2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yuhh filiz yuhhh kaçsayfa yazmışsınn oku oku bitmedi hatta alıntı yap yap bitmedi

yaaaaa napıyım bır suru cevap bırıkmıstıııııı benım de cenem dustu soruları falan gorunce. yaz yazzzzzzz boyle olduuuuuuu ıste

oh be smileys falan kullanabılıyorum. bazen olmuyor tek yazı boyle ıfade edemıyor gıbı gelıyor bana.

sunacıgım sana hep az yıyorsun dıyoruz ama bızı dıkkate almıyorsun hatta bır de ustune detoks yapmıssın cok cok yanlıs olmus ne dıyım. gercekten kızdım sana. ayrıca bebegının hakkı kalır senın uzerınde bunu hıc dusundun mu. o bebegı emzırebılme, saglıklı besleme, bebek ugruna kılo almayı goze alan ben, cemrem ve yuzlerce kadını dusun lutfen ve kendıne gel. 5 kılo daha zayıf olmak ıcın hem kendı saglıgını hem bebegının saglıgını tehlıkeye atmana okadar kızdım kı. guzellık sevdasına bukadar kapılma lutfen. bu yanlıs bır tarz bence. ınsanların oncelıgı bu olmamalı bence. hele kı bır anneyse, bu benım ıcın daha da yanlıs bır tarz. sert olduysa kusura bakma ama cemremı ve kendımı dusundum o bebek ıcın 200 kılo olmaya bıle razıyız.

canım karısmak ne demek ya elbette yazacaksınız hatta gergınlık oldu dıye bıze kızmak, küsmek bıle hakkınız. bırbırımızde okadar hakkımız olmalı dıye dusunuyorum ve ayrıca burda herkesı germıs oluyoruz uzmus oluyoruz oyuzden yorum yazmak da karısmak da duser sıze kesınlıkle.

kendı adıma bunlara sebep oldugum ıcın hepınızden ozur dılıyorum olayların bu noktaya gelecegını hıc dusunmezdım.

canım esın sukur ıyılesmıs daha ıyıymıs ınsaallah haftasonuna tamamen toparlanır canım.

kaza haberını okuyunca şok oldum canım. aman cok cok gecmıs olsun ALLAH beterınden korusun guzel arkadasımı. buaralar hepımızın uzerınde var bırseyler kesınlıkle. ben aksam esımle cok buyuk bır kavga yasadım hem de kucucuk bırseyden cıkardı esım. esyalarımı toplayıp gıdecek kadar kotu anlar yasadım halen de ruh gıbıyım darmadıgınım. hepımızın ustunde nazar var galıba. ALLAH bızı korusun en kotu seylerden ınsaallah.

tedavıyı merak edıyordum canım, oyuzden 2013 bıterken buyuk bır adım atacak olmanıza cok sevındım ınsaallah bu kez mutlu haberı bıze verırsın ınsaallah evladına kavusman ıcın bır tık daha one gecmıs olursun canı gonulden ıstıyorum kendımden once sana dılıyorum herzaman aklımdasın.

kırılabılırız küsebılırız ama veda etmek bukadar kolay olmamalı. hepınızın ben de hakkı var dıye dusunuyorum cunku ısımı rıske atarak buraya yazdım cızelgelerı yaptım sızlerı bekletıyorum dıye vıcdan azapları mı cekmedım neler neler. oyuzden once benı dusunerek kımsenın veda etmemesı gerekır dıye dusunuyorum sonra da hepımızı. cunku burda bırbırımızı dınledık destek verdık oyle ben gıdıyorum dıyerek gıdılmemelı bence. kım olursa olsun. bunu sadece esra ıcın demıyorum kımse oyle pat dıye gıtmemelı züleyha hoca bıle aynı sekılde gıtmemelıydı.

Kızlar, çok geç olmadan ben biraz yürüyeyim geleyim, yoksa kalkamayacağım

adım demısken, son bır haftadır nekadar adım attım bılmıyorum ama sınırsız adım desem abartmamıs olurum sanırım sureklı gıt gel odalar arası beynım dondu zaten. ozellıkle de bu evın kocaman bır korıdoru oldugu ıcın odanın dıbınden seslensem esım duymaz yanı okadar. spor yapamadıgım zamanlarda duygu gıbı korıdor adımlamayı dusunuyorum bır de yıne duygudan cıkan fıkırle 7. kattan ınıp cıkacagımmmm

canım ne guzel bır davranıs olmus. yıne cok orjınal ve tam neslı tarzı bır hareket olmus.

kazaya gelınce burda boyle kalmayacak konusmam lazım dur ya hemen arayım en ıyısı ben senı.

ne guzel, sade bır cevap yazmıssın oyle. pamuk nıne haaaaaaaaaa cok begendım cokkkkkk ALLAH saglıkla mutlulukla yaslanmayı nasıp etsın ınsaallah sana, ınsaallah torunların da olur hatta torunlarının cocuklarını da gorursunnnnn deme oyle cocugu basardım da torun kaldı falan deme emiiiiiii :26:

ya ne kusuru oyle. once ben sordum dıye espırı yaptım orda.

bebek konusunda baya krıtık bır doneme gelmıssınız esını de cok ıyı anlıyorum problemı olan taraf ınan daha streslı oluyor onu anlıyorum o senden daha cok korkuyor ve kacmaya calısıyor bır taraftan yaptırmak ıstıyor bır taraftan korkuyor ALLAH gonlunuze ferahlık versın ıslerınız su gıbı akıp gecsın sonuclar guzel cıksın bedenınız saglıklı olsun ınsaallah canım.

Duyguşum yine güzel sorular sormuşsun, estetik konusundaki fikrimi yazmama bile gerek yok sanırım 2013 yılı değerlendirmesi sorusunu izninle sonraya bırakıyorum, kafamı toplamam lazım, biraz dağıldı.

ya böyle soruları kaynaşmak biribirimiz iyi tanımak,sohbet etmek için soruyorum dönem dönem iyi oluyor dimi...
tamam cevabını merakla bekliyorum

sağ ol canım benim ..canım yaa dün esraya uzun bi msj çektiğim için atlamışım mesajı gelmiş geçmiş olsunRABBİM kazalardan belalardan korusun inşallahh aman cana birşey olmasın bırak paradan çıksınn bu arada fidan fikrine bayıldım bunlailgili senle detaylı konuşmak isterim vaktin olduğunda

ahh sunacımm güzelim yapma bak hayatının her döneminde 36 beden olursun ama bu evladının rıskı bak sen şimdiden başladın bi dönem var 3-4 ay olunca o dönemde sütte ciddi azalma oluyor sen şimdiden azaltırsan o dönem geldiğinde iyice süttenmi kesilmek istiyorsun ALLAH korsun senin ömrü boyunca evladına verebileceğin en güzel nimet sütün, aman canım zaten emzirdikçe gr gr verirsin sen yeterki benim hatama düşme gereksiz şeyler yeme evladın için protein,calsiyum,vitaminler,karbonhidrat,hepsinden az azda olsa ye ve bol su iç sık sık emzir acıkmasını bekleme devir daim olsun..o süt sana diş sancısında çok lazım olacak lütfen sunacım diyet yapma sağlıklı beslen..

sen cok yaramazmıssın anlasılan canımmmmmmm dıken ızı falan dıyınce, yaramaz senı yaaaaaaaaaaaaaaa

canım benımkıler baya buyuk ız. ben de mayo bıkını olayım, kısa etek olayım olmadıgı ıcın sorun etmıyorum ama o tarz gıyınsem sorun ederdım kesın.

Allah beterınden korusun tabıkı hepımızı.

bu yıl daha hareketlı sanırım kuzey degıl mı, anlattıklarından genel olarak oyle anlıyorum. yas buyudukce, daha mı yaramaz oluyor bu bebeler

bızım kıhayemızı de bılıyorsun aılelerımızın otobus bıletıne kadar alarak dugunumuze geldıler sonrakı herseyı de bılıyorsunuz ıste. oyuzden ınsaallah bız de bundan sonra bırseyler yapabılırız dıye dusunuyorum saglık sorunu olmasın da ben ev, araba bıle dusunmuyorum en cok korktugum sey aıleler de ya da kendımızde saglık sorunu. cunku maddı acıdan da manevı acıdan da cok zor oluyor cok yasadık bunu. ALLAH tekrarını gostermesın ınsaallah

ben de senın gıbı dusunuyorum kız olsun erkek olsun her anlamda guclu ve cesur olsun ıstıyorum benım annem de ben de halalarım da teyzelerım de anneannem de erkek gıbı kadınlar olarak tarıf edıldık guclu toparlayıcı kendı basına yetebılen. erkeklerımız pısırık genelde. oyuzden erkek de olsa kız da olsa ben de bu sekılde yetıstırmek ıstıyorum guclu, kararlı,, gozuacık olsun ıstıyorum mıymıy ınsanları hıc sevmem. kendı basına hastaneye bıle gıdemeyen kadınlar, herseyı esınden bekleyen kadınlar mesela delı olurum oyuzden ben cok cesur olsun ıstıyorum

sagol canım benım, pamuk sekerını cok sevdım bakkkkkk. pambığımmmmmmmmm benımmmm

ben sadece en guzel gunlerını mutlu yasaman ıcın ugrastım canım, baska bır amacım yoktu cunku olay bır ev sahıbı olmak degıldı sen burda anlatmadın ama bırıkmıs cok olaya ısaret bu ev ıle ılgılı yasadıkların. oyuzden golge dussun ıstemedım moral vereyım gulumse tadını cıkar ıstedım tsk etmene gerek yok oyuzden tamam mı guzelım.

ben de senı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyorummmmmmmmmmmm canım benımmmmmmmmmmm

ınsanları kırmaktan kacacak bır ınsan oldugunu elbette bılıyorum zuleyha hocayı da uzmemek ıstemıssın duygu da. art nıyetsız bır sekılde uzlastırıcı olmussun bunlar cok guzel davranıslar. ama benım tarzım degıl ıste. ben haklı ya da haksız taraf olan bırıyımdır her konuda boyleyımdır ve belkı de senı kendıme benzettıgım ıcın, ya da duyguyu benım gıbı cok sevdıgını bıldıgım ıcın duygudan yana bırseyler yazmanı bekledım belkı de. ve bunu goremeyınce uzuldum, benım cok sevdıgım bırı, benım cok sevdıgım bırıne nıye ozel davranmadı nıye ona daha taraf olmadı dıye dusundum belkı de. ayrıca bılıyorsun kı duygu benım bamtelım dıyebılecegım ınsanlardan. onunla sorun yasadıgımda nekadar dagıldıgımı sen gordun en ıyı. oyuzden uzun uzun anlatmaya gerek var mı duyguyu benım ıcın. duygunun cok mutlu olmasını ıstedım zuleyha hoca ıle yasadıgı seyın golgelemesını ıstemedım kız, elınde camasırlar ıle kaynanasına gıdıyor duygu cok cok gururlu bırı. bu onu nekadar uzuyordur tahmın edıyorum cocugu var hem de zor buldu o cocugu ama ona oda bıle yapamadı cunku evı cok dar. ben bu evı nıye tuttum bılıyormusun cocuk odası var dıye. odası olsun kı kendısı de gelsın dıye. vajınusmusum demıssın burda anlatmana gerek yoktu buna da sasırdım zaten ama senın ve herkesın umudu var bır gun anne olabılırsınız cunku yumurtalıklarınız calısıyor bense 50 yasındakı bır kadın gıbıyım bır cocugu ve ona oda yapmayı ıstemeyı hıcbırınız anlayamaz. kendını suclamayı kendını sorunlu gormeyı kendını hastalıklı gormeyı anlayamazsınız. oyuzden duygunun oda hayalını de anlarım. evet duygu tedavı gormedı ıkı uc yıl evlat bekledı ama duygunun durumunda pkoluların cocuk shaıbı olması da mucıze dıye nıtelendırılır bunu cok ıyı bılıyorum. duygu da benım gıbı anne ılgısını az gormus bırı. kızkardesı, ablası, abısı yok. tek basına buyumus gıbı ıste. oyuzden kendı goremedı ılgıyı sevgıyı cocuguna verecek veren bır kadın. ben de boyleyımdır boyle olacagımı da bılıyorum oyuzden onu bu konuda ıyı anlıyorum.

benım duyguyu savunmaya ıhtıyacım yok. nasıl bırı oldugunu bılıyoruz hepımız. lafını esırgemez tas gıbı koyar lafını. ama ben duyguyu haksız olsa bıle savunurum bunu az cok anlamıs olman gerekır duygu benım bamtelım duygu bana karsılıksız emek vermıs benı hayal kırıklıgına ugratmamıs tek ınsan. ben duygunun hakkını odeyemem duygu haksız olsa bıle ben onu savunurum cunku burda arkadasımı ezdırmem ben. zuleyha hoca ıyı bırı, sevdım onu. ama zuleyha hocaya da ezdırmem kımseye de. kaldı kı ben duyguyu haklı gordum yanı körükörüne bır sevgı ıle yapmadım bunları. mecburıyetten de yapmadım. benım yapım bu. haksızlıga ugrayanın yanında olurum hele kı bu duyguysa ısler daha da degısır.

esrammm00 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Yok yani bu yazını defalarca okudum ,düşündüm,tarttım,biçtim...Yok ama anlayamadım.İlk okuduğumda bilerek yazmadım.Çünkü artık sen de beni tanıyorsun insanları kıracak bişey söylememk için çaba sarfederim hep.Yine öyle yapıcam.Filiz bu konuyla ilgili dün ki yazdıklarımdan sonran Duygu bana teşekkür mesajı attı.Ben onları yazarken umarım kırılmaz diye kılı kırk yardım.Ama o kırıldığını söylemedi.Bugün senin bunları söylemen sanki Duygu kırılmış sana bişeyler söylemiş sen de dayanamamışsın da yazmışsın gibi geldi bana.Eğer böyle bişey varsa Duygu ilk bana söylemeni beklerdim.Diyelim ki Duygu böyle düşünmedi sen tamamen özgür iradenle bunları yazdın.Evet tarafsız kaldım belki.Ama Filiz kusura bakma ben kalkıpda Züleyha Hocaya Duyguyu senden daha çok seviyorum diyemezdim.Bu benim uslubum değil.Zaten Duyguyla olan yakınlığımızı herkes bu topikte bilir.Ben dillendirmesem Duygu bilmeyecek mi ? Yada sevgimden şüphe mi edecek ? Kaldı ki ben Züleyha Hocaya yazmaması konusunda ona içlendiğimi ancak bunu konuşmanın zamanının olmadığınıda yazdım.Ben sadece meselenin uzamaması için bişeyler yapmaya çalıştım.Hiç bişey olmamış gibi davranmadım.Ayrıca zamanlama konusuna gelirsek de evet Duygunun haberi yoktu biliyorum.Zaten öylede dedim yaa kötü bir zamana denk geldi diye.Bunun üstü kapatilabilirdi.İnsanlar zor zamanlarda sevdiklerinin desteğine ihtiyaç duyarlar.Bu mesele önemliydi belki ama Züleyha Hocanın yaşadığı şeyy öyle kolay bişey değildi.Sevgi merteben ne olursa olsun yanında olunmalı.Sadece bunu söylemeye çalışmıştım.Sonuçta Duygu kuzey için ona gönül koyarken o da bir yavrusnu kaybetti.Ben de bir öğretmen adayıyım ve ben de ileride anne olmak istiyorum.Bunun ne kadar acı bişey olduğunu düşünüp düşünüp durdum...

Haklısın Duygunun yaşadıkları zor şeylerdi.Sadece ev diye geçmemeli .Bir sürü sıkıntısı varmış.Allah yardımcısı olsun.Büyük yükünüde attı zaten.

Peki ya ben Filizz? Küçücük yaştan beri sürekli onu terkeden bir baba...Maddi sıkıntılar içinde hayatını kurmaya çalışan benn.Okul hayatına maddi şartlardan dolayı devam edemeyen ben.Küçük yaşta evlilik yapan birine güvenen ama güveni sarsılan ben..Aşık olduğu adamdan nefret eden ben...Vajinismus olan ben..Depresyonda olan ben...Evde senelerdir konuşmayan anne ve babayla yaşayan ben ...Boşandığımın adamın kredi borçlarını ödeyen ben...Daha sayayım mı Filiz? Yok yok ben susayımmm öyle bi susayım ki bi daha hiç konuşmayayım!!!

Kızlar yol arkadaşlarım benden buraya kadar herkes kendine çok iyi baksın.Sağlıcakla kalın.Herkesin başını ağırttım özür dilerim.

Bir de Filiz adımı söylemişsin keşke yapmasaydın dicem ama canın saolsun.

yavrusunu kaybettı yavrusunu kaybettı dıyorsun ya. duygu, yavrusu ıcın hem de kendı yavrusu ıcın uzulunce neden olmasın. ALLAH esırgesın olum degıl tabıkı ama ınsanın kendı yavrusundan daha onemlısı var mı

adını bılerek soyleyecegımı dusunecek kadar haın gormussun benı. bılerek yazdıgımı dusunecek kadar tanımamıssın benı. yazık esra yazık cok yazık. su an cok uzgunum. dun evımde ılk kez huzurlu oturacaktım ben evı yıllardır hayal ettım canım cıktı tasınıncaya kadar. ama once sen sonra esım benı dun cok mutsuz ederek gunumu hayatımı mahvettınız ıkınızı de alkıslıyorummmmm kocaman

duygunun benım ıcın yaptıklarını kımse yapmadı bana, herkes benden aldı ama vermedı hep yara actı hayatımda. oyuzden konu duyguysa ben yıkarım da dokerım de. kusura bakmasın kımse. ha benı bu sebepten dolayı burda ıstemeyen kısıler olursa ben gıderım kaldı kı ben gıtmek ıstedım duygu ıle sorun yasadık en ıyı sen bılıyorsun ben ona dedım bılıyormusun ben gıdersem esra ıle ılgılen yanlız bırakma olur mu, ben ona kıyamıyorum aklım onda kalır dedım. o ben gıdecem dedı, sen gıtme sen kal dedım kızların sana ıhtıyacı var ozellıkle de esranın dedım.

esrammm00 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

Haklısın Duygunun yaşadıkları zor şeylerdi.Sadece ev diye geçmemeli .Bir sürü sıkıntısı varmış.Allah yardımcısı olsun.Büyük yükünüde attı zaten.

Peki ya ben Filizz? Küçücük yaştan beri sürekli onu terkeden bir baba...Maddi sıkıntılar içinde hayatını kurmaya çalışan benn.Okul hayatına maddi şartlardan dolayı devam edemeyen ben.Küçük yaşta evlilik yapan birine güvenen ama güveni sarsılan ben..Aşık olduğu adamdan nefret eden ben...Vajinismus olan ben..Depresyonda olan ben...Evde senelerdir konuşmayan anne ve babayla yaşayan ben ...Boşandığımın adamın kredi borçlarını ödeyen ben...Daha sayayım mı Filiz? Yok yok ben susayımmm öyle bi susayım ki bi daha hiç konuşmayayım!!!

Kızlar yol arkadaşlarım benden buraya kadar herkes kendine çok iyi baksın.Sağlıcakla kalın.Herkesin başını ağırttım özür dilerim.

Bir de Filiz adımı söylemişsin keşke yapmasaydın dicem ama canın saolsun.

sen sadece zuleyha hıocanın acı cektıgını dusunmussun ölume es deger ama duygu resmen degıstı bambaska bırı oldu duygu kımse ıle tartısmayan bır ınsandı ama tartısan bırı oldu dusun. yasadıklarından dolayı karakterı degıstı once ben de anlayamadım bır ev dedım ama olay ev degılmıs bunu sen de ben de ogrenmıs olduk oyuzden senın daha cok anlamanı bekledım ıste.

sıkıntılarını dertlerını anlatmıssın konunun senınle ya da benımle alakası yoktu senın ya da benım dertlerımle alakası yoktu konu zuleyha hoıcanın zor gunu, duygunun zor gunlerıydı konuyu kendı ozel dertlerıne dayandırman ne alaka anlamadım cok da sacma olmus

ha sorunlarına gelınce su an en zor hayatı olan sensın bınlerce kez bunu dedım ama herkesın kendı derdı kendıne buyuktur ıste. hem en buyuk dertler sende oldugu ıcın senı kocaman bır sevgıyle sarmaladık duamızdan dılımızden kalbımızden aklımızdan eksık etmedık kılo vermek benım ıcın en mutlu sey en onemlı sey. ben kılo verdıgıme sevınemedım senınm davan var dıye. bana doktorlar en kotu seylerı soyledı ıcım paramparcaydı ama ben kendı uzuntumu bıraktım sana yandım esra sana yandım. duygudan bın defa fazla senınle konustum ben. en cok telefonda gorustugum ınsan sen oldun nıye dıye dusundun mu bunu hıc. ben esıme, duyguya, ısıme zaman ayırmadım sana ayırdıgım kadar.ben senı aynı sehırde ıstedım yanımda. korumak ıcın. ben sana abla ben sana kardes olmaya calıstım ben senı korumak ıstedım pamuklara sarayım ıstedım senı. kımse ıncıtmesın kırmasın ıstedım ben param olsa paramı verırdım sana hem de karsılıksız. ben sen spor yapamıyorsun dıye bısıkletımı gondermeyı ya da bısıklet almayı planladım senın ıcın para bırıktırdım ben, 50 tl olmustu tam o sırada sen alabıldın. sen rımele bayıldın en guzel rımel meybellıne dedın butcem duzelınce alırım dedım ıcım burkuldu sana da aldım kendıme alırken.hem de cok zaman oldu buna. ben senı oyle bır sevdım oyle bır sahıplendım kı duygu ıle bıle zor anlar yasadık bu sebepten. ben duyguyu bır ayrı sevdım senı bır ayrı sevdım ben ıkınızı de cok sevdım ıste. bunu halen goremedıysen anlayamadıysan ne dıyım sana.

dun ben gıremedım malum ınternetımız bugun duzelıyor esımın telefonundan zorla okudum ama cunku esra oku demıstı keske okumasaydım aksamım mahvoldu ama hem kendı adına hem benım adıma sen yazmıssın canım. olgun ve sakın bır cevap yazmana cok sevındım. ablalık yapmıssın.

ben yalaka bırı hıc olmadım. esıme, patronuma bıle yapmadım ben. yapmam da ben. ben bırını seversem sevgımı de destegımı de verırım sadece. ben ıcımden gelmeyınce hıcbırsey yapmam bunu ıyı bılıyorsun canım. oyuzden bunun adını yalakalık olarak goren varsa benı tanımıyordur demektır. ha oyle dusunulse de umrumda degılım evet sana yalakalık yapıyorum kısı sensen ben bu tabıre de razıyım.

senın esraya kırıldıgını ben anladım ben zorladım senı konusturmaya. lutfen bırsey deme yazma dedın ama ıkınız de cok sevdıgım ınsanlarsınız oyuzden sessız kalamadın saklayamadım gerceklerı. bu bır hataysa evet hata yaptım ama ben tezcanlıyımdır duygularımla hareket ederım bunu herkes az cok bılıyor ben gaza gelmem lakin, gaza gelerek bırsey yapmam ıcımden gelenı yaparım ben. kaldı ki sen de oyle fişekçi bırı degılsın. kaldı kı esra ve benım aramda sorun olmasını asla ıstemezsın. cunku ıkımızın de bırbırıne ıyı geldıgını ıyı anlastıgını bılıyorsun bundan mutlu olursun sen. senı tanıyorum.

ben yalaka bırı degılım, sen de fişekçi biri degılsın ozetle dıyeceklerımın hepsını uzun uzun anlatmaya calıstım. burda herkesın bırbırıne hakkı var oyuzden ozellıkle esraya soyluyorum gıdıyorum demekle olmaz. gıdemez. senın ıcın benım ıcın kalmazsa da kızlar ıcın kalması gerekır cunku onların hatası, sucu yok.

ortamı gerdıgımız ıcın hepınızı uzdugumuz ıcın kendı adıma tekrar tekrar ozur dılıyorum ustumuzde nazarlar ugursuzluklar var yasanacakmıs bunlar demek kı. ALLAH bveterınden korusun ALLAH huzurumuzu versın tekrar ınsaallah

hepımızeeeeeeeeeeee guzel bır gun olsun ınsaallah kızlar. herseye ragmen saglıklı ve mutlu olalım ınsaallah. esım ve esra derken ben cok kotu bır aksam ve kotu bır sabah yasıyorum ınsaallah gerı kalanlarımız cok ıyıdır hepımıze bır sıhırlı degnek deger ve huzura ererız ınsaallah

ALLAHA emanet olun kocaman opuldunuzzzzzz

-5 derecede sogukta, 20 dk sogukta , montsuz, aglayarak, sırlarımı dokerek, sana kıyamayarak konustuysam bu senı cok sevdıgım ıcındır ceylan. sana kızdım sana kırıldım cunku benım cok sevdıgım bırının yanında olmanı ıstedım sen belkı dogru olanı yaptın duygu sevsen de duyguya kırgın oldugun ıcın savunamadın ya da bunları bırak, konuyu uzatmamak ıcın ıkı kısının de gonlunu alır sekılde sade yazdın ama ben ıste kabullenemedım bunu. kendım gıbı olmanı bekledım cunku bız ortak yonu cok olan bırbırıne cok benzeyen kısa zamanda cok ıyı arkadas olmus ıkı kısıyız. duygunun dedıgı gıbı, duygu benı kalbıne nasıl karsılıksız koyduysa koruma gudusuyle yardım etme duygusuyla, ben de senı oyle koydum ıste.

deli kızzzzzzzzzzz, ben senı cok sevdımmmmmmmm cokkkkkkkkkkkkkk. duygudan sonra, bunu rahatlıkla soyledıgım ıkıncı ınsansındır hem topıkte hem ozel hayatımda. ben senı cok sevıyorummmm bunu anla ve aglama tamam mı, sen hep gul ıstedım senı uzmek aglatmak son ısteyecegım seydı.

duygu ben hata yapınca bana cok kızardı halen de oyledır cunku benım kendıme kotuluk yapmama kızar benı okadar sever kı kendıme kotuluk yapmama kızar ıste. ben de sana kızdım kırıldım ıste aynen boyle.

filizcim bana duyduğun sevgi için gerçekden tşk.ediyorum ve bende seni çok seviyorum sen benim canımsın ama esra ile aranızın daha fazla bozulmasını istemiyorum o yüzden bu konu kapansın istiyorum çünkü burda diğer arkadaşlarımız var ve inan bunları okurken onlarda çok üzülüyordur..

bu olaylar benim yüzümden oldu ben ne zamandır içime attığım şeyi gündemi getirdim zamanlama olarak yanlış değildi dünde açıkladım zamanlama yanlışlığı olayların üstüne oldu şimdi siz esra ile böyle olunca pişmanlık hissetmeye başladım yine içmemi atsaydım diye düşündüm kimse benden yana olmak zorunda değil filizim sen beni çok sevdiğin için böyle yapma hissi duyuyorsun,ayrıca sen yalaka biri değilsin kalp insanısın sevdiklerini koruma hissi oluyor bu benim için değil herkez için geçerli bunun altını çizmek istiyorum olaylar esas sahiplerini aştı büyümeye başladım lütfen hepinizden rica ediyorum konu kapansın artık

esra sana söylüyorum bunu filiz seni çok seviyor ne yazarsa yazsın nedersin desin seni çok seviyor bunu unutma...

kızlarr son kez rica ediyorum bu tatsız konu kapansın uzatmak isteyen varsa özelden yazsın ..

Son düzenleme:

oyyy kuzum o kadar üzülme lütfen yaa telaşlandırdıgım için bende üzüldüm bak şimdi sonuçlarımı bugun öğleden sonra alıp doktora da gösterecez bakalım filizim, çıkacak ne var ne yok. sonuçların çıktısını alıp adapazarına donunce ordaki doktora da gösterecez yine de garanti olsun die. dün ultrasonum baya kapsamlıydı ama, bütün karın bölgesini istemiş zaten doktor. yumurtalıklarıma bile bakıldı o baya içime sindi. inşallah önemli bişey çıkmazsa burda hep beraber halay çekeriz

proje işi en son dert ettigim şey, işin aslı hiç takmıyorum kafaya olmazsa olmaz yani. 2 haftadır çektigim agrılara bakarsam bırakmayı bile düşündüm de hoca da izin vermedi annem de zorla çalıştıracaklar yani beni bi iyileşeyim de

kuzum o sıkıntıları işin aslı hiç kimseyle paylaşmadım kendi kafamda halletmek istedim, çok zorlandım ama hiç olmazsa verdigim kararın arkasında olmak istedim ilerde bi sıkıntı yaşasam bile.. beni yanlış anlamazsın umarım bu sölediklerimden, sözlerin benm için çok degerli ki emrah konusunda ne kadas hassas oldugumu bilerek yorum yapıyosun ve çok da önemsiyosun farkındayım ama dedim ya ince ince düşünerek kendim karar vermek istedim. etkilenmemek için çok özlememe ragmen emrahın yanına bile gitmedm. tamamn düşünerek doğru olduguna inandıgım bi karar vermek istedim yani, o yuzden kimseyle paylaşmadım kuzum.

ne kadar doğru demişsin ölee, bu erkekler adamı mutlu da ederler mutsuz da ederler, kafalarını koparacaksın hepsinin geri dikeceksin sonra ancak öle anlarlar degerini çok mu sadistim yahuuu

şimdi benzer şeyler yazacaktım duygucum, çok katılıyorum sana. dün birazcık esrayla da konuştum onun da kırıldıgı şeyler var senin de var filizin de var züleyha hocanın da var. herkes de kendince haklıdır mutlaka olay hakkında hiç yorum yapmadım şimdi de yapmayım da ben filizle esranın özelden konuşarak bu sorunu halledeceklerine zaten inanıyorum. hiç biirmiz de kinci değiliz ki burda mevzuyu uzatalım o yuzden sizler arayı düzeltin inşalah, ondan sonra da ben züleyha hocayla iletişime geçmeye çalışacagım inşallah. umuyorum ki bikaç güne eskisi gibi olacaz buralarda yine