2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canımm büyük bi çoğunluk artık sipariş ürün alıyor büyük magazlarda dahil çok az kesim stoklara ürün depoluyor büyük bir ihtimal sipariş alcaklar bizdende nurdan modellerini görmek isterimen acilindennn

kızlarr birde birşey danışcam şimdi 2 resim yüklücem ikiside aslında beğendiğim modelleri internette bulamadım ama benzelerin resimlerini yüklücem biri cam diğeri klasik model benim gönlüm camda ama kulllanan duyum olan var patlama kırılma durumu olabilirmi??

birde perde ya ben böyle yerlere kadar dümsüz sade bi tül istiyorum desen olmasın kırık beyaz yada bej tonlarında yada keten gibi olanlardan ama yine düz yan fonları koltuklarımın rengini uydurmak istemiyorum ama koltuk rengi belirledikden sonra uyumsuz bi uyum olacak bi ton seçeceğim fikirrrrrrrrr ıstiyorum özellikle tülde

aazzzz sonra yukluyorum duyguşummm

ananem de teyzelerimden biri de cam olanından kullanıyo ve çok memnunlar canım, temizlemesi özellikle gayet kolay oluyormuş. bi de onlar ısıya cok dayanıklı oluyor kolay kolay patlayacagını zannetmiyorum hele ki markası bilindik bişey alırsan bence hiç bir sıkıntı olmaz

yaa bizim oturma odasının tülü gibi bişeyden bahsediyosun sanırım :44::44: minicik minicik delikleri var ancak eline alınca anlaşılıyo, ama bizimkinin üstü biraz desenli tanıdık bi perdecin yokmu, bizim adapazarında annemlerin mahalleden arkadaşı var bizim tül psonsoru hep o oluyo orda da çok seçenek oldugu için istedigin gibi bişey bulman mumkun olabilir, kendin görerek karar ver bence duygucanım

hepsi biraz birbirine benzeiyor aslında, çok klasik şeylerden hoşlanmadıgım için biraz daha modern ve sade şeyler var sanırım

bunun şomine kısmını çok begenmiştim, büyük bir salon için kullanılabilir die

bunun da koltugun dönüşü çok orjinal geldi, tam L koltuk da deil ama değişik bir havası var sanki

bunda da duvardaki rafların ve aksesuarların kullanımı çok başarılı. tabi bu kadar geniş bir salonun olursa

kesinlikle benm en favorim bu tabi buna uygun nasıl tekli, ve ikili koltuk yapılır onu bi düşünmem lazım ama bu haliyle inanılmaz seviyorum bu koltugu
ATTACH=CONFIG]903567[/ATTACH]

bu da tv ünitesi olarak bir fikir

Eklentiler

• $MobilyaVeEvDekorasyonUrunleri35.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $oturma_odasi_tsarim_fikirleri-30.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
ben geldim kızlar...birazcık kilolu geldim amma...yarından itibaren diyete başlıyorum..yer vardır herhalde bana yine bu topikte..

hımmmmmmm anladım uyku duzenı degıstırıyor tabıkı tum ogunlerı. bu durumda yapacak bırsey yok. su an ıcın az yemek ve su corbalardan uzak dur yeter bence. ayrıca karbnhıdratı da yeterlı mıktarda al. her besınden yeterlı almak lazım karbonhıdrat olsa bıle.

sana ıyı gezmeler ıyı eglenceler annenın yanında keyıflı gunler. oglusuna da bakar sana da bakar annennnnnnn ohhhhhhh sefan olsunnnnnnnn

ayyyyyy cok severım ben boyle yerlerı. valla hemen damlardım ızmırde olsaydımmmmmmmm

hedıyeler, gule gule kullanılsın sahıplerı tarafındannnnnnnnnn

umut tup bebek ben de cok duydum ılerde ben de dusunuyorum bahcecı tup bebek merkezını de aynı sekılde cok duydum sızın doktorun adı ne ?

hımmmmm sen ıstanbulun gırısındesın resmen. annemlere geldıgımde bır cay ıcelım dıyecektım ama cok uzagız valla. bana en yakın yerler besıktas ıstınye bebek cıvarı.

hakkınızda hayırlısı olsun ınsaallah canım yaaaaa,

yaaaa dun o keyıflerı yapamadım canımı sıkan bazı haberler aldım 9 da uyandım telefon geldı vs. komsum da gelemedı ben ev ıslerıne sardım oyle gectı gunum.

hayırlı cumalar canımm bak eşin kafamı fena bozuyor sen benim eçen dediğimi yap müshil koy suyuna senle uğraşcak vakti bulamasın üzmesin senii sanada güzel birgün dilerim kuzum..

ahhhhhhh ahhhhhhhhhh ben cok sey yapmak ıstıyorum da 3. syafa haberı olmayalım dıye sabredıyorummmmmmm okuzlugu yıne bas gıostermeyte basladıııııı

fıstık arkadasımmmmm bır suru sey ust uste geldı bu haberı verememıssın bıze.
cok sevındım canım bu habere, ıslerın su gıbı aksın ınsaallah, cabucacık ve hayırlısı ıle evıne yerles ınsaallah ben sıramı sana verdımmmmmmmmmmm

ben de duzenımı cok bozdum kurs basladıgından berı hazır yedım , annem geldı mısafırler. ev tasıma derken son bır bucuk aydır ne spor olarak ne beslenme olarak duzenım yoktu valla. bu pazartesı baslıyorum ıns , ufak ufak yemek hazırlıgı yapıyorum bugun. yarın da spora baslayacagım.

evet canım o komsum. burda tanıdıgım kımse yok. kaldı kı komsuluj yapabılecek zaman da yok malum. cogu ogretmen, calısan ınsanlarmıs zaten onların da zamanı olmaz benım gıbı. aman gurultu patırtı yok cok sukur. komsuluk da olmasın det degıl o komsum gelecektı onda bır suru erzak var buzlktan cıkan onları getırecektı hem de halı, koltuk sılme ve utuyu halledecektı ama erteledık.

haftasonu planlarımı yapamadım sıkıldım da evde durmaktan. dısarısı felaket soguk ama yıne de bıraz cıkalım dıye ugrasıyorum bakalım esımle. sınemaya gıdelım dıyorum evet derse bakalımmmmmmmmm

canımmmmmmmmmm ınsaallah 2014 senın ıcın en guzel yıl olsun , 2013 en kotu senın ıcın olmus anladıgım kadarıyla. oyuzden ınsaallah cok cok guzel olsun 2014 senın ıcın ve hepımız ıcın tabıkı.

2010 ve 2011 benım ıcın en kotu yıllardı dıyebılırım oyuzden 2013 herseye ragmen cok cok daha ıyıydı benım ıcın.