2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

haklısın cnm aslında fakat ben normaşde çok yiyen biri değilim inan rejimde olmasamda bu şekilde yiyorum tek fark ekmeği fazla yiyodum ekmeği kesip yediğim yemek yoksa benim yediğim meyveyi içbiriniz yemiyorsunuz dünya kadar yiyorum akşamlarıda 2 çeşit yemeğim var mutlaka tek sıkıntı şu ayran çorbası oldu onuda ıkumuştum sütü arttırıyo içindkiler die güvenle yedim ama tek besin bana yaramadı valaa....bide mamada veriyorum ben ayriyetten sütüm baştan beri yetmiyo doğumdan sonra 65 e kadar düşmüştüm sütüm olsum die 69 a geri çıktım yemekten ama süttede bir artıl olmadı sıvı daha çok süt yapıyor die şimdi daha dikkatliyimmm
ama uyardığın için sağoll cnm çok iyi bir arkadaş olduğunu belli ettinn

arkadaşlarımm doktordan geldim hemen yazaım size ne çıktıgınıı..

midemde gastrit varmış, idrar yollarımda yogun bir enfeksiyon varmış, bir de alerjik bi bünyem varmış bu yuzden de gribim zor geçiyormuş ve geç iyileşiyormuşum. hepsi için ayrı ayrı ilaç verdi doktor, bütün tahlillerimde fala fazla kapsamlı yapılmış zaten. kan degerlerim normalde düşüktü benm normale baya yakıon çıkmış, kolestrole falan bakılmış onda da bi sıkıntı yok, hatta olması gerekenden düşük bile. bide kanımda da mikrop var fsalan filan yani kısascaa çok önemli bişeyim yokk ilgilenen herkese çok teşekkür ederimm

benimde gastritim var bekarken hergün çektim söyle diyeyim sancıdan kıvranırdım yere yastık koyardım 2-3 tane üstüne yatardım yani yastıklar mideme dayar yatardım yüz üstü çok şükür şimdi stresden oluyor arada bir ,RABBİM sanada şifa versin çokkkkkkkk geçmiş olsun canımm..

valla en güzeli nurdancım olayın içinde olduğum için çok mutsuzum en güzeli olay dışında olmak inan mutlu değilim hani yazdım rahatladım banane durumunda değilim yazarkende çok düşündüm neyse yarın yep yeni bir gün olur umarım..

tam buna cvp arıyodum filiz ve sen aradınız beni mutlu ettiniz canlarr özellkle kuzey den öpücük kapanlar kervanına katıldıgım için çok mutluyum

bu arada duygucum hep diyorum ya eski görümceme benziyosun die sesiniz bile benziyo valla onu da çok severdim ayrılınca üzülmüştüm onu kaybettim die, kısmet sanaymış bak ne şanslıyım ben

umarım cancagızımm ama kimse kendini üzmesin artk, zamanla herşey yoluna girecektir ben eminim

amanın nurdannnnnn sözüne 43 gün mü kaldıııı

yanii benm hayallerimde öle kalmış olabilir tabii şubat ayı içerisinde olacak da inşallah ben biraz tez canlılıktan 1 şubatı yazdım tarih olarak, aslında henuz kesin bişey yok

yoksa yoksa yoksaa ben o muyum yoksa o benmi yoksa ruhu benim içimemi girdi neyseki seviyorsun ya sevmesen düşün ben hergün topikdeyim amma kötü olurdu
sesin gayet tok olgun harika geliyor manayla duymuş oldum tekrar memnun oldummm

evet haremimize hoşgeldin tabi sen hasta haline denk geldin yoksa daha çok şirinlikler yapardı ablası

birden görünce şok oldum neyseki vakit varmış kız soğuk'da söz mü olur bekleyin baharı

sesim için söyledigin güzel sözler için çok teşekkür ederim utandım vallaa hastalıgı iyileşsin özel olarak kuzeyle görüşmek için ararım bendee, o zamn görürürz her türlü şirinliğini, ama pek çapkın olacak duyguş sen hazırla kendini şimdidenn

ayy ben görümcemi onun eşini ve kayınpederimi çok severdim, kaynanaya biraz gıcıktım ama onu da belli edemiyordum işte o yuzden gayet memnunum senle tanıştıgım için, eski görümcemin ruhuyla bir aradayım sankii

baharı da bekleyebiliriz valla canım bana hepsi uyar çok fark etmiyo yani ilk başlarda bu hevesli biran önce olsun bitsin diyodum şimdi beklerim de napayım amaannn emrah hep beni oyaladı tarih konusunda şimdi ben savsaklıyorum sinir oluyor sanırım bana

inşlh cnm ya bekle bekle bekelyip duruyorum eşimi ne zaman hazırım derse koşa koşa testte gideceğimsağol hepimizin gönlünden geçenlerin hep hayırlsıı olsun..
ya evet ben biraz farklı düşünen biriyim galiba ma pamuk nine yazısı bile hoşuma gidiyor bide beyaz tenli olduğğum için tam bana yakışır yanii hiç deme nasıl kritik zamandayım eşime hak vermesem zaten zorlarım hadi git diyede haklı olduğu için susuyorum hiççç deme korku var sonuçlardan hiççç bi düşüncem yok sperm çıkar mı çıkmaz< mı bilmiyorum bindik bi alemete gidiyoz bakalım nereyeee....:26:

çeşmi cnm çok sevindim kız önemli bişeyin yokmuş şükür gastrit ona nasılsa ilaçlara care olur.. sen kendin bundan sonra daha dikkatli olursun... hadi geçmiş olsunnnnnnn............

çok teşekkür ediyorum cemremmm

menümü yazayım kızçelerim

sabah
1 yumurta
1 kb peynir
2 tane çeçil peyniri
yarımm domates
4 zeytin
10 garm kadar helva
1 dilim çavdar elmeği
2 kupa çay

öğle
1 tabak ayran çorbası

ara
1 hurma

akşam
1 tabak mantarlı tavuk sote
1 tabak yoğurtlu ıspanak
3 kaşık ayran çorbası

ara
3 bardak çay

2 mandalina
1 hurma

yorum istiyorum listeme emzikliyim ona göre kızlar

Sabah: 1bardak sut, 2dilim ekmek,domat ve salatalik, zeytin yerine salatami uzerine 1tatli kas.zeytinyagi koydum , 60gr.kasar peynri

Ara: 3 kucuk mandalin gr tam olsun diye o kadar yedim.

Ogle:4yk.sebze yemegi, 1dilim ekmek, 4yk. Pilav 1dilim ekmegin yerine 2 kasik daha ekledim.,bi kofte, 1buyuk bardak ayran

Ara: 4 tane k.kayisi

Aksam:2dilim ekmek, 4yk sebze yemegi, 2ks.pilav,1 bar.ayran.30 gr tavuk

Ara: 1 buyuk elma,sekersiz cay

Aktivite bugun de yok regly yuzunden, 2,5lt den fazla su, yarin gorusmek uzereee...

Son düzenleme:

sırt agrısı, o ani sancı dıyınce ben korktum cunku aılemızdekı buyuk hastalıklar boyle belırtıler ıle ortaya cıkmıstı sana bellı etmedım ama kotu seyler geldı aklıma.

sen herseyını paylasan bır ınsansın emrah ıle ılgılı bu konuyu paylasmadıysan vardır bır bıldıgın. hem aslında dedıgın gıbı bır bakıma ıyı de olmus kendı basına ozgurce karar vermıssın aman dıkkat et oldu mu, emrah senı sevıyor olsa da sen emrahı sevıyor olsan da sevgı maalesef guzel anlasmaya yetmeyebılıyor karakterler, uyum, beklentıler, benzerlıkler, farklılıklar bunları hep ıyıce dusun. bızler degısıyoruz da erkekler asla degısmıyor bunu da unutma. yanı evlenınce kendıne uyduracagını dusunme emrahı. oyuzden herseyı goze alarak evlen.

ne demek canım ya, buaralar gercekten cıddı rahatsızlık gecırdın duygu sonuclarının cıktıgını soyledı bana, benden numaranı ıstedı o vesıle ıle ıkımız de aramıs olduk

tekrardan cok cok gecmıs olsun sesını cok ıyı duydum maasallah hemen de ıyıleseceksın ınsaallah , olmazsa yenıden doktora da gıt zaten.

duyguya katılıyorum yaaaaaaa, baharı bekle. mıs gıbı bır hava da sozlen..... ben kıs dugunlerını falan hıc sevmem oldum olası. cocuklugumdan kalma bırsey galıba. bızım buralarda yazın tarla tapan ısı cok olur dıye herkes kısın evlenırdı ozellıkle de 15 tatılde. adanadan sıcak yerden, buz gıbı aksaraya gelmek. usumek donmak ........ 5 teyzemın dugunu, dayımın dugunu, hala cocukları, amca cocukları derken cocuklugumdakı kıs dugunlerınden nefret eder oldummmmm

amanınnnnnnnn ne zormus bu gastrıt canım yaaaaaaaa. kıyamam ben ıkınızı de. aman dıkkat edın emı. stresı azaltmaya calısın en onemlısı. zaten ne varsa bu stresten oluyor offfffffffff offfffffffff.

sunacıgım ben senı hatırlıyorum normalde de dıkkatlı ve az beslenıyordun ama lutfen emzırdıgını dusun. ayrıca emzırmesen bıle sen saglıklı guclu olacaksın kı cocuguna her zaman yetebılesın. sen hastalansan dırencın dusse ne olacak canım ya. hele kı detoks. detoks benım kılomdakı kısılere tavsıye edılen bırsey . o da duraklama donemlerınde. kaldı kı bak ben kac kez yaptım ama verdıgımı tekrar aldım sutu artırmak ıcın duygudan dereotu vs duymustum detoks ya da ayran corbalarından uzak dur lutfen.

sutun zaten bak yetmıyorsun vucudunu sasırtma sakın, ıyıce azalır sonra cok uzulursun mahrum kalmasın oglusun.

kırılmadıgına cok sevındım ama ınan cok kızdım sana. evladını elbette cok sevıyorsun sen artık annesın. ama o bebısın bır dakıkalık sahıplıgı ıcın canını verecek kadınlar var. bunları dusunerek, daha dıkkatlı ve tıtız ol beslenmen ve saglıgın konusunda. sen artık once bır kadın, guzel olması gereken bır es degılsın. sen artık ılk olarak annesın. herseyını once emiri dusunerek yapacaksın sonra sen, esın ya da dunyevı seyler sırayı almalı.

senı cok ıyı anlıyorum canım, belırsızlık ve endıse kavuruyor ınsanı. ama stres de ıyı gelmez boyle durumlarda bılıyorsun sperm sayısını da yumurtanın dollemesını de etkılıyor cıddı sekılde. oyuzden dusunmemeye kendını baska seyler ıle mesgul etmeye calıs zaten ders calısıyorsun kafan mesguldur bu doneme denk gelmesıne sevındım hatta.

sen ıstanbulda nerde oturuyorsunnn, hangı hastaneye gıdıyorsun

senınkı cok guzel bır dılek herseyden once. benım ıcım ısındı okurken valla. sade dogal yalın ıcten. emınım pamuk gıbı bır nıne olursun zaten.

senın menulerını yorumlamak ıstıyorum ama bakınca yazacak sey bulamıyorum valla. yıne dıyete dort dortluk uyarak ve saglıklı guzel bır menu yapmıssın tebrık ederım canım.