı. guzellık sevdasına bukadar kapılma lutfen. bu yanlıs bır tarz bence. ınsanların oncelıgı bu olmamalı bence. hele kı bır anneyse, bu benım ıcın daha da yanlıs bır tarz. sert olduysa kusura bakma ama cemremı ve kendımı dusundum o bebek ıcın 200 kılo olmaya bıle razıyız.
arkadaşlarımm doktordan geldim hemen yazaım size ne çıktıgınıı..
midemde gastrit varmış, idrar yollarımda yogun bir enfeksiyon varmış, bir de alerjik bi bünyem varmış bu yuzden de gribim zor geçiyormuş ve geç iyileşiyormuşum. hepsi için ayrı ayrı ilaç verdi doktor, bütün tahlillerimde fala fazla kapsamlı yapılmış zaten. kan degerlerim normalde düşüktü benm normale baya yakıon çıkmış, kolestrole falan bakılmış onda da bi sıkıntı yok, hatta olması gerekenden düşük bile. bide kanımda da mikrop var fsalan filan yani kısascaa çok önemli bişeyim yokkilgilenen herkese çok teşekkür ederimm
şimdi benzer şeyler yazacaktım duygucum, çok katılıyorum sana. dün birazcık esrayla da konuştum onun da kırıldıgı şeyler var senin de var filizin de var züleyha hocanın da var. herkes de kendince haklıdır mutlaka olay hakkında hiç yorum yapmadım şimdi de yapmayım da ben filizle esranın özelden konuşarak bu sorunu halledeceklerine zaten inanıyorum. hiç biirmiz de kinci değiliz ki burda mevzuyu uzatalımo yuzden sizler arayı düzeltin inşalah, ondan sonra da ben züleyha hocayla iletişime geçmeye çalışacagım inşallah. umuyorum ki bikaç güne eskisi gibi olacaz buralarda yine
benimde gastritim var bekarken hergün çektim söyle diyeyim sancıdan kıvranırdım yere yastık koyardım 2-3 tane üstüne yatardım yani yastıklar mideme dayar yatardım yüz üstü çok şükür şimdi stresden oluyor arada bir ,RABBİM sanada şifa versin çokkkkkkkk geçmiş olsun canımm..
valla en güzeli nurdancım olayın içinde olduğum için çok mutsuzum en güzeli olay dışında olmak inan mutlu değilim hani yazdım rahatladım banane durumunda değilim yazarkende çok düşündüm neyse yarın yep yeni bir gün olur umarım..
amanın nurdannnnnn sözüne 43 gün mü kaldıııı
tam buna cvp arıyodum filiz ve sen aradınız beni mutlu ettiniz canlarrözellkle kuzey den öpücük kapanlar kervanına katıldıgım için çok mutluyum
bu arada duygucum hep diyorum ya eski görümceme benziyosun die sesiniz bile benziyo vallaonu da çok severdim ayrılınca üzülmüştüm onu kaybettim die, kısmet sanaymış bak ne şanslıyım ben
umarım cancagızımmama kimse kendini üzmesin artk, zamanla herşey yoluna girecektir ben eminim
yanii benm hayallerimde öle kalmış olabilir tabiişubat ayı içerisinde olacak da inşallah ben biraz tez canlılıktan 1 şubatı yazdım tarih olarak, aslında henuz kesin bişey yok
yoksa yoksa yoksaa ben o muyum yoksa o benmi yoksa ruhu benim içimemi girdi neyseki seviyorsun ya sevmesen düşün ben hergün topikdeyim amma kötü olurdu
sesin gayet tok olgun harika geliyor manayla duymuş oldum tekrar memnun oldummm
evet haremimize hoşgeldin tabi sen hasta haline denk geldin yoksa daha çok şirinlikler yapardı ablası
birden görünce şok oldum neyseki vakit varmış kız soğuk'da söz mü olur bekleyin baharı
inşlh cnm ya bekle bekle bekelyip duruyorum eşimi ne zaman hazırım derse koşa koşa testte gideceğimtedavıyı merak edıyordum canım, oyuzden 2013 bıterken buyuk bır adım atacak olmanıza cok sevındım ınsaallah bu kez mutlu haberı bıze verırsın ınsaallah evladına kavusman ıcın bır tık daha one gecmıs olursun canı gonulden ıstıyorum kendımden once sana dılıyorum herzaman aklımdasın.
ya evet ben biraz farklı düşünen biriyim galiba ma pamuk nine yazısı bile hoşuma gidiyor bide beyaz tenli olduğğum için tam bana yakışır yaniine guzel, sade bır cevap yazmıssın oyle. pamuk nıne haaaaaaaaaa cok begendım cokkkkkkALLAH saglıkla mutlulukla yaslanmayı nasıp etsın ınsaallah sana, ınsaallah torunların da olur hatta torunlarının cocuklarını da gorursunnnnn deme oyle cocugu basardım da torun kaldı falan deme emiiiiiii :26:
ya ne kusuru oyle. once ben sordum dıye espırı yaptım orda.
bebek konusunda baya krıtık bır doneme gelmıssınız esını de cok ıyı anlıyorum problemı olan taraf ınan daha streslı oluyor onu anlıyorum o senden daha cok korkuyor ve kacmaya calısıyor bır taraftan yaptırmak ıstıyor bır taraftan korkuyor ALLAH gonlunuze ferahlık versın ıslerınız su gıbı akıp gecsın sonuclar guzel cıksın bedenınız saglıklı olsun ınsaallah canım.
arkadaşlarımm doktordan geldim hemen yazaım size ne çıktıgınıı..
midemde gastrit varmış, idrar yollarımda yogun bir enfeksiyon varmış, bir de alerjik bi bünyem varmış bu yuzden de gribim zor geçiyormuş ve geç iyileşiyormuşum. hepsi için ayrı ayrı ilaç verdi doktor, bütün tahlillerimde fala fazla kapsamlı yapılmış zaten. kan degerlerim normalde düşüktü benm normale baya yakıon çıkmış, kolestrole falan bakılmış onda da bi sıkıntı yok, hatta olması gerekenden düşük bile. bide kanımda da mikrop var fsalan filan yani kısascaa çok önemli bişeyim yokkilgilenen herkese çok teşekkür ederimm
inşlh cnm ya bekle bekle bekelyip duruyorum eşimi ne zaman hazırım derse koşa koşa testte gideceğimsağol hepimizin gönlünden geçenlerin hep hayırlsıı olsun..
ya evet ben biraz farklı düşünen biriyim galiba ma pamuk nine yazısı bile hoşuma gidiyor bide beyaz tenli olduğğum için tam bana yakışır yaniihiç deme nasıl kritik zamandayım eşime hak vermesem zaten zorlarım hadi git diyede haklı olduğu için susuyorum hiççç deme korku var sonuçlardan hiççç bi düşüncem yok sperm çıkar mı çıkmaz< mı bilmiyorum bindik bi alemete gidiyoz bakalım nereyeee....:26:
çeşmi cnm çok sevindim kız önemli bişeyin yokmuş şükürgastrit ona nasılsa ilaçlara care olur.. sen kendin bundan sonra daha dikkatli olursun... hadi geçmiş olsunnnnnnn............
oyyy kuzum o kadar üzülme lütfen yaatelaşlandırdıgım için bende üzüldüm bak şimdi sonuçlarımı bugun öğleden sonra alıp doktora da gösterecez bakalım filizim, çıkacak ne var ne yok. sonuçların çıktısını alıp adapazarına donunce ordaki doktora da gösterecez yine de garanti olsun die. dün ultrasonum baya kapsamlıydı ama, bütün karın bölgesini istemiş zaten doktor. yumurtalıklarıma bile bakıldı o baya içime sindi. inşallah önemli bişey çıkmazsa burda hep beraber halay çekeriz
proje işi en son dert ettigim şey, işin aslı hiç takmıyorum kafaya olmazsa olmaz yani. 2 haftadır çektigim agrılara bakarsam bırakmayı bile düşündüm de hoca da izin vermedi annem dezorla çalıştıracaklar yani beni bi iyileşeyim de
kuzum o sıkıntıları işin aslı hiç kimseyle paylaşmadım kendi kafamda halletmek istedim, çok zorlandım ama hiç olmazsa verdigim kararın arkasında olmak istedim ilerde bi sıkıntı yaşasam bile.. beni yanlış anlamazsın umarım bu sölediklerimden, sözlerin benm için çok degerli ki emrah konusunda ne kadas hassas oldugumu bilerek yorum yapıyosun ve çok da önemsiyosun farkındayım ama dedim ya ince ince düşünerek kendim karar vermek istedim. etkilenmemek için çok özlememe ragmen emrahın yanına bile gitmedm. tamamn düşünerek doğru olduguna inandıgım bi karar vermek istedim yani, o yuzden kimseyle paylaşmadım kuzum.
ne kadar doğru demişsin ölee, bu erkekler adamı mutlu da ederler mutsuz da ederler, kafalarını koparacaksın hepsinin geri dikeceksin sonra ancak öle anlarlar degeriniçok mu sadistim yahuuu
tam buna cvp arıyodum filiz ve sen aradınız beni mutlu ettiniz canlarrözellkle kuzey den öpücük kapanlar kervanına katıldıgım için çok mutluyum
bu arada duygucum hep diyorum ya eski görümceme benziyosun die sesiniz bile benziyo vallaonu da çok severdim ayrılınca üzülmüştüm onu kaybettim die, kısmet sanaymış bak ne şanslıyım ben
umarım cancagızımmama kimse kendini üzmesin artk, zamanla herşey yoluna girecektir ben eminim
yanii benm hayallerimde öle kalmış olabilir tabiişubat ayı içerisinde olacak da inşallah ben biraz tez canlılıktan 1 şubatı yazdım tarih olarak, aslında henuz kesin bişey yok
benimde gastritim var bekarken hergün çektim söyle diyeyim sancıdan kıvranırdım yere yastık koyardım 2-3 tane üstüne yatardım yani yastıklar mideme dayar yatardım yüz üstü çok şükür şimdi stresden oluyor arada bir ,RABBİM sanada şifa versin çokkkkkkkk geçmiş olsun canımm..
haklısın cnm aslında fakat ben normaşde çok yiyen biri değilim inan rejimde olmasamda bu şekilde yiyorum tek fark ekmeği fazla yiyodum ekmeği kesip yediğim yemek yoksa benim yediğim meyveyi içbiriniz yemiyorsunuz dünya kadar yiyorum akşamlarıda 2 çeşit yemeğim var mutlaka tek sıkıntı şu ayran çorbası oldu onuda ıkumuştum sütü arttırıyo içindkiler die güvenle yedim ama tek besin bana yaramadı valaa....bide mamada veriyorum ben ayriyetten sütüm baştan beri yetmiyo doğumdan sonra 65 e kadar düşmüştüm sütüm olsum die 69 a geri çıktım yemekten ama süttede bir artıl olmadı sıvı daha çok süt yapıyor die şimdi daha dikkatliyimmm
ama uyardığın için sağoll cnm çok iyi bir arkadaş olduğunu belli ettinn
inşlh cnm ya bekle bekle bekelyip duruyorum eşimi ne zaman hazırım derse koşa koşa testte gideceğimsağol hepimizin gönlünden geçenlerin hep hayırlsıı olsun..
ya evet ben biraz farklı düşünen biriyim galiba ma pamuk nine yazısı bile hoşuma gidiyor bide beyaz tenli olduğğum için tam bana yakışır yaniihiç deme nasıl kritik zamandayım eşime hak vermesem zaten zorlarım hadi git diyede haklı olduğu için susuyorum hiççç deme korku var sonuçlardan hiççç bi düşüncem yok sperm çıkar mı çıkmaz< mı bilmiyorum bindik bi alemete gidiyoz bakalım nereyeee....:26:
çeşmi cnm çok sevindim kız önemli bişeyin yokmuş şükürgastrit ona nasılsa ilaçlara care olur.. sen kendin bundan sonra daha dikkatli olursun... hadi geçmiş olsunnnnnnn............
Sabah: 1bardak sut, 2dilim ekmek,domat ve salatalik, zeytin yerine salatami uzerine 1tatli kas.zeytinyagi koydum , 60gr.kasar peynri
Ara: 3 kucuk mandalin gr tam olsun diye o kadar yedim.
Ogle:4yk.sebze yemegi, 1dilim ekmek, 4yk. Pilav 1dilim ekmegin yerine 2 kasik daha ekledim.,bi kofte, 1buyuk bardak ayran
Ara: 4 tane k.kayisi
Aksam:2dilim ekmek, 4yk sebze yemegi, 2ks.pilav,1 bar.ayran.30 gr tavuk
Ara: 1 buyuk elma,sekersiz cay
Aktivite bugun de yok regly yuzunden, 2,5lt den fazla su, yarin gorusmek uzereee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?