- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.701
yuhh filiz yuhhh kaçsayfa yazmışsınn oku oku bitmedi hatta alıntı yap yap bitmedi
slm kızlar bu detox bana göre değil anladım emzirdiğim için tek besinden geberiyodum normalde daha az yerim detoxta 2 saatte bir yeniyo ama acaip bir baş ağrısı yaptı ciddende sütümde azalma mevcut oldu o yüzden akşam yemeğimi normal yedim ben zaten gram gram veriyorumm bildiğim gibi devam edeyim menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 kb peynir
4 tane yeşil zeytin
1 domates
1 kupa ısırgan çayı
öğle
1 kase ayran çorbası
ara
1 kase ayran çorbası (detox ya ondan yedim)
akşam
1 kase ayran çorbası
1 tabak tavuklu patates çorbası
4 kaşık makarna
yoğurt
salata
ara
4 bardak çay ( sütümün yerine gelmesi gerk bide bu gün aşı olduk huysuzuz malum)
1 avuç kuruyemiş
belki 9 gibi meyve tabağı yerim
hepinize iyi akşamlar ben buralardayımmm
konuşmak isteyen varsa
Ya kızlar karışmak istemem de ne bu ya benim diğer topiğimde kavga var burda kırılganlık tartışma var ne olur hemen bi alevde parlamayın burası çokk ii geliyor bizlere hepimiz yola devam edelim
kusura bakmayın karıştım ama dayanamadım yahu...:26:
İyi akşamlar kızlar, ben bugün anca girebiliyorum, sabah işe biraz geç gittim eşimden dolayı, sonra da işlerle uğraştım. öğleden sonra da küçük bir kaza yaptım, arabanın altını yüksekçe bir yere vurdum. Bu ara var üzerimde bir şeyler ya hayırlısı. Bu ay ikinci kazam oldu, Allahtan başka bir araçla veya canlıyla olan bir şey değil ama insan yine de üzülüyor, neyse öğleden sonra arabayı servise götürdüm, çok şükür birşey yokmuş. Ama yoruldum açıkçası. Eşim bugün daha iyi, darısı Duygucuğumun ve Kuzeyin başına
Yemek işlerini halledip anca oturabildim bilgisayar başına, önce bir merhaba diyeyim, sonra da geçmişe dalayım hızla dedim1 saat sonra da site içinde yürüyüş yaparak adım sayımı 10000'in üstüne çıkarmayı planlıyorum
duygucum 2013 nasıl geçti diye sormulsun ya benim
ilk ayların ve ortaları zor geçti ailevi eşimle ben arasında, tedavi sürecimiz çokk sıkıntılıydı
iedalim olan mesleğe bi adım attım devamı da gelir umarım..
veeeedietisyene gitmek en düzgün davranışım oldu kendi adıma 2013 bana 70 li kilolarıma geri döndürdü...
ama yıllardır bekleyip bi türlü gelmeyen o spermleri görünce 2013 benim yılım oldutabii beraberinde sıkıntı korku endişe de getirdi inşlh 2013 ün son ayında eşim test yapıcak sperm çıkıpğ dondurulurda 2013 yılı süpppperrrr kapatırım....
inşlh 2014 de hepimize hep mutluluk,hzuur ve sıhhat getirsinnnnn
Kızlar geçmişe dalayım derken tosladım, döndüm, Esranın mesajını gördüm, gerçekten üzüldüm, kızlar nazar mı değdi ne oldu bakayım? Ne olur hemen veda yazısı yazmayın. Bunlar çözülemeyecek sorunlar değil, hepimiz zaman zaman zor dönemler geçiriyoruz, alıngan da olabiliyoruz, hassas ta, yanlış anlaşılmalar da olabiliyor ama işin özünü unutmamak lazım. Hepimiz birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz, bazı kişiler arasındaki yakınlık daha fazla, bazılarımız birbirine daha mesafeli olabiliyor. Özellikle yakın olan arkadaşlar problemleri çok daha kolay halledebilir, umarım en kısa zamanda da hallolur. Ne diyeceğimi de bilemiyorum, ne yapabileceğimi de
Kızlar, çok geç olmadan ben biraz yürüyeyim geleyim, yoksa kalkamayacağım
Kocakarı reçetelerine güldüm NurdancımYa ben de böyle durumlarda küçük kazalar büyükleri önler diye düşünürüm. Verilmiş sadakamız varmış denir ya. Bir de ben böyle durumlarda kan akıtmak yerine fidan dikmeyi tercih ediyorum. Hatta adağım vardı, para durumunu ayarlayınca bir koru oluşturacak şekilde bağışta bulunduk Geçen hafta da yine fidan bağışında bulunduk. Belki bunlar büyük kaza yapmamı engelliyordur
ayy çalış çalış kafayı yicem zaten artık tv de bişey çıksa hemen a dersde şu geçmişti bu böle demeye başaldımyakında olucam evet sğporu abarttım ama bugün no spor regly beni çiviledi bugün spor yapamadım olsun telafi edicem sende iisin bu aralar yapıyorsun dmekki helal olsun bak şurda ne kaldı inşlh fit olacaksın sendeeeee
evet ben yaşlanmaktan yana olan biriyim tuhaf belki ama pamuk gibi saçlarım olup nine olmak istiyorum( hee çocuğu buldum da onun çocuğunu görcem sanki)ama tabiiki sağlıklı bi nine olmak isterim her zaman.. yazmammı güzelim yazıcam tekrar ölç
ülerimi yazarım yılbaşında ölçüp arada ki farkı yazarım...
allah muhabbetinizi artıtrsın emi...
cnm evet sen yazınca ben yokum ben yazınca sen olmuyorsun olsun canın ii olsun da.. evet ya benim regly hep böledir kadın doğumun elinden kaççç kere geçtim vallaama dr. genetik olduğunu tıkanıklık veya rahimdebi sorun olmadığını söledi yani annenmde böle olurdu ondan bana miras kalmış anlıcan çekiyoruz ne yapalım allahtan ilk gün oluyo sonrası düzeliyor...
ahhh tedaviyi hiçç soorma eşim bu ayın sonunda yapıcak test hep kaçıyo işlerindeproblem var işte kafa rahat değil cnm sıkkın moralim düzelsin yaparım diyo beni oyalıyo bende üzülüyorum tabii kiama söz verdi bu ay çıkmadan test yapıcak eğer çıkarsa spermler dondurup şubat gibi tüp bebeğe başlamak istiyorum kısmetse inşlhhh polur ne diyim sevinmek istemiyorum korkuyorum hepp inşlh güzel haberler paylaşırım burdan sizlere...:26::26:
cnm evet ya sen sormuşsun hatta ben yazını beğenmişim bide düşün yani bende nasıl kafa var beğenmişim alıntı yapmamışım unutmuşum güzelimkuasura bakma olur mu kafam çk dolu bu aralarr...
Duyguşum yine güzel sorular sormuşsun, estetik konusundaki fikrimi yazmama bile gerek yok sanırım2013 yılı değerlendirmesi sorusunu izninle sonraya bırakıyorum, kafamı toplamam lazım, biraz dağıldı.
İyi akşamlar kızlar, ben bugün anca girebiliyorum, sabah işe biraz geç gittim eşimden dolayı, sonra da işlerle uğraştım. öğleden sonra da küçük bir kaza yaptım, arabanın altını yüksekçe bir yere vurdum. Bu ara var üzerimde bir şeyler ya hayırlısı. Bu ay ikinci kazam oldu, Allahtan başka bir araçla veya canlıyla olan bir şey değil ama insan yine de üzülüyor, neyse öğleden sonra arabayı servise götürdüm, çok şükür birşey yokmuş. Ama yoruldum açıkçası. Eşim bugün daha iyi, darısı Duygucuğumun ve Kuzeyin başına
Yemek işlerini halledip anca oturabildim bilgisayar başına, önce bir merhaba diyeyim, sonra da geçmişe dalayım hızla dedim1 saat sonra da site içinde yürüyüş yaparak adım sayımı 10000'in üstüne çıkarmayı planlıyorum
slm kızlar bu detox bana göre değil anladım emzirdiğim için tek besinden geberiyodum normalde daha az yerim detoxta 2 saatte bir yeniyo ama acaip bir baş ağrısı yaptı ciddende sütümde azalma mevcut oldu o yüzden akşam yemeğimi normal yedim ben zaten gram gram veriyorumm bildiğim gibi devam edeyim menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 kb peynir
4 tane yeşil zeytin
1 domates
1 kupa ısırgan çayı
öğle
1 kase ayran çorbası
ara
1 kase ayran çorbası (detox ya ondan yedim)
akşam
1 kase ayran çorbası
1 tabak tavuklu patates çorbası
4 kaşık makarna
yoğurt
salata
ara
4 bardak çay ( sütümün yerine gelmesi gerk bide bu gün aşı olduk huysuzuz malum)
1 avuç kuruyemiş
belki 9 gibi meyve tabağı yerim
hepinize iyi akşamlar ben buralardayımmm
konuşmak isteyen varsa
benimde bacağımda gülün dikenin yaptığı bi iz var 3 büyük diken izi ama etekle elbise ile pek aram olmadığı için ve iç bacağımda olduğu için önemsemiyorum..
ayyy evet herkeze dedimben hasta oldumm aman siz yinede dikkat edin ben evde dinlenirim ama sizler çalışıyorsunuz daha zor geçer..
darısı sizlerin isteyen herkezin başına inşallahh
sağ ol canımmmm...kuzi sıpası deli gibi koşturuyor evde terliyor ne kadar dikkat etsemde hasta oldu işte birde geceleri çok üstünü açıyor hatta bu yüzden uyku tulumu alcam ona ee ondanda bana geçti doğal olarak ..
ben dönyanın engozel karısiyem olmasın o:))))
evet göbüşe taktımm zaten sağlık çaısındanda göbeğimin olmaması lazımm..ama gitcekk fena hırs yaptımm..
canım biz herşeyimizi kendimiz yaptık hatta düğünde takılan herşeyim gitti helal olsun önemli olan huzur sonra 2009 hamile kaldım borçla araba aldık borcumuzu ödedik araba bizim oldu arabayı saatık ev peşinatı verdik temelden ucuza aldık zaten sonra o bitti onu sattık elimizde toplu para oldu şimdiki evimizi aldık yani sende ufakdan basamakları çıkmaya başla inan borç ödeniyor mal sahibi oluyorsun..
delüsün yaa deme öyle arkadaşıma tombik diyeebiliyorum kuzum böyle yazman bile yeter varlığın yeter kalplerimiz bir olsun yeterr
boşa demiyorum atom karınca diye gözle kaşınarasındaa kaçsayfa alıntı yapmışssın her işin hızlı senin maşallahhh..
evet yazdıklarına bakarsak baya güzel bi yıl olmuş herşeyden önce daha sağlıklı olman bilee süper birşey ,kendi adıma bunlara ek sende gözlemlediğim daha sakin olaylara karşı daha mantıklı yaklaşım sergilemen her geçen yıl kendine harika artılar katman benim çok hoşuma gidiyor..
ne güzel yaa maşallahh aranızdaki iletişime ne güzel dualarda etmiş sende ona iyi bir gelinsin ama senin yaptığını kolay kolay kimse yapmaz tabi karşındakide bunun kıymetini biliyor bu çok güzell ..
benim eşiminde böyle huyu yok neyseki benim kayınvalidem görümcem pek severr böyle şeyleri ee bende bayılırım böyle hediyeleşiriz arada ..
kız cadı hediye istemem sen gel yeterrr bana bundan iyi hediyemi olur..
benim kocam sayesinde kuzey çok narin bi çocuk oldu elinden gelse yere düşerken poposunun altına minder koycak çok kızıyorum bu konuda eşimeee neyseki birz daha büyüsün kick boksa yollucam kendini korumayı öğrensin nede olsa erkek gerçi kızda olsa yollardım bu devirde kişi kendini korumayı bilmesi gerekiyor..
sülememmmmm
ben bu özelliklere ek içindeki o tatlı yaramaz çocuğun olması pamuk şekeri hallerinn masumluğunu seviyorum
AMİN...deme öyle arkadaşıma asalakasla böyle olmadın kendine haksızlık etme bugün keyifli olmamdaki en büyük sebep sensinn yaptın güzel bi ablalık bana canım ben hep senin yanındayım sen dipteysen ben tutcam ben düşersem sen kurtarcann
canım gerçekden çok zarifsin ne diyeceğimi bilmiyorum sadece teşekkür ediyorum ben herkezin fikrine saygı duyuyorum tabi bazı şeyleri içime atıyorum o ayrı , bugün beni sen keyiflendirdin bu benim için çok özel ve asla unutmam bunu artık önümüzebakalım sahalara güzelce dönelim hem ben çeni çokkkk çeviyommmmmm
Yok yani bu yazını defalarca okudum ,düşündüm,tarttım,biçtim...Yok ama anlayamadım.İlk okuduğumda bilerek yazmadım.Çünkü artık sen de beni tanıyorsun insanları kıracak bişey söylememk için çaba sarfederim hep.Yine öyle yapıcam.Filiz bu konuyla ilgili dün ki yazdıklarımdan sonran Duygu bana teşekkür mesajı attı.Ben onları yazarken umarım kırılmaz diye kılı kırk yardım.Ama o kırıldığını söylemedi.Bugün senin bunları söylemen sanki Duygu kırılmış sana bişeyler söylemiş sen de dayanamamışsın da yazmışsın gibi geldi bana.Eğer böyle bişey varsa Duygu ilk bana söylemeni beklerdim.Diyelim ki Duygu böyle düşünmedi sen tamamen özgür iradenle bunları yazdın.Evet tarafsız kaldım belki.Ama Filiz kusura bakma ben kalkıpda Züleyha Hocaya Duyguyu senden daha çok seviyorum diyemezdim.Bu benim uslubum değil.Zaten Duyguyla olan yakınlığımızı herkes bu topikte bilir.Ben dillendirmesem Duygu bilmeyecek mi ? Yada sevgimden şüphe mi edecek ? Kaldı ki ben Züleyha Hocaya yazmaması konusunda ona içlendiğimi ancak bunu konuşmanın zamanının olmadığınıda yazdım.Ben sadece meselenin uzamaması için bişeyler yapmaya çalıştım.Hiç bişey olmamış gibi davranmadım.Ayrıca zamanlama konusuna gelirsek de evet Duygunun haberi yoktu biliyorum.Zaten öylede dedim yaa kötü bir zamana denk geldi diye.Bunun üstü kapatilabilirdi.İnsanlar zor zamanlarda sevdiklerinin desteğine ihtiyaç duyarlar.Bu mesele önemliydi belki ama Züleyha Hocanın yaşadığı şeyy öyle kolay bişey değildi.Sevgi merteben ne olursa olsun yanında olunmalı.Sadece bunu söylemeye çalışmıştım.Sonuçta Duygu kuzey için ona gönül koyarken o da bir yavrusnu kaybetti.Ben de bir öğretmen adayıyım ve ben de ileride anne olmak istiyorum.Bunun ne kadar acı bişey olduğunu düşünüp düşünüp durdum...
Haklısın Duygunun yaşadıkları zor şeylerdi.Sadece ev diye geçmemeli .Bir sürü sıkıntısı varmış.Allah yardımcısı olsun.Büyük yükünüde attı zaten.
Peki ya ben Filizz? Küçücük yaştan beri sürekli onu terkeden bir baba...Maddi sıkıntılar içinde hayatını kurmaya çalışan benn.Okul hayatına maddi şartlardan dolayı devam edemeyen ben.Küçük yaşta evlilik yapan birine güvenen ama güveni sarsılan ben..Aşık olduğu adamdan nefret eden ben...Vajinismus olan ben..Depresyonda olan ben...Evde senelerdir konuşmayan anne ve babayla yaşayan ben ...Boşandığımın adamın kredi borçlarını ödeyen ben...Daha sayayım mı Filiz? Yok yok ben susayımmm öyle bi susayım ki bi daha hiç konuşmayayım!!!
Kızlar yol arkadaşlarım benden buraya kadar herkes kendine çok iyi baksın.Sağlıcakla kalın.Herkesin başını ağırttım özür dilerim.
Bir de Filiz adımı söylemişsin keşke yapmasaydın dicem ama canın saolsun.
esra öyle bi yazmışsınki ben filizi doldurdum gaza getirdim bunları yazmaya ittim sanki öyle bi isteğim olsaydı ki olmazdı dün gördüm yazını dün yazardım haber verirdim yazıyı, hatta bugün sabah filize beni sevdiğim için diğer esra(clik) miydi unuttum rumuzu onla yaşadığın olaydan dolayı seni savunduğum için mi bana hak veriyorsun dedim hatta beni eleştirebilirsin eleştiriye açığım dedim.ve bunları yazarken filiz henüz evdeydi oda hak verdiği için yazdığını söyledi, bilirsin filiz doğru düzgün tanımadığı diğer esra için bile sırf ona hak verdiği için savunmuştu tez canlı sevdiklerini koruma hissi olan biri ,emin ol aynı şey senin başına gelse sanada aynısı yapardı..neyse ofise gelip yazını okudugunda kızdı sana açıkçası bende sana kırıldım sitemli bi mj atcaktım ama neden atacakdım ne hakla dedim onun fikri dedim boşverdim onun yerine güzel yazın için tşk.ettim aslında güzel bi yazın yoktu anlarsın diye düşündüm, benim üzüldüğüm şey beni eşit tutman yada olaylara karşı ortada olman değil bi eleştiri yazdın akabinde samimiyetimiz doğrultusunda bi msj.la birşeyler yazmanı beklerdim' sen benim için değerlisin ama fikrimi yazdım sakın kırılma arkadaşım demeni beklerdim' ben'de akşam battaniye altından birden görup şok olmazdım en azından haa yazmak zorunda değilsin elbet ama birbirimizle birazda olsa paylaşımımız var dimi hani onun hatrı için..
ayrıca olaylar ilk olduğunda hastalık haberini bilmiyordum cevap bekletisi içersine girmiş züleyha hanım filize kadar mj.çekmiş neden cevap vermediğim ve konuyla ilgili ben beklenti içinde oldugu için cevap verdim sonra kendisi ölüm haberini verdi ve bana cevap vermiş kendiside yazmaya bilirdi ama yazmış ama dediğin gibi belki son msj çekmesem olurdu hepimiz insanız oluyor böyle şeylerde ama olan olmuştu zaten kötü birşeyde yazmadım aksine dönmesini gerektiğini burda ben sevildiğim kadar sizde seviliyorsunuz dedim istersen birkere daha oku ..
sen sırf filiz beni savundu diye derdini yazmışsın o kız bunları zaten biliyordur senin yanında olmadımı her şeyine koşmadımı kim yaptı sana bunu söyle bana, şimdi sen bunu niye yazdınki sanki biz senle tartıştık filiz en yakın olarak aramızda beni savunuyor seni yeriyor gibi olmuş bu olay ,ayrıca senin beni eleştirdiğin gibi oda seni eleştirmiş ne varki bunda bak ben sana kırıldım ama küsmedim tavırda almadım daha çok özelden sohbet ettik bile , hem neden bu gitme isteği kendimi çokdan geçtimm peki filiz sence bunumu hak ediyor hep yanında hep destek sen üzüldün diye üzülen sevincinle sevinen filiz birkere seni eleştirdi diye bunumu hak ediyor peki nesli,nurdan,cemre,ve diğer arkadaşlarım onlarda bunu hak ediyor..bak benim için gitceksen hiç gitmeee konuşmazsın olur biter hepi topu 5 kişiyiz hepimiz iyi olcak değiliz..
ben tekrar altını çiziyorum filize git yaz yada gaza getirme yada herhangibi durum olmadı olamazda ALLAHA şükür ağzım var sitem edersem ederim birine birşey diceksem derimde filize çok kere dedim yazma boşver dedim kapatalım artık dedim ama tanıyorsun, ona doğru gelmiyorsa illa yazar bu benim için değil herkez için geçerli diğer esra için bile yaptı biliyorsun
ismini bilerek dememiştir eminim hızla yazarken kaçmıştır
nurdan yazdıklarını agzım yuregımde okudum valla. sen nekadar kotu olmussun oyle ya. ne dıyecegımı bılemıyorum valla canım. sonucların nezaman cıkacak ? hersey tam bır ortaya cıksın ya yazdıklarını okuyunca telaslandım cunku. bızı habersız bırakma emı. ınsaallah en kısa zamanda ıyılesırsın canım yaaaaaa
su an hastasın ya, proje ıle nasıl ılgıleneceksın yanı. bır guzel toparlan da sen halledersın ben senın sabahlamalarını hatırlıyorum yıne yetısırsın sen azımle.
sen noye bızımle paylasmadın bu sıkıntılarını. uzuldum bak ama sakınce guzel bır cozum bulmussun cok da mantıklı bır yol ızlemıssın ve karsılıgını da guzel almıssın ALLAH muhabbettınızı daım etsın canım. bu erkekler ınsanı bır uzer bır mutlu eder hayat ve ılıskı boyle oluyor nıyeyse ben de anlamadım.
filizcim bana duyduğun sevgi için gerçekden tşk.ediyorum ve bende seni çok seviyorum sen benim canımsın ama esra ile aranızın daha fazla bozulmasını istemiyorum o yüzden bu konu kapansın istiyorum çünkü burda diğer arkadaşlarımız var ve inan bunları okurken onlarda çok üzülüyordur..
bu olaylar benim yüzümden oldu ben ne zamandır içime attığım şeyi gündemi getirdim zamanlama olarak yanlış değildi dünde açıkladım zamanlama yanlışlığı olayların üstüne oldu şimdi siz esra ile böyle olunca pişmanlık hissetmeye başladım yine içmemi atsaydım diye düşündüm kimse benden yana olmak zorunda değil filizim sen beni çok sevdiğin için böyle yapma hissi duyuyorsun,ayrıca sen yalaka biri değilsin kalp insanısın sevdiklerini koruma hissi oluyor bu benim için değil herkez için geçerli bunun altını çizmek istiyorum olaylar esas sahiplerini aştı büyümeye başladım lütfen hepinizden rica ediyorum konu kapansın artık
esra sana söylüyorum bunu filiz seni çok seviyor ne yazarsa yazsın nedersin desin seni çok seviyor bunu unutma...
kızlarr son kez rica ediyorum bu tatsız konu kapansın uzatmak isteyen varsa özelden yazsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?