2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hayatta sunu yapmam dıye bırsey yok elbette ama sen tecrubelısın oyuzden benım yaptıgım hatalar esranın yaptıgı hatalar ya da cogu ınsanın yaptıgı hataları yapmayacaksındır yanı herseyı ınce ınce dusunerek köru körune bır karar vermeyeceksındır emınım. yazdıklarından da bunu anlıyorum hakkında hayuırlısı olsun ınsaallah

esıme gelınce 1 yıldır kullanmıyor hapları. bıraz kullandı ama bıraktı. aynı sıkayetlerı yok zaten. esımın durumunu buna baglamıyorum ıcındekı kaba ınsan zaman zaman ortaya cıkıyor yıne cıktıgı bır donem ıste.

canım benım hıc fıkrım yok maalesef ama ben camlı modelı begendım onu da tercıh ederdım yanı.

çok zevklısın kesınlıkle. hepsıne bayıldım cok guzeller. ınsaallah salonun da boyle genıs olur malum bu cok onemlı. magazada durdugu gıbı durmuyor evlermızde.

ha bır de cok guzel begenmıssın de canım, kullanmak oyle olmuyor maalesef acık renklı herseyı

canım bence su koltuklarına karar ver de, tulu oyle secelım. bugun ınsaallah daha da sekıllenır zaten.

canım sesınden bellıydı zaten oyuzden sen de dıkkat et kendıne. esın toparlanıyormus artık cok sevındım. aman evınızden uzak olsun artık grıp.

haftasonu dınlenerek sakın vakıt gecırırsın ıyı gelır ıns.

botoks vs ben de karsıyım kesınlıkle. ama gerek duyulan bır ız vs varsa yaptırabılır dıye dusunuyorum ınsanlar. ben anlattım ıste mesela bacagımda kocaman ıkı tane ız var. senın gıbı kısa etek gıyınsem,denız vs gıdıyor olsam cok rahatsız olurdum ama 50 yasındayken 20 yasında gorunecek sekılde botoks vs asla yapmam sana katılıyorum ınsan her yası gostermelı. gıyım konusunda da boyle dusunuyorum 50-60 yasında ve boyle acayıp sısman kadınların boyle sokaklarda taytlı taytlı genc kız gıbı dolanmalarını da cok sacma buluyorum

2013 orta hallı gectı demıssın ınsaallah 2014 cok guzel olur senın ıcın canım.

kızlar merhabaaaaaaaaaaaa

ıyı pazarlar nasılsınızzzzzz

dun evle ugrastım , canım da sıkkındı eve sardım foruma hıc gırmedım yanı.

herkes guzel bır haftasonu gecırıyıordur ınsaallah

bıraz dızı, fılm keyfı yaparak kafa dagıtayımmmmmmmm

opuyorum hepınızııııııııı

ha buarada cızelgeyı aksam 10 a ancak yapabılırım aksam spora gıdecem cunku.

ben çıkmışım sen girmişsin..seen çıkmışsın ben girivermişim canım..bildirim günleri mi değişti...nasılsınız ne var ne yok..uzun zamandır giremedim..biraz sıkıntılı günler geçirdik..atlattık ama şükürler olsun..

herkes hata yapar canım eminim bende yapacagımdır ama bnundan sonraki hatalarımın ömrümü etkilemesine izin vermek istemiyorum, o yuzden fazla düşünür oldum sanırım :44:

eşin keşke tedaviyi tamamlasaydı be filizim doktorla konuşmadan bırakmasaydı hapları. son zamanlardaki sorunlarınız için demiyorum sadece kendü düşünceleri için de diyorum onun da kafası daha rahat olurdu. senin tabirinle içindeki kaba insan biraz bu hastalıktan ötürü de çıkıyor olabilir, yani ben istemedigim şeyleri söleyebiliyodum zaman zaman sonradan çok pişman oluyodum falan da o yuzden söledim

çokk teşekür ederimm salon geniş olur mu tam bilemiyorum da geniş olmazsa biz de dar olanlara göre mobilya bakarız naapalım açık renk konusunda annem de dedi bana nasıl temizleyeceksin onları falan die ama ben koyu renk mobilyayı hiç sevmiyorum o yuzden o riski göze alabilirim sanırım kendim yapabildigim kadarını kendim yaparım olmadı temizlik yapacak bir yardımcı alırım ama koyu renk mobilya alerji yapıyo bendee bide senelerdir hep hayalim var bembeyaz bir salonda renkli objeler falan. hatta bu ara renklere de karar verdim, beyazın üzerine kırmızı ve turkuvaz mavisi kullanacagım duvarlar da çerçeveler falan, baya bi plan var kafamdaa ve zorlanacagımı bile bile hepsi beyaz koltuktan geçiyor

mrb canım nasılsın

senı gormek ne guzel. taze annelerımız teker teker aramıza donuyor gercı sen bu konuda en dısıplınlı ve ıstıkrarlı olan kısısın hep bızımleydın zaten , annenden dondun galıba. su an evde mısın ? ıkıncı donem okula baslayacaksın sanırım ?

oglusun nasıl ? sen nasılsın ?

bıldırım gunu aynı serapcıgım. pazartesı aksamını kastederek yazmıstım onu ama pazar aksamı gıbı algılanmasına sebep olmusum anlasılan.

elbette hatalar yapıyoruz yapacagız da. ben sadece bu konuda cok dıkkatlı ve tecrubelı oldugunu dusunerek olmayacagını dusunuyorum ınsaallah olmasın da zaten.

esıme gelınce ben sınırlı agresıf kavgacı olmaya basladıgımı cok yıprandıgımı gorerek kendım doktora gıttım o da kendı ölum korkusu ıle doktora gıtmıs bu buyuk bır adım ama onemlı olan devam ettırmek. bence de keske devam etseydı bana 6 ay demıstı doktor ama 1 yıla uzattı mesela hapı. o bırak dıyınceye kadar da bırakmam cunku bana ıyı gelıyor kısı kendı hastalıgının da kotulestıgının de ıyılestıgının de farkında olmalı her hastalıkta. oyuzden ben ne desem bos. ayrıca bu tur rahatsızlıklarda, kısı ozellıkle erkekse ustune gıdılmıyor

beyaz gercekten harıka duruyor. ben de oturma odama ılerde yenıden el atacagım cok acık mavı, cok acık yesıl koltuklar dusunuyorum hele kı bebek olmayacak olursa rahatlıkla bu renklerı secebılırım

herseyı guzelce planlamıssın bızım burc renk takıntılıdır zaten. renkler ıle degısık bır bagı vardır oyuzden renk konusunda gonlune gore dose evını. yoksa ıcıne sınmeyecektır kesınlıkle.

gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr

guzel bır hafta olsun ınsaallah hepımıze. guzel haberler guzel gelısmeler guzel gelısmeler neselı anlar huzurlu dakıkalar ıle dolu gunler olsun ınsaallah hepımıze. hastalıklar, yogunluklar, telaslar, gergınlıkler, soguk havalar derken, ıcımızı ısıtacak bıze ıyı gelecek bunlara ıhtıyacımız var dıye dusunerek boyle bır gırıs yapmak ıstedım.

pazar sabahı uyandıgımdan ıtıbaren ıcımde sıkıntı vardı ıcım daraldı durdu. hatta bır haber mı alacagım dıye bıle dusundum dısarı cıkalım dedım esıme, asırı soguk dıye cıkmadı da, ben haftasonu mu evde gecırmıs oldum komsum soguk oldugu ıcın bebekle gelemıyor artık sık sık. oyuzden temızlıgımı de utumu de kendım yaptım acıldı ama gerekırse ona yaptırırım yıne. malum benım sehır dısı olaylarım falan oluyor bır de ev cok cok buyuk. her hafta boyle gecırmek de ıstemem dogrusu.

bugun haftalar sonra kalem ve rımel de yaptım ev ve ıslere bır daldım kendımı kaybettım resmen. bu hafta ozenecegım artık. ozlemısım de.

benden haberler boyle. cızelgeyı dedıgım gıbı cok gec saat yayınlayabılırım cunku eve gelıp yemek yıyıp spora gıtmeyı planlıyorum karar degıstırmezlerse eger kıs boyu 5:30 da cıkacagız oyuzden 6 ya dogru evde olabılırım. bucukta da evden cıksam en gec 7 de spora baslamıs olurum eve yurume mesafesı 15dk. kar, buz olmadıgı ıcın sorun yok ana cadda uzerındeyım saat 10da bıle cıksam sorun da olmaz mesafe olarak da yaklastım zaten. uyelıgım bıtmıstı yenıleyecegım sukur. yemeklerımı aksamları ya da pazar gunu yapacagım eve gırer gırmez yıyebılmek ıcın. hava buzlu karlı olursa, ısyerımde yemegımı yıyecegım evden ,salona kadar yurumemek ıcın. bu durumda sadece donuste yurumus olurum.

yesıl cayımı ıcerken sıze yazıyorum yenıden duzenımı kurmaya calısıyorum .

buarada dunku menumu de yazayım. uzun bır zaman sonra menulerımle ıle tekrar sızınleyım.

sabah 10:30 kahvaltı

acık sekersız cay
bır kk suzme peynır
bır cay kasıgı recel
bır cay kasıgı tereyag
bır dılım yumurtalı ekmek ( yagsız yaptım )
ıkı dılım kızarmıs ekmek
yarım domates yarım salatalık uc dort adet roka

aktıvıtem yok aksama kadar upuzun korıdorlar arası mekık dokuyarak gectı ( duygu gordu, oturma odamdan yatak odama gıtmek ıstedıgımde 100 adım gelır herhalde. cok uzun bır korıdorum var. ) utu yaptıklarım vs derken sureklı o odalara gıttım geldım ıste gun boyu.

suyumu cok az ıctım son 3-4 gundur su ıcemıyorum anlamadım 1 lt ancak oldu dun.. ısyerındeyken yıne 2 lt oluyor da cumartesı pazar toplam 2 lt olmamıstır.

aksama kadar 1 lt su ıctım

ara ogun 14:00 bır kase nar

15:30 bır kase corn flakes ve bır bardak sut

aksam 6:30 aksam yemegı

bır kase mercımek corbası ( ev yapımı )
ıkı dılım kızarmıs ekmek
bır yemek yabagı roka salata
bır bardak ayran
bır porsıyon ıspanaklı tavuk yemegı

ara: acık sekersız cay, bır halley cıkolata

cıkolata nerden cıktı dersenız, reglllllllllllllllllllllllllllllll oldum bu asıl guzel haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

adet sokturucuye gerek kalmadı bu kez cok sukur. ya da 3-4 ay gecıkme olmadı ınsaallah boyle devam eder. yogun olmasam da regl oluyorum eskıye gore daha az, anlasılan beklenen sona yaklasıyorum ama enazından normal suresınde olsun o da yeter cok sukur.

ben kactım hepınızı opuyorummmmmmmmmm saat 10 cıvarı gorusuruzzzzzzzzzzz

Günaydın sevgi kelebeklerim, günaydın birbirinden güzel hatunlar hepimize hayırlı sağlıklı çok güzel bir hafta dilerim herkez iyimi ???

bu aralar aşırı yoğunum elimden geldiği sürece burayı ihmal etmicem ama artık saatlerce kalamam herhalde lütfen herkes kendine iyi baksın

alıntı yapamadım NURDANCIM dekorasyon paylaşımın için teşekkür ederim hepsi zevkli seçimler henüz karar vermediğim için paylaşımların aklımda..

filizim ne güzel bir giriş yapmışsın öyle hep böyle ol kuzum neşeli ol bakımlı ol hem bu aralar izmir soğuk ama güneşli bilmem anlatabildim mi:)))))

ayyyy regl oldun demek yuppi inan çok sevindim inşallah devamı hep gelir

menü paylaşmışsın afferim düzene gir bir müddet sonra bende katılcam inşallah ama şimdilik yorum yapamıcam kuzum artık son anlayış istemelerim sizden...

serapda dönüş yapmış tekrar aramıza hoşgeldin canımm

neslicim,cemrecim,sunacım sizlerde iyisinizdir inşallahhh..

duygu ışık hızıyla kaçar hepinize keyifli günler sohbetlerrr

Son düzenleme:
mrb canım ben iyiyim..artık bayağı toparladım kendimi...annemden döndüm canım 2 hafta oldu..evimdeyim anlayacağın özlemişim de wvimi..ikinci dönem başlıyorum okula canım...psikolojik olarak başlamaya da ihtiyacım var..oğluş iyi teyzesi napsın hayat onun hayatı..herşeyden habersişz büyümeye çalışıyor...bildirimimi yaparım canım..bayağı kilo aldım..stresten tamamen sütüm kesilmişti.zaten o yüzden izin istedim sizlerden..şükür yetmese de kuzuma sütüm gelmeye başladı..bu da benim için yeter..

ben geldim ben geldim:124::124::124:
oğluş izin verdikçe burdayım artıkın...

bu arada doktora gittim..spora başlayabilirsin dedi...bende hemen leslie'nin cd.lerini çıkarrtım...akşam ilk siftahı yaptık...

Bugün ki menümü paylaşayım oğluş uyurken canlar...inşallah bu programa uyarım...
Uyanınca bir bardak su
kahvaltıSaat 10-10:30 arası)
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 tane zeytin
2 fincan çay
1 tane elmalı kurabiye
ara öğün(12- 12:30 arası)
1 bardak humana çay
1 avuç dut kurusu

Öğle (14-14:30)
2 parça tavuk kızartma
1 dilim ekmek
bol yeşillikli salata
2 bardak ayran

ara öğün(16-16:30)
1bardak humana çayı,
2 adet incir
1 adet ceviz

akşam(19-19:30 arası)
7-8 kaşık bezelye
7-8 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara öğün (21:30-22arası)
1 fincan humana çayı
1 adet portakal

hatalar yapotıkça daha da büyüyoruz yaa, tabi yaşım 18 oldugu için büyüyemedim halaa

ilaçlar kesinlikle çok faydalı oluyordu filizim, sende farkındasın zaten ama erkekler konusunda haklısın. zorla bişey yaptırılmıyo onlara, emrahda sürekli baş ağrısı çekiyor, her yolu denedim doktora gitsin die yokk bişeyim yok diyip duruyo. adapazarına dönünce randevuyu alıp zorla götürecem artk.. koparacan şu inatçı kafalarını

inşallah hepimizin gönlüne göre olur evleri, hep de huzurlu yaşarız o evlerde renk konusunda takıntılıyım valla doğruu severim rengi kullanmayı şimdi sen bebek falan deyince düşündüm dee ben ayrı oturma odası istemiyorum normalde. ama çocuk olursa ilerde o zamn en koyu renginden oturma odası yapabilirim sanırım

tüümm güzel dileklerin ve duaların için kocaman bir AMİİNNNNNN diyorummm spor salonunun yakın olmasına da çok sevindim canım, benmki uzak die gidemiyorum artkk, sen tadını çıkar valla canım, çoookkkk güzel sonuçlar alırsın inşallahhh

şu halley öğlen falan olsaymış var yaa menu muthiş olurmuşş ama regl oldugun için görmezden geliyorum ve tebrik ediyorummm

çok çokk kolay gelsin sana duygucumm inşallah bu tatlı telaşlar yakın zamanda benm de başıma gelir

serapcım aramıza hoşgeldin tekrardan şimdi sen emziriyor oldugun için ben menulerine yorum yapamıyorum, o yuzden affını diliyorumm :44::44:

herkeslere mutlu haftalar diliyorum canlaarrr birazdan bir yürüyüşe çıkmayı planlıyorum, azıcık beynime oksijen gitsin sonra da yarın sunumu olan bir canlı olarak işime yogunlaşacagımm neyse işin tatsız kısmını konuşmayayım şuan

nesli hiç girmemiş bu haftasonu onu merak ettim şimdi, bu sbaha da girmemiş sanırım. yolundadır inşalah herşey :44::44: onu merak ettim şimdi :44: ulaşan olur da haber verirse sevinirimm

ben kaçtım canlar, öptüm herkesii

hoşbulduk canım...abartmadım ama inşallah gider bu kilolar...okul açılıncaya kadar accık da olsa vermem lazım..

emziren kadınlar daha çabuk kkilo verirler derler canım, inşallahh sende saglıklı bir şekilde bebegini de güzelce besleyerek tez zamanda kurtulursun bu kilolardan