- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.761
aaaa güzelmiş, gideyim aslında ben de, fuarda mı?
evet fuarda canımm
kızlar alıntı yapcam ama ani telefon aldım kardeşim rodinin müdür yardımcı abla rodi battı dedi herşey etiketin yarısı dedigidip bakayımmm
sırt agrısı bizi de inanılmaz korkuttu filizimm, sandalyede oturuyodum ters bi hareket falan da yapmadım yani bir anda girdi ve sol tarafımda olunca daha da bi telaş yaptık, ben zaten çığlık atmaya başladım direk annem mutfaktan yanıma geldi, dedim ben ölüyorum öle böle bişey deil. annem ambulans çağıralım dedi istemedim bekleyelim biraz die. yere uzandım azaldı, öle olunca kalple ilgili deildir die düşündük, ama yine de aklımda kalmasın die ertesi gün hemen gittik doktora kas spazmı deyince rahatladım. ama tekrar ederse mutlaka başka bir doktora da gidipo bu sefer ekg falan da isteyecem. yakın zamanda 2 akrabamızı kalp krizinden kaybettik bende çok çekiniyorum bu konudan
emrahla ilgili de söyledigim gibi kuzum kendim sakince karar vermek istedim, umuyorum ki doğru kararı da vermişimdir. ve sana kesinlikle katılıyorum erkekler değişmezz, eski nişanlım bana çok iyi bir deneyim oldu, o yuzden zaten onun hayatıma girdigine hiç pişman olmadım, bana kattıg şey çok fazla. şimdi orda yaptıgım hataları yapmıyorum, daha objektif bakıyorum herşeye..
bide benm teyzemin çok sorunlu bi evliliği vardı, o düğünden 15 gün önce çok büyük sıkıntılar yaşamış ve şiddet de görmüş, ama düğüne az kaldı şimdi herkes ne der die kendi kendine kapatmış mevzuyu. evlendikten 2 sene sonra deprem zamanı ananemlerle yaşadılar kendi evleri yıkıldılar die de öle çıktı sorunlar ortaya. onla da çok konuşuruz biz ondan da çok akıl alırım, senin söylediklerin de hep aklımda o yuzden asla değişecegini düşünmem, ve kafamda soru işareti oluştugu zaman isterse düğünden 3 gün önce olsun objektif karar veririm die düşünüyorum. sevmenin tek başına yetmedigini ben 3 yılın sonunda tokat gibi yaşadım canım, o yuzden emin ol sizlerin sevdiklerimin de yardımıyla ben güzel bi evlilik gerçekleştirecegim inşallaahh
adapazarına gid,ince mutlaka kendi doktorumuza da gözükecem canm o aklımda, ama şimdilik son zamanların üzerine dünkü sonuçlar ilaç gibi geldi resmen
duyguyla iletişiminiz mutiş yahuuduygu görüp de bana cvp yazmış forumdan ben cvp yazarken sen aradın sen kapattın duygu aradı daha doorusu kuzey aradıı, kuzey haremine beni de kattıı
düğün için büyük konuşmayım ama aslaa kışın yapmammgerçi kar yagacagından emin olabilsem kış düğünü çok isterim yalan sölemiyim kar çok romantik gelir bana her zaman, resimler falan da muthiş olur aslında da kar yagacagının garantisi yok ne kendimi ne misafirlerimi donduramam kendi düğün günümde söz içinde baharı beklemek mantıklı aslında bide diyorum ya bu kararı tek başıma da veremeyecegim için aileler karar verir benim acelem yok zaten bu yaz o kadar çok düğün var kii, en yakın arkadaşlarımdan biri ağustosta evlenecek, diğeri ya eylül ya ekim tam belli deil, emrahın amcasının oğlu haziranda evleniyo, kardeşi ağustosta evleniyo falan derken bu yaz fena karışık ortalık ben biraz yaz sonunu bekleyebilirim sanırım acelem yok yeter ki herşey güzel olsun beklerim vallaa
şimdiden güzel haftasonuları sana filizcimmmplanlar da yapılmış, eşini de bi süre görmezden gel amaann erkekler iştee gelip topikcenek baskın yapalım mıııı
kuzum acaba ilacını bu ara kullanmıyor olabilir mi, aklıma o geldi şimdi
ben bu fikri not ettim aklıma ilerde kullanırım belkii
çok saolasın neslicanımmdiyeti malesef unutmak zorunda kaldım yiyebildigim şeyler şuan çok kısıtlı zaten ama yavaş yavaş zorlayacam kendimi şu haftasonu da geçsin ilaçlarımı da bikaç gün kullanmış olayım sonra yavaş yavaş dönecem inşallah
seninde alerjik bunyen var demek ki bizim daha da dikkat etmemiz lazım grip konusunda, iyileşemiyorum kendimi bildim bileli demk bu yuzdenmiş bende dün öğrendim
hepsi tamam da şu geniş olmak konusu biraz sıkıntılı sanırım ben pek öle olamıyorum ama deneyim bakalım bi süre
mobilyaları hazır almayacak olsan da yağtırmayı düşünsen bikaç model var arşivimde çok begendigim, ama hazır olarak aklımda pek bişey yok duygumm, tabi senin mutlaka fikirlerin vardır planlamışsındır şimdiyebitek aklımdao lan doğtaş mobilya için pek olumlu yorumlar okumadım aklında bulunsun canım, eğer bilmiyosan die ufak bi söleim dedim
ayy inşallah bu telaşlar bütün ev sahibi olmak isteyen arkadaşların da başında olur tez zamandaaa
canımm büyük bi çoğunluk artık sipariş ürün alıyor büyük magazlarda dahil çok az kesim stoklara ürün depoluyor büyük bir ihtimal sipariş alcaklar bizdende nurdan modellerini görmek isterimen acilindennn
kızlarr birde birşey danışcam şimdi 2 resim yüklücem ikiside aslında beğendiğim modelleri internette bulamadım ama benzelerin resimlerini yüklücem biri cam diğeri klasik model benim gönlüm camda ama kulllanan duyum olan var patlama kırılma durumu olabilirmi??
Eki Görüntüle 903542 Eki Görüntüle 903543
birde perde ya ben böyle yerlere kadar dümsüz sade bi tül istiyorum desen olmasın kırık beyaz yada bej tonlarında yada keten gibi olanlardan ama yine düz yan fonları koltuklarımın rengini uydurmak istemiyorum ama koltuk rengi belirledikden sonra uyumsuz bi uyum olacak bi ton seçeceğim fikirrrrrrrrr ıstiyorum özellikle tülde
evet fuarda canımm
kızlar alıntı yapcam ama ani telefon aldım kardeşim rodinin müdür yardımcı abla rodi battı dedi herşey etiketin yarısı dedigidip bakayımmm
herkese güzel haftasonlarııııı
canım gece uyumayıpgündüz uyuduğumuziçin kahvaltıyı 11*12 gibi yapıyorum akşam yemeğide 5 30 da falan inan öğle yemeğine fırsatım olmuyor..günlük 2 litre su içiyorum 2 5 da oluyor bugün anneme gidiyorum 10 gün kalacam yazamayabilirim zaten annem rejim falan bırakmayacak bende kesin hadi vermeyeyimde umarım+++ larla gelmemm
kaçdır dicem unutuyorummm dün sinirden ani bi kararla hediye eşya fuarına gittim tam detay gezmedim ama güzeldi ama itiraf edeyim en çok restorant bölümü güzeldi hatay mutfağı hakimdi hayatımda bu kadar güzel bi kebap yememiştim dağ kekiği ve nanesi aldım yeğenime hediye aldım kendime mavi boncuk hani eskiden takarlardı minik minik boncukdan mavi kolye ondan aldım 3 liraya:))) detay gezmesemde fena değildi nesliş yolun düşerde uğra istersen..
endişe korku yüzünden zaten bu kadar kendimi sıkıyorum eşime yansıtmamamya çalışıyorum oda sıkılıp sonucu etkilememmek için..
evet dersler bana ilaç gibi geldi inan bazen kendimi bile onutuyorum derslerden çok çok iyi oldu bana..
cnm ben ist.tuzlada oturuyorum dr. umut tüp bebeğe gidicez test için eşin ordA ameliyat olmuştu bende tüp ebbeğe haz<ırlanmıştım orayı ii biliyorum dr. um gene aynı dr.u seçicem tekrar başlamak nasip olursa tüp bebeğe hem orası raporuda kabul eden yer.
yarın çabuk olsun sende keyfini çıkaraman bu eşler zaten bi alemler dorğrusu hep bi moral bozmada birinciler. takma kafana onlar öle biz onları çözemeyiz hiççç giya kadınlar çözülmez derler ama kendileri daha zorlar...:26:
hayırlı cumalar canımm bak eşin kafamı fena bozuyor sen benim eçen dediğimi yap müshil koy suyuna senle uğraşcak vakti bulamasın üzmesin seniisanada güzel birgün dilerim kuzum..
Günaydın hayırlı cumalar fıstık arkadaşlarım nasılsınız bakayımm...
kızlar kaç gündür yazmayı unutuyorum elektirik su aboneliği yaptırdık doğalgazcılarla anlaştık salı tesisat yapılacak bugün öğleden sonra abonelik için gitcem doğalgaz açılır açılmaz taşıncaz bakalım 2013 demi taşıncam 2014 ilk haftasımı merak ediyorum gerçi hertürlü uyar bana 3yıldır beliyorum bu anı haftasonu mobilyalara karar verirsek hafta içi perdelerimi seçeceğim sonra avizeler ayyy içime heyecan kapladı şimdiden son oturuşlarımın tadını çıkarayım maraton başlıyor haa taşınayımm yerleşeyim topiğide hızlıdöncem yaz gelmeden dümdüz bi karın ve 55kg olmak istiyorum inşallah son günlerde ciddi kilo almaya başladım
Duygu, çok güldüm bu çözüme ama vallahi işe yarayabilirBen direk adamı yolmayı düşünüyorum, senin plan daha zekice tuttum bunu
Filizcim haftasonu planlarını beğendim, biraz rahatlarsın en azındanKomşu dediğin eski evdeki komşun değil mi? Eşinle ilgili güzel dileklerimi yazacaktım ama Duygucuğum çok güzel bir öneride bulunmuş, değerlendir derim
estetikle ilgili soruma cevap verdim ama 2013 soruma cevap vermedimm..
hayatım boyunca geçirdiğim en kötü yıl 2003 dü 2013de ondan aşa kalmadı desem yeridir..
şöyle bi baktığımda gergin mutsuz bi yıl geçirmişim çok şükür sağlığım yerinde önemli olanda bu ,ev ile ilgili çok yıpranmışım neyseki son dakka gölü attıda 2003 enkötü yılım olmaya devam etti yoksa 2013 en sevmediğim yıl olarak kalcaktı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?